EXKLUZÍVNE na predaj rodinný dom Staré Hory, Banská Bystrica
XEMAR (miroslava.hlavacikova@xemar.sk alebo 0948 061 020, 0907 537 727) ponúka EXKLUZÍVNE na predaj viacgeneračný rodinný dom, zo širokým spektrom využitia. Nachádza sa  v obci Staré Hory, okres Banská Bystrica. Zastavaná plocha  je 136 m2, na pozemku sa nachádza garáž a hospodárska budova. Výrazne ZNÍŽENÁ CENA! Rodinný dom sa nachádza v obci Staré Hory, v blízkosti mesta Banská Bystrica a zároveň 11 km. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti hlavnej cesty, v miernom svahu, zo slnečným pozemkom. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 1981. Nakoľko je rodinný dom trojpodlažný, je tu široké množstvo využitia ako viacgeneračného domu, chaty, malého penziónu. Každé podlažie ponúka vytvorenie samostatnej bytovej jednotky. - vykurovanie - ústredným kúrením na pevné palivo a elektrinu,  - vodovod, - kanalizácia,  - elektrickú prípojku 230/400  Rodinný dom má vynikajúcu polohu, blízko mesta a zároveň v nádhernej prírode, lokalita určená pre turistiku, zimné športy, najväčším bonusom je stredisko Donovaly. Obec Staré Hory disponuje širokou občianskou vybavenosťou: potraviny, pohostinstvo, pošta, základná škola s materskou školou, ihrisko, knižnica, ambulancia lekára. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Viac informácií vám môžem poskytnúť na tel. čísle 0948 061 020, 0907 537 727 alebo priamo na obhliadke.
Staré Hory
142 000 €
Na predaj hospodárska usadlosť nad Detvou s pozemkom- Znížená cena
XEMAR ( jozef.kret@xemar.sk alebo 0915/142544 ) exkluzívne ponúka na predaj slnečný pozemok s hospodárskou usadlosťou na polosamote nad Detvou. Nachádza sa v okrajovej časti mesta Detva, časť Kostolná, iba 5km od obľúbenej lezeckej skaly Kalamárka. Objekt je vhodný na bývanie, podnikanie, chov domácich zvierat, agroturistiku, rastlinnú výrobu, biofarmu a pod... Výhody pozemku: (cca 2500-3000 m2, možnosť prikúpenia pozemku) slnečný s pekným výhľadom, pozemok v jednom celku, rovinatý až mierne svahovitý, strategické miesto vzhľadom k lezeckej skale a CHKO Poľana. Potenciál využitia- možnosť vybudovania biofarmy, agroturistiky alebo aj možnosť investičnej výstavby rodinných domov. Pozemok má dobrú dostupnosť z asfaltovej cesty, no zaručuje pokojné a kľudné bývanie. Zloženie usadlosti: Dva rodinné domy (stojace oproti sebe). Jedná sa o pôvodné domy, avšak dobre udržiavané s možnosťou okamžitého bývania. Materiál: kamenné stavby, pálené tehly, sedlové strechy, zachovalé škrídlové krytiny a zachovalý drevený krov, drevené okná a dvere, podlahy: keramické dlažby a plávajúce laminátové podlahy, ohrev vody el. bojler, kúrenie pevným palivom (sporák v kuchyni a kachle v obytných miestnostiach). Hospodárska budova (maštaľ a humno), kamenná stavba- možnosť okamžitého ustajnenia hospodárskych zvierat. Vonkajší drevený altánok, murovaný krb a vonkajšie sedenie. IS: el. prípojka 220/380V, miestny vodovod a vlastná studňa na pozemku, kanalizácia zvedená do septiku, možnosť pripojenia na plyn prechádzajúcim krajom pozemku, asfaltová prístupová cesta. V blízkosti sa nachádzajú lezecké skaly na Kaľamárke a Melichovej skale, vo všeobecnosti Poľana (CHKOP) a Podpoľanie poskytuje záujemcom možnosť turistiky a cykloturistiky, či sa jedná o zimné alebo letné obdobia. Mesto Detva poskytuje občanom dobrú občianskú vybavenosť. V dosahu 25km sa nachádzajú zimné lyžiarské strediská ako Hriňová Košútka, Látky- Kočanda, Látky- Zerenpach, či Kokava- Háj. Medzi letné okolité strediská patrí Kováčová, vodná nádrž Ružiná, či novo otvorené kúpalisko v Hriňovej. VIAC FOTO A BLIŽŠÍCH INFORMÁCII V REALITNEJ SPOLOČNOSTI XEMAR na tel. čísle 0915 142 544.  
Detva
275 000 €
Predaj 2-izbový byt na Uhlisku, Banská Bystrica
XEMAR (xemar7@xemar.sk alebo 0907846075), ponúka na predaj slnečný 2 izbový tehlový byt v Banskej Bystrici – mestská časť Uhlisko. Nehnuteľnosť sa nachádza na ul. Jesenského na 3/3 poschodí o výmere 58,2 m² v zateplenej bytovke v kľudnej a tichej lokalite. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii (plastové okná, kuchynská linka, murované jadro, vlastné kúrenie). Dispozícia bytu: predsieň, kuchyňa, obývacia miestnosť, spálňa, kúpeľňa s WC, komora. V tesnej blízkosti je veľmi dobrá občianska vybavenosť (obchod, škola, MHD). Pár minút do centra mesta. Cena bytu je 158 500,-€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Ak Vás uvedená ponuka zaujala, kontaktujte nás.
Banská Bystrica
158 500 €
Na prenájom skladové priestory - Martin
XEMAR (miroslava.hlavacikova@xemar.sk alebo 0948 061 020, 0907 537 727) ponúka na prenájom skladové priestory, zo širším spektrom využitia. Objekt sa nachádza v k.ú. Martin - Priekopa. Skladové priestory od rozlohy 800 m2, využiteľné aj ako výrobné priestory. Priestory si prešli rekonštrukciou: nová kotolňa s kompletným novým vykurovaním, nové podlahy z liateho asfaltu, omietky, nová strešná krytina, rolovacie brány. K priestoru prislúcha aj kancelária. Pozdĺž budovy sa nachádza nakladacia rampa. Areál je situovaný v širšom centre mesta Martin v priemyselnej zóne, priamo na hlavnom ťahu Bratislava – Košice, vo vzdialenosti cca 25 km od mesta Žilina. Najbližšie hraničné prechody do Česka a Poľska sú od mesta vzdialené do 70 km. Areál disponuje železničnou nákladkou /vlastná vlečka/ priamo v areáli. V rámci areálu sú k dispozícii skladové, výrobné a kancelárske priestory. Parkovanie priamo v areáli. Areál je  nonstop strážený, oplotený. Občianska vybavenosť  :- zastávka pre MHD a prímestské spoje                                            -  železničná stanica na trati Vrútky – Zvolen                                            - OC Tulip vzdialené 4 km                                            - dobudovanie výjazdu z diaľnice D1 k areálu vo vzdialenosti 1 km Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Viac informácií vám môžem poskytnúť na tel. čísle 0948 061 020, 0907 537 727 alebo priamo na obhliadke.
Martin
4 000 €/mes.
Na predaj obchodný priestor v priamom centre Banskej Bystrica
XEMAR (annamaria.mlcalova@xemar.sk alebo 0902 380 663), ponúka na predaj obchodný priestor v centre mesta Banská Bystrica. Jedná sa o jednopodlažný priestor o celkovej výmere 365 m2. Objekt prešiel v roku 2016 kompletnou rekonštrukciou: obvodové múry, podlahy, elektro – inštalácia, rozvody vody, kanalizácia, sanita, kúrenie... Priestor pozostáva: Dve miestnosti s barovým pultom WC pre zákazníkov Sklad + WC pre personál Menšia kancelária K obchodnému priestoru sú vlastné dve parkovacie miesta vo dvore za rampou. Výhodou je lokalita v priamom centre mesta a vlastné parkovanie.
Banská Bystrica
360 000 €
SKLADOVÉ PRIESTORY -MAJER
XEMAR realitná spoločnosť s.r.o. (anton.reznicek@xemar.sk alebo 0905 244 392) ponúka na prenájom sklad o výmere cca 400 m2, nachádzajúci sa v Majeri, v uzavretom areáli. Priestory, ktoré ponúkame na prenájom majú priamy vstup cez dve brány. V priestore je zabudovaný žeriav a nová pancierová podlaha. V zadnej časti skladu sú dve menšie miestnosti vhodné ako kancelárie a sociálne priestory. V sklade je samostatné meranie vody, elektriny. V prípade záujmu a bližších info ma neváhajte kontaktovať.
Banská Bystrica
1 600 €/mes.
Predaj záhradná chatka, Lučenec
XEMAR (marcela.mesikova@xemar.sk alebo 0908 499 732 ) Vám ponúka na predaj dvojpodlažnú záhradnú chatku s pozemkom v osobnom vlastníctve v meste Lučenec. Nachádza sa v záhradkárskej osade nad kúpaliskom. Nehnuteľnosť je vhodná na pestovateľské, ale aj na rekreačné účely. Celková výmera pozemku vrátane zastavanej plochy je 394m2.  Pozemok je rovinatý, upravený do dvoch terás. Vrchná terasa je využívaná na pestovanie ovocných stromov. Spodnú terasu tvorí oddychová časť a časť na pestovanie zeleniny.  Chatka je osadená na spodnej terase s dostatočným množstvom súkromia. Pri chatke je vytvorený priestor s krbom na posedenie s rodinou, či priateľmi. Prízemnú časť chatky tvorí obytná miestnosť s kuchynskou linkou, toaleta a výstup do podkrovnej časti, kde je vytvorený priestor na spanie pre cca 4-6 osôb. Je podpivničená. Pivnica 5x5 m je dostatočne veľká na uskladnenie zeleniny, či náradia. Majiteľ tejto nehnuteľnosti si dal záležať na komforte pri pestovaní zeleniny a vytvoril si podmienky na zjednodušenie práce malou strojovňou na zavlažovanie.  postavená z tehly plastové okná    strešná krytina - škridla     elektrická energia 220/380V,      pitná voda odpad je riešený žumpou vykurovanie lokálne, krbová pec s prieduchmi do podkrovia      osobné vlastníctvo prístupová cesta z časti asfaltová a z časti štrková pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene  Veľkou výhodou je už vyriešené zavlažovanie celého pozemku úžitkovou vodou. Chatka s veľkorysou záhradou je pripravená pre nového majiteľa bez ďalších investícii. V blízkosti sa nachádza pálenica, kúpalisko, futbalový štadión, priehrada.
Lučenec
45 000 €
Chata pri vodnej nádrži Ružiná - Ideálna príležitosť
XEMAR (kontakt: marcela.mesikova@xemar.sk, 0908 499 732) vám prináša výnimočnú šancu na získanie chaty pri vodnej nádrži Ružiná. Toto miesto vás poteší tichým prostredím a nádhernou prírodou. Chata poskytuje mnoho možností využitia - od víkendového útočiska, cez celoročné bývanie, až po príležitosť získať príjem z prenájmu. Chata má úžitkovú plochu 160 m² a nachádza sa na pozemku o veľkosti 100 m². Je predávaná kompletne zariadená, aby ste si oddych mohli užiť od prvého dňa. Popis Nehnuteľnosti: Dvojpodlažná podpivničená chata s výhľadom na priehradu. Jej dispozícia zahŕňa vstupnú chodbu, kuchyňu, kúpeľňu spojenú s WC a spoločenskú časť s krbom. V obývacej miestnosti dominuje krb s teplovzdušnými rozvodmi do podkrovia. Kúpeľňa s WC je vybavená sprchovým kútom a kuchyňa disponuje kompletnou kuchynskou linkou. Do podkrovia vedie drevené schodisko, kde nájdete tri spálne. Výhodou sú dva balkóny s úžasným výhľadom na priehradu. Chata ponúka miesto na spanie pre 8 - 12 osôb. Po staršej rekonštrukcii je táto murovaná chata napojená na elektrinu, obecný vodovod a odpad je riešený cez kanalizáciu. Prístup k nehnuteľnosti vedie po zámkovej dlažbe. Vonkajšia terasa s dostatočným miestom na posedenie zabezpečuje pohodlný pobyt pre viac osôb. Okolie: V okolí vodnej nádrže Ružiná nájdete dostatok možností na šport, relax a spoločenské aktivity. Verejné pláže, športoviská, bufety, reštaurácie a ubytovacie zariadenia sú hneď v blízkosti. Ružinská strana vodného diela Ružiná zažíva pozitívne zmeny s novými ubytovacími možnosťami a plánovanou pieskovou plážou. Pre koho je táto chata: Chata je ideálna pre nadšencov rybolovu, hubárčenia alebo tých, ktorí túžia po oddychu pri vode. Aj tí, ktorí hľadajú pokoj a blízkosť mesta, ocenia túto možnosť. Okolie ponúka ideálne podmienky na aktívny relax, prechádzky, turistiku, cykloturistiku a vodné športy. Pri rýchlom rozhodovaní je priestor na dohodu. V cene tejto nehnuteľnosti máte zahrnutý celý proces kúpy, vrátane zmlúv, vkladu vlastníckeho práva do katastra, overenia podpisov a všetkých potrebných dokumentov pre prevod. Pre bližšie informácie kontaktujte XEMAR na marcela.mesikova@xemar.sk alebo na čísle 0908 499 732. Získajte si svoj vlastný kúsok tohto rajského miesta!
Ružiná
189 000 €
Na prenájom obchodné priestory v obci Kriváň- Exkluzívne
XEMAR ( jozef.kret@xemar.sk alebo 0915 142 544 ) exkluzívne ponúka na prenájom kancelárske alebo administratívne priestory v obci Kriváň. Jedná sa o 3 kancelárske priestory s rozlohou cca 37,3 m², 31,8 m² a 30,8 m², ktoré sú umiestnené v jednej väčšej budove na poschodí. V prenájme ponúkame možnosť zariadiť kancelárie podľa potrieb podnájomcu. Priestory pozostávajú z jednej miestnosti, kúpeľné, samostatného WC a sú vhodné na prevádzku pobočky alebo sídla firmy... Budova je napojená na kamerový, bezpečnostný systém a pri budove sa nachádza oplotené parkovisko s obránou na diaľkové ovládanie. Mesačný prenájom priestorov je 950,- eur + energie. Viac informácií na tel. čísle 0915 142 544.
Kriváň
950 €/mes.
Na predaj novostavba s terasou v BB
XEMAR (ivana.vavrikova@xemar.sk alebo 0918 065 693), ponúka na predaj modernú plne zariadenú novostavbu v centre mesta Banská Bystrica. Byt pozostáva z modernej kuchyne spojenej s obývačou a spálňou, kúpeľne so sprchovým kútom a toalety. Byt sa predáva kompletne zariadený moderným a vkusným nábytkom. Rozloha bytu je 47 m² a nachádza sa na 1 NP s výťahom. K bytu prislúcha loggia 4 m² , terasa + 13 m²  a 3 m² murovaná pivnica. Byt sa momentálne prenajíma za 520 €/mesačne - možnosť kúpy ako investíčného bytu a ponechanie si nájomcu. Bezproblémové parkovanie je zabezpečené pred bytovým domom, resp. je možnsť prenájmu aj garážového státia priamo v bytovom dome. Maklér odporúča!!! Bezplatné zabezpečenie hypotekárneho úveru, prostredníctvom profesionálneho tímu hypotekárnych špecialistov – spolupráca so všetkými bankami. Rada Vám pomôžem s predajom a prenájmom aj Vašej nehnuteľnosti ... stačí ma kontaktovať a dohodnúť si stretnutie na tel.č.  0918 065 693 alebo e-mailom: ivana.vavrikova@xemar.sk
Banská Bystrica
144 000 €
Predaj skladových priestorov, Lučenec
Hľadáte skladové priestory v Lučenci, ktoré ponúkajú flexibilitu, dostupnosť a výbornú lokalitu? Potom máme pre Vás ideálnu ponuku!       XEMAR (marcela.mesikova@xemar.sk, alebo 0908 499 732) Vám s radosťou  ponúka na predaj alebo prenájom skladový objekt, ktorý sa nachádza na Železničnej ulici, priamo v areáli železničnej stanice. Tento objekt je vhodný pre rôzne druhy skladovania, od potravín až po stavebný materiál. LOKALITA je najväčšou prednosťou tohto objektu. Nachádza sa v srdci mesta  Lučenec, v obchodnej zóne, kde je všetko po ruke. Objekt je v blízkosti obchvatu, ktorý zabezpečuje rýchlu a plynulú dopravu     nákladnými autami a kamiónmi. Toto je veľká výhoda pre dovoz a odvoz tovaru z rôznych smerov. Objekt je ľahko dostupný z hlavných miest východu, západu a stredu Slovenska. Okrem toho je  možné využívať aj železničné koľajnice, ktoré prechádzajú  priamo pri objekte.       Objekt     má zastavanú plochu 1173 m2 a jednopodlažný, variabilný 6  kancelárií, 2 sociálne zariadenia, 8 skladov, predajná časť, 2 chladiace boxy Nakladacie  a vykladacie rampy, posúvacie oceľové vráta, vstup z bočnej  strany Vykurovanie podľa potreby, napojenie na všetky inžinierske siete Je vybavený nakladacími a vykladacími rampami po oboch stranách a posúvacími oceľovými vrátami. Vstup do objektu a kancelárií je z bočnej strany. Objekt je v zime vykurovaný podľa potreby a je napojený na všetky inžinierske siete. Skladové priestory je možné aj prenajať, či už celý objekt, alebo len jeho časť podľa Vašich potrieb. Cena prenájmu je 3000,- € včetne energií. Cena nehnuteľnosti pri kúpe je 390 000,- €. Objekt je voľný a k dispozícii ihneď. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Tento objekt je vynikajúcou príležitosťou pre každú firmu, ktorá hľadá skladové priestory v Lučenci. Objekt je variabilný, dostupný a výhodne položený. Je vhodný na skladovanie rôzneho druhu tovaru a materiálu. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, takže je možné ho využívať v súčasnom stave, alebo ho prispôsobiť podľa Vašich požiadaviek. Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes, aby ste si ho mohli prezrieť na vlastné oči! Viac informácií ohľadne ceny a možností financovania Vám radi poskytneme na tel. čísle 0908 499 732, prípadne e-mailom marcela.mesikova@xemar.sk.
Lučenec
dohodou
Na prenájom bilboardy umiestnené na ceste E572 medzi Žiarom nad Hronom a Handlovou
XEMAR ( juraj.skoda@xemar.sk alebo 0908193188) ponúka na prenájom bilboardy umiestnené na ceste E572 medzi Žiarom nad Hronom a Handlovou, vzdialené asi 7km od Žiaru nad Hronom. Rozmer reklamnej plochy je 7,2m x 3,4m a cena prenájmu je od 70eur/mesiac   Klientovi poskytujeme kompletný právny a katastrálny servis.
Lovčica - Trubín
70 €/mes.
Možnosť tichého bývania na okraji mesta - SP Fiľakovo
XEMAR (emilia.kurakova@xemar.sk alebo 0915/974 931 ponúka na predaj   veľkorysý pozemok v intraviláne historicky bohatého mesta Fiľakovo o výmere viac ako 1 700 m². Pozemok sa nachádza v zastavanom území obce, v okrajovej časti mesta. Je určený na stavbu rodinného domu. Pozemok je svahovitý, IS siete – voda, el. a plyn sú v dosahu. Pozemok je vhodný na rodinný dom stavaný do svahu, ktorý je atraktívnejší ako dom postavený na rovine. Nad pozemkom už stoja 3 rodinné domy tohto typu. Prístup k pozemku je po asfaltovej ceste z dvoch ulíc. Je to tichá a pokojná časť mesta s krásnym výhľadom, vhodná na bývanie v málo zastavanej časti .   V blízkosti pozemku je záhradkárska oblasť, pešo je to z pozemku cca 10 minút na pešo do centra, kde je kompletná občianska a vybavenosť. Pod pozemkom preteká riečka Belina.   Nenechajte si ujsť príležitosť bývať v čistom prírodnom prostredí, aby vaše telo bolo v rovnováhe energií a zavolajte mi ešte dnes !
Fiľakovo
19 000 €
1 13 14 15 16 17