PREDAJ 1 izbový byt Mosonmagyaróvár
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj panelový byt na 6. poschodí v 10-poschodovom bloku v centre mesta Mosonmagyaróvár. Byt sa nachádza v zateplenom obytnom dome, ktorý bol postavený v roku 1970. Rozloha bytu je 36 m2. Dispozícia bytu: 1 spálňa, 1 kuchyňa, kúpeľňa s vaňou v jednej miestnosti s WC, chodba. Dvere a okná sú plastové a kúrenie je diaľkové vykurovanie radiátormi vybavenými individuálnymi meračmi. Vstavaný nábytok a spotrebiče sú súčasťou kúpnej ceny. Režijné náklady sú priaznivé 16 000 HUF mesačne a spoločné náklady sú 8 500 HUF. V suteréne sa nachádza spoločná úschovňa bicyklov. Parkovanie na ulici je zabezpečené vo voľnej zóne. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza zastávka materskej školy, školy, pošty, lekárne a autobusu. CENA: 69.000.- EUR KONTAKT: Katarína Hudáková +421 910 700 704 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2445 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Maďarsko
69 000 €
Na predaj 3iz. byt s loggiou rekonštrukcii v Trnave
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj 3-izbový byt s loggiou po kompletnej rekonštrukcii v Trnave Na hlinách Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 4./6 poschodí s výťahom. Podlahová plocha bytu je 80m2 + loggia 3m2. K bytu prislúcha aj pivnica. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby , kúpeľňa s vaňou , samostatná toaleta , kuchyňa ,obývacia miestnosť , detská izba , spálňa , loggia Byt je po kompletnej rekonštrukcii ( nová elektrika , vody ,plyn , kúrenie , podlahy , sadrokartóny , stierky , bezpečnostné dvere Adlo , nové dvere v celom byte. Vybavenie bytu tvorí: *murované jadro *plávajúca podlaha/dlažba *plastové okná *kuchynská linka *spotrebiče *2x vstavaná skriňa ( chodba , spálňa ) Byt sa predáva čiastočne zariadený. V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ( pizzeria , potraviny , lekáreň , školy , škôlky , zástavka MHD , detské ihriská. Parkovanie je rezidenčné a stojí 1euro ročne. Cena nehnuteľnosti je 180 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie/prihlásenie *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
180 000 €
3.izb.byt-BALTICKÁ ul,kompletná rekonštrukcia,68m2
Realitná kancelária Leaders & Partners Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný,3.izbový byt na Baltickej ulici, Košice-Nad jazerom. Nachádza sa na 3/7 poschodí,podlahová plocha 68m2.V byte bola zmenená dispozícia.Jadro presunuté do chodby, zväčšená kuchyňa. V celom byte sú plastové okná,nová elektroinštalácia a omietky.Nová kuchanská linka, so vstavanými spotrebičmi.Nové interiérové a vchodové dvere,plávajúca podlaha,nové radiátory,znížené stropy. K bytu prislúcha loggia,pivnica.Orient.V/Z-slnečný Bytový dom je zateplený, menené stupačky. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice IV - Nad jazerom
169 000 €
Garáž ,Košice Dargovských hrdinov- Furča, Benádova
Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa garáž v mestskej časti Košice - Dargovskych hrdinov na ulici Benadova. Garáž sa nachádza v novej časti, je postavená na pozemku o výmere 18m2, má zavedenú elektrinu, elektricky ovládané dvere. Pohodlný prístup, garáž aj prístupová cesta sú v perfektnom stave. Možnosť odpočtu DPH v prípade kúpy na firmu. Cena je uvedená vrátane provízie pre RK. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice III - Dargovských Hrdinov
35 000 €
Investičná príležitosť - luxusné apartmány v Zakopanom, Vysoké Tatry
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice ALL SEASONS RESIDENCE Zakopané je zimným hlavným mestom Poľska s viac ako 27 000 obyvateľmi a viac ako 6 miliónmi návštevníkov ročne. Zakopané je celoročným strediskom s turistikou, horskou cyklistikou a všetkými zimnými športmi, pričom vrcholným mesiacom je august. Len jazero Morskie Oko každoročne priláka 2 milióny turistov a preteky v skokoch na lyžiach sú každoročne najväčšou akciou v Poľsku. Apres Ski ponúka bohatú škálu barov, reštaurácií a klubov pre každé vrecko, zatiaľ čo pešia hlavná ulica Krupówki ponúka širokú ponuku obchodov. MALEBNÉ POĽSKÉ ZAKOPANÉ Pozemok sa nachádza na Olcyzskom potoku, ktorý pramení v poľských Tatrách. Vďaka malebnej polohe v údolí ponúka celý komplex panoramatický výhľad na Tatry. Zo severnej strany je vidieť obľúbené lyžiarske stredisko Gubałówka. V lokalite nájdete ďalšie strediská ako Białku, Jurgów, Nosal či už tradičné skokanské mostíky, ktoré sú tradičnou súčasťou svetového pohára v skokoch na lyžiach. WELLNESS Súčasťou projektu je luxusné wellness centrum s prvotriednymi službami, posilňovňa s najmodernejším vybavením, veľkolepý lobby bar a chill-out zóna s úchvatným výhľadom na Tatry. UNIKÁTNÁ ARCHITEKTÚRA Nadčasová miestna horská architektúra v kombinácii s využitím energie z obnoviteľných zdrojov, ako je fotovoltaická elektráreň a malá vodná elektráreň na potoku Olcza, ktorý s areálom susedí, zaistí, že projekt bude šetrný k životnému prostrediu s minimálnymi prevádzkovými nákladmi. INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: PARAMETRE DLHOPISOV ALL SEASONS I.23, 2023 - 2026 Hrubý úrokový výnos: 10,5 % p.a. Splatnosť: 36 mesiacov Výplata: mesačne ISIN: CZ0003556938 Minimálna investícia: 2000 € Zhodnotenie modelovej investície: Investíca: 40 000 € Výnos: 12 500 € za 3 roky Allseasons II.B ZERO BOND Čistý úrokový výnos: 14 % p.a. Splatnosť: 36 mesiacov Výplata: na konci investičného obdobia ISIN: SK0003558868 Min. investícia: 2000 € v deň vydania Zhodnotenie modelovej investície: Investíca: 40 000 € Výnos: 16 700 € za 3 roky MOŽNOSTI PRE KVALIFIKOVANÝCH INVESTOROV Výnos 15 % p.a. pri min. investícii 99 350 € so splatnosťou 36 mesiacov Výnos 16 % p.a. pri min. investícii 198 700 € so splatnosťou 36 mesiacov Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Poľsko
dohodou
Na predaj 1-iz. byt na Gen.L.Svobodu v Senici ( Sotiná)
Leaders&Partners s.r.o. ponúka na predaj 1-izbový byt v Senici Nehnuteľnosť sa nachádza v panelovom zateplenom byte na ulici Gen.L.Svobodu. Podlahová plocha bytu je 43m2. Dispozícia bytu je nasledovná: *vstupná hala *kúpeľňa s toaletou *kuchyňa *veľká obývacia miestnosť Vybavenie bytu tvorí: *murované jadro *plastové okná *kuchynská linka *spotrebiče *nábytok Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza Kaufland , Tesco , potraviny , lekáreň , poliklinika , pizzeria , reštaurácie , kaviarne, základné školy, zástavka MHD. Bytový dom je tichý mimo hlavnej cesty. Parkovanie možné pri bytovom dome. Byt je ideálny pre jednotlivca alebo pár ako štartovací byt. Taktiež sa dá byt kúpiť aj na investíciu a byt ďalej prenajímať. Prečo kúpiť práve tento byt ? *náklady na vykurovanie sú minimálne *kúpou voľný *skvelá lokalita *pri serióznom záujem možná dohoda na cene *vhodná kúpa na investíciu Cena nehnuteľnosti je 68 000eur vrátane provízie realitnej kancelárie. Pri serióznom záujme možná dohoda na cene. https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajo nehnuteľnosti *uhradenie katastrálneho poplatuk pri vkladaní kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti *pomôcť pri vybavení HÚ *obhliadky možné 7 dní v týždni https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
68 000 €
Luxusné vily v Španielsku, Costa del Sol - Mijas
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám ponúka na predaj 69 luxusných víl v rezorte Soleia Living, El Chaparral v mestečku Mijas v srdci Costa del Sol v Španielsku. Ponúkame Vám luxusné vily, ktorých architektúra znovu objavuje tradičný andalúzsky štýl. Starostlivo zvolená orientácia na juh a úchvatný výhľad na Stredozemné more dopĺňajú výstavbu vedľa jedného z najprestížnejších golfových ihrísk v oblasti, golfového klubu El Chaparral. Priestranné terasy s inteligentným dizajnom umožňujú plynulé a harmonické prepojenie medzi vnútornými a vonkajšími priestormi, vďaka čomu sú ideálnym miestom na obdivovanie nádherných výhľadov na more a zažitie pokoja, ktoré možno nájsť len v idylickom prostredí, ako je toto. Všetky izby majú veľké okná, ktoré maximalizujú prirodzené svetlo a veľkorysé terasy so záhradou, ktoré Vás okamžite spoja s okolitou prírodou. Kuchyne majú otvorené dispozície a nábytok talianskeho dizajnu, sú plne zariadené značkovými spotrebičmi SILESTONE a BOSCH. V kúpeľniach bude všetka sanita z glazovaného porcelánu od značky PORCELANOSA. Prírodné krásy okolia a panoramatické výhľady Vás uchvátia od prvého momentu. Tento exkluzívny komplex je útočiskom pokoja, kde nájdete dokonalú rovnováhu medzi mysľou, telom a duchom pod teplým stredomorským slnkom. Spoločné priestory v Soleia Living ponúkajú veľké bazény s výhľadom na more a golfové ihrisko, ktoré sa nachádza len 2 minúty od rezortu. Rezort ponúka plne vybavenú posilňovňu, spa, BBQ zónu, služby concierge, coworking space a mnoho ďalšieho. Pláž sa nachádza 15 min. chôdzou od rezortu. 3 izbová vila - cena od 829,000 € + DPH (10%) Celková rozloha - 244,64 m2 Podlahová plocha - 118,74 m2 Terasa - 43,35 m2 Záhrada - 39,46 m2 4 izbová vila - cena od 934,000 € + DPH (10%) Celková rozloha - 287,22 m2 Podlahová plocha - 132,76 m2 Terasa - 65,72 m2 Záhrada - 68,17 m2 Fáza I VYPREDANÁ !!! Fáza II - Začiatok výstavby 2. fázy sa odhaduje pred 31. decembrom 2024 s dátumom dodania 4. štvrťrok 2027. 7% zľava na 2. fázu na prvých 23 rezervovaných jednotiek !!! Navyše, za prvých 23 rezervácií dostane kupujúci darček na privítanie, VIP balíček 30 x 2 Green fee! Financovanie: Rezervačný depozit 10.000 € + DPH Pri podpise kúpnej zmluvy 30% + DPH 6 mesiacov od podpisu kúpnej zmluvy 10% + DPH Pri odovzdaní 60% + DPH Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Španielsko
829 000 €
Apartmány v Španielsku, Costa del Sol - Casares
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice LAS TERRAZAS DE CORTESIN BON AIR stojí na kopci, v oblasti, ktorá je považovaná za „Najlepší golfový rezort v Európe“ Finca Cortesín. V LAS TERRAZAS DE CORTESIN BON AIR s nádherným výhľadom na more, Sierra Bermeja a záliv Estepona sa nachádza celkom 51 apartmánov s 2 a 3 spálňami, ktoré sú rozmiestnené v 6 blokoch v modernom štýle. Je potrebné zdôrazniť, že jednou z hlavných čŕt konštrukcie vývoja LAS TERRAZAS DE CORTESIN BON AIR je jej nízka hustota. Malý počet jednotiek na veľkej ploche. Vďaka tejto exkluzivite má projekt jednotky s veľkými spálňami a terasami, so súčasným architektonickým dizajnom, vizuálne vysoko atraktívne, štýlové, relaxačné a s precíznymi povrchovými úpravami, s dostatkom priestoru. Ku všetkým apartmánom patrí parkovacie miesto a sklad. Spoločné priestory majú bazén pre dospelých s rozlohou takmer 160 m2, SPA, posilňovňu a co-workingový priestor. Projekt je vo výstavbe - dokončenie 3. štvrťrok 2026 (aktuálne 5 % zľava z ceny) 2 izbový apartmán na prízemí - cena od 536.500 € + DPH (10%) Celková rozloha - 218,65 m2 Užitková plocha - 111,42 m2 Terasa - 25,63 m2 Záhrada - 81,6 m2 Ku každému apartmánu prináleží 1 parkovcie miesto a sklad 3 izbový apartmán na 2. podlaží - cena od 685.500 € + DPH (10%) Celková rozloha - 234,51 m2 Užitková plocha - 138,47 m2 Terasa - 96,04 m2 Ku každému apartmánu prináleží 1 parkovcie miesto a sklad 3 izbový Penthouse - cena od 1.021.000 € + DPH (10%) Celková rozloha - 268,13 m2 Užitková plocha - 151,19 m2 Terasa - 116,94 m2 2x parkovcie miesto a sklad Financovanie: Rezervačný depozit 10.000 € + DPH Pri podpise kúpnej zmluvy 30% + DPH 6 mesiacov od podpisu kúpnej zmluvy 10% + DPH Pri odovzdaní 60% + DPH Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Španielsko
536 500 €
Apartmány v Španielsku, Costa del Sol - Estepona
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice POSLEDNÉ VOĽNÉ APARTMÁNY !!! Vám ponúka jednu z posledných príležitostí na získanie nového apartmánu v centre Estepony, ktroý sa nachádza pri mori a len 1 minútu od pláže. Vysnívaný životný štýl, ktorý môže dosiahnuť len málokto. LIVING ESTEPONA je veľkolepý obytný komplex ktorý ponúka 23 apartmánov, ktoré sa nachádzajú v centre mesta Estepona na pobreží Costa del Sol. Living Estepona nanovo definuje stredomorský životný štýl, ktorý sa odráža v jeho architektúre, je integrovaný do životného štýlu stredomorských víl na juhu Španielska, všetko pohodlie a typické rekreačné zariadenia na dosah ruky. V blízkosti komplexu sa nachádza pláže La Rada dlhá viac ako 2,4 km priamo v srdci Stredozemného mora, s množstvom služieb. Priestorovo pohodlné a funkčné apartmány majú celkovú rozlohu od 88 m² - najmenší, až po 105 m² najväčší apartmán. Jednotlivé parkovacie miesta sú umiestnené v podzemí a z garáže je prístup k výťahom. LIVING ESTEPONA je dobre napojená na diaľnicu, 40 minút na medzinárodné letisko Malaga, v podobnej vzdialenosti od železničnej stanice highSpeed AVE a 35 minút od letiska Gibraltár. Puerto Banús 20 min. Marbella 30 min. Jerez de la Frontera 1,5 hod. Ronda 1 hod. Malaga 1 hod. Tanger 2 hod. Cena 2 izbového apartmánu 93 m2 s parkovacím miestom od 425 000 € + 10% DPH Financovanie: Rezervačný depozit 10.000 € + DPH Pri podpise kúpnej zmluvy 30% + DPH 6 mesiacov od podpisu kúpnej zmluvy 10% + DPH Pri odovzdaní 60% + DPH Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Španielsko
425 000 €
Domy v Španielsku, Costa del Sol - Manilva
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice POSLEDNÉ VOĽNÉ DOMY !!! Vám ponúka na predaj 16 domov s 3 spálňami, ktoré sa nachádzajú v urbanizácii Bahía de las Rocas v Manilve, na pobreží Costa del Sol, Málaga. Vychutnajte si ten najlepší a najúžasnejší výhľad na more siahajúce až po Gibraltár, záliv Estepona a Marocké pobrežie. Ideálne prostredie na vychutnanie si autentického stredomorského životného štýlu. VEĽMI BLÍZKO KU GOLFU - Niektoré z najlepších golfových ihrísk v Európe sú od komplexu vzdialené len 10 minút. Uznávané ihrisko Valderrama so svojimi dokonalými greenmi, ktoré je domovom prestížnych medzinárodných turnajov ako Ryder Cup, Volvo Masters a Andalusia Masters. Komplex GOLDEN VIEW II je dobre napojený na diaľnicu, hodinu od medzinárodného letiska Malaga, v podobnej vzdialenosti od železničnej stanice highSpeed AVE a 25 minút od letiska Gibraltár. Puerto Banús 20 min. Marbella 30 min. Jerez de la Frontera 1,5 hod. Ronda 1 hod. Malaga 1 hod. Tanger 2 hod. Cena 3 izbového domu, 2x parkovacie miesto od 446 000 € + 10% DPH Financovanie: Rezervačný depozit 10.000 € + DPH Pri podpise kúpnej zmluvy 30% + DPH 6 mesiacov od podpisu kúpnej zmluvy 10% + DPH Pri odovzdaní 60% + DPH Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Španielsko
446 000 €
Luxusné apartmány v Španielsku, Costa del Sol - Estepona
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám ponúka na predaj 102 apartmánov a penthousov s 1, 2 a 3 spálňami, so zastavanou plochou do 102,75 m2, terasami do 97,36 m2 a záhradami na prízemí do 52,03 m2. Je to rezidenčný komplex s najvyššími štandardmi architektúry, úspory energie a udržateľnosti, ktorý má aj privilegované spoločné priestory, ako sú záhrady, dva bazény, detské ihrisko, BBQ zónu alebo coworking. Ku všetkým jednotkám patrí podzemné parkovisko a k niektorým jednotkám prislúcha aj sklad. ISIDORA LIVING, je skvelá príležitosť pre tých, ktorí chcú všetko. Tento veľkolepý projekt, ktorý sa nachádza 5 minút od centra Estepony a pláže La Rada, je ideálny pre tých, ktorí hľadajú trvalé alebo druhé bývanie pri mori a určite pre tých, ktorí chcú urobiť výhodnú investíciu. ISIDORA LIVING je dobre napojená na diaľnicu, 40 minút na medzinárodné letisko Malaga, v podobnej vzdialenosti od železničnej stanice highSpeed AVE a 35 minút od letiska Gibraltár. Puerto Banús 20 min. Marbella 30 min. Jerez de la Frontera 1,5 hod. Ronda 1 hod. Malaga 1 hod. Tanger 2 hod. Cena 2 izbového apartmánu 115,84 m2 od 502 000 € + 10% DPH Financovanie: Rezervačný depozit 10.000 € + DPH Pri podpise kúpnej zmluvy 30% + DPH 6 mesiacov od podpisu kúpnej zmluvy 10% + DPH Pri odovzdaní 60% + DPH Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Španielsko
502 000 €
Záhrada Košice - Nižná úvrať, vhodné na stavbu celoročne obývaného domu, elektrina
Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa záhradu v mestskej časti Košice - Vyšné Opátske - Nižná úvrať. Záhrada s výmerou 399 m2 ponúka možnosť stavby domu na celoročné bývanie alebo chaty. Možnosť napojenia na elektrinu, vodu si nový vlastník musí riešiť vlastnou studou a odpad žumpou. Na záhradkársku činnosť je v lokalite sezónny vodovod. Pozemok je oplotený s možnosťou parkovania priamo na pozemku a z prístupom z Opatovskej cesty ako aj z lokality Heringeš od Panorámy. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice IV - Vyšné Opátske
26 000 €
Garáž Košice - Sever, Národná trieda, elektrina
Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa garáž v mestskej časti Košice - Sever na ulici Národná trieda. Samotná garáž sa nachádza v obytnom dvore medzi tehlovým bytovkami s prístupom z národnej triedy, oproti OC Beta. V garáži je zavedená elektrina, pozemok nie je vo vlastníctve , čo je zohľadnené v cene za garáž. Je v pôvodnom veľmi dobrom stave. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice I - Sever
25 000 €
Thajsko-Pattaya-Centara Avenue Residences
Leaders & Partners Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v Thajsku v lokalite Pattaya. Rozloha bytu: 63 m2 Byt sa nachádza v rezorte Centara Avenue Residences na 4. poschodí s výťahom. Byt je kompletne zariadený, s balkónom s výhľadom na vnútorný bazén. V byte je klimatizácia, wifi. Lokalita: tichá lokalita len 700 metrov od mora – Thajský záliv. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, 7-11, MiniBig C, Lotus, Pattaya park Market.. Najbližšie letisko je vzdialené cca 40 km. Bangkok 150 km. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť správu bytu v čase keď byt nebudete využívať. Náš slovensky hovoriaci spolupracovník priamo na mieste Vám zabezpečí vyťaženosť bytu – nájomníkov, prebratie, odovzdanie a upratovanie bytu. Ideálna ponuka na dovolenky a zároveň investícia, ktorá Vám bude generovať zisk. Cena: 130.100 Eur (cena sa môže mierne pohybovať v závislosti od kurzu Thajského bahtu) Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s kúpou bytu. V prípade záujmu o bližšie informácie a dohodnutie si obhliadky volajte : Štefan Kanovič +421 907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
130 100 €
Thajsko-Pattaya-2izbový byt-Kieng Talay Condotel
Leaders & Partners Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v Thajsku v lokalite Pattaya – Jomtien. Rozloha bytu: 43 m2 Byt sa nachádza v Kieng Talay Condotel na 7 poschodí s výťahom, 300 metrov od pláže Yinyom Beach. Byt je kompletne zariadený, s balkónom s výhľadom na more. V byte je klimatizácia, wifi. Lokalita: 300 metrov od mora – Thajský záliv – Yinyom Beach.. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, 7-11, MiniBig C, Lotus, Pattaya park Market.. Najbližšie letisko je vzdialené cca 40 km. Bangkok 150 km. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť správu bytu v čase keď byt nebudete využívať. Náš slovensky hovoriaci spolupracovník priamo na mieste Vám zabezpečí vyťaženosť bytu – nájomníkov, prebratie, odovzdanie a upratovanie bytu. Ideálna ponuka na dovolenky a zároveň investícia, ktorá Vám bude generovať zisk. Cena: 48.000 Eur (cena sa môže mierne pohybovať v závislosti od kurzu Thajského bahtu) Cena je vrátane provízie RK a poplatkov spojených s kúpou bytu. V prípade záujmu o bližšie informácie a dohodnutie si obhliadky volajte : Štefan Kanovič +421 907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
48 000 €
>>>SKVELÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Prievidza Vám ponúka na predaj polyfunkčný objekt nachádzajúci sa na strategickom mieste v Prievidzi. Objekt je na predaj aj s dlhoročným nájomcom, konkrétne autoservisom, čo z neho robí atraktívnu investíciu s možnosťou stabilného mesačného príjmu. Tento obchodný priestor sa nachádza na Košovskej ceste a má celkovú plochu 660 m² a úžitkovú plochu 283 m². Nachádza sa tu tiež sklad o rozlohe 283 m², dve izby a kúpeľňa. Priestory sú zariadené. Objekt je postavený z tehly a disponuje vlastným vyhradeným parkovacím miestom, garážou aj terasou. Je napojený na verejný vodovod a elektrickú sieť s napätím 230/400V. Na prízemí sa nachádza hala, kancelária a presklenná časť slúži ako predajňa. Na hornom poschodí je priestor na dvojizbový byt s terasou, alebo kancelárske priestory. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť investovať do polyfunkčného objektu so stabilným nájomcom! Cena za tieto obchodné priestory je 399 300€. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľnosti. Ak máte záujem o obhliadku alebo potrebujete viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma ešte dnes! Ponuku ďalších nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk Kontakt na makléra: marijo.zirkovic@lpreality.sk 0944 648 823 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Prievidza
399 300 €
Garáž Košice - Dargovských hrdinov, Charkovská, bez elektriny
Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa garáž v mestskej časti Košice - Dargovskych hrdinov na Charkovskej ulici. Garáž je vo veľmi zachovalom pôvodnom stave. Strecha je plechová, na jedinom mieste pri daždivom počasí kvapká do garáže, čo majiteľ je ochotný zohľadniť na cene. Budúci vlastník si môže zriadiť odberné miesto na odber elektriny, nakoľko je elektrina v dosahu. Garáž má výmeru 18 m2 pričom šírka je 2,66 m. Prístup je veľmi dobrý a pohodlný, veľmi dobrá lokalita. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice III - Dargovských Hrdinov
30 000 €
Na predaj 2iz. byt v Trnave
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj 2-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Trnave na ulici Ľudmily Podjavorinskej Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom bytovom dome na prízemí. Podlahová plocha bytu je 52m2. K bytu prislúcha pivnica a spoločná kočikáreň. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou menené boli stúpačky , elektrická kabeláž , plynové prípojky. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby , kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou , obývacia miestnosť , kuchyňa , spálňa. Vybavenie bytu tvorí: *murované jadro *plastové okná *parkety / dlažba *kuchynská linka *spotrebiče *nábytok *vstavaná skriňa Samotný byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytu sa nachádza OC City Aréna , autobusová a vlaková stanica , centrum, úrady. Parkovanie je rezidenčné a platí sa 1eur ročne. Cena nehnuteľnosti je 155 000€ + 2 500€ je provízia pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odhlásenie/prihlásenie *odovzdanie nehnuteľnosti *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
155 000 €
PREDAJ: prerobený 2 izbový byt Teplická, Piešťany
Realitná kancelária Leaders&Partners vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj 2 izbový byt v srdci kúpeľného mesta Piešťany. Nachádza sa na Teplickej ulici, na 2./8. poschodí. Byt Vás isto očarí prerábkou aj keď staršieho dáta a taktiež svojou ideálnou dispozíciou! DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, miestnosť využívaná ako šatník, obývačka s balkónom, spálňa s veľkou vstavanou skriňou, kuchyňa s jedálenským kútom, kúpeľňa s WC a vaňou VÝMERA: obytná plocha bytu 61,33 m2, pivnica 1,2x2,5m, špajza na medziposchodí 1,2x1,2m BYTOVÝ DOM: - rekonštrukcia strechy, zateplenie bytového domu, nová fasáda, rekonštrukcia spoločných priestorov, nové rozvody vody a plynu - k dispozícii výťah - uzamykateľná kočikáreň BYT: - rekonštrukcia pred 11 rokmi - murovaná kúpeľňa, murované jadro - podlahy: drevené parkety, dlažba - veľká vstavaná skriňa v spálni - štýlové bodové osvetlenie na chodbe a v kuchyni - chodba s miestom na závesnú stenu a sedenie - miestnosť vybavená policovým systémom využiteľná ako šatník - štýlová a veľmi zachovalá kuchyňa s rúrou - k bytu prislúcha balkón na južnej strane - špajza na medziposchodí - parkovanie pri bytovom dome na verejnom parkovisku - výťah, ktorý vedie aj priamo do pivníc - optický internet v bytovom dome - v okolí 2 veľké detské ihriská ORIENTÁCIA: obývačka a spálňa - juh, kuchyňa- sever Len pár metrov od bytového domu je k dispozícii obchodný dom Prior (Lidl, Tedi, 101 drogerie, lekáreň, pekáreň, trafika, cukráreň, farmárske produkty, kníhkupectvo, elektro), autobusová zastávka, škôlka a to štátna od 3 rokov alebo súkromná od 1 roka dieťaťa. V tesnej blízkosti vlaková aj autobusová stanica, OD Kocka, Billa, detské ihriská, základná škola. Z tejto lokality máte všetko potrebné v pešej dostupnosti, prakticky nie je potrebné motorové vozidlo. Možnosť uzamykania bicyklov vo vnútri bytového domu v spoločných priestoroch. Byt je vhodný aj ako investičná príležitosť. CENA: 129 000 € Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľnosti. Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City, použite link https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2465 alebo QR kód z fotogalérie. kontakt: 0908 081 621 Vavrincová Alena Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Piešťany
129 000 €
Luxusné apartmány Severný Cyprus, Long Beach-Iskele
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám predstavuje projekt GRAND SAPPHIRE BLU RESORT AND RESIDENCE, ktorý prináša nový a luxusný pohľad na život v Long Beach, Iskele, len 500 metrov od mora. Komplex sa nachádza 10 minút od Famagusty, 30 minút od Letiska Ercan a 45 minút jazdy od letiska Larnaca. Rezort má 5 výškových budov, ktoré majú 28 podlaží a 8 nízkopodlažných blokov, ktoré majú 5 podlaží. Projekt ponúka: Štúdio – od 102 150 € Apartmán 1+1 – od 138 176 € Apartmán 2+1 – od 191 633 € Apartmán 3+1 – od 261 360 € V komplexe nájdete: trojpodlažné parkovisko, Fit plus, infinity bazény na vrchole každého výškového bloku, biznis centrum a mnoho iného. V rezorte bude celkovo 10 000 m2 vnútorných a vonkajších bazénov. Tiež park pre domácich miláčikov, kurty na paddle tenis a multifunkčné ihriská a mnoho iného. Platobný plán: 5% záloha. 35% akontácia. 65% s maximálne 4 mesačnými splátkami do kľúčového dátumu odovzdania v septembri 2027 Projket bude dokončený v júni 2027 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
102 150 €
Luxusné vily Severný Cyprus, Çatalköy-Kyrenia
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám ponúka na predaj luxusné vily v dedine Çatalköy, ležiacej 6 km východne od centra Kyrenie, ktorá vyniká svojou polohou na brehu stredozemného mora, multikultúrnou povahou, modernými štruktúrami a pokojným životom. Jednou z predností, ktoré robia toto stredomorské miesto jedinečným, sú ulice, ktoré si zachovávajú jeho historickú štruktúru a domy, ktoré rozprávajú históriu. Çatalköy Vám ponúka stredomorský spôsob luxusného života. V tomto projekte, ktorý zahŕňa 26 luxusných víl, kde sa súčasná architektúra stretáva so stredomorskou kultúrou, na Vás čakajú priestranné obytné priestory, o ktorých ste vždy snívali. Projekt ponúka 2 typy víl: 4+1 – cena od 932 595 € 5+1 – cena od 1 090 167 € Tieto vily sú vybavené najmodernejšími technológiami a vyznačujú sa štýlovým a moderným dizajnom v každom detaile. Zažite luxusný život na najkrajšom mieste stredozemného mora, v dokonalej harmónii s prírodou, horami a morom. Platobný plán: 30 % akontácia 70 % splátky do termínu dodania novembra 2024 Projket bude dokončený v Novembri 2024 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
932 595 €
Novostavba 4 izbový rodinný dom, Nové Mokrance, pozemok 622 m2
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám ponúka na predaj 4 izbový tehlový rodinný dom v stave hrubá stavba, v Mokranciach - NOVÉ MOKRANCE, Košice-okolie. Zastavaná plocha je 188 m2, úžitková plocha je 120 m2, dom pozostáva z predsiene, kuchyňa je prepojená s obývačkou, 2 samostatné izby, spálňa, technická miestnosť, šatník, kúpeľňa s wc + samostatné wc, komora. Terasa má výmeru 16 m2. Dom je postavený z tehly zn. britterm, strecha je z betónovej škridle, komín zn. Schiedel, plastové okná. Pozemok je rovinatý o rozlohe 622 m2, inžinierske siete na pozemku, po dohode je možná dostavba domu do stavu-holodom, prípadne na kľúč. Dom sa nachádza v slepej ulici, vedie k nemu nová asfaltová cesta. V okolí sú príjemní susedia, mladé rodiny. Plánuje sa výstavba obchodného centra, veľkého detského ihriska. Vzdialenosť od Košíc 27 km, z Moldava N.B. 4 km. Virtuálna prehliadka: https://panorama.homestyler.com/v2?m=np&id=oAaqsSEXBGfDyxEUKBMyNL&locale=en_US Cena hrubej stavby 229.000 € Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Mokrance
229 000 €
Predaj pozemku na výstavbu bytovky, penziónu v Šelpiciach
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Šelpice okres Trnava Pozemok sa nachádza v intraviláne obce priamo v centre na Hlavnej ulici. Výmera pozemku je 1115m2. Pozemok je určený územným plánom na výstavbu bytovky , penziónu , firemné sídlo , obchod a služby. Na pozemku sa nachádzajú všetky IS. Cena pozemku je 167 250€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *odovzdanie nehnuteľnosti *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Šelpice
167 250 €
NA PRENÁJOM Obchodné priestory v Borskom Mikuláši
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Senica Vám ponúka na prenájom obchodné priestory v centre obce Borský Mikuláš. Objekt je po rekonštrukcii a jeho celková ako aj úžitková plocha predstavuje cca 135 m2. Priestory nie sú zariadené, avšak majú verejný vodovod a elektrinu (230/400V). Objekt je zateplený a vykurovanie je vlastné - plynové. Dispozícia: predajný priestor cca 80 m2 skladové priestory 3x cca 8m2/ 1 priestor samostatné WC muži / ženy samostatná kúpeľňa kuchyňa Priestory sú ideálne pre ľudí, ktorí hľadajú miesto pre svoj obchod alebo podnikanie vo výbornej lokalite. Ich lokalita poskytuje skvelé príležitosti pre obchod, cukráreň, ateliérske priestory alebo iné komerčné využitia. Cena mesačného nájmu na vyžiadanie v RK. Pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom, 1x depozit a 1x sprostredkovateľský poplatok. Nezmeškajte túto príležitosť na rozmach vášho biznisu! Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť tieto priestory, neváhajte sa nás kontaktovať. Tešíme sa na spoluprácu s Vami! Kontakt na makléra: zuzana.koprlova@lpreality.sk 0944728522 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Borský Mikuláš
dohodou
Na predaj veľký 3iz. byt s loggiou v Trnave
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj veľký 3-izbový byt s loggiou v Trnave na sídlisku Zátvor Ak hľadáte luxusný byt na úrovni a kvality tak ste ho práve našli. Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom tehlovom bytovom dome kolaudovanom v roku 2012 na 1./2 poschodí bez výťahu. Podlahová plocha bytu je 83m2 + loggia. Orientácia bytu je na JV a SZ. K bytu prislúcha spoločná kočikáreň. Dispozícia bytu je nasledovná: *vstupná chodba *kúpeľňa s vaňou z liateho mramoru , sprchovým kútom a toaletou *detská izba *spálňa s výstupom na loggiu *obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálenským stolom Vybavenie bytu tvorí: *murované jadro *plastové okná *plávajúca podlaha/dlažba *kuchynská linka nemeckej značky Nobilia + vstavané spotrebiče *nové sklenené interiérové dvere s hliníkovými zárubňami *vstavaná skriňa na chodbe a v spálni *klimatizácia *nábytok V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny , Tesco , zástavka MHD , lekáreň). Skvelá dostupnosť na výjazd von z mesta ( obchvat a diaľnicu). K bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta. Výhody predávaného bytu: *moderný slnečný byt *2 parkovacie miesta *okno v kúpeľni *vaňa + sprchový kút Cena nehnuteľnosti je 250 000€ + 3 000€ je provízia pre RK. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie/prihlásenie *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
250 000 €
*NA PREDAJ* nadštandardný 3 izbový byt Šancová / Pezinok
VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=GC1EeqhGtxv Ponúkame na predaj exkluzívny 3 izbový byt situovaný na 1p. polyfunkčného domu v obľúbenej lokalite Šancová, Pezinok. Celková výmera bytu je vrátane loggie je 87.92 m² + pivnica 4.62m2 a úžitková plocha je 81.5 m². Byt je v nadštandardnom stave. Je zariadený moderným nábytkom, čo z neho robí ideálne miesto pre komfortné bývanie. K bytu prislúcha aj loggia s plochou 6.42 m² a pivnica o veľkosti 4.62 m². V interiéri bytu nájdete klimatizáciu, optické internetové pripojenie a ethernetové rozvody. Vybavenie zahŕňa aj energetický certifikát, čo potvrdzuje energetickú efektivitu budovy. Bytovka je zateplená, postavená z kvalitného tehlového materiálu - to zabezpečuje minimálne tepelné straty. ORIENTÁCIA: izby - východ obývačka + lódžia, kuchyňa - západ POSCHODIE: Byt sa nachádza na 1./3 poschodí s výťahom. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa, samostatné WC, spálňa, detská izba - v oboch izbách sa nachádzajú vstavané skrine a francúzske balkóniky, kuchyňa s praktickým ostrovčekom a obývacia izba so vstupom na loggiu - loggia je cela presklená, čiže byt pôsobí veľmi otvorene a vzdušne, preniká sem dostatok denného svetla a tvorí príjemnú atmosféru. Pokiaľ si chcete dopriať súkromie, jednoducho stiahnete textilnú clonu, ktorá sa na lódžií nachádza. VYBAVENIE: alarm + senzory pohybu vlastné kúrenie - na chodbe sa nachádza kondenzačný plynový kotol zn. Vaillant, ktorý zabezpečuje ohrev vody aj vykurovanie - podlahové kúrenie v celom byte plastové okná s dvojsklom + vonkajšie žalúzie protipožiarne bezpečnostné dvere zn. Adlo -kamenná dlažba, drevená dyhovaná podlaha kúpeľňa s nadštandardným sprchovým kútom moderná kuchynská linka s granitovou doskou, umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou a na kuchynskom ostrovčeku sa nachádza plynová varná doska a digestor s centrálnym odťahom do šachty. BYTOVÝ DOM: novší bytový dom skolaudovaný v roku 2012 výťah tehla automatický telefónny vrátnik s kamerou MESAČNÉ PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY (4 osoby): fond opráv + voda - 120€ plyn - 30€ LOKALITA: Byt sa nachádza v úplnom centre Pezinka, v pešej dostupnosti sa nachádza kompletné občianske vybavenie. Hlavné mesto Bratislava je vzdialené 20 km a napojenie sa na diaľnicu D1 je 14 km. Táto lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: potraviny, pošta, lekáreň, MHD a SAD zastávka, MŠ, ZŠ, Gymnazium, železničná stanica, poliklinika, reštaurácie, kaviarne, banky, obchody a služby. VÝHODY: - možné ponechanie vybavenia - po dohode s majiteľmi (vstavané skrine, sanita, kuchynská linka zostáva) - výborná dopravná dostupnosť aj dostupnosť občianskej vybavenosti - novšia bytovka, výhody bývania v centre, zároveň však veľmi dobre odhlučnené, vďaka dispozícií bytu veľký pocit súkromia Cena tohto nadštandardného bytu je 239 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť na kvalitné bývanie! Tento byt splní očakávania aj tých najnáročnejších klientov! Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Pezinok
239 000 €
Thajsko-Pattaya-2izbový byt-Laguna Bay
Leaders & Partners Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v Thajsku v lokalite Pattaya – Jomtien. Rozloha bytu: 40 m2 Byt sa nachádza v bytovom dome Laguna Bay na 8/10 poschodí s výťahom. Byt je kompletne zariadený, s balkónom s výhľadom na more. V byte je klimatizácia, wifi. K dispozícii sú dva bazény, fitnes, sauna. Parkovanie v suteréne bytového domu. O bezpečnosť sa stará 24 hodinová bezpečnostná služba-security. Lokalita: tichá lokalita len 300 metrov od mora – Thajský záliv. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, 7-11, MiniBig C, Lotus, Pattaya park Market.. Najbližšie letisko je vzdialené cca 40 km. Bangkok 150 km. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť správu bytu v čase keď byt nebudete využívať. Náš slovensky hovoriaci spolupracovník priamo na mieste Vám zabezpečí vyťaženosť bytu – nájomníkov, prebratie, odovzdanie a upratovanie bytu. Ideálna ponuka na dovolenky a zároveň investícia, ktorá Vám bude generovať zisk. Cena: 60.371 Eur (cena sa môže mierne pohybovať v závislosti od kurzu Thajského bahtu) Cena je vrátane provízie RK a poplatkov spojených s kúpou bytu. V prípade záujmu o bližšie informácie a dohodnutie si obhliadky volajte : Štefan Kanovič +421 0907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
60 371 €
Thajsko-Pattaya-rodinný dom-Green Wiev Village
Leaders & Partners Vám ponúka na predaj rodinný dom v Thajsku v lokalite Pattaya – Jomtien - Green View Village. Obytná plocha domu: 130 m2 Pozemok: 300 m2 Dom je novo zrekonštruovaný a plne vybavený. Skladá sa z: 1 obývacia izba, 3 spálne, 2 kúpeľne, jedáleň, kuchyňa, terasa s vonkajším posedením. 1xparkovacie miesto Lokalita: tichá lokalita, cca 4km od Dongtang Beach v oblasti Jomtien – Thajský záliv. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, 7-11, MiniBig C, Lotus, Pattaya park Market.. http://maps.google.com/?q=12.936745,100.916077 Najbližšie letisko je vzdialené cca 40 km. Bangkok 150 km. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť správu domu v čase keď dom nebudete využívať. Náš slovensky hovoriaci spolupracovník priamo na mieste Vám zabezpečí vyťaženosť domu – nájomníkov, prebratie, odovzdanie a upratovanie domu. Ideálna ponuka na dovolenky a zároveň investícia, ktorá Vám bude generovať zisk. Cena: 97.530 Eur (cena sa môže mierne pohybovať v závislosti od kurzu Thajského bahtu) Cena je vrátane provízie RK a poplatkov spojených s kúpou bytu. V prípade záujmu o bližšie informácie a dohodnutie si obhliadky volajte : Štefan Kanovič +421 907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
97 530 €
Thajsko-Pattaya-byt 90m2-Thep Thip Mansion
Leaders & Partners Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v Thajsku v lokalite Pattaya – Jomtien. Rozloha bytu: 90 m2 Byt sa nachádza v ThepThip Mansion, na 8 poschodí s výťahom. Byt je kompletne zariadený, s výhľadom na more. Rozľahlá obývačka s kuchyňou, spálňa, 2x kúpeľňa. V byte je klimatizácia, wifi. Lokalita: 500 metrov od pláže Yinyom Beach – Thajský záliv. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, 7-11, MiniBig C, Lotus, Pattaya park Market.. Najbližšie letisko je vzdialené cca 40 km. Bangkok 150 km. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť správu bytu v čase keď byt nebudete využívať. Náš slovensky hovoriaci spolupracovník priamo na mieste Vám zabezpečí vyťaženosť bytu – nájomníkov, prebratie, odovzdanie a upratovanie bytu. Ideálna ponuka na dovolenky a zároveň investícia, ktorá Vám bude generovať zisk. Cena: 102.800 Eur (cena sa môže mierne pohybovať v závislosti od kurzu Thajského bahtu) Cena je vrátane provízie RK a poplatkov spojených s kúpou bytu. V prípade záujmu o bližšie informácie a dohodnutie si obhliadky volajte : Štefan Kanovič +421 907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Ostatné krajiny
102 800 €
PREDAJ rodinný dom Hegyeshalom
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj murovaný rodinný dom v pokojnej ulici maďarskej obce Hegyeshalom. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 1978 z tehlového muriva. V súčasnosti je možné využívať prízemné poschodie, ale vrchné poschodie je môžné tiež zobytniť, Takto je možné vytvoriť aj dom vhodný pre dvojgeneračné bývanie. Fasáda domu je zateplená. Dom má rozlohu 100 m2 a pozemok, ktorý k nemu patrí, je 800 m2. Dispozícia domu: 2 izby, 1 polizba, obývacia izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom v jednej miestnosti s WC, kuchynský kút, špajza, jedáleň, vstavaná terasa. Dvere a okná sú plastové, vybavené žalúziami a čiastočne sieťkami proti hmyzu. Vykurovanie je plynové s radiátorovým odvodom tepla. K dispozícii je aj kotol na zmiešané palivo a kachľová pec. Dom má invertorovú klimatizáciu. Dom je čiastočne podpivničený / 16 m2. Dom je prístupný z 2 vchodov. Krytá terasa s rozlohou 6 m2 je orientovaná do záhradnej časti. Vo dvore sa nachádza garáž, prístrešok pre auto a 2 hospodárske budovy, ako aj kryté posedenie. Zalievanie záhrady je vyriešené zo studne. Nábytok je vecou dohody s majiteľom Cena: 175.000€ KONTAKT: Katarína Hudáková +421 910 700 704 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2445 . Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Maďarsko
175 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 29