Hľadám prenájom iba v Nitre a blízke okolie, rodinný dom
F105-22-PEB Hľadám prenájom pre spoľahlivé ukrajinské pracujúce rodiny dom iba v Nitre a blízke okolie, 3-izbový dom aspoň čiastočne alebo úplne zariadený, dlhodobo Cena do 800 €/mesiac
Nitra
800 €/mes.
Hľadáme priestor na prenájom v Michalovciach
F014-ERSR Hľadáme pre konkrétneho klienta priestor na prenájom pre obchod v centre mesta Michalovce s rozlohou cca 50 m2. Ak máte priestor, ktorý by ste mohli ponúknuť, neváhajte ma kontaktovať.
Michalovce
dohodou
Na predaj krásne, nové rodinné domy v obci Amadeho Kračany F039-12-KADA
F039-12-KADA Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj krásne rodinné domy v obci Amadeho Kračany, 6 km od Dunajskej Stredy, kde vznikla nová ulica s novopostavenými rodinnými domami. Ulica má príjemnú polohu, je veľmi tichá, slnečná a nechýba na nej verejné osvetlenie. Všetky rodinné domy budú skolaudované do konca roka 2023. V ponuke sú už len 2 domy v bielej farbe v kombinácii s antracitovou na pozemokoch s nasledovnými výmerami: 2. dom 606 m2 v cene 219 900 €, 4. dom 743 m2 v cene 219 900 €. Všetky domy sú rovnaké, ich podlahová plocha je 118.48 m2 plus terasa 18 m2. Disponujú vstupnou chodbou, obývacou miestnosťou spojenou s kuchyňou, odkiaľ sa vstupuje na krytú terasu, tromi samostatnými izbami, kúpelňou spojenou s toaletou, špajzou a technickou miestnosťou. V chodbe domu sa nachádza samostatná toaleta. Domy sú napojené na verejný vodovod a kanalizáciu. Súčasťou domov je predpríprava na tepelné čerpadlo, alarm, klimatizáciu, satelit a parkovacie miesto pre 2 autá. Kúrenie je vo všetkých domoch podlahové. Domy sa predávajú v prevedení HOLODOM, ktoré je v prípade záujmu na základe dohody možné dokončiť do prevedenia Štandard. Cena domov je 219 900 € vrátane provízie pre RK. V prípade záujmu o nehnuteľnosť, ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. Realitná kancelária vybaví kompletnú zmluvnú dokumentáciu, úrady, notárov, kataster a všetko potrebné k podpísaniu zmluvy a k prevzatiu Vašej novej nehnuteľnosti, za Vás.
Kostolné Kračany
219 900 €
ZNÍŽENÁ CENA - DVOJIZBOVÝ BYT
F023-112-TAKO VYPUSTITE UZDU FANTÁZII A BÝVAJTE PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV. Finanzpartner reality Vám túto možnosť dáva ako na dlani. Predáva sa priestranný južne orientovaný 2 - izbový byt na Sídlisku I. Ponúkaný byt je situovaný na druhom poschodí z celkových troch a je v pôvodnom stave. DISPOZÍCIA a STAV BYTU - veľká vstupná chodba, - po pravej strane samostatná kúpeľňa a wc, - kuchyňa situovaná v srdci bytu, - dve teplé presvetlené izby, - k bytu patrí murovaná pivnica, - byt je okrem plastových okien v pôvodnom stave VÝHODY LOKALITY - všetko na skok /nákupné centrum, školy, škôlky, stanica, nemocnica.../ - bezproblémové parkovanie - skvelí susedia CENA BYTU - 62 500 € Odporúčam dohodnúť si obhliadku. Je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť. Kompletný právny servis súvisiaci s predajom a prevodom vlastníckych práv vašej nehnuteľnosti rýchlo a transparentne vyrieši naša realitná kancelária bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V prípade potreby vám zabezpečím najvýhodnejšie financovanie a poistenie vašej nehnuteľnosti. Tatiana Kosťun Skarupová, 0908 631 440, tatiana.skarupova@fpreality.sk, Finanzpartner reality. Spokojnosť klienta je u mňa vždy na prvom mieste!
Humenné
62 500 €
Na prenájom pekný 6 izbový rodinný dom v obci Veľké Blahovo
Ponúkame Vám na prenájom zariadený dom v obci Veľké Blahovo. Plocha: úžitková 220m2, zastavaná 155m2, pozemku 1255m2. Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: stierky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, kuchynský kút.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne, podlahové. Ostatné vybavenie: internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Strešná krytina: škridla. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika. Cena 2 800 €/mesiac + energie dohoda na mieste možná (prenájom len firmám a len dlhodobo)
Veľké Blahovo
2 800 €/mes.
Na predaj stavebný pozemok v obci Lehnice
F067-14-KADAa Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj rozsiahly stavebný pozemok v obci Lehnice. Obec Lehnice sa nachádza v okrese Dunajská Streda, vzdialená od mesta 15 km, od Šamorína 12 km, od diaľnice R7 vedúcej do Bratislavy a Rakúska 12 km a od Senca 21 km. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, k dispozícii je tu materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, zubná ambulancia, lekáreň, cukráreň, obchody, obecný úrad, kultúrny dom, detské ihrisko, futbalové ihrisko. Pozemok má rozlohu 1112 m2 a nachádza sa v centre obce Lehnice. Na pozemku momentálne stojí starý rodinný dom, ktorý je potrebné zlikvidovať. Pozemok disponuje nasledovnými inžinierskymi sieťami - elektrická energia, verejný vodovod. Na pozemok bude v blízkej budúcnosti vydané stavebné povolenie na 4-izbový rodinný dom typu bungalov. V prípade záujmu oň je možné sa dohodnúť. Cena pozemku je 135 €/ m2. V prípade záujmu o nehnuteľnosť, ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. Teším sa na Vás. Realitná kancelária vybaví kompletnú zmluvnú dokumentáciu, úrady, notárov a kataster za Vás.
Lehnice
150 120 €
Prenájom Kancelárii v centre Dunajskej Stredy!!
F004-26-JOM Ponúkame Vám na prenájom Dunajská Streda. Plocha: úžitková 14m2. Nachádza sa na 2. poschodí s výťahom. Podlaha: plávajúca, parkety. Okná: plastové. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody. Cena 170 €/mesiac.
Dunajská Streda
170 €/mes.
Na predaj investičný pozemok na výstavbu
ID: F011-14.JAKO Ponúkame vám na predaj investičný pozemok, ktorý je podľa ÚPI z 24.3.2022 vhodný na výstavbu rodinných domov, bytových domov a pod.- ÚPI je dispozícii v RK. Pozemok sa nachádza v extraviláne, v lokalite, na hranici katastrálneho územia Bernolákovo a tesne susedí s katastrálnym územím Chorvátsky Grob. V územnom pláne je zahrnutý ako zmiešané plochy bývania a občianskej vybavenosti. Do lokality je už vybudovaný výjazd z diaľnice D1 (križovatka Triblavina). Buduje sa aj prepojenie (cesta – Ampérová ulica) priamo na cestu do Chorvátskeho Grobu, ktorá vedie z Bernolákova (ponad diaľnicu D1). Už je vybudovaná a sprístupnená časť cesty obchvatu Malokarpatská - 1. etapa spájajúca diaľnicu D1 prostredníctvom križovatky Triblavina s pripojením sa na cestu pri Teplom prameni na Chorvátsky Grob a Čiernu vodu. Ďalšia etapa obchvatu Malokarpatská smerom na Slovenský Grob je v štádiu prípravy. Prístupové cesty novej lokality sú všetky vo vlastníctve obce Bernolákovo. V rámci pozemkových úprav sa vlastníci pozemkov zriekli časti výmery pozemkov, aby sa komplexne vyriešil prístup k pozemkom. Aktuálna výmera pozemku je 4 428 m2. Rozmery pozemku sú cca 49x90m (je to taký nepravidelný obdĺžnik s 1 zaoblenou stranou). Momentálne sa priamo na pozemku nenachádzajú žiadne IS, ale v tesnej blízkosti je už skoro dobudovaný VGP park, ktorý je súčasťou projektu Park city Triblavina. Pozemok nie je ohradený, je možné sa na neho pozrieť kedykoľvek aj bez našej asistencie (viď mapa príloha inzerátu). Satelitné snímky sú staršieho dáta, výstavba napreduje... Cena predávanej nehnuteľnosti je vo výške 105 €/m2. V prípade vážneho záujmu, navrhnite Vašu predstavu o cene na prípadne ďalšie rokovanie. Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva , kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľnosti a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľnosti.
Bernolákovo
464 940 €
Na predaj investičný pozemok v lokalite AHOJ-BRIEŽKY v Bratislave
ID: F015-14-JAKO Predáme Vám pozemok - vinica v lokalite AHOJ-BRIEŽKY v Bratislave-Nové Mesto. Pozemok s plochou cca 510m2 - bývalá vinica je určená na rekreačné využitie, ktorý vznikne rozdelením parcely č. 4334 (spodná časť parcely). V blízkosti predávaného pozemku sa začína výstavba RD - v oblasti výstavby RD sa nachádzajú aj elektrické siete. Cena predávaného pozemku je 25 000 Euro. K cene pozemku je potrebné pripočítať províziu RK. Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností, profesionálny prístup a poradenstvo pri financovaní aj tejto nehnuteľnosti.
Bratislava III - Nové Mesto
25 000 €
Predaj murovaná chata Pozdišovce
F066-13-ERSR Ponúkame Vám na predaj murovanú chatu v záhradkárskej osade v Pozdišovciach. Chata je dvojpodlažná, je po čiastočnej rekonštrukcii, pod chatkou je kamenná pivnica. Zastavaná plocha je 24 m2. K chate prislúcha aj altánok s ohniskom. Výmera pozemku je 400m2, je vhodný aj na pestovanie zeleniny a ovocia. Na pozemku sa nachádza skleník. Pozemok je oplotený a je k nemu prístup z asfaltovej cesty. Cena chaty je 62 000€. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a poskytnem Vám všetky bližšie informácie. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.
Pozdišovce
62 000 €
Krásny pozemok na predaj v Obci Topolníky
Ponúkame Vám na predaj pozemky - pre rodinné domy Topoľníky. Plocha: pozemku 9 árov. Šírka pozemku 17m dĺžka 57 m. Rovinatý pozemok. Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu podľa územného plánu obce Topoľníky. Asfaltová prístupová cesta.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, turistika, cykloturistika. Cena 84 990 €, Pozemok sa nachádza blízko termálneho kúpaliska.
Topoľníky
84 990 €
Prenájom kancelárskeho priestoru
F014-26-PEMI V zastúpení klienta si vám dovoľujeme ponúknuť kancelársky priestor o výmere 54,63 m2 v Piešťanoch na Bratislavskej ulici. K uvedenému priestoru je možné si prenajať parkovacie miesto vo dvore za 8 €/m2/mesiac bez DPH. Cena prenájmu: 8€/m2+depozit+provízia RK
Piešťany
437,04 €/mes.
Dopyt - 4 izbový byt, Nitra
F128-MAT Hľadám pre klienta 4 izbový byt v Nitre. lokalita - Chrenová, Čermáň, Klokočina, Staré mesto stav - ideálne po rekonštrukcii výhodou - balkón alebo loggia cena - do 160 000 €
Nitra
160 000 €
Jarná super ponuka platná do 30.4.2024 - veľkometrážny rodinný dom v radovej zástavbe, 1690 €/ m2,
F041-12-KADA Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj skolaudované veľkometrážne 4-izbové dvojpodlažné domy v radovej zástavbe v obci Nová Dedinka. Nová Dedinka je rozrastajúca a rozvíjajúca sa obec v okrese Senec, vzdialená od Bratislavy 22 km a od Senca 6 km. V Senci je možnosť napojenia sa na diaľnicu D1. Domy sa nachádzajú blízko hlavnej ulice v radovej zástavbe desiatich rodinných domov v centre obce, ale zároveň v tichej časti obce a sú skolaudované. V blízkom okolí sa nachádzajú všetky potrebné inštitúcie, všeobecný lekár, detský lekár, škola, škôlka, detské ihriská, supermarket, lekáreň, kaviareň, reštaurácie, kaderníctvo, čerpacia stanica a to všetko len do pár minút pešo, do niektorých možnosť vybehnúť ´v papučkách´. Sú postavené na pozemkoch vo veľkostiach od 232 m2, sú napojené na mestskú vodu, elektrickú energiu, kanalizácia je odvádzaná do žumpy. V ponuke je 8 rodinných domov na pozemkoch v týchto veľkostiach: 1. dom - 267 m2 - REZERVOVANÝ, 2. dom - 254 m2, 3. dom - 256 m2, 4. dom - 232 m2, 5. dom - 233 m2, 6. dom - 234 m2, 7. dom - 234 m2, 8. dom - 233 m2. Plochy pred domami sú vo veľkostiach 55 m2, zastavané plochy ca. 90 m2, ostatné m2 tvoria záhrady za domami. Domy majú výbornú technickú predprípravu na alarm, kamerový systém, klímatizáciu, vonkajšie elektrické žalúzie, prípojku T-Com v dome (internet, TV), fotovoltaiku, vodovod na terasu a krb. Domy disponujú štedrou podlahovou plochou 142 m2. Svojím otvoreným priestorom pôsobia veľmi vzdušne a príjemne. Jedná sa o tehlové stavby z tehly hrubej 30 cm, medzi domami 2 x 20 cm, majú plastové okná s izolačným trojsklom, rovnú strechu z betónovej konštrukcie s izolačnou fóliou Fatrafol a štrkom. Dispozícia prízemia domu: vstupná chodba, samostatná toaleta, priestranná technická miestnosť s oknom, kuchyňa prepojená s veľkou priestrannou obývacou miestnosťou s krásnymi francúzskymi oknami, z ktorej sa vychádza na malú záhradu. Záhrady sú oddelené betónovým oplotením. Dispozícia poschodia: kúpelňa spojená s toaletou, šatník s oknom, tri samostatné priestranné spálne, dve z toho s francúzskymi oknami, ktoré majú sklenené zábradlie. Prízemie a poschodie sú spojené betónovým schodiskom, nad ktorým sa nachádza okno, slúžiace ako výstup na strechu domu. Pred domami budú pozemky oddelené zeleňou, každý dom bude mať parkovaciu plochu pre dve autá. Domy sa predávajú v prevedení HOLODOM. Dom č. 8 sa predáva za akciovú cenu 239 980 € vrátane provízie pre RK. Ceny ostatných domov sa od domu č. 8 odlišujú. V prípade že hľadáte na bývanie podobnú nehnuteľnosť, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať a dohodnúť si osobné stretnutie a obhliadku. Teším sa na Vás! Realitná kancelária vybaví kompletnú zmluvnú dokumentáciu, úrady, notárov, kataster a všetko potrebné k podpísaniu zmluvy a k prevzatiu Vašej novej nehnuteľnosti za Vás.
Nová Dedinka
239 980 €
Priemyselný pozemok na predaj Holice
Ponúkame Vám na predaj priemyselný pozemok Holice (Beketfa). Plocha: pozemku 40000m2. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Pozemok je zahrnutý do územného plánu. Cena 25 €/m2. Na predaj pozemok s možnosťou rozsiahleho podnikateľského využitia Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť získať pozemok so širokým spektrom možností v oblasti podnikania. Tento pozemok je vhodný pre viacero funkcií vrátane výroby, skladovania, obchodu, verejného stravovania, a ďalších obchodných a neobchodných aktivít. Hlavná funkcia: výroba, sklady Prípustné využitie: – Podnikateľské aktivity výrobne a nevýrobné – Skladovanie – Príslušné verejné dopravné a technické vybavenie nevyhnutné pre obsluhu územia Podmienečne vhodné využitie: – Zariadenia obchodu, verejného stravovania služieb Neprípustné využitie: – Bývanie – Skladovanie nadlokálneho charakteru (veľkosklady, logistické centrá) – Rekreácia – Výroba zaradená k veľkým a stredným zdrojov znečistenia ovzdušia Tento pozemok predstavuje vynikajúcu príležitosť pre podnikateľské aktivity s ohľadom na viaceré aspekty a je vhodný pre tých, ktorí hľadajú flexibilné využitie. Pre bližšie informácie a obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Video Youtube: youtu.be/WnTw-OgQj4Y?si=qgCZf984ZdV6oMg1 TikTok: finanzpartnerrealityds V cene je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností). Vzdialenosti: Dunajská Streda 11 km (10 min.), Šamorín 13 km (12 min.), Senec 36 km (31 min.), Bratislava 37 km (26 min.), Győr, Maďarsko 45 km (47 min.)
Holice
1 000 000 €
Znížená cena!!! Exkluzívne na predaj nádherný 4 izbový dvojdom v obci Kútniky
F106-12-MATH Ponúkame Vám na predaj zariadený 4 izbový poschodový dvojdom v tichej časti obce Kútniky. Plocha: úžitková 168m2. Pozemok má rozlohu 265 m2 + možnosť prikúpiť 57 m2. Terasa má rozlohu 25 m2 + balkón 3m2 (na poschodí). Dom je postavený z kvalitných materiálov kde sa kládol obrovský dôraz na vyhotovenie. Celý dom obklopuje pocit luxusu a kvality (nešetrilo sa). Nádherne je riešená celá záhrada a okolie domu. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky + kvalitné ozdobné obklady. Okná: plastové antracit, sieťky + žalúzie a protislnečné zrkadlové termofólie na všetkých oknách. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút, toaleta, umývadlo, nábytok značky Jika. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka (biely vysoký lesk), sporák, umývačka riadu,digestor, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka (všetky spotrebiče sú vstavané značka Bosch) a špajza. Stav objektu: kolaudované v roku 2012. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie (plynové): radiátory. Bojler 120L. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, telefón, videovrátnik, internet, 1x klimatizácia (Toshiba), 2x elektrická brána. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom a kamerovým systémom. Rovná strecha. Strešná krytina: škridla (Bramac). Rovinatý pozemok. Na pozemku sa nachádza studňa, záhradný domček, závlahový systém (Hunter). Na pozemku sa nachádza elektrika. plyn, obecná voda a kanalizácia. Betónová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Parkovanie: garáž (elektrická brána antracit) + možnosť parkovania na dvore a pred domom. Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola + škôlka (v obci), nemocnica (DS), zastávka autobusu, dieľňa, turistika, cykloturistika. Luxusný pocit z bývania. Cena 230 000 € + seriózna dohoda možná, len pre náročných. 3D vizualizácia: tour.pivo.app/view/3ba99ead-b041-4fa1-b523-6a21ac789b48 Video Youtube: youtu.be/PYVNb_Ui9nM?si=h5JKzw3PhpY9fFQq TikTok: finanzpartnerrealityds Ak hľadáte domov v pokojnej lokalite s dobrou dostupnosťou do mesta, tento štvorizbový rodinný dom v obci Kútniky môže byť ideálnou voľbou.S možnosťou prikúpenia a rozšírenia pozemku. Na parcele nájdete aj menší záhradný domček (vnútri studňa + uložní priestor).Na relax poslúži vonkajšie sedenie a nafukovacia výrivka. Záhradu realizovala firma Garden 63. Všetky inžinierske siete sú dostupné. Dom sa predáva v zariadenom stave ako vidieť na fotkách. Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste sa dozvedeli viac o tejto jedinečnej príležitosti a uskutočnili obhliadku. Vaša šanca na dokonalé bývanie je tu. Nezmeškajte ju! V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností). Vzdialenosti: Dunajská Streda 3km (4min.), Šamorín 29km (20min.), Bratislava 52km (37min.), Veľký Meder 17km (14min.), Győr, Maďarsko 40km (37min.)
Kútniky
230 000 €
Stavebný pozemok pre rodinné bývanie, Báb, Nitra
F156-14-PEB Riešte svoje bývanie v príjemnom prostredí našej realitnej kancelárie v Nitre. Ponúkame Vám ideálny stavebný pozemok pre rodinné bývanie, Báb - Nitra Vyberte si ako prvý a zarezervujte si svoj ideálný pozemok ! Rozloha 607m2, ideálna plocha s obvodovými rozmermi 30m x 17m x 37m x 20m. Rozloha 632m2, ideálna plocha s obvodovými rozmermi 22m x 26m x 30m x 24m. Obec vzdialená iba pár minút od mesta Nitra, priamy výjazd na dialnicu R1 Do 25 minút TT, SA, HC, Sereď, Sládkovičovo s dosahom pre pracovnú príležitosť. Výborná občianska vybavenosť nastavená aj pre mladé rodiny s deťmi, vrátane autobusovej dopravy. Tichý a slnečný pozemok, priamo v centre obce, prístupová cesta z oboch strán. Rozloha 607m2, ideálna plocha s obvodovými rozmermi 30m x 17m x 37m x 20m. Pozemok pripravený pre okamžité stavanie so stavebným povolením, oplotený, voda a elektrická prípojka na pozemku, plyn je pred pozemkom. Benefitom je studňa alebo kopaná pivnica. Cena 90 €/m2, plus symbolické 2 €/m2 pre našu realitnú kanceláriu. V cene poplatok do katastra 66 € a profesionálny právny servis našou RK. V prípade hypotekárneho úveru riešeného naším hypocentrom bezplatné poradenstvo, načerpanie s garanciou vrátenia rezervačného poplatku, ak Vaše príjmy nebudú dostatočné pre poskytnutie úveru bankou !
Báb
56 880 €
Ideálny stavebný pozemok aj pre developera, Báb, Nitra
F155-14-PEB Riešte svoje bývanie v príjemnom prostredí našej realitnej kancelárie v Nitre. Ponúkame Vám ideálny stavebný pozemok, aj pre developera, Báb - Nitra, aj ako investičná príležitosť. Obec vzdialená iba pár minút od mesta Nitra, priamy výjazd na dialnicu R1 Do 25 minút TT, SA, HC, Sereď, Sládkovičovo s dosahom pre pracovnú príležitosť. Výborná občianska vybavenosť nastavená aj pre mladé rodiny s deťmi, vrátane autobusovej dopravy. Tichý a slnečný pozemok, priamo v centre obce, prístupová cesta z oboch strán. Rozloha 1239m2, ideálna plocha s obvodovými rozmermi 22m x 42m x 37m x 45m. Pozemok pripravený pre okamžité stavanie so stavebným povolením, oplotený, voda a elektrická prípojka na pozemku, plyn je pred pozemkom. Benefitom je studňa a kopaná pivnica. Cena 90 €/m2, plus symbolické 2 €/m2 pre našu realitnú kanceláriu. V cene poplatok do katastra 66 € a profesionálny právny servis našou RK. V prípade hypotekárneho úveru riešeného naším hypocentrom bezplatné poradenstvo, načerpanie s garanciou vrátenia rezervačného poplatku, ak Vaše príjmy nebudú dostatočné pre poskytnutie úveru bankou !
Báb
111 510 €
Výrazne znížená cena! Exkluzívne na predaj 3-izbový byt Michalovce, ul.Humenská
Výrazne znížená cena! Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám ponúka úžasnú príležitosť na získanie krásneho trojizbového bytu v Michalovciach, vo vyhľadávanej časti mesta na Humenskej ulici. Tento byt s rozlohou 68m² prešiel čiastočnou rekonštrukciou. V byte nájdete plastové okná, plávajúce podlahy a murované jadro. Byt pozostáva z troch priestranných izieb a veľkej kuchyne, čo poskytuje komfortné a pohodlné prostredie pre vaše každodenné životné prostredie. Kúpeľňa je spojená s WC. V byte bola nainštalovaná klimatizácia, vďaka ktorej si môžete vychutnať príjemnú teplotu aj počas horúcich letných dní. Tento bytový dom je zateplený, čo prispieva k úsporám energií a minimalizácii nákladov na vykurovanie. Okrem toho byt ponúka aj balkón, na ktorom si môžete vychutnať voľné chvíle a pivnicu, kde si môžete uložiť svoje osobné veci. Pre rodiny s deťmi je za bytovým domom k dispozícii nové detské ihrisko, kde sa vaše deti budú môcť bezpečne hrať a zabaviť. Aby sme Vám uľahčili rozhodovanie, môžete si okamžite pozrieť tento úžasný byt prostredníctvom 3D obhliadky, kde si môžete všimnúť každý detail a zažiť pocit obhliadky osobne: my.matterport.com/show/?m=oP79oS2cxkA Nezmeškajte túto skvelú príležitosť získať byť vo vyhľadávanej lokalite mesta. Pre viac informácií a na zariadenie osobnej obhliadky, ma kontaktujte e-mailom alebo telefonicky. Teším sa na váš záujem! V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.
Michalovce
90 000 €
NOVÁ CENA! Exkluzívna lokalita - Dunajská Streda
ID F121-12-JOM Ponúkame Vám na predaj domy a vily Dunajská Streda. Plocha: úžitková 155m2. Steny: omietky. Okná: plastové. Oddelené WC.Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová 30 cm + 15 cm izolácia. Kúrenie: podlahové. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Terasa zo zámkovej dlažby. Rovná strecha. Rovinatý pozemok (351 m2). Súčasťou rodinného domu je ej elektrická brána s diaľkovým ovládaním. Perkovisko zo zámkovej dlažby, Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, Nákupné centrum, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, turistika, cykloturistika. Dispozícia 1 NP.: Predsieň 8,00 m2 Technická miestnosť 5,60 m2 Hosťovská izba 16,60 m2 Chodba 6,30 m2 Schodisko 3,20 m2 Kuchyňa 15,20 m2 Obývačka 20,00 m2 Terasa 18,70 m2 Dispozícia 2. NP.: Schodisko 6,50 m2 Chodba 6,20 m2 Kúpelňa 9,00 m2 Práčovňa 6,50 m2 Spálňa 14,20 m2 Detská izba 1 17,90m2 Detská izba 2 17,20 m2 Cena 218 900 €
Dunajská Streda
218 900 €
Nadštandardný 3 izb byt v kľudnom a krásnom prostredí v Šalgočke, okres Galanta
F027-113-PEB 3 izb byt, 2 balkóny, 3 pivnice, garáž, záhrada, 6.000 € zľava, v Šalgočke 20 min od Nitry Ponúkame Vám na predaj priestranný moderný 3 izbový byt v štvorbytovke, obec Šalgočka,.ň Byt, ktorý Vám mesto neponúkne, s mnohými benefitmi, cenovo výrazne konkurenčný voči súčasným holo bytom, do ktorých treba ešte investovať. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021. Nová elektroinštalácia s revíziou, kde netrčí absolútne žiaden kábel vrátane internetu, satelit operátora T-com, Magio. Externé zásuvky aj na oboch balkónoch. Nové stierky, znížený strop sadrokartónom, bodové ledkové osvetlenie v celom byte. Nová laminátová podlaha, vode odolná, bezprahové prechody medzi izbami, nové obložky s dverami, nové bezpečnostné dvere. Nezávislé plynové kúrenie po revízii a ohrev vody, nový zásobník. Priestranná chodba Vám ponúka veľkorysých 71m2, každá izba má samostatný vstup, dve izby 3,5m x 3,3m, jedna izba 5m x 4,8m, kuchyňa 3,7m x 3,5m. Moderná kuchynská linka vybavená elektrospotrebičmi zn. Electrolux, veľký digestor 80cm, veľká päťbodová indukcia s možnosťou pre pekáče 80cm, veľká umývačka riadu 60cm, rúra na klasické pečenie, mikrovlnná rúra klasická s možnosťou dopečenia polotovarov, pizza, chladnička s mrazničkou, skrinky - príborník s organizérmi, hodnota 8.000 eur. Z východnej izby vstup na balkón 3,3m dlhý s výhľadom na parčík stromov. Zo západnej izby vstup na druhý balkón 5m dlhý, s výhľadom na záhradky. Úplne nová kúpeľňa, rebríkový radiátor s regulátorom teploty, dlažba, obklad, priestranný sprchovací kút 90cm x 150cm s dvierkami, WC - šetriaci Geberit, vetriace okno, plastové okná so sieťkami a vkusnými roletami deň - noc. Byt sa nachádza na vyvýšenom poschodí pod ktorým sa nachádza garáž cca 3,5m x 5,5m pre stredné SUV auto s prechodom do troch samostatných pivníc spolu s rozlohou cca 20m2. K bytu prislúcha 2 árová záhrada s rôznym využitím. Okolité pozemky vysporiadané, patria k bytom. V blízkosti autobusová zástavka a detský park. Tichá bytovka vzdialená od hlavnej cesty, bezpečné aj pre malé deti. Tiché, kľudné, slnečné a bezpečné prostredie, bytovka chránená senzorom pre osvetlenie s kamerovým systémom. Bezproblémové parkovanie aj mimo garáže pri bytovke, príjemné posedenie plné zelene. Príjemný, rodinne založený susedia, stredného a mladého veku. Výjazd na diaľnicu R1 10 min., vzdialenosť k mestám NR, TT, SA, GA, HC, Sereď, Sládkovičovo od 15 do 25 minút. V prípade záujmu a vkusu možná dohoda o zariadení, absolútne všetko nové vrátane elektroniky, spotrebičov, stačí si priniesť iba osobné veci. Plocha: úžitková 71m2.Stav objektu: úplná rekonštrukcia. Preferuje sa min. 60% hotovosť, kúpou ihneď voľný. Cena 129 000 € vrátane právneho servisu.
Šalgočka
dohodou
Novostavba s fantáziou nič tuctové - nádherá fakt treba vidieť! (F416-12-ANMi)
Elegantná novostavba pod lesom v priľahlej obce Prešova na kopci s úžasným výhľadom na Kapušanský hrad a okolie. Kreatívny projekt na pohľad murovaná a predsa je výhodne ekonomická montovaná stavba (energeticka trieda A0). Rodinný dom má dve podlažia. Zastavaná plocha cca 60m2, úžitková 127m2, veľkosť upravenej parcely 327m2 + podiel na ceste 95m2, terasa má 15m2. Prízemná časť okrem vstupnej časti má veľkú halu spojenú s kuchyňou, wc s umývadlom, veľká technická miestnosť. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, kúpeľňa v časti chodby a v spálni zaujímavo riešený šatník a efektná kúpeľňa aj s wc predelená krásne čírim sklom. Rozvody rekuperácie, tepelne čerpadlo, okna po strop (2,5m). Predpríprava na vonkajšie žalúzie, smart elektroinštalácia. Dispozícia, orientácia (J-JZ) Takto nejako vyzerá popis už existujúceho domu ako inšpirácia pre dokončenie toho vášho. RD je možné dokončiť cca do 3-4 mes. podľa požiadaviek kupujúceho. Cena je za holodom. Do stavu aby ste mohli bývať vám zastane len výber podlahy, obklady, dlažba, sanita a kuchynská linka. V obci IS el., voda, kanál vo výstavbe. MHD. Viac foto na vyžiadanie. Kontakt:0918709021 Cena 225 000 €
Fintice
225 000 €
ZNÍŽENÁ CENA!!!
ID F120-12-JOM Ponúkame Vám na predaj domy a vily Dunajská Streda. Plocha: úžitková 155m2. Steny: omietky. Okná: plastové. Oddelené WC.Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová 30 cm + 15 cm izolácia. Kúrenie: podlahové. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Terasa zo zámkovej dlažby. Rovná strecha. Rovinatý pozemok (371,4m2). Súčasťou rodinného domu je ej elektrická brána s diaľkovým ovládaním. Perkovisko zo zámkovej dlažby, Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, Nákupné centrum, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, turistika, cykloturistika. Dispozícia 1 NP.: Predsieň 8,00 m2 Technická miestnosť 5,60 m2 Hosťovská izba 16,60 m2 Chodba 6,30 m2 Schodisko 3,20 m2 Kuchyňa 15,20 m2 Obývačka 20,00 m2 Terasa 18,70 m2 Dispozícia 2. NP.: Schodisko 6,50 m2 Chodba 6,20 m2 Kúpelňa 9,00 m2 Práčovňa 6,50 m2 Spálňa 14,20 m2 Detská izba 1 17,90m2 Detská izba 2 17,20 m2 Cena 221 990 €
Dunajská Streda
221 990 €
Novostavba s fantáziou nič tuctové - nádherá fakt treba vidieť! (F416-12-ANMi)
Elegantná novostavba pod lesom v priľahlej obce Prešova na kopci s úžasným výhľadom na Kapušanský hrad a okolie. Kreatívny projekt na pohľad murovaná a predsa je výhodne ekonomická montovaná stavba (energeticka trieda A0). Rodinný dom má dve podlažia. Zastavaná plocha cca 60m2, úžitková 127m2, veľkosť upravenej parcely 327m2 + podiel na ceste 95m2, terasa má 15m2. Prízemná časť okrem vstupnej časti má veľkú halu spojenú s kuchyňou, wc s umývadlom, veľká technická miestnosť. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, kúpeľňa v časti chodby a v spálni zaujímavo riešený šatník a efektná kúpeľňa aj s wc predelená krásne čírim sklom. Rozvody rekuperácie, tepelne čerpadlo, okna po strop (2,5m). Predpríprava na vonkajšie žalúzie, smart elektroinštalácia. Dispozícia, orientácia (J-JZ) Takto nejako vyzerá popis už existujúceho domu ako inšpirácia pre dokončenie toho vášho. RD je možné dokončiť cca do 3-4 mes. podľa požiadaviek kupujúceho. Cena je za holodom. Do stavu aby ste mohli bývať vám zastane len výber podlahy, obklady, dlažba, sanita a kuchynská linka. V obci IS el., voda, kanál vo výstavbe. MHD. Viac foto na vyžiadanie. Kontakt:0918709021 Cena 225 000 €
Fintice
225 000 €
Výborná cena, 3 izb byt v kľudnom a krásnom prostredí v Šalgočke 20 min od Nitry
F064-113-PEB Ponúkame Vám na predaj priestranný moderný 3 izbový byt v štvorbytovke, iba 25 min. do centra Nitry. MOŽNÁ VÝMENA ZA 2 IZBOVÝ BYT IBA V NITRE ! Obec Šalgočka, Okres Galanta, po R1 iba 20 min po Hypermarket Tesco v Nitre bez akýchkoľvek dopravných zápch. Byt, ktorý Vám mesto neponúkne, s mnohými benefitmi, cenovo výrazne konkurenčný voči súčasným holo bytom, do ktorých treba ešte investovať. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021. Nová elektroinštalácia s revíziou, kde netrčí absolútne žiaden kábel vrátane internetu, satelit operátora T-com, Magio. Externé zásuvky aj na oboch balkónoch. Nové stierky, znížený strop sadrokartónom, bodové ledkové osvetlenie v celom byte. Nová laminátová podlaha, vode odolná, bezprahové prechody medzi izbami, nové obložky s dverami, nové bezpečnostné dvere. Nezávislé plynové kúrenie po revízii a ohrev vody, nový zásobník. Priestranná chodba Vám ponúka veľkorysých 71m2, každá izba má samostatný vstup, dve izby 3,5m x 3,3m, jedna izba 5m x 4,8m, kuchyňa 3,7m x 3,5m. Moderná kuchynská linka vybavená elektrospotrebičmi zn. Electrolux, veľký digestor 80cm, veľká päťbodová indukcia s možnosťou pre pekáče 80cm, veľká umývačka riadu 60cm, rúra na klasické pečenie, mikrovlnná rúra klasická s možnosťou dopečenia polotovarov, pizza, chladnička s mrazničkou, skrinky - príborník s organizérmi, hodnota 8.000 eur. Z východnej izby vstup na balkón 3,3m dlhý s výhľadom na parčík stromov. Zo západnej izby vstup na druhý balkón 5m dlhý, s výhľadom na záhradky. Úplne nová kúpeľňa, rebríkový radiátor s regulátorom teploty, dlažba, obklad, priestranný sprchovací kút 90cm x 150cm s dvierkami, WC - šetriaci Geberit, vetriace okno, plastové okná so sieťkami a vkusnými roletami deň - noc. Byt sa nachádza na vyvýšenom poschodí pod ktorým sa nachádza garáž cca 3,5m x 5,5m pre stredné SUV auto s prechodom do troch samostatných pivníc spolu s rozlohou cca 20m2. K bytu prislúcha 2 árová záhrada s rôznym využitím. Okolité pozemky vysporiadané, patria k bytom. V blízkosti autobusová zástavka a detský park. Tichá bytovka vzdialená od hlavnej cesty, bezpečné aj pre malé deti. Tiché, kľudné, slnečné a bezpečné prostredie, bytovka chránená senzorom pre osvetlenie s kamerovým systémom. Bezproblémové parkovanie aj mimo garáže pri bytovke, príjemné posedenie plné zelene. Príjemný, rodinne založený susedia, stredného a mladého veku. Výjazd na diaľnicu R1 10 min., vzdialenosť k mestám NR, TT, SA, GA, HC, Sereď, Sládkovičovo od 15 do 25 minút. V prípade záujmu a vkusu možná dohoda o zariadení, absolútne všetko nové vrátane elektroniky, spotrebičov, stačí si priniesť iba osobné veci. Plocha: úžitková 71m2.Stav objektu: úplná rekonštrukcia. Preferuje sa min. 60% hotovosť, kúpou ihneď voľný. Cena 129 000 € vrátane právneho servisu.
Šalgočka
129 000 €
Výborná cena, 3 izb byt v kľudnom a krásnom prostredí v Šalgočke, 25 min od Trnavy
F064-113-PEB Ponúkame Vám na predaj priestranný moderný 3 izbový byt v štvorbytovke, iba 25 min. do centra Trnavy. Obec Šalgočka, Okres Galanta, po R1 iba 20 min po Trnavu bez akýchkoľvek dopravných zápch. Byt, ktorý Vám mesto neponúkne, s mnohými benefitmi, cenovo výrazne konkurenčný voči súčasným holo bytom, do ktorých treba ešte investovať. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021. Nová elektroinštalácia s revíziou, kde netrčí absolútne žiaden kábel vrátane internetu, satelit operátora T-com, Magio. Externé zásuvky aj na oboch balkónoch. Nové stierky, znížený strop sadrokartónom, bodové ledkové osvetlenie v celom byte. Nová laminátová podlaha, vode odolná, bezprahové prechody medzi izbami, nové obložky s dverami, nové bezpečnostné dvere. Nezávislé plynové kúrenie po revízii a ohrev vody, nový zásobník. Priestranná chodba Vám ponúka veľkorysých 71m2, každá izba má samostatný vstup, dve izby 3,5m x 3,3m, jedna izba 5m x 4,8m, kuchyňa 3,7m x 3,5m. Moderná kuchynská linka vybavená elektrospotrebičmi zn. Electrolux, veľký digestor 80cm, veľká päťbodová indukcia s možnosťou pre pekáče 80cm, veľká umývačka riadu 60cm, rúra na klasické pečenie, mikrovlnná rúra klasická s možnosťou dopečenia polotovarov, pizza, chladnička s mrazničkou, skrinky - príborník s organizérmi, hodnota 8.000 eur. Z východnej izby vstup na balkón 3,3m dlhý s výhľadom na parčík stromov. Zo západnej izby vstup na druhý balkón 5m dlhý, s výhľadom na záhradky. Úplne nová kúpeľňa, rebríkový radiátor s regulátorom teploty, dlažba, obklad, priestranný sprchovací kút 90cm x 150cm s dvierkami, WC - šetriaci Geberit, vetriace okno, plastové okná so sieťkami a vkusnými roletami deň - noc. Byt sa nachádza na vyvýšenom poschodí pod ktorým sa nachádza garáž cca 3,5m x 5,5m pre stredné SUV auto s prechodom do troch samostatných pivníc spolu s rozlohou cca 20m2. K bytu prislúcha 2 árová záhrada s rôznym využitím. Okolité pozemky vysporiadané, patria k bytom. V blízkosti autobusová zástavka a detský park. Tichá bytovka vzdialená od hlavnej cesty, bezpečné aj pre malé deti. Tiché, kľudné, slnečné a bezpečné prostredie, bytovka chránená senzorom pre osvetlenie s kamerovým systémom. Bezproblémové parkovanie aj mimo garáže pri bytovke, príjemné posedenie plné zelene. Príjemný, rodinne založený susedia, stredného a mladého veku. Výjazd na diaľnicu R1 10 min., vzdialenosť k mestám NR, TT, SA, GA, HC, Sereď, Sládkovičovo od 15 do 25 minút. V prípade záujmu a vkusu možná dohoda o zariadení, absolútne všetko nové vrátane elektroniky, spotrebičov, stačí si priniesť iba osobné veci. Plocha: úžitková 71m2.Stav objektu: úplná rekonštrukcia. Preferuje sa min. 60% hotovosť, kúpou ihneď voľný. Cena 129 000 € vrátane právneho servisu.
Šalgočka
129 000 €
Moderný 3 izb byt v kľudnom a krásnom prostredí v Šalgočke, 15 min od Hlohovca
F066-113-PEB Ponúkame Vám na predaj priestranný moderný 3 izbový byt v štvorbytovke, iba 15 min. do centra Hlohovca. Obec Šalgočka, Okres Galanta, iba 10 min po hlohoveckú kalváriu bez akýchkoľvek dopravných zápch. Byt, ktorý Vám mesto neponúkne, s mnohými benefitmi, cenovo výrazne konkurenčný voči súčasným holo bytom, do ktorých treba ešte investovať. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021. Nová elektroinštalácia s revíziou, kde netrčí absolútne žiaden kábel vrátane internetu, satelit operátora T-com, Magio. Externé zásuvky aj na oboch balkónoch. Nové stierky, znížený strop sadrokartónom, bodové ledkové osvetlenie v celom byte. Nová laminátová podlaha, vode odolná, bezprahové prechody medzi izbami, nové obložky s dverami, nové bezpečnostné dvere. Nezávislé plynové kúrenie po revízii a ohrev vody, nový zásobník. Priestranná chodba Vám ponúka veľkorysých 71m2, každá izba má samostatný vstup, dve izby 3,5m x 3,3m, jedna izba 5m x 4,8m, kuchyňa 3,7m x 3,5m. Moderná kuchynská linka vybavená elektrospotrebičmi zn. Electrolux, veľký digestor 80cm, veľká päťbodová indukcia s možnosťou pre pekáče 80cm, veľká umývačka riadu 60cm, rúra na klasické pečenie, mikrovlnná rúra klasická s možnosťou dopečenia polotovarov, pizza, chladnička s mrazničkou, skrinky - príborník s organizérmi, hodnota 8.000 eur. Z východnej izby vstup na balkón 3,3m dlhý s výhľadom na parčík stromov. Zo západnej izby vstup na druhý balkón 5m dlhý, s výhľadom na záhradky. Úplne nová kúpeľňa, rebríkový radiátor s regulátorom teploty, dlažba, obklad, priestranný sprchovací kút 90cm x 150cm s dvierkami, WC - šetriaci Geberit, vetriace okno, plastové okná so sieťkami a vkusnými roletami deň - noc. Byt sa nachádza na vyvýšenom poschodí pod ktorým sa nachádza garáž cca 3,5m x 5,5m pre stredné SUV auto s prechodom do troch samostatných pivníc spolu s rozlohou cca 20m2. K bytu prislúcha 2 árová záhrada s rôznym využitím. Okolité pozemky vysporiadané, patria k bytom. V blízkosti autobusová zástavka a detský park. Tichá bytovka vzdialená od hlavnej cesty, bezpečné aj pre malé deti. Tiché, kľudné, slnečné a bezpečné prostredie, bytovka chránená senzorom pre osvetlenie s kamerovým systémom. Bezproblémové parkovanie aj mimo garáže pri bytovke, príjemné posedenie plné zelene. Príjemný, rodinne založený susedia, stredného a mladého veku. Výjazd na diaľnicu R1 10 min., vzdialenosť k mestám NR, TT, SA, GA, HC, Sereď, Sládkovičovo od 15 do 25 minút. V prípade záujmu a vkusu možná dohoda o zariadení, absolútne všetko nové vrátane elektroniky, spotrebičov, stačí si priniesť iba osobné veci. Plocha: úžitková 71m2.Stav objektu: úplná rekonštrukcia. Preferuje sa min. 60% hotovosť, kúpou ihneď voľný. Cena 129 000 € vrátane právneho servisu.
Hlohovec
129 000 €
Na prenájom hala v meste Michalovce-Žabany
Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám ponúka na prenájom plechovú halu v meste Michalovce, celková plocha haly je 863m2. Hala má šesť dvojkrídlových brán. Rozmer haly je 16m x 54m. Je vhodná na rôzne podnikateľské účely napr. drevovýroba, skladový priestor a pod. Bližšie informácie Vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke.
Michalovce
1 000 €/mes.
Na prenájom hala Michalovce
Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám ponúka na prenájom plechovú halu o rozmeroch 12mx59m. Nachádza sa v meste Michalovce časť Žabany. Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme pri osobnej obhliadke.
Michalovce
500 €/mes.
4 izbový, 77m2, rek. s loggiou ul. Karpatska ( F389-114-ANM)
F389-114-ANM Vynikajúci vkusný bezbariérový s loggiou, klimatizovaný, zrekonštruovaný 4.izbový byt na Karpatskej ul orientovaný S/J, 8/8p. 77m2. V byte sú plávajúce podlahy, kvalitné plastové okná, obložkované drevené zárubne, nové vnútorné a bezpečnostné vstupné dvere, murovaná kúpeľňa s presvetlením, wc-geberit, vstavané skrine 2ks. V bytovom dome je nový výťah, nové stupačky aj byt rekonštruovaný cca r.2014. Správca: Spravbyt komfort. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu cca 220e (fond opráv 54e,teplo 85e,ohrev vody 74e) Na bytovom dome je nová strecha, el. nová v kúpeľni,wc a kuchyni. K bytu patrí malá pivnica. V cene sú zahrnuté všetky služby včetne sprostredkovania hypotekárneho úveru, právny servis, overovanie zmlúv a poplatky spojených s prevodom bytu na katastri. Kontakt: 0918709021 Cena 138 900 €
Prešov
138 900 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 23