Rezidencia MAROLDKA - Byt 3+kk
Byt č. 21 Moderná bytová jednotka č. 21 má dispozíciu 3 + kk a podlahovú plochu 71,2 m². Nachádza sa v 2. podlaží. Celková plocha bytu je 73,9 m2. Ďalší priestor poskytuje pochôdzna strecha ako vyhliadková terasa a miesto na oddych. Byty v štandarde Fit Out sú dokončené do finálnych povrchov vrátane sanity. Nerušivé poňatie dáva vyniknúť čistote štýlu. Striedmy vzhľad sprevádza fenomenálnu funkčnosť a účelnosť. Veľkosť domu poskytuje dostatok súkromia, ale aj príležitosti budovať susedské vzťahy. Moderný bytový dom je citlivo zakomponovaný do blokovej zástavby obľúbenej štvrti Nuslí. Lokalita Maroldovej ulice je zdrojom slastného pokoja, zatiaľ čo okolité mesto dynamicky tepe životom. Centrum máte na dosah. Kedykoľvek sa môžete nechať ohromiť noblesou historických palácov, rovnako ako krásou prírody v parkoch Grébovka alebo Folimanka. Neďaleké Vršovice lákajú k zábave, kultúre i športu, k vzdelávaniu, gastronomickým pôžitkom alebo návšteve štýlových obchodov. V okolí rezidencie vybavíte nákupy aj úradné záležitosti. Máte k dispozícii všetko potrebné, pretože každá minúta sa počíta. Cena 499 665 EUR ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE ID nehnuteľnosti MAR21 Dispozícia 3+kk Podlažie 2 Orientácia Z Výťah Áno Typ budovy Novostavba Stav pri odovzdaní Fit out Parkovanie Áno VÝMERY Chodba 9,5 m² Šatník 4,2 m² WC 1,8 m² Kúpeľňa 4,7 m² Izba 11,7 m² Izba 22 m² Obývačka + kuchyňa 14,2 m² Pivnica 2,7 m² Zvislá konštrukcia 3,1 m² Podlahová plocha 73,9 m² Strešná terasa 17,4 m² Garážové státie 14,60 m² Celková plocha 105,9 m² Pôdorys Umiestnenie na podlaží Pre viac informácií kontaktujte realitnú kanceláriu Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 4
499 664 €
Na predaj novostavba v obci Bellová Ves
Leaders & Partners pobočka Senec Vám ponúka na predaj nový 4 izbový rodinný dom v obci Bellová Ves - 6,6 km od Lehníc 21 km od Dunajskej Stredy. Bellova Ves sa nachádza neďaleko rekreačnej oblasti Madarász pri Malom Dunaji. Táto lokalita ponúka bohaté možnosti na turistiku, cyklistiku a príjemné prechádzky. Rozmer pozemku: 530m2 Rozloha domu: 108m2 Dispozičné riešenie: - predsieň - špajza - kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom - samostatná toaleta - 3 izby ( z jednej izby bude aj toaleta) - obývacia izba spojená s kuchyňou Túžite po pokojnom bývaní v blízkosti lesa a rieky? Ak áno potom je táto ponuka práve pre Vás! Tento nový rodinný dom je vhodný pre rodiny s deťmi. Odpad je riešený žumpou voda je obecná. Parkovanie je možné pred rodinným domom. Občianska vybavenosť sa nachádza v 6 km vzdialenej obci Lehnice (obchody, pošta, MŠ, ZŠ s vyučovacím jazykom slovenským aj maďarským). Veľkou výhodou v spojení s Bratislavou je napojenie D4/R7 a taktiež pravidelné vlakové spojenie z neďalekých Lehníc. Cena nehnuteľnosti je 203.000 € vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti.Vieme zabezpečiť aj financovanie hypotekárného úveru. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Katarína Tóthová 0919/140 967 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2469 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Bellova Ves
203 000 €
Na predaj orná pôda k.ú. obce Dojč
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Senica ponúka na predaj pozemok v k.ú. obce Dojč Pozemok má výmeru 2483m2 z čoho šírka pozemku je 13m. Pozemok sa nachádza v extraviláne obce. Pozemok je vedený na liste vlastníctva ako orná pôda a leží na parcele C číslo 8316. Cena pozemku je 5 500€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Cena za m2 je 2,20€. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Dojč
5 500 €
Na predaj záhrada so záhradným domčekom TT
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj záhradku v Trnave na ulici Modranská cesta Rozloha záhrady je 298m2. Rozmery sú 19x16m. Na záhrade sa nachádza studňová voda , elektrika s vlastnými hodinami a možnosť pripojiť sa na kanalizáciu. Pozemok je rovinatý , čistý a celý oplotený. Na záhradke sa nachádza aj malá chatka ,ktorá je čiastočne podpivničená , obytná plocha je 6m2. K záhradke patrí aj podiel na prístupovej ceste. K pozemku je vypracovaný nový projekt na výstavbu väčšej chaty. Cena záhradky s chatkou je 41 500€ vrátane provízie realitnej kancelárie. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
41 500 €
Na predaj orná pôda k.ú. obci Dojč
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Senica ponúka na predaj pozemok v k.ú. obce Dojč Pozemok je vedený na liste vlastníctva ako orná pôda a nachádza sa mimo zastavaného územia obce. Výmera pozemku je 5915m2 a šírka je 17m. Pozemok leží na parcele 8217. Cena pozemku je 16 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Cena za m2 je 2,70€. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Dojč
16 000 €
PRENÁJOM 2-IZBOVÉHO BYTU V NOVOSTAVBE RENDEZ
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava VÁM PONÚKA NA PRENÁJOM 2izb VO VEĽMI VYHĽADÁVANEJ LOKALITE OBKLOPENOU PRÍRODOU. Ak hľadáte príjemné bývanie, ktoré si Vás získa na prvý pohľad, náš svetlý 2 izbový apartmán v komplexe RENDEZ je pre Vás to pravé! Apartmán pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky spojenej s jedálňou a kuchyňou, samostatnej spálne a kúpeľne s vaňou. Je plne vybavený a pripravený na nasťahovanie, stačí si len priniesť veci. Nájdete v ňom kuchyňu s el. rúrou, indukčnú dosku, chladničku s mrazničkou, televízor, práčku, veľkú posteľ s novými matracmi, šatníkové skrine, moderný nábytok a iné. Apartmán má plochu 47,3 m2 a má priestranný balkón s plochou 4,7 m2. Ak radi pijete kávu, výhľad z balkóna na Karpaty Vás jednoducho očarí. A navyše, k nájmu máte bezplatne parkovacie miesto v garáži bytového domu, čiže sa do apartmánu dostanete suchou nohou za každého počasia. Cena nájmu je 760 eur vrátane energií. Pri podpise zmlúv sa platí : 1x nájom, 1x depozit, 1x provízia realitnej kancelárie. Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Bratislava III - Rača
620 €/mes.
Na predaj pozemok 802m2 Nitra-Lupka
Leaders & Partners Nitra vám ponúka na predaj pozemok o výmere 802m2 v Nitre katastrálne územie Drážovce časť Lupka.Pozemok je klasifikovaný ako záhrada. Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce. Evidovaný na parcele „C“ Cena: 16.040 Eur V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu o obhliadku, alebo akékoľvek informácie volajte: Realitný maklér Martin Khun: tel. 0911 711 600 martin.khun@lpreality.sk https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244307 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Nitra
16 040 €
TUI Llana Beach Resort & Spa, Kapverdy - Duplex Orchid
MELIÃ Llana Beach Resort & Spa, ostrov Sal, Kapverdy Tento veľkolepý apartmán je ideálnym dovolenkovým domom mimo domova. Apartmán s prístupom k rôznym bazénom, reštauráciám a barom v rezorte Llana je dokonalým oddychovým dovolenkovým útočiskom. Virtuálna prehliadka: https://tour.giraffe360.com/3f5f8bb7a3424cc09d5a54e721669590/ Rozloha apartmánu 53,36 m2 Balkón 13,59 m2 Obývačka Spálňa 1 kúpeľňa Spoločný bazén Cena 207.500 EUR * Klient je po kúpe apartmánu automaticky zaradený do nájomného programu Bez garancie minimálneho príjmu Operátor: TUI Blue Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
207 500 €
3 izbový byt na predaj - Dolný Štál
Leaders & Partners pobočka Senec Vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt v obci Dolný Štál vzdialený cca 9km od Dunajskej Stredy. Byt sa nachádza na 1.poschodí z 2.poschodového bytového domu. Úžitková plocha bytu je 68m2 + balkón 3m2. K bytu prislúcha aj pivničná kôbka, ktorá má rozloha 3m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, t.j. vymenené plastové okná, dvere,rozvody elektriky a vody. Dispozičné riešenie: - predsieň - kuchyňa - obývačka - spálňa -detská izba -kúpelňa so sprchovým kútom - toaleta Byt sa predáva čiastočne zariadený, t.j. v obývačke zostáva veľká sedacia súprava, v spálni vstavaná šatníková skriňa, v predsieni skriňa, kuchynská linka vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi bez pračky. V celom byte je podlahové kúrenie, ktoré je regulovateľné v každej izbe. V obývačke nájdeme bio krb pre milovníkov pohodovej a útulnej domácej atmosféry.Prípravu teplej úžitkovej vody zabezpečuje elektrický bojler. Režijné náklady pre 5 člennú rodinu sú vo výške 220 eur na mesiac. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Občianská vybavenosť: V obci sa nachádza materská škola, škôlka, detské ihrisko,obchody, tržnica, autobusová zástavka, futbalové ihrisko, vlaková zástavka cca 3km. Cena nehnuteľnosti je na vzájomnej DOHODE, ktorá potom zahŕňa aj províziu pre RK, kompletný právny servis a poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti.Vieme zabezpečiť aj financovanie hypotekárného úveru. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Katarína Tóthová 0919/140 967 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2469 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Dolný Štál
1 €
Na predaj dom v obci Kaluža.
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Michalovce Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj dom v malebnej obci Kaluža. Ide o rodinný dom v pôvodnom stave s 3 obytnými izbami , špajzou a kúpelňou s WC, ktorý ponúka veľa možností pre rekonštrukciu podľa vašich predstáv a potrieb. Výhodou je pripojenie na všetky inžinierske siete. Dom s pozemkom má celkovú plochu 1100 metrov štvorcových, čo poskytuje dostatok miesta na relax a zábavu pre celú rodinu. Cena: 73.500 EUR V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. KONTAKT: 0905 447 133 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2486 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Kaluža
73 500 €
Na predaj pozemok na Zemplínskej Širave - Kaluža
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Michalovce Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj atraktívny rekreačný pozemok v oblasti Zemplínskej Šíravy, konkrétne v lokalite Kaluža. Pozemok ponúka celkovú plochu 1100 m2 na ktorom si viete postaviť chatu podľa vlastných predstáv. cena: 33.500 EUR V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. KONTAKT: 0905 447 133 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2486 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Kaluža
33 500 €
MELIÃ Tortuga Beach Resort, Kapverdy - 2 izbový apartmán
MELIÃ Tortuga Beach Resort, ostrov Sal, Kapverdy Tento veľkolepý apartmán je ideálnym dovolenkovým domovom, ďaleko od domova. S prístupom do rôznych bazénov, reštaurácií a barov ponúka Tortuga Resort dokonalé relaxačné dovolenkové útočisko. Virtuálna prehliadka: https://tour.giraffe360.com/7432845f36aa4939a9d2789902b9f64b/ Rozloha 59,32 m2 Balkón 12,02 m2 Priestraná obývačka s kuchyňou 2x spálňa 1x kúpeľňa Spoločný bazén Cena 140.000 EUR * Klient si má možnosť vybrať medzi zaradením a nezaradením do nájomného programu Bez garancie minimálneho príjmu Operátor: Melia hotels international Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
140 000 €
Na prenájom kancelárske priestory 10 m2, Mäsiarská ul., Košice-Staré Mesto
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám ponúka na prenájom kancelársky priestor o výmere 10 m2 v centre Košíc. Priestor sa nachádza na Mäsiarskej 50 v Košiciach na 1. poschodí. Vymaľovaný, pripravený na užívanie. K dispozícii je sociálne zariadenie a kuchynka. V priestore je umývadlo. Prístup do budovy: 24 hod./denne Bezplatný Wi-Fi internet Voľné ihneď Cena: Nájomné: 129 €/mes. Vodné, stočné, kúrenie: 99 €/mes. El. energia: podľa skutočnej spotreby Depozit: 0 € Všetky ceny sú už s DPH Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice I - Staré Mesto
228 €/mes.
*NA PREDAJ* novostavba v obci Lúka
Na predaj ponúkame novostavbu rodinného domu v obci Lúka. Ide o jedinečný dom, ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 534m² , z toho úžitková plocha činí 110 m² a zastavaná plocha je 134 m². Tento štvorizbový dom je momentálne v stave holopriestoru, ktorý umožňuje budúcim majiteľom dokončiť ho podľa ich vlastných predstáv a potrieb, prípadne je možnosť ho dokončiť na kľúč podľa želaní konkrétneho klienta (kalkulácia dokončenia podľa vybraných materiálov) V prípade záujmu je možné zaslať vizualizáciu nehnuteľnosti K dispozícii je aj priestor pre vlastné parkovanie. Z užívateľského komfortu stojí za zmienku prípojka na verejný vodovod a elektrina (230/400V). Dom nie je napojený na plynovú sieť, vykurovanie je riešené tepelným čerpadlom (voda / vzduch) Objekt bol postavený z tehly, zateplený 20cm polystyrénom a jeho súčasťou je aj terasa o rozlohe 10m2, na ktorej si budete môcť užívať chvíle oddychu. Popis nehnuteľnosti: STAVBA: – Tehla 30 brúsená (300mm) – Priečky: tehla 11,5 brúsená (115mm) - Strecha: Väzníkový krov – Škridla - vonkajšia tepelná izolácia polystyrén EPS HR. 200 mm – Vonkajšia fasáda silikón, farba biela + šedá - Vnútorné steny: Vápeno cementové omietky + Sadrokartónové stropy – 2x biely náter - Vstupné dvere a balkónové dvere plastové 7 komorové s izolačným trojsklom, farba zo strany exteriéru čierna, interiér biela – Okná plastové 7 komorové s izolačným trojsklom, farba exteriér čierna, interiér biela – Terasové dvere posuvné HS systém, farba exteriér čierna, interiér biela Predpríprava na rekuperáciu - stači už len dokúpiť a nainštalovať rekuperačnú jednotku predpríprava na alarm Predpríprava na vonkajšie žáluzie – Elektrický kábel pre záhradný domček, záhradné osvetlenie, studňu, závlahu voda z odkvapových systémov je odvádzaná do vybudovaného trativodu podkrovie: pochôdzne, slúži ako odkladcí priestor (cca 20m2) VYKUROVANIE – Podlahové vykurovanie vodné (tepelné čerpadlo) Aktuálne je dom napojený vo obecnú vodu a elektrinu, odpad vedený do 12m3 žumpy, je predpripravené vedenie do kanalizácie, ktorú má obec v blízkej budúcnosti vybudovať aj v tejto lokalite Pokiaľ hľadáte ideálny dom pre svoju rodinu na pokojnom mieste vo kľudnom prostredí s možností upraviť si interiér podľa svojich predstáv, tak ste práve našli to pravé. Cena nehnuteľnosti je 225 000 EUR. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Lúka
225 000 €
*NA PREDAJ* krásny priestranný byt Leopoldov
NA PREDAJ EXKLUZÍVNE krásny priestranný byt v Leopoldove na adrese 1. mája. Byt sa nachádza na 5. poschodí z celkových 6 v panelovom dome, ktorý je zateplený. 3-izbový byt s úžitkovou plochou 71,72 m² je čiastočne prerobený a ponúka príjemné a komfortné bývanie ideálne pre rodinu. V byte nájdete loggiu s plochou 2 m², kde si môžete odpočinúť a užiť si pokojné chvíle. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba so vstavanou skriňou, izba/ pracovňa, kúpeľňa, samostatné WC, spálňa, kuchyňa s jedálenským stolom a vstupom na loggiu, obývacia izba VYBAVENIE: plastové okná byt prešiel rekonštrukciou - nové steny (štuková omietka), výmena elektroinštalácie (do bytu je dovedená aj elektrina 380V) , výmena podláh, výmena interiérových dverí, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi murované jadro moderná kuchynská linka so vstavanými spotričmi: umývačkou riadu, indukčnou varnou doskou, digestorom, elektrickou rúrou v obývačke sa nachádza klimatizácia, ktorá spoľahlivo vychladí byt v letnom období byt sa predáva kompletne zariadený, okrem postele v spálni, majitelia si vezmú osobné veci, zostáva kompletne zariadená detská izba, kuchyňa, obývačka, zo spálne si majitelia berú iba posteľ. BYTOVÝ DOM: zateplený objekt nový výťah panel revitalizované spoločné priestory k bytu prislúcha aj odkladací priestor v pivnici (spoločný priestor pre 4 byty) MESAČNÉ PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY: 130 eur/2 osoby + 50€ elektrina (plyn v byte nie je, je však možnosť ho znova pripojiť) PARKOVANIE: verejné parkovacie státie pred bytovým domom s dostatkom parkovacích miest VÝHODY: - byt bude k nasťahovaniu voľný od 1.6.2024 (predaj je možný okamžite) - výborná dopravná dostupnosť aj dostupnosť kompletnej občianskej vybavenosti - výhľad na rodinné domy, žiadne pozeranie ,,z okien do okien,, Cena tohto atraktívneho bytu je 144 900€. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Leopoldov so skvelou dostupnosťou do širokéhoho okolia, blízko k Piešťanom, k mestu Hlohovec a aj pripojenie na diaľnicu. Pridajte sa do komunity spokojných obyvateľov tejto lokalite! Nečakajte nezmeškajte túto skvelú príležitosť pre Vaše nové bývanie, kontaktujte maklérku Petru Remiašovú 0940 277 955. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Leopoldov
144 900 €
Chatka + Pozemok Trnava časť Nemečanka
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj rekreačný pozemok s chatkou v Trnave časť Nemečanka Rozloha pozemku - 282m2 Na pozemku sa nachádza murovaná chatka s popisným číslom s obytnou plochou 19m2 . Ku pozemku prislúcha parkovacie miesto ktoré je zdielané s ostatnými chatármi v oblasti. Chatka disponuje vlastnou elektrikou a spoločnou studňou . Chatka je celá podpivničená . Cena spolu je 45000eur + poplatky za právne úkony pre rk Kontakt: nicolas.voscinar@lpreality.sk 0944 755 735 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
45 000 €
Záhrada s chatkou v Senci v lokalite Stará Tehelňa
Leaders & Partners pobočka Senec Vám ponúka na predaj pozemok s chatkou v Senci v záhradkarskej osade v lokalite Stará Tehelňa. Plocha pozemku:199 m2 (orientácia: východ) Chatka: 16 m2 Chatka má murovaný základ 3,5 x 4,5, je podpivničená, drevená - zateplená. Chata je vo veľmi dobrom stave- cca 10 rokov. Na pozemku je prívod úžitkovej vody, chemické WC. Kúrenie pieckou na pevné palivo. Tento rok bude prebiehať vystavba všetkych IS moznosť voľby elektrina, voda, kanalizàcia Všetko je vo fàze zàloh za IS Lokalita: poskytuje na pešo kompletnú občiansku vybavenosť, chatová oblasť príjemnú atmosféru. Cena: 77.000 Eur Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Štefan Kanovič 0907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senec
77 000 €
3-izbový byt s loggiou, Gudernova ulica.
Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 3-izbový byt s rozlohou 55 m2 po čiastočnej rekonštrukcii na ulici Gudernova v lokalite Terasa. Nehnuteľnosť sa nachádza na 7. poschodí , k bytu prislúcha loggia, kumbál na chodbe pred bytom a pivnica. Byt prešiel čistočnou rekonštrukciou,plávajúce podlahy v izbách, plastové okná , jadro (kúpeľňa a toaleta ) je v pôvodnom stave. Taktiež má zasklenú loggiu. Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza prešiel takisto rekonštrukciou a je zateplený. Benefity nehnuteľnosti: Výhody tejto nehnuteľnosti zahŕňajú skvelú polohu v jednej z najlepších mestských častí s dobrou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou verejnej dopravy. V okolí je veľký park s dostatkom zelene, čo pridáva príjemné prostredie pre obyvateľov. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0908611843. Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaný o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Potrebujete úver,poistenie alebo finančné poradenstvo? Tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City jednoduchá bezplatná registrácia pomocou nasledovného linku: https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2507 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice II - Západ
145 000 €
*NA PREDAJ* novostavba v obci Lúka
Na predaj ponúkame novostavbu rodinného domu v obci Lúka. Ide o jedinečný dom, ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 669m² , z toho úžitková plocha činí 110 m² a zastavaná plocha je 134 m². Tento štvorizbový dom je momentálne v stave holopriestoru, ktorý umožňuje budúcim majiteľom dokončiť ho podľa ich vlastných predstáv a potrieb, prípadne je možnosť ho dokončiť na kľúč podľa želaní konkrétneho klienta (kalkulácia dokončenia podľa vybraných materiálov) V prípade záujmu je možné zaslať vizualizáciu nehnuteľnosti K dispozícii je aj priestor pre vlastné parkovanie. Z užívateľského komfortu stojí za zmienku prípojka na verejný vodovod a elektrina (230/400V). Dom nie je napojený na plynovú sieť, vykurovanie je riešené tepelným čerpadlom (voda / vzduch) Objekt bol postavený z tehly, zateplený 20cm polystyrénom a jeho súčasťou je aj terasa o rozlohe 10m2, na ktorej si budete môcť užívať chvíle oddychu. Popis nehnuteľnosti: STAVBA: – Tehla 30 brúsená (300mm) – Priečky: tehla 11,5 brúsená (115mm) - Strecha: Väzníkový krov – Škridla - vonkajšia tepelná izolácia polystyrén EPS HR. 200 mm – Vonkajšia fasáda silikón, farba biela + šedá - Vnútorné steny: Vápeno cementové omietky + Sadrokartónové stropy – 2x biely náter - Vstupné dvere a balkónové dvere plastové 7 komorové s izolačným trojsklom, farba zo strany exteriéru čierna, interiér biela – Okná plastové 7 komorové s izolačným trojsklom, farba exteriér čierna, interiér biela – Terasové dvere posuvné HS systém, farba exteriér čierna, interiér biela Predpríprava na rekuperáciu - stači už len dokúpiť a nainštalovať rekuperačnú jednotku predpríprava na alarm Predpríprava na vonkajšie žáluzie – Elektrický kábel pre záhradný domček, záhradné osvetlenie, studňu, závlahu voda z odkvapových systémov je odvádzaná do vybudovaného trativodu podkrovie: pochôdzne, slúži ako odkladcí priestor (cca 20m2) VYKUROVANIE – Podlahové vykurovanie vodné (tepelné čerpadlo) Aktuálne je dom napojený vo obecnú vodu a elektrinu, odpad vedený do 12m3 žumpy, je predpripravené vedenie do kanalizácie, ktorú má obec v blízkej budúcnosti vybudovať aj v tejto lokalite Pokiaľ hľadáte ideálny dom pre svoju rodinu na pokojnom mieste vo kľudnom prostredí s možností upraviť si interiér podľa svojich predstáv, tak ste práve našli to pravé. Cena nehnuteľnosti je 235 000 EUR. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Lúka
235 000 €
Na predaj rodinný dom v Trnave Špiegelsal
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj rodinný dom v Trnave na Koceľovej ulici Máte záujem o investičný rodinný dom ? Tak už ste ho našli! Rodinný dom nám ponúka svojou dispozíciou veľký komfort v podobe prenájmu izieb nakoľko ich má 7 z čoho každá izba má svoju kúpeľňu a toaletu. Na prízemí sa nachádzajú 3 izby s kúpeľňami , kuchynka s práčkou a chladničkou a na poschodí sa nachádzajú 4 izby s kúpeľňami a kuchynka s chladničkou a pračkou. Všetky izby okrem jednej sú momentálne prenajímané. Celková výmera je 373m2 z čoho podlahová plocha domu je približne 125m2. Dom je čistý a kompletne zrekonštruovaný. V celom dome je zavedený internet. Dom je napojený na všetky inžinierske siete ( voda, elektrika , plyn , kanalizácia). V každej izbe sú radiátory a ohrev vody je na plynový kotol. Takmer celý dom je podpivničený. Exteriér domu je vybavený parkoviskom s počtom 5 áut + parkovať sa dá aj pred domom a záhrada s letným posedením a krásnou upravenou trávičkou. Cena domu je 450 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie/prihlásenie *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
450 000 €
Garsónka na prenájom Smetanov Háj v Dunajskej Strede
Leaders & Partners pobočka Senec Vám ponúka na prenájom čiastočne zariadenú garsónku na ulici Smetanov háj v Dunajskej Strede. Byt sa prenajíma pre jednu osobu. Domáce zvieratá sú zakázané! Úžitková plocha bytu je 27m2. Nachádza sa na 6.poschodí v bytovke s výťahom. Dispozičné riešenie: Vstupná chodba kde je šatníková skriňa, kúpelňa s vaňou + wc, kde je umiestnená aj pračka. Obývacia izba má novú podlahu a je úplne prázdna. V kuchyni je nová kuchynská linka, stôl + 2 stoličky, chlanička, mikrovlnka,dvojplatnička. Byt je voľný ihneď. Cena nájmu je 400 eur vrátane energii, internetu a TV. Pri podpise zmluvy sa hradí: - depozit vo výške 600 eur - prvé nájomné 400 eur - provízia pre RK 350 eur V prípade záujmu o obhliadku volajte: Katarína Tóthová 0919/140 967 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2469 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Dunajská Streda
400 €/mes.
PREDAJ rodinný dom Rajka
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj rodinný dom v krásnom prostredí maďarskej obce Rajka. Rodinný dom sa nachádza v tichej uličke v starej časti Rajky. Bol postavený v roku 1995 z tehlového muriva. Ide jednopodlažnú stavbu s rozlohou 147 m2 na pozemoku s rozlohou 1210 m2. Fasádna je zaizolovaná 10 cm izoláciou. DISPOZÍCIA DOMU: vstupná hala, 3 izby, jedáleň/kuchyňa/obývacia izba, terasa, kúpeľňa s vaňou, WC, špajza, práčovňa. Dvere a okná sú plastové a vybavené žalúziami. Vykurovanie je zmiešané spaľovanie + kachľová pec. Dom je klimatizovaný. Dom je podpivničený na ploche 130 m2, V pivničnej časti sa nachádza aj garáž. Záhrada pôsobí veľmi upokojujúco, nakoľko sa v nej nachádzajú krásne vyrastené ihličnany. Na dvore je k dispozícii altánok. Zalievanie záhrady je riešené zo studne Cena: 275.000 €. Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s maklérom. KONTAKT : Katarína Hudáková 0910 700 704 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2445 . Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Maďarsko
275 000 €
Stavebný pozemok Veľký Cetín 1397m2
Realitná kancelária Leaders&Partners vám predstavuje atraktívnu príležitosť investovať do stavebného pozemku v obci Veľký Cetín. Na predaj ponúkame pozemok s celkovou plochou 1397m2 a šírkou 13,5 m je ideálne situovaný pre výstavbu domu alebo iných rezidenčných objektov. Pozemok je situovaný na peknej a tichej lokalite, čo Vám zaručuje pokojné a kvalitné bývanie. Inžinierske siete, sú dostupné hneď blízko pozemku plyn sa nachádza na pozemku čo zjednoduší proces výstavby. Celková cena za meter štvorcový je 66 Eur/m2 a predajná cena celého pozemku sa teda stanovuje na základe rozlohy pozemku. Nenechajte si ujsť túto príležitosť skvelého investičného projektu alebo miesta pre Vašu novú domácnosť. Cena za tento pozemok je 95 202 €. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Kontakt : Michal Lehotský ( Leaders&Partners) 0907446102 michal.lehotsky@lpreality.sk https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244306 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Veľký Cetín
92 202 €
EXKLUZÍVNE U NÁS: Stavebný pozemok v meste Senica, Železničná ulica
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Senica Vám Exkluzívne ponúka krásny, slnečný a priestranný stavebný pozemok v meste Senica na Železničnej ulici o rozlohe 669 m2. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa. Inžinierské siete sú pred pozemkom: elektrika, voda, plyn, kanalizácia. Prístup na pozemok je po verejnej komunikácii. Senica ponúka rôznorodé využitie vo forme aktivít alebo pokojného bývania plného zelených priestorov a čerstvého vzduchu. Okolie typu "Pozemky - bývanie" poskytuje veľa príležitostí pre budovanie svojho domova od základu podľa predstavy potenciálnych kupcov. Svojou geografickou polohou sa nachádza blízko vlakovej stanice, v meste premáva aj mestská hromadná doprava čo umožňuje ľahké napojenie sa na ostatné mestské časti alebo mesto samotné bez nutnosti vlastniť auto, v blízkosti pozemku je autobusová zástavka, lekáreň, potraviny, materská škôlka, reštaurácia, nákupné centrum ( Billa, 101 drogéria...) Táto príležitosť je ako stvorená pre tých, ktorí si chcú postaviť dom svojich snov na ideálnom mieste! Cena pozemku je 69 900 €, vrátane sprostredkovateľského poplatka RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti.Vieme zabezpečiť aj financovanie hypotekárného úveru. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Zuzana Koprlová 0944 728 522 !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
69 900 €
Posledné nepredané domy v rezidencii Hažín.
Realitná kancelária Leaders & Partners predstavuje developerský projekt REZIDENCIA HAŽÍN, pozostávajúci z 11 rodinných domov, ktoré budú situované v obci Hažín, mimo hlavnej cesty. Poloha ulice Vám zaručí dostatok súkromia a ticha. K domom povedie nová asfaltová cestná komunikácia a novovybudované inžinierske siete. To všetko už v cene projektu. Dedinka Hažín je vzdialená 8 kilometrov od Michaloviec. Je to koncová obec s vynikajúcimi službami. V celej obci je zavedená kanalizácia, chodníky, multifunkčné ihrisko, posilňovňa, kultúrne centrum, športoviská, kostol, optický internet od dobrého dodávateľa. Rekreačná oblasť Zemplínska Šírava je, ako sa hovorí, hneď za humnami. Rezidenciu tvoria rodinné domy typu BUNGALOV so zastavanou plochou 198,8m². Z tejto plochy prislúcha na rodinný dom 140m² a na terasu 58m². Úžitková plocha domu je 108,4m². Domy sa predávajú v stave hrubá stavba. Podmienkou predaja je zakúpenie pozemku spolu s hrubou stavbou. Pozemok je pripojený na inžinierske siete: elektrinu, vodu, kanalizáciu a asfaltovú komunikáciu. Hrubá stavba zahŕňa: - murivo YTONG 300 - plastové okná - izolačné trojsklo, profil 92mm - 2x posuvné terasové dvere, bezpečnostné vchodové dvere s madlom - strešná krytina - betónová škridla Terran Detail financovania: 1. platba - rezervačný poplatok V prípade, že si záujemca vybral pozemok je rezervačný poplatok vo výške iba 10% ceny pozemku, ktorá sa odvíja podľa veľkosti a orientácie zvoleného pozemku: A,B,C 2. platba - právoplatné stavebné povolenie Investor informuje kupujúcich a v lehote 21 dní dôjde k predaju pozemku na kupujúceho a súbežne zaplatí zálohu č.1 za hrubú stavbu rodinného domu 36.300€. 3. platba - ukončenie murovanej časti po veniec Súčasne objednávka sklenených výplní a dverí na hrubú stavbu RD 4. platba - ukončenie krovu Následné objednanie krytiny TERRAN 5. platba - dokončenie hrubej stavby RD Uzavretie stavby oknami a dverami. Uzavretie krovu a položenie strešnej krytiny. Následné odovzdanie HS do 7 dní Developér Vám ponúka dokončenie stavby do stavu: Holodom, Štandard, Na kľúč podľa Vašich požiadaviek. Pripraví Vám jednotlivé balíčky podľa výšky Vášho rozpočtu. Naša realitná kancelária Vám vie zabezpečiť financovanie vo všetkých bankových inštitúciách. Každý bungalov dispozične pozostáva z predsiene, špajze, samostatného WC, troch spálni, dvoch kúpeľní, obývacej izby s kuchyňou a priestrannej terasy. Z hlavnej spálne a z obývačky je východ priestrannými posuvnými dvermi na terasu. Priestranný pozemok umožňuje výstavbu garáže alebo prístrešku pre auto, aj zriadenie oddychovej zóny. Cena: od 179 000,-Eur (podľa typu pozemku: A,B,C) A: 595,14m² Cena: 58 000,-Eur, HS: 121 000,-Eur, Spolu: 179 000,-Eur s DPH C: 627,83m² Cena: 64 000,-Eur, HS: 121 000,-Eur, Spolu: 185 000,-Eur s DPH V cene je zahrnutá cena pozemku, hrubej stavby, provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Kontakt: 0948 192 211 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244308 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Hažín
179 000 €
*NA PREDAJ* 4 izbový byt TOP LOKALITA Valová/ Piešťany
Predstavujeme vám exkluzívnu nehnuteľnosť na predaj - 4 izbový byt v TOP lokalite Piešțany na ulici Valová. Tento byt je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú komfort, pohodlie a skvelú polohu. Toto je skutočne vynikajúca príležitosť získať byt vašich snov. Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes pre ďalšie informácie alebo prehliadku tejto úžasnej nehnuteľnosti! Byt so svojou celkovou plochou 84 m2 plus krásna priestranná lódžia sa nachádza na 6. poschodí panelového domu, ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Ponuka zahŕňa širokoúhly obytný priestor s loggiou, kde si môžete vychutnať priestranné izby so slnečnými výhľadmi. VÝMERA: Byt má úžitkovú plochu 84m2 + lódžia 3m2 POSCHODIE: Byt sa nachádza na 6./8 poschodí s novým výťahom DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba s 2 špajzami, kúpeľňa s WC, spálňa so vstavanou skriňou, detská izba, pracovňa , kuchyňa s jedálňou, obývacia izba so vstupom na lódžiu VYBAVENIE: plastové okná plávajúca podlaha, v kuchyni a na chodbe dlažba kúpeľňa so sprchovým kútom a WC zánovná moderná kuchynská linka v byte zostáva nábytok ako na fotografiách, ostatné závisí na dohode s predávajúcim byt prešiel kompletnou rekontrukciou, okrem elektrických rozvodov byt je vzdušný, priestranný, oceňujem jeho orientáciu - obývačka + kuchyňa ZÁPAD, izby JUH, čo zabezpečuje dostatok svetla počas celého dňa BYTOVÝ DOM: zateplený objekt nový výťah nové stupačky revitalizované spoločné priestory MESAČNÉ PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY: 180 eur PARKOVANIE: verejné parkovacie státie pred bytovým domom LOKALITA: Byt sa nachádza na Valovej ulici, čo je kľudná a veľmi vyhľadávaná lokalita. V blízkosti bytového domu sa nachádza škola, škôlka, potraviny, lekáreň, lekári, a samozrejme aj možnosti športového vyžitia - tenisové kurty a blízkosť valu. VÝHODY: - výhľad na zeleň - kľudná a vyhľadávaná lokalita - priestranný, presvetlený byt CENA: 249 900 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Neváhajte ma kontaktovať, Petra Remiašová 0940 277 955 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2462 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Piešťany
249 900 €
PREDAJ rodinný dom Mosonmagyaróvár
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj rodinný dom v krásnom prostredí maďarskej obce Máriakálnok-Malomdűlő. Drevodom nachádzajúci sa na pozemku s rozlohou 1149 m2 bol postavený v roku 2001. Ide o jednopodlažnú stavbu s úžitkovou plochou 128,74 m2 Strecha je škridlová. Izolácia domu je 15 cm. DISPOZÍCIA DOMU: obývacia izba, jedáleň / kuchyňa, špajza, 3 spálne, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, chodba a gang s verandou 14,18 m2 na ktorú sa vychádza z obývacej izby. Dvere a okná sú drevené so sieťkami proti hmyzu v izbách. Kúrenie- zmiešané spaľovanie - tuhé palivo s odvodom tepla radiátormi a podlahové kúrenie + elektrický vykurovací systém. Je možné dobudovať krb. Pod časťou domu sa nachádza pivnica na ploche 64 m2, ktorú tvoria 4 izby. 1 kotolňa a 3 skladovacie miestnosti. Pivnica je prístupná z domu alebo z dvora zo zadnej časti domu. Krytá terasa s verandou poskytuje krásny priestor na relaxáciu. Nad obytným priestorom sa nachádza podkrovie. Záhrada je pekne upravená, vysadená stromami. Dom sa nachádza na mimoriadne pokojnom mieste. Dom je vhodný na celoročné bývanie, prípadne ako víkendová usadlosť pre užívanie si pokojnej atmosféry vidieka. Cena: 230.000 EUR. KONTAKT: Katarína Hudáková +421 910 700 704 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2445 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Maďarsko
230 000 €
2 izbový byt Košice -Šaca, Mládežnícka, pôv. stav, tehla
Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka so súhlasom majiteľa na predaj 2-izbový byt nachádzajúci sa v mestskej časti Košice - Šaca na Mládežníckej ulici,. Byt bol postavený z kvalitnej tehly a jeho pôvodný stav je udržiavaný. S celkovou plochou 57 metrov štvorcových a úžitkovou plochou 52 metrov štvorcových, má byt ideálne rozmiestnenie pre každodenné bývanie či prácu. Nachádza sa na poslednom poschodí trojpodlažného domu, čo prináša veľa denného svetla do bytu. Toto poschodie taktiež eliminuje rušivé vplyvy z ostatných bytov. Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, kuchyňa a dve samostatné izby. Ponuka obsahuje aj pivnicu s rozlohou 5 metrov štvorcových a možnosť parkovať verejne priamo pred budovou. Nemusíte mať obavy o spotrebu elektriny ani o prístup k vode, keďže inzinierske siete sú plne funkčné a žiadny servis nie je potrebný. Byt je v pôvodnom veľmi zachovalom stave s plastovými oknami, francúzkym oknom na malý balkón a drevenými dubovými parketami v izbách. Ďalej je vybavený káblovou televízou a spoľahlivým optickým internetom - takže si môžete streame-ovať obľúbene filmy alebo pracovať z domu bez akýchkoľvek problémov. Cena nehnuteľnosti je bez provízie realitnej kancelárie, ktorá je vo výške 2000 EUR a zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice II - Šaca
83 000 €
LIV WATERSIDE DUBAI MARINA Rezort, Dubaj
LIV WATERSIDE DUBAI MARINA Táto exkluzívna lokalita obklopená nádherným výhľadom na dubajský prístav stelesňuje novú definíciu luxusu, komfortu a pohodlia na nábreží. Perfektne umiestnená v očarujúcom prostredí, ktoré zachytáva ducha vzrušenia a pôvabnej krásy, ktorou je Dubai Marina svetoznáma. Úžasný a jedinečný vstupný portál vyžaruje luxus a exkluzivitu. Obyvatelia vstupujú do zelenej a pokojnej oázy s 24-hodinovou ochranou. Rafinovaný a jedinečný výjazd, lemovaný sviežou krajinou, upokojujúcimi vodnými prvkami, olivovníkmi a palmami. Bohaté spoločenské priestory na privítanie obyvateľov a Vašich hostí. Vstupná hala je starostlivo navrhnutá s vynikajúcim dôrazom na detail a slúži ako pohľad na zariadenia, vybavenie a povrchové úpravy, ktoré sa nachádzajú v celom priestore. Mramorom obložená recepcia s 24-hodinovou bezpečnostnou službou, vrátnicou a priestormi pre hostí so spoločenským sedením a zeleňou vytvárajú luxusné a pokojné prostredie. Nabíjacie stanice pre elektrické vozidlá pre obyvateľov. Bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet pre priestory Resdiential Amenity. Wellness & SPA zamerané na Vaše zdravie a pohodu. Obyvatelia majú k dispozícii služby v bielych rukavičkách so SPA & Facilities manažérom, ktorý sa postará o všetky Vaše zdravotné a wellness potreby. Wellness sa prirodzene spája s energickými spoločenskými a rekreačnými priestormi. Vychutnajte si zážitok z používania špičkových fitnes zariadení v modernej posilňovni. Vychutnajte si svoj vnútorný zen a načerpajte energiu v našom priestrannom vnútornom alebo vonkajšom štúdiu jogy. LIV Waterside spája to najlepšie z fitness, životného štýlu a voľného času v jednom holistickom prostredí. Vyhrievajte sa na slnku a užívajte si úchvatné nábrežie prístavu a výhľad na rozsiahlu terasu s bazénom. Bazén pre dospelých a detský bazén obklopený sviežou zeleňou a kvetinami. Vonkajšie priestory na stolovanie a zábavu obyvateľov, vonkajšie priestory na jogu a mnoho iného. Video prezentácia - https://youtu.be/MpM4tij2ecs a https://youtu.be/P4IhxP_jkIw Počet ubytovacích jednotiek – 155 92 jednoizbových apartmánov 35 dvojizbových apartmánov 14 trojizbových apartmánov 3 mezonety 2 dvojpodlažný Penthouse 3 Waterfront Townhouse 5 Waterfront Villa 1 rezidencia LIV Waterside 1 izbové apartmány Výhľad na celý prístav Rozloha od 70 m2 do 96 m2 Cena od 2.3 million AED ( od 580 000 EUR) 2 izbové apartmány 1 typ s výhľadom na celý prístav Rozloha od 115 m² Ceny od 3,45 milióna AED ( od 856 500 EUR) 2 typ s úplným výhľadom na prístav a more Rozloha od 110 m² Ceny od 3,85 milióna AED ( od 970 000 EUR) 3 izbové apartmány Rozloha od 161 m² Ceny od 4,99 milióna AED ( od 1 258 000 EUR) Mezonety Úplný výhľad na prístav 2 veľkosti: 240 m² a 248 m² Ceny od 7,75 milióna AED ( od 1 952 730 EUR ) Dvojpodlažný penthouse 2 najvyššie poschodia Súkromná záhrada Sky Garden Panoramatický výhľad na prístav a more 2 veľkosti: 407 m² (3 spálne) a 413 m² (3 spálne) Ceny od 14,7 milióna AED ( od 3 702 000 EUR) Waterfront Townhouse Prízemie + horné poschodie Súkromné vchody Dokončenie podkrovného bytu Výhľad na celý prístav 3 veľkosti: 229 m², 282 m², 348 m² Ceny od 8 miliónov AED ( od 2 013 000 EUR) Waterfront vila – jedinečný dizajn Travertínové a štukové fasády 4 m vysoký dubový povrch vstupných dverí Okná a dvere od podlahy až po strop Úplný panoramatický výhľad na prístav Prízemie + 2 poschodia Strešný salónik, posilňovňa a strešné terasy Každá vila so súkromným výťahom Samostatné súkromné vstupy s bránou a parkovanie pred Vily so súkromnými záhradami Súkromný bazén vo vybraných vilách s dvojitou výškou stropu a sklenenými fasádami. 4 až 5 spální – 474 m² až 613 m² Ceny od 16,5 milióna AED ( od 4 159 000 EUR) THE MANSION - rezidencia v LIV Waterside Súkromný vstup s bránou a súkromný bazén Záhrady Prízemie + 2 podlažia + strešná terasa 7 m vysoké stropy so 4 m vysokými vstupnými dverami 930 m2 s výhľadom na prístav Predvádzacia garáž 6 parkovacích miest CENA NA VYŽIADANIE Financovanie Plán platieb 60% - Pri odovzdaní septembra 2025 + 4% poplatok DLD 10% - Pri rezervácii 10% - 2 mesiace od rezervácie 10% - 5 mesiacov od rezervácie 5% - 15 mesiacov od rezervácie 5% - 10 mesiacov od rezervácie Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Spojené Arabské Emiráty
580 000 €
V ponuke praktická garáž na predaj v centre mesta
Leaders&Partners Vám ponúka na predaj praktickú garáž situovanú na Parkovej ulici v Galante. Garáž o rozlohe cca 21m2 ponúka výborný stav a dvojkrídlové otváranie brány. Rozmery : 21m2 približne 7m dĺžky a 3m šírky Dispozícia : nachádza sa v radovej zástavbe garaží v centre mesta Galanta bez elektrickej energie Cena : 22 500€ Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe garáže. V prípade záujmu o obhliadku volajte : Markéta Schillerová +421 904 896 557 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Galanta
22 500 €
1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 29