Rekreačný domček | Vodná nádrž Strážov
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu rekreačného domčeka v chatovej oblasti pri vodnej nádrži Strážov. Rekreačný domček sa nachádza len pár minút od mesta Žilina v príjemnej chatovej oblasti, ktorá je obklopená sútokom riek Váh a Rajčanka. Samotná nehnuteľnosť má rozlohu 60 m2 a pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne s WC a spálne. Nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením a je vhodná aj na celoročné bývanie.  Prívod vody je riešený zo studne, odpad žumpou. Domček je napojený na elektrinu. Prístupová cesta je asfaltová s možnosťou parkovania priamo pred pozemkom.  Samotný pozemok má rozlohu 200 m2, je rovinatý, slnečný a veľmi pekne udržiavaný. Na pozemku sa nachádzajú záhony a skleník. Súčasťou predaja je samotná nehnuteľnosť v osobnom vlastníctve a postúpenie dlhodobo uzavretej nájomnej zmluvy na pozemok, ktorý je vo vlastníctve Slovenského vodohospodárskeho podniku. Cena: 110 000 EUR Domček je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť? Neváhajte sa na nás obrátiť.
Žilina-Strážov
110 000 €
Rekreačný domček | Vodná nádrž Strážov
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu rekreačného domčeka v chatovej oblasti pri vodnej nádrži Strážov. Rekreačný domček sa nachádza len pár minút od mesta Žilina v príjemnej chatovej oblasti, ktorá je obklopená sútokom riek Váh a Rajčanka. Samotná nehnuteľnosť má rozlohu 60 m2 a pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne s WC a spálne. Nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením a je vhodná aj na celoročné bývanie. Prívod vody je riešený zo studne, odpad žumpou. Domček je napojený na elektrinu. Prístupová cesta je asfaltová s možnosťou parkovania priamo pred pozemkom.  Samotný pozemok má rozlohu 200 m2, je rovinatý, slnečný a veľmi pekne udržiavaný. Na pozemku sa nachádzajú záhony a skleník. Súčasťou predaja je samotná nehnuteľnosť v osobnom vlastníctve a postúpenie dlhodobo uzavretej nájomnej zmluvy na pozemok, ktorý je vo vlastníctve Slovenského vodohospodárskeho podniku. Cena: 110 000 EUR Domček je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť? Neváhajte sa na nás obrátiť.
Žilina-Strážov
110 000 €
Kompletne zariadený gastro priestor na prenájom
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom gastro priestor na sídlisku Solinky v Žiline.  Priestor je ideálny na gastro prevádzku s veľkým barom a možnosťou rozdelenia priestoru na kaviareň a piváreň o rozlohe 200 m2. Vonkajšiu časť tvoria dve terasy o rozlohe 100 m2 a 80 m2.  Priestor sa ponúka na prenájom kompletne zariadený.  Rozloha: interiér - 200 m2, terasa - 180 m2  Nájom: 1 500 EUR/mesiac Energie: voda, elektrina, kúrenie - 500 EUR/mesiac Priestor je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Solinky
1 500 €/mes.
Kancelársko-obchodný priestor na prenájom v centre mesta
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom kancelársko-obchodný priestor v Žiline na Ul. Republiky.  Priestor sa nachádza na treťom poschodí zo štyroch v udržiavanej budove s výťahom. Samotná budova je v tesnej blízkosti Námestia Andreja Hlinku a pešej zóny. Možnosť parkovania priamo pred budovou.  Rozloha: 113 m2 Cena: 800 €/mesiac + DPH Priestor je ihneď k dispozícií. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Staré mesto
800 €/mes.
Kancelársky priestor v centre mesta
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom kancelársky priestor v centre Žiliny na Ul. Republiky.  Priestor sa nachádza na druhom poschodí zo štyroch v budove s výťahom. Samotná budova je v tesnej blízkosti Námestia Andreja Hlinku a pešej zóny. Možnosť parkovania je priamo pred budovou. Rozloha: 50 m2 Cena: 350 EUR/mesiac + DPH  Energie: 150 EUR/mesiac Priestor je ihneď k dispozícií. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Staré mesto
350 €/mes.
Obchodný priestor na Národnej
Dream Reality Vám ponúka na prenájom obchodný priestor na Národnej ulici v centre mesta Žilina.  Priestor sa nachádza v polyfunkčnej budove a má samostatný prístup priamo z ulice aj z parkoviska. Budova a samotný priestor sa nachádza vo frekventovanej pešej zóne a je vhodný pre obchodné účely alebo poskytovanie služieb. Rozloha: 27 m2 Nájom: 650 EUR/mesiac (vrátane kúrenia) Energie: voda - 7 EUR/mesiac, elektrina - podľa spotreby Parkovanie: 33 EUR/mesiac Priestor je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. 
Žilina-Staré mesto
650 €/mes.
Obchodný priestor na Národnej
Dream Reality Vám ponúka na prenájom obchodný priestor na Národnej ulici v centre mesta Žilina.  Priestor sa nachádza v polyfunkčnej budove a má prístup priamo z ulice aj z parkoviska. Budova a samotný priestor sa nachádza vo frekventovanej pešej zóne a je vhodný pre obchodné účely.  Rozloha: 66 m2 Nájom: 500 EUR/mesiac (vrátane kúrenia) Energie: voda - 15 EUR/mesiac, elektrina - podľa spotreby Parkovanie: 33 EUR/mesiac Priestor je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. 
Žilina-Staré mesto
500 €/mes.
kompletne zariadený 3-izbový byt s veľkou terasou a parkovacím miestom 3STAR
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom veľký 3 izbový byt v projekte 3STAR RESIDENCE o výmere 66,57 m2 a s veľkou terasou o výmere 25 m2.  Byt sa nachádza na 6. poschodí bytového domu s výťahom, k bytu prislúcha pivnica a prislúcha k nemu takisto vonkajšie parkovacie miesto.  Byt je plne zariadený, klimatizovaný, disponuje umývačkou riadu, veľkou americkou chladničkou, samostatným WC, vaňou, dostatočným úložným priestorom a novým zariadením.  Cena nájmu vrátane parkovacieho miesta: 930 EUR + energie vrátane internetu: 200 EUR mesačne V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Cena energií: 200 Euro / mesiac
Žilina
930 €/mes.
PRENÁJOM PRIESTORU V CENTRE ŽILINY
Dream Reality Vám ponúka priestor na prenájom v centre Žiliny.  Nachádza sa na 1. poschodí s výhľadom do pešej zóny. Rozloha je 28m2. Priestor je klimatizovaný a na poschodí sa nachádza aj WC. Cena nájmu je 250 eur + DPH + energie. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať.
Žilina
250 €/mes.
Prenájom 2-izbového bytu s parkovaním
Dream Reality Vám ponúka na prenájom nadštandardný 2 izbový byt v centre mesta s terasou. Rozloha bytu je 47 m2, terasa 7 m2 + pivnica. Prenajíma sa kompletne zariadený. Kuchyňa je spojená s obývačkou. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi.  V cene prenájmu je internet s televíziou a parkovanie.  Byt je k dispozícii od apríla 2024. Cena nájmu je 663 EUR/mesiac + energie 156 EUR/mesiac Minimálna dĺžka nájmu je 12 mesiacov. Pri počiatku nájmu sa skladá 2 mesačný depozit. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Žilina-Staré mesto
663 €/mes.
3-izbový byt v centre mesta
Dream Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v centre mesta Žilina. Byt sa nachádza na druhom poschodí z troch. Pozostáva z chodby, obývačky, dvoch spálni, kuchyne, kúpeľne a oddelenej toalety. K bytu taktiež prislúcha pivnica. Samotný byt je určený na kompletnú rekonštrukciu. K bytovému domu prislúcha vyhradené parkovisko priamo vo dvore. Investičná príležitosť priamo v centre mesta. Rozloha: 80 m2 Cena: 189 000 EUR Byt je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový vysnívaný domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Žilina-Staré mesto
189 000 €
Stavebný pozemok - Bitarová
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Bitarová.  Na pozemok je vydané právoplatné stavebné povolenie na výstavbu dvoch rodinných dvojdomov. Priamo na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230V/400V). Pozemok je priamo pri obecnej ceste s napojením na vodovodnú a plynovú prípojku.  Pozemok je slnečný, južne orientovaný a sčasti mierne svahovitý. Rozloha: 1 218 m2 Cena: 160 000 EUR V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový vysnívaný domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Bitarová
160 000 €
Stavebný pozemok - Bitarová
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Bitarová.  Na pozemok je vydané právoplatné stavebné povolenie na výstavbu dvoch rodinných dvojdomov. Priamo na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230V/400V). Pozemok je priamo pri obecnej ceste s napojením na vodovodnú a plynovú prípojku.  Pozemok je slnečný, južne orientovaný a sčasti mierne svahovitý. Rozloha: 1 218 m2 Cena: 160 000 EUR V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový vysnívaný domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Žilina
160 000 €
Pozemok v priemyselnej zóne - Kamenná
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom pozemok v priemyselnej zóne na ulici Kamenná. Pozemok má celkovú rozlohu 2 002 m2. K dispozícií sú všetky inžinierske siete. Pozemok je vhodný na parkovanie nákladných / osobných automobilov, skladovanie tovaru či umiestnenie dočasnej stavby z kontajnerov. Možnosť prenájmu aj menšej výmery pozemku. Celková rozloha: 2 002 m2 Nájom: 1,20 EUR/m2 + DPH V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina
2 402,40 €/mes.
Pozemok na rekreačné účely v Rosine
DREAM REALITY Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj pozemok o výmere 4210 m2 vhodný na rekreačné účely s prípadnou možnosťou výstavby rekreačnej chaty v obci Rosina. Na pozemku sa nenachádzajú žiadne siete a je prístupný len po poľnej ceste. Bližšie info v RK. Cena 40 000 €
Rosina
40 000 €
Predaj nebytového priestoru
DREAM REALITY Vám ponúka na predaj nebytový priestor vhodný na podnikanie o rozlohe cca 141m2.  Priestor má 2 vchody a je tam možnosť rozdelenia na 2 prevádzky. Pred budovou sa nachádza aj terasa. Budova je zabezpečená alarmovým a kamerovým systémom. V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina
200 000 €
Posledný voľný dom! Zelené Lúky - Domy Zbyňov
Viac informácií na http://domyzbynov.sk/ Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj posledný voľný rodinný dom typu bungalov v novovznikajúcej časti obce Zbyňov s názvom Zelené Lúky, ktorá sa nachádza mimo zastavaného územia obce v úplnom dotyku s prírodou a s krásnymi výhľadmi na okolité kopce.   Projekt Domy Zbyňov pozostáva z 9 identických novostavieb na pozemkoch o veľkosti od 420 – 484 m2. Ku každému domu prináležia 2 parkovacie miesta. Celá prístupová cesta a rovnako aj cesta k prilahlím domom bude spevnená a vyasfaltovaná po ukončení výstavby všetkých domov - cena za vybudovanie cestnej komunikácie je zahrnutá v cene domu. Samotné domy majú úžitkovú plochu 95,5 m2 a prislúcha k nim aj priestranná terasa s výmerou 30 m2. Dispozične domy pozostávajú zo vstupnej chodby, obývačky spojenej s kuchyňou, špajze, 3 spální, kúpeľne spojenej s WC a hosťovského WC. Výhodou manželskej spálne je priestranný šatník. Z obývačky spojenej s kuchyňou, špajzou a terasou budete mať krásny výhľad na okolitú malebnú prírodu. Viac informácií na http://domyzbynov.sk/ PONUKA DOMOV Dom č.     |  Výmera pozemku (m²) |  Holodom cena*  |  Štandard cena*  |      Dom č. 9   |               437                   |       265 000,-        |    285 000,-           |  *Ceny sú uvedené vrátane DPH, možný odpočet pre firmy. Chcete kupovať Váš vysnívaný domov cez hypotéku? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami pod hlavičkou spoločnosti FinGo. LOKALITA Obec Zbyňov vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a vskutku pokojné bývanie s výhľadom na okolité kopce a lesy. V tesnej blízkosti (2 km) sa nachádza kúpeľné mesto Rajecké Teplice. Obec sa nachádza mimo hlavného dopravného ťahu, takže nie je zaťažená dopravou, ale zároveň je v dostupnej vzdialenosti k mestám Žilina, Rajec, Považská Bystrica. Ako jedna z mála obcí na Slovensku má priamo zriadenú vlakovú zástavku na trase Rajec-Žilina, ktorá je veľmi populárna a využívaná. Všetky pozemky sú slnečné s krásnym výhľadom na pohorie Malá Fatra, Kľak, a z ďalšej strany na miestne skaly Babice. Lokalita je veľmi populárna či už na turistiku, cykloturistiku alebo relax v prírode. V prípade záujmu nás kontaktuje na čísle 0903234670, alebo prostredníctvom našej infolinky: 0914 100 800 Viac informácií na http://domyzbynov.sk/
Žilina
265 000 €
Prenájom 2-izbového bytu v centre mesta
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom moderne zariadený 2-izbový byt. Nachádza sa na 2. poschodí čistého a udržiavaného bytového domu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a prenajíma sa plne zariadený (umývačka, práčka, chladnička, sklokeramická platňa). Pripojenie na internet je v cene nájmu. Prislúcha k nemu aj balkón a priestranná murovaná pivnica. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite priamo v dotyku s parkom pri Studničkách, kde sú lokalizované všetky služby v pešej dostupnosti. Voľný od 01. Mája 2024. Na byt je možné prihlásiť parkovaciu kartu. Cena prenájmu je 550 €/mesiac mesiac + energie cca 130€/mesiac. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať realitného makléra. Cena energií: 130 Euro / mesiac
Žilina-Staré mesto
550 €/mes.
PRENÁJOM 4-IZBOVÉHO BYTU V CENTRE
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom 4-izbový byt v novostavbe v Žiline - centrum. Výmera bytu je 101 m2, prislúchajú k nemu 2 terasy. Táto nehnuteľnosť disponuje novým zariadením a aj klimatizáciou.   Byt sa nachádza na 2.poschodí zo štyroch s výťahom. Súčasťou prenájmu je aj vyhradené garážové státie. Fotky na vyžiadanie.   Cena nájmu je 1200 €/mesiac + energie 200. Byt je ihneď k dispozícii. Cena energií: 200 Euro / mesiac
Žilina
1 200 €/mes.
PRENÁJOM KANCELÁRSKÝCH PRIESTOROV V CENTRE MESTA
Dream Reality Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v Žiline na ulici M.R.Štefánika.  Priestor sa nachádza na 1. poschodí v udržiavanej budove. Samotná budova je v tesnej blízkosti Námestia Andreja Hlinku a pešej zóny. Možnosť parkovania priamo pred budovou.  Rozloha: 140 m2 Cena: 10 EUR/m2 + energie + DPH Priestor je ihneď k dispozícií. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina
1 400 €/mes.
Stavebný pozemok - Povina
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v krásnom prostredí obce Povina. Pozemok o rozlohe 2 955 m2 sa nachádza v hornej časti obce Povina v okrese Kysucké Nové Mesto. Pozemok je stavebný a v blízkosti sú všetky inžinierske siete - voda, elektrina, plyn a kanalizácia. Priamo k pozemku vedie obecná cesta. Pozemok je sčasti mierne svahovitý a ponúka výhľady na okolitú prírodu. Rozloha pozemku umožňuje výstavbu až dvoch rodinných domov. Rozloha: 2 955 m2 Šírka: 24 m Dĺžka: 126 m Cena: 175 000 EUR V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Kysucké Nové Mesto
175 000 €
Stavebný pozemok - Povina
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v krásnom prostredí obce Povina. Pozemok o rozlohe 2 955 m2 sa nachádza v hornej časti obce Povina v okrese Kysucké Nové Mesto. Pozemok je stavebný a v blízkosti sú všetky inžinierske siete - voda, elektrina, plyn a kanalizácia. Priamo k pozemku vedie obecná cesta. Pozemok je sčasti mierne svahovitý a ponúka výhľady na okolitú prírodu. Rozloha pozemku umožňuje výstavbu až dvoch rodinných domov. Rozloha: 2 955 m2 Šírka: 24 m Dĺžka: 126 m Cena: 175 000 EUR V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Povina
175 000 €
Stavebný pozemok - Povina
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v krásnom prostredí obce Povina. Pozemok o rozlohe 2 955 m2 sa nachádza v hornej časti obce Povina v okrese Kysucké Nové Mesto. Pozemok je stavebný a v blízkosti sú všetky inžinierske siete - voda, elektrina, plyn a kanalizácia. Priamo k pozemku vedie obecná cesta. Pozemok je sčasti mierne svahovitý a ponúka výhľady na okolitú prírodu. Rozloha pozemku umožňuje výstavbu až dvoch rodinných domov. Rozloha: 2 955 m2 Šírka: 24 m Dĺžka: 126 m Cena: 175 000 EUR V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Žilina
175 000 €
Prenájom 2-izbového bytu v centre mesta
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom moderne zariadený 2-izbový byt. Nachádza sa na 2. poschodí čistého a udržiavaného bytového domu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a prenajíma sa plne zariadený (umývačka, práčka, chladnička, sklokeramická platňa). Pripojenie na internet je v cene nájmu. Prislúcha k nemu aj balkón a priestranná murovaná pivnica. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite priamo v dotyku s parkom pri Studničkách, kde sú lokalizované všetky služby v pešej dostupnosti. Voľný od 01. Mája 2024. Na byt je možné prihlásiť parkovaciu kartu. Cena prenájmu je 550 €/mesiac mesiac + energie cca 130€/mesiac. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať realitného makléra. Cena energií: 130 Euro / mesiac
Žilina-Staré mesto
550 €/mes.
Prenájom 2-izbový byt na Bulvári
DREAM REALITY Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom kompletne nanovo prerobený  2 izbový byt na ulici Antona Bernoláka v Žiline. Úžitková plocha bytu je 57m2 a má jeden balkón a jednu lóggiu a prislúcha k nemu aj pivnica. Byt sa prenajíma kompletne novo zariadený. Na byt je možné prihlásiť parkovaciu kartu. Začiatok nájmu a obhliadok je možný od 01.05.2024.  Lokalita Bulvár ponúka kompletnú občianskú vybavenosť. Bližšie info v RK. Cena 530 €/mesiac + 150€/energie. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Žilina-Staré mesto
530 €/mes.
Nízkoenergetická výrobná hala v Rajci na predaj
Exkluzívne Vám realitná kancelária Dream reality ponúka na predaj výrobnú halu v Rajci. Výrobná hala prešla kompletnou rekonštrukciou, je zateplená, nové plastové okná a nová strecha.   Budova pozostáva z dvoch podlaží, ktoré každé ma 700 m2. Na prízemí sa nachádza hala, ktorá má špeciálnu potravinárskú podlahu. Na poschodí má hala priemyselnú podlahu a na tomto poschodí sa dá vytvoriť podľa požiadaviek klienta zázemie pre zamestnancov a administratívne priestory o rozlohe 150 m2. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom tepelných čerpadiel, ktoré zabezpečujú v zime dostatočné akumulačné teplo a v lete slúžia ako klimatizácia.   Výška: 3,35 m Nosnosť výťahu: 2t Nosnosť podlahy: 2t/m2   Prístup do areálu je z verejnej komunikácie a areál je celý ohradený. Možnosť parkovania je vo vnútri areálu.   Cena dohodou  
Rajec
dohodou
Nízkoenergetická výrobná hala v Rajci na predaj
Exkluzívne Vám realitná kancelária Dream reality ponúka na predaj výrobnú halu v Rajci. Výrobná hala prešla kompletnou rekonštrukciou, je zateplená, nové plastové okná a nová strecha.   Budova pozostáva z dvoch podlaží, ktoré každé ma 700 m2. Na prízemí sa nachádza hala, ktorá má špeciálnu potravinárskú podlahu. Na poschodí má hala priemyselnú podlahu a na tomto poschodí sa dá vytvoriť podľa požiadaviek klienta zázemie pre zamestnancov a administratívne priestory o rozlohe 150 m2. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom tepelných čerpadiel, ktoré zabezpečujú v zime dostatočné akumulačné teplo a v lete slúžia ako klimatizácia.   Výška: 3,35 m Nosnosť výťahu: 2t Nosnosť podlahy: 2t/m2   Prístup do areálu je z verejnej komunikácie a areál je celý ohradený. Možnosť parkovania je vo vnútri areálu.   Cena dohodou  
Žilina
dohodou
Objekt autoumyvárne - Závodská cesta
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom priestor pre ručnú autoumyváreň, sklad alebo garáž v Žiline. Priestor má rozlohu 171 m2 a nachádza sa na Závodskej ceste. Je vhodný pre ručnú autoumyváreň, detailingové štúdio, garáž či sklad. Priestor pozostáva z dvoch veľkých garáží, kancelárie, chodby a skladu/technickej miestnosti. Rozloha: 171 m2 Nájom: 1200 EUR/mesiac + DPH Energie: 250 EUR/mesiac + DPH Parkovacie miesta: Dohodou v závislosti od počtu V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Závodie
1 200 €/mes.
2-izbový byt - Hliny VII
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom 2-izbový byt na Hlinách VII, len pár minút chôdze od centra mesta a kompletnej občianskej vybavenosti. Byt má výmeru 55 m2 a prislúcha k nemu aj pivnica. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, kúpeľne a oddeleného WC, na chodbe sa nachádza menšia miestnosť, momentálne sa využíva ako šatník/sklad. Lokalita Hliny VII ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - MHD, obchody, škola, škôlka, nemocnica, detské ihriská. Nájom: 450 EUR/mesiac Energie: 150 EUR/mesiac Depozit: 900 EUR Byt je k dispozícii od júna 2024. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Žilina-Hliny
450 €/mes.
Kancelársky priestor na prenájom - 860 m2
Dream Reality Vám ponúka na prenájom kancelársky priestor v centre mesta Žilina o rozlohe 860 m2.  Budova sa nachádza v centrálnej mestskej zóne a blízkosti nákupných centrier v pešom dosahu. Možnosť parkovania je na verejných i vyhradených parkovacích miestach. V budove je na prenájom celé samostatné poschodie.  Vybavenie priestorov: klimatizácia, vetranie, PC sieť, internet cez optický kábel, požiarny rozhlas, prístupový systém na el. chipy, alarm, vonkajší kamerový systém, osobný i nákladný výťah. Cena: 9 EUR/m2 nájom + 1,5 EUR/m2 služby + energie (ceny sú bez DPH)  Parkovanie: 50 EUR/mesiac - vyhradené parkovacie miesto za budovou Rozloha: 860 m2 V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Hliny
7 740 €/mes.
1 2 3 4 5