Klimatizovaný 1 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na Šancovej ulici
Ponúkame na predaj klimatizovaný 1 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii. Byt sa nachádza v bytovom dome na 1. poschodí, v Starom meste v Bratislave na Šancovej ulici. Celková výmera bytu je 37m2. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, kuchyne prepojenej s obývacou časťou a samostatnej izby spálne. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pri rekonštrukcii bola zmenená aj dispozícia bytu. Na byte boli vymenené plastové okná, nové stierky, plávajúce podlahy, nová elektrika, murované jadro, bezpečnostné dvere. Byt sa predáva so zariadením. Veľkou výhodou tohto bytu sú vysoké stropy, byt pôsobí veľmi príjemným dojmom. Byt je vhodný na investíciu (prenajímanie) nakoľko sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite, nakoľko náklady na byt sú nízke. Mesačné náklady sú vo výške 50eur/náklady správcu a 15 eur/elektrika, nakoľko byt je vykurovaný klimatizáciou a má vlastný elektrický bojler. Byt je v osobnom vlastníctve, bez ťarchy. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a dohodnúť si termín obhliadky.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
Rodinný dom s veľkým pozemkom a výhodnou polohou v Bohuniciach
Ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnom stave s rozsiahlym pozemkom o výmere 4049 m2. Rodinný dom sa nachádza na začiatku obce Bohunice v zastavanej časti. Obec Bohunice leží na úpätí Štiavnických vrchov. Je vzdialená od okresného mesta Levice 17 min autom. Táto obec patrí k vyhľadávaným miestam na chalupárčenie, rekreáciu, v jej okolí sa nachádza krásna príroda, ktorá takisto poskytuje množstvo aktivít, či už prechádzky, turistika alebo iné. V blízkosti domu sa nachádza aj žrebčín. Bohunice sú známe najmä vodným mlynom, táto pôvabná expozícia láka turistov, ale aj okoloidúcich, ktorí radi chodia načerpávať energiu do prírody. Obec Bohunice poskytuje občanom, všetko potrebné na spokojný život. Len 5 min autom od Bohuníc sa nachádza známe bývalé a remeselnícke banské mesto Pukanec, ktoré každoročne usporadúva rôzne kultúrne a spoločenské akcie. Rodinný dom je v pôvodnom stave. Má k dispozícií 2 miestnosti a kuchyňu. Na pozemku sa nachádza studňa a takisto sú dostupné inžinierske siete voda, elektrika. Veľkou výhodou pozemku je práve jeho poloha a veľkosť, má veľký potenciál využitia, je vhodný na výstavbu rodinného domu, chalupy, výsadbu drevín, pestovanie, či podnikanie. Ak vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si termín obhliadky.
Bohunice, Levice
53 000 €
Rodinný dom s veľkým pozemkom a výhodnou polohou v Bohuniciach
Ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnom stave s rozsiahlym pozemkom o výmere 4049 m2. Rodinný dom sa nachádza na začiatku obce Bohunice v zastavanej časti. Obec Bohunice leží na úpätí Štiavnických vrchov. Je vzdialená od okresného mesta Levice 17 min autom. Táto obec patrí k vyhľadávaným miestam na chalupárčenie, rekreáciu, v jej okolí sa nachádza krásna príroda, ktorá takisto poskytuje množstvo aktivít, či už prechádzky, turistika alebo iné. V blízkosti domu sa nachádza aj žrebčín. Bohunice sú známe najmä vodným mlynom, táto pôvabná expozícia láka turistov, ale aj okoloidúcich, ktorí radi chodia načerpávať energiu do prírody. Obec Bohunice poskytuje občanom, všetko potrebné na spokojný život. Len 5 min autom od Bohuníc sa nachádza známe bývalé a remeselnícke banské mesto Pukanec, ktoré každoročne usporadúva rôzne kultúrne a spoločenské akcie. Rodinný dom je v pôvodnom stave. Má k dispozícií 2 miestnosti a kuchyňu. Na pozemku sa nachádza studňa a takisto sú dostupné inžinierske siete voda, elektrika. Veľkou výhodou pozemku je práve jeho poloha a veľkosť, má veľký potenciál využitia, je vhodný na výstavbu rodinného domu, chalupy, výsadbu drevín, pestovanie, či podnikanie. Ak vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.
Bohunice, Levice
53 000 €
Znížená cena! - Rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii s pekným pozemkom
Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej uličke v obci Mýtne Ludany. Rodinný dom bol postavený začiatkom 70. rokov z tehál, strecha plochá – krytina plech. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a suterénu. Prízemnú časť tvorí vstupná chodba, schodište, obývacia izba a kuchyňa so špajzou. Na prvom poschodí sa nachádzajú 2 izby, chodba a kúpeľňa s WC. V izbách sú na podlahe drevené dubové parkety vo veľmi zachovalom stave, okná v dome sú plastové. Kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou prešla rekonštrukciou. Kúrenie v dome je ústredné, nové radiátory a plynový kotol zn. Junkers s možnosťou ohrevu vody, v súčasnosti je voda ohrievaná pomocou elektrického bojlera. Plynový kotol sa nachádza v suterénnej časti domu, kde sú k dispozícií ešte 3 miestnosti, ktoré je možné využiť, ako sklad, fitnes, pracovňu, šatník atď. Do domu je zavedená obecná voda, plyn, elektrika 220/380V, splašková voda je vedená do žumpy. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, je vo veľmi zachovalom stave, je možné ho ihneď obývať. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa, hospodárske budovy, altánok. Pozemok je rovinatý a celý oplotený. Celková výmera pozemku je 1110m2. Ako bonus ponúkame v cene aj garáž s pozemkom, ktorá sa nachádza v blízkosti rodinného domu.
Mýtne Ludany
120 000 €
Priestranný obchodný priestor v centre
Ponúkame na prenájom rozsiahly obchodný priestor o výmere 264 m2. Priestor sa nachádza v centre mesta na Kalvínskom námestí. Pozostáva z dvoch priestranných a dvoch menších miestností vhodných napríklad ako kancelárie a v neposlednom rade zo sociálneho zariadenia (sprcha, WC, umývadlá). Má dva vstupy jeden hlavný a jeden zásobovací. Priestor je možné ho využívať ako fitness centrum, obchod, reštauráciu, kaviareň alebo iné služby. V prípade záujmu je možné priestor rôzne predeliť a upraviť podľa vlastných požiadaviek. Možné je takisto zásobovanie výťahom, keďže sa priestor nachádza na poschodí.
Levice
dohodou
Rodinný dom s veľkým rovinatým pozemkom neďaleko Nitry
Ponúkame na predaj rodinný dom s veľkým rovinatým pozemkom neďaleko mesta Nitra. Rodinný dom sa nachádza v obci Ivanka pri Nitre, ktorá je vzdialená od okresného mesta len 8 km. Ivanka pri Nitre je rozvinutá obec, ktorá ponúka všetko potrebné na bežný a spokojný život, má veľmi dobrú občiansku vybavenosť – obchody, škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, a iné. Pozemok na, ktorom sa nachádza rodinný dom má rozlohu približne 1400m2, je pekný, rovinatý, šírka pozemku je cca 16m, dĺžka pozemku je 89 m. Rodinný dom má rozlohu cca 120m2, má k dispozícii kuchyňu, kúpeľňu, 3 izby a ďalšiu samostatnú miestnosť, ktorá má vstup zvonka. K domu je možné pristavať, nakoľko pozemok je veľký. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má klasickú sedlovú strechu, fasáda domu je zateplená, okná sú plastové. Nachádza sa v zastavanej časti obce, je plne funkčný, obývaný. Celý pozemok je oplotený, dostupné sú všetky inžinierske siete – voda, elektrika, plyn a takisto sa na pozemku nachádza aj vlastná studňa. Rodinný dom má veľký potenciál, je vhodný na trvalé bývanie. Rozsiahly pozemok je možné využiť aj na podnikanie, prípadne iný účel, podľa potreby. Viac fotiek, pošleme na vyžiadanie. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a dohodnúť si obhliadku.
Ivanka pri Nitre
179 000 €
Dizajnové apartmány a penthousy s nádherným výhľadom na more
35 apartmánov a penthousov v modernom a dizajnovom rezorte s krásnym výhľadom na more a peši vzdialenosťou od pláže. Krásny rezort s 2, 3 a 4 izbovými apartmánmi a strešnými apartmánmi v uzavretom a dizajnovom komplexe v El Chaparral, medzi mestami Fuengirola a Marbella, ktorý zahŕňa komunitne vybavenú posilňovňu, bazén, zelené plochy a ležadlá okolo bazéna. Je v pešej vzdialenosti od pláže, niekoľkých obchodov a reštaurácií a kúsok od golfových ihrísk a tenisových klubov. Všetky nehnuteľnosti majú podlahové kúrenie a ich terasy sú orientované na juhovýchod a juhozápad. Vybavenie nehnuteľnosti: -so zariadením -terasa -výťah -klimatizácia -telocvičňa -garáž Ceny: od 320 000 € do 880 000 € Predpokladaný termín dokončenia: ihneď k nasťahovaniu. Bližšie informácie o nehnuteľnosti vám radi poskytneme pri osobnom stretnutí.
Španielsko
320 000 €
Byty v bytovom komplexe s názvom REZIDENCIA ONYX
Rezidencia Onyx prináša 15 bytov zariadených v štandarde, v type 2 izbový byt s kuchynským kútom , 3 izbový byt s kuchynským kútom a 4 izbový byt s kuchynským kútom. V projekte je vytvorené súkromné parkovanie s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie. Rezidencia ONYX je umiestnená v jednej z najoptimálnejšej lokalite v meste Levice na ulici Kpt. J. Nálepku, centrum mesta Levice sa nachádza v dosahu do 5 minút autom. Okolie ponúka úplnú občiansku vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti komplexu nájdete supermarket, polikliniku Sanat, kaviarne a reštaurácie, školy, park, poštu. Viac informácii nájdete na stránke: www.onyxrezidencia.sk
Levice
dohodou
Byty v bytovom komplexe s názvom REZIDENCIA ONYX
Rezidencia Onyx prináša 15 bytov zariadených v štandarde, v type 2 izbový byt s kuchynským kútom , 3 izbový byt s kuchynským kútom a 4 izbový byt s kuchynským kútom. V projekte je vytvorené súkromné parkovanie s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie. Rezidencia ONYX je umiestnená v jednej z najoptimálnejšej lokalite v meste Levice na ulici Kpt. J. Nálepku, centrum mesta Levice sa nachádza v dosahu do 5 minút autom. Okolie ponúka úplnú občiansku vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti komplexu nájdete supermarket, polikliniku Sanat, kaviarne a reštaurácie, školy, park, poštu. Viac informácii nájdete na stránke: www.onyxrezidencia.sk
Levice
dohodou
Byty v bytovom komplexe s názvom REZIDENCIA ONYX
Rezidencia Onyx prináša 15 bytov zariadených v štandarde, v type 2 izbový byt s kuchynským kútom , 3 izbový byt s kuchynským kútom a 4 izbový byt s kuchynským kútom. V projekte je vytvorené súkromné parkovanie s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie. Rezidencia ONYX je umiestnená v jednej z najoptimálnejšej lokalite v meste Levice na ulici Kpt. J. Nálepku, centrum mesta Levice sa nachádza v dosahu do 5 minút autom. Okolie ponúka úplnú občiansku vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti komplexu nájdete supermarket, polikliniku Sanat, kaviarne a reštaurácie, školy, park, poštu. Viac informácii nájdete na stránke: www.onyxrezidencia.sk
Levice
dohodou
Rodinná vila s krásnym pozemkom v lukratívnej časti mesta
S radosťou Vám ponúkame na predaj nádhernú nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza na atraktívnej adrese v meste Levice. Táto oblasť je známa svojou príjemnou atmosférou a výbornou polohou, ktorá zaručuje rýchly prístup do centra mesta. Jedná sa o veľkorysú rodinnú vilu, ktorá si zachovala svoj pôvodný šarm a eleganciu. Napriek tomu, že bola postavená pred niekoľkými desaťročiami, je stále vo veľmi dobrom stave a ponúka všetko potrebné pre pohodlný život. Jej interiér je plný svetla a vzduchu, čo dodáva priestoru príjemnú atmosféru. Vila pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a pivnice, čo poskytuje dostatok miesta pre celú rodinu. V hlavnej obytnej časti nájdete 3 priestranné izby s vysokými stropmi a krásnymi drevenými podlahami, kuchyňu, vstupnú halu s východom na terasu, kúpeľňu s WC, chodbičku so schodmi do suterénu. Táto časť domu je prepojená vnútorným schodiskom s 1-izbovým bytom v suteréne. Byt pozostáva z izby, kuchyne a samostatného WC. Okrem toho má tento byt aj samostatný vstup zo záhrady, čo umožňuje jeho využitie ako samostatnej obytnej jednotky. V suteréne sa nachádza aj ďalší obytný priestor so samostatným vstupom. Tento priestor, ktorý zahŕňa priestrannú izbu, chodbu a sklad, je ideálny na pracovňu alebo hobby miestnosť. Časť domu je podpivničená a ponúka dostatok úložného priestoru a možnosti na uskladnenie vína či zeleniny. Dom bol postavený z tradičných miešaných materiálov. Múry domu sú hrubé, čo zaručuje dobrú tepelnú izoláciu a príjemný mikroklimat v interiéri. V roku 2008 bola realizovaná výmena strešnej krytiny za kvalitný šindel, ktorý zabezpečuje dlhodobú ochranu pred dažďom a snehom. Tento materiál je tiež veľmi odolný voči poveternostným vplyvom a nevyžaduje častú údržbu. Kúrenie v dome je zabezpečené plynovým kotlom, ktorý je umiestnený v technickej miestnosti. Radiátory sú rozmiestnené po celom dome a zabezpečujú rovnomerné rozloženie tepla. Dom je tiež vybavený bezpečnostným systémom PARADOX, ktorý poskytuje pocit bezpečia pre jeho obyvateľov. Na prízemí sú osadené plastové okná, ktoré zaručujú dobrú tepelnú a zvukovú izoláciu. Na poschodí boli zachované pôvodné drevené okná s vnútornými okenicami, ktoré dodávajú domu šarm a historický nádych. Dom je napojený na mestskú vodu, kanalizáciu, elektriku, plyn. Na pozemku sú umiestnené dve garáže, ktoré poskytujú dostatok miesta na parkovanie áut, dve vlastné studne (kopaná,vrtaná). Pozemok sa môže pochváliť veľkorysou veľkosťou, ktorá ponúka mnoho možností pre jeho využitie a zároveň poskytuje dostatok priestoru a súkromie. Na pozemku sa nachádzajú okrasné dreviny, kríky, ovocné stromy. Celková výmera pozemku je 1077m2, výmera obytnej plochy cca 260m2. Dohodnite si prehliadku nehnuteľnosti, kde sa môžete presvedčiť o jeho kráse a potenciáli na vlastné oči. Viac fotiek na: https://www.realitybm.sk/domy-na-predaj-levice/rodinna-vila-s-krasnym-pozemkom-v-lukrativnej-casti-mesta.html
Levice
dohodou
Byty v bytovom komplexe s názvom REZIDENCIA ONYX
Rezidencia Onyx prináša 15 bytov zariadených v štandarde, v type 2 izbový byt s kuchynským kútom , 3 izbový byt s kuchynským kútom a 4 izbový byt s kuchynským kútom. V projekte je vytvorené súkromné parkovanie s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie. Rezidencia ONYX je umiestnená v jednej z najoptimálnejšej lokalite v meste Levice na ulici Kpt. J. Nálepku, centrum mesta Levice sa nachádza v dosahu do 5 minút autom. Okolie ponúka úplnú občiansku vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti komplexu nájdete supermarket, polikliniku Sanat, kaviarne a reštaurácie, školy, park, poštu. Viac informácii nájdete na stránke: www.onyxrezidencia.sk
Levice
dohodou
Na predaj 2 izbový byt LEVICE - Vinohrady
Ponúkame na predaj slnečný 2 izbový byt v Leviciach na sídlisku Vinohrady. Byt bol pôvodne malý 3 izbový ale po menšej úprave sa kuchyňa spojila s jednou izbou a momentálne je ako 2 izbový. Byt sa nachádza na 6. poschodí bytového domu s výťahom. Byt tvorí vstupná chodba so vstavanou skriňou, priestranná kuchyňa a 2 izby, ďalej kúpeľňa a WC. V byte sú plastové okná okrem balkónu, kúpeľňa a toaleta je v pôvodnom stave, v izbe je plávajúca podlaha. Balkón je zo spálne a je upravený oknami. K bytu prislúcha pivnica. Vyhodou bytu je ,že v blízkosti je nákupne stredisko Jednota Coop.nevyžaduje už žiadne väčšie investície. Celková výmera: 59,28m2 Cena : 75000,- eur
Levice
72 000 €
Na prenájom kancelársky priestor v centre mesta
Ponúkame na prenájom klimatizovaný kancelársky priestor v centre mesta. V bezprostrednej blízkosti obchodnej budovy sa nachádza parkovisko. Výmera priestoru je 15m2. V prípade vážneho záujmu vám radi poskytneme bližšie informácie a zabezpečíme obhliadku. Cena prenájmu je 200€ vrátane energií.
Levice
200 €/mes.
Veľkometrážny 1 izbový apartmán s terasou v novostavbe
Ponúkame na predaj veľkometrážny 1 izbový byt po 1. majiteľovi. Byt sa nachádza na 1. poschodí, v novostavbe v rezidencii Sobieski v Štúrove. Bytový dom má bezbariérový vstup a výťah. Tento byt disponuje vstupnou chodbou, kúpeľnou s WC, kuchyňou prepojenou s izbou a priestrannou terasou. Na chodbe a v kúpeľni je na podlahe uložená keramická dlažba, v kuchyni a v izbe plávajúca podlaha. V kúpeľni sa na stenách nachádza keramický obklad. Súčasťou kúpeľne je vaňa, WC, umývadlo. V kuchynskej časti sa nachádza rohová kuchynská linka so spotrebičmi a jedálenský stôl so stoličkami. V izbe sa nachádza manželská posteľ, ale do budúcna sa dá táto časť izby prispôsobiť tak ako priestoru obývacej izby, tak aj spálni. Mesačné náklady na byt sú vo výške 70 eur. Byt je vhodný na bývanie, tak ako aj na investíciu – prenajímanie, keďže v blízkosti sa nachádza známe kúpalisko Vadaš. Štúrovo je vyhľadávanou lokalitou hlavne v letných mesiacoch pre tisícky rekreantov, vyhľadávajúcich oddych, zábavu a vodné športy. V blízkosti sa nachádza aj susedné Maďarsko, kde sa nachádza známa bazilika, na ktorú máte výhľad priamo z terasy bytu. Celková výmera obytnej časti bytu je 45m2. Byt je dostupný ihneď.
Štúrovo
107 000 €
Stavebný pozemok so stavebným povolením, Levice
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v Leviciach. Pozemok sa predáva s právoplatným stavebným povolením a s projektovou dokumentáciou na výstavbu domu (základy už vymurované a zaliate). Pozemok sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, v obývanej okrajovej časti mesta s bezproblémovým prístupom k pozemku. Príjemné prostredie ponúka ideálne miesto na oddych a lokalita je vhodná aj pre tých čo zvažujú stavať záhradný dom pre celoročné bývanie. Nakoľko sa oficiálne pozemok nachádza v extraviláne, označenie stavby podľa projektu je viničný dom, podľa toho sú prispôsobené projekty. Na pozemku sa nachádza prípojka elektrickej energie a studňa. Kanalizácia nie je dobudovaná pred pozemok, ale je v dosahu a o jej zapojení sa už rokuje. Celková výmera pozemku je 2551m2, výmera zastavanej plochy je 71m2, obytná plocha rodinného domu podľa projektu 60m2. Výhodou je stavebné povolenie, projektová dokumentácia, vymurované základy, dobrá lokalita.
Levice
114 990 €
Zrekonštruovaný obchodný priestor s výkladmi vhodný aj pre služby
Ponúkame na prenájom kompletne zrekonštruovaný obchodný priestor vhodný aj pre služby priamo v centre mesta na Kalvínskom Námestí v Leviciach. Priestor má väčšie výklady a vstup priamo z ulice. Súčasťou je mini kuchynský kút a toaleta. V bezprostrednej blízkosti obchodnej budovy sa nachádza verejné parkovisko. Za budovou je možnosť si za mesačný príplatok prenajať súkromné parkovacie miesto. Výmera priestoru je 40m2. V prípade vážneho záujmu vám radi poskytneme bližšie informácie a zabezpečíme obhliadku. Cena prenájmu je 400€ vrátane energií. Obrázok je ilustračný.
Levice
450 €/mes.
Ponúkame kancelárske priestory so širokou škálou dispozícií v Tlmačoch
Kancelárske priestory ponúkajú širokú škálu dispozícií, od menších miestností o rozlohe 17 m2 až po veľké open-space kancelárie s plochou až 226 m2. Vďaka tejto flexibilite si môžete vybrať presne taký priestor, ktorý bude najlepšie vyhovovať vašim potrebám a požiadavkám. Kancelárie sú čiastočne zariadené, čo znamená, že už pri prenájme získate základné vybavenie ako stoly, stoličky a skrine. Samozrejme, máte možnosť prispôsobiť si priestor podľa vlastného vkusu a potrieb, aby ste sa cítili čo najkomfortnejšie pri práci. Ak by ste mali záujem o väčší priestor, ponúkame vám možnosť zobrať si viac kancelárií vedľa seba alebo dokonca celé poschodie budovy. Toto riešenie je ideálne pre spoločnosti s väčším počtom zamestnancov alebo pre tých, ktorí potrebujú viacero oddelených pracovných miestností. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku neváhajte kontaktovať náš tím, ktorý vám rád poskytne všetky potrebné informácie a pomôže vám nájsť ten najlepší kancelársky priestor pre váš biznis.
Tlmače
dohodou
Rodinný dom v obci Plavé Vozokany
Ponúkame na predaj svetlý a priestranný rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Plavé Vozokany. Pozostáva zo vstupnej verandy, kuchyne, dvoch spální, obývacej izby, kúpeľne s toaletou, špajze, kde je aj výstup na povalu. Rodinný dom je čiastočne podpivničený, kde nájdete kotolňu a dve ďalšie miestnosti vhodnej na uskladnenie ovocia a zeleniny, poprípade vína. Dom je postavený z pôvodných materiálov, je v pôvodnom stave, má sedlovú strechu, do domu je zavedená obecná voda, elektrika 220/380V. Kúrenie zabezpečuje elektrický kotol, splašková voda je vedená do žumpy. Podlahy v izbách sú drevené, na chodbe a v kuchyni sa nachádza dlažba. Steny sú upravené maľovkou. Dom je vhodný na celoročné bývanie, ale ideálne poslúži aj ako víkendový domček. Na pozemku sa nachádza samostatne stojacia garáž, ktorá má montážnu jamu, ďalej má vlastnú studňu. Na pozemku sa nachádza kurín aj maštaľ na chov zvierat, ďalej terasa s vlastným vonkajším krbom a dreveným altánkom. V obci sa nachádza základná škola, potraviny a iné. Výmera pozemku 915m2. Viac fotografií k nehnuteľnosti nájdete na
Plavé Vozokany
49 000 €
Priestranný 2 izbový byt v novostavbe na ul. Kpt. Nálepku
Ponúkame na predaj priestranný 2 izbový byt na ul. Kpt. Nálepku v Leviciach. Byt s celkovou rozlohou 53,72 m2 sa nachádza v novostavbe ONYX na prízemí, ktorá je umiestnená v jednej z najoptimálnejších lokalít mesta. Bytový dom je bezbariérový, s výťahom. Byt je vybavený v štandarde. Štandard zahŕňa stierky, maľovky, laminátové plávajúce podlahy, dvere so zárubňami, keramický obklad a dlažbu v kúpeľni, umývadlo so skrinkou, sprchový kút a WC (geberit). Byt pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, priestrannej obývacej izby s kuchynskou časťou a kúpeľne s WC. Bytový dom je veľmi dobre situovaný, čo sa týka miesta, blízko do centra mesta, len 5 min. chôdzou. V jeho okolí je veľmi dobrá občianska vybavenosť – obchody, reštaurácie, kaviarne, mestský park, detské ihriská, rôzne služby, zdravotné stredisko, školy, škôlky, úrady, železničná a autobusová stanica, fitness centrum a iné. Bytový dom má vytvorené súkromné parkovanie s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie, kde je možnosť zakúpiť si vlastné parkovacie státie. Prečo kúpiť byt v novostavbe ONYX? - Bezbariérový vstup z oboch strán - Súkromný, zateplený, tehlový bytový dom - 15 nových bytov - Výborná lokalita - Nízke režijné náklady - Možnosť zakúpenia vlastného parkovacieho státia V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my vás radi prevedieme obhliadkou bytu.
Levice
125 000 €
Na predaj 3 izbový byt v novostavbe na ul. Kpt. Nálepku
Ponúkame na predaj priestranný slnečný 3 izbový byt na ul. Kpt. Nálepku v Leviciach. Byt s celkovou rozlohou 74,59 m2 sa nachádza v novostavbe ONYX na prízemí, ktorá je umiestnená v jednej z najoptimálnejších lokalít mesta. Bytový dom je bezbariérový, s výťahom. Byt je vybavený v štandarde. Štandard zahŕňa stierky, maľovky, laminátové plávajúce podlahy, dvere so zárubňami, keramický obklad a dlažbu v kúpeľni, umývadlo so skrinkou, vaňu a WC (geberit). Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2 spální, priestrannej obývacej izby s kuchynskou časťou, kúpeľne s WC. Bytový dom je veľmi dobre situovaný, čo sa týka miesta, blízko do centra mesta, len 5 min. chôdzou. V jeho okolí je veľmi dobrá občianska vybavenosť – obchody, reštaurácie, kaviarne, mestský park, detské ihriská, rôzne služby, zdravotné stredisko, školy, škôlky, úrady, železničná a autobusová stanica, fitness centrum a iné. Bytový dom má vytvorené súkromné parkovanie s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie, kde je možnosť zakúpiť si vlastné parkovacie státie. Prečo kúpiť byt v novostavbe ONYX? Bezbariérový vstup z oboch strán Súkromný, zateplený, tehlový bytový dom 15 nových bytov Výborná lokalita Nízke režijné náklady Možnosť zakúpenia vlastného parkovacieho státia V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my vás radi prevedieme obhliadkou bytu.
Levice
170 000 €
Slnečný 4 izbový byt s balkónom v novostavbe na ul. Kpt. Nálepku
Ponúkame na predaj slnečný 4 izbový byt s balkónom na ul. Kpt. Nálepku v Leviciach. Byt s celkovou rozlohou 93,35m2 sa nachádza v novostavbe ONYX na poschodí 2/2, ktorá je umiestnená v jednej z najoptimálnejších lokalít mesta. Bytový dom je bezbariérový, s výťahom. Byt je vybavený v štandarde. Štandard zahŕňa stierky, maľovky, laminátové plávajúce podlahy, dvere so zárubňami, keramický obklad a dlažbu v kúpeľni, umývadlo so skrinkou, vaňu a WC (geberit). Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 3 spální, obývacej izby s kuchynskou časťou, kúpeľne, samostatného WC a balkóna. Bytový dom je veľmi dobre situovaný, čo sa týka miesta, blízko do centra mesta, len 5 min. chôdzou. V jeho okolí je veľmi dobrá občianska vybavenosť – obchody, reštaurácie, kaviarne, mestský park, detské ihriská, rôzne služby, zdravotné stredisko, školy, škôlky, úrady, železničná a autobusová stanica, fitness centrum a iné. Bytový dom má vytvorené súkromné parkovanie s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie, kde je možnosť zakúpiť si vlastné parkovacie státie. Prečo kúpiť byt v novostavbe ONYX? - Bezbariérový vstup z oboch strán - Súkromný, zateplený, tehlový bytový dom - 15 nových bytov - Výborná lokalita - Nízke režijné náklady - Možnosť zakúpenia vlastného parkovacieho státia V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my vás radi prevedieme obhliadkou bytu.
Levice
190 000 €
Slnečný 2 izbový byt s balkónom v novostavbe na ul. Kpt. Nálepku
Ponúkame na predaj slnečný 2 izbový byt s balkónom na ul. Kpt. Nálepku v Leviciach. Byt s celkovou rozlohou 62,96 m2 sa nachádza v novostavbe ONYX na poschodí 1/2, ktorá je umiestnená v jednej z najoptimálnejších lokalít mesta. Bytový dom je bezbariérový, s výťahom. Byt je vybavený v štandarde. Štandard zahŕňa stierky, maľovky, laminátové plávajúce podlahy, dvere so zárubňami, keramický obklad a dlažbu v kúpeľni, umývadlo so skrinkou, vaňu a WC (geberit). Byt pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, obývacej izby s kuchynskou časťou, kúpeľne a balkóna. Bytový dom je veľmi dobre situovaný, čo sa týka miesta, blízko do centra mesta, len 5 min. chôdzou. V jeho okolí je veľmi dobrá občianska vybavenosť – obchody, reštaurácie, kaviarne, mestský park, detské ihriská, rôzne služby, zdravotné stredisko, školy, škôlky, úrady, železničná a autobusová stanica, fitness centrum a iné. Bytový dom má vytvorené súkromné parkovanie s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie, kde je možnosť zakúpiť si vlastné parkovacie státie. Prečo kúpiť byt v novostavbe ONYX? Bezbariérový vstup z oboch strán Súkromný, zateplený, tehlový bytový dom 15 nových bytov Výborná lokalita Nízke režijné náklady Možnosť zakúpenia vlastného parkovacieho státia V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my vás radi prevedieme obhliadkou bytu.
Levice
130 000 €
Na predaj slnečná novostavba so zaujímavým dizajnom
Ponúkame na predaj 4 izbovú novostavbu rodinného domu so zaujímavým dizajnom, v obci s plnou občianskou vybavenosťou Júr nad Hronom. Rodinný dom je jednopodlažný, typu bungalov. Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej časti spojenej s kuchyňou, skladu, troch izieb, šatníka, kúpeľne a samostatnej toalety. Interiér domu je upravený zaujímavým dizajnom a zjednotený v jednom štýle. V kuchyni sa nachádza nová nepoužívaná kuchynská linka v bielom dizajne skombinovanom s drevom. Jej súčasťou sú spotrebiče - elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a sklokeramická varná doska. V celom dome je na podlahe položená vinylová podlaha, kúpeľňa ešte nie je vo finálnej podobe, nachádza sa v nej vaňa, umývadlo a dokončuje sa skrinka pod umývadlom, súčasťou bude aj zrkadlo. V záchode je toaleta značky Geberit. V dome sú zavedené smart vypínače a zástrčky značky Hevolta. Rodinný dom si vyžaduje ešte malé úpravy a je možné ho užívať. Rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov: -Základové konštrukcie, Hydroizolácia základových konštrukcií, obvod izolovaný stirodurom -Obvodové múry – KVH hranol, vo vnútri minerálna vlna – opláštené fermacelom (vápencová doska) = sendvičový systém -Izolácia domu - polystyrén 150mm, lepidlo, sklotextilná sieťka, škrabaná fasáda - Konštrukcia krovu vrátane zateplenia, parozábranná fólia – využiteľná aj ako úložný priestor -Sedlová strecha s betónovými škridlami TERRAN, väzníkové nosníky -strop – oceľová konštrukcia, sadrokartón - Plastové okná s 3 sklom/5 komorové -Celohliníkové vchodové dvere -Vnútorné priečky – KVH hranol, vo vnútri minerálna vlna – opláštené fermacelom (vápencová doska) = sendvičový systém -V interiéry sú sádrové omietky s bielou maľovkou -Anhydridová podlaha v interiéry Technické vybavenie: -Prípojka elektriky, vodovodu, žumpy, elektroinštalácia vrátane vypínačov a zásuviek, bleskozvod -Kúrenie – elektrické olejové radiátor – podľa požiadavky klienta sa dá zabezpečiť podlahové kúrenie -Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler – podľa dohody sa dá inštalovať aj tepelné čerpadlo pre ohrev vody -Namontované zástrčky pod strechou na vianočné osvetlenie -Predpríprava pre vírivku a vonkajšie žalúzie -rekuperácia -predpríprava pre fotovoltaiku -predpríprava pre nabíjačku pre elektroautá Exteriér okolo rodinného domu: -Oddrenážovanie stavby -Terénne úpravy (vyrovnanie pozemku) a trávnik -Terasa s dlažbou a prestrešením -Chodník do domu Výmera pozemka je 465m2 a zastavaná plocha RD je vo výmere 126m2. Veľkou výhodou je možnosť dokončenia stavby aj na kľúč, tichá lokalita, v blízkosti RD je základná škola aj škôlka, potraviny. Obcou preteká rieka Hron, je to krásne miesto pre prechádzky, splav či cyklistiku nakoľko obec je prepojená na cyklistické chodníky. Bližšie informácie vám radi poskytneme osobne pri prehliadke nehnuteľnosti.
Jur nad Hronom
185 000 €
Krásna slnečná novostavba s členitým pozemkom a výhľadmi v časti Krížny vrch
Ponúkame na predaj krásnu slnečnú novostavbu rodinného domu typu bungalov, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Krížny vrch v meste Levice. Dom je situovaný na rovine, kde sa nachádza veľká terasa s markízou na diaľkové ovládanie a počas sezóny bazén. Veľkou zaujímavosťou je exteriér pozemku, nakoľko v jeho zadnej časti sa nachádza zeleňou a kvetmi upravený členitý pozemok, ktorý poskytuje nádherné výhľady. Dom je zariadený v modernom, minimalistickom štýle s dôrazom na priestor a funkčnosť. Použité sú kvalitné a prémiové materiály vrátane spotrebičov. Interiér pozostáva zo vstupnej chodby, spálne s dverami na terasu, detskej izby, klimatizovanej obývacej izby spojenej s kuchyňou, technickej miestnosti, pracovni, kde sa nachádzajú výsuvné schody na povalu, samostatnej toalety a kúpeľni spojenej s toaletou. Vstup do domu je spredu od ulice, ale aj z terasy od záhrady cez obývačku, alebo spálňu. Rodinný dom bol postavený v roku 2016 a na jeho výstavbu bola použitá pálená tehla, ktorá je zateplená polystyrénom, strešná krytina je použitá betónová od značky Mediteran vo farbe antracit. Celá povala je plne pochôdzna, čo poskytuje nadštandart úložného priestoru. Okná sú 2 a 3 komorové plastové, na podlahách je v izbách položená laminátová podlaha, na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni, a toalete keramická dlažba. V izbách a na chodbe sú na mieru vyrobené skrine typu roldor. Interiérové dvere a zárubne sú od firmy SOLODOOR. Vchodové dvere sú plastové. Teplovodné podlahové kúrenie zabezpečuje elektrický kotol - systém Protherm + 120 L bojler, ktorý slúži na ohrev teplej vody. Podľa potreby je možné sa napojiť aj na plyn. Exteriér rodinného domu je upravený dlažbami a okrasnou výsadbou. Okoliu domu dominuje veľká skalka s množstvom drevín a kvetov. Trávnik upravený a zavlažovaný z vlastnej studne automatickou závlahou. Možnosť pripojenia domu na vlastnú vodu – studňa hĺbky 40 m. Za domom je v zemi vsadená pivnica – monoblok ARBET - D 4m x Š 2,5m x V 2m s plastovými zateplenými dvermi. V pivnici je svetlo a 220 V. Pozemok je oplotený, plotovým 3D dielom antracitovej farby. Vstupná brána: ELMAR na diaľkové ovládanie, video vrátnik. Parkovanie je možné pre štyri autá - vo dvore pre dve autá + dve miesta pred domom na upravenej ploche. Výmera pozemka 840m2 zastavaná plocha RD je 122m2. Pri vážnom záujme vám radi poskytneme bližšie informácie a zabezpečíme obhliadku nehnuteľnosti.
Levice
315 000 €
NOVÁ CENA! Zabehnutá pálenica s výbornou históriou a s oceneniami v rámci SR
Ponúkame na predaj zabehnutú pálenicu v tichej časti mesta Želiezovce. Momentálne sa využíva ako pestovateľská pálenica, ale vďaka jej zariadeniu, je možné si vybaviť povolenie aj na liehovar. Stavba pozostáva z miestnosti, kde sa páli kvas, skladu, kancelárii a garáže, ktorá je súčasťou stavby s vlastným vstupom. Veľkosť garáže je po celej dĺžke stavby. Veľkou výhodou je veľký prístrešok, pre vykládku. Za stavbou je maringotka, ktorá je vybavená sprchou aj toaletou, a slúži na ubytovanie colníka. V pálenici sa nachádza plynom kúrené zariadenie, dvojplášťový kotol, 3 stupňová kolóna s deflegmátorom, 2 meradlá, nasávací systém, ktorý natiahne kvas zo sudov (z pod prístrešku) a je napojený cez stavbu priamo do predhrievača, netreba ručne vedrami vnášať kvas do miestnosti. Z predhrievača ide do 200L kotla, čo je ideálne nakoľko je možné vypáliť aj menšie množstvo kvasu. Ku všetkým zariadeniam je kompletná technická správa. V roku 2022 bolo celé zariadenie technicky skontrolované a prečistené. Na pozemku je studňa, odkiaľ sa načerpáva voda na chladenie destilátu. Splašky sú vedené do žumpy. Stavba je zateplená, omietnutá, miestnosti sú stierkované, s upravenými podlahami, okolie upravené zámkovou dlažbou. Veľkou výhodou je, že celý objekt nevyžaduje žiadne ďalšie úpravy pre plnohodnotné pokračovanie v podnikaní. Zaujímavosťou je niekoľko výherných cien v súťažiach medzi pálenicami v rámci SR a obhájený titul prvého miesta v súťaži o najlepšiu pálenicu v SR. Bližšie informácie vám radi poskytneme na obhliadke nehnuteľnosti.
Želiezovce
159 900 €
Na predaj pozemok s rozlohou 1621m2 v Leviciach
Ponúkame na predaj pozemok s rozlohou 1621 m2 v Leviciach, v časti Staré Levice. Pozemok má rozmery cca 25 x 64 m, je rovinatý, má skoro obdĺžnikový tvar, viď priložené foto. Na pozemku sa dá postaviť rekreačná chata, prípadne dom so základovou platňou do 75m2. V okolí sa nachádzajú chatky a domy, ktoré sú aj trvalo obývané. Výhodou tohto pozemku je, že je rožný, má možný vstup z dvoch strán. Prístupová cesta je spevnená, asfaltová. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Levice
36 000 €
Zrekonštruovaný klimatizovaný priestor vhodný pre služby, alebo kanceláriu
Ponúkame na prenájom kompletne zrekonštruovaný klimatizovaný priestor vhodný pre služby alebo kanceláriu priamo v centre mesta. V priestore je zavedená voda. V bezprostrednej blízkosti obchodnej budovy sa nachádza verejné parkovisko. Za budovou je možnosť si za mesačný príplatok prenajať súkromné parkovacie miesto. V budove sa nachádza výťah. Výmera priestoru je 40m2. V prípade vážneho záujmu vám radi poskytneme bližšie informácie a zabezpečíme obhliadku. Cena prenájmu je 400€ vrátane energií.
Levice
400 €/mes.
Obchodný priestor s veľkými výkladmi v centre mesta
Ponúkame na prenájom obchodný priestor s veľkými výkladmi na Kalvínskom Námestí v Leviciach. Nachádza sa na prízemí budovy a pozostáva z dvoch častí oddelených čiastočne priečkou. Jedna časť má rozlohu 230m2 a druhá časť 20m2. Súčasťou je aj sociálne zariadenie a menšia kuchyňa. Do obchodného priestoru je bezproblémové zásobovanie zo zadnej časti budovy. Pred budovou je mestské parkovisko. Bližšie informácie vám poskytneme pri obhliadke priestoru. Cena mesačného nájmu je 1800€ + DPH vrátane kúrenia. Elektrika a voda sa platí podľa mesačnej spotreby.
Levice
dohodou
Rodinný dom vhodný aj ako chalupa v obci Devičany
Neďaleko Štiavnických vrchov v časti Ipeľskej pahorkatiny, priamo v obci Devičany ponúkame na predaj, kompletne zrekonštruovaný rodinný dom - „chalupu“ , ktorá je pripravená na okamžité užívanie, bez ďalších investícií. Nehnuteľnosť je evidovaná ako rodinný dom, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou. Zrekonštruovaná nebola jedine strecha ktorej stav je vyhovujúci na ďalšie užívanie. Dom tvoria vstupná veranda, krásna priestranná kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa spojená s WC a spálňa. V kuchynskej časti sa nachádza na mieru vstavaná drevená kuchynská linka so spotrebičmi krásny keramický sporák a jedálenský stôl, v obývacej izby je umiestnená sedacia súprava s konferenčným stolíkom, miesto pre krbové kachle / aktuálne neostávajú v dome /. Do podkrovnej časti domu vedie drevené schodisko, poschodie bolo plánované na obývanie. Súčasťou domu je aj komora, ďalej miestnosť na odkladanie vecí a letná kuchynka. Dvor domu je veľmi vkusne upravený, kde sa nachádza aj altánok, terasa a samostatná stavba, ktorú tvoria dve miestnosti a to kôlňa a sklad. Za domom sa nachádza záhradka a ovocný sad. Sad tvorí viac ovocných stromov / 18x jabloň, 2x ázijské hrušky, 2x slivky, 2x mirabelky, 2x moruša, 1x orech. Pozemok je oplotený o veľkosti 1776m2. Dom je napojený na verejný vodovod, kúrenie v dome je zabezpečené plynovým kotlom značky Porotherm, elektrika 220/380, odpadová voda je vedená do čističky odpadových vôd. Chalupa sa predáva s vybavením a príslušenstvom (takmer ako je na fotkách). Výborná lokalita ponúka možnosť ľahkej turistiky, cyklistiky, ideálne miesto pre vášnivých hubárov atď... V blízkosti sú aj známe vyhľadávané obce ako Pukanec, Bátovce (jazero), Jabloňovce, Brhlovce (skalné obydlia), Počúvadlo (jazero, príroda), taktiež do 20km kúpeľného mesta Dudince, kde sa nachádza termálne kúpalisko. Viac fotografií k nehnuteľnosti nájdete na priloženom odkaze: https://www.realitybm.sk/domy-na-predaj-levice/rodinny-dom-vhodny-aj-ako-vikendova-chalupa-v-obci-devicany.html
Devičany
dohodou
1 2 3 4