Predaj 1iz. bytu s loggiou po rekošntrukcii v Trnave
Leaders&Parnters s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj alebo výmenu ( za 2-izbový byt + doplatok ) 1-izbový byt so zasklenou loggiou po kompletnej rekonštrukcii v Trnave na Jiráskovej ulici Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 8./8 poschodí s novým výťahom. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou ( zateplenie , fasáda, nový výťah ). Podlahová plocha bytu je 38m2 + loggia. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 2x2m. Samotný byt tiež prešiel kompletnou rekonštrukciou ( znížené stropy , nová kuchynská linka , výmena elektriky ,murované jadro , nové odpady, nová plávajúca podlaha , dlažba ). Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby , kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom , kuchyňa s jedálenským stolom a výstupom na loggiou , obývacia miestnosť. Vybavenie bytu tvorí: *murované jadro *plastové okná *plávajúca podlaha/dlažba *kuchynská linka *umývačka riadu *rúra *chladnička s mrazničkou *mikrovlnka *nábytok *gauč V okolí bytu sa nachádzajú potraviny , lekáreň , MŠ, zástavka MHD , OC Island , Lidl. Parkovanie je zatiaľ verejné a dostupné priamo pred bytovým domom ale plánuje sa zradenie rezidenčného parkovania. Ďalšie informácie: Majiteľka preferuje výmenu za 2-izbový byt na Jiráskovej ulici + doplatok. Cena nehnuteľnosti je 115 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie/prihlásenie *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
115 000 €
Prenájom obchodných priestorov v obchodnom dome Dargov 4. POSCHODIE FOODCOURT
L&P Reality, realitná kancelária vám ponúka do prenájmu jednu alebo viacero z celkovo piatich KÓJÍ určenú pre gastronomickú aktivitu. Na 4. poschodí OBCHODNÉHO DOMU DARGOV plánujeme urobiť na ploche 500 a viac m2 FOOD COURT /reštaurácie/. Na nájomcovi, ktorý si prenajme priestor na prípravu jedál, je ponúknuť klientom atraktívne medzinárodné jedlo a ponúknuť pestré chute z amerického, európskeho i ázijského kontinentu. Ako vidíte na priloženommm plániku ( zatiaľ len vyčlenenie aktuálneho priestoru v OD DARGOV ), sedenie bude dostatočne veľké a sprevádzkuje sa taktiež možnosť využiť aj posedenie na veľkej terase s jedinečnm výhľadom! Snažíme sa o zatraktívnenie a zlepšovanie služieb smerom k návštevníkom. Nový foodcourt ponúkne klientom príjemné moderné prostredie. Nájomca má vo svojej kóji priestor na prípravu jedál, plocha na sedenie bude v područí obch.domu Dargov. Zber riadov, umývanie, upratovanie, to všetko zabezpečí prenajímateľ ( OD DARGOV ). Reštaurácie budú v priamom susedstve s fungujúcim Fitnes centrom, miestom, kde sa denne vystrieda množstvo klientov. Tento jedinečný projekt čaká na Vás a vy sa môžete presvedčiť aj cez VIZUALIZÁCIU, aké atraktívne plány má vedenie obchodného domu. Vizualizácia bude pripojená zhruba o tri mesiace. Nenechajte si ju ujsť ! V rámci prenájmu máte zabezpečené aj služby ako je 24 hod. SBS (bezpečnostná služba), odvoz odpadu, kúrenie, chladenie atď. Tento obchodný dom prechádza úplnou modernizáciou, má obrovský potenciál a o tom sa môžete osobne presvedčiť aj sami. Na vyššie poschodia sa zákazník vyvezie pár krokov z ulice pohodlne eskalátormi, má možnosť tu nakupovať, posedieť si v útulných kaviarničkách a v neposlednom rade sa aj chutne najesť. Ak by ste o priestory mali záujem, obráťte sa s dôverou na mňa, dohodneme sa na obhliadke priestorov.Teším sa na spoluprácu. Katarína Šulcová Dvořáková L&P REALITY Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice I - Staré Mesto
1 €/mes.
Stavebný pozemok v lukratívnej časti Nitrianske Hrnčiarovce
Realitná kancelária Leaders&Partners vám ponúka na predaj stavebný pozemok v lukratívnej časti Nitrianske Hrnčiarovce. Pozemok má rozlohu 693 metrov štvorcových a ponúka obrovský priestor pre výstavbu vašej vysnívanej rodinnej rezidencie. Tento pozemok je ideálny pre tých, ktorí hľadajú prírodu, pokoj a ticho, ale zároveň chcú byť blízko mesta. Tento stavebný pozemok je napojený na inžinierske siete: elektrika , plyn vodu a kanalizáciu treba ešte natiahnúť. Na pozemku sa nachádza aj starý dom ktorý je vhodný na zbúranie alebo na rekonštrukciu. K pozemku patrí ešte jeden menší viď. Geometrický plán. Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom tohto nádherného pozemku na vhodnom mieste. Toto je skvelé miesto pre život! Cena za tento pozemok je 120 000 €. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Kontakt : Michal Lehotský ( Leaders&Partners) 0907446102 michal.lehotsky@lpreality.sk https://inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244306 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Nitrianske Hrnčiarovce
120 000 €
Apartmány VINNLAKE Residence
Realitná kancelária Leaders & Partners predstavuje projekt Vinnlake Residence, ktorý pozostáva z ôsmich luxusných apartmánov v tesnej blízkosti Vinianského jazera. Táto atraktívna lokalita sa nachádza na úpätí juhozápadnýh svahov pohoria Vihorlat vo vinohradníckej oblasti na skok od Michaloviec, Zempínskej Šíravy či Vinianského hradu. Je vyhľadávaným miestom pre milovníkov vodných športov, turistiky, hubárov a športových rybárov. Predávajú sa posledné tri apartmány: A1,C1 a D2 A1 - Trojizbový o výmere 70m² + terasa 14m² + garáž s pivničnou kobkou, luxusnou kuchynskou linkou na mieru D2 - Trojizbový o výmere 70m² + terasa 14m² + garáž s pivničnou kobkou, luxusnou kuchynskou linkou na mieru vrátane spotrebičov a nábytku vo všetkých izbách C1 - Trojizbový o výmere 122m² + terasa 27m² + dvojgaráž s pivničnou kobkou, luxusnou kuchynskou linkou na mieru vrátane spotrebičov zn. Miele Každý apartmán sa predáva s obkladmi a dlažbami v celom priestore bytu, s luxusnou dlažbou v priestore terasy, luxusným WC a kúpeľňou komplet zariadenou a vybavenou v plnom štandarde, hliníkovými oknami s trojsklom, automatickými exteriérovými žalúziami. Každý byt má svoj vlastný kondenzačný kotol, podlahové kúrenie, klimatizáciu v každej obývacej miestnosti, kamerový zabezpečovací systém, alarm a elektronický vrátnik, vlastné meranie všetkých energií. K celému komplexu patrí aj privátna wellness zóna s fínskou saunou z prírodného dreva, jacuzzi, bazén pre detí, bazén pre dospelých, spoločenské priestory s grillom, kryté a vonkajšie ohnisko. O trávnik sa stará automatická závlaha, smart robotické kosačky a bezpečnosť zabezpečuje automatické vonkajšie osvetlenie a kamerový zabezpečovací systém. Cena: v RK Cena je konečná a je v nej zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Kontakt: 0948 192 211 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244308 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Vinné
dohodou
Sri Lanka 2 domy + bazén
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj 2 domy s bazénom na Sri Lanke Jedná sa o 2 domy s bazénom v dedinke Berathuduwa, susediacej s ryžovým poľom a obklopenej krásnou prírodou s množstvom exotických vtákov, len 3,5 km od turistického mestečka Hikkaduwa, na juhozápadnom pobreží Srí Lanky. Vhodné pre obchodných cestujúcich alebo rodiny, ktoré chcú dostatok priestoru na súkromie a užijú si záhradu s tropickými stromami. Poloha nehnuteľnosti zabezpečuje dostatočnú vzdialenosť od mora v prípade prírodných katastrof a domy sú bezpečne postavené a chránené aj v prípade záplav. Domy sa predávajú kompletne zariadené vrátane potrebnej techniky a strojov na údržbu záhrady a okolia. S ľuďmi, ktorí sa starajú o chod domu, sa dá aj naďalej spolupracovať za podmienok, ktoré sú pre Európana veľmi výhodné. Vlastnosti nehnuteľnosti/vybavenia: Rozloha pozemku – 1700 m2 Obytná plocha 1. domu – 120 m2 s dlažbou 3 spálne s klimatizáciou 1 obývacia izba s jedálenským kútom s ventilátormi 1 kuchyňa s ventilátorom 1 vnútorná kúpeľňa s teplou vodou a 2 vonkajšie kúpeľne TV kútik s ventilátorom Vo všetkých izbách sú ventilátory Vonkajšia sprcha Vonkajšia kúpeľňa s WC Veľká a dobre udržiavaná záhrada s ovocnými stromami: 4 mango, banány, 2 avokáda, kešu oriešky, citrón, rambutan, 8 kokosov, mučenka Obecná vodovodná prípojka aj studničná voda s 2000 l nádržou Samostatná roleta s diaľkovým ovládaním, Parkovanie pre 2 vozidlá na pozemku Krytá vonkajšia terasa na sedenie s nábytkom Záhradný altánok Bazén 3,5x10 m Telefónne pripojenie a internetové pripojenie cez optiku, čo ocenia najmä ľudia, ktorí pre svoju prácu potrebujú rýchly a spoľahlivý internet. Celý areál je obohnaný dostatočne vysokým múrom, ktorý zaručuje súkromie O celý areál sa stará všestranný pracovník, ktorý pozná požiadavky európskych majiteľov Upratovanie vykonáva aj spoľahlivá žena za veľmi nízke náklady. 2. dom Priestor 2. domu. 75 m2 Podlahy sú celé pokryté keramickou dlažbou Rodinný dom s prirodzenou domácou klimatizáciou - zelená strecha. 2 spálne s klimatizáciou 1 obývacia izba s ventilátorom 1 kuchyňa s ventilátorom 1 kúpeľňa 1 šatníková skriňa Krytá vonkajšia terasa s posedením a ventilátorom 3. dom Tento domček je vhodný pre pomocníkov, ale dá sa prenajať aj pre batôžkárov alebo ako masážna miestnosť.... 1x izba s 2 lôžkami 1 miestnosť je možné využiť ako kuchyňu s jedálenským kútom 1 miestnosť, v ktorej je pripravené WC a sprcha V tomto dome sa nachádza samostatná miestnosť, ktorá slúži ako dielňa a sklad na náradie, kosačky, čistiace stroje... V celom priestore je senzorové osvetlenie, takže keď padne tma, je celý priestor osvetlený. Domy je možné ihneď prenajať alebo bývať bez ďalších nutných úprav. Vzdialenosti: Letisko Colombo: 130 km diaľnice Galle, krásne koloniálne mesto: 23 km Hikkaduwa: 3,5 km Zahraničný investor má dve možnosti kúpy tejto nehnuteľn Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
260 000 €
1 izbový byt Košice - Sever, Sládkovičova, čiast.rek, bez loggie
Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 1 izbový byt v atraktívnej lokalite Košice-Sever, na ulici Sládkovičova. Byt je čiastočne prerobený a má celkovú plochu 30 m2. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. Byt je v osobnom vlastníctve. Dispozíciu bytu tvorí chodba, kuchyňa, izba , WC s kúpeľňou. K bytu prislúcha pivničný priestor. V panelovom byte je optický internet a káblová televízia, čo ho robí bezchybnou voľbou pre moderné bývanie. Okrem toho nie je problém s parkovaním, keďže sa môžete parkovať verejne. občianska vybavenosť v okolí bytového domu je na veľmi dobrej úrovni. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice I - Sever
109 500 €
3+1 izb. byt v centre Trnavy
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na prenájom 3+1 izb. byt v Trnave na ulici Štefániková Byt sa nachádza v centre Trnavy cca 5minut pešou chôdzou od Trojičného námestia. Byt je čiastočne zariadený základným nábytkom . Dispozícia pozostáva z : 2 izby , predsieň , obyvačka , kuchyňa , kúpeľňa . Rozloha bytu cca 62m2. Hľadáme niekoho na dlhodobý prenájom minimálne 1 rok. Nefajčiari a bez domácich zvierat. Cena bytu je 650 + 130 eur energie . Pri podpise zmluvy sa platí 1 mesačná nájom + 2 mesačné depozity + 1x sprostredkovatelský poplatok za právne úkony pre rk. Kontakt: nicolas.voscinar@lpreality.sk 0944 755 735 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
780 €/mes.
NA PREDAJ: Rodinný dom - dvojdom v obci Brodské
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Senica Vám predstavuje výnimočný rodinný dom, ktorý je rozdelený na 2 samostatné bytové jednotky. Túžite po tichom a príjemnom prostredí na život pre seba a svoju rodinu? Predstavujeme vám skvostný rodinný dom, dvojdom, situovaný v nádhernej a pokojnej obci Brodské. Tento dom s osobným vlastníctvom vás zaujme hneď pri prvom pohľade. Tento čiastočne prerobený rodinný dom sa rozprestiera na celkovej ploche 235m² s úžitkovou plochou 190m². Dom je rozdelený na dve bytové jednotky, každá so samostatným vchodom. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou ako výmena strešnej krytiny, čiastočne zateplený, nová elektrická brána na diaľkové ovládanie. Dispozícia a popis prvej bytovej jednotky: Bytová jednotka je po kompletnej rekonštrukcií ako nové plastové okná, zateplený obvodový plášť, nové plynové kúrenie, nový plynový kotol zn. Buderus, plávajúca podlaha, nová kuchynská linka. Dispozícia: obývacia miestnosť spojená s kychyňou o rozmere 6 x 4 m spáľna 4 x 3 m detská izba 3,5 x 3,5 m kúpeľňa so sprchovým kútom a WC šatník Dispozícia a popis druhej bytovej jednotky: Bytová jednotka je kompletne podpivničená, dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu. Dispozícia: obývacia mietnosť spáľna detská izba kuchyňa kúpeľňa s WC komora Dômyselne navrhnutá nehnuteľnosť je postavená z tehál - tradičného materiálu, ktorý zaručuje dlhodobú odolnosť a stabilitu. Vlastné plynové vykurovanie tejto nehnuteľnosti je ďalším bonusom pre jej budúceho majiteľa. K domu prislúcha aj hospodárska budova v ktorej sa nachádza garáž a 1 miestnosť, čo je ideálne pre bezpečné skladovanie pracovných nástrojov či športovej výstroje. Nehnuteľnosť je napojená na všetky potrebné inžinierske siete - elektrickú energiu (230/400V), vodu (studňa a vodovod), plyn a verejnú kanalizáciu. Pozemok okolo domu má plochu 983m², takže ponúka dostatok priestoru pre relax, zábavu alebo aj pestovanie rôznych plodín. Objavte krásy obce Brodské bývaním priamo v jej srdci! Usmernenia ceny nie sú súčasťou tohto popisu. Konkrétne finančné sumy, vrátane konečnej predajnej ceny, môžete dohodnúť priamo so sprostredkovateľom alebo majiteľom tejto nehnuteľnosti. Cena nehnuteľnosti je na vyžiadanie v RK, vrátane sprostredkovateľského poplatka RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti.Vieme zabezpečiť aj financovanie hypotekárného úveru. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Zuzana Koprlová 0944 728 522 !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Brodské
dohodou
Na predaj garáž v parkovacom dome v TT na Družbe
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj garáž v parkovacom dome v Trnave na ulici Vladimíra Clementisa Garáž sa nachádza na 3. poschodí a je vo veľmi dobrom stave. Výmera garáže je 19m2. Garáž má elektriku so samostatnými hodinami. V garáži je automatické svetlo na senzor. Garáž je čistá a udržovaná. Momentálne prebieha rekonštrukcia strechy v parkovacom dome. Postupne sa však bude rekonštruovať celý parkovacím dom. Dôvod predaja je kúpa rodinného domu. Garáž je kúpou ihneď voľná. Cena garáže je 22 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie / prihlásenie *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
22 000 €
3 izbový byt, BUZULUCKÁ ul., 68 m2, loggia
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám ponúka na predaj 3 izbový byt na sídlisku Dargovských hrdinov-Košice. Podlahová plocha bytu je 68 m2. V byte je murované jadro a wc oddelené, plastové okná v celom byte, zasklenný balkón. Vchodové dvere sú bezpečnostné, nové interiérové dvere. Kuchynská linka so vstavanými spotrečmi-plynová varná doska, elektrická rúra, digestor napojený do stupačky. Čiastočne menená elektroinštalácia v jadre. Vstavané skrine na chodbe a v spálni. Nové radiátory v 2 miestnostiach, plávajúce podlahy. Kumbál na chodbe. Zateplený blok, menené stupačky, nový výťah, nádherný výhľad na mesto. K bytu prislúcha 6 m loggia a pivnica. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti. Cena: 153 000 EUR Aplikácia InTheCity - https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice III - Dargovských Hrdinov
153 000 €
Pozemok - Sucha nad Parnou 562m2
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj pozemok v obci Suchá nad Parnou Rozloha pozemku je 562m2 pozemok používaný ako záhrada s možnostou výstavby chatky v k.ú. obce Suchá nad Parnou v intraviláne obce, druh pozemku - záhrada Pozemok je čistý, oplotený, udržiavaný, medzi rodinnými domami s vlastnou prístupovou súkromnou cestou . cena pozemku je 30000eur vrátane právnych služieb rk Kontakt: nicolas.voscinar@lpreality.sk 0944 755 735 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Suchá nad Parnou
30 000 €
NA PREDAJ: Garáž v meste Senica
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Senica Vám predstavuje jedinečnú príležitosť zakúpiť garáž v meste Senica - Čáčov. Tento priestor ponúka pohodlie a súkromie, poskytujúc čistý priestor o veľkosti 19 m2. Garáž prešla rekonštrukciou je čerstvo vymaľovaná, nová elektrika na 380V a minulý rok bola spravená nová zaizolovaná strecha. Garáž aj pozemok pod garážou je v osobnom vlastníctve. V garáži sú elektrické rozvody 230/400V, montážná jama, pivnica a taktiež aj možnosť využívať vodu spoločne so susednou garážou. Garáž je útulná a ticho sa tu mieša s praktickosťou. V blízkosti sa nachádza rôzna infraštruktúra. Ak hľadáte pozemok na parkovanie auta alebo priestory pre skladovanie, táto nehnuteľnosť je tou správnou voľbou! Cena nehnuteľnosti je 17 000 € vrátane sprostredkovateľského poplatka RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti.Vieme zabezpečiť aj financovanie. Zaujala Vás táto garáž? Neváhajte ma kontaktovať! Zuzana Koprlová +421 944 728 522 !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
17 000 €
Nový a atypický byt na prenájom v Rovinke, 58 m2, balkón, parkovanie
Leaders & Partners pobočka Senec Vám ponúka na prenájom nový ešte neobývaný nadštandardný a atypický byt s rozlohou 58m2. Byt sa nachádza v Rovinke na Športovej ulici. Byt má nadštandardné prevedenie pozostáva z jednej veľkej miestnosti s oddelenou spálňou a balkónom. Byt je presvetlený a vďaka vysokým stropom je možnosť vybudovania loftu (vyvýšená posteľ) Byt je čiastočne zariadený: Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi. Moderná kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou, umývadlom. V oddelenej spacej časti sa nachádza posteľ s nočnými stolíkmi. Technická miestnosť - príprava na práčku plus ukladací priestor K bytu prislúcha jedno parkovacie miesto priamo pri vchode bytu Lokalita: Obec Rovinka je výborná lokalita nachádza sa 3km od Bratislavy Občianska vybavenosť: Autobusová zastávka, pošta a obchodík 3min pešo Hrádza v bezprostrednej blízkosti, cyklotrasa ktorá vedie až do Bratislavy – Gabčíkova Cena: 600 Eur/mesiac + Energie 130 Eur/mesiac Podmienky nájmu: 1x nájom 730 Eur, 1x vratný depozit 600 Eur, 1x poplatok pre RK 600 Eur V prípade záujmu o obhliadku volajte: Štefan Kanovič 0907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Rovinka
600 €/mes.
PREDAJ rodinný dom Mosonmagyaróvár
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj priestranný rodinný dom v prímestskej časti Mosonmagyaróváru v blízkosti nákupného centra. Dom bol postavený v roku 1985 z tehlového muriva, na pozemku s rozlohou 523 m2. V roku 2010 prešiel dom rekonštrukciou. Celková plocha domu je 196 m2. Strešná krytina-pala. Konštrukcia strechy vydrží aj položenie nového obkladu. Podkrovie je zateplené, je pochôdzne. Zateplenie fasády je 7 cm. Celá plocha domu je podpivničená. Nachádza sa tu aj vykurovaná garáž s rozlohou 20 m2. Dispozícia domu: Prízemie: vstupná hala, americká kuchyňa / jedáleň / obývací priestor, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, terasa. Mezanínové poschodie: vstupná hala, obývacia izba (môže byť použitá ako spálňa), 1 izba, kúpeľňa s vaňou a WC, šatníková skriňa. Na poschodí: 2 izby, balkón, hala. Pivnica:Chodba, letná kuchyňa, sklad dreva a technická miestnosť, vykurovaná garáž 20 m2. Dvere a okná sú plastové, vybavené žalúziami a sieťami proti hmyzu. Vykurovanie je plynové + zmiešané spaľovanie + chladiaca/vykurovacia klimatizácia. Dvor je upravený, čiastočne vydláždený a zadná časť pozemku je zatrávnená. V záhradnej časti sa nachádza murovaný skladový priestor. A krytá terasa. Zavlažovanie záhrady je riešené z vyvŕtanej studne. Cena: 198.000.- EUR. KONTAKT: Katarína Hudáková +421 910 700 704 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2445 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Maďarsko
198 000 €
Na predaj stavebný pozemok v Senici
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Senica ponúka na predaj pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v Senici Pozemok s celkovou výmerou 932m2. Šírka pozemku od cesty je 20m. Pozemok sa nachádza v intraviláne mesta Senica. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierke siete ( voda, elektrika, kanalizácia). Terén pozemku je rovinatý a udržiavaný. Parcelné číslo pozemku je 3787/234. Pozemok sa nachádza v tichej novovytvorenej časti v Senici za futbalovým areálom. Cena pozemku je 130€/m2. Provízia pre realitnú kanceláriu bude zahrnutá v cene. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *odovzdanie nehnuteľnosti *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
dohodou
Na predaj 4izb.dom Malý Lapáš
Leaders & Partners Nitra vám ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v Malom Lapáši. Objekt ponúka úžitkovú plochu 125 m2 a nachádza sa na pozemku o rozlohe 600 m2. Dom je jednopodlažný, postavený z tehly, vykurovanie je zabezpečené vlastným systémom tepelné čerpadlo. K dispozícii sú dve terasy predná a zadná s celkovou plochou 36,5 m2. Dom je v štádiu hrubá stavba a budúci majiteľ si vie vybrať farbu a typ strešnej krytiny, okien, dverí, obkladu, dlažby, sanity a umiestnenie. Cena domu je v prevedení ŠTANDARD Dom je napojený na elektrinu (230V), prípojku na verejný vodovod a možnosť parkovania. Tento dom sa nachádza len 9,5km od centra okresného Mesta Nitra. Cena: 260.000 Eur V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu o obhliadku, alebo akékoľvek informácie volajte: Realitný maklér Martin Khun: tel. 0911 711 600 martin.khun@lpreality.sk https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244307 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Malý Lapáš
260 000 €
Na predaj 5izb.dom Malý Lapáš
Leaders & Partners Nitra vám ponúka na predaj 5-izbový rodinný dom v Malom Lapáši. Objekt ponúka úžitkovú plochu 125 m2 a nachádza sa na pozemku o rozlohe 772 m2. Dom je jednopodlažný, postavený z tehly, vykurovanie je zabezpečené vlastným systémom tepelné čerpadlo. K dispozícii sú dve terasy predná a zadná s celkovou plochou 36,5 m2. Dom je v štádiu hrubá stavba a budúci majiteľ si vie vybrať farbu a typ strešnej krytiny, okien, dverí, obkladu, dlažby, sanity a umiestnenie. Cena domu je v prevedení ŠTANDARD Dom je napojený na elektrinu (230V), prípojku na verejný vodovod a možnosť parkovania. Tento dom sa nachádza len 9,5km od centra okresného Mesta Nitra. Cena: 270.000 Eur V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu o obhliadku, alebo akékoľvek informácie volajte: Realitný maklér Martin Khun: tel. 0911 711 600 martin.khun@lpreality.sk https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244307 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Malý Lapáš
270 000 €
Na predaj slnečný pozemok v obci Bošianska Neporadza!!!
Leaders & Partners Vám ponúka na predaj slnečný pozemok v obci Neporadza o výmere 592 m2 . Pozemok je vedený ako trvalý trávny porast a je voľný ihned . Sme realitná kancelária, ktorá si zakladá na korektnom jednaní s klientom. V našom záujme je prvoradá spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho. Ak si chcete dohodnúť obhliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rada zodpoviem na tel. č. : 0948573878, emailovej adrese: katarina.holubkova@lpreality.sk Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Neporadza, Trenčín
12 000 €/m²
Na predaj garáž v parkovacom dome v TT na Družbe
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj garáž v Trnave v parkovacom dome na Družbe Garáž sa nachádza na dolnom poschodí a má výmeru 19m2. V garáži je elektrika s vlastnými hodinami. Garáž je čerstvo vymaľovaná a vyprataná. Dôvodom predaja je kúpa rodinného domu. Garáž je kúpou ihneď voľná. Cena garáže je 20 000€ vrátane provízie realitnej kancelárie. Provízia zahŕňa: *kompletná právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
20 000 €
Prenájom obchodných priestorov v obchodnom dome Dargov 3. POSCHODIE
L&P Reality, realitná kancelária vám ponúka do prenájmu dva obchodné priestory na 3. poschodí Obchodného domu DARGOV. Priestory 200-270m2 sú variabilné, je možné prenajať len určitú časť časť plochy po dohovore s prenajímateľom. Vedenie vám upraví priestor-priečky podľa vašich potrieb. V rámci prenájmu máte zabezpečené aj služby ako je 24 hod.SBS, odvoz odpadu, kúrenie, chladenie atď. Podľa priloženého plánu vidíte daný priestor. Tento obchodný dom prechádza úplnou modernizáciou, má obrovský potenciál, o tom sa môžete osobne presvedčiť. Na vyššie poschodia sa zákazník vyvezie pár krokov z ulice pohodlne eskalátormi, má možnosť tu nakupovať aj si posedieť v útulných kaviarničkách. Ak by ste o priestory mali záujem, obráťte sa s dôverou na mňa, dohodneme sa na obhliadke priestorov.Teším sa na spoluprácu. Katarína Šulcová Dvořáková L&P REALITY Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice I - Staré Mesto
1 €/mes.
Prenájom obchodných priestorov v obchodnom dome Dargov 2 POSCHODIE
L&P Reality, realitná kancelária vám ponúka do prenájmu cca 300-400m2 obchodného priestoru na 2. poschodí Obchodného domu DARGOV. Priestor je variabilný, je možné prenajať len časť plochy po dohovore s prenajímateľom. Vedenie vám upraví priestor-priečky podľa vašich potrieb. V rámci prenájmu máte zabezpečené aj služby ako je 24 hod.SBS, odvoz odpadu, kúrenie, chladenie atď. Podľa priloženého plánu vidíte daný priestor. Vstup do obchodu je výhodne priamo oproti eskalátoru, zákazník vás má priamo po ruke. Tento obchodný dom prechádza úplnou modernizáciou, má obrovský potenciál, o tom sa môžete osobne presvedčiť. Na vyššie poschodia sa zákazník vyvezie pár krokov z ulice pohodlne eskalátormi, má možnosť tu nakupovať aj si posedieť v útulných kaviarničkách. Ak by ste o priestory mali záujem, obráťte sa s dôverou na mňa, dohodneme sa na obhliadke priestorov.Teším sa na spoluprácu. Katarína Šulcová Dvořáková L&P REALITY Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice I - Staré Mesto
1 €/mes.
Prenájom obchodných priestorov v obchodnom dome Dargov 1 POSCHODIE
L&P Reality, realitná kancelária vám ponúka do prenájmu dva, alebo jeden z dvoch obchodných priestorov na prvom poschodí obchodného domu DARGOV. Priestory majú od 300 m2 do 500m2 a vedenie vám upraví priestor-priečky podľa vašich potrieb. V rámci prenájmu máte zabezpečené aj služby ako je 24 hod.SBS, odvoz odpadu, kúrenie, chladenie atď. Aktualizujem stav : Plocha vľavo, v tvare L je už prenajatá. Máte možnosť prenajať čať so sklenenými výkladnými stenami. Podľa priloženého plánu vidíte dva priestory, z ktorých si môžete vybrať. Priestor vpravo ohraničujú veľké sklenené okná, ktoré môžete použiť na zviditeľnenie vašeho podnikania do dvoch hlavných ulíc, výklady lákajú! Tento obchodný dom prechádza úplnou modernizáciou, má obrovský potenciál, o tom sa môžete osobne presvedčiť. Na prízemí sa nachádza obchod s potravinami FAJNÉ, butiky aj útulná kaviareň, eskalátormi sa zákazník pohodlne dostane k vám na prvé poschodie a má možnosť nákupu aj posedenia. Ak by ste o priestory mali záujem, obráťte sa s dôverou na mňa, dohodneme sa na obhliadke priestorov.Teším sa na spoluprácu. Katarína Šulcová Dvořáková L&P REALITY Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice I - Staré Mesto
1 €/mes.
Prenájom obchodných priestorov v obchodnom dome Dargov PRÍZEMIE
L&P Reality, realitná kancelária vám ponúka do prenájmu dva, alebo jeden z dvoch obchodných priestorov na prízemí obchodného domu DARGOV. Priestory majú cca 20 m2 a vedenie vám upraví priestor-priečky podľa vašich potrieb. V rámci prenájmu máte zabezpečené aj služby ako je 24 hod.SBS, odvoz odpadu, kúrenie, chladenie atď. Tento obchodný dom prechádza úplnou modernizáciou, má obrovský potenciál, o tom sa môžete osobne presvedčiť. Na prízemí sa nachádzaa obchod s potravinami FAJNÉ, butiky aj útulná kaviareň. Z Hlavnej ulice vojde zákazník do obchodného domu a váš obchod bude mať hneď poruke. Ak by ste o priestory mali záujem, obráťte sa s dôverou na mňa, dohodneme sa na obhliadke priestorov.Teším sa na spoluprácu. Katarína Šulcová Dvořáková L&P REALITY Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice I - Staré Mesto
1 €/mes.
REZERVOVANÉ !!Prenájom 2izbového bytu s balkónom /68m2 Zborovská Košice JUH
Realitná kancelária L&P Reality vám ponúka so súhlasom majiteľa do prenájmu príjemný tehlový byt v centre mesta. V blízkosti sú školy, škôlky, reštaurácie, nákupné strediská aj kultúrne dianie v meste. Rozloha je 68m2, poschodie 2. v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Byt je komplet zariadený, disponuje množstvom odkladacieho priestoru v predsieni aj v spálni. Na podlahe sú drevené parkety v kombinácii s dlažbou. Kúpelňa s vaňou je rozľahlá a spojená s WC. Balkón z obývačky smeruje do pokojného dvora. Kuchyňa je vybavená chladničkou, hriankovačom, mikrovlnou, varnou konvicou a elektrickým sporákom s rúrou. K bytu patrí aj pivnica. V cene bytu sú aj energie. Internet si platí nový nájomca sám. Parkovanie je možné na ulici alebo vo dvore. Majitelia preferujú do prenájmu 1-2 osoby. BYT JE VOĽNÝ OD 1.04.2024 Ak máte o prenájom záujem, zavolajte prosím na uvedené číslo a dohodneme sa na obhliadke. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice IV - Juh
570 €/mes.
NA PREDAJ 2 izbový byt ZVOLEN - širšie CENTRUM MESTA
Leaders & Partners reality s.r.o. so súhlasom vlastníka ponúkame na predaj príjemný 2 - izbový byt vo Zvolene, na ulici E. M. Šoltésovej /širšie centrum mesta/ len 4 minúty pešo chôdzou k železničnej stanici Zvolen – mesto. Byt je po kompletnej rekonštrukcii staršieho dáta. K bytu prislúcha jedna murovaná pivnica o výmere cca 4 m2. VÝMERA: Byt má úžitkovú plochu 65,39 m2 s príslušenstvom. ORIENTÁCIA: Východ – kuchyňa, obývacia izba; Západ – izba (spálňa) POSCHODIE: Byt je vnútorný a nachádza sa na 4/5 poschodí. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná hala , komora, kúpeľňa, samostatné WC, dve izby, kuchyňa VYBAVENIE: plastové okná, laminátová podlaha v izbách a v kuchyni, murované jadro, kúpeľňa + WC, elektroinštalácia, bezpečnostné dvere BYTOVÝ DOM: výťah, panelový, tohto roku plánovaná rekonštrukcia strešného plášťa a výmeny rozvodov SV, TÚV, kanalizácie a plynu MESAČNÉ PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY BEZ ENERGIÍ: 170 eur/4 osoby PARKOVANIE: verejné parkovanie pred bytovým domom LOKALITA: v tesnej blízkosti sa nachádzajú potraviny COOP Jednota, kompletná občianska vybavenosť DOPRAVNÉ SPOJENIE: zastávka MHD v tesnej blízkosti VÝHODY: byt je kúpou voľný, výborná dopravná dostupnosť v rámci mesta Zvolen, okolie tiché prostredie CENA: 139.500 €. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V cene je súčinnosť pri úkone vyhotovenia znaleckého posudku a súčinnosť pri vybavení úveru a poistenia k financovanej nehnuteľnosti cez nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. KONTAKT: Bc. Ľuboš Lorinc - licencovaný realitný maklér v NARKS 0902 577 617 lubos.lorinc@lpreality.sk www.lpreality.sk/zvolen https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2474 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Zvolen
139 500 €
Pozemok 600m2 Suchá nad Parnou
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj pozemok určený na výstavbu rodinných domov v obci Suchá nad Parnou Rozloha pozemku je 609m2 ( 21 x 29 metrov ) pozemok určený na výstavbu rodinných domov v k.ú. obce Suchá nad Parnou v intraviláne obce, druh pozemku - orná pôda Inžinierske siete sú na pozemku zavedené : kanalizácia, voda a elektrina pri pozemku, plyn v blízkom dosahu. Pozemok je čistý, oplotený, udržiavaný, medzi rodinnými domami s vlastnou prístupovou súkromnou cestou pre momentálne 4 rodinné domy. cena pozemku je 93000eur vrátane právnych služieb rk Kontakt: nicolas.voscinar@lpreality.sk 0944 755 735 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Suchá nad Parnou
93 000 €
PREDAJ rodinný dom Bezenye
Realitná kancelária Leaders & Partners Vám ponúka na predaj rodinný dom v obľúbenej maďarskej obci Bezenye. Starší rodinný dom vhodný na rekonštrukciu sa nachádza na pozemku s rozlohou 1100 m2. V prípade záujmu je možné dokúpiť aj zadnú časť pozemku s rozlohou 972 m2. Tehlový rodinný dom má úžitkovú plochu 83 m2. Dispozícia domu: vchod do domu je priamo do priestrannej časti, ktorá môže slúžiť ako predsieň, obývačka, jedáleň je prepojená s kuchyňou, špajza, 3 samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kúton, samostatné WC Dom je čiastočne podpivničený. Vchod do domu je aj zo strany záhrady. Na pozemku sa nachádza prístavba s 2 izbami, kúpeľňou a priestorom na kuchyňu. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom s radiátorovým odvodom tepla. Okná boli vymenené za plastové. Dom si vyžaduje rekonštrukciu, no má skvelý potenciál. Nachádza sa na veľmi príjemnom, tichom pozemku v centre dediny. Cena: 115.000 EUR Celú ponuku našich nehnuteľností nájdete na stránke https://lpreality.sk https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2445 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Maďarsko
115 000 €
ZNÍŽENÁ CENA!!!Rozostavaný rodinný dom - dvojdom v obci Horná Potôň
Leaders & Partners Vám ponúka na predaj rozostavaný dvojdom v obci Horná Potôň v časti Čečínska Potôň. Tento rozostavaný dvojdom predstavuje ideálnu investíciu pre tých, ktorí hľadajú príležitost dokončiť svoj budúci domov podľa vlastných predstáv a potrieb. S pozemkom o celkové ploche 670 m², ktorý je zasadený do slnečného prostredia s dobrou občianskou vybavenosťou, Vám umožňuje dostatok priestoru na realizáciu vašich plánov. Taktiež disponuje úžitkovou plochou 350 m² a počtom dvoch podlaží. Zastavba je postavená z tehly, čo zaručuje pevnosť a dlhovekosť stavby. Dom je navrhnutý tak, že ponúka možnosť 2 garáží. Kompletizované inžinierske siete prinášajú komfort moderného bývania - elektrina i plyn sú už na mieste a odvodnenie je riešené pomocou žumpy. Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila a máte chuť ju vidieť na vlastné oči alebo sa chcete dozvedieť viac informácii, neváhajte sa obrátiť na nás. Kontaktovać ma môžte na telefónnom čísle: +421 0903 601 884 Cena je dohodou. Táto ponuka predstavuje unikátnu príležitosť pre všetkých, ktorí hľadajú priestor, kde si budú môcť vytvoriť domov podľa svojich predstáv a vo svojom tempe. Dom Vám poskytne nielen komfortné bývanie, ale i možnosť tvorić a experimentovać. Tak neváhajte dlho, táto šanca tu nemusí byť naveky! Aj Vašu nehnuteľnosť predáme na počkanie #lpreality Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2461 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Horná Potôň
100 000 €
Obchodný priestor vo Veľkom Bieli na prenájom
Leaders & Partners pobočka Senec Vám ponúka na prenájom obchodný priestor nachádzajúci sa vo Veľkom Bieli na Obchodnej ulici. Priestor má 22 m2. Rozmery: 5m x 4,5 m. Obchodný priestor disponuje vlastnou toaletou s umývadlom. Ďalšie umývadlo sa nachádza priamo v miestnosti. Vstup je priamo z ulice. Obchodný priestor je vhodný ako kancelária, alebo ako prevádzka obchodu, kaderníckeho alebo kozmetického salónu atď... V rámci obce sa obchodný priestor nachádza na výbornom a frekventovanom mieste, v centre obce. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú aj ďalšie prevádzky ako sú potraviny Terno, pohostinstvo, kvetinárstvo. Priestor sa prenajíma nezariadený. Cena: 350 Eur/mesiac + Energie 100 Eur/mesiac Podmienky nájmu: 1x nájom, 2x depozit, 1x poplatok pre RK V prípade záujmu o obhliadku volajte: Štefan Kanovič 0907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Veľký Biel
350 €/mes.
Na predaj pozemok orná pôda k.ú. v obci Dojč
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Senica ponúka na predaj pozemok k.ú. obce Dojč Výmera pozemku je 3535m2 z čoho šírka pozemku je 7m. Pozemok je vedený na liste vlastníctva ako orná pôda a nachádza sa mimo zastavaného územia obce. Pozemok je registra parcely C a parcelné číslo pozemku je 9227. Cena pozemku je 9 900€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Cena za m2 je 2,80€. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Dojč
9 900 €
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 29