Znížená cena - Dvojpodlažný rodinný dom vo výbornej lokalite na ul. J. Švermu
Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave v zastavanej časti vo vyhľadávanej lokalite na ul. J. Švermu v Leviciach. Rodinný dom je podpivničený, nachádza sa na pozemku s rozlohou 739m2, prislúcha k nemu aj murovaná garáž na pozemku. Obytná plocha domu je cca 136m2. Rodinný dom je napojený na všetky IS – elektrika, plyn, voda, kanalizácia, na pozemku sa nachádza aj narážaná studňa. Pozemok je veľký, má možnosť viacero využití, či už chovanie zvierat, pestovanie úrody, výsadbu ovocných stromov, či prispôsobenie pozemku na relaxáciu a oddych. Dom pozostáva zo suterénu, prízemia a podlažia. V suteréne sa nachádza kotoľňa, ktorá bola prerobená na obývanú izbu, špajza, úložný priestor pod schodiskom a malá predsieň. Vstup do domu je možný z 2 strán - z hlavného vchodu od cesty a z dvora zo zadnej časti domu. Prízemie pozostáva zo vstupnej predsiene, veľkej obývacej izby, kuchyne, práčovne a schodiska. Podlažie disponuje 2 samostatnými izbami, kupeľňou a priedsieňou s terasou. Kúrenie v dome je ústredné plynové, radiátory liatinové, na podlahách sa nachádzajú pôvodné drevené parkety, ktoré sú momentálne veľmi moderné. Dom je v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave. V prípade rekonštrukcie je dispozície možné pozmeniť. V okolí rodinného domu je veľmi dobrá občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, kaviarne, potraviny, pošta, detské ihrisko, obchody, rôzne služby, zdravotné stredisko, a iné. Centrum mesta je chôdzou vzdialené 20 min. V prípade, že vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si termín obhliadky.
Levice
179 000 €
Prenájom kancelárskych priestorov na pešej zóne v historickej budove
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v centre mesta v Leviciach. Kancelárie sa nachádzajú priamo na pešej zóne v historickej zrekonštruovanej budove na 1. poschodí. Dostupné sú 4 kancelárske priestory: 1. o veľkosti cca 19m2 cena 170Eur/mesiac - prenajaté 2. o veľkosti cca 25,5m2 cena 200Eur/mesiac - voľné 3. o veľkosti cca 21,6m2 cena 200Eur/mesiac - prenajaté 4. o veľkosti cca 12m2 cena 150Eur/mesiac - prenajaté Cena nájmu je vrátane energií, výhodou je veľmi dobrá lokalita, ľahko dostupné, priamy výhľad na pešiu zónu, parkovanie v blízkosti.
Levice
200 €/mes.
NOVÁ CENA! 3 izbový byt s vlastným parkovacím miestom v centre mesta Želiezovce
Ponúkame na predaj 3 izbový byt v centre mesta Želiezovce. Nachádza sa na Komenského ulici v „súkromnom“ bytovom dome, s vlastným parkovacím miestom a možnosťou využívania vonkajších priestorov na záhradku či okrasnú časť so sedením. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, miestnosti pre práčovňu a špajzu, kuchyne, obývacej izby, dvoch spální a veľkej kúpeľni s toaletou. Interiér je po kompletnej rekonštrukcii. V byte boli menené podlahy (plávajúca podlaha, dlažba), plastové okná so žalúziami, nové elektrické rozvody a rozvody vody, stierky, interiérové dvere so zárubňami, nová kuchynská linka s kombinovaným sporákom a priestorom pre umývačku riadu. Kúpeľňa je upravená keramickým obkladom a dlažbou, nachádza sa v nej tvarovaná vaňa, umývadlo so zrkadlom a toaleta. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni na vetranie priestoru. Pri vstupe do bytu sa nachádza priestor s oknom do dvora, vhodný pre práčku a sušičku, tak ako aj pre úložný priestor a špajzu. Každý byt si sám reguluje ohrev teplej vody (zabezpečuje bojler) a kúrenie (zabezpečujú nové gamatky), vďaka čomu si nový majiteľ vie lepšie kontrolovať a nastaviť svoje mesačné platby energií. Výmera bytu je 77,7m2 a je možné ho užívať hneď po kúpe. Veľkou výhodou bytu je regulácia ohrevu teplej vody a kúrenia, bývanie v bezprostrednej blízkosti centra mesta, vlastné miesto pre parkovanie, možnosť mať záhradku pod oknami bytu, vonkajšie sedenie ako v rodinnom dome, v blízkosti autobusová zastávka a nákupné centrum s potravinami. Bližšie informácie vám radi poskytneme pri obhliadke nehnuteľnosti.
Želiezovce
93 000 €
REZERVOVANÉ - Moderne zrekonštruovaný a moderne zariadený 3 izbový byt v centre
Ponúkame na predaj veľký 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Leviciach na ulici M. R. Štefánika. Nachádza sa na 7. poschodí v kľudnom slušnom vchode. Byt tvoria 2 spálne, každá s balkónom, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa so špajzou, vstupná chodba so šatníkom, kúpeľňa a WC. Na byte bola vykonaná kompletná rekonštrukcia, ktorá bola realizovaná v roku 2014 a v roku 2018 bola osadená nová kuchynská linka. V izbách je na podlahe uložená plávajúca podlaha, okná sú plastové so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, kúpeľňa je murovaná s vaňou (keramický obklad, na podlahe dlažba), na toalete závesné WC (geberit), vymenené interiérové dvere a zárubne, nová elektroinštalácia, rozvody vody, klimatizácia v obývačke atď. V kuchyni sa nachádza na mieru vyrobená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, ako elektrická rúra, mikrovlnná rúra, plynový sporák, digestor, umývačka riadu. Byt je perfektne presvetlený, pôsobí útulným dojmom, predáva sa s kompletným zariadením, výhodou sú dva balkóny, je kúpou ihneď k dispozícií. K bytu patrí pivnica. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, škola aj škôlka, nachádza sa len 5 min chôdzou od pešej zóny. Celková výmera bytu 80,6m2. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene!
Levice
123 000 €
Veľký 4 izbový mezonet v novostavbe v tichej časti obce
Hľadáte ideálne bývanie pre svoju rodinu? Ponúkame vám 4 izbový byt (mezonet) v novostavbe v Kalnej nad Hronom, časť Kalnica. Predstavte si, ako by ste žili v jednom z 8 útulných mezonetových bytov v tomto modernom bytovom dome, ktorý sa nachádza v tichej ulici obklopenej detskými ihriskami a neďalekým športovým areálom. Byt sa predáva v štandarde, jediné, čo si budete musieť zaobstarať sami, je kuchynská linka. A ako bonus navyše je parkovacie miesto priamo pred bytovým domom. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba so schodiskom na poschodie, toaleta s umývadlom, veľká obývacia izba spojená s kuchyňou, ktorá disponuje aj špajzou. Z obývacej izby je vstup na terasu - ideálne miesto pre rodinné posedenia. Poschodie pozostáva z troch izieb, balkóna a kúpeľne s WC - všetko pre pohodlné bývanie celej rodiny. Nechýba ani technická miestnosť s plynovým kotlom Protherm Puma, ktorý slúži aj na ohrev vody, taktiež ho môžete ovládať aj pomocou mobilného zariadenia. Okrem toho tu nájdete káblové rozvody pre televíziu a internet vo všetkých izbách, kúrenie je pomocou radiárotov, bezpečnostné protipožiarne dvere 3. kategórie, plastové okná Salamander, na podlahe je uložená kvalitná laminátová podlaha. Kalná nad Hronom disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, takže budete mať všetko potrebné na dosah ruky. A ako bonus navyše je parkovacie miesto priamo pred bytovým domom. Nenechajte si ujsť túto príležitosť! Zaobstarajte si svoj vysnívaný mezonetový byt v Kalnej nad Hronom a užite si pohodlné bývanie pre celú rodinu.
Kalná nad Hronom
140 000 €
Veľký 1 izbový byt (dvojgarsónka) po rekonštrukcii - Výhodne!
Ponúkame na predaj dvojgarsónku (veľký 1 izbový byt s kuchynským kútom) po rekonštrukcii na 5/7 poschodí na Ľanovej ulici v Leviciach. Pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza vstavaná šatníková skriňa, na podlahe je uložená dlažba, spálne, priestrannej obývacej izby spojenej s jedálenskou časťou a kuchynským kútom. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi, na podlahe je dlažba, v izbách je uložená laminátová podlaha. Okná sú plastové s orientáciou na severovýchodnú stranu. Kúpeľňa je murovaná so vstavaným sprchovým kútom, súčasťou je aj toaleta. Byt je možné po dohode odkúpiť spolu so zariadením. Celková podlahová plocha bytu je 45,54m2. V okolí je veľmi dobrá občianska vybavenosť, parkovanie je možné priamo pred bytovým domom.
Levice
68 500 €
Znížená cena!! Budova na podnikanie a Rodinný dom novostavba ZBEHY okr. Nitra
Ponúkame na predaj viacúčelový komplex s 3 budovami a samostatným rodinným domom v obci Zbehy okr. Nitra. Viacúčelový komplex pozostáva z 2 samostatne stojacích budov s nádvorím a s príjazdom k rodinnému domu, ktorý je úplne v súkromí v zadnej časti pozemku. Hlavná najväčšia budova má 3 samostatné vstupy, predná časť budovy sa využívala ako ubytovacie zariadenie predtým ako obchod. Nachádza sa tu vstupná chodba veľká priestranná miestnosť, kuchyňa , sociálne zariadenie a miestnosť pre plynový kotol, ktorý zabezpečuje ústredné kúrenie, ktoré je v celej budove. Rekonštrukcia pôvodnej stavby prebehla v roku 2002, stavba je z tehál a kompletne zmodernizovaná. Ďalej sa v strednej časti budovy nachádza skladová časť. Na konci budovy so samostatným vstupom je servisná dieňa pre autá, ktorá je aj v prevádzke. Oproti tejto budovy sa nachádza po pravej strane dalšia budova, ktorá v minulosti slúžila ako obchod. Vstup z ulice a predajňa o velkosti cca 40m2, skladový priestor, malá kuchynka a sociálne zariadenie so sprchovacím kútom. V tejto budove zo zadnej strany sa nachádzaju na poschodí 2 samostatné bytové jednotky, ktoré sú toho času prenajaté. Byty majú kompletne vybavenú kuchyňu s obývacou izbou a sociálne zariadenie. V tejto budove na prízemí je garáž a pivnica. V zadnej časti nádvoria sa nachádza rodinný dom s priestranným pozemkom a krásnou výsadbou zelene, ktorá zároveň zabezpečuje súkromie od podnikateľskej časti. Prístupová cesta je cez hlavný vstup do nádvoria, je ale možnosť úplne to oddeliť prípadne zo zadnej strany záhrady. Budovy sú zateplené čiastočne rodinný dom je kompletne zateplený, IS sú všetky okrem kanalizácie. Kanalizácia je ale dostupná z ulice. Nachádzajú sa tu dve žumpy o veľkosti 10m3. Tiež je na pozemku studňa, ktorá sa využíva na úžitkovú vodu. Rodinný dom bol postavený z Ytongu v roku 2005 a pozostáva zo vstupnej chodby, jedáľne, obývacej izby s krbom a kuchyne zo špajzou. Má 3 izby, šatník , kúpeľňu a sociálne zariadenie. Z obývacej izby je výstup na priestrannú terasu, ktorú treba ešte upraviť. V dome sú plávajúce podlahy, plastové okná. Dom je pripravený na prípadnú nadstavbu. Strecha je zo škrídle BRAMAC. Okolie domu je vysadené okrasnými rastlinami a drevinami. Celý pozemok je oplotený
Zbehy
520 000 €
Rozsiahly obchodný priestor v centre
Ponúkame k prenájmu rozmerný priestor o výmere 300 m2. Nachádza sa v centre mesta na pešej zóne a to na Kalvínskom námestí. Priestor má dva vstupy jeden hlavný a jeden zásobovací vstup. Pozostáva z jednej obrovskej miestnosti, z kuchynky, sociálneho zariadenia (sprcha, WC, umývadlá) a dvoch menších miestností vhodných napríklad ako sklad alebo kancelárie. Priestor je možné využívať ako obchod, reštauráciu, kaviareň, fitness centrum alebo iné služby. V prípade záujmu je možné priestor rôzne predeliť a upraviť podľa vlastných požiadaviek. V minulosti bol priestor využívaný ako obchod s potravinami. Možné je takisto zásobovanie výťahom, keďže sa priestor nachádza na poschodí.
Levice
dohodou
Rodinný dom vhodný aj ako chalupa v obci Devičany
Neďaleko Štiavnických vrchov v časti Ipeľskej pahorkatiny, priamo v obci Devičany ponúkame na predaj, kompletne zrekonštruovaný rodinný dom - „chalupu“ , ktorá je pripravená na okamžité užívanie, bez ďalších investícií. Nehnuteľnosť je evidovaná ako rodinný dom, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou. Zrekonštruovaná nebola jedine strecha ktorej stav je vyhovujúci na ďalšie užívanie. Dom tvoria vstupná veranda, krásna priestranná kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa spojená s WC a spálňa. V kuchynskej časti sa nachádza na mieru vstavaná drevená kuchynská linka so spotrebičmi krásny keramický sporák a jedálenský stôl, v obývacej izby je umiestnená sedacia súprava s konferenčným stolíkom, miesto pre krbové kachle / aktuálne neostávajú v dome /. Do podkrovnej časti domu vedie drevené schodisko, poschodie bolo plánované na obývanie. Súčasťou domu je aj komora, ďalej miestnosť na odkladanie vecí a letná kuchynka. Dvor domu je veľmi vkusne upravený, kde sa nachádza aj altánok, terasa a samostatná stavba, ktorú tvoria dve miestnosti a to kôlňa a sklad. Za domom sa nachádza záhradka a ovocný sad. Sad tvorí viac ovocných stromov / 18x jabloň, 2x ázijské hrušky, 2x slivky, 2x mirabelky, 2x moruša, 1x orech. Pozemok je oplotený o veľkosti 1776m2. Dom je napojený na verejný vodovod, kúrenie v dome je zabezpečené plynovým kotlom značky Porotherm, elektrika 220/380, odpadová voda je vedená do čističky odpadových vôd. Chalupa sa predáva s vybavením a príslušenstvom (takmer ako je na fotkách). Výborná lokalita ponúka možnosť ľahkej turistiky, cyklistiky, ideálne miesto pre vášnivých hubárov atď... V blízkosti sú aj známe vyhľadávané obce ako Pukanec, Bátovce (jazero), Jabloňovce, Brhlovce (skalné obydlia), Počúvadlo (jazero, príroda), taktiež do 20km kúpeľného mesta Dudince, kde sa nachádza termálne kúpalisko. Viac fotografií k nehnuteľnosti nájdete na priloženom odkaze: https://www.realitybm.sk/domy-na-predaj-levice/rodinny-dom-vhodny-aj-ako-vikendova-chalupa-v-obci-devicany.html
Devičany
dohodou
Stavebný pozemok s rozlohou 792 m2 neďaleko Nitry
Ponúkame na predaj stavebný pozemok neďaleko Nitry, v obci Štefanovičová v časti Horný Taráň. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce, ktorá je vzdialená len 11 km od okresného mesta Nitra. Pozemok je rovinatý, pripravený na výstavbu rodinného domu. Inžinierske siete – elektrika, voda sú v dosahu pred pozemkom. Pozemok sa nachádza pri ceste, je cca 20m široký a 46 m dlhý. Celková výmera je cca 792 m2. Ak hľadáte tiché a kľudné miesto na bývanie, ozvite sa nám a radi vám ho ukážeme.
Štefanovičová
57 024 €
Nová cena! - Rodinný dom s veľkým pozemkom v tichej časti obce Nová Dedina
Máme pre vás skvelú ponuku! Predstavujeme vám útulný rodinný domček na predaj, ktorý sa nachádza v malebnej obci Nová Dedina. Dom je situovaný v tichej uličke, kde nájdete pokoj a súkromie pre seba a svoju rodinu. Domček má svoje čaro, pretože bol postavený z tradičných materiálov ako tehla, kameň a hlina. Aj keď má svoje roky, prešiel čiastočnou rekonštrukciou a je pripravený na nových obyvateľov. Je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Dom pozostáva zo vstupnej verandy, z troch izieb, kuchyne so špajzou a kúpeľne s WC. Okná sú plastové a podlahy betónové. Dom je napojený na obecnú vodu a splašková voda je vedená do žumpy, na pozemku je taktiež vlastná studňa. Kúrenie je zabezpečené pomocou plynových gamatiek, elektrika je 220/380V. Zadnú časť domu tvorí hospodárska časť, kde nájdete dostatok miesta na uskladnenie. Na pozemku sa nachádza plechová garáž, ktorá je ideálna na uskladnenie náradia a iných vecí. Pozemok je oplotený a celková výmera pozemku je 1640 m2. Predstavte si, aké krásne záhradné párty tu môžete usporiadať alebo ako si môžete vychutnať slnečné dni s rodinou a priateľmi. Tak neváhajte a príďte sa pozrieť na tento útulný domček, ktorý čaká práve na vás! Urobte z neho svoj nový domov, alebo chalupu a zažite nezabudnuteľné chvíle v pokoji a harmónii obklopený prírodou.
Nová Dedina
79 900 €
Slnečný pozemok v peknom prírodnom prostredí v obci Veľká Lúka
Ponúkame na predaj slnečný pozemok v peknom prírodnom prostredí o výmere 655m2. K pozemku náleží aj časť prístupovej cesty o výmere 3234m2. Pozemok sa nachádza v novej uličnej výstavbe rodinných domov v extraviláne obce Veľká Lúka. Prístup k novovytvorenej oblasti rodinných domov je po asfaltovej ceste - miestnu komunikáciu k pozemkom je potrebné vybudovať na náklady nových majiteľov pozemkov v súlade s územným plánom. Inžinierske siete: - elektrika sa nachádza pred pozemkom - voda sa plánuje zaviesť na jar 2024 na náklady všetkých majiteľov, momentálne v oblasti majitelia využívajú studničnú vodu - plyn sa v tejto časti obce nenachádza V súlade s územným plánom si nový majiteľ vie požiadať o stavebné povolenie. Veľkou výhodou bývania v obci Veľká Lúka je jeho lokalita, vďaka ktorej obec ponúka pracovné aj rekreačné možnosti. Dostupnosť do okresného mesta Zvolen je cca 9km, do Sliača cca 3km a do krajského mesta Banská Bystrica cca 20km. Obec je dobre dostupná autobusovým, aj vlakovým spojením. V obci sa nachádzajú potraviny, pošta, materská a základná škola a iné.. V rámci rekreácie okolie ponúka pekné cyklotrasy, turistické a náučné chodníky, v blízkosti je Zvolenská priehrada, Kúpele Sliač, lyžiarske stredisko Skalka, Ski Resort Šachtičky, Ski Králiky atď. Pozemok je ideálny pre tých, ktorí plánujú bývať v pokojnej časti, v súlade s prírodou a krásnym prostredím, ale stále v blízkej dostupnosti k mestskému životu a rekreácii. Pri vážnom záujme vám radi poskytneme bližšie informácie k predávanému pozemku a lokalite.
Veľká Lúka
78 500 €
Priestranný 4 izbový byt s terasou a prakovacím státim
Ponúkame na prenájom priestranný 4 izbový byt s parkovacím státím vo dvore v Leviciach. Byt sa nachádza v centre mesta na ulici Kpt. J. Nálepku. Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchynou, spálne so vstavaným šatníkom, dvoch samostatných neprechodných izieb, kúpeľne s toaletou a samosatnej toalety. Byt je kompletne zariadený. K bytu patrí aj veľká vonkajšia terasa o výmere 30 m2. Z hľadiska občianskej vybavenosti vám byt ponúka všetky služby v dosahu, keďže sa nachádza v centre mesta. Celková výmera bytu vrátane príslušenstva: 129m2. Cena nájmu je bez energií, energie budú prispôsobené podľa počtu osôb.
Levice
850 €/mes.
Rodinný dom vhodný aj ako chalupa v obci Veľké Ludince
Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej ulici v obci Veľké Ludince, vzdialenej od Levíc 31km, od Nových Zámkov 38 a od Štúrova 33 km. V obci je veľmi dobrá občianska vybavenosť. Cez obchody, poštu, máte k dispozícii v obci aj zdravotné stredisko, školu, škôlku a takisto aj veľmi dobré a časté autobusové a vlakové spojenie. V blízkom okolí sa nachádza známe termálne kúpalisko Podhajská, vzdialené do 30 km od obce Veľké Ludicne. Dom pozostáva z dvoch podlaží, kde prízemie pozostáva z 3 samostatných neprechodných izieb, kuchyne, kúpeľne s wc a špajze. V spodnej časti domu sa nachádzajú ešte 2 miestnosti, kotolňa, letná kuchynka a priestor pod schodiskom. Pri Dom disponuje aj pivnicou. Za domom sa nachádza garáž s betónovým základom a dreveným obložením a hospodárska časť, kde boli vytvorené klietky a kurín. V dome je zavedená voda zo studne, elektrika 220/380 V a plyn. Vykurovanie v dome je v zimných mesiacoch bolo vykonávané pomocou plynových gamatiek a centrálným kotlom na tuhé palivo. Na pozemku sa ďalej nachádza žumpa na odpadové vody a splašky. Celková rozloha pozemku je 850 m2. Rodinný dom je momentálne neobývaný, z toho dôvodu si vyžaduje rekonštrukčné práce. V prípade kúpy sa dá dom prispôsobiť vlastným potrebám, či už využiť rodinný dom na bývanie, alebo poslúži ako ideálna víkendová chalupa. V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať.
Veľké Ludince
dohodou
Stavebný pozemok v lukratívnej časti mesta
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v Leviciach, časť Kalinčiakovo. Pozemok sa nachádza v blízkosti obľúbeného kúpaliska Margita - Ilona v tichej a nádhernej lokalite. Pozemok pôvodne tvoria tri stavebné pozemky o rozlohe 851m2 ďalej, 681m2 a 696m2, a je možné nadobudnúť pozemky aj samostatne. Pozemok sa nachdáza v zastavanej lokalite, kde je vybudovaná prístupová asfaltová cesta, kanalizácia, verejné osvetlenie, takže vám poskytuje absolútne pohodové pre bývanie tak pre mladé rodiny s deťmi, ako aj pre tých, ktorí hľadajú kľudné bývanie v lukratívnej časti. Na pozemku sú všetky inžinierske siete pripravené na výstavbu rodinného domu. Celková výmera pozemku je 2229m2.
Levice
dohodou
Viničný dom s krásnym pozemkom vo vyhľadávanej lokalite
Ponúkame na predaj viničný dom v Leviciach za Nixbrodom. Viničný dom sa nachádza v dobre dostupnej lokalite, príjazdová cesta je spevnená. Jedná sa o murovaný viničný dom s rovnou strechou, ktorá pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. V prízemnej časti sa nachádza jedna miestnosť a vstup do kamennej pivnice. Na poschodí je veľká izba s kuchynským kútom. Do domu je zavedená elektrika, mestská voda. Predná časť pozemku je rovinatá a za viničným domom postupne svah stúpa. Na pozemku sú ovocné stromy a vinič. Celková výmera pozemku je 1878m2. Výhodu je dobrá dostupnosť, budúca využiteľnosť pozemku, tiché krásne prostredie.
Levice
65 000 €
1 2 3 4