Dýka drak
Krásna replika dýky s motívom draka, s červeným okom na rukoväti,ktorá je bohato zdobená drakmi z oboch strán.Čepeľ je tupá, z nerezovej ocele,ktorá sa dá dobrúsiť .V darčekovej kravičke. Možnosť dokúpiť stojan vodorovný 5€ alebo na stenu 3€. Celková dĺžka: 35cm,váha 250 g.
Námestovo
12 €
Anglická kresadlová pištoľ 18.storočie
Anglická kresadlová pištoľ 18.storočie-replika,kresadlová, t materiál morené hruškové drevo, mosadz, funkčná mechanika.dlžka :35 cm. váha:653 g,+5€ drevený stojan vodorovný, Drevená podložka na stenu upravovaná drásaním,tj.opalovaná,kartáčovaná a následne 3x morená ozdobená mosadznými filigranmi s erbom 7€. Výrobok zo španielskej dielne Denix.Pozri moje INZERATY
Námestovo
27 €
Pamätná minca replika, Erwin Rommel
Pamätná minca replika, Erwin Rommel , prezývaný „Púštna líška“ bol to nemecký poľný maršal považovaný za jedného z najlepších poľných taktikov druhej svetovej vojny. Preslávil sa ako veliteľ tzv. Divízie duchov počas ťaženia vo Francúzsku v roku 1940 a najmä neskôr ako veliteľ Afrikakorpsu počas bojov v severnej Afrike. Po porážke týchto síl bol menovaný do funkcie inšpektora Atlantického valu, kde ako jeden z vyšších nemeckých veliteľov čelil invázii. Po neúspešnom atentáte na Hitlera v júli 1944 bol donútený spáchať samovraždu. Deutsche Wehrmacht 1891-44 Plátovaná zlatom Au.999, vrstva 0.1mm 40.0x3.0mm Jadro: železo cca 28.5 gram hrana vrúbkovaná Stav: nová, razbový lesk PROOF plastový obal zadarma. Nič nepropagujem,len pre zberateľov.
Zubrohlava
7 €
Ploskačka Cccp
Ploskačka Cccp,retro,z nerezovej ocele s koženým obalom,prakticky nerozbytná v darčekovej krabičke s praktickým lievikom.Uzáver je skrutkovací s držiakom,zabezpečená proti vyliatiu.Skvelý darček pre muža.
Námestovo
15 €
Meč Théodena Rohanského "HERUGRIM" Pán Prsteňov
"Vpred! Nebojte sa žiadneJ tmy! Hor! Hor, jazdci Théodenovy! Kopije sa budú triasť, štíty budú praskať! Je deň mečov, deň červený, než slnko vstane! Do boja! Do boja! Choďte! Choďte do skazy a do zániku sveta ! Boj! Boj! Boj! Do boja, Eorlovci! " Meč ktorý po viac ako 500 rokov prechádzal líniou rohanských kráľov. Nám najznámejším je však Rohanský kráľ Théoden, ktorý ho držal v ruke v bitkách o Helmov žľab alebo pri jeho poslednom strete na Pelennorských poliach. Tento dlhý meč je tak stále dedičstvom rohanského kráľa, ktorý s ním neohrozene bude chrániť svoj ľud pred akoukoľvek hrozbou. Unesiete túto tradíciu aj Vy ?! Meč Théodena Rohanského "HERUGRIM" je ikonickou zbraňou z legendárnej filmovej trilógie Pán Prsteňov. Táto absolútne skvostná replika disponuje nielen kvalitným prevedením, ale aj úžasnými detailami, ktoré Vás doslova vtiahnu do Tolkienovho fantastického sveta. Čepeľ meča "HERUGRIM" je adaptáciou širokej varianty dlhého meča. Materiál použitý na výrobu tejto čepele je nerezová oceľ, ktorá je opatrená dvojitým krvným žlabom. Ostrie tohto meča je však pre cosplayové, divadelné a alebo len výstavné účely tupé. Táto krásne leštená čepeľ meča "HERUGRIM" potom prechádza v luxusne prevedenú rukoväť. Začiatok tejto rukoväte začína pri veľmi detailnej a masívnej záštite. Táto záštita je vyrobená z masívneho kusu mosadze, ktorý obopína celú čepeľ. Motív záštity je potom pre ľud Rohanu charakteristické vyobrazenia dvoch koní, ktorí sa dotýkajú hlavami. Táto masívne detailná rytina ktorou je zdobená záštita potom prechádza v drevenú rukoväť, ktorá vďaka tvaru padne každému do ruky! Hlavica tejto rukoväte je potom opäť vyrobená z masívneho kusu mosadze, ktorý zdobí drážky a rytiny vykonané rovnako ako pri záštite. Meč "HERUGRIM" je masívnou záležitosťou, ktorá nesmie chýbať v žiadnej zbierke milovníka Tolkienovho sveta Pána Prsteňov. Vo chvíľach mieru si tento luxusný kúsok môžete zavesiť na Rohanskú drevenú plaketku a vyzdobiť tak Vaše obydlie kúskom histórie Stredozeme. Rôzne stojany.
Zubrohlava
85 €
Templárská dýka hnedá
Replika založená na historických dizajnoch. Replika je dekoratívna. Nie je to na výcvik ani na boj. Čepeľ: nerezová oceľ 440, obojstranne hladká. Okrem toho je na jednej strane pri rukoväti gravírovanie v podobe templárskej pečate s nápisom: SIGILLUM MILITUM CHRISTI (Pečať Kristových bojovníkov). Púzdro: plast potiahnutý ekologickou kožou. Kovanie: kovom gravírovaná rukoväť - kovom gravírované symboly spojené s rádom Templárska hlava: kovová guľovitá pečiatka Templársky nápis SIGILLUM militum Christi (Seal Warrior Christ) Jelec: kovová gravírovaná so štítom templárov dĺžka plášťa: asi 40 cm Dĺžka bez pochvy: asi 36 cm Dĺžka čepele: asi 24 cm Šírka čepele pri rukoväti: asi 2,4 cm Hrúbka čepele pri rukoväti: asi 3 mm
Námestovo
25 €
Replika Revolver Colt M 1860, armádný model
Revolver Peacemaker USA 1873, kaliber 45, 7 1/2 ' Dekoračná replika, revolver Peacemaker USA 1873 ráže 45, 7 1/2' s drevenou rukoväťou. Mechanizmus je pohyblivý. Možno natiahnuť a po stlačení spúšte revolver cvakne. Bubienok sa otáča. Do bubienka možné vložiť dekoračné náboje alebo kapsľové náboje, ktoré imitujú reálnu streľbu. Revolver Peacemaker USA 1873, kaliber 45, 7 1/2' - Technické dáta dĺžka revolvera: 35 cm hmotnosť: 1020 g materiál: kov a drevo výrobca: Denix, Španielsko Predaj len osobám nad 18 rokov! Nutný zbrojný preukaz, nakoľko sa jedná o prepis tejto strelnej zbrane na iného držiteľa patričného zbrojného preukazu!
Námestovo
55 €
Trabuco flintlock puška, Anglicko 18. storočia
Všetky tieto zbrane si vyžadovali manuálne nabíjanie munície, ktorá bola vložená hlavnou po každom výstrele. Obvykle bola zbraň naložená jednou guľkou olova, aj keď ju bolo možné použiť aj s niekoľkými guľkami menšej veľkosti . Táto zbraň bola používaná v osemnástom storočí ako predchodca brokovnice, bola veľmi nepresná, ale bol užitočná pri, počas námorných bitiek, kde bol boj na krátku vzdialenosť. Okrem toho sa tieto zbrane používali na jeden výstrel, pretože spôsob ich nabíjania bol veľmi pomalý a nebol k dispozícii čas na jeho dobitie. Preto boli bojovníci po vystrelení nútení natiahnuť svoje šable alebo meče alebo použiť pištoľ ako obušok, pretože okolnosti neumožnili dobiť ju včas. Viete, že mušketier Phortos používal túto zbraň film vo filme Traja mušketieri (2011)? 8€ zvislý drevený stojan. Predaj len osobám nad 18 rokov! Nutný zbrojný preukaz, nakoľko sa jedná o prepis tejto strelnej zbrane na iného držiteľa patričného zbrojného preukazu!
Námestovo
80 €
Vreckové hodinky AC/DC
Vreckové hodinky s vobrazeným zvona a nápisom HELLS BELL od skupiny AC/DC,na baterku,nové Vlastnosti produktu: Priemer:4,8 cm Hrúbka: 1,5cm Celková dĺžka reťaze:30 cm.V prevedeniach brondz.Hodinky sú celokovové.Darčeková kazeta 5€..Pozrite MOJE INZERATY.
Zubrohlava
10 €
Vreckové hodinky srdce-vintage
Vreckové hodinky srdce,skvelý darček pre milovanú osobu.Priemer puzdra: cca. 4,7cm Hrúbka puzdra: cca. 1,6 cm (vrátane obalu) Dĺžka reťaze: cca. 36,2 cm Na baterku,celokovové+ darčeková krabička 4€.
Námestovo
10 €
Vreckové hodinky-tirák
Vreckové hodinky s námetom nákladného auta. Vlastnosti produktu: Hodink sú celokovové. Priemer: O 4,8 cm Hrúbka: O 1,5cm Celková dĺžka reťaze: O 30 cm.Darčekové vrecko grátis.
Zubrohlava
10 €
Náhrdelník Panny Márie
Náhrdelník Panna Mária Fatimská, Nepoškvrnené Srdce Panny Márie s hodinkami. Krásny vintage náhrdelník s vreckovými hodinkami poskytujú presný čas, sú celokovové. Na prednej strane vzor Nepoškvrnené Srdce Panny Márie,zaliatý v živici. Vreckové hodinky sú ideálnym darčekom pre seba, najlepší darček k sviatostiam, vynikajúci vianočný darček, darček k narodeninám, svadobný darček, atď. Náhrdelník v darčekovom vrecku, batéria vydrží aj rok. Vlastnosti produktu: Priemer: asi 3,6 cm Hrúbka: asi 2,0 cm Celková dĺžka reťaze: Približne 80 cm v
Námestovo
14 €
Meč Boromir
Boromir je statočný bojovník známy v Gondore pre svoju veľkosť a svoje zásluhy. Jeho sila a silná vôľa z neho urobila veľkého veliteľa Gondoru. Obdivujú ho dokonca aj ľudia z Rohanu, najmä Éomundov. Boromir je syn Denethora II. , Ktorý je správca Gondoru. Má brata Faramira, ktorý je mladší, než on. Prevzal by preto po otcovi titul správcu Gondoru. Keď bolo Boromirovi desať rokov, tak jeho matka zomrela. V dôsledku toho sa jeho otec stal pochmúrnym a viditeľne uprednostňoval Boromira nad jeho mladším bratom Faramirom. Napriek tejto skutočnosti si boli bratia veľmi blízki. Boromir sa venoval velenia svojim ľuďom a bol v bitke pri Osgiliathu. On, jeho brat a dvaja ďalší boli jedinými, ktorí prežili a museli plávať na rieke Anduintoreach až do bezpečia. V čase vojny o Prsteň bol považovaný za jedného z najlepších smrteľných bojovníkov.Nerez oceľ 440. Dĺžka meča: 98 cm. Drevená plaketa so znakom Boromira, kapitána Bielej veže.
Zubrohlava
65 €
Vreckové hodinky Rusko
Vreckové hodinky Rusko,na baterku,nové Vlastnosti produktu: Priemer:4,8 cm Hrúbka: 1,5cm Celková dĺžka reťaze:30 cm.V dvoch prevedeniach,brondz alebo zlaté..V dvoch prevedeniach,brondz alebo zlaté.
Zubrohlava
10 €
Templárský náhrdelník Assassins
Templárský náhrdelník Assassins,materiál:smaltovaný kov,templárský znak z oboch strán.váha:cca 15 g,rozmer:45 mm.
Zubrohlava
3 €
Vreckové hodinky pre motorkára
Vreckové hodinky pre motorkára,na baterku.Vlastnosti produktu: Priemer:4,8cm,hrúbka:1,5cm,chelková dĺžka reťaze:30cm.Darčekové vrecko grátis.
Zubrohlava
10 €
Stredoveký meč Highlander MacLeod
Stredoveký meč Highlander MacLeod Meč Dýka Highlander MacLeod Fantasy dýka podľa slávnych filmov a seriálu Horal (Highlander) o nesmrtlených. Dýka so znakom rodu MacLeod (Connor a Duncan). Presná zmenšenina meča používaného vo filme Connorom MacLeodom (Christopher Lambert). Popis: Dĺžka: 36 cm. Materiál: oceľ,pošva potiahnuta koženkou s mosadznými znakmi drakov.
Námestovo
14 €
Slobodomurársky prsteň
Slobodomurársky prsteň,leštený kov,vyobrazenie slobodomurárského znaku,vnútorný priemer 2cm,obvod 6,28 cm.
Zubrohlava
8 €
Templárský náhrdelník
Templárský náhrdelník, veľkosť:2,5 cm s 50 cm retiazkou,brondzovou farbou.Obraz je pokrytý klenutým sklom. Balenie v darčekovom vrecku.
Zubrohlava
3 €
Ploskačky CCCP
1.Úplne nová ploskačka vysokej kvality. Táto ploskačka je z nehrdzavejúcej ocele sa ľahko nosí,môžete si zobrat so sebou svoj obľúbený nápoj. Má pripevnený uzáver so závitom, takže sa krytka sa neotvorí.V darčekovej krabičke. Materiál: nehrdzavejúca oceľ + PU koža Kapacita: 2,3 dl Hmotnosť: 150g Cena:12€ 2.Ploskačka CCCP,nerezová ocel,potiahnutá kožou,v darčekovom balení.Cena:18€
Zubrohlava
12 €
Templárský odznak
Templárský odznak.Priemer 25 mm.
Námestovo
3 €
Templárská dýka čierna
Replika založená na historických dizajnoch. Replika je dekoratívna. Nie je to na výcvik ani na boj. Čepeľ: nerezová oceľ 440, obojstranne hladká. Okrem toho je na jednej strane pri rukoväti gravírovanie v podobe templárskej pečate s nápisom: SIGILLUM MILITUM CHRISTI (Pečať Kristových bojovníkov). Púzdro: plast potiahnutý ekologickou kožou. Kovanie: kovom gravírovaná rukoväť - kovom gravírované symboly spojené s rádom Templárska hlava: kovová guľovitá pečiatka Templársky nápis SIGILLUM militum Christi (Seal Warrior Christ) Jelec: kovová gravírovaná so štítom templárov dĺžka plášťa: asi 40 cm Dĺžka bez pochvy: asi 36 cm Dĺžka čepele: asi 24 cm Šírka čepele pri rukoväti: asi 2,4 cm Hrúbka čepele pri rukoväti: asi 3 mm
Námestovo
25 €
Slobodomurárska dýka-replika
Slobodomurárska dýka je poctou katedrálnemu veku, v ktorom si slobodomurári vytvorili v cechoch spolky robotníkov, každý spolok tvoril lóžu s dôstojníkmi a s tromi stupňami členstva. Prvou skupinou boli učni alebo nositelia bremien, druhou boli remeselníci alebo zruční remeselníci na chráme a tretí boli Majstri alebo vedúci stavaných štruktúr. Slobodomurári v 18. a 19. storočí udelili slobodomurársku dýku ako ocenenie hodnosti a zásluh. Táto zložito podrobná dýka Masonic je vybavená čepeľou z nehrdzavejúcej ocele s celkovou dĺžkou 55 cm. Dĺžka ostria 33,5 cm.Váha 700 g .Dýka je tupá ,rukovať obahuje červený zamat.Možnosť dokúpiť stojan.
Námestovo
30 €
Repliky templárských dýk
Rád templárov (oficiálny názov Pauperes commitiones Christi templique Salomonis - Chudobní ochrancovia Kristovi a chrámu Šalamúnovho) bol stredoveký vojensko-mníšsky rytiersky rád, ktorý v roku 1119 založil francúzsky rytier Hugo de Payens. Prioritnou úlohou Rádu bolo ochraňovať kresťanských pútnikov zo Západu na cestách po Svätej Zemi. Rád bol násilne rozpustený a neskôr, roku 1312 aj oficiálne zrušený. História Rádu dodnes vyvoláva mnoho nezodpovedaných otázok, neobjasnených záhad a templári sú zdrojom najúžasnejších legiend. Podľa legendy veľmajster Jacques de Molay tesne pred svojou smrťou preklial francúzskeho kráľa, ministra i pápeža a všetkých povolal aby sa do roka zodpovedali zo svojich činov pred Božím súdom. Všetci traja prekliati zomreli ešte ten istý rok. 440 z nehrdzavejúcej ocele Dĺžka čepele: 24 cm Dĺžka: 39,5cm Váha dýky: 190 g Celková hmotnosť vrátane pošvy: 244 g Drevená podložka na stenu upravovaná ,alebo vodorovná 5 €. Dýky sú nové originál v krabici.
Námestovo
18 €
Templárský náhrdelník-gold
Templárský náhrdelník-gold,Luxusný šperk.Kríž templárov nápis:Non nobis Domine sed nomini tuo da gloriam non „Nie nám, Pane, ale tebe, patrí sláva a víťazstvo.Ide o citát z Knihy žalmov, ktorý je chválou pravého Boha. Žalm je kritikou pohanstva a zdôraznením, že len pravá (kresťanská) viera zabezpečí človeku požehnanie a zveľadenie. Preto sláva patrí Pánovi. V Biblii nájdeme citát v pozmenenej podobe „Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam“ – „Nie nás, Pane, nie nás, ale svoje meno osláv.“.VEĽKOSŤ: 5,8 cm * 4,2 cm,Dĺžka reťaze:60 cm.
Námestovo
10 €
Repliky historických mečov
1.Slobodomurári sú nadnárodné neverejné združenie, ktoré vznikalo ako aristokraticko-meštianske, neskôr ako elitné buržoázne výrazne kozmopolitné kluby sociálno-etického a humanitárneho charakteru, venujúce sa filozofickej činnosti, v minulosti aj alchýmii. Tajuplnosť slobodomurárov v minulosti viedla k obvineniam zo vzájomného poskytovania obchodných a iných výhod, či vplyvu na políciu.Jadro rukoväte je tvorené z liatiny, na ktorom je vrstva semišovej červenej tkaniny. Cez tento semišový povrch je nasadená vrstva pozlátenej nerezovej oceli. Záštita je tiež tvorená z nerezovej pozlátenej ocele, na ktorej nájdete bohaté reliefne zdobenie s tematikou slobodných murárov. Hlavica je potom z rovnakého materiálu a nájdete na nej slobodomurársku hviezdu. Kvalitná nerezová oceľ Detailné reliéfne spracovanie Kvalitná konštrukcia Súčasťou repliky "MURÁRSKA PÝCHA A TAJOMSTVO" je kvalitný drevený vývesný štít, vďaka ktorému si tento meč môžete zavesiť na akúkoľvek stenu. Meč je nový zabalený v krabici. 2. Pozlátená liatinová rukoväť je bohato zdobená ornamentmi. Na záštitě je umiestnená pečať Rádu templárskych rytierov a dvaja rytieri na koni. Na hlavici je vyobrazený červený templársky kríž. Neprehliadnuteľné sú aj píniové šišky a francúzska ľalie - prvky juhofrancúzskej heraldiky. Čepeľ je zdobená jemným leptom zlatistej farby, v ktorom opäť nájdete emblém templárskych rytierov. Rád templárov bol založený v roku 1119 burgundským rozšírený Hugo von Payns. Meno poriadku vzniklo po povolení o jeho zriadení v blízkosti Chrámu Šalamúnovho. Templársky rytieri nosili biele plášte s typickým červeným krížom. Rád templárov bol jedným z najväčších a najmocnejších kresťanských rytierskych rádov stredoveku. S jeho mocou a veľkosťou sa mohol rovnať už len iba poriadok maltézskych rytierov alebo poriadok nemeckých rytierov. Celý názov poriadku znel Chudobní rytieri Krista a Šalamúnovho chrámu (Pauperes commitiones Christi templique Salomonici), všeobecne sa používa termín rytieri temple, Templársky rytieri či len templári. Drevený panel.
Zubrohlava
85 €
Staroveká pištol
Staroveká pištoľ –replika s kresadlovým zámkom, na rukoväti vyryté svetlé ornamenti. +5€ drevený stojan vodorovný, Drevená podložka na stenu upravovaná drásaním,tj.opalovaná,kartáčovaná a následne 3x morená ozdobená mosadznými filigranmi s erbom 7€. Výrobok zo španielskej dielne Denix. Dĺžka 30 cm.
Zubrohlava
25 €
Tehlička Posledná večera
Tehlička Posledná večera Veľkosť: 44 mm 28mm 3 mm Ježiš je na prednej strane a posledná večera od Leonarda Da Vinci na zadnej strane. Materiál: Pozlátený kov,pekný suvenír,sviatočná dekorácia Balenie: 1ks s akrylovou ochrannou krabičkou.
Námestovo
5 €
Vychádzková palica s dýkou zdobenou - kobra,lev, k
Vychádzková palica s dýkou zdobenou - kobra lev,kôň, votrelec,. Trojrozmerná rukoväť lebky je z liatej mosadze. Ručne leštená mosadz,dlžka noža cca 30 cm. Celková dĺžka 92 cm X 5 cm šírka rukoväte. Pakistan Cobra Sword Cane je zaujímavá vychádzková palica, ktorá je vyrobená , so skrytou čepeľou - ostrím jednoduchého tvaru a dizajnu s rukoväťou v tvare a zároveň s podobizňou hlavy hada, konkrétne kobry,leva, koňa, votrelca. Kovové púzdro má povrchovú úpravu vyhotovenú čiernou farbou. V spodnej časti púzdra je gumová pätka, ktorá tlmí nárazy palice a zvyšuje komfort pri chôdzi pričom plní i funkciu tlmenia zvuku... Čo sa týka úchopovej časti vychádzkovej palice, teda materiálu, z ktorého je rukoväť vyrobená je zliatina. Palica sa vďaka tvaru rukoväte vynikajúco drží a dobre sa s ňou manipuluje. pozdrite moje inzeraty
Námestovo
25 €
Templárský štít
Právo nosiť šarlátový kríž, sprvu v tvare kríža latinského či gréckeho, na srdciach (na ľavom ramene plášťa) dal templárom pápež Eugen III. pri svojej návšteve Francúzska v roku 1147 pri príprave 2. krížovej výpravy, kedy sa po Veľkej noci zúčastnil aj zasadnutia kapituly francúzskych templárov v ich novom sídle vystavané severne od Paríža: "... toto víťazné znamenia im poslúži ako štít a oni sa nikdy neobráti na útek tvári v tvár neveriacim. "Na bielom plášti, kde biela predstavovala čistotu (cudnosť), sa objavila víťazná šarlátová farba mučeníckej krvi. Zostávajúce rádová farba - čierna - potom predstavovala temný svet hriechu, ktorý templári nechali za sebou.Materiál drevo,rozmer 40 cm.
Zubrohlava
10 €
1 2 3 4