Prenájom - obchodný priestor 110 m2, Uhlisko, Banská Bystrica.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom obchodný priestor na komerčné účely o celkovej výmere 110 m2, Banská Bystrica, časť Uhlisko. Priestor pozostáva z 1 miestnosti+ sociálne zariadenie 1 ks a kuchynský kút. Stav je kompletná rekonštrukcia (stierky, nová elektroinštalácia, bezp. vstupné dvere, zateplenie, stropné bodové osvetlenie, SDK obklad, znížený strop, keramická dlažba). Kúrenie je možné lokálne elektrické. Krytina strechy je pozinkovaný plech. K dispozícii je WC s umývadlom. Obchodný priestor má: internet, zavedený vodovod, zavedená elektrina, kuchynský kút, umývadlo vo wc. Obchodná plocha je veľká 90 m2. Stavba má vek zhruba 45 rokov. Umiestnenie stavby: centrum. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Výška nájmu za celý priestor 600 Eur/mes.+energie. Parkovanie je verejné. Záujemca o nájom priestoru skladá k rukám majiteľa pri podpise nájomnej zmluvy vratnú bezpečnostnú zálohu vo výške 3 mesačných nájmov. Vhodné na poskytovanie poradenských služieb, administratívna činnosť, predajňa trvanlivého tovaru, kancelária ap., maklér odporúča obhliadku! Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
600 €/mes.
Predaj garáž - radová, Banská Bystrica, Fončorda, 21 m2.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na predaj garáž s pozemkom v osobnom vlastníctve o celkovej výmere 21 m2 v Banská Bystrica, časť Fončorda. Je cca 40 rokov stará. Garáž je radová. Stavebný materiál je kombinovaná konštrukcia(kváder/tehla. Šírka je 3,2 m. Dĺžka je 6,5 m. Výška je 2,2 m. Energetický certifikát nie je vyhotovený. Oceľové dvojkrídlové dvere sa zamykajú manuálne. Strecha je plechová. Odpad nie je k dispozícii. Garáž je suchá s betónovou podlahou, vhodná na parkovanie OMV, sklad, príp. ďalší prenájom ap., maklér odporúča obhliadku! Uhradíme za Vás potrebné správne poplatky a prevedieme vás celým nákupom. Zabezpečíme vám kvalitné kúpne zmluvy. Náš právnik je pripravený odpovedať všetky prípadné otázky spojené s kúpou nehnuteľnosti. Inzerovaná cena je kompletná, bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Osobná asistencia makléra pri všetkých potrebných úkonoch je samozrejmosťou.
Banská Bystrica
20 660 €
Prenájom - prevádzkový priestor 97 m2, Banská Bystrica-Fončorda.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame Vám na prenájom prevádzkový priestor na komerčné účely o celkovej výmere 97 m2, Banská Bystrica. Stav priestoru na prízemí je čiastočná rekonštrukcia (klimatizácia, dlažby, kuchynský kút, pult). Kúrenie je ústredné. Krytina strechy je pozinkovaný plech. Počet WC sú 2 (mimo budovy). Podlahy sú dlažba. Zariadenie je k dispozícii (pre podrobnosti sa spýtajte). Prevádzkový priestor má: klimatizácia, internet, zavedený vodovod, zavedená elektrina, umývadlo vo wc. Umiestnenie stavby: tichá časť obce. Stavba tvorí jeden objekt. Počet miestností sú celkom 3. Stavba má 2 nadzemné podlažia. Prevádzkový priestor je čiastočne v prevádzke. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Výška nájmu 670 Eur/mes. + energie+ DPH. Záujemca o podnájom skladá k rukám majiteľa po podpise náj. zmluvy vratnú bezpečnostnú zálohu vo výške jednomesačného nájmu. Priestor je vhodný na prevádzkovanie zábavy, hier, obchodná prevádzka ap. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
670 €/mes.
PREDAJ, 2 izbový kompletne rekonštruovaný byt, 2. p., balkón, 61 m2
Viac podrobností poskytne Mgr. Ján Pecník, 0918474775, jan.pecnik@realitor.sk. *** VIRTUÁLNA PREHLIADKA *** Ponúkame na predaj 2 izbový kompletne rekonštruovaný byt, ktorý sa nachádza v obci Môlča, približne 10 km od Banskej Bystrice. Výmera úžitkovej plochy bytu je 61 m2, 2. podlažie. Nehnuteľnosť prešla v roku 2022 kompletnou rekonštrukciou, ktorá obnášala výmenu inžinierskych sietí, systém podlahového kúrenia, nová kúpeľňa a toaleta, znížené stropy, nové omietky a podlahy, takisto aj vstupné bezpečnostné a interiérové dvere. Aktuálne je byt bez kuchynskej linky a patrí k nemu murovaná pivnica. Náš maklér Mgr. Ján Pecník vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Banská Bystrica
69 000 €
Prenájom - obchodný priestor 35 m2, Centrum, Banská Bystrica.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom obchodný priestor na komerčné účely o celkovej výmere 35 m2, Banská Bystrica, centrum (Námestie Slobody). Priestory v novostavbe (plastové okná, tepelne odizolované podlahy, stierky, nová elektroinštalácia, LED osvetlenie) sa nachádzajú na prízemí. Kúrenie je elektrické lokálne (konvektory). Krytina strechy je pozinkovaný plech. Budova je zateplená. Obchodný priestor má kúpeľňu, WC (dámy/páni) a kuchynku v spol. priestoroch. Počet WC sú 2. Podlahy sú plávajúca podlaha. Zariadenie je k dispozícii (pre podrobnosti sa spýtajte). Obchodný priestor má: internet, zavedený vodovod, zavedená elektrina, umývadlo vo wc. Obchodná plocha je veľká 27 m2. Možnosť predelenia na 2 menšie miestnosti. Umiestnenie stavby: rušná časť obce. Stavba tvorí jeden objekt. Počet miestností je 1 (možnosť predelenia na dve). Vykurovanie elektrickými konvektormi. Obchodný priestor je v prevádzke. Energetický certifikát stavby je vyhotovený. Výška nájmu 335 eur/mes. (bez DPH a energií, energie 60 Eur/mes., resp. podľa typu prevádzky). Záujemca o nájom priestoru skladá pri podpise náj. zmluvy k rukám majiteľa bezpečnostnú zálohu vo výške 1-mesačného nájmu. Priestory sú vhodné na prevádzkovanie služieb (masáže, kozmetika) ako aj široké administratívne využitie. V miestnosti je možné inštalovať umývadlo, príp. aj sprchu. Parkovanie pri budove. Miestnosť ma optické pripojenie na internet a samostatné meranie spotreby el. energie (dvojtarifný elektromer). Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
335 €/mes.
PRENÁJOM, kancelársky priestor 63 m2, centrum, Lazovná ulica
Viac podrobností poskytne Mgr. Ján Pecník, 0918474775, jan.pecnik@realitor.sk. Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na Lazovnej ulici v Banskej Bystrici, ktorý sa nachádza na prvom poschodí, výmera úžitkovej plochy 63 m2. Pozostáva z 2 kancelárií, kuchynky, malého skladu a sociálnych zariadení. Nehnuteľnosť je kompletne rekonštruovaná, vrátane inžinierskych sietí, kúrenie teplovodné - podlahové. K priestoru patrí 1 parkovacie státie, ktoré sa nachádza v uzatvorenom dvore. K cene nájmu sa účtujú zálohy za energie v závislosti od spôsobu využitia prevádzky. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
567 €/mes.
Prenájom dvojizbový byt 45 m2, Banská Bystrica - Majer.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom dvojizbový byt v osobnom vlastníctve v obci Banská Bystrica časť Majer. Renovovaný, čiastočne zariadený byt o celkovej výmere 45 m2 sa nachádza na 2. poschodí rekonštruovanej a zateplenej budovy. V byte sú plastové okná, plávajúce podlahy, nová kuchynská linka s el. sporákom, sanita, stierky, nová elektroinštalácia a sprchový kút. Byt je čiastočne zariadený (linka, el. sporák, vstavaná skriňa, el. bojler 80 l, sanita). Kuchyňa je spojená s obývacou izbou. K bytu patrí murované jadro a protipožiarne dvere. Budova nemá výťah. Byt je vhodný pre mladých ľudí. V budove je inštalovaná optická sieť. Tichá lokalita 1800 m od centra mesta so základnou občianskou vybavenosťou. Areál budovy a okolia je monitorovaný SBS. Nájomné 500 Eur/mes. vr. energií a parkovania. Záujemca o podnájom skladá do rúk majiteľa vratnú bezpečnostnú zálohu vo výške 2 mesačných nájmov vopred. Len bez domácich miláčikov, nie študenti. Byt je vhodný pre max. 2 dospelé osoby. Dlhodobý nájom min. na 12 mesiacov. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
500 €/mes.
Prenájom - kancelársky priestor 13,79 m2, Banská Bystrica-Sídlisko.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na komerčné účely o celkovej výmere 13,79 m2, 13,77 m2 a 13,42 m2 Banská Bystrica, v časti Sídlisko. Stav je úplná rekonštrukcia (plastové okná, stierky, vymenená elektroinštalácia, plávajúce podlahy, nové dvere). Budova je zateplená a renovovaná. V spol. priestoroch sa nachádza vybavená kuchynka s indukčnou varnou doskou a WC (dámy/páni). Kúrenie je ústredné (doskové radiátory). Krytina strechy je betónová (Bramac). Kancelársky priestor má: internet, v budove je zavedený plyn. Umiestnenie stavby: centrum. Stavba tvorí jeden objekt. Stavba má 2 nadzemné podlažia. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Výška nájmu celkom 5,50 Eur/m2/mes. (+ poplatok za užívanie spol.priestorov) + energie. Samostatné meranie spotreby el. energie. Možnosť prenájmu spolu až 4 kancelárií na podlaží. Vstup je možný v prac. dni od 06,00-20,00 hod. Záujemca o priestor skladá k rukám majiteľa pri podpise nájomnej zmluvy vratnú bezpečnostnú zálohu vo výške jednomesačného nájmu. Doba nájmu min. 12 mesiacov. Objekt je chránený elektrickým zabezpečovacím zariadením a monitorovaný kamerovým systémom. Renovované priestory i objekt, parkovanie v areáli v cene, priestor vhodný pre adminstr. účely a využitie, maklér odporúča obhliadku! Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
75,85 €/mes.
PREDAJ, pripravený stavebný pozemok Pršianska terasa, všetky IS, 920 m2
Viac podrobností poskytne Mgr. Ján Pecník, 0918474775, jan.pecnik@realitor.sk. Ponúkame na predaj stavebný pozemok na Pršianskej terase, Opálová ulica o výmere 920 m2. Približný rozmer je 46 x 20 m, inžinierske siete na hranici pozemku. Uhradíme za Vás potrebné správne poplatky a prevedieme vás celým nákupom. Zabezpečíme vám kvalitné kúpne zmluvy. Náš právnik je pripravený odpovedať všetky prípadné otázky spojené s kúpou nehnuteľnosti. Inzerovaná cena je kompletná, bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Osobná asistencia makléra pri všetkých potrebných úkonoch je samozrejmosťou.
Banská Bystrica
266 800 €
Predaj väčší trojizbový byt, 82 m2, Levice, širšie centrum.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na predaj (len u nás) väčší trojizbový byt v osobnom vlastníctve o celkovej výmere 82 m2. Byt na 1. poschodí (pod ním je byt) s balkónom obytného domu v širšom centre mesta (ul. M.R. Štefánika) je zariadený, čiastočne renovovaný (kvalitné plastové okná, mur. kúpeľňa so sprchovým kútom, renovované parkety v izbách, keramická dlažba, vymenené odpadové potrubie). Kúrenie je ústredné (doskové radiátory s pomerovými meračmi tepla). Teplá voda sa dodáva spolu s kúrením. Balkón má veľkosť 3 m2. Komora v byte je veľká 3 m2. Ku kuchyni patrí murovaná špajza. K dispozícii je samostatná kúpeľňa s mur. sprchovým kútom. Toaleta je oddelená. Dvere: drevené dvere. Podlahoviny: parkety izby, dlažba chodba a kuchyňa. Dve izby sú nepriechodné. Súčasťou bytu je aj toto vybavenie: murované jadro, špajza / komora, káblová tv, zateplenie domu, sprchovací kút, plynový sporák, kuchynská linka. Bytový dom má výťah. Dom je asi 47 ročný. Priemerné náklady sú 130 eur / 2 os mesačne. Bytový dom je zateplený. Energetický certifikát bytovky nie je vyhotovený. Parkuje sa v okolí bytového domu na verejných parkovacích miestach. Cena je pevná. Pekný priestranný, obývateľný byt vhodný pre väčšiu rodinu, v blízkosti ZŠ/MŠ, potraviny, služby, kaderníctvo, OkrÚ, obchodné centrum, autobusová/žst., maklér odporúča obhliadku! Náš maklér Ing. Jozef Grič vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Levice
96 000 €
Prenájom administratívny priestor 63 m2 Banská Bystrica centrum-znížená cena.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom administratívny priestor na komerčné účely o celkovej výmere 63 m2, Banská Bystrica. Stav priestoru na 2.p. je čiastočná rekonštrukcia (plávajúca podlaha, plastové okná, vyššie stropy, nové doskové radiátory). Kúrenie je ústredné (radiátory). Krytina strechy je pozinkovaný plech. K dispozícii je WC a kúpeľňa na chodbe. Podlahy sú parkety. Zariadenie je k dispozícii (pre podrobnosti sa spýtajte). Priestor má: internet, zavedený vodovod, zavedená elektrina, pešia zóna, umývadlo vo wc. Stavba má vek zhruba 90 rokov. Umiestnenie stavby: centrum. Stavba tvorí jeden objekt. Počet miestností sú 2. Stavba má 3 nadzemné podlažia. Výška nájmu 4 Eur/m2/mes. + energie+ DPH, t.j. 306 Eur/mes. vr. DPH + energie (dohoda na cene možná). Poplatok za správu domu vo výške 30 Eur/mes. + DPH. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Parkovanie 1 ks OMV je možné za poplatok. Min. dĺžka nájmu 1 rok, preferovaná na 5 rokov. Záujemca o daný priestor skladá k rukám majiteľa pri podpise nájomnej zmluvy vratnú bezpečnostnú zálohu vo výške dvojmesačného nájmu. Pekný reprezentatívny priestor s nádychom histórie, vhodný na kancelárske účely, poskytovanie služieb, sídlo s.r.o. ap., maklér odporúča obhliadku! Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
8 €/mes.
Prenájom - kancelársky priestor 35 m2, Banská Bystrica, centrum-znížená cena.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame Vám na prenájom kancelársky priestor 35 m2 na komerčné účely, Banská Bystrica, v priamom centre. Slnečný priestor na námestí SNP sa nachádza na 2. poschodí, je čiastočne zariadený. Stav je čiastočná rekonštrukcia (plastové okná, plávajúce podlahy). Kúrenie je ústredné (radiátory). Krytina strechy je pozinkovaný plech. Počet WC na chodbe sú 2. Podlahy sú plávajúca podlaha. Zariadenie je k dispozícii (pre podrobnosti sa spýtajte). Kancelársky priestor má: internet, zavedená elektrina, pešia zóna, umývadlo vo wc. Stavba má vek zhruba 100 rokov. Umiestnenie stavby: priame centrum. Počet miestností je 1. Stavba má 3 nadzemné podlažia. Výška nájmu 3,1 Eur/m2/mes. + DPH+energie, t.j. 131 Eur/mes+energie. Správcovský poplatok vo výške 30 Eur/mes. + DPH. Dĺžka nájmu min. 1 rok, preferovaný dlhodobý prenájom (5 rokov). Záujemca o daný priestor pri podpise nájomnej zmluvy skladá k rukám majiteľa vratnú bezpečnostnú zálohu vo výške 2-mesačného nájmu. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Limitované možnosti parkovania v centre. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
131 €/mes.
PREDAJ, 2 izbový kompletne rekonštruovaný byt, 2. p., balkón, 61 m2
Viac podrobností poskytne Mgr. Ján Pecník, 0918474775, jan.pecnik@realitor.sk. *** VIRTUÁLNA PREHLIADKA *** Ponúkame na predaj 2 izbový kompletne rekonštruovaný byt, ktorý sa nachádza v obci Môlča, približne 10 km od Banskej Bystrice. Výmera úžitkovej plochy bytu je 61 m2, 2. podlažie. Nehnuteľnosť prešla v roku 2022 kompletnou rekonštrukciou, ktorá obnášala výmenu inžinierskych sietí, systém podlahového kúrenia, nová kúpeľňa a toaleta, znížené stropy, nové omietky a podlahy, takisto aj vstupné bezpečnostné a interiérové dvere. Aktuálne je byt bez kuchynskej linky a patrí k nemu murovaná pivnica. Náš maklér Mgr. Ján Pecník vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Banská Bystrica
65 000 €
PREDAJ, rodinný dom v širšom centre Zvolena, ulica Ivana Krasku
Viac podrobností poskytne Mgr. Ján Pecník, 0918474775, jan.pecnik@realitor.sk. Ponúkame na predaj rodinný dom v širšom centre Zvolena, ulica Ivana Krasku, ktorý sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 585 m2. Nehnuteľnosť pozostáva z 8 izieb, kuchyne, 2 kúpeľní a 3 WC. Inžinierske siete kompletné, ústredné kúrenie plynové. Postavený z tehly, strecha šikmá plechová. K dispozícii je balkón, veľká terasa a garáž. Na dvore sa nachádza hospodárska stavba o približnej výmere 24 m2. Nehnuteľnosť je vhodná na bývanie a takisto aj na podnikanie. Náš maklér Mgr. Ján Pecník vás prevedie celým procesom nákupu nehnuteľnosti, až po prevzatie nehnuteľnosti a prepis energií. Inzerovaná cena je úplná. Obsahuje všetky poplatky potrebné k prevodu vlastníctva k nehnuteľnosti.
Zvolen
330 000 €
Prenájom - kancelársky priestor 19 m2, Banská Bystrica, Majer.
Viac podrobností poskytne Ing. Jozef Grič, 0948217755, jozef.gric@realitor.sk. Ponúkame na prenájom 2 ks kancelársky priestor na prízemí na komerčné účely (výmera 19 m2) Banská Bystrica, v časti Majer. Stav je čiastočná rekonštrukcia (stierky, dlažba, plastové okná, voda v priestore). Budova je zateplená a renovovaná. Kúrenie je ústredné (radiátory). Krytina strechy je pozinkovaný plech. Počet WC na chodbe sú 2. Kancelária nie je zariadená. Umývadlo sa nachádza v kancelárii. Kancelársky priestor má: internet, zavedená elektrina, umývadlo vo WC na chodbe. Administratívna plocha je veľká 19 m2. Stavba má vek zhruba 40 rokov. Umiestnenie stavby: tichá časť obce. Energetický certifikát stavby nie je vyhotovený. Bezproblémové parkovanie pri budove, elektronicky kontrolovaný vstup do budovy. Výška nájmu za 1 kanceláriu 185 Eur/mes. (vrátane energií, nájom 1 osoba) + DPH. Vhodné ako sídlo menšej spol., poskytovanie rôznych služieb, poradenstva ap. Prístup 24/7. Záujemca o prenájom skladá k rukám majiteľa v deň podpisu náj. zmluvy vratný bezp. depozit vo výške 2 mesačných nájmov. Dobrá dopravná dostupnosť do centra mesta, maklér odporúča!. Zabezpečíme vám prípravu kvalitnej a obojstranne vyváženej nájomnej zmluvy. Spýtajte sa na detaily prenájmu ešte dnes.
Banská Bystrica
185 €/mes.
1 2 3