Súprava na fotenie suknička+čelenka, rôzne farby
Krásny dievčenský 2 dielny set TUTU sukňa a čelenka s kvetinkou, veľkosť UNI, rôzne farby. Suknička je v páse na gumičku, pekne sa prispôsobí, netlačí. Na hlavičku ozdobná čelenka vo farbe sukničky. Využije na fotenie, oslavy a na rôzne príležitosti.. Rozmery: dĺžka sukničky: 21 cm, obvod pás v kľude 38 cm, natiahne sa cca na 50 cm. Pre deti vo veku 0-3 mesiace. Nový komplet.
Trnava
10 €
Pánska oranžová polokošeľa
Predám pánsku oranžovú polokošeľu s prúžkami, top svat, krátky rukáv, materiál 100% bavlna, veľkosť S, dĺžka-67 cm, cez prsia-100 cm, dĺžka rukáva od pleca-20 cm. Cena 3,-€. Kontakt tel. alebo mail (Trnava)
Trnava
3 €
Žihľavový sirup-pri anémii, čistiace účinky
Má veľa priaznivých účinkov: - mierne močopudný, - upravuje krvný obeh, - priaznivo pôsobí na kvalitu vlasov, - znižuje hladinu glukózy v krvi, - má vysoký obsah vitamínu C, - zlepšuje srdečnú činnosť, - podporuje tvorbu červených krviniek, - má čistiace a detoxikačné účinky, Sirup neobsahuje konzervanty ani umelé farbivá. Návod na použitie: Tento sirup sa môže dávkovať dvojako. Buď sa zriedi s vodou a máme sirupovú vodu, alebo ho môžeme užívať ako prírodnú medicínu na očistenie organizmu. Zloženie: prírodné sladislo stévia, voda, čerstvé listy žihľavy dvojdomej, citrón.
Trnava
3,80 €
Keramické šosky 2ks + vázička
Keramické sošky 2ks - kytička a mladomanželia + vázička s kvetinkou. rozmery výška 10 cm. Cena za všetky 6,-€.
Trnava
6 €
Urinal travel pomôcka pre ženy nový
Predám Urinal travel pomôcku pre ženy. Vhodná ak nechcete sedieť na nehygienických verejných toaletách, alebo ak nikde nie je toaleta. Hygienický a ľahko ovládateľný, diskrétny, prenosný. Umožňuje ženám všetkých vekových kategórií močiť v stoji, sede, alebo ľahu bez vyzliekania. Navrhnutý tak, aby neprišlo k postriekaniu, alebo poliatiu. Materiál silikón, dĺžka 13 cm, hmotnosť 20 g, farba fialová. K pomôcke je aj návod na používanie. Cena 4,-€. (Trnava) V prípade záujmu mi napíšte spôsob doručenia: Možnosť osobného odberu(+0€), doporučene pri platbe vopred na účet (+1,80€), alebo obyčajne pri platbe vopred na účet (+1,-€)-cena poštovného pri váhe balíka do 0,5kg. V prípade ak chcete tovar poslať na dobierku žiadam vopred zaplatiť poštovné 3,30€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
4 €
Pánske tričká balík 8ks/15e, veľkosť M
Balík 8 ks pánskych tričiek, v top stave, veľkosť M, cena spolu 15 e.
Trnava
15 €
Dievčenské sandálky veľ. 25
Dievčenské sandálky fialovej farby, zapínanie na suchý zips, veľkosť 25, vnútorná dĺžka 16 cm.
Trnava
3 €
Dievčenské papučky 100% bavlna Hand made
Veselé, farebné papučky sú háčkované z pevnej, hrubšej bavlnenej priadze. Veľkosť: 20, dĺžka 14 cm. Materiál: 100% bavlnená priadza Spôsob výroby: háčkovanie
Trnava
6 €
Háčkované dievčenské pončo s čapičkou Hand made
Háčkované dievčenské pončo s čapičkou fialkovej farby ozdbený bielymi hravými guličkami a žltými kvetinkami na čapičke. Pončo som háčkovala z kvalitnej mäkkej priadze s certifikátok OEKO TEX. Obvod pončo a čapičky 40 cm.
Trnava
18 €
Obal A5 "U" EURO PH301 matný bal. 100 ks
Ochranu a organizáciu dokumentov formátu až A4 zariadi transparentný euroobal A4. Dokumenty sa vkladajú zhora. Okamžitú orientáciu medzi vloženými papiermi uľahčí transparentný materiál s matným pomarančovým povrchom (textúrou). V balení je 100 kusov euroobalov, ktoré môžete vložiť do ľubovoľného zakladača s krúžkami alebo pákou. Pre dokumenty formátu A4 Otvor zhora Priehľadný materiál s matným povrchom Do zakladačov s krúžkami aj pákou Balenie 100 kusov euroobalov
Trnava
2 €
Hra guľôčky The FreshHeads,
Hra guľôčky The FreshHeads, obsahuje všetkých 25 gulôčok.
Trnava
20 €
Ekologické pranie: Prací gél 300g
Jemný prací gél z mydlových orechov s lanolínom a neutrálnym PH vhodný pre najchúlostivejšiu bielizeň, vlnu, hodváb a funkčný textil. Je šetrný k prírodným materiálom - nemení odtieň prírodných (rastlinných) farbív. Základom je výťažok z mydlových orechov v biokvalite získaný najšetrnejšou metódou extrakcie za studena, má neutrálne ph. Dávkovanie: ručné pranie - cca 15 ml na prací kúpeľ. Prádlo po vypraní je mäkké a má príjemnú vôňu.
Trnava
4 €
Dámske čierne nohavice, veľ. 40
Dámske čierne nohavice, veľkosť 40, obvod pásu 76 cm, dĺžka 103 cm.
Trnava
5 €
Citrus sprej
Citrus sprej - praktický a zábavný sprej na dochucovanie pokrmov a kokteilov. Revolučná novinka vo vašej kuchyni. Unikátny sprej na citrón a limetku či iné ovocie. Nepostrádateľný pomocník pre každú domácnosť. Jednoducho zaskrutkujte sprej do citrusových plodov a môžete rozprašovať. Ideálny na šaláty, drinky, sprejové nástavce na citrusy - citrón a limetku. Originálny pomocník do kuchyne. Už žiadne kôstky v čaji a vyschnuté polovičky citrónov v chladničke. Tento odšťavovač okúzli každú vašu návštevu, kokteily, či na ovocie. Na zábavné a dochucovanie kokteilov, zeleninových šalátov, morských plodov a všetkých ďalších pokrmov, k príprave ktorých sa na dochutenie používa čerstvá citrusová šťava. Už žiadne umelo vyrobené citrónové šťavy či stabilizátormi upravené koncentráty. Vďaka praktickému Citrus spreju pohodlne vyrobíte praktický mechanický sprej z čerstvého citrónu. Je možné ho využiť na väčšinu citrusových plodov. Odrežte špičku plodu a jednoducho len zatočte špeciálny "vrták" priamo do ovocia, potom ovocie stlačte, aby sa šťava uvoľnila. Materiál: plast, Rozmery: 8 cm - 10,5 cm, V balení: 2 ks. Cena 4,90€+poštovné.(Trnava) POZRITE AJ MOJE ĎAĽŠIE INZERÁTY.
Trnava
4,90 €
Dámske topánky s otvorenou špičkou
Predám dámske topánky s otvorenou špičkou, čokoládovej farby, značka Tally weijl, veľkosť 37, výška podpädku 11,5cm. Cena 8,-€. POZRITE AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY.
Trnava
8 €
Detské nohavice prúžkované bielo-ružové s nášivkou
Predám detské nohavice prúžkované bielo-ružové s nášivkou, zapísanie vzadu na 3 gombíky, celková dĺžka nohavíc 54cm, obvod 35x2 cm. Cena 0,50€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
0,50 €
Zdravotné kompresívne podkolienky 3 balenia Nové
Zdravotné kompresívne podkolienky so špicou, Maxis Brillant, hnedej farby, 3 balenia, veľkosť 34-38, nové. Cena za kus 7,-€, za všetky 19,-€.
Trnava
7 €
Vigar Dolls - kefa+hubka na riad
Vigar Dolls štýlová umývacia kefa a hubka na riad. Nechajte sa očariť farebným a zábavným svetom umývania. Táto roztomilá bábika s kontrastnými farbami vám spríjemní a oživí každodenné čistenie. Ľahká konštrukcia; skvelé pre každodenné použitie ~ Očarujúce rúčka v tvare bábiky Vlastnosti tvrdé čistenie, bez-poškriabania jemné nylonové štetiny ~ Duálne použitie špongia s rôznou tvrdosťou na oboch stranách Vyrobené z odolného polypropylénu a nylonu Pri každodennej údržbe dôkladne opláchnite po každom použití, pretrepte, aby ste odstránili prebytočnú vodu a vzduch medzi jednotlivými použitiami úplne vyschli. Nová, zabalená.
Trnava
7 €
Tehotenská bylinná zmes miešaná zo 7 bylín
Tehotenská bylinná zmes namiešanú zo 7 bylín v správnom pomere: žihľava, alchemilka, malinové listy, ľubovník, medovka, rebríček, praslička Účinky: celkovo podporuje látkovú výmenu, odstraňuje problémy s trávením, znižuje zadržiavanie vody v organizme (zmierňuje tým nepríjemné opuchy nôh), zvyšuje obsah železa v krvi, stabilizuje krvný obeh, pomáha vyrovnať náladu Cena 2,90€. Kontaktujte ma mailom. Ďakujem
Hlohovec
2,90 €
Plechová nádoba Garden and flowers biela 30 cm
Vysoká biela plechová nádoba s jutovými uškami na kvety, alebo na rôzne iné využitie v sivo bielej kombinácií. Výška 30 cm x 20 cm. Váza na kvety vo vintage štýle. Vintage, retro vzory, ktoré budú vyzerať nádherne. Môže byť umiestnený vo vitríne alebo knižnici v detskej izbe, kancelárii, spálni atď. Perfektné pre kvety a rastliny na ozdobenie vášho domova.
Trnava
25 €
Perlové srdiečka
Predám dekoráciu perlové srdiečka. Možno použiť ako svadobnú dekoráciu na menovky, oznámenia, pierka, stôl, ai....Veľkosť ccca 1,2 cm. Balenie má 10 ks. Cena 0,35€.
Trnava
0,35 €
PUL vrchné nohavičky na plienky
Predám nepremokavé vrchné PUL nohavičky s veselým detským motívom. Nohavičky majú rýchle zapínanie patentkami. Mäkký 100% polyester je k pokožke bábätka priedušný. Nohavičky je možné používať pri všetkých druhov látkových plienok. Nohavičky pomocou gumičky okolo nôh zabránia pretečeniu tekutiny na odev bábätka. Polyuretánová vrstva na nohavičkách úplne zabráni, aby po premočení plienok nepremoklo okolie bábätka. Nohavičky sú ľahké a jednoducho sa na plienku oblečú a zapnú patentkami. Výhodou je rýchle sušenie. Vonkajšia vrstva má vysokú pevnosť v ťahu a mäkkosť, môže sa opakovane prať bez toho aby sa deformovali. Waterproof priedušného filmu môže zabrániť úniku moču . Umývateľné, supersavé a opakovane použiteľné, úsporné a šetrné k životnému prostrediu. Vhodné pre dojčatá a batoľatá 3 kg-15 kg. Jedna veľkosť padne všetkým - môžete ho nastaviť na požadovanú veľkosť (S, M alebo L), ktorú nasadíte rôznymi radmi patentiek. Pranie max. na 60°, nežehliť, nesušiť na priamom slnku, či v blízkosti zdrojov tepla, v sušičke a na radiátore. Nevystavovať mrazu, nepoužívať ocot a bielidlá, nežehliť. . Cena 9,50€. (Trnava) V prípade záujmu mi napíšte spôsob doručenia: Možnosť osobného odberu(+0€), doporučene pri platbe vopred na účet (+1,80€), alebo obyčajne pri platbe vopred na účet (+1,-€)-cena poštovného pri váhe balíka do 0,5kg. V prípade ak chcete tovar poslať na dobierku žiadam vopred zaplatiť poštovné 3,30€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
9,50 €
Čaj na Bolesť krížov miešaný z 10 byliniek
Miešaný bylinný čaj na Bolesť krížov z 10 bylín namiešaný v správnom pomere: breza previstnutá, praslička roľná, zlatobyľ obyčajný, kôra vŕby, šípka, rumanček, túžobník, hloh, ľubovník a repík. Počas dňa sa pije čaj po malých dúškoch, ak máte veľké problémy s bolesťou krížov snažte sa vypiť viac čaju. V danom pomere liečia viacero neduhov, takže svojmu telu poskytnete nie len úľavu od bolesti, ale liečite aj iné problémy: * čaj zbavuje telo škodlivých látok * pri bolestiach kĺbov a svalov * pôsobí dezinfekčne, má protizápalové účinky * pomáha pri reumatizme a dne * predchádza kôrnateniu ciev 30 g/3,50€ 50 g/4,90€
Trnava
3,50 €
Účtovná osnova a postupy účtovania pre podnikateľov
Účtovná osnova a postupy účtovania pre podnikateľov, odborná kniha. Cena 2,-€. Inzerát platí do zmazania.
Trnava
2 €
Obojstranná nano páska - priehľadná
Široké použitie Možno použiť na opravu kobercov, nábytku, lepenie plagátov, ozdobných obrazov, fotorámčekov a ďalších drobných predmetov, ktoré je potrebné umiestniť v dlhodobom zvislom uhle, ako sú kľúče, perá, dekorácie, nástenné závesy, kuchynské náradie, plné maľovanie alebo tablet. Môže tiež upevňovať mobilné telefóny alebo ploché dosky na akýkoľvek povrch. Je vhodná do kuchyne, kúpeľne, domácnosti, kancelárie, usporiadanie scény, svadobná dekorácia a ďalšie príležitosti. Materiál: nano PU gél Dĺžka na výber:3 metre Farba: priehľadná Šírka pásky: 3 cm Hrúbka: 1 mm
Trnava
6 €
Látkové vrecko na zavesenie
Bavlnené vrecko na drobnosti čiernej farby s oranžovým lemovaním na zavesenie, rozmer 15 x 20 x 5,5 cm, dĺžka ramienka 75 cm. Určená na doklady, bankovky, platobné karty, mince, mobil, kľúče. Vyrobená z ľahkého a praktického materiálu.
Trnava
3 €
Kožené vložky do topánok UNI Nové
Kožené vložky do topánok univerzálna veľkosť, pánske/dámske, zastrihuje sa podľa potreby na danú veľkosť topánky. NOvé, zabalené.
Trnava
3 €
Detská mikina veľ. 128
Detská mikina čiernej farby zapínanie na zips, zn., veľkosť 128, rozmery obvod cez prsia 70 cm, dĺžka rukávy 49 cm, celková dĺžka mikiny 47 cm.
Trnava
7 €
Štýlová zástera s motívom u.s.a.
Predám elegantnú a štýlovú zásteru pre slečny a pani ktoré chcú byť šik aj v kuchyni s motívom USA, farba červeno modrá. Materiál 100% bavlna, lemovaná ťervenou bavlnenou lemovkou. Zástera je univerzálnej veľkosti na uväzovanie vzadu. Cena 8,90€. (Trnava) POZRITE AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY.
Trnava
8,90 €
Nažehlovačka Polo
Vyšívaná aplikácia na textil, rozmer 10x5 cm, prevedenie: thermovýšivka, teplota žehl: 150st.C, aplikácia je vhodná na zdobenie a opravu poškodených odevov. Cena za kus 1,80€.
Trnava
1,80 €
1 5 6 7 8 9 10 11 12 13