Kožené vložky do topánok UNI Nové
Kožené vložky do topánok univerzálna veľkosť, pánske/dámske, zastrihuje sa podľa potreby na danú veľkosť topánky. NOvé, zabalené.
Trnava
3 €
Detská mikina veľ. 128
Detská mikina čiernej farby zapínanie na zips, zn., veľkosť 128, rozmery obvod cez prsia 70 cm, dĺžka rukávy 49 cm, celková dĺžka mikiny 47 cm.
Trnava
7 €
Štýlová zástera s motívom u.s.a.
Predám elegantnú a štýlovú zásteru pre slečny a pani ktoré chcú byť šik aj v kuchyni s motívom USA, farba červeno modrá. Materiál 100% bavlna, lemovaná ťervenou bavlnenou lemovkou. Zástera je univerzálnej veľkosti na uväzovanie vzadu. Cena 8,90€. (Trnava) POZRITE AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY.
Trnava
8,90 €
Nažehlovačka Polo
Vyšívaná aplikácia na textil, rozmer 10x5 cm, prevedenie: thermovýšivka, teplota žehl: 150st.C, aplikácia je vhodná na zdobenie a opravu poškodených odevov. Cena za kus 1,80€.
Trnava
1,80 €
Elektrický holiaci strojček Eta 0343
Pánsky holiaci elektrický strojček Eta 0343, so zastihávačom a adaptérom.
Trnava
13 €
Elegantný pánsky sveter s károvým vzorom
Predám elegantný pánsky sveter s károvým vzorom, top stav, veľkosť L. Rozmery: obvod 52x2 cm, dĺžka 66 cm, rukávy 67 cm. Cena 4,-€.(Trnava) Inzerát platí do zmazania.
Trnava
4 €
Bordový top
Predám bordový top na V s ¾ rukávmi, veľkosť M, obvod prsia-80 cm, dĺžka-55 cm, rukávy od pleva-42 cm. Cena 3,-€. (Trnava) V prípade záujmu mi napíšte spôsob doručenia: Možnosť osobného odberu(+0€), doporučene pri platbe vopred na účet (+1,80€), alebo obyčajne pri platbe vopred na účet (+1,-€)-cena poštovného pri váhe balíka do 0,5kg. V prípade ak chcete tovar poslať na dobierku žiadam vopred zaplatiť poštovné 3,30€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
3 €
Krabičky v tvare kočíka
Predám papierové krabičky v tvare detského kočíka, do ktorých sa môžu dať bonbóny alebo iné drobné pozornosti. Možné použiť ako dekoráciu na svadobný stôl, ako darček pre svadobných hostí, pri krste, oslave, rozlúčke so slobodou, zásnubách, narodeninovej párty, ai. Ku krabičkám zasielam aj postup skladania. Dodávam ich v rozobratom stave, poskladať ich je veľmi jednoduché. Farby je možné dodať ružovú, modrú a žltú, treba napísať do poznámky o akú farbu máte záujem. Výroba a dodanie 14-20dnív závislosti od kusov. Cena za 1ks. Rozmer: 3cm x 8cm x 9cm. Cena 0,55€/ks.
Trnava
0,55 €
Ružové letné pyžamko
Predám ružové letné pyžamko, veľkosť 9-12 mesiacov, dĺžka pyžamka 45 cm, obvod pyžamka 28x2 cm. Cena 2,90€. (Trnava) V prípade záujmu mi napíšte spôsob doručenia: Možnosť osobného odberu(+0€), doporučene pri platbe vopred na účet (+1,80€), alebo obyčajne pri platbe vopred na účet (+1,-€)-cena poštovného pri váhe balíka do 0,5kg. V prípade ak chcete tovar poslať na dobierku žiadam vopred zaplatiť poštovné 3,30€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
2,90 €
Podnikové hospodárstvo
Kniha je rozdelená na 11 kapitol. Jednotlivé kapitoly obsahujú vzorové riešenia príkladov z rôznych oblastí (založenie podniku, výpočet podielu na zisku, problematika nákladov, ľudských zdrojov, odpisovania majetku, podnikových činností a pod.) a následne neriešené príklady s uvedenými výsledkami riešenia. Na záver každej kapitoly je uvedený kontrolný test pozostávajúci z teoretickej i praktickej časti. Poslednou kapitolou sú súhrnné príklady, ktorých obsahom je celá problematika podnikového hospodárstva. Sú výbornou pomôckou na overenie komplexných vedomostí. Cena 5,-€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
5 €
Dievčenský svetrík
Dievčenský svetrík béžový, cez hlavičku, zapísanie na bokoch, veľkosť 80, 9-12M, dĺžka 35, obvod 54 cm, rukávy 28 cm. Cena 3,-€ Inzerát platí do zmazania.
Trnava
3 €
Nášivka farebný text
Nášivka farebný text, rozmer 5 x 2,5 cm, aplikácia je vhodná na zdobenie a opravu poškodených odevov. Cena za kus 0,05 €.
Trnava
0,05 €
Fľaška Avent
Sýto ružová fľaša avent s novým náustkom a držadlom od 12 mesiaca, obsah 200 ml, výška 15 cm. Má známky používania.
Trnava
3 €
Biely dekoračný tanierik Nový
Biely dekoračný tanierik s "čipkou", materiál plech, priemer tanierika vnútorný 11 cm, vonkajší s čipkou 18 cm. Možné použiť ako podnos na sviečky (na fotke), na voňavé kvety, ai.
Trnava
2,90 €
Modrý čaj - kvet plný antioxidantov
Sušené kvety rastliny Clitoria ternatea Modrý čaj má veľmi dobré schopnosti detoxikovať telo a odplaviť z neho voľné radikály a ďalšie nežiaduce látky. Dokáže veľmi dobre pôsobiť v oblasti močového ústrojenstva a zažívacieho traktu. Je vhodný ako pri klasických detoxikačných kúrach, tak ho využijete aj ako nápoj na bežné každodenné pitie, ak chcete zabezpečiť správne fungovanie vášho organizmu. Vďaka antioxidantom je to skvelý pomocník pri prevencii rakoviny. Liečivé účinky modrého čaju sú veľmi široké: * je hotovým zázrakom pre našu nervovú sústavu, * tlmí príznaky astmy, * pôsobí proti zápche, * zlepšuje náladu a bojuje proti depresívnym pocitom, * upravuje menštruačný cyklus a podporuje plodnosť u mužov i žien, * má protizápalové účinky, * pozitívne pôsobí na správnu funkciu pečene, * pomáha pri infekciách močových ciest, * vyživuje našu pleť aj vlasy, * odporúča sa pri artritíde pre obmedzenie bolestivosti. Okrem to, že sa Clitoria používa ako čaj, dá sa využiť aj ako: - farbivo dezertov, napríklad na farbenie ryže - zložka koktailov Farba čaju sa mení podľa hodnoty PH. Môžete sa tešiť na sýtu modrú farbu, ktorá sa pridaním cistrónu zmení na fialovú až purpurovú. Balenie: 30 g/4,99€ 50 g/6,90€ 100 g/12,90€
Trnava
4,99 €
Skrytý zips čierny 35 cm a modrý 50 cm
Zips je oproti klasickému veľmi nenápadný, vhodný na všitie do blúzok, sukní, taštičiek a podobne. Zips je nedeliteľný, šírka zubov je 3 milimetre. Zostali mi čierny 35 cm/0,35€ a modrý 50 cm/0,70€ Materiál : polyester, plast, kov
Trnava
0,35 €
Levitujúci glóbus s LED svetlom NOvá
Skvelá dekorácia pre váš dom alebo kanceláriu, ideálny darček pre vašich priateľov, vhodný pre všetky vekové kategórie. Dodáva sa s funkciou LED osvetlenia, ľudia všetkých vekových kategórií sa budú tešiť. Jednoduchá inštalácia, ovládaná elektronicky ovládaným magnetickým systémom, umožňuje, aby glóbus plával veľmi ľahko! Materiál: akryl a LED, priemer: 8,5cm C tvar Magnetický rozmer: 18x4.5x17cm Farba čierna Je to úžasná high-tech technológia.
Trnava
27 €
Dámske nohavice tmavej farby s medeným nádychom
Dámske nohavice tmavej farby a medeným nádychom, sú 3/4, veľkosť XL, obvod pásu 84 cm, dĺžka 69 cm.
Trnava
3 €
KANEKALON - umelé copy 2 ks - farby ombré
Doplnok v podobe farebného príčesku vlasov a behom pár minút nadobudne váš účes nový rozmer. Oživte svoj účes novými farbami! Umelé copy na predlžovanie a na zapletanie dlhých priberaných vrkočov alebo na afro účesy. Dĺžka cca 61cm syntetický vlas, váha 100 g, balenie obsahuje 2 copy. V ponuke ombré farby, ktoré sú na foto.
Trnava
12 €
Filtračná kanvica Brita biela
Filtračná kanvica Brita: využíva Brita Maxtra - novú filtračnú patronu BRITA so štvorstupňovou filtráciou pre zníženie tvrdosti vody • Unikátne integrované viečko nálevky, pre jednu ruku, ľahké plnenie. • Moderné, štýlové prevedenie Ideálne do dvier chladničky alebo na jedálenský stôl • Ergonomické prevedenie zaručuje pohodlné uchopenie Nekĺzavé držadlo s mäkkým povrchom • Objem prefiltrovanej vody 1,4 l, celkový objem 2,4 l •
Trnava
7 €
Rifľové mini šaty na gombíky, veľ. M
Rifľové mini šaty na gombíky, materiál elastická rifľovina, šaty majú vačky, veľkosť M, obvod cez prsia 80 cm, dĺžka 80 cm. NOVÉ
Trnava
15 €
Pánska košeľa s krátky rukávom
Predám pánsku košeľu s krátkym rukávom, prúžkovaná farby bielo-zeleno-žltá, značka 2YOU. Veľkosť uvedená M. Rozmery: dĺžka 68 cm, obvod cez prsia 110 cm. Málo nosená. Cena 5,-€. (Trnava) V prípade záujmu mi napíšte spôsob doručenia: Možnosť osobného odberu(+0€), doporučene pri platbe vopred na účet (+1,80€), alebo obyčajne pri platbe vopred na účet (+1,-€)-cena poštovného pri váhe balíka do 0,5kg. V prípade ak chcete tovar poslať na dobierku žiadam vopred zaplatiť poštovné 3,30€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
5 €
Časopis Strojárstvo
Predám časopisy strojárenstvo, vydanie 2012, 8 ks. Strojárstvo/strojírenství je európsky časopis pre odborníkov, ktorí sa zaujímajú o informácie zo strojárstva a príbuzných odborov. Venuje sa špecializovaným odborným témam, vytvára priestor na publikačnú činnosť strojárskych odborníkov z praxe, vedeckých inštitúcií a univerzít. Okrem prezentácií firiem, časopis venuje priestor názorom top manažérov, aktuálnym informáciám z domova a eurozóny. Významnú pozornosť venuje automobilovému priemyslu, logistike, robotike a informačným technológiám. Pravidelne prináša informácie z veľtrhov a výstava aktuálne technické novinky z celého sveta. Cena 16,-€. (trnava) Inzerát platí do zmazania.
Trnava
6 €
Špirála na natáčanie vlasov, NOVé
Curlingová stuha je vyrobená z bavlny a špongie. Dá sa opakovane používať po dlhú dobu. A aby vaše vlasy vyzerali a cítili sa úžasne. Bezhrievacia kulma má za cieľ poskytnúť vašim vlasom jemnú metódu kulmovania. Rozlúčte sa s lámavosťou a rozštiepenými končekmi a pozdravte zdravé vlasy. Veľmi vhodné pre husté, riedke, kučeravé alebo rovné vlasy. Zaoblený a hladký povrch nebude ťahať ani poškodzovať vlasy. Čelenku s kulmou noste na hlave ako čelenku. Môžete ho natočiť navrchu, alebo pripevniť jednu stranu čelenkou ako do chvosta a potom obtočiť na druhú stranu kulmy, aby ste vysušili alebo mierne navlhčiť vlasy, a pomocou čelenky zaistite gumičku v spodnej časti. . Uistite sa, že sa pevne zabalíte a začnite od vrchu hlavy. Môže zostať hodinu alebo dve počas dňa, keď sú vlasy mierne mokré, a môže zostať cez noc, keď sú vlasy mierne mokré alebo suché. Tieto módne sponky do vlasov je možné použiť pri rôznych príležitostiach, ako sú narodeninové oslavy, bankety a každodenné nosenie. Vyhnite sa zamotaným a strapatým vlasom. Pri nosení nebude prekážať pri spánku. špecifikácia: Materiál produktu: pena + tkanina Veľkosť produktu: 98 x 3 cm Farba: náhodná
Trnava
7 €
Športová sukňa TOP stav
Športová sukňa, tmavo zelenej farby/vojenskej, zn. Bennyfish, na zadnej strane sú dva vačky, veľkosť XL, obvod pása 94 cm, obvod cez boky 114 cm a d´žka sukne 53 cm. Bez fľakov a poškodení, TOP STav.
Trnava
3 €
Dámske bledé nohavice
Dámske bledé nohavice, veľkosť L, obvod pása 84 cm, dĺžka 95 cm.
Trnava
3 €
Dievčenské sukne 2 balíky po 5 ks/veľ.110/116
Dievčenské sukne 2 balíky po 5 ks/12 e. Balíky sú rozdelené na 2, v jednom sú rifľové šortky a tutu sukne, balíka sa predávajú tak ako je na foto, značky Lindex, C&A, H&M, Pepco, Lupilu, veľ.110/116, všetko top stav, v prípade záujmu o celý komplet balík 10 ks je cena 20€.
Trnava
20 €
Biela blúzka, veľ. 42
Biela blúzka so striebornými prúžkami, zn. F&F, veľkosť 42, uväzovanie na boku, obvod cez prsia 100 cm, dĺžka 59 cm..
Trnava
3 €
Dámske podprsenky
Dámske podprsenky 4 ks, všetky majú košíky B, iba obvod sa mení. Popis: 1. Fialová s čipkou obvod 82 cm, 2. Biela obvod 80 cm, 3. Telová obvod 75 cm, 4. Čierna obvod 70 cm. Cena za kus č.1+2/3€, čísla 3+4/2€. Cena za všetky 4 kusy /9,-€.
Trnava
9 €
Dámske podprsenky 4 ks/
Dámske podprsenky 4 ks, všetky majú košíky C, iba obvod sa mení. Popis: 1. Béžová veľkosť 80 C, 2. Biela obvod 70 cm, 3. Čierna obvod 80 cm, 4. Čierna obvod 80 cm. Cena za kus 3,-e. Cena za všetky 4 kusy /10,-€.
Trnava
10 €
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14