Na prenájom nezariadená garsónka v štvrti SNP, Galanta
Leaders&Partners Vám ponúka garsónku na prenájom vo štvrti SNP v Galante. Útulný byt o rozlohe 26m2 sa nachádza na 2/12 poschodí. Mesto Galanta ponúka výbornú občiansku vybavenosť a príjemné prostredie na život. Bytový dom je zateplený Byt má vymené plastové okná a novú kuchynskú linku Dispozícia bytu : 2.poschodie s výťahom vstupná chodba s kuchynskou linkou , kúpeľňa, samostatné wc, spáľňa bez skrinky byt sa prenajíma nezariadený byt je k dispozícii ihneď Lokalita : štvrť SNP príjemné prostredie neďaleko centra potraviny v bezprostrednej blízkosti Cena za mesačný nájom : 400 € - prenájom je vhodný najlepšie pre 1-2 dopeslé osoby - prekážkou nie je ani malé zvieratko Náklady pri podpise zmluvy : 400€ + 400€ depozit + provízia RK V prípade záujmu o obhliadku volajte : Markéta Schillerová +421 904 896 557 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Galanta
400 €/mes.
Thajsko-Pattaya-2 izbový byt na predaj-900 m od mora-Orient Resort & Spa
Leaders & Partners Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v Thajsku v lokalite Pattaya – Jomtien Rozloha bytu: 35 m2 Byt sa nachádza v The Orient Resort and Spa na 2.poschodí z 8. s výhľadom na mesto. Byt je kompletne zariadený, s balkónom s výhľadom na mesto. V byte je klimatizácia, wifi. Súčasťou Resortu je bazén, sauna, jacuzzi, posilovna . Lokalita: tichá lokalita 900 metrov od mora – Thajský záliv. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, 7-11, MiniBig C, Lotus, Pattaya park Market.. Najbližšie letisko je vzdialené cca 40 km. Bangkok 150 km. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť správu bytu v čase keď byt nebudete využívať. Náš slovensky hovoriaci spolupracovník priamo na mieste Vám zabezpečí vyťaženosť bytu – nájomníkov, prebratie, odovzdanie a upratovanie bytu. Ideálna ponuka na dovolenky a zároveň investícia, ktorá Vám bude generovať zisk. Cena: 77.950 Eur (cena sa môže mierne pohybovať v závislosti od kurzu Thajského bahtu) Cena je vrátane provízie RK a poplatkov spojených s kúpou bytu. Zabezpečíme Vám hladký a bezpečný priebeh celej transakcie. V prípade záujmu o bližšie informácie a dohodnutie si obhliadky : Štefan Kanovič +421 907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
77 950 €
Na predaj rodinný dom v Senici časť Čáčov
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Senica ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v pôvodnom stave s veľkým pozemkom v Senici časť Čáčov Samostatne stojaci rodinný dom bol postavený v roku 1965 z tehly. Dom je napojený na všetky inžinierske siete ( voda , elektrika , plyn , kanalizácia). Má veľký pozemok s výmerou až 1681m2. Dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby , špajza s výstupom na povalu , kúpeľňa s toaletou , obývacia miestnosť , izba č.1 , izba č.2 , kuchyňa , izba č. 3. Dom je úplne v pôvodnom stave okrem kúpeľne , ktorá bola rekonštruovaná. Pozemok je rovinatý a na pozemku sa ďalej nachádzajú hospodárske budovy , ovocné stromy. Parkovanie je možné pred domom alebo vo dvore. Cena rodinného domu je 120 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie/prihlásenie *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
120 000 €
Pozemok vo Veľkej Lomnici v blízkosti golfového ihriska
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám ponúka na predaj pozemok vo Veľkej Lomnici, okres Kežmarok určený na výstavbu. Pozemok má celkovú výmeru 19 033 m2 nachádza sa v blízkosti golfového rezortu Black Stork Golf Resort. Inžinierske siete elektrina, voda - robí sa prepojenie, kanalizácia. Cena: 100 €/m2 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Veľká Lomnica
1 903 300 €
Na predaj pozemok na kamennej ceste v Trnave
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj pozemok na Kamennej ceste v Trnave Ponuka pre investorov. Pozemok má celkovú výmeru 15 291m2. V tesnej blízkosti pozemku sa začína výstavba piatich bytových domov. Pozemok sa nachádza v intraviláne mesta. Šírka pozemku je 37m. Pozemok je parcela C č. 10138/4. Cena pozemku je 100€/m2. Provízia pre realitnú kanceláriu bude zahrnutá v cene. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
100 €/m²
2izb. byt Šelpice
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na prenájom 2izb. byt v obci Šelpice Nachádza sa na 2p/4p bytového domu bez výťahu v Šelpiciach kusok od Trnavy.Rozloha bytu je 58m2, prislúcha mu technická miestnosť na poschodí vedľa bytu, a pridelené parkovacie miesto. Dispozícia bytu - vstupná chodba -kúpelňa s vaňou - samostatné WC - kuchyňa prepojená s obývacou izbou so vstupom na balkón Pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom 650eur , 1x depozit 650eur a 1x právne poplatky rk 600eur Byt je voľny ihneď Kontakt: nicolas.voscinar@lpreality.sk 0944 755 735 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Šelpice
650 €/mes.
Pozemok vhodný na výstavbu RD v obci Suchá nad Parnou
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v obci Suchá nad Parnou Pozemok má celkovú rozlohu 1700m2 a je rozdelený na viac parciel nakoľko mal majiteľ s pozemkom iné plány ale momentálne sa predáva v celku. Prístupová cesta k pozemku je asfaltová. Pri pozemku sa nachádzajú všetky IS ( voda , elektrika, kanalizácia ,plyn). Z pozemku je výhľad na dolinu a z časti aj na priehradu. Obec Suchá nad Parnou disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádza pošta , lekáreň ,pizzeria , potraviny , základná škola ,materská . Cena pozemku je 135€/m2. Provízia pre realitnú kanceláriu bude zahrnutá v cene. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Suchá nad Parnou
135 €/m²
NA PREDAJ Pozemok vhodný na výstavbu v obci Cerová
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Senica Vám Exkluzívne ponúka slnečný a priestranný stavebný pozemok v obci Cerová o rozlohe 667 m2. Pozemok je oplotený. Na pozemku sa nachádza rodinný dom postavený z nepálenej tehly, ktorý pozostáva: kuchyňa a jedna obytná izba, WC a kúpeľňa. Je ho možné zrekonštruovať poprípade využiť ako hospodársku budovu. Za domom je hospodárska budova a dreváreň s prístupom na podkrovie. Na pozemku je murovaná podzemná pivnica vhodná na uskladnenie zeleniny... Inžinierské siete: elektrika, voda, plynová prípojka. Odpad je riešený formou trativodu. Prístup na pozemok je po verejnej komunikácií z dvoch strán. Za domom je záhrada s ovocnými stromami a kríkmi. Táto príležitosť je ako stvorená pre tých, ktorí si chcú postaviť dom svojich snov na ideálnom a tichom mieste! Lokalita: Objavte krásy obce Cerová bývaním priamo v jej srdci! Obec Cerová má cca 1200 obyvateľov, nachádza sa v nadmorskej výške 450 – 500 m n. m. je dobre občiansky vybavená sú tu obchody, úrady, autobusová stanica. V blízkosti sa nachádza zrúcanina hradu Korlátka, rozhľadňa, prírodné rašelinové jazerá. Je obklopená lesmi, takže pre hubárčenie a turistiku ako stvorené. Cena pozemku je 75 000 €, vrátane sprostredkovateľského poplatka RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti.Vieme zabezpečiť aj financovanie hypotekárného úveru. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Zuzana Koprlová 0944 728 522 !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Cerová
75 000 €
NA PRENÁJOM Obchodné - skladové priestory v obci Dojč
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Senica Vám ponúka na prenájom obchodné priestory v centre obce Dojč. Objekt je po čiastočnej rekonštrukcii a jeho celková ako aj úžitková plocha predstavuje cca 75 m2. Priestory nie sú zariadené, avšak majú verejný vodovod, elektrinu (230/400V), vykurovanie je vlastné - plynové. Dispozícia: predajný priestor cca 70 m2 WC s umývadlom 5 m2 Priestory sú ideálne pre ľudí, ktorí hľadajú miesto pre svoj obchod alebo podnikanie vo výbornej lokalite. Ich lokalita poskytuje skvelé príležitosti pre obchod, cukráreň, ateliérske priestory alebo iné komerčné využitia. Výborná poloha v strede obce zaručuje stálu klientelu. Výborná príležitosť na otvorenie potravín, keďže aj obyvatelia obce by túto možnosť radi privítali. Cena mesačného nájmu 600,-€/mesačne + energie (elektrina, plyn, voda podľa reálnej spotreby). Pri podpise zmluvy sa platí 2x nájom a 1x sprostredkovateľský poplatok. Nezmeškajte túto príležitosť na rozmach vášho biznisu! Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť tieto priestory, neváhajte sa nás kontaktovať. Tešíme sa na spoluprácu s Vami! Kontakt na makléra: zuzana.koprlova@lpreality.sk 0944728522 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Dojč
600 €/mes.
Na predaj záhrada v obci Sucha nad Parnou
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj záhradný pozemok v obci Suchá nad Parnou Pozemok je vedený na liste vlastníctva ako záhrada. Celková rozloha pozemku je až 21 111m2. Po dohode sa dá odkúpiť aj časť pozemku. Pozemok sa nachádza kúsok od priehrady. Cena pozemku je 12€/m2. Provízia pre realitnú kanceláriu bude zahrnutá v cene. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Suchá nad Parnou
12 €/m²
Na predaj pozemok vhodný na výstavbu RD v Cíferi
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v obci Cífer Pozemok má rozlohu 967m2 z čoho šírka pozemku je 25m a dĺžka je 38m. Všetky IS ( elektrika , kanalizácia , voda). Pozemok sa nachádza medzi novostavbami rodinných domov. Na pozemku je možné postaviť aj dvojdom. Obec Cífer disponuje s kompletnou ( pošta , lekáreň ,potraviny , škola ). Skvelá dostupnosť do Bratislavy alebo Trnavy. Cena pozemku je 244 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *vklad kúpnych zmlúv na kataster *uhradenie katastrálneho poplatku *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Cífer
244 000 €
Investičná príležitosť v Chorvátsku, mobilné domy EKOMAX
Realitná kancelária Leaders & Partners Vám ponúka investičnú príležitosť v Chorvátsku v mestách Pirovac a Vodice. Ponúkame Vám na predaj mobilné domy EKOMAX spolu s pozemkom, ktorý máte v prenájme. Úplne nový a moderný mobilný dom je štýlovo navrhnutý s luxusným zariadením a všetkým, čo potrebujete na pohodlný život. Obohatí váš životný štýl a poskytne vám pohodlné a funkčné bývanie. Pozemok: Prenájom pozemku je na 3 roky + opcia na ďalšie 3 roky. Typy domu: EkoMaX 1 Basic - holodom - 35.500 € EkoMaX 2 Štandart - 65.500 € EkoMaX 3 All Inclusive - dom na kľuč - 75.500 € Rozmery: Dĺžka: 8 metrov Šírka: 4 metre Vybavenie: Kuchyňa Plochá TV Chladnička Gauč Postele Matrace Skrine a police Sprchový kút WC Terasa Klimatizácia Nábytok Technické info: MODEL: EKO MAX POČET OSÔB: pre 4 alebo 6 osôb VEĽKOSŤ: 4 m x 8 m x 2,7 m (vonkajšie rozmery) FARBA: exteriér antracit alebo biela, drevené panely smrekovec / borovica IZOLÁCIA STENY A STRIECH: 10 cm stenový panel W/mK = 0,22, 10 cm strešný panel W/mK = 0,22 IZOLÁCIA PODLAHY: 12 cm IZOLÁCIA OKIEN: Ug = 1,1 W/m2K Vonkajšie panely: 4 x smrekovcové / borovicové panely v horizontálnom usporiadaní 2 x olejované teakovým olejom Záruka: Na základe našich bohatých skúseností, kvality inštalovaných materiálov a precíznosti vlastného prevedenia poskytujeme na stavbu záruku 15 rokov. Všetky vstavané materiály spĺňajú najprísnejšie európske normy. 15 rokov na konštrukciu Na fasádu a strechu 10 rokov 5 rokov na stolárstvo (okná a dvere) 1 rok na sprchovací kút 5 rokov pre vstavané zariadenia (platnosť záruky závisí od záruky dodávateľa) Pre viac informácií ma kontaktujte na +421 905 123 269 alebo na ondrej.vavrek@lpreality.sk Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC2456 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Chorvátsko
35 500 €
*NA PREDAJ* 2 izbový byt 1. mája / Nové Mesto nad Váhom
*Ponúkame na predaj kompletne prerobený 2 izbový byt v priamom centre mesta Nové Mesto nad Váhom na ulici 1. mája.* Byt sa nachádza na poslednom, 2. poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá zahŕňala výmenu elektrických rozvodov, plynových aj vodovodných rozvodov, stierky, plastové okná a renovované drevené parkety, dlažba, plávajúca podlaha. Byt má kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi. Dispozícia bytu: Predsieň so skriňou poskytuje dostatok úložného priestoru. Z predsiene sa dostanete do kúpeľne so sprchovacím kútom a WC, taktiež do špajze s oknom. Spálňa je priestranná so vstavanou skriňou. Obývačka je priestranná so vstavanou vitrínou na víno a knižnicou. V obývačke sa nachádza klimatizácia, ktorá spoľahlivo v lete priestor vychladí. Kuchyňa je útulná a má množstvo úložného priestoru. V byte je inštalované optické pripojenie na internet a klimatizacia v obývačke pre príjemnejší pohodlny život. Celková úžitková plocha nehnuteľnosti je 57 m2 plus pivnica o rozlohe 6 m2. BYTOVÝ DOM: bez výťahu tehla vymenené schránky, vchodové dvere, plánuje sa zriadenie upratovacej služby a taktiež výmena elektrických rozvodov v spoločných priestoroch. MESAČNÉ PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY: 142 eur/1 osoba + 15€ plyn (slúži aj na ohrev vody - v byte sa nachádza samostatný kotol), 25€ elektrina. PARKOVANIE: verejné parkovacie státie pred bytovým domom s dostatkom parkovacích miest LOKALITA: Byt sa nachádza na ulici 1. mája, čo poskytuje v pešej dostupnosti kompletnú občiansku vybavenosť. VÝHODY: - byt je po kompletnej rekonštrukcií - výborná dostupnosť služieb aj kompletnej občianskej vybavenosti - nie sú nutné žiadne ďalšie investície Cena 125 000€ je vrátane provízie realitnej kancelárie a právneho servisu. _*Ponuka je aktuálna a určite stojí za pozornosť*_ Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Nové Mesto nad Váhom
125 000 €
Objekt na podnikanie Košice - Juh, Rosná, rekonštrukcia, pozemok, garáže, kancelárie
Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa Rodinný dom s doplnkovou funkciou kaviarne a kancelárskych priestorov v mestskej časti Košice - Juh na Rosnej ulici. objekt je v širšom centre mesta, je postavený na vlastnom uzatvorenom pozemku. Budova je napojená na všetky IS ( velektrina, plyn, verejný vodovod, vlastná studňa a verejná kanalizácia). Objekt je trojpodlažný s podkrovím, prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, výmena kompletnej elektroinštalácie, nové plynové kúrenie (regulovaný odber plynu ako v rodinnom dome), odpad a vodovodné rozvody. V objekte sú 3 x 63 Ampérové ističe, internetová ústredňa napojená priamo do Slovak telekomu s 12 imi žilami optických vlákien, plastové okná, svietidlá, omietky. Objekt je postavený z tehál a nie je zateplený. Parkovanie je možné v uzatvorenom dvore, kdesa nachádza aj 12 garáží, tri zastrešené parkovacie miesta a jeden skladový priestor, všetko zrekonštruované. Objekt ponúka široké možnosti užívania napr: sídlo firiem, administratívne priestory, nájomný dom a podobne. Lokalita veľmi dobrá - širšie centrum mesta s výbornou dostupnosťou a skvelým napojením na komunikácie všetkými smermi a výpadovkami z mesta. Občianska vybavenosť je v okolí na výbornej úrovni. Orientácia objektu je JZ. Pozrite si 3D prehliadku na tomto odkaze: https://my.matterport.com/show/?m=uoRG3q1eBVm Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice IV - Juh
1 260 000 €
2-izbový byt s loggiou, Užhorodská ulica.
Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 2-izbový byt v mestskej časti Košice-Juh na ulici Užhorodská. Byt s rozlohou 51,2 m2 sa nachádza na 6. poschodí zo 7, prislúcha k nemu aj loggia a pivnica . Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Bytový dom je zateplený s novým výťahom. Benefitom tejto nehnuteľnosti je vynikajúca poloha vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, bezproblémová dostupnosť MHD, ideálny štartovací byt. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0908611843. Aplikácia InTheCity stiahnutie ZDARMA pre reality kúpa - predaj, úvery a všetky finančné služby, pracovné ponuky, obchody, ubytovanie, akcie v meste atď.. QR kód al. link na registráciu : https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2507 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice IV - Juh
130 000 €
Na predaj mobilné domy EKOMAX
Realitná kancelária Leaders & Partners Vám ponúka na predaj mobilné domy EKOMAX. Úplne nový a moderný mobilný dom je štýlovo navrhnutý s luxusným zariadením a všetkým, čo potrebujete na pohodlný život. Obohatí váš životný štýl a poskytne vám pohodlné a funkčné bývanie. Rozmery: Dĺžka: 8 metrov Šírka: 4 metre Typy domu: EkoMaX 1 Basic - holodom - 35.500 € EkoMaX 2 Štandart - 65.500 € EkoMaX 3 All Inclusive - dom na kľuč - 75.500 € Vybavenie: Kuchyňa Plochá TV Chladnička Gauč Postele Matrace Skrine a police Sprchový kút WC Terasa Klimatizácia Nábytok Technické info: MODEL: EKO MAX POČET OSÔB: pre 4 alebo 6 osôb VEĽKOSŤ: 4 m x 8 m x 2,7 m (vonkajšie rozmery) FARBA: exteriér antracit alebo biela, drevené panely smrekovec / borovica IZOLÁCIA STENY A STRIECH: 10 cm stenový panel W/mK = 0,22, 10 cm strešný panel W/mK = 0,22 IZOLÁCIA PODLAHY: 12 cm IZOLÁCIA OKIEN: Ug = 1,1 W/m2K Vonkajšie panely: 4 x smrekovcové / borovicové panely v horizontálnom usporiadaní 2 x olejované teakovým olejom Záruka: Na základe našich bohatých skúseností, kvality inštalovaných materiálov a precíznosti vlastného prevedenia poskytujeme na stavbu záruku 15 rokov. Všetky vstavané materiály spĺňajú najprísnejšie európske normy. 15 rokov na konštrukciu Na fasádu a strechu 10 rokov 5 rokov na stolárstvo (okná a dvere) 1 rok na sprchovací kút 5 rokov pre vstavané zariadenia (platnosť záruky závisí od záruky dodávateľa) Pre viac informácií ma kontaktujte na +421 905 123 269 alebo na ondrej.vavrek@lpreality.sk Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC2456 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice I - Staré Mesto
35 500 €
Prodej sportovního klubu na jižním okraji Prahy
V centru obce Okrouhlo, 10 km od Prahy, nabízíme k prodeji novostavbu sportovního klubu s udržovaným parkem s hezkými prvky zahradní architektury, se vzrostlými stromy a okrasným rybníkem, restaurací, ubytováním, bowlingem a společenským sálem. Součástí parku je 18 jamkové dráhové minigolfové hřiště s víceúčelovým a tenisovým hřištěm. Při místní asfaltové komunikaci vedle hlavního vchodu i vstupu do parku je situováno parkoviště pro hosty s kapacitou 15 vozidel. Budova sportovního klubu je umístěná na oploceném pozemku o velikosti 4178 m2, k dispozici 2 podlaží s celkovou užitnou plochou 1076 m2, vstup do přízemí i samostatný vstup ke schodišti do 1.patra se nachází přímo z ulice. V přízemí je situována restaurační část propojená s parkem venkovní terasou. Centrem je bar, na který navazuje čtyř-dráhový bowling a sociální zařízení. V zázemí je přípravna a kuchyň, kancelář a sklady, technická místnost, šatna a sociální zařízení, vše propojené venkovní obslužnou rampou. V patře jsou 2 haly, prostor pro posilovnu, tělocvičnu nebo přísálí, v centrální části sál s horolezeckou stěnou a promítací kabinou pro kulturní akce. Haly doplňuje sociální zařízení, strojovna vzduchotechniky a šatna s koupelnou. Ubytování je v samostatné části 1. patra ve 12 dvoulůžkových pokojích., každý pokoj má komfortně vybavenou koupelnu, dále je technická místnost a sklad. Provozně lze objekt samostatně vyčlenit na tři oddělené části, tj.: - přízemí restaurace, bar s bowlingem, - 1NP sportovně/společenská část, - 2NP ubytování Novostavba je v přízemí železobetonový skelet se zateplenou fasádou. Patro má ocelovou konstrukci ve tvaru 4 pootočených kostek se zateplenou střechou s hliníkovou krytinou Prefalz a zateplenými štíty s dřevěným obkladem. Výkladce a dveře do ulice jsou hliníkové, všechna okna jsou zasklená izolačním nerozbitným dvojsklem a všechny venkovní dveře jsou bezpečnostní. Celý objekt má podlahové topení, které je napojeno na tepelná čerpadla, která vyrábí i teplou vodu. Hlavní místnosti mají vzduchotechniku s rekuperací, v létě s možností chlazení. Budova je vybavena veškerým osvětlením v LED bázi, má připojení na internet, bezpečnostní zařízení, TV satelitní příjem. Areál je připojený na vodovod, kanalizaci a elektřinu. Více informací v RK. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 4
1 €
NA PREDAJ Veľký 4 izbový byt v meste Brezová pod Bradlom
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. Vám ponúka veľký priestranný 4 + 1 byt v meste Brezová pod Bradlom. Ponúkaný byt sa nachádza na 3./ 4 poschodí bez výťahu. S celkovou plochou 88 m² ponúka kompaktné a efektívne bývanie pre mladú rodinku. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - výmena okien, na chodbe výmena dlažby, nové stierky. Samotný byt je v pôvodnom ale vo veľmi zachovalom stave. Svojou rozlohou má obrovský potenciál. K bytu prislúcha aj pivnica cca 2 m2. Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby , 2 komor, samostatná kuchyňa, samostatná toaleta , kúpeľňa s vaňou , obývacia miestnosť s výstupom na balkón , 2 samostatné izby, šatník. Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom bytovom dome s elektronickým bytovým vrátnikom a s udržiavanými spoločnými bytovými priestormi - kočikáreň. Kompletné náklady vrátane poplatkov pre 2 osoby: 160 €/mesiac Byt je bez tiarch a kúpou voľný. Lokalita: V meste Brezová pod Bradlom sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, vrátane škôl, materských škôl, zdravotného strediska, obchodov (Tesco, Billa a ďalšie) a autobusovej stanice. Samotný bytový dom je zasadený do mestského parku, ktorého súčasťou je oddychová zóna a ihriská. Dobrá dostupnosť do okolitých miest autom aj autobusom: Myjava (10 km), Senica (17 km), Piešťany (30 km). Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a je na predaj za cenu 89 999 € vrátane sprostredkovateľského poplatka RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti.Vieme zabezpečiť aj financovanie hypotekárného úveru. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť na nákup veľkého priestranného bytu v meste Brezová pod Bradlom. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Zuzana Koprlová 0944 728 522 !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Brezová pod Bradlom
89 999 €
Na predaj garsónka s loggiou v Trnave , Družba
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj garsónku s loggiou na ulici Vladimíra Clementisa v Trnave Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 4./7 poschodí s výťahom. Podlahová plocha bytu je 25m2 + loggia. K bytu prislúcha aj pivnica. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby , kúpeľňa so sprchovým kútom , samostatná toaleta , obývacia miestnosť s kuchyňou , loggia. Vybavenie bytu tvorí: *murované jadro *plastové okná *plávajúca podlaha/dlažba *kuchynská linka *nábytok *spotrebiče Samotný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ( 2022). Nízke mesačné náklady len 70€. V okolí bytu sa nachádza základná škola , materská škola , športový areál , kaviarne, kúpalisko , potraviny ,lekáreň , zástavka MHD. Parkovanie pred bytovým domom je rezidenčné a stojí 1euro ročne na auto. Výhody predávaného bytu: *byt je v OV a bez tiarch *skvelá poloha *byt je po rekonštrukcii *byt je kúpou ihneď dostupný *vhodná kúpa aj na investíciu Cena nehnuteľnosti je 89 900€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odhlásenie/prihlásenie *odovzdanie nehnuteľnosti *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
89 990 €
5izb. dom Jaslovské Bohunice na prenájom
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na prenájom hornú časť rodinného domu v Jaslovských Bohuniciach Lokalita: Jaslovské Bohunice 10 km od trnavy Horná časť rodinného domu má samostatný vchod do domu. Na podlaží je 5 izieb , kompletne zariadený. Parkovať sa dá pred domom ale aj vo dvore Cena nájmu je 650eur/mesiac vrátane energií Pri podpise zmluvy sa platí 1 mesačný nájom , 1 depozit v hodnote nájmu a jednorázový poplatok v hodnote nájmu ktorý zastrešuje zmluvy a administratívu realitnej kancelárie. Kontakt: nicolas.voscinar@lpreality.sk 0944 755 735 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Jaslovské Bohunice
650 €/mes.
PRENÁJOM MODERNÉHO 3-IZBOVÉHO BYTU V MLYNSKEJ DOLINE
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4. Bratislava VÁM PONÚKA NA PRENÁJOM 3- IZBOVÝ BYT VO VEĽMI VYHĽADÁVANEJ LOKALITE MLYNSKÁ DOLINA. Prenájom 3 izbového bytu, v pokojnej lokalite Cubicon Gardens v Mlynskej doline. Byt vo výmere 64m2 je situovaný na 3 poschodí, s výťahom. Kompletne zariadený byt s priestranou vstupnou halou, obývacia izba s jedálenským stolom a plne vybavenou kuchyňou s umývačkou riadu, spálňa s manželskou posteľou, detská izba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, balkón, parkovanie, pivnica. Vybavenie: Byt sa prenajíma kompletne zariadený s garážovým státím. Popis lokality: Byt sa nachádza vo výbornej a pokojnej lokalite Cubicon Gardens, kompletná občianska vybavenosť, reštaurácia, potraviny, OC Galéria Cubicon, Zoo Bratislava, dobrá dostupnosť autom aj MHD. Projekt má krásne upravené okolie s detským ihriskom a dostatok zelene. Cena energií: 200 Euro / mesiac Cena: 1000 eur vrátane energií. Voľný Ihneď! Pri podpise zmlúv sa platí : 1x nájom, 1x depozit, 1x provízia realitnej kancelárie v cene kompletného nájmu. Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk Tešíme sa na obhliadku! Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Bratislava IV - Karlova Ves
800 €/mes.
*NA PREDAJ* 1 izbový byt A. Dubčeka / Piešťany
Príďte si vychutnať pokoj a ľahkosť bývania v tomto jedinečnom 1-izbovom byte na ulici Alexandra Dubčeka v Piešťanoch. Byt sa nachádza na prízemí a jeho úžitková plocha je 29 m2. Tento byt ponúka čiastočne prerobený interiér, ktorý zaručuje pohodlie a osobnú atmosféru. Napriek svojej malej veľkosti má tento byt dostatok priestoru pre vaše nápady a potreby. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 3 m2 - ideálne miesto na skladovanie vecí, ktoré nemusia byť stále po ruke. Bytový dom nie je zateplený, nemá výťah, avšak sú čiastočne revitalizované spoločné priestory - nové schránky, vchodové dvere, zvončeky,... v budúcnosti sa dom bude zateplovať, a modernizovať. ORIENTÁCIA: sever - zabezpečuje príjemný chládok v lete, avšak aj dostatok svetla cez deň po celý rok. POSCHODIE: Byt sa nachádza na 1./3. poschodí bez výťahu - len 8 schodov po prvé podlažie. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa, izba + pivnica v suteréne VYBAVENIE: plastové okná plávajúca podlaha, dlažba kúpeľňa so sprchovým kútom kuchynská linka s elektrickou rúrou a sporákom, chladnička, BYTOVÝ DOM: kvalitná stavba z 50 tych rokov bez výťahu revitalizované spoločné priestory - zvončeky, vchodové dvere, schránky tehla v bytovom dome sa nachádzajú aj spoločné priestory - 8 schodov vedie do sušiarne, pivníc MESAČNÉ PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY: 130 eur/2 osoby + 20€ elektrina - v byte nie je plyn PARKOVANIE: verejné parkovacie státie pred bytovým domom LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, blízko Váhu a aj úpneho centra avšak zároveň v kľudnej zóne Piešťan. K dispozícií v pešej dostupnosti je tu kompletná občianska vybavenosť, VÝHODY: - byt je kúpou okamžite voľný - výborná dostupnosť do centra aj aj kompletnej občianskej vybavenosti - výhľad do tichého dvora Pozrite sa na túto nehnuteľnosť za cenu 92 900 € – možno práve tu nájdete to, čo hľadáte! V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Piešťany
92 900 €
*NA PRENÁJOM* obchodné priestory Kukučínova / Piešťany
Predstavujeme Vám atraktívne obchodné priestory na prenájom v Piešťanoch. Tieto priestory sú umiestnené na Kukučínovej ulici, ktorá je jednou z frekventovaných lokalít mesta, ponúkajúc jedinečné podnikateľské príležitosti. Ponúkané obchodné priestory majú pravidelný tvar obdĺžnika - v minulosti bol priestor využívaný aj predajňa, avšak vhodné aj na kancelárie a iné. Celkovo sa prenajíma priestor dobre viditeľný z ulice s krásnymi výkladmi o výmere 50m2. Z toho úžitková plocha tvorí 25m² a skladová plocha v podzemí, kam sa dá vojsť priamo z predajne o hodnote 25m². Ideálna kombinácia využitia priestoru poskytuje dostatok miesta pre rôzne typy podnikania. V suteréne sa nachádza sklad s kotlom, umývadlom aj WC patriaci iba k tomuto priestoru, Objekt prešiel úplnou rekonštrukciou a momentálne je nezariadený, čo vytvára ideálne podmienky na prispôsobenie sa konkrétnym požiadavkám Vašej firmy alebo obchodu, kancelárie alebo iného podnikateľského zámeru. Cena za prenájom týchto atraktívnych obchodných priestorov je 600 € mesačne + energie (100€ mesačne). Je to investícia do budúcnosti vašeho biznisu s potenciálom obrovského rastu. Získajte tento prestížny komerčný imobil a zaradte sa medzi úspešné podnikateľské subjekty v Piešťanoch! Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Piešťany. Parkovanie je bezproblémové /verejné/ pred priestormi Pri podpise zmluvy skladá kupujúci depozit vo výške dvoch mesačných nájmov. Neváhajte ma kontaktovať, Petra Remiašová 0940 277 955 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2462 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Piešťany
600 €/mes.
*NA PRENÁJOM* obchodné priestory Kukučínova / Piešťany
Predstavujeme Vám atraktívne obchodné priestory na prenájom v Piešťanoch. Tieto priestory sú umiestnené na Kukučínovej ulici, ktorá je jednou z frekventovaných lokalít mesta, ponúkajúc jedinečné podnikateľské príležitosti. Ponúkané obchodné priestory majú krásny tvar so schodikmi - v minulosti bol priestor využívaný aj predajňa, avšak vhodné aj na kancelárie a iné. Celkovo sa prenajíma priestor dobre viditeľný z ulice s krásnymi výkladmi o výmere 70m2. Z toho úžitková plocha tvorí 45m² a skladová plocha v podzemí, kam sa dá vojsť priamo z predajne o hodnote 25m². Ideálna kombinácia využitia priestoru poskytuje dostatok miesta pre rôzne typy podnikania. Objekt prešiel úplnou rekonštrukciou a momentálne je nezariadený, čo vytvára ideálne podmienky na prispôsobenie sa konkrétnym požiadavkám Vašej firmy alebo obchodu, kancelárie alebo iného podnikateľského zámeru. Cena za prenájom týchto atraktívnych obchodných priestorov je 800 € mesačne + energie (100€ mesačne). Je to investícia do budúcnosti vašeho biznisu s potenciálom obrovského rastu. Získajte tento prestížny komerčný imobil a zaradte sa medzi úspešné podnikateľské subjekty v Piešťanoch! ealitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Piešťany. Parkovanie je bezproblémové /verejné/ pred priestormi Pri podpise zmluvy skladá kupujúci depozit vo výške dvoch mesačných nájmov. Neváhajte ma kontaktovať, Petra Remiašová 0940 277 955 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2462 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Piešťany
800 €/mes.
PREDAJ NÁDHERNEJ ZÁHRADY V ŽABOM MAJERI
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4. Bratislava VÁM PONÚKA NA PREDAJ ZÁHRADU VO VEĽMI VYHĽADÁVANEJ LOKALITE ŽABÍ MAJER. Odstúpenie 8 árovej záhrady v Žabom Majeri. Na pozemku sa nachádajú 2 domčeky. Voda je riešená studňou, elekrika nie je zavedená, ale domčeky sú vybavené plnohodnotne - solárny panel na oboch domčekoch. Na záhrade je 5 kubíkova plastová žumpa. Kúrenie je zabezpečené plynovými bombami. Parkovanie vnútri záhrady. Možnosť celoročného bývania, nakoľko záhrada ponúka všetko na komfortné bývanie. CENA: 90 000 eur. Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk Tešíme sa na obhliadku! Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Bratislava III - Rača
90 000 €
V ponuke na prenájom elegantný 2-izbový byt v centre Nitry
Leaders & Partners reality s.r.o. Vám ponúka na prenájom elegatne zariadený 2-izbový byt na Podzámskej ulici v Nitre . Úžitková plocha bytu je 77m2. Byt disponuje navyše rozľahlou terasou o veľkosti 26m2. Dispozícia bytu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v bezprostrednej blízkosti. Dispozícia bytu : 1. poschodie / 3. poschodí s výťahom vstupná chodba , kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s vaňou + wc , terasa pivnica je umiestnená na -1. poschodí bytového domu (7,63 m2) garážové státie v podzemí vrátane ceny prenájmu Vybavenie bytu : kuchynská linka na mieru, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, ind. varná doska, digestor, rúra na pečenie, vstavané skrine, šatníková skriňa, posteľ s matracom, sedacia súprava, TV, jedálensky stôl so stoličkami - byt je vhodný pre 2 dospelé osoby ,bez zvierat - vyhľadávaná lokalita - centrum mesta - byt je voľný ihneď a čaká na svojho prvého podnájomníka Mesačné najomné : 850€ vrátane energií a internetu + káblovej Tv Pri podpise zmluvy sa hradí : 1x mesačné nájomné 850€ + 1x depozit vo výške 850€ + 1x provízia realitnej kancelárii V prípade záujmu o obhliadku volajte : Markéta Schillerová , +421 904 896 557 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Nitra
850 €/mes.
Na predaj stavebný pozemok TT - Modranka LUX
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj slnečný stavebný pozemok v Trnave časť Modranka. Pozemok sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite štvrti LUX. Rozloha pozemku je 734m2. Šírka pozemku od prístupovej cesty je 16m. Prístupová cesta je asfaltová. Na pozemku sú všetky inžinierske siete. Pozemok je v intraviláne obce. V bezprostrednej blízkosti pozemku je cyklochodník do centrálnej časti Trnavy vhodný aj na prechádzky. Táto štvrť je vyhľadávaná najmä pre pokojné a tiché prostredie a predávaný pozemok je jeden z posledných voľných v tejto lokalite. Cena pozemku je 271 580€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu . Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *vklad kúpnych zmlúv na kataster *uhradenie katastrálneho poplatku *odovzdanie nehnuteľnosti *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
271 580 €
NA PRENÁJOM Rodinný dom v obci Sekule
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Senica Vám ponúka úplne prerobený rodinný dom v idylickom prostredí obce Sekule. Dom je ponúkaný čiastočne zariadený s dostatkom priestoru. Táto ponuka predstavuje osobné vlastnictvo na parcele o rozlohe 50 metrov štvorcových s úžitkovou plochou cca 45 m2. Tento rodinný dom skvelo kombinuje praktickosť a moderný dizajn. Dom poskytuje komfortné bývanie s pokojmi plnými svetla. K dispozícii je kúpeľňa so sprchovacím kútom, ktorá pridáva na celkovom komforte. Objekt je zateplený a disponuje elektrikou 230/400V, čo zabezpečí vaše energetické potreby, kúrenie je podlahové plynové + radiátory. Cena mesačného nájmu je 450 € + energie vrátane TV a internetu 100€. Pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom, 1x depozit a 1x sprostredkovateľský poplatok. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť na prenájom domu snov v obci Sekule. Kontaktujte nás už dnes! Kontakt na makléra: zuzana.koprlova@lpreality.sk 0944728522 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Sekule
550 €/mes.
NA PRENÁJOM Obchodné priestory v centre Senice
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Senica Vám ponúka na prenájom obchodné priestory v centre mesta Senica. Tieto priestory sú k dispozícii za cenu 320 € na mesiac + energie. Objekt je po rekonštrukcii a jeho celková ako aj úžitková plocha predstavuje 40 m2. Priestory nie sú zariadené, avšak majú verejný vodovod a elektrinu (230/400V). Objekt je zateplený a vykurovanie je spoločné centrálnou kotoľňou. Priestory sú ideálne pre ľudí, ktorí hľadajú miesto pre svoj obchod alebo podnikanie priamo v centre mesta. Ich lokalita poskytuje skvelé príležitosti pre rôzne obchody, ateliérske priestory alebo iné komerčné využitia. Cena mesačného nájmu je 320 eur + energie. Pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom, 1x depozit a 1x sprostredkovateľský poplatok. Nezmeškajte túto príležitosť na rozmach vášho biznisu! Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť tieto priestory, neváhajte sa nás kontaktovať.. Tešíme sa na spoluprácu s Vami! Kontakt na makléra: zuzana.koprlova@lpreality.sk 0944728522 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
320 €/mes.
6-izbový rodinný dom s bazénom
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj 6-izbový rodinný dom s bazénom. Dom dispozične pozostáva z: 1. Nadzemné podlažie: • Vstupná hala • Obývačka s jedálenským kútom a kuchyňou • Spálňa so šatníkom • Kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou • Samostatná toaleta • Samostatná kuchyňa • Dvojgaráž 2. Nadzemné podlažie: • 3 samostatné izby so šatníkom • Pracovňa • Kúpeľňa s vaňou • Samostatná toaleta Za domom sa nachádza veľká zimná záhrada s bazénom ktorý je vyhrievaný tepelným čerpadlom. Rodinný dom bol postavený v roku 2016, skolaudovaný v 2017. Cena je 632 400 eur Kontakt: nicolas.voscinar@lpreality.sk 0944 755 735 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
632 400 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 29