Sereď : Predaj skladového objektu 3.824 m2 ( 3 podlažný sklad, rampa) a rodinného domu na pozemku o
Sereď je mesto ležiace v Trnavskom kraji. Má rozlohu 30,454 km² a žije tu cca 16 000 obyvateľov. Mesto je napojené na rýchlostnú cestu R1, ktorá ho spája s mestami Trnava a Nitra. Od Senca a Sládkovičova vedie I/62, od Galanty I/35 a od Hlohovca II/507. Hlavnou autobusovou stanicou je stanica na Námestí slobody. Ponúkané objekty sa nachádzajú v meste Sereď , v okolí sa nachádzajú rodinné domy a občianska vybavenosť. V areáli sa nachádza objekt predajne so skladom, rodinný dom a 3 - podlažný objekt skladu. Na predaj je objekt pôvodne slúžiaci na skladové priestory. Objekt je 3 - podlažný s plochou strechou a pivničnými priestormi. Objekt má nakladaciu rampu. V objekte sa nachádzajú dva nákladné výťahy. Zastavaná plocha objektu je 1. 278 m2. K objektu prislúcha i časť pozemku o výmere 4.633 m2, a príjazdová komunikácia (podľa dohody). Ďalej rodinný dom ZP 128 m2, s pozemkom 296 m2, jedno nadzemné podlažie + pivničné priestory. V areáli sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Objekty sú napojené na elektrickú energiu, vodu a kanalizáciu. Kúpna cena skladu : 750.000,- €, rodinný dom : 50.000,- €. Dohoda možná.
Sereď
800 000 €
Prenajmeme ( predáme) v Ružomberku ( Rybárpole ) skladový objekt o celkovej výmere 6.000 m2 ( možný
Prenájom skladovej haly v Ružomberku , lokalita Rybárpole, prízemný objekt o celkovej ploche 6.000 m2 - skladové a administratívne priestory. Asfaltová príjazdová komunikácia. Firemné vlastníctvo. Možnosť odpredaja nehnuteľnosti : 104,- €/m2, celkom k odpredaji 4.825 m2. Cena nájmu : 4,- €/m2/mesiac. Dohoda možná. Možnosť prenájmu aj menšej výmery skladovej plochy - admin. priestoru.
Ružomberok
dohodou
Predáme v Bardejove polyfunkčnú budovu, pozemok 5.147 m2, firemné vlastníctvo
Predaj polyfunkčnej budovy s pozemkom o celkovej výmere 5.147 m2 v okrajovej priemyselnej časti mesta Bardejov ( areál JAS ), všetky inžinierske siete, vlastné parkovisko. Objekt tvorí výšková 10 podlažná budova s rozlohou podlažia 662 m2 a 2 podlažný polyfunkčný priestor, zastavaná plocha 2024 m2, dvor a volná plocha 3123 m2. Objekt je možné využiť ako hotelové zariadenie, obchody, občiansku vybavenosť. Alternatívne je možné objekt využiť na realizáciu 1 a 2 izbových bytov.Technický stav objektu je vyhovující, je potrebné urobiť opravu strešnej konštrukcie a dispozičné úpravy priestorov, firemné vlastníctvo, kúpna cena 1.200.000,- €.
Bardejov
1 200 000 €
Predáme stavebný pozemok 75.000 m2 v lokalite Poprad - Veľká Lomnica ( logistika, ľahká výroba), inž
Predaj stavebného pozemku o výmere 75.000 m2 ( parcely reg. "C", možnosť predaja aj menšej výmery - min. 5000 m2 ) v lokalite Poprad - Veľká Lomnica, určený na logistiku, ľahkú výrobu. Výstavba inžinierských sietí a lokálnych komunikácií ukončená v r. 2023 ( začátek výstavby infrastruktury 06/23). Indexy : zastavanosť 0,46, spevnené plochy 0,23, zeleň 0,30. Majetok právnickej osoby, kúpna cena 55,- EUR/m2 + DPH ( vrátane inž. sietí a komunikácií ).
Veľká Lomnica
55 €/m²
Vysoké Tatry, Stará Lesná - predaj stavebného pozemku s chatou o výmere 4.900 m2, všetky inžinierske
Vysoké Tatry, Stará Lesná , predaj stavebného pozemku o celkovej výmere 4.900 m2, všetky inžinierske siete a prístupová asfaltová komunikácia. Na pozemku o výmere 450 m2 sa nachádza drevená chata v pôvodnom stave , ďalej 3 parcely o výmerách 1.100 m2, 1.750 m2 a 1.600 m2 ( možnosť samostatného predaja ). Majetok fyzickej osoby. Vydané platné územné rozhodnutie o umístnení stavby - dva samostatne stojace objekty slúžiace pre rodinnú rekreáciu. Cena v realitnej agentúre.
Stará Lesná
dohodou
Predáme v Ružomberku , lokalita Rybárpole skladový objekt o výmere 4.825 m2, firemné vlastníctvo
Predaj skladových priestorov o výmere 4.825 m2 v meste Ružomberok, lokalita Rybárpole, firemné vlastníctvo. Kúpna cena v realitnej kancelárii.
Ružomberok
dohodou
Predáme v centre Košíc rekonštruovanú historickú administratívnu budovu, firemné vlastníctvo
Administratívna budova, ktorá sa nachádza v historickom jadre mesta Košice, trojpodlažná , s obytným podkrovím, podpivničená, meštiansky dom s malým dvorom. Budova bola kompletne rekonštruovaná v r. 2000, je vybavená vlastným vykurovaním, telefónnou ústredňou, výťahom, štruktúrovanou kabelážou v každej miestnosti budovy (DSL internet, optika ). V rokoch 1997 - 1999 bol objekt stavebnými úpravami a rozsiahlou rekonštrukciou prispôsobený na súčasné administratívne účely. V rámci stavebných úprav bol realizovaný nový krov s krytinou, osobný výťach, klimatizácia, reprezentatívne rokovacie priestory s mramorovým kozubom. Kompletná výmena elektroinštalácie, rozvodyx vody, kanalizácie, výmena okien, sociálne zariadenia a kuchynky. Kúrenie je nezávislé 4 plynové kotle, ohrev vody cez zásobník TÚV. V objekte sú rozvody telefonnej siete , štruktrálna kabeláž LAN, kamerový a zabezpečovací systém. Základné technické parametre ( zastavané plochy ): PP- 410 m2, 1, 2, 3, NP + podkrovie po 495 m2 ( 1980 m2) , prum. zast. plocha - 479 m2, prum. výška podlaží - 3,74 m, obostavaný priestor stavby - 8.994 m3. K dispozícii znalecký posudok a projektová dokumentácia budovy. Jednotlivé podlažia sú vybavené kuchynkou, elektronickým zabezpečovacím a kamerovým systémom. V okolí budovy je možnosť parkovania. Budova je v prevádzke ( prenájom ) . Firemné vlastníctvo. Cena v realitnej kancelárii.
Košice I - Staré Mesto
dohodou
Ponúkame na prenájom skladové priestory v KE - JUH, 580 m2.
Ponúkame na prenájom skladové priestory v lokalite KE - JUH, Jazerná ulica. Výmera priestorov je 580 m2. Vybavenie: nakladacia rampa, spevnená plocha na parkovanie, sekčné brány, betónová podlaha s asfaltovým povrchom, vykurovanie. Cena prenájmu 4,70 EUR / m2 / mesiac + DPH, energie. V prípade záujmu o bližšie informácie kontaktujte maklára na 0907970829.
Košice IV - Juh
2 726 €/mes.
Predaj pozemku v obci Ruskov, 7.000 m2, osobné vlastníctvo, vhodné na fotovoltaiku
Predaj pozemku ( orná pôda) v obci Ruskov ( Košice okolie), výmera 7.000 m2, osobné vlastníctvo, pozemok je vhodný na realizáciu fotovoltaiky. Kúpna cena 50,- EUR/m2.
Ruskov
350 000 €
Predáme v Piešťanoch ( lokalita - ul. pplk. V. Abela ) stavebný pozemok o výmere 1.357 m2 , inžinier
Stavebný pozemok ( dve parcely po 495 m2, prístupová cesta 367 m2 ) v osobnom vlastníctve o celkovej výmere 1.357 m2 , určený v rámci Územného plánu mesta Piešťany pre prímestské bývanie. Možnosť výstavby 2 rodinných domov ( 2 nadzemné podlažia ) na 2 parcelách po 495 m2. Parcela susedí s obytným súborom individuálnej bytovej výstavby rodinných domov ( v lokalite - ul. pplk. V. Abela ). Inžinierske siete a prístupová komunikácia na hranici pozemku ( právo prechodu a prejazdu na prístupovej komunikácii ). Možnosť výstavby obchodného, popr. výrobného zariadenia, služby, drobné prevádzky pre uspokojenie potrieb obyvateľov spádového územia. Kúpna cena 140,- €/m2, Majetok fyzickej osoby.
Piešťany
189 980 €
Prenájom obchodného priestoru Košice - Alejova cesta, výmera 50 m2, prízemie
Ponúkam na prenájom obchodný priestor na prízemí o výmere 50 m2. Obchodný priestor sa nachádza v obchodno-prevádzkovom objekte v blízkosti Alejovej cesty. Parkovanie priamo pred prevádzkou, v priestore je momentálne molo-obchodná prevádzka. Cena uvedená vrátane energii. K dispozícii ihneď.
Košice IV - Juh
750 €/mes.
Košice - rekreačné stredisko Jahodná, predaj apartmánov v novostavbe o celkovej výmere 105 m2, fir
Predaj nových apartmánov v radovej zástavbe ( novostavba ) v rekreačnom stredisku Jahodná - Košice ( lyžovanie, cyklistika, turistika) . Na predaj sú štyri apartmány o dvoch nadzemných podlažiach o celkovej výmere cca 96 m2, jeden apartmán je zariadený ( kuchaňa, obývacia izba), vlastné parkovanie. Inžinierske siete : elektrika, voda, kanalizácia, asfaltová prístupová komunikácia. Členenie apartmánov : 1.NP : kuchyňa s jedálenskou časťou, obývacia izba, technická miestnosť s práčovňou, zádverie, kúpeľňa s WC, terasa, závetrie, 2 NP : 3 x izba, chodba, kúpeľňa s WC. Firemné vlastníctvo. Cena nezariadených apartmánov 250.000,- EUR ( vrátane DPH), zariadený apartmán 280.000,- EUR ( vrátane DPH).
Košice I - Sever
250 000 €
Prenajmeme v Košiciach - Moyzesova ul. rekonštruované obchodné ( kancelárske ) priestory, 154 m2, p
Prenájom obchodných ( kancelárskych ) priestorov na Moyzesove ul. v Košiciach ( prízemie ) o výmere 154 m2, kompletná rekonštrukcia, možnosť parkovania v dvore budovy - 2 osobné mot. vozidlá, firemné vlastníctvo. Členenie priestorov - viď. nižšie uvedený pôdorys. Cena nájmu 924,- EUR/ mesiac + DPH + energie.
Košice I - Staré Mesto
924 €/mes.
Ponúkam na predaj veľký 2 izb. byt v rezidencii Borovicový háj, Popradská ulica, Košice - Západ.
Pokiaľ hľadáte komfortné bývanie v tichej lokalite obklopenú lesom nespriehľadnite túto ponuku. Byt sa nachádza v uzavretej rezidencii Borovicový háj s veľkou vnútornou záhradou s parkovou úpravou a posedením pri fontáne a súčasne byt disponuje veľkou terasou s výhľadom do tichej a pokojnej časti lesoparku. Ďalej rezidencia ponúka svojim obyvateľom komfort v podobe veľkej recepcie s non-stop strážnou službou, fitnes, podzemnú garáž. Na predaj ponúkame veľký 2 izb. byt s možnosťou úpravy na 3 izbový byt. Výmera samotného bytu je 70 m2 + 14 m2 terasa + pivnica 3,5 m2. Členenie bytu: vstupná chodba, samostatné WC, obývacia izba spojená s kuchynskou časťou, spálňa, kúpeľňa, terasa. Vybavenie bytu: vstavané skrine v chodbe, spálni, kuchynská linka s vstavanými spotrebičmi, plávajúce podlahy, vaňa + sprchovací kút. Vstavané zariadenie a vybavenie je zahrnuté v cene bytu. Výhodou bytu je terasa orientovaná na západ, do lesa čo zvyšuje komfort bývania v tichšom prostredí. Pivnica je zahrnutá v cene bytu. Možnosť dokúpenia garážového parkovacieho miesta v podzemnej časti za cenu 20 000 EUR. Kúpa bytu nie je podmienená nutnosťou kúpy park. miesta. Byt je kúpou voľný. V cene je zahrnutý právny servis spojený s kúpou bytu. Možnosť kúpy na hypotekárny úver.
Košice II - Západ
239 990 €
Prenajmeme v Košiciach, Južná trieda kancelárske priestory o výmerách od 17 do 37 m2, možnosť sklado
Prenájom kancelárskych priestorov v Košiciach, lokalita Južná trieda o výmerách od 17 do 37 m2, celkom 20 kancelárií ( prenájom aj jednotlivo). Majetok právnickej osoby.
Košice IV - Barca
259 €/mes.
Predáme vo Veľkej Lomnici ( golfový areál ) stavebný pozemok o výmere 560 m2 ( možnosť väčšej výmery
Predaj pekného slnečného stavebného pozemku o výmere 560 m2, s výhľadom na celé panoráma Vysokých Tatier, možnosť predaja aj väčšej výmery ( 900 - 1.200 m2 ), všetky inžinierske siete , asfaltová prístupová komunikácia, verejné osvetlenie, firemné vlastníctvo. Uzatvorená lokalita, kúpna cena 210,- €/m2.
Veľká Lomnica
117 600 €
1 2 3