Hľadám pre konkrétneho klienta domček v Zemianskych Sadoch
F100-12-PEB Hľadám pre konkrétneho klienta domček v Zemianskych Sadoch. Domček obývateľný, po slušnej rekonštrukcii, 3-4 izby, sociálne zariadenie, kuchyňa. Menší pozemok 4- 5 árov. Kúpou ihneď voľný. Cena do 120 000 €, profesionálny právny servis samozrejmosťou vrátane riešenia bezplatného hypotekárneho úveru.
Zemianske Sady
dohodou
Hľadám budúceho majiteľa pre krásny 3 izbový byt Šalgočke, Galanta
Hľadám budúceho majiteľa pre krásny, priestranný moderný 3 izbový byt v štvorbytovke, obec Šalgočka,. Byt, ktorý Vám mesto neponúkne, s mnohými benefitmi. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021. Nová elektroinštalácia s revíziou, kde netrčí absolútne žiaden kábel vrátane internetu, satelit operátora T-com, Magio. Externé zásuvky aj na oboch balkónoch. Nové stierky, znížený strop sadrokartónom, bodové ledkové osvetlenie v celom byte. Nová laminátová podlaha, vode odolná, bezprahové prechody medzi izbami, nové obložky s dverami, nové bezpečnostné dvere. Nezávislé plynové kúrenie po revízii a ohrev vody, nový zásobník. Priestranná chodba Vám ponúka veľkorysých 71m2, každá izba má samostatný vstup, dve izby 3,5m x 3,3m, jedna izba 5m x 4,8m, kuchyňa 3,7m x 3,5m. Moderná kuchynská linka vybavená elektrospotrebičmi zn. Electrolux, veľký digestor 80cm, veľká päťbodová indukcia s možnosťou pre pekáče 80cm, veľká umývačka riadu 60cm, rúra na klasické pečenie, mikrovlnná rúra klasická s možnosťou dopečenia polotovarov, pizza, chladnička s mrazničkou, skrinky - príborník s organizérmi, hodnota 8.000 eur. Z východnej izby vstup na balkón 3,3m dlhý s výhľadom na parčík stromov. Zo západnej izby vstup na druhý balkón 5m dlhý, s výhľadom na záhradky. Úplne nová kúpeľňa, rebríkový radiátor s regulátorom teploty, dlažba, obklad, priestranný sprchovací kút 90cm x 150cm s dvierkami, WC - šetriaci Geberit, vetriace okno, plastové okná so sieťkami a vkusnými roletami deň - noc. Byt sa nachádza na vyvýšenom poschodí pod ktorým sa nachádza garáž cca 3,5m x 5,5m pre stredné SUV auto s prechodom do troch samostatných pivníc spolu s rozlohou cca 20m2. K bytu prislúcha 2 árová záhrada s rôznym využitím. Okolité pozemky vysporiadané, patria k bytom. V blízkosti autobusová zástavka a detský park. Tichá bytovka vzdialená od hlavnej cesty, bezpečné aj pre malé deti. Tiché, kľudné, slnečné a bezpečné prostredie, bytovka chránená senzorom pre osvetlenie s kamerovým systémom. Bezproblémové parkovanie aj mimo garáže pri bytovke, príjemné posedenie plné zelene. Príjemný, rodinne založený susedia, stredného a mladého veku. Výjazd na diaľnicu R1 10 min., vzdialenosť k mestám NR, TT, SA, GA, HC, Sereď, Sládkovičovo od 15 do 25 minút. V prípade záujmu a vkusu možná dohoda o zariadení, absolútne všetko nové vrátane elektroniky, spotrebičov, stačí si priniesť iba osobné veci. Plocha: úžitková 71m2.Stav objektu: úplná rekonštrukcia. Preferuje sa min. 60% hotovosť, kúpou ihneď voľný. Cena 135 000 € vrátane právneho servisu.
Šalgočka
135 000 €
Hľadám prenájom iba v Nitre, 3-izbový byt
F104-213-PEB Hľadám prenájom pre spoľahlivé ukrajinské pracujúce rodiny iba v Nitre, 3-izbový byt aspoň čiastočne alebo úplne zariadený, dlhodobo Cena do 700 €/mesiac / mesiac
Nitra
700 €/mes.
Hľadám pre konkrétneho klienta klasickú záhradku, Nitra a blízke okolie
F106-13-PEB Hľadám pre konkrétneho klienta klasickú záhradku, iba Nitra a blízke okolie. Štandardné pestovanie zeleniny, chov pre vlastnú spotrebu. Chatka, voda - studňa, elektrika, oplotenie, prístup výhodou. Podľa rozlohy pozemku, stavu chatky max. 45.000 € alebo dohodou Kúpa záhradná chata Okres Nitra. Cena 45 000 €
Nitra
45 000 €
RD Piestany
Hľadáme rodinný dom popr. väčší byt, pre konkrétnych klientov v Piešťanoch v lokalite Staré Piešťany a Drahovce. Za ponuky vopred ďakujem.
Piešťany
dohodou
Na predaj pozemok Veľké Kapušany
F052-14-ERSR Ponúkame Vám na predaj investičný pozemok vo Veľkých Kapušanoch s rozlohou 2787 m2. Pri pozemku sú všetky inžinierske siete. Na pozemku je betónová plocha s rozlohou 28x16,5 m a 5 betónových garáží. Cena pozemku je 37 €/m2 za m2. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.
Veľké Kapušany
103 119 €
Na predaj nadštandardný 4-izbový dom, novostavba, Dunakiliti, Maďarsko
F019-12-KADA Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj nový, nadštandardný 4-izbový dom v obci Dunakiliti v Maďarsku. Obec Dunakiliti je od Bratislavy vzdialená 16 km, od obce Rajka 8 km a disponuje dobrou občianskou vybavenosťou. Dom stojí na pozemku s rozlohou 784 m2, zastavaná plocha predstavuje 140 m2, úžitková plocha 114 m2, k tomu prislúcha ešte pripravená betónová plocha s dlažbou na terasu s rozlohou 16 m2. Pozemok je oplotený živým plotom a pletivom. Vonkajší terén je možné upraviť podľa svojich predstáv, keďže ešte neboli na ňom vykonávané žiadne úpravy. Terasu je možné dokončiť aj ako zimnú záhradu, momentálne nie je zastrešená. Priestor pred vstupnými dverami do domu je zastrešený. V dome je klimatizácia, elektrické podlahové kúrenie, tepelné čerpadlo, ktoré má aj extra elektrické hodiny, bojler na ohrev vody, dom je napojený na obecnú vodu a na kanalizáciu. Dom má vonkajšie žalúzie na ovládanie, predprípravu na komín a na vonkajší kohútik. Majiteľ disponuje projektom na dvojgaráž, na ktorú je v prípade záujmu možné vybaviť stavebné povolenie. Pod garážou je možné vybudovať pivnicu so schodiskom vedúcim z garáže. Dom bol skolaudovaný v roku 2022. Dom disponuje predsieňou a následne chodbou, ktoré sú od seba oddelené dverami. Z chodby sa vstupuje do všetkých izieb, vrátane technickej miestnosti, šatníka, kúpelne so sprchovacím kútom spojenej s toaletou a dvomi umývadlami. Z predsiene sa vchádza do obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, odkiaľ sa vychádza na terasu. Vedľa kuchyne je špajza. Pri vchodových dverách sa nachádza ešte jedna samostatná toaleta. Všetky miestnosti v dome sú dostatočne priestranné. Interiér domu je ladený do príjemných neutrálnych farieb. Kuchyňa bola vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi. Chladnička je voľne stojaca, ktorá je súčasťou interiéru na predaj. Podlahy su vo väčšej časti domu vynilové, v kúpelni, v toalete, v technickej miestnosti a v šatníku je dlažba. Cena domu je 230 000 €. V cene nie je provízia pre RK zahrnutá. Realitná kancelária Finanzpartner Reality vybaví kompletnú zmluvnú dokumentáciu, notárov, kataster a všetko potrebné k podpísaniu zmluvy a k prevzatiu kľúčov od Vašej novej nehnuteľnosti, za Vás. V prípade záujmu o obhliadku tejto nehnuteľnosti ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Teším sa na Vás!
Maďarsko
230 000 €
Hľadám budúceho majiteľa pre konkrétny 3 izbový byt v Trnave
F099-113-PEB Hľadám budúceho majiteľa pre priestranný 3-izbový byt Trnave. Byt s rozlohou 76 m2 vrátane loggie 4,5 m2, Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v zateplenej štvorbytovke s novou fasádou. Bytový dom sa nachádza v lokalite s výbornou dostupnosťou do Trnavy bez dopravných zápch, centrum 5 km. Obchvat Trnavy je vzdialený 2,5 km, križovatka D1, R1 smer Trenčín, Banská Bystrica, Nitra, Bratislava do 10 min. Byt bol v roku 2018 rekonštruovaný, má plastové okná a vlastný elektrický kotol. Byt pôsobí vzdušne veľkou obývačkou s prechodom do kuchyne s lodžiou. Komfortná kúpeľňa so sprchovcím kútom. Dve samostatné izby s možnosťou prechodu medzi nimi. K bytu ďalej prislúchajú tri vzájomne prepojené pivnice, hospodárska budova 18m2, hospodárska budova s elektrickou prípojkou o rozlohe18m2. K bytu prináleží aj užívanie oplotenej záhradky s rozlohou 200m2, ktorá je priamo pred bytovým domom. Kúpou ihneď voľný od 1.4. 2023. Cena dohodou, profesionálny právny servis samozrejmosťou vrátane riešenia bezplatného hypotekárneho úveru.
Trnava
dohodou
Ideálny stavebný pozemok, Žihárec, Šaľa
F154-14-PEB Ponúkame Vám ideálny stavebný pozemok, Žihárec, Šaľa, aj ako investičná príležitosť. Inžinierske siete sa nachádzajú pri pozemku, popri pozemku vedie spevnená, asfaltová cesta. Obec vzdialená iba pár minút od mesta Šaľa. Do 25 minút NR, GA, NZ s dosahom pre pracovnú príležitosť. Výborná občianska vybavenosť nastavená aj pre mladé rodiny s deťmi, vrátane autobusovej dopravy. Tichý a slnečný pozemok, mimo hlavnej cesty, o rozlohe 487m2, ideálna plocha 18m x 29m, Cena 79 €/m2, v cene poplatok do katastra 66 € a profesionálny právny servis našou RK. V prípade hypotekárneho úveru riešeného naším hypocentrom bezplatné poradenstvo, načerpanie s garanciou vrátenia rezervačného poplatku, ak Vaše príjmy nebudú dostatočné pre poskytnutie úveru bankou !
Žihárec
38 473 €
Hľadáme ornú pôdu - Vrbove
Hľadám pre konkrétneho klienta pozemok - ornú pôdu pri Vrbovom a blízkom okoli. Za ponuky vopred ďakujem.
Vrbové
dohodou
PONÚKNITE CENU ! vybavený 3 izbový byt v Nitre, Chrenová, 3D obhliadka
F123-113-PEB3a 3D : my.matterport.com/show/?m=Q84mkTntrza PONÚKNITE VLASTNÚ PREDSTAVU VAŠEJ KÚPNEJ CENY ! Ponúkame Vám na predaj plne vybavený 3 izbový byt Nitra, Chrenová. PONÚKNITE VLASTNÚ PREDSTAVU VAŠEJ KÚPNEJ CENY ! Doslova plne vybavený vrátane spotrebičov, kuchynských doplnkov, riadu, príboru atď, komplet tak ako ho vidíte na fotodokumetácii a v 3D obhliadke. Skrátka bez akýchkoľvek investícií, byt na kľúč. Byt na druhom poschodí bez výťahu v zateplenej a zrekonštruovanej bytovke, strecha, balkóny, inžinierske siete (voda, plyn, odpad), vymenené vstupné dvere a obnovené spoločné priestory. Chrenová známa svojím kľudom, zeleňou, rovinatým terénom, kompletná občianska vybavenosť na pešo. Poloha bytovky zabezpečuje dostatok parkovacích miest, rýchly výjazd na R1, ZM, LV a Vrábiel bez dopravných zápch. Byt po rozsiahlej rekonštrukcii, dispozične zmenený, samostatné WC, samostatná kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. Za bezpečnostnými dverami sa rozprestiera priestranných 72m2, chodba s prechodom do izby so samostatným vstupom, z chodby do obývačky z prechodom do ďaľšej izby, na balkón a kuchyne. z kuchyne do kumbálu so špajzou. Nové plastové okná, obložky zárubní s dverami na mieru, klasické kvalitné parkety bez poškodenia, kombinácia s dlažbou. K bytu patria dve murované pivnice o veľkosti 18 m² a 6 m² ! Kompletná rekonštrukcia. Kúpou ihneď voľný, prevezmete "iba" kľúče ! Cena 0 € v koordinácii s majiteľom a našou RK DOHODOU vrátane vkladu do katastra 66 € a profesionálneho právneho servisu našou RK. V prípade hypotekárneho úveru riešeného naším hypocentrom bezplatné poradenstvo, načerpanie s garanciou vrátenia rezervačného poplatku, ak Vaše príjmy nebudú dostatočné pre poskytnutie úveru bankou !
Nitra
dohodou
Na predaj štvorizbový rodinný dom, Trebišov
Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj krásny 4 izbový rodinný dom v Trebišove. Nachádza sa vo vyhľadávanej časti mesta na ulici M. R. Štefánika. Úžitková plocha domu je 140m2 ku ktorému prislúcha záhrada s výmerou 100m2. Nehnuteľnosť stojí na priestrannom 10 árovom rovinatom pozemku. Korunou záhrady sú okrasné kamene, stromy a až 100ks tuji. Domček ponúka - francúzske okná - podlahové kúrenie - Klimatizáciu - elektrickú bránu - kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi - studňu - pivnicu Výhodou je aj skvelá občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, autobusová zastávka, obchody.... Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť získať dom vo vyhľadávanej lokalite mesta. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácii alebo osobnej prehliadky.
Trebišov
207 000 €
Stavebný pozemok na okraji obce Bojničky so stavebným povolením, Hlohovec
F153-14-PEB Ponúkame Vám stavebný pozemok na okraji obce Bojničky, Hlohovec, aj ako investičná príležitosť. K pozemku je pripravený projekt RD so stavebným povolením, IS v dosahu. Obec vzdialená iba pár minút od Serede a Hlohovca s priamym napojením na diaľnicu R1 a D1. Do 30 minút Nitra, Trnava, Piešťany, Galanta, Šaľa, Sládkovičovo s dosahom pre pracovnú príležitosť. Dobrá občianska vybavenosť nastavená aj pre mladé rodiny s deťmi, vrátane autobusovej dopravy. Tichý a slnečný pozemok o rozlohe 1600 m2, ideálna plocha 15m x 107m, Cena 37 €/m2, plus symbolické 1 €/m2 ( 1600€ ) pre našu realitnú kanceláriu. V cene poplatok do katastra 66 € a profesionálny právny servis našou RK. V prípade hypotekárneho úveru riešeného naším hypocentrom bezplatné poradenstvo, načerpanie s garanciou vrátenia rezervačného poplatku, ak Vaše príjmy nebudú dostatočné pre poskytnutie úveru bankou !
Bojničky
59 200 €
Ideálny stavebný pozemok, aj ako investičná príležitosť, Bojničky, Hlohovec
F152-14-PEB Ponúkame Vám ideálny stavebný pozemok v zastavanej časti obce Bojničky, aj ako investičná príležitosť. Obec vzdialená iba pár minút od Serede a Hlohovca s priamym napojením na diaľnicu R1 a D1. Do 30 minút Nitra, Trnava, Piešťany, Galanta, Šaľa, Sládkovičovo s dosahom pre pracovnú príležitosť. Dobrá občianska vybavenosť nastavená aj pre mladé rodiny s deťmi, vrátane autobusovej dopravy. Rovinatý a slnečný pozemok o rozlohe 996m2, ideálna plocha 24m x 42m, Cena 88 000 € vrátane vkladu do katastra 66 € a profesionálneho právneho servisu našou RK. V prípade hypotekárneho úveru riešeného naším hypocentrom bezplatné poradenstvo, načerpanie s garanciou vrátenia rezervačného poplatku, ak Vaše príjmy nebudú dostatočné pre poskytnutie úveru bankou !
Bojničky
88 000 €
Hľadám 2 izbový byt, Trebišov
Finanzpartner reality hľadá pre konkrétneho klienta 2 izbový byt v Trebišove do 80 000 €. Nehnuteľnosť môže byť kompletne alebo čiastočne zrekonštruovaná. Ak máte na predaj takúto nehnuteľnosť neváhajte nás kontaktovať. Informácie na makléra Tel. č 0907541204 Email: vanesa.hornakova@fpreality.sk
Trebišov
80 000 €
Kúpa 3izb.bytu -Bratislava, do 200 000 Eur
Hľadáme pre klienta 3izb byt v Bratislave . Cena do 200 000 Eur
Bratislava I - Staré Mesto
200 000 €
Exkluzívna budova na predaj v centre mesta Prešov
F144-18-LEK Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj dom – polyfunkčnú budovu vo vyhľadávanej lokalite mesta na Hlavnej ulici v Prešove. Nehnuteľnosť pozostáva zo štyroch objektov s úžitkovou plochou cca 1370m2 a zastavanou plochou 548m2 a nádvoria o rozlohe 136m2 s prechodom na Slovenskú ulicu. Celková plocha pozemku je 648m2.Budova má kamenné základy a murivá postavené z tehly. Prvý objekt má približne 300 rokov a vstup má z Hlavnej ulice. Zastavaná plocha cca 190m2 a úžitková cca 600m2. Pozostáva z pivničných priestorov a troch podlaží. V priestoroch je aktuálne prevádzkované pohostinstvo. Druhá časť má asi 175 rokov, zastavaná plocha cca 286m2, úžitková cca 220m2 a nádvorie 45m2. Tretia časť budovy je približne 25 ročná, zastavaná plocha cca 140m2 a úžitková cca 420m2. Štvrtá časť má asi 50 rokov, zastavaná plocha cca 60m2, úžitková plocha cca 150m2. Nehnuteľnosť je možné využiť na rôzne investičné plány, či už na kancelárie, bytové jednotky alebo hotelierstvo a pod. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
Prešov
dohodou
Výrazná zľava!!! Ponúkame na predaj vo výhradnom zastúpení priestory na podnikanie v Jatove.
F029-18-HRON Ponúkame Vám na predaj komerčné a prevádzkové priestory v obci Jatov Budova bývalého pohostinstva na 18,6á pozemku. Viac informácií po telefóne. Neprehliadnite 3D-Videoprehliadku. Súčasťou ceny- -kompletný realitný a právny servis vrátane provízie. - rezervačná zmluva, nájomná zmluva. . Cena 159 000 €
Jatov
159 000 €
Kúpa 3izb.bytu -Staré Mesto, Nové Mesto do 225 000 Eur
F002-LUca Realitná kancelária Finanzpartner reality hľadá pre svojho klienta 3izb, prípadne väčší 2izb. byt v lokalite Staré Mesto - najlepšie Horský Park. Pripadajú do úvahy aj byty v blízkosti centra, Nové Mesto, Karlová Ves a starý Ružinov. ( nie klasické paneláky, možnosť parkovania). Cena nehnuteľnosti je do 225 000 Eur vrátane provízie pre RK, v cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie KZ a poplatky za vklad do katastra. Cena: 225 000 Eur. Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva , kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľnosti a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľnosti.
Bratislava I - Staré Mesto
225 000 €
Novostavba 4 izb.bungalovu + pláž, Dun. Lužná - Nové Košariská
ID: F059-13-LUC3 Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka jedinečnú nehnuteľnosť v mimoriadne vyhľadávanej lokalite Nové Košariská . Na predaj je moderný 4 izb. bungalov ( časť dvojdomu ) v tesnej blízkosti jazera a spoluvlastnícky podiel na súkromnej udržiavanej pláži. Bývanie na tomto nádhernom mieste ponúka svojím majiteľom kombináciu veľkorysého mestského, vidieckeho a rekreačného bývania. Ak máte radi leto, slnko, vodu...lepšiu ponuku nenájdete.. Popis domu: - pozemok 460 m2 - prístupová cesta vo vlastníctve obce - inž. siete : elektrina, kanalizácia , plyn, voda mestská + vlastná studňa - stavba - rok kolaudácie 2015 - v bezchybne technickom a mimoriadne udržiavanom stave - zastavaná plocha 107m2 - sedlová strecha - podkrovie ( možnosť úložného priestoru - výška cca.1.8 m2 ) - príprava na zabezpečovací systém - alarm - podlahové el. kúrenie v celom dome - podlahy - dlažba - plastové okná ( 5 komorové sklo ) - parkovacia plocha pre 3 osobné autá - posuvná brána na el. ovládanie - vírivka + solárna sprcha - samostatný záhradný domček 4x3 m2 - záhrada zatrávnená + závlaha na celej ploche, výsadba okrasných rastlín - murované oplotenie Dispozícia domu: - vstupná hala, - priestranná obývacia miestnosť s kuchyňou a výstupom na terasu s posedením ( kuchyňa vybavená všetkými spotrebičmi ) - špajza - spálňa - 2x detská izba - samostatná toaleta - kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou Doplnkové vybavenie: Plynový kotol, krb, plastové okná - 5 komorové, vnútorné rolety, sieťky proti hmyzu, kompletne vybavená kuchynská linka so všetkými spotrebičmi, internetové pripojenie- OpikNet. Nehnuteľnosť je mimoriadne vkusne, precízne a účelovo zariadená, predáva sa komplet zariadená. Mesačné náklady : 100 Eur/ štyri osoby Pláž: k rodinnému domu parní aj spoluvlastnícky podiel na súkromnej pláži o výmere 491 m2. Pláž je prístupna iba vlastníkom, je uzamknutá a oplotená. Na pozemku sa nachádza rekreačný drevený domček, vybavený chladničkou a posedením, ležadlá, vlastné mólo a vodný bicykel. Vlastníci a ich rodinný príslušníci si tak môžu vychutnávať letné radosti, nádherne čístú vodu v absolutnom súkromí. Z domu na pláž cca. 5min pešo. Lokalita: Obec Dunajská Lužná - časť Nové Košariská patrí k veľmi obľúbeným a vyhľadávaným lokalitám v okolí Bratislavy. Ponúka prírodné kúpaliská - štrkovopieskové jazerá s mimoriadne priezračnou vodou a tiež bezproblémové napojenie na nové diaľničné obchvaty a rýchlu dostupnosť do centra mesta Bratislava. Obec svojim obyvateľom zabezpečuje kompletnú občiansku vybavenosť, obchody, nákupné strediská, zdravotné strediska, školy, škôlky , reštaurácie a všetko to, čo má výhoda bývania v "satelitoch" poskytovať. Okrem iného krásnu prírodu, nekonečné cyklotrasy , možnosti rôzneho športového vyžitia a relaxu. Výhodou nehnuteľnosti je aj pešia dostupnosť vlakovej stanice ( 3.min pešo ) , spojenie stanica Bratislava - Nové mesto 11 min. Autobusová zastávka 7 min. Cena : 364 000 € . Suma je konečná a je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov za vklad do katastra a odborné finančné poradenstvo. V prípade seriózneho záujmu dohoda možná. Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľností. Text, fotografie , 3D vizualizácie a video-prezentácie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Finanzpartner reality. LINK 3D - vizuál : my.matterport.com/show/?m=q3FMxpVdncf LINK VIDEO : youtu.be/0zfsuSJEQJ0
Dunajská Lužná
364 000 €
POZEMOK DUNAJSKÁ STREDA
F105-14-JOM Ponúkame Vám na predaj pozemky - priemyselný pozemok v meste Dunajská Streda v priemyselnej zóne. Pozemok je podla územného plánu v zóne Polyfunkčného územia obchodu a služieb. Plocha: pozemku 21334 m2. Pozemok sa nachádza v zastavanom území. Ideálny prístup, blízko cesty 63 a R7. Z logistického hľadiska: Metrans logistické centrum 5min, Bratislava 45 km, Budapešť 150 km, Viedeň 100km. Cena 95€/m2
Dunajská Streda
2 026 730 €
Na predaj pozemok na výstavbu rodinných domov - Dunajská Streda
F002-14-JOM Ponúkame Vám na predaj pozemky - pre rodinné domy Dunajská Streda. Plocha: pozemku 40000m2. Rovinatý pozemok. Kamenitá prístupová cesta.Výhody: luxusný. Cena 29 €/m2 + dohoda možná. Podľa územnoplánovacej informácie mesta Dunajská Streda je pozemok zahrnutý do územného plánu - rozvoj IBV a je vhodný na výstavbu rodinných domov, dvojdomov, bytoviek. Projekt k dispozicii.
Dunajská Streda
1 160 000 €
F101- 14- KISa Investičná ponuka - Na predaj pozemok pre RD
F101- 14- KISa Ponúkame Vám na predaj pozemok pre rodinné domy v obci Potônske Lúky, vo veľmi tichom prostredí. Plocha: pozemku 5575m2, pozemok je 24 m široký a 204 m dlhý. Kanalizácia je pred pozemkom. Rovinatý pozemok ktorá je priamo pri ceste. Dalšie informácie poskytnem na osobnom stretnutí pri obhliadke, alebo aj telefonicky a mailom. Cena za celý pozemok je 295 475 € teda 53 euro za m2, pri kúpe pozemku ako celok, je menšia dohoda možná. Ak Vás moja ponuka zaujala, srdečne Vás pozývam na obhliadku. Neváhajte ma kontaktovať. Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.
Potônske Lúky
295 475 €
Exkluzívne na predaj pozemok, Čermany. Topoľčany, 3D
F079-14-PEB3 3D : my.matterport.com/show/?m=HvuVZpS4BxM Exkluzívne Vám ponúkame na predaj stavebný pozemok, Čermany. Topoľčany, 3D Plocha pozemku 714m2, komfortných rozmerov 21m x 34m. Pozemok sa nachádza v budúcej zastavenej štvrti 39 novostavieb na pokraji obce, keď nemusíte do obce Čermany ani zabehnúť, neďaleko hlavnej cesty, napriek tomu veľmi kľudné, slnečné, rovinaté prostredie, hlavne obklopené prírodou. Obec vzdialená od Nitry, Topoľčian, Hlohovca, Piešťan od 20km do 30km bez dopravných zápch. VYBAVENOSŤ (súčasť) každého pozemku: - prípojka verejného vodovodu, prípojka splaškovej kanalizácie,- elektrická prípojka - optické pripojenie TELEKOM na každom pozemku AKTUÁLNY STAV POZEMKU všetko zrealizované : Rozvody vody, rozvody splaškovej kanalizácie, verejné osvetlenie, prípojky NN elektro . Rozvody elektro (Západoslovenská distribučná, a.s.), komunikácie a chodníky . Skrátka prostredie pre okamžité stavanie. Cena 56 500 € vrátane právneho servisu !
Čermany
56 500 €
Modrá perla -skvelý tehlový 3izb. byt na Engelsovej (F341-113-ANM3)
F341-113-ANM3 Exkluzívne: Kto hľadá, ten nájde. Prečo nie modrú perlu uprostred mesta. Veľký 3 izbový tehlový byt na vyvýšenom prízemí/2p (70m2) v tichej lokalite na Engelsovej ul. v Prešove. Bytový dom bol cca 5 rokov dozadu komplet rekonštruovaný, vrátane fasády, stupačiek a rozvodov. Byt pozostáva z 3 izieb, kuchyne, chodby, predsiene, kúpeľne, samostatného wc a špajze. Byt je orientovaný prevažne na juh. Byt bol rekonštruovaný cca pred 12r.. Náklady 251e. V byte sú plávajúce podlahy, plastové okná, 2x vstavané skrine, nová el. nové stierky, správca: Spravbyt Komfort. Majitelia podmieňujú svoj predaj bytu kúpou inej nehnut. - dohoda. Na vyžiadanie 3D a viac foto. Cena: 142 500 € Kontakt: A.Mesároš, 0918709021
Prešov
142 500 €
Ponúkam na predaj lesné pozemky a pozemky s trvalým trávnym porastom v skvelej lokalite
Exkluzívne ponúkame na predaj poľnohospodárske a lesné pozemky v katastri mesta Gabčíkovo o celkovej veľkosti 16431 m2. Pozemky sa nachádzajú v extraviláne určené územným plánom obce nie sú aktuálne určené na zástavbu. Sú v blízkosti kúpaliska a národného lesníckeho centra. Pozemok má vypracovanú UPI dostupný k nahliahnutiu na požiadanie. Podľa UPI je možné pozemok využiváť napríklad na: Nekryté alebo polokryté reprezentačné priestory (napr výstavisko), poľnohospodárska pôda, prvky ekologickej stability( biocentrá, biokoridory, lesy hospodárského alebo osobitého určenia, vodné plochy a toky, poľné hnojiská,…. Na pozemku je cca 60 - 80 m3 dreva (rýchlorastúci topoľ, vŕba, jaseň a iné náletové dreviny). Rubná doba topoľov je 40 rokov a oni už sú plne vyrastené, lebo je to bývalá lesná škôlka rýchlorastúceho topoľa NLC v Gabčíkove. Lokalita je príjemná, kľudná plná zelene, ideálne na víkendový oddych prípadne akékoľvek iné využitie danej lokality. Odporúčam vidieť! Gabčíkovo sa nachádza v centrálnej časti Podunajskej roviny, cca 10 km južne od Dunajskej Stredy, 40 km juhovýchodne od Bratislavy a 3 km severne od rovnomenného vodného diela. Mestom preteká Čiližský potok a v okolí je viacero zavlažovacích kanálov. Naša cena 8,5e za m2 je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Dohodnite si obhliadku tohto jedinečného miesta už dnes! Som Vám k dispozícii 24/7.
Gabčíkovo
139 663,50 €
Priestranný 4 izbový byt v Starej Ľubovni ( F027-114-ALPO)
Ponúkame Vám na predaj priestranný 4 izbový byt v Starej Ľubovni na Okružnej ulici v príjemnom prostredí. Úžitková plocha bytu je 80m 2 + pivnica 16 m 2, nachádza sa na 1/3 p.. Pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou , kúpeľne, wc, zariadenou kuchyňou a štyroch izieb. Dostupnosť do centra 5min.- všade blízko (nemocnica, obchody, škola..). Viac foto na vyžiadanie. ( F027-114-ALPO).
Stará Ľubovňa
dohodou
Predám trávny porast - lúku v Gabčíkove
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemky v katastri mesta Gabčíkovo o celkovej veľkosti 1265 m2. Pozemky sa nachádzajú v extraviláne určené územným plánom obce nie sú aktuálne určené na zástavbu. Sú v blízkosti kúpaliska a národného lesníckeho centra. Aktuálne sa na pozemku nachádza trávny porast. Možný aj chov zvierat. Pozemok má vypracovanú UPI dostupný k nahliahnutiu na požiadanie. Podľa UPI je možné pozemok využiváť napríklad na: Nekryté alebo polokryté reprezentačné priestory (napr výstavisko), poľnohospodárska pôda, prvky ekologickej stability( biocentrá, biokoridory, lesy hospodárského alebo osobitého určenia, vodné plochy a toky, poľné hnojiská,…. Odporúčam vidieť! Gabčíkovo sa nachádza v centrálnej časti Podunajskej roviny, cca 10 km južne od Dunajskej Stredy, 40 km juhovýchodne od Bratislavy a 3 km severne od rovnomenného vodného diela. Mestom preteká Čiližský potok a v okolí je viacero zavlažovacích kanálov. Naša cena 8,5e za m2 je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Dohodnite si obhliadku tohto jedinečného miesta už dnes! Som Vám k dispozícii 24/7.
Gabčíkovo
10 752,50 €
Ponúkam na predaj lesné pozemky v Gabčíkove
Exkluzívne ponúkame na predaj poľnohospodárske a lesné pozemky v katastri mesta Gabčíkovo o veľkosti 15166. Sú to dve parcely, ktoré sa dajú prísadne kúpiť aj samostatne. Pozemky sa nachádzajú v extraviláne určené územným plánom obce nie sú aktuálne určené na zástavbu. Sú v blízkosti kúpaliska a národného lesníckeho centra. Pozemok má vypracovanú UPI dostupný k nahliahnutiu na požiadanie. Podľa UPI je možné pozemok využiváť napríklad na: Nekryté alebo polokryté reprezentačné priestory (napr výstavisko), poľnohospodárska pôda, prvky ekologickej stability( biocentrá, biokoridory, lesy hospodárského alebo osobitého určenia, vodné plochy a toky, poľné hnojiská,…. Na pozemku je cca 60 - 80 m3 dreva (rýchlorastúci topoľ, vŕba, jaseň a iné náletové dreviny). Rubná doba topoľov je 40 rokov a oni už sú plne vyrastené, lebo je to bývalá lesná škôlka rýchlorastúceho topoľa NLC v Gabčíkove. Lokalita je príjemná, kľudná plná zelene, ideálne na víkendový oddych prípadne akékoľvek iné využitie danej lokality. Odporúčam vidieť! Gabčíkovo sa nachádza v centrálnej časti Podunajskej roviny, cca 10 km južne od Dunajskej Stredy, 40 km juhovýchodne od Bratislavy a 3 km severne od rovnomenného vodného diela. Mestom preteká Čiližský potok a v okolí je viacero zavlažovacích kanálov. Naša cena 8,5e za m2 je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Dohodnite si obhliadku tohto jedinečného miesta už dnes! Som Vám k dispozícii 24/7.
Gabčíkovo
128 911 €
EXKLUZÍVNE na predaj rodinný dom v obci Markovce.
Finanzpartner reality Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj rodinný dom v obci Markovce. Nachádza sa v tichej lokalite a je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 1070 m2, úžitková plocha 140m2. Rodinný domček má kuchyňu, komoru, kúpeľňu s oddeleným WC, 3 priestranné izby, letnú kuchyňu. Na pozemku je samostatný objekt slúžiaci na chov zvierat. Pozemok je o celkovej výmere 1070 m2. IS : žumpa, plyn, elektrina a obecný vodovod, ústredné kúrenie . Asfaltová prístupová cesta. Stavebný materiál kváder, kameň, strecha plech, kompletné oplotenie. Výhody: výborná dostupnosť do Košíc, Michaloviec, Sečoviec. Cena 49 000 € NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií alebo osobnej obhliadky.
Markovce
49 000 €
1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 23