POZEMOK PRI VODNEJ NÁDRŽI, BUDMERICE
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj pozemok kategórie trvalý trávny porast v blízkosti vodnej nádrže Budmerice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: pri vodnej nádrži Budmerice Rozloha pozemku: 6 619 m² Šírka pozemku: 25 m Prístup: poľnou cestou Možnosť odkúpiť aj 1/2 spoluvlastnícke podiely na iných pozemkoch kategórie orná pôda v katastri Budmeríc Cena: 8 500 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Budmerice
8 500 €
HISTORICKÁ PIVNICA V TURECKOM DOME, 95,70 m², CENTRUM MESTA PEZINOK, RADNIČNÉ NÁM.
Ponúkame Vám na prenájom historickú pivnicu s terasou, ktorá sa nachádza v centre mesta Pezinok na Radničnom námestí v Tureckom dome. Priestor má jedinečnú historickú atmosféru a je využiteľný ako bar, kaviareň, vinná pivnica alebo na rôzne akcie. Výhodou je aj vonkajšia terasa na sedenie. ZÁKADNÉ ÚDAJE: - lokalita: Pezinok, Radnične námestie - vybavenie: bar, regál na víno - výmera: 95,70 m² - samostatné merače energií DISPOZÍCIA: - pri vstupe v prvej miestnosti sa nachádza bar - v pravej časti je hlavná väčšia miestnosť - v ľavej časti je menšia miestnosť, ktorá je priechodná - za miestnosťou je skladový priestor LOKALITA A OKOLIE: Priestory sa nachádzajú v priamom centre mesta Pezinok v historickej budove. V blízkom okolí je dostupne parkovanie, autobusová zástavka, železničná stanica, obchody a služby. PLATÍ SA: nájom 750 €, energie účtované podľa spotreby, dvojmesačný depozit a provízia pre sprostredkovateľa 375 € ID: 81811369 V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
750 €/mes.
STAVEBNÝ POZEMOK SO SIEŤAMI, VRÁTANE KANALIZÁCIE A DVOMI PARKOVACÍMI MIESTAMI - ZÁLESIE /SC/
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v novovybudovanej lokalite Pri jazere v obci Zálesie s rozlohou 600 m2. Pozemok je pripravený s inžinierskymi sieťami. Pred pozemkom sa nachádzajú už vybudované dve parkovacie miesta. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * výmera: 600 m2 * rozmery: 19x31 metra * zastavanosť: 30% * podlažnosť: 2 vrátane podkrovia * inžinierske siete: elektrina, mestská voda, kanalizácia a optika * nachádza sa mimo hlavnej cesty LOKALITA: * Obec Zálesie je čo raz populárnejšia obec na bývanie v blízkosti Bratislavy. Vďaka novej diaľnici D4R7 budete v Bratislave už o pár minút. Nájdete tu dobrú občiansku vybavenosť a väčšie nákupy môžete realizovať vo vedľajších obcí ako Malinovo alebo Ivanka pri Dunaji. Daný pozemok sa nachádza na začiatku Zálesia od obce Ivanka pri Dunaji. Situovaný je v tichej a veľmi kľudnej časti. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Zálesie, Senec
150 000 €
4–IZB.RD, KOMPLET.REK.,ALTÁNOK,PARKOVANIE PRE 2 AUTÁ, DOMKÁRSKA, ZOHOR
Ponúkame vám na predaj kompletne zrekonštruovaný 4 – izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza na ulici Domkárska v Zohore. Vo dvore je parkovanie pre dve autá na ktoré vchádzate cez elektrickú bránu a altánok na posedenie. Za domom je možnosť si dorobiť si komoru. Podkrovie domu je pochôdzne a možné využiť ako odkladací priestor. Okolie domu je pravidelne udržiavané. Dom bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2019: Zateplenie, okná, strecha, elektrické rozvody, odpady, voda, podlahy, omietky, WC, kúpeľňa, kuchyňa. Do domu nie je potrebná ďalšia investícia. DOM JE BEZ ŤARCHY KÚPOU VOĽNÝ!!! ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Zohor, Domkárska ulica * Materiál: Tehla * Zateplenie: Áno * Počet izieb: 4 * Pivnica: Nie * Garáž: Nie * Parkovanie: vo dvore pre 2 autá * Altánok: Áno * IS: Voda, elektrika, kanalizácia * Vykurovanie: Podlahové elektrické (v každej miestnosti je samostatný termostat na regulovanie teploty) VÝMERA: * Plocha pozemku: 341 m² * Zastavaná plocha: 137 m² * Úžitková plocha (približne): 110 m² DISPOZÍCIA: * Vstupná chodba * WC * Kuchyňa – priechodná do spálne * Spálňa * Kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom * Obývacia izba * 2 – samostatné nepriechodné izby VYBAVENIE: * Alarm * Kuchynská linka s elektrickou rúrou a varnou doskou * Elektrický bojler * Termostat v každej miestnosti na reguláciu teploty * V obývacej izbe je predpríprava na krb * Murovaný sprchovací kút * Žalúzie * Dlažba v celom dome * Elektrická vstupná brána * Čiastočne zariadený LOKALITA A OKOLIE: Dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite, kde v blízkosti chôdzou máte kompletnú občiansku vybavenosť: ZŠ, MŠ, pošta, reštaurácia, kaviareň, potraviny, bankomat, alzabox, obecný úrad, detské ihrisko, multifunkčný športový areál, železničná a autobusová stanica je vzdialená chôdzou 15 minút. Zároveň je veľkou výhodou diaľnica D2 na ktorú sa viete napojiť približne za 3 minúty auto. Malacky – 10 minút Začiatok Bratislavy – 14 minúť CENA: 259 000 € ID: 81811368 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Malacky
259 000 €
INVESTIČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK, BERNOLÁKOVO PRI D1
1.BCR Vám v zastúpení majiteľa ponúka na predaj investičný pozemok neďaleko VGP Parku a ďialnice D1 v katastrálnom území obce Bernolákovo. POPIS: - celková rozloha pozemku: 4428 m2 - takmer pravidelný tvar - šírka pozemku cca. 49 m, dĺžka cca 90 m - rovinatý pozemok - podľa územného plánu je lokalita určená ako zmiešané plochy bývania a občianskej vybavenosti - IS v blízkosti LOKALITA A OKOLIE:  Pozemok sa nachádza v rozvíjajúcej sa lokalite neďaleko od Bratislavy pri ďiaľnici D1. V okolí sa nachádza už existujúci VGP Park a ďalšie rozvojové plochy v rámci Park City Triblavina. Buduje sa prepojenie D1 a D4. Buduje sa aj prepojenie lokality novou cestou (Ampérova ulica) s cestou spájajúcou Bernolákovo a Chorvátsky Grob. CENA: 442 800 Eur ID: 81816116 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bernolákovo
442 800 €
INVESTIČNÝ POZEMOK, BRATISLAVA - RAČA
Exkluzívne ponúkame na predaj zaujímavý pozemok z pohľadu investície v atraktívnej časti Bratislavy na úpätí Malých Karpát. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Výmera: 1078 m2 + podiel na prístupových cestách * Šírka: 4,6 m * Pozemok je mierne svahovitý a slnečný * Pozemok kategórie vinica * Príjazdová cesta pred pozemkom * Lokalita Bratislava - Rača neďaleko ulice Vtáčiková cesta CENA: 62 500 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava III - Rača
62 500 €
STAVEBNÝ POZEMOK NA DOM S 3 BYTOVÝMI JEDNOTKAMI, OŠČADNICA
1.BCR Vám ponúka na predaj pekný stavebný pozemok (aj s projektom) v obci Oščadnica. POPIS: - celková rozloha pozemku: 520 m2 - vhodný na rekreáciu ako aj na celoročné bývanie - pozemok je v zastavanej časti obce - k pozemku je vydané stavebné povolenie na rekreačný dom s tromi bytovými jednotkami - k pozemku je už vypracovaný stavebný projekt, možnosť okamžitého začatia výstavby - miernejší svah - šírka 17-24 m, dĺžka 23-28 m - prístup asfaltovou cestou - blízko lanovky a lyžiarskeho svahu - bližšie info v RK INŽINIERSKE SIETE: - elektrická sieť, studňa, kanalizáciu riešiť žumpou LOKALITA A OKOLIE: Obec Oščadnica, leží v okrese Čadca, len pár km od okresného mesta. Známa je lyžiarskym strediskom a možnosťami celoročného relaxu a turistiky v okolitých horách. CENA: 77 000 Eur dohoda možná V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Oščadnica
77 000 €
REKREAČNÝ POZEMOK, STUPAVA - NOVÁ HORA
1.BCR Vám ponúka na predaj záhradu v Stupave na Novej hore. POPIS: - celková rozloha pozemku: 1199 m2 (2 záhrady spolu) - šírka pozemku 22 - 25 m - pozemok kategórie záhrada - možnosť výstavby chaty s pôdorysom 40 m2 - prístup autom až k pozemku INŽINIERSKE SIETE: - elektrina - vodu riešiť studňou CENA: 175 000 Eur + provízia RK V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
175 000 €
NÁDHERNÝ, ZARIADENÝ 5-IZB. RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM 817 M2 NEĎALEKO DUNAJSKEJ STREDY
Ponúkame na predaj moderný 5 izbový rodinný dom s výbornou dispozíciou, ktorý sa nachádza v kľudnej obci Lúč na Ostrove, ktorá je situovaná iba 5 minút od pripojenia na diaľnicu R7. Vďaka veľmi dobrému napojeniu máte rýchle spojenie na Bratislavu, Rakúsko alebo Maďarsko. Rodinný dom sa nachádza na krásnom a priestrannom pozemku o výmere 817 m2, ktorý poskytuje nekonečne veľa priestoru na bazén, posedenie, altánok, záhradný domček a veľa ďalšieho. Na pozemku bola vybudovaná aj menšia pivnica s rozlohou cca 4 m2 a predpripravená plocha s dotiahnutou elektrinou a vodou zo studne na ktorej si môžete postaviť záhradný domček alebo altánok s vírivkou. Zadná časť pozemku je rozdelená plotom na pestovanie s rozlohou 125 m2. Krytá terasa poskytuje dostatočný priestor na posedenie s priateľmi alebo rodinnú oslavu, pri ktorej sa Vaše deti môžu vyblázniť na celom pozemku. Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený a bol vyhotovený podľa predstáv terajších vlastníkov. Zároveň bol osadený vstavaný krb na tuhé palivo a priestorom na uskladnenie suchého dreva, podlahové elektrické vykurovanie, elektrické exteriérové žalúzie, klimatizácia, trávnatý koberec, závlahový systém, vývod na vodu v prednej a zadnej časti pozemku, elektrická brána, parkovanie až pre 4 autá DISPOZÍCIA: Predsieň, technická miestnosť, samostatná toaleta s umývadlom, kuchyňa spojená s obývacou izbou, špajza, 4x izba - dve izby majú samostatný vstup na terasu, kúpeľňa s klasickou vaňou, sprchovacím kútom a dvomi umývadlami. Veľká chodba a terasa s výmerou 35 m2. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * výmera rodinného domu: 109,73 m2 + terasa 34,92 m2 + povala * rozloha pozemku: 817 m2 * trávnatá plocha v rozlohe 355 m2 * plocha na záhradný domček s rozmerom 11x4,5 metra * kolaudácia v roku 2021 * inžinierske siete: mestská voda, studňa, elektrina, žumpa (10m3) a predpríprava na kanalizáciu (v priebehu tohto roka by sa mala kanalizácia v celej obci dokončiť) * mesačné náklady pre 3-člennú rodinu vychádzajú na 165€, vrátane elektriny a vody LOKALITA A OKOLIE: Lúč na Ostrove je menšia obec, ktorá sa nachádza neďaleko diaľnice R7 a Dunajskej Stredy. V obci sa nachádza materská škôlka, futbalové ihrisko a autobusová zastávka s trasou až do Bratislavy. Vo vedľajšej obci Holice sa nachádza okrem už spomenutej vybavenosti aj základná škola s výučbou do 9. ročníka, obvodná lekárka, stavebniny, Slovenská pošta, menšie potraviny a Coop Jednota. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! ID:81806463 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.
Lúč na Ostrove
dohodou
4 – IZB. RD, KOMPLET.REK., ALTÁNOK, PARKOVANIE PRE 2 AUTÁ, DOMKÁRSKA, ZOHOR
Ponúkame vám na predaj kompletne zrekonštruovaný 4 – izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza na ulici Domkárska v Zohore. Vo dvore je parkovanie pre dve autá na ktoré vchádzate cez elektrickú bránu a altánok na posedenie. Za domom je možnosť si dorobiť si komoru. Podkrovie domu je pochôdzne a možné využiť ako odkladací priestor. Okolie domu je pravidelne udržiavané. Dom bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2019: Zateplenie, okná, strecha, elektrické rozvody, odpady, voda, podlahy, omietky, WC, kúpeľňa, kuchyňa. Do domu nie je potrebná ďalšia investícia. DOM JE BEZ ŤARCHY KÚPOU VOĽNÝ!!! ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Zohor, Domkárska ulica * Materiál: Tehla * Zateplenie: Áno * Počet izieb: 4 * Pivnica: Nie * Garáž: Nie * Parkovanie: vo dvore pre 2 autá * Altánok: Áno * IS: Voda, elektrika, kanalizácia * Vykurovanie: Podlahové elektrické (v každej miestnosti je samostatný termostat na regulovanie teploty) VÝMERA: * Plocha pozemku: 341 m² * Zastavaná plocha: 137 m² * Úžitková plocha (približne): 110 m² DISPOZÍCIA: * Vstupná chodba * WC * Kuchyňa – priechodná do spálne * Spálňa * Kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom * Obývacia izba * 2 – samostatné nepriechodné izby VYBAVENIE: * Alarm * Kuchynská linka s elektrickou rúrou a varnou doskou * Elektrický bojler * Termostat v každej miestnosti na reguláciu teploty * V obývacej izbe je predpríprava na krb * Murovaný sprchovací kút * Žalúzie * Dlažba v celom dome * Elektrická vstupná brána * Čiastočne zariadený LOKALITA A OKOLIE: Dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite, kde v blízkosti chôdzou máte kompletnú občiansku vybavenosť: ZŠ, MŠ, pošta, reštaurácia, kaviareň, potraviny, bankomat, alzabox, obecný úrad, detské ihrisko, multifunkčný športový areál, železničná a autobusová stanica je vzdialená chôdzou 15 minút. Zároveň je veľkou výhodou diaľnica D2 na ktorú sa viete napojiť približne za 3 minúty auto. Malacky – 10 minút Začiatok Bratislavy – 14 minúť CENA: 259 000 € ID: 81811367 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Zohor
259 000 €
ORNÁ PÔDA, NOVÝ SVET
V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj ornú pôdu v blízkosti obce Nový Svet v okrese Senec. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: juhovýchodne od obce Nový Svet Rozloha pozemku: 4390 m² Šírka parcely: 13 m Cena: 6950 eur ID: 81816144 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Nový Svet
6 950 €
NADŠTANDARDNÝ 4-IZB. MEZONET, BAZÉN, SAUNA, POSILŇOVŇA, PARKOVANIE, PALACKÉHO
V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom 4-izbový mezonetový byt v absolútnom centre Bratislavy. Byt je kompletne a nadštandardne zariadený, plne klimatizovaný, disponuje 2x terasou a navyše je zabezpečený vonkajším kamerovým systémom. Je pripravený k okamžitému užívaniu. Samotný byt pozostáva z troch podlaží - dve obytné podlažia a wellness s posilňovňou. Celková výmera bytu je 214 m2 vrátane dvoch terás. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, otvorenej obývacej izby s jedálňou a čiastočne oddelenej kuchyne s výstupom na terasu. Na poschodí sa nachádza hlavná spálňa so šatníkom a terasou, pracovňa, izba a kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Z obývacej izby je vstup možný do suterénu, ktorý je vybavený bazénom, infrasaunou, posilňovňou či soláriom. Taktiež je tu k dispozícii kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom. Byt sa prenajíma kompletne zariadený tak, ako na fotografiách. Parkovanie je zabezpečené priamo vo dvore - možnosť prenájmu garáže alebo vonkajšieho parkovacieho státia. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Palackého ulica; Bratislava - Staré Mesto * počet izieb: 4-izbový byt * výmera: 214 m2 /vrátane 2x terasa/ * poschodie: 1 bez výťahu * kompletne zariadený * plne klimatizovaný * bazén, posilňovňa, sauna, solárium LOKALITA A OKOLIE: Poloha absolútneho centra zaručí všetko potrebné na dosah: množstvo reštaurácií a kaviarní, potraviny, bezprostredná blízkosť Hviezdoslavovho námestia, divadlo SND, nákupné centrum Eurovea, promenáda pri Dunaji a mnoho ďalších. CENA: 2.500,-EUR/mesiac + energie + parkovanie V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške mesačného nájmu a provízia pre RK vo výške 2.500,-EUR. ID: 81807373 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava I - Staré Mesto
2 500 €/mes.
DEVELOPERSKÉ POZEMKY NA VSTUPE DO MESTA SENEC
1.BCR Vám v zastúpení majiteľa ponúka na predaj investičný stavebný pozemok na západnom okraji Senca. POPIS: - celková rozloha pozemku: 2 X 11 314 m2 - 22 628 m2 - takmer pravidelný tvar: - šírka pozemkov: 61 m a 47 m - rovinaté pozemky - podľa územného plánu je lokalita určená ako zmiešané plochy bývania a občianskej vybavenosti, služby a drobné prevádzky - max. podlažnosť - Bytové Domy - Polyfunkčné Domy / NP / - 4 posch. - max. podlažnosť - Rodinné Domy , Rekreačné Domy / NP / 2posch. - IS v blízkosti - prístup asfaltovou cestou LOKALITA A OKOLIE:  Pozemok sa nachádza v rozvíjajúcej sa lokalite na vstupe do Senca v smere od Bratislavy s dobrým prístupom na ďiaľnicu D1. CENA: 3 303 688 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Senec
3 303 688 €
VEĽKÝ TEHLOVÝ 2 IZB. BYT PRI CENTRE S PIVNICOU, MALACKY, PARTIZÁNSKA
VIDEO OBHLIADKA: https://youtu.be/2NT9cqHR1GA 1.BCR ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt v blízkosti centra Malaciek na Partizánskej ulici, s kompletnou občianskou vybavenosťou. Jedná sa o nehnuteľnosť v tehlovom bytovom dome na 3/4 poschodí bez výťahu. Rrozloha bytu je 55m2 aj s pivnicou v suteréne. V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia a to hlavne plastové okná, no byt je vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Bytovom dome sú menené stupačky, prívod vody, plynu, odtoky. Pod bytovým domom sa nachádza detské ihrisko, verejné parkovisko, takže nebude problém zaparkovať. Neďaleko sa nachádza priestranný Zámocký park, škôlky, základná, stredná škola, gymnázium. Poloha bytu splní aj tie najnáročnejšie požiadavky na bývanie vďaka kompletnej sieti obchodov v blízkosti bytového domu a vďaka kompletnej občianskej vybavenosti. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * úžitková plocha bytu s pivnicou : 55 m² * pivnica: áno * orientácia: východ - západ * poschodie: 3/4 * stav bytu: čiastočná rekonštrukcia * parkovanie: bezproblémové / verejné * mesačné náklady: 121 000 € + elektrina VÝHODY, LOKALITA A OKOLIE: + veľký obývací priestor + možnosť prispôsobenia dispozície bytu + v blízkosti centra + široká sieť obchodov (Billa, Lild, Coop, trh...) a služieb + viacero škôlok, základných a stredných jazykových škôl + detské a športové ihriská + bezproblémové parkovanie + výborná dostupnosť autom a MHD + v blízkosti železnica stanica s priamym spojom do Bratislavy VIDEO OBHLIADKA: https://youtu.be/2NT9cqHR1GA CENA: 121.000,- Eur D.: 818141244 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať +421 901 789 818 © Text, fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o.
Malacky
121 000 €
CENTRUM OBCE - RODINNÝ DOM, POZEMOK 1093 m², ul., HLAVNÁ, VINIČNÉ
Ponúkame Vám na predaj čiastočne podpivničený 3 – izbový rodinný dom s garážou a priestranným pozemkom o výmere 1093 m², ktorý sa nachádza na Hlavnej ulici v centre obce Viničného. Podkrovie s krbom je možné využiť na rozšírenie bývania o ďalšie obytné miestnosti. Dom je v pôvodnom stave vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Výhodou je, že sa dom nachádza v zastavanej časti obce, kde nebude ďalšia výstavba. V záhrade je záhradný domček, ovocné stromy a vinič. DOM JE BEZ ŤARCHY, KÚPOU VOĽNÝ!!! ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Viničné, Hlavná ulica - Materiál: Tehla - Stav: Pôvodný - Počet izieb: 3 - Bezbariérový prístup: Áno - Pivnica: Áno - Garáž: Áno - IS: Voda, elektrika a kanalizácia sú na pozemku, pred domom je možnosť pripojenia sa na plyn a optický internet VÝMERA: - Plocha pozemku: 1093 m² - Zastavaná plocha: 199 m² - Podlahová plocha domu (približná): 150 m² DISPOZÍCIA DOMU: 1.NP: Vstup do domu je z ulice - Vstupná chodba - Jedáleň so vstupom do obývacej izby - Obývacia izba – orientovaná do ulice pred dom - Chodba so vstupom do dvornej pavlače, WC, kúpeľne a kuchyne - Kúpeľňa so sprchovým kútom - WC - Kuchyňa s kuchynskou linkou, drezom, sporákom a so vstupom do spálne - Spálňa - orientovaná do ulice pred dom - Z pavlače miestnosť so schodiskom do pivnice a podkrovia - Letná izba so vstupom z pavlače - Garáž s montážnou jamou 2.NP: - Povala s krbom (možnosť rozšírenia bývania o ďalšie miestnosti) LOKALITA A OKOKLIE: Dom sa nachádza v centre obce, kde hneď v blízkosti sú potraviny, ZŠ, MŠ, lekáreň, pošta, pizzeria, reštaurácie, autobusová zástavka na oba smery Pezinok aj Senec. Okresné mesto Pezinok je vzdialené iba 2 km, kde je kompletná občianska vybavenosť. Železničná stanica v Pezinku je vzdialená približne iba 5 minút autom ako aj pripojenie sa na diaľnicu D2. ID: 81811342 CENA: 225 000 € V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Viničné
225 000 €
NOVOSTAVBA – 4 – IZB.RD, GARÁŽ, TERASA, POZEMOK 595 m², MALAGOVÁ,MODRA
Ponúkame vám na predaj novostavbu 4 – izbový rodinný dom (bungalov) s garážou a terasou, ktorý sa nachádza v novovybudovanej štvrti (Malé Hliny) v Modre. Príslušenstvom k domu je garáž s elektrickou bránou, vodou, radiátorom, 380W, so vstupom na povalu, ktorý viete využiť ako odkladací priestor a s prechodom z garáže cez technickú miestnosť priamo do domu. Dom (interiér a exteriér) sa predáva ako môžete vidieť na fotografiách a vo vyhotovení holodom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Modra, Malagová ulica * Materiál: Tehla * Zateplenie: Áno * Počet izieb: 4 * Pivnica: Nie * Garáž: Áno * Parkovanie: 1 auto v garáži a 2 auta pred garážou * Terasa: Áno * IS: Voda, elektrika, kanalizácia, plyn je privedený pred domom s možnosťou napojenia sa * Vykurovanie: Podlahové VÝMERA: * Plocha pozemku: 595 m² * Zastavaná plocha: 148 m² * Úžitková plocha: 98,99 m² * Garáž: 16,19 m² * Terasa: 11,27 m² * Celková plocha: 129,10 m² DISPOZÍCIA: * Vstupná chodba * WC s umývadlom * Obývacia izba s jedálňou a so vstupom na terasu * Kuchyňa * Technická miestnosť so vstupom do garáže * Garáž * Kúpeľňa s prípravou na vaňu, umývadlo a WC * 3 - samostatné izby s výstupom na dvor PREDPRÍPRAVA: * Klimatizácia * Bezpečnostné kamery * Vonkajšie rolety * Internetové pripojenie v garáži (kabeláž) * Krb v obývacej izbe POUŽITE MATERIÁLY: * Obvodové murivo – pálená tehla 380 mm * Deliace priečky – pálená tehla 115 mm * Zateplenie – polystyrén 150 mm * Medzitrámový priestor – tepelná izolácia na báze kamennej vlny 160 mm * Strop - tepelná izolácia na báze kamennej vlny 80 mm * Vnútorné omietky – vápennocementové * Vonkajšia omietka- škrabaná akrýlatová omietka * Strecha – betónová strešná krytina, Plastové okná – 3 sklo * Plastové okná – 3 sklo Hliníkové vstupné dvere * Hliníkové vstupné dvere LOKALITA A OKOLIE: Bývajte v peknom slnečnom dome s krásnym výhľadom a v blízkosti prírody. Priblížne 5 minút chôdzou je vzdialená autobusová zástavka, potraviny sú vzdialené približne 15 minút chôdzou a centrum mesta Modra 3 minúty autom, kde je kompletná občianska vybavenosť. Na svoje si prídu milovníci prírody, turistiky a oddychu, nakoľko v blízkosti sa nachádza Zochova chata, prírodne kúpalisko, Veľká Homola, Traja jazdci a kopec iného. CENA: 314 000 € - bez dokončenia CENA: 347 000 € - s dokončením (bez štandardu) V prípade záujmu je možnosť dokončenia: * Dokončenie oplotenia * Zámková dlažba * Tepelné čerpadlo, (dá sa požiadať aj o pripojenie plynu a napojiť vykurovanie na kotol) * Kamerový systém * Vonkajšie žalúzie * Terénne úpravy Po dohode je možnosť dokončiť interiér do prevedenia štandard podľa vlastnej predstavy. ID: 81811365 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
314 000 €
STAVEBNÝ POZEMOK, HVIEZDOSLAVOV
1.BCR Vám ponúka na predaj pozemok s možnosťou výstavby rodinného domu v obci Hviezdoslavov. POPIS: - celková rozloha pozemku: 1000 m2 - šírka pozemku 27 m - pokojné miesto s veľmi dobrou dostupnosťou do BA - zastavanosť 30%, max. 2 nadzemné podlažia - oplotenie z 3 strán - bližššie info v RK INŽINIERSKE SIETE: - elektrina pred pozemkom, vodu riešiť studňou, odpad žumpou, optický internet v blízkosti LOKALITA A OKOLIE: Pozemok sa nachádza v novšej štvrti obce Hviezdoslavov. V blízkosti sú potraviny, autobusová zástavka, železničná stanica. V obci Hviezdoslavov a susednej obci Kvetoslavov sa nachádza ďalšia občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, pošta, kaviareň, reštaurácia, pekáreň, lekáreň. Vďaka rýchlostnej ceste R7 je veľmi dobrá dostupnosť do Bratislavy ako aj opačným smerom do Dunajskej Stredy. CENA: 109 000 Eur ID: 81816115 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Hviezdoslavov
109 000 €
STAVEBNÝ POZEMOK 1093 m² S RD, MOŽNÝ RD S 3 BYTMI, ul.,HLAVNÁ, VINIČNÉ
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok o výmere 1093 m², ktorý sa nachádza na Hlavnej ulici v centre obce Viničného. Na pozemku je starý rodinný dom, ktorý je vhodný na zbúranie. Možnosť naprojektovania krásneho projektu v súkromnom uzatvorenom dvore. MOŽNOSTI NA VÝSTAVBU: * samostatne stojaci rodinný dom * rodinný dom s 2 bytovými jednotkami v súkromnom uzatvorenom dvore * rodinný dom s 3 bytovými jednotkami v súkromnom uzatvorenom dvore ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Viničné, Hlavná ulica * terén: rovinatý * prístupová cesta: asfaltová * IS: voda, elektrika, kanalizácia – plyn a optický internet pred domom * výmera: 1093 m² * približný rozmer pozemku: šírka 14 m na konci pozemku 13 m x dĺžka 83 m * max. podlažnosť: 2 NP + podkrovie * zastavanosť: 0,40 * zeleň: 0,30 LOKALITA A OKOLIE: Dom sa nachádza v centre obce, kde hneď v blízkosti sú potraviny, ZŠ, MŠ, lekáreň, pošta, pizzeria, reštaurácie, autobusová zástavka na oba smery Pezinok aj Senec. Okresné mesto Pezinok je vzdialené iba 2 km, kde je kompletná občianska vybavenosť. Železničná stanica v Pezinku je vzdialená približne iba 5 minút autom ako aj pripojenie sa na diaľnicu D2. ID: 81811345 CENA: 225 000 € V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
225 000 €
RODINNÝ DOM, PÔVODNÝ STAV, POZEMOK 1093 m², ul., HLAVNÁ, VINIČNÉ
Ponúkame Vám na predaj čiastočne podpivničený 3 – izbový rodinný dom s garážou a priestranným pozemkom o výmere 1093 m², ktorý sa nachádza na Hlavnej ulici v centre obce Viničného. Podkrovie s krbom je možné využiť na rozšírenie bývania o ďalšie obytné miestnosti. Dom je v pôvodnom stave vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Výhodou je, že sa dom nachádza v zastavanej časti obce, kde nebude ďalšia výstavba. V záhrade je záhradný domček, ovocné stromy a vinič. DOM JE BEZ ŤARCHY, KÚPOU VOĽNÝ!!! ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Viničné, Hlavná ulica - Materiál: Tehla - Stav: Pôvodný - Počet izieb: 3 - Bezbariérový prístup: Áno - Pivnica: Áno - Garáž: Áno - IS: Voda, elektrika a kanalizácia sú na pozemku, pred domom je možnosť pripojenia sa na plyn a optický internet VÝMERA: - Plocha pozemku: 1093 m² - Zastavaná plocha: 199 m² - Podlahová plocha domu (približná): 150 m² DISPOZÍCIA DOMU: 1.NP: Vstup do domu je z ulice - Vstupná chodba - Jedáleň so vstupom do obývacej izby - Obývacia izba – orientovaná do ulice pred dom - Chodba so vstupom do dvornej pavlače, WC, kúpeľne a kuchyne - Kúpeľňa so sprchovým kútom - WC - Kuchyňa s kuchynskou linkou, drezom, sporákom a so vstupom do spálne - Spálňa - orientovaná do ulice pred dom - Z pavlače miestnosť so schodiskom do pivnice a podkrovia - Letná izba so vstupom z pavlače - Garáž s montážnou jamou 2.NP: - Povala s krbom (možnosť rozšírenia bývania o ďalšie miestnosti) LOKALITA A OKOKLIE: Dom sa nachádza v centre obce, kde hneď v blízkosti sú potraviny, ZŠ, MŠ, lekáreň, pošta, pizzeria, reštaurácie, autobusová zástavka na oba smery Pezinok aj Senec. Okresné mesto Pezinok je vzdialené iba 2 km, kde je kompletná občianska vybavenosť. Železničná stanica v Pezinku je vzdialená približne iba 5 minút autom ako aj pripojenie sa na diaľnicu D2. ID: 81811344 CENA: 225 000 € V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
225 000 €
SP 1093 m², MOŽNOSŤ VÝSTAVBY RD S 3 BYT.JEDNOTKAMI, HLAVNÁ, VINIČNÉ
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok o výmere 1093 m², ktorý sa nachádza na Hlavnej ulici v centre obce Viničného. Na pozemku je starý rodinný dom, ktorý je vhodný na zbúranie. Možnosť naprojektovania krásneho projektu v súkromnom uzatvorenom dvore. MOŽNOSTI NA VÝSTAVBU: * samostatne stojaci rodinný dom * rodinný dom s 2 bytovými jednotkami v súkromnom uzatvorenom dvore * rodinný dom s 3 bytovými jednotkami v súkromnom uzatvorenom dvore ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Viničné, Hlavná ulica * terén: rovinatý * prístupová cesta: asfaltová * IS: voda, elektrika, kanalizácia – plyn a optický internet pred domom * výmera: 1093 m² * približný rozmer pozemku: šírka 14 m na konci pozemku 13 m x dĺžka 83 m * max. podlažnosť: 2 NP + podkrovie * zastavanosť: 0,40 * zeleň: 0,30 LOKALITA A OKOLIE: Dom sa nachádza v centre obce, kde hneď v blízkosti sú potraviny, ZŠ, MŠ, lekáreň, pošta, pizzeria, reštaurácie, autobusová zástavka na oba smery Pezinok aj Senec. Okresné mesto Pezinok je vzdialené iba 2 km, kde je kompletná občianska vybavenosť. Železničná stanica v Pezinku je vzdialená približne iba 5 minút autom ako aj pripojenie sa na diaľnicu D2. ID: 81811343 CENA: 225 000 € V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Viničné
225 000 €
TTP + OSTATNÁ PLOCHA V BLÍZKOSTI CYKLOTRASY, 6920 M2 - VYSOKÁ PRI MORAVE
Ponúkame na predaj dva pozemky v katastrálnom území Vysoká pri Morave v blízkosti cyklotrasy. Na liste vlastníctva sú vedené ako trvalý trávnatý porast a ostatné plochy. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * lokalita: Vysoká pri Morave * v blízkosti sa nachádza cyklotrasa * výmera: 6917 m2 * šírka: 50 metrov * dĺžka: 155 metrov CENA: 34.585€ ID:81806457 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Vysoká pri Morave
34 585 €
STAVEBNÝ POZEMOK NA 2 RD, ŠENKVICE
1.BCR Vám ponúka na predaj veľký stavebný pozemok v obci Šenkvice. POPIS: - celková rozloha pozemku: 1 327 m2 - všetky siete na kraji pozemku - stavebné povolenie na 2 RD (projekt RD v cene) - možnosť rozdeliť pozemok na 2 - pozemok leží v zastavanej časti obce - pozemok je veľmi dobre prístupný po asfaltovej ceste LOKALITA A OKOLIE: Dobrá občianska vybavenosť priamo v Šenkviciach + v okolitých mestách Pezinok, Senec, Modra CENA: 339 000 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Šenkvice
339 000 €
ORNÁ PÔDA - RÔZNE PARCELY, STUPAVA - MÁST
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj ornú pôdu (viaceré parcely) v blízkosti mesta Stupava, diaľnice D2 a budúcej diaľnice D4. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Stupava - Mást Rozloha pozemkov: 1700 - 6300 m² možnosť kúpiť samostatne alebo spolu Šírka parciel: 4 - 15 m Cena: od 17 500 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
17 500 €
ORNÁ PÔDA - RÔZNE PARCELY, STUPAVA, PRI ULICI KRAJNÁ
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj ornú pôdu (viaceré parcely) v blízkosti mesta Stupava. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Stupava - blízko Zadnej a Krajnej ulice Katastrálne územie: Mást Výmera pozemkov: 540 - 1300 m² možnosť kúpiť samostatne alebo spolu Šírka pozemkov: 5 - 10 m Možnosť prenajímať agro firme Cena: od 6100 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
6 100 €
SLNEČNÝ 4 IZB. BYT/APARTMÁN S TERASOU A PARKOVANÍM – TERCHOVÁ
Hľadáte priestranný a slnečný byt-apartmán v bezkonkurenčnom prostredí Terchovej na vlastnú rekreáciu s rodinnou, ako investičnú príležitosť, alebo bývanie? VIDEO OBHLIADKA: https://youtu.be/BJV7uj4x9wk 1.BCR ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj priestranný 4 izb. byt v Terchovej v časti Biely potok. Jedná sa o bytovú jednotku, ktorá sa nachádza na prízemí rodinného domu s tromi bytovými jednotkami, čo umožňuje zriadiť aj trvalé bydlisko a využiť jednoduchšie financovanie. Úžitková plocha jednotky o rozlohe cca. 90m2 je ideálne rozložená do 3 spální, veľkej spoločnej centrálnej obývačkovej, jedálenskej, kuchynskej časti a priestrannej kúpeľni s WC. Súčasťou nehnuteľnosti je terasa s posedením, 3 parkovacie miesta a možnosť celoročného využívania exteriérovej vírivky. PREČO INVESTOVAŤ V TERCHOVEJ? Táto výnimočná nehnuteľnosť sa nachádza v tichom, slnečnom prostredí s krásnymi výhľadmi na Národný park Malej Fatry. Investovanie do nehnuteľnosti v tejto lokalite je vyhľadávané hlavne kvôli celoročnej rekreácii. V zime je to raj pre lyžiarov, sky-alpinistov, ale aj pre najmenšie deti, ktoré začínajú lyžovať. Na výber je viacero lyžiarskych stredísk. Národný park je výborne prepojený turistickými cestičkami, feratami popri krásnych vodopádoch. Krásnymi panoramatickými výhľadmi Vás odmenia výstupy na Veľký Rozsutec a ďalšie hory Malej Fatry počas celého roka. Cyklistika na horských a cestných bicykloch je rovnako žiadaná hlavne počas leta a jesene. Jednoducho, ak plánujete dobre investovať svoje peniaze s rýchlou návratnosť, našli ste! Ponúkaná nehnuteľnosť aktuálne vygeneruje mesačne 259 900 €. POPIS STAVBY: Tento trojpodlažný dom splní aj tie najnáročnejšie stavebné požiadavky. Jedná sa o kvalitnú tehlovú stavbu so zateplením a drevenou strešnou konštrukciou, ktorá bola postavená v roku 2021. Vonkajší obklad fasády pekne zapadá do prostredia Terchovej vďaka kombinácii kameň, drevo a omietka. Kanalizácia formou čističky a náklady na vodu šetrí hlboká studňa na pozemku. V každej izbe je samostatne ovládané podlahové kúrenie a na ohrev vody sa využíva elektrický boiler. V izbách je položená vinylová podlaha a v kúpeľni je dlažba. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * úžitková plocha bytu (bez terasy): cca. 90 m² * počet parkovacích miest: 3 * terasa: áno * orientácia pozemku: juh * stav bytového domu: novostavba VÝHODY, LOKALITA A OKOLIE: + ideálna investičná príležitosť + nehnuteľnosť klasifikovaná ako byt + celoročná rekreácia v Národnom Parku + široká sieť obchodov (Lidl a ďalšie) a služieb + výborná dostupnosť autom CENA: 259 900,- Eur VIDEO OBHLIADKA: https://youtu.be/BJV7uj4x9wk D.: 818141236 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Pre viac informácii neváhajte nás neváhajte kontaktovať na číslo + 421 901 789 818 © Text, fotografie a video obhliadka sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Terchová
259 900 €
NOVOSTAVBA – 4 – IZB.RD, GARÁŽ, TERASA, POZEMOK 595 m², MALAGOVÁ,MODRA
Ponúkame vám na predaj novostavbu 4 – izbový rodinný dom (bungalov) s garážou a terasou, ktorý sa nachádza v novovybudovanej štvrti (Malé Hliny) v Modre. Príslušenstvom k domu je garáž s elektrickou bránou, vodou, radiátorom, 380W, so vstupom na povalu, ktorý viete využiť ako odkladací priestor a s prechodom z garáže cez technickú miestnosť priamo do domu. Dom (interiér a exteriér) sa predáva ako môžete vidieť na fotografiách a vo vyhotovení holodom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Modra, Malagová ulica * Materiál: Tehla * Zateplenie: Áno * Počet izieb: 4 * Pivnica: Nie * Garáž: Áno * Parkovanie: 1 auto v garáži a 2 auta pred garážou * Terasa: Áno * IS: Voda, elektrika, kanalizácia, plyn je privedený pred domom s možnosťou napojenia sa * Vykurovanie: Podlahové VÝMERA: * Plocha pozemku: 595 m² * Zastavaná plocha: 148 m² * Úžitková plocha: 98,99 m² * Garáž: 16,19 m² * Terasa: 11,27 m² * Celková plocha: 129,10 m² DISPOZÍCIA: * Vstupná chodba * WC s umývadlom * Obývacia izba s jedálňou a so vstupom na terasu * Kuchyňa * Technická miestnosť so vstupom do garáže * Garáž * Kúpeľňa s prípravou na vaňu, umývadlo a WC * 3 - samostatné izby s výstupom na dvor PREDPRÍPRAVA: * Klimatizácia * Bezpečnostné kamery * Vonkajšie rolety * Internetové pripojenie v garáži (kabeláž) * Krb v obývacej izbe POUŽITE MATERIÁLY: * Obvodové murivo – pálená tehla 380 mm * Deliace priečky – pálená tehla 115 mm * Zateplenie – polystyrén 150 mm * Medzitrámový priestor – tepelná izolácia na báze kamennej vlny 160 mm * Strop - tepelná izolácia na báze kamennej vlny 80 mm * Vnútorné omietky – vápennocementové * Vonkajšia omietka- škrabaná akrýlatová omietka * Strecha – betónová strešná krytina, Plastové okná – 3 sklo * Plastové okná – 3 sklo Hliníkové vstupné dvere * Hliníkové vstupné dvere LOKALITA A OKOLIE: Bývajte v peknom slnečnom dome s krásnym výhľadom a v blízkosti prírody. Priblížne 5 minút chôdzou je vzdialená autobusová zástavka, potraviny sú vzdialené približne 15 minút chôdzou a centrum mesta Modra 3 minúty autom, kde je kompletná občianska vybavenosť. Na svoje si prídu milovníci prírody, turistiky a oddychu, nakoľko v blízkosti sa nachádza Zochova chata, prírodne kúpalisko, Veľká Homola, Traja jazdci a kopec iného. CENA: 314 000 € - bez dokončenia CENA: 347 000 € - s dokončením (bez štandardu) V prípade záujmu je možnosť dokončenia: * Dokončenie oplotenia * Zámková dlažba * Tepelné čerpadlo, (dá sa požiadať aj o pripojenie plynu a napojiť vykurovanie na kotol) * Kamerový systém * Vonkajšie žalúzie * Terénne úpravy Po dohode je možnosť dokončiť interiér do prevedenia štandard podľa vlastnej predstavy. ID: 81811364 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Modra
314 000 €
PROVÍZIU NEPLATÍTE! KLIMATIZOVANÉ PRIESTORY V INDUSTRIÁLNOM ŠTÝLE, BRATISLAVA - NOVÉ MESTO, SLIAČSKA
Hľadáte reprezentatívne pracovné prostredie s výbornou dostupnosťou? V 4Q roku sa budú uvoľňovať aj väčšie administratívne priestory vo veľkosti 400 a 550 m2. Ponúkame na prenájom kancelárie v industriálnom štýle v bratislavskej m.č. Nové Mesto na Sliačskej ulici v novostavbe. V celom areáli sa nachádza viacero spoločnosti s prevažne mladým a priateľským kolektívom. K dispozícii je štruktúrovaná kabeláž vo floorboxoch, klimatizované priestory a serverovňa. Celá kancelárska časť má zdvojené podlahy pre uloženie stolov v priestore bez obťažujúcich káblov. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * celková výmera: 3000 m2 * možnosť delenia na menšie kancelárie * parkovanie v areáli alebo na ulici * bezpečnostný a kamerový systém * strážna služba * recepcia vo večerných a nočných hodinách * zdvojené podlahy na štruktúrovanú kabeláž * kuchyne s kompletným vybavením * klimatizované kancelárie LOKALITA: * Bratislava, Nové Mesto - Sliačska ulica * V blízkosti sa nachádza výborná občianska vybavenosť a dostupnosť, vrátane autobusových a električkových spojov. * Autobusy: 50, 75, 98, 151 * Električky: 3, 7 CENA: 9,90€/m2 + služby a energie 5,55€/m2 + DPH Pre viac informácií neváhajte kontaktovať makléra: +421 901 789 818 © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY Cena energií: 6 Euro / mesiac
Bratislava III - Nové Mesto
3 960 €/mes.
SLNEČNÝ 4 IZB. BYT/APARTMÁN S TERASOU A PARKOVANÍM – TERCHOVÁ
Hľadáte priestranný a slnečný byt-apartmán v bezkonkurenčnom prostredí Terchovej na vlastnú rekreáciu s rodinnou, ako investičnú príležitosť, alebo bývanie? VIDEO OBHLIADKA: https://youtu.be/BJV7uj4x9wk 1.BCR ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj priestranný 4 izb. byt v Terchovej v časti Biely potok. Jedná sa o bytovú jednotku, ktorá sa nachádza na prízemí rodinného domu s tromi bytovými jednotkami, čo umožňuje zriadiť aj trvalé bydlisko a využiť jednoduchšie financovanie. Úžitková plocha jednotky o rozlohe cca. 90m2 je ideálne rozložená do 3 spální, veľkej spoločnej centrálnej obývačkovej, jedálenskej, kuchynskej časti a priestrannej kúpeľni s WC. Súčasťou nehnuteľnosti je terasa s posedením, 3 parkovacie miesta a možnosť celoročného využívania exteriérovej vírivky. PREČO INVESTOVAŤ V TERCHOVEJ? Táto výnimočná nehnuteľnosť sa nachádza v tichom, slnečnom prostredí s krásnymi výhľadmi na Národný park Malej Fatry. Investovanie do nehnuteľnosti v tejto lokalite je vyhľadávané hlavne kvôli celoročnej rekreácii. V zime je to raj pre lyžiarov, sky-alpinistov, ale aj pre najmenšie deti, ktoré začínajú lyžovať. Na výber je viacero lyžiarskych stredísk. Národný park je výborne prepojený turistickými cestičkami, feratami popri krásnych vodopádoch. Krásnymi panoramatickými výhľadmi Vás odmenia výstupy na Veľký Rozsutec a ďalšie hory Malej Fatry počas celého roka. Cyklistika na horských a cestných bicykloch je rovnako žiadaná hlavne počas leta a jesene. Jednoducho, ak plánujete dobre investovať svoje peniaze s rýchlou návratnosť, našli ste! Ponúkaná nehnuteľnosť aktuálne vygeneruje mesačne 259 900 €. POPIS STAVBY: Tento trojpodlažný dom splní aj tie najnáročnejšie stavebné požiadavky. Jedná sa o kvalitnú tehlovú stavbu so zateplením a drevenou strešnou konštrukciou, ktorá bola postavená v roku 2021. Vonkajší obklad fasády pekne zapadá do prostredia Terchovej vďaka kombinácii kameň, drevo a omietka. Kanalizácia formou čističky a náklady na vodu šetrí hlboká studňa na pozemku. V každej izbe je samostatne ovládané podlahové kúrenie a na ohrev vody sa využíva elektrický boiler. V izbách je položená vinylová podlaha a v kúpeľni je dlažba. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * úžitková plocha bytu (bez terasy): cca. 90 m² * počet parkovacích miest: 3 * terasa: áno * orientácia pozemku: juh * stav bytového domu: novostavba VÝHODY, LOKALITA A OKOLIE: + ideálna investičná príležitosť + nehnuteľnosť klasifikovaná ako byt + celoročná rekreácia v Národnom Parku + široká sieť obchodov (Lidl a ďalšie) a služieb + výborná dostupnosť autom CENA: 259 900,- Eur VIDEO OBHLIADKA: https://youtu.be/BJV7uj4x9wk D.: 818141234 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Pre viac informácii neváhajte nás neváhajte kontaktovať na číslo + 421 901 789 818 © Text, fotografie a video obhliadka sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Terchová
259 900 €
Široké parkovacie státie, hromadná garáž, novostavba, Slnečnice
Ponúkame Vám na predaj široké parkovacie státie v suteréne bytového domu v projekte Slnečnice, na ulici Z. Chalupovej. Státie má 17,5 m2 vďaka čomu umožňuje parkovanie nielen automobilu, ale aj napríklad motorky (ako vidno na fotografiách). Výhodou je tiež komfort v dostatočnom priestore na vystupovanie/nastupovanie do automobilu. Mesačné náklady sú na úrovni cca 15,-€. Vstup do suterénu/garáže je možný na diaľkové ovládanie alebo na čip (pešo po schodoch). Nákup státia má význam nie len pre osobné využitie, ale aj ako investícia vzhľadom na parkovaciu politiku mestskej časti a zvýšenú potrebu po parkovacích miestach. VÝMERA 17,5m2 CENA 32.000,-€ vrátane provízie. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! ID: 81826001 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť Cena energií: 15 Euro / mesiac
Bratislava V - Petržalka
32 000 €
RUŽINOV, ČASŤ NIVY - 500 BYTOV, VEĽKOMETRÁŽNY 4-IZB. MEZONET S VLASTNÝM KRBOM V OBĽUBENEJ LOKALITE
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj priestranný 4 izbový mezonetový byt v jednej z najvyhľadávanejších lokalít m. č. Ružinov, katastrálne územie Nivy, časť 500 bytov. Nájsť atraktívny mezonetový byt v tejto lokalite je priam nemožné a preto prichádzame s novou ponukou bytu s vlastným plynovým kúrením a krbom na tuhé palivo. Nie je nič lepšie ako si v tejto dobe zabezpečiť príjemné teplo v byte, nehovoriac že v zimnom období Vám kúrenie vybuduje nádhernú atmosféru. Samotný byt pochádza z nadstavby, ktorá bola skolaudovaná v roku 2000. Situovaný je na všetky svetové strany s výhľadom do parku a downtown mesta, kde môžete vidieť skoro všetky výškové novostavby (Nivy Tower, Eurovea 2, Panorama City a Sky Park. Nachádza sa na 3/3 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu, ktorý plánuje v blízkej dobe rozsiahlu rekonštrukciu, vrátane úpravy spoločných priestorov, výmeny vchodovej brány, zateplenia bytového domu (nadstavba už je zateplená). Vlastníci majú väčšie úspory našetrené na budúcu rekonštrukciu. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * výmera bytu: 106,7 m2 + polootvorené podkrovie 23,52 m2 + pivnica 5 m2 * výmera balkónu: 6 m2 * nadstavba z roku 2000 * poschodie: 3/3 bez výťahu * orientácia: JV/S * vlastné plynové kúrenie * krb na tuhé palivo * pekné výhľady * mesačné náklady na 3 osoby: správcovské poplatky 143€ + elektrina 27€ + plyn 80€ LOKALITA A OKOLIE: * Bytový dom sa nachádza v obľúbenej m. č. Ružinov - Nivy časť 500 bytov. Poloha obyvateľom poskytuje veľmi bohatú občiansku vybavenosť spolu s dopravným napojením. V blízkosti sa nachádza niekoľko školských zariadení, zdravotných zariadení, obchodných domov OC Nivy, OC Centrál, Eurovea, rôznych obchodných reťazcov, potravín, trhovisko Miletičová, kaviarni, reštaurácií, rôznych služieb, športových stredísk a ihrísk, detské ihriská, parky a veľa ďalšieho. ID:81806452 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.
Bratislava II - Ružinov
390 000 €
1 2 3 4 5 6 7