VEĽKOMETRÁŽNY 4-IZB. MEZONET S VLASTNÝM KRBOM V OBĽUBENEJ LOKALITE RUŽINOVA, ČASŤ NIVY - 500 BYTOV
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj priestranný 4 izbový mezonetový byt v jednej z najvyhľadávanejších lokalít m. č. Ružinov, katastrálne územie Nivy, časť 500 bytov. Nájsť atraktívny mezonetový byt v tejto lokalite je priam nemožné a preto prichádzame s novou ponukou bytu s vlastným plynovým kúrením a krbom na tuhé palivo. Nie je nič lepšie ako si v tejto dobe zabezpečiť príjemné teplo v byte, nehovoriac že v zimnom období Vám kúrenie vybuduje nádhernú atmosféru. Samotný byt pochádza z nadstavby, ktorá bola skolaudovaná v roku 2000. Situovaný je na všetky svetové strany s výhľadom do parku a downtown mesta, kde môžete vidieť skoro všetky výškové novostavby (Nivy Tower, Eurovea 2, Panorama City a Sky Park. Nachádza sa na 3/3 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu, ktorý plánuje v blízkej dobe rozsiahlu rekonštrukciu, vrátane úpravy spoločných priestorov, výmeny vchodovej brány, zateplenia bytového domu (nadstavba už je zateplená). Vlastníci majú väčšie úspory našetrené na budúcu rekonštrukciu. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * výmera bytu: 106,7 m2 + polootvorené podkrovie 23,52 m2 + pivnica 5 m2 * výmera balkónu: 6 m2 * nadstavba z roku 2000 * poschodie: 3/3 bez výťahu * orientácia: JV/S * vlastné plynové kúrenie * krb na tuhé palivo * pekné výhľady * mesačné náklady na 3 osoby: správcovské poplatky 143€ + elektrina 27€ + plyn 80€ LOKALITA A OKOLIE: * Bytový dom sa nachádza v obľúbenej m. č. Ružinov - Nivy časť 500 bytov. Poloha obyvateľom poskytuje veľmi bohatú občiansku vybavenosť spolu s dopravným napojením. V blízkosti sa nachádza niekoľko školských zariadení, zdravotných zariadení, obchodných domov OC Nivy, OC Centrál, Eurovea, rôznych obchodných reťazcov, potravín, trhovisko Miletičová, kaviarni, reštaurácií, rôznych služieb, športových stredísk a ihrísk, detské ihriská, parky a veľa ďalšieho. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.
Bratislava II - Ružinov
390 000 €
CENTRUM, 3 IZB.BYT PREROBENÝ NA 4 IZB.BYT, BALKÓN, PIVNICA, SNP - MODRA
V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj tento 3 izbový byt, ktorý bol prerobený na 4 izbový nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite na ul. SNP v Modre. BYTOVÝ DOM A BYT: Bytový dom je vo veľmi dobrom stave, zrekonštruovaný, zateplený, nový výťah, zrekonštruovaný vestibul, vymenené stúpačky v bytovom dome. Byt prešiel rekonštrukciou pred cca 10 rokmi, podlaha, dvere, čiastočne elektrina, WC a kúpeľňa. V roku 2002 boli kompletne vymenené plastové okná so žalúziami. MESAČNÉ NÁKLADY: + Správca: 170 Eur/mes. + Elektrina: 30 Eur/mes. + Plyn: 5 Eur/mes. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: SNP, Modra * 3 izbový byt prerobený na 4 izbový byt (3 nepriechodné izby) * Poschodie: 6/8 * Výmera bytu: 72,52 m2 * Výmera pivnice: 1,32 m2 * Výmera balkóna: 3,00 m2 * Celková výmera: 76,84 m2 * Byt je v stave k nasťahovaniu * Orientácia bytu: Východ / Západ LOKALITA: Byt sa nachádza v blízkosti centra mesta, čo zaručuje pohodlný prístup k občianskej vybavenosti. V blízkosti nájdete potraviny, reštaurácie, kaviarne a malé obchody, čo vám umožní uspokojiť vaše denné potreby bez dlhých ciest. Tiež je tam prístup k základným službám ako lekár, lekáreň a pošta, čo spríjemňuje váš každodenný život. Ak preferujete aktívny životný štýl, Modra ponúka množstvo možností na prechádzky v prírode a turistiku v blízkych Malých Karpatoch. Zároveň mesto Modra neustále poskytuje kultúrne podujatia a spoločenské aktivity, čo vám umožní aktívne zapojiť sa do života komunity. Byt na Ulici SNP je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú tiché a príjemné bývanie s blízkosťou všetkých potrebných zariadení. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť a kontaktujte nás čo najskôr! Materská a základná škola v dosahu do 100 m. CENA: 172.500 Eur ID: 81805293 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Modra
172 500 €
PARKOVACIE STÁTIE, SLNEČNICE VILADOMY, ŽLTÁ
V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj vonkajšie parkovacie státie v projekte Slnečnice - Viladomy. Státie nemá žiadne mesačné náklady na energie, nakoľko nie je v podzemnej garáži. Okrem využitia na vlastné potreby je tiež zaujímavou investíciou kvôli miestnej parkovacej politike. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: projekt Slnečnice Viladomy, Žltá ulica, Bratislava - Petržalka * výmera státia: cca 12 m² LOKALITA A OKOLIE: Parkovacie státie sa nachádza za rampou, vedľa ihriska. CENA: 14.500,-EUR + 1.500,-EUR provízia V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! ID: 81826003 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava V - Petržalka
14 500 €
VEĽKÝ STAVEBNÝ POZEMOK 1355m2 - TERCHOVÁ - HORNÁ TÍŽINA
Hľadáte veľký slnečný pozemok pre vlastné bývanie, rekreáciu, alebo na podnikanie v cestovnom ruchu? 1BCR ponúka exkluzívnom zastúpení na predaj slnečný stavebný pozemok v nádhernom prostredí Terchovej, časť Horná Tížina. Rovinatý pozemok o rozlohe 1355m2 s asfaltovou prístupovou cestou. VIDEO OBHIADKA: https://youtu.be/goLian9JPKM UPI INFORMÁCIE: - hlavná funkcia zóna A2: obytná funkcia - doplnková funkcia: služby, rekreačná, športová a výrobná (obchody, ubytovacie zariadenia, agroturistika) - spôsob zástavby: max. počet poschodí 1+1+1 // 0+1+1 (suterén, prízemie, podkrovie) - max. výška hrebeňa strechy 10m (sedlová strecha) POPIS POZEMKU : - Plocha pozemku: 1355 m2 - min. šírka pozemku: cca. 24m - max. šírka pozemku: cca. 30m - min. dĺžka pozemku: cca. 48m - max. dĺžka pozemku: cca. 63m - orientácia: Západ - Juh - rovinatý pozemok - prístupová cesta asfaltová PREČO INVESTOVAŤ V TERCHOVEJ? Predmetný pozemok sa nachádza v tichom, slnečnom prostredí Terchovej. Investovanie do nehnuteľnosti v tejto lokalite je vyhľadávané hlavne kvôli celoročnej rekreácii. V zime je to raj pre lyžiarov, sky-alpinistov, ale aj pre najmenšie deti, ktoré začínajú lyžovať. Na výber je viacero lyžiarskych stredísk. Národný park je výborne prepojený turistickými cestičkami, feratami popri krásnych vodopádoch. Krásnymi panoramatickými výhľadmi Vás odmenia výstupy na Veľký Rozsutec a ďalšie hory Malej Fatry počas celého roka. Cyklistika na horských a cestných bicykloch je rovnako žiadaná hlavne počas leta a jesene. Jednoducho, ak plánujete dobre investovať svoje peniaze s rýchlou návratnosť, príďte si pozrieť tento pozemok. V PRÍPADE ZAUJMU JE MOŽNÉ PREDMETNÝ POZEMOK ROZDELIŤ NA 2 SAMOSTATNÉ CELKY. CENA: 149 000 EUR VIDEO OBHIADKA: https://youtu.be/goLian9JPKM ID: 818141242 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať + 421 901 789 818 © Text a fotografie a video je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Pôdorys je informačný. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Terchová
149 000 €
VEĽKÝ STAVEBNÝ POZEMOK 1355m2 - TERCHOVÁ - HORNÁ TÍŽINA
Hľadáte veľký slnečný pozemok pre vlastné bývanie, rekreáciu, alebo na podnikanie v cestovnom ruchu? 1BCR ponúka exkluzívnom zastúpení na predaj slnečný stavebný pozemok v nádhernom prostredí Terchovej, časť Horná Tížina. Rovinatý pozemok o rozlohe 1355m2 s asfaltovou prístupovou cestou. VIDEO OBHIADKA: https://youtu.be/goLian9JPKM UPI INFORMÁCIE: - hlavná funkcia zóna A2: obytná funkcia - doplnková funkcia: služby, rekreačná, športová a výrobná (obchody, ubytovacie zariadenia, agroturistika) - spôsob zástavby: max. počet poschodí 1+1+1 // 0+1+1 (suterén, prízemie, podkrovie) - max. výška hrebeňa strechy 10m (sedlová strecha) POPIS POZEMKU : - Plocha pozemku: 1355 m2 - min. šírka pozemku: cca. 24m - max. šírka pozemku: cca. 30m - min. dĺžka pozemku: cca. 48m - max. dĺžka pozemku: cca. 63m - orientácia: Západ - Juh - rovinatý pozemok - prístupová cesta asfaltová PREČO INVESTOVAŤ V TERCHOVEJ? Predmetný pozemok sa nachádza v tichom, slnečnom prostredí Terchovej. Investovanie do nehnuteľnosti v tejto lokalite je vyhľadávané hlavne kvôli celoročnej rekreácii. V zime je to raj pre lyžiarov, sky-alpinistov, ale aj pre najmenšie deti, ktoré začínajú lyžovať. Na výber je viacero lyžiarskych stredísk. Národný park je výborne prepojený turistickými cestičkami, feratami popri krásnych vodopádoch. Krásnymi panoramatickými výhľadmi Vás odmenia výstupy na Veľký Rozsutec a ďalšie hory Malej Fatry počas celého roka. Cyklistika na horských a cestných bicykloch je rovnako žiadaná hlavne počas leta a jesene. Jednoducho, ak plánujete dobre investovať svoje peniaze s rýchlou návratnosť, príďte si pozrieť tento pozemok. V PRÍPADE ZAUJMU JE MOŽNÉ PREDMETNÝ POZEMOK ROZDELIŤ NA 2 SAMOSTATNÉ CELKY. CENA: 149 000 EUR VIDEO OBHIADKA: https://youtu.be/goLian9JPKM ID: 818141244 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať + 421 901 789 818 © Text a fotografie a video je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Pôdorys je informačný. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Terchová
149 000 €
SLNEČNÝ 4 IZB. BYT/APARTMÁN S TERASOU A PARKOVANÍM – TERCHOVÁ
Hľadáte priestranný a slnečný byt-apartmán v bezkonkurenčnom prostredí Terchovej na vlastnú rekreáciu s rodinnou, ako investičnú príležitosť, alebo bývanie? VIDEO OBHLIADKA: https://youtu.be/BJV7uj4x9wk 1.BCR ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj priestranný 4 izb. byt v Terchovej v časti Biely potok. Jedná sa o bytovú jednotku, ktorá sa nachádza na prízemí rodinného domu s tromi bytovými jednotkami, čo umožňuje zriadiť aj trvalé bydlisko a využiť jednoduchšie financovanie. Úžitková plocha jednotky o rozlohe cca. 90m2 je ideálne rozložená do 3 spální, veľkej spoločnej centrálnej obývačkovej, jedálenskej, kuchynskej časti a priestrannej kúpeľni s WC. Súčasťou nehnuteľnosti je terasa s posedením, 3 parkovacie miesta a možnosť celoročného využívania exteriérovej vírivky. PREČO INVESTOVAŤ V TERCHOVEJ? Táto výnimočná nehnuteľnosť sa nachádza v tichom, slnečnom prostredí s krásnymi výhľadmi na Národný park Malej Fatry. Investovanie do nehnuteľnosti v tejto lokalite je vyhľadávané hlavne kvôli celoročnej rekreácii. V zime je to raj pre lyžiarov, sky-alpinistov, ale aj pre najmenšie deti, ktoré začínajú lyžovať. Na výber je viacero lyžiarskych stredísk. Národný park je výborne prepojený turistickými cestičkami, feratami popri krásnych vodopádoch. Krásnymi panoramatickými výhľadmi Vás odmenia výstupy na Veľký Rozsutec a ďalšie hory Malej Fatry počas celého roka. Cyklistika na horských a cestných bicykloch je rovnako žiadaná hlavne počas leta a jesene. Jednoducho, ak plánujete dobre investovať svoje peniaze s rýchlou návratnosť, našli ste! Ponúkaná nehnuteľnosť aktuálne vygeneruje mesačne 259 900 €. POPIS STAVBY: Tento trojpodlažný dom splní aj tie najnáročnejšie stavebné požiadavky. Jedná sa o kvalitnú tehlovú stavbu so zateplením a drevenou strešnou konštrukciou, ktorá bola postavená v roku 2021. Vonkajší obklad fasády pekne zapadá do prostredia Terchovej vďaka kombinácii kameň, drevo a omietka. Kanalizácia formou čističky a náklady na vodu šetrí hlboká studňa na pozemku. V každej izbe je samostatne ovládané podlahové kúrenie a na ohrev vody sa využíva elektrický boiler. V izbách je položená vinylová podlaha a v kúpeľni je dlažba. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * úžitková plocha bytu (bez terasy): cca. 90 m² * počet parkovacích miest: 3 * terasa: áno * orientácia pozemku: juh * stav bytového domu: novostavba VÝHODY, LOKALITA A OKOLIE: + ideálna investičná príležitosť + nehnuteľnosť klasifikovaná ako byt + celoročná rekreácia v Národnom Parku + široká sieť obchodov (Lidl a ďalšie) a služieb + výborná dostupnosť autom CENA: 259 900,- Eur VIDEO OBHLIADKA: https://youtu.be/BJV7uj4x9wk D.: 818141234 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Pre viac informácii neváhajte nás neváhajte kontaktovať na číslo + 421 901 789 818 © Text, fotografie a video obhliadka sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Terchová
259 900 €
VEĽKÝ STAVEBNÝ POZEMOK 1355m2 - TERCHOVÁ - HORNÁ TÍŽINA
Hľadáte veľký slnečný pozemok pre vlastné bývanie, rekreáciu, alebo na podnikanie v cestovnom ruchu? 1BCR ponúka exkluzívnom zastúpení na predaj slnečný stavebný pozemok v nádhernom prostredí Terchovej, časť Horná Tížina. Rovinatý pozemok o rozlohe 1355m2 s asfaltovou prístupovou cestou. VIDEO OBHIADKA: https://youtu.be/goLian9JPKM UPI INFORMÁCIE: - hlavná funkcia zóna A2: obytná funkcia - doplnková funkcia: služby, rekreačná, športová a výrobná (obchody, ubytovacie zariadenia, agroturistika) - spôsob zástavby: max. počet poschodí 1+1+1 // 0+1+1 (suterén, prízemie, podkrovie) - max. výška hrebeňa strechy 10m (sedlová strecha) POPIS POZEMKU : - Plocha pozemku: 1355 m2 - min. šírka pozemku: cca. 24m - max. šírka pozemku: cca. 30m - min. dĺžka pozemku: cca. 48m - max. dĺžka pozemku: cca. 63m - orientácia: Západ - Juh - rovinatý pozemok - prístupová cesta asfaltová PREČO INVESTOVAŤ V TERCHOVEJ? Predmetný pozemok sa nachádza v tichom, slnečnom prostredí Terchovej. Investovanie do nehnuteľnosti v tejto lokalite je vyhľadávané hlavne kvôli celoročnej rekreácii. V zime je to raj pre lyžiarov, sky-alpinistov, ale aj pre najmenšie deti, ktoré začínajú lyžovať. Na výber je viacero lyžiarskych stredísk. Národný park je výborne prepojený turistickými cestičkami, feratami popri krásnych vodopádoch. Krásnymi panoramatickými výhľadmi Vás odmenia výstupy na Veľký Rozsutec a ďalšie hory Malej Fatry počas celého roka. Cyklistika na horských a cestných bicykloch je rovnako žiadaná hlavne počas leta a jesene. Jednoducho, ak plánujete dobre investovať svoje peniaze s rýchlou návratnosť, príďte si pozrieť tento pozemok. V PRÍPADE ZAUJMU JE MOŽNÉ PREDMETNÝ POZEMOK ROZDELIŤ NA 2 SAMOSTATNÉ CELKY. CENA: 149 000 EUR VIDEO OBHIADKA: https://youtu.be/goLian9JPKM ID: 818141243 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať + 421 901 789 818 © Text a fotografie a video je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Pôdorys je informačný. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Terchová
149 000 €
ORNÁ PÔDA, STUPAVA - PRI BÝVALOM GOLFOVOM IHRISKU
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj parcelu ornej pôdy v blízkosti mesta Stupava. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Stupava - Mást medzi VW a Stupavou, pri bývalom golfe Výmera pozemku: 3194 m² Šírka pozemku: 14 m Možnosť prenajímať agro firme Cena: 17 000 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
17 000 €
ŠTARTOVACÍ 3-IZBOVÝ BYT, ALŽBETIN DVOR, TERASA, ZÁHRADA, PARKOVANIE
Ponúkame moderný štartovací 3-izbové byt s rozľahlou záhradou v novovybudovanej lokalite v Miloslavove - časť Alžbetin dvor. Byt sa nachádza v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami. Výmera je 79,54 m2 + terasa 14 m2. K bytu prislúcha aj veľkorysá záhrada o výmere a dve parkovacie miesta. Byt je dokončený v kvalitnom štandarde obsahujúcim sanitu a batérie značiek Villeroy & Boch a Grohe, veľkoformátová dlažba 60x120 v samostatnom WC a kúpeľni, vinylová podlaha v celom byte a interiérové dvere. Bývanie je vhodné pre mladé páry a rodiny, ktoré hľadajú svoje prvé bývanie. Veľkou výhodou je, že ponúkame dva byty v tejto lokalite. byt je veľmi dobre dispozične riešený, je rozdelený na dennú a nočnú časť. Pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej izby s kuchynskou časťou a východom na terasu/záhradu, chodby, samostatné WC, kúpeľňa a dvoch izieb s priestorom na šatníkovú skriňu a východom na terasu/záhradu. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Miloslavov - Alžbetin dvor * celková podlahová plocha: 79,54 m2 (byt) + 14 m2 (terasa) * celková výmera pozemku: 122 m2 alebo 168 m2 * stav bytu - novostavba * kolaudácia 2022 * kúrenie: podlahové / vlastný kotol * parkovanie: vlastné vonkajšie parkovacie státie * dve nepriechodné izby LOKALITA A OKOLIE: Byt sa nachádza v novo vybudovanej lokalite, ktorá ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza pošta, škôlka, škola, reštaurácie, potraviny, OC Miloslavov, BILLA, do pár minút chôdze sa tu nachádza aj fitnescentrum a plaváreň. Dopravné spojenie do Bratislavy je zabezpečené priamym vlakovým spojením (25 minút), autobusovou prímestskou dopravou a novou rýchlostnou cestou D4, R7. Milovníkov aktívneho oddychu poteší cyklotrasa a krásna príroda v okolí bytového domu. CENA NEHNUTEĽNOSTI: 1. byt 204 900 € 2. byt - 209.900,- EUR ID: 8182118 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Miloslavov
204 900 €
3/4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, DUNAJSKÁ STREDA
V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom v západnej časti mesta Dunajská Streda. Nehnuteľnosť poskytuje dostatok priestoru pre rodinu alebo ako sídlo firmy. Dom je postavený na pomerne veľkom pozemku s okrasnými drevinami a možnosťou vybudovať bazén. Dom bol pôvodne 4 izbový, možnosť znovu vybudovať priečku. Ďalším z benefitov je rýchle napojenie na obchvat Dunajskej Stredy a rýchlostnú cestu R7, ktorá zabezpečí rýchlu dostupnosť do Bratislavy. Samotný dom poskytuje maximálny komfort bývania. Vstup do domu vedie cez útulnú predsieň s odkladacím priestorom. Kompletne vybavená kuchyňa je spojená s jedálňou a elegantnou obývacou izbou. O dodatočný skladovací priestor sa postará komora prístupná priamo z chodby. Na prízemí sa nachádzajú ešte 2 izby používané ako pracovne a kúpelňa s toaletou. Väčšiu izbu je možné prerobiť na 2 izby. V celom dome je použitá keramická dlažba. Parkovanie je zabezpečené v garáži, ktorou sa dostanete do domu suchou nohou i pred domom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Dunajská Streda západná časť * možnosť prerobiť na 4 izbový RD * kompletná rekonštrukcia v roku 2016/2017 * výmera pozemku: 878 m² * úžitková plocha: 120 m² * zastavaná plocha: 228 m² * kúrenie podlahové + radiátory * klimatizácia v 2 izbách * garáž LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v západnej časti okresného mesta Dunajskej Stredy. Mesto ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Bratislava je vzdialená 35 km a vďaka výbornému diaľničnému spojeniu rýchlo dostupná. CENA: 280 000 € V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Dunajská Streda
280 000 €
3 – IZB. ČIAST.REK, LOGGIA, PIVNICA, ul., NOVOMESKÉHO, PEZINOK
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3. izbový byt s loggiou a pivnicou, ktorý sa nachádza na ulici L. Novomeského v Pezinku. Byt je orientovaný na dve svetové strany - východ a západ. Bytový dom bol daný do užívania približne v roku 1990. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Byt prešiel staršou čiastočnou rekonštrukciou: murované jadro, plastové okná, laminátové parkety v izbách a kuchynská linka, ktorá bola vymenená pred troma rokmi. Rekonštrukcia bytového domu: zateplenie, nová strecha, vchodové dvere so schránkami, výťah a stúpacie rozvody. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Pezinok, ul. Laca Novomeského * Materiál: panel * Zateplenie: Áno * Poschodie: 6/8 * Výťah: 1 osobný * Počet izieb: 3 * Loggia: Áno * Pivnica: Áno * Bezbariérový prístup: Nie * Parkovanie: Verejné * Kúrenie: Ústredne * Internet: Optika VÝMERA: * Úžitková plocha bytu: 59,9 m² * Loggia : 3 m² * Pivnica: 1,5 m² DISPOZÍCIA BYTU: * Vstupná chodba * Spálňa * Kuchyňa * Samostatné WC * Kúpeľňa * Obývacia izba * Detská izba so vstupom na loggiu * Loggia POPIS LOKALITY A OKOLIA: Pezinok sa nachádza na úpätí Malých Karpát v blízkosti hlavného mesta vzdialeného 20 minút autom. Okresné mesto Pezinok ponúka rôzne možnosti zábavy, športu, kultúrnych podujatí, ako aj turistiky a v zimných mesiacoch lyžovania na Pezinskej Babe. Byt sa nachádza v dobrej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, ktorá je vzdialená chôdzou: * Pizzeria - 2 min. * Pekáreň - 2 min. * Potraviny CBA - 3 min. * MŠ - 4 min. * Kúpalisko - 4 min. * MHD zastávka - 4 min. * Lekáreň - 5 min. * Pošta - 5 min. * Potraviny Terno - 5 min. * ZŠ - 6 min. CENA: 148 000 € ID: 81811329 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
148 000 €
MODERNE ZARIADENÝ 1,5-IZB. BYT, PARKOVACIE MIESTO, BORY BÝVANIE
V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na prenájom krásny a slnečný 1,5-izbový byt v bratislavskej mestskej časti Lamač - na ulici Jána Langoša. Je situovaný na 2. nadzemnom podlaží v 5 poschodovej novostavbe s výťahom v známom rezidenčnom projekte BORY BÝVANIE. Byt je krásne zariadený a pripravený k nasťahovaniu od 1.12.2023. Pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, zabezpečeného vstavanými skriňami, z ktorej sa vchádza do spoločnej kúpeľne s toaletou zariadenou do moderného štandardu. Následne kuchyne, vybavenou zabudovanými značkovými spotrebičmi - el. rúrou a indukčnou varnou doskou. Dominantou bytu je obytná časť - obývacia izba s jedálenskou časťou a s prístupom na loggiu, orientovanou na juhozápad. V neposlednom rade tu nájdeme spací kút. V byte sú použité neutrálne a veľmi nadčasové farby a vybavenie. Príslušenstvom bytu je slnečná loggia orientovaná do tichého prostredia a ako najväčším plusom vlastné vyhradené parkovacie miesto v cene. Bytový dom je moderný a spĺňa všetky štandardy moderného rodinného bývania kombinované bohatým verejným priestorom. Hneď pri bytovom dome sa nachádza parkovisko a mnohé služby poskytnuté obyvateľom komplexu, bohaté verejné priestranstvo - ihriská, altánky, posedenie, workout zóna, či dokonca miesto vyhradené na usporiadanie grilovania a opekania. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: ul. Jána Langoša; Bratislava - Lamač * projekt: BORY BÝVANIE * stav: novostavba * poschodie: 1/5 * celková plocha bytu: 53,89 m2 * úžitková plocha bytu (bez loggie): 40,54 m2 * plocha loggie: 13,35 m2 * orientácia: juhozápad * nadčasové a moderné materiály * kompletne zariadený * vlastné vyhradené parkovacie miesto * vyhľadávaná lokalita * tiché a novo-vybudované okolie LOKALITA A OKOLIE: Byt a bytový dom sa nachádzajú v mestskej časti Lamač - v projekte v atraktívnom prostredí mestského parku BORY BÝVANIE. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, ktorá zabezpečí kvalitné bývanie (obchody - nákupné centrum BORY MALL v pešej dostupnosti, lekárne, služby, mnohé reštaurácie a kaviarne miestneho charakteru, Svet zdravia - nemocnica novej generácie, ktorá otvorí svoje brány v roku 2023). Novo vybudovaný bulvár štvrte BORY zabezpečuje pohodlné dopravné napojenie do centra mesta či na Záhorie. Zastávka MHD je vzdialená 3 minúty chôdze - linky č. 123. Nákupné centrum BORY MALL je vzdialené len 1 zastávku MHD. CENA: 1.200,-EUR/mesiac vrátane energií a parkovacieho státia V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné a vratná kaucia vo výške dvojmesačného nájmu. ID: 81807367 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava IV - Lamač
1 200 €/mes.
MODERNE ZARIADENÝ 1,5-IZB. BYT, PARKOVACIE MIESTO, BORY BÝVANIE
V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na prenájom krásny a slnečný 1,5-izbový byt v bratislavskej mestskej časti Lamač - na ulici Jána Langoša. Je situovaný na 2. nadzemnom podlaží v 5 poschodovej novostavbe s výťahom v známom rezidenčnom projekte BORY BÝVANIE. Byt je krásne zariadený a pripravený k nasťahovaniu. Pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, zabezpečeného vstavanými skriňami, z ktorej sa vchádza do spoločnej kúpeľne s toaletou zariadenou do moderného štandardu. Následne kuchyne, vybavenou zabudovanými značkovými spotrebičmi - el. rúrou a indukčnou varnou doskou. Dominantou bytu je obytná časť - obývacia izba s jedálenskou časťou a s prístupom na loggiu, orientovanou na juhozápad. V neposlednom rade tu nájdeme spací kút. V byte sú použité neutrálne a veľmi nadčasové farby a vybavenie. Príslušenstvom bytu je slnečná loggia orientovaná do tichého prostredia a ako najväčším plusom vlastné vyhradené parkovacie miesto v cene. Bytový dom je moderný a spĺňa všetky štandardy moderného rodinného bývania kombinované bohatým verejným priestorom. Hneď pri bytovom dome sa nachádza parkovisko a mnohé služby poskytnuté obyvateľom komplexu, bohaté verejné priestranstvo - ihriská, altánky, posedenie, workout zóna, či dokonca miesto vyhradené na usporiadanie grilovania a opekania. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: ul. Jána Langoša; Bratislava - Lamač * projekt: BORY BÝVANIE * stav: novostavba * poschodie: 1/5 * celková plocha bytu: 53,89 m2 * úžitková plocha bytu (bez loggie): 40,54 m2 * plocha loggie: 13,35 m2 * orientácia: juhozápad * nadčasové a moderné materiály * kompletne zariadený * vlastné vyhradené parkovacie miesto * vyhľadávaná lokalita * tiché a novo-vybudované okolie LOKALITA A OKOLIE: Byt a bytový dom sa nachádzajú v mestskej časti Lamač - v projekte v atraktívnom prostredí mestského parku BORY BÝVANIE. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, ktorá zabezpečí kvalitné bývanie (obchody - nákupné centrum BORY MALL v pešej dostupnosti, lekárne, služby, mnohé reštaurácie a kaviarne miestneho charakteru, Svet zdravia - nemocnica novej generácie, ktorá otvorí svoje brány v roku 2023). Novo vybudovaný bulvár štvrte BORY zabezpečuje pohodlné dopravné napojenie do centra mesta či na Záhorie. Zastávka MHD je vzdialená 3 minúty chôdze - linky č. 123. Nákupné centrum BORY MALL je vzdialené len 1 zastávku MHD. CENA: 950,-EUR/mesiac vrátane energií a parkovacieho státia V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné a vratná kaucia vo výške dvojmesačného nájmu. ID: 81807367 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava IV - Lamač
950 €/mes.
MODERNÉ, REPREZENTATÍVNE ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY NA VÝBORNEJ ADRESE! NOVÉ MESTO - KUTUZOVOVÁ ULICA
Ponúkame na prenájom moderné, reprezentatívne administratívne priestory vo veľmi žiadanej bratislavskej m.č. Nové Mesto na Kutuzovovej ulici. V blízkosti sa nachádza NTC centrum, VIVO (bývali Polus), Kukurica alebo národný futbalový štadión na Tehelnom poli. Priestory sa nachádzajú v reprezentatívnej budove s vlastnou recepciou a výťahom. V budove sa bude nachádzať aj kaviareň s občerstvením. Všetky priestory sú klimatizované. Momentálne sú voľne dve kancelárie na 2NP a 3NP. Každý priestor má výmeru 280 m2 a nachádza sa na celom podlaží, pričom majú oba priestory dva samostatné vstupy. Možnosť rozdeliť na 180 m2 a 100 m2. Priestor na 2NP je rozdelený na viacero samostatných kancelárií, pričom priestor na 3NP je tvorený prevažne z dvoch otvorených priestorov a dvoch väčších kancelárií s balkónom. Samostatná kuchyňa, toaleta so serverovňou je samozrejmosťou v každom priestore. Každý priestor má aj 3 balkóny orientované do dvora a 1 francúzsky balkón na Kutuzovovú ulicu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * Výmera priestorov: od 100 - 560 m2 * Poschodie: 2NP, 3NP a 4NP * Parkovanie: možnosť prenájmu parkovacieho miesta * Stav: kompletne zrekonštruované LOKALITA: * Priestory sa nachádzajú v zaujímavej časti Nové Mesta na Kutuzovovej ulici v blízkosti Bajkalskej a Račianskej ulici. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť s výbornou dostupnosťou autobusovej a električkovej dopravy. CENA: 9€/m2 bez DPH/mesiac + služby 2.50€/m2 bez DPH + provízia pre realitnú kanceláriu v pomere 50/50 (majiteľ/nájomca) ID:81814226 Pre viac informácií neváhajte kontaktovať makléra: +421 901 789 818 © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY Cena energií: 3 Euro / mesiac
Bratislava III - Nové Mesto
900 €/mes.
OBCHODNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM, MOŽNOSŤ ÚPRAVY NA INDUSTRIÁLNE PRIESTORY ČI LOFT, MILETIČOVA UL.
V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom obchodné priestory vo výbornej lokalite - trhovisko Miletičova (Bratislava - Ružinov, k.ú. Nivy). Hlavnými benefitmi je poloha priestoru, keďže sa nachádzajú na frekventovanom mieste, prístup "z ulice", ale aj výborná dostupnosť MHD či autom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: trhovisko Miletičova; Bratislava - Ružinov * výmera: 60 m2 * obchodný priestor * stav: pôvodný stav CENA: 9,50,-EUR/m2/mesiac + energie 1,90,-EUR/m2/mesiac V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné a vratná kaucia vo výške dvojmesačného nájmu. ID: 81807304 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava II - Ružinov
570 €/mes.
ZAUJÍMAVÝ STAVEBNÝ POZEMOK O ROZLOHE 987 M2 NA ZAČIATKU OBCE ZÁLESIE
Ponúkame na predaj pekný, slnečný stavebný pozemok na rodinný dom v Zálesí, neďaleko Bratislavy o výmere 987 m2. Pri pozemku sa nachádzajú inžinierske siete elektrina, plyn, mestská voda a optika od Telekomu. Kanalizácia má schválené stavebné povolenie a v blízkej dobe by sa malo začať s jej realizáciou. Pozemok je v tvare trojuholníka s príjazdom z dvoch strán. Územnoplánovacia informácia je na vyžiadanie. Pripojenie elektriny bolo už zafinancované, nový majiteľ tak bude mať nárok na dotiahnutie elektriny a vybudovanie elektrickej prípojky, vrátane elektromeru. Na pozemok bola vypracovaná architektonická štúdia, ktorá môže dopomôcť budúcej stavbe rodinného domu. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Výmera: 987 m2 * Max. zastavanosť 30% (296 m2) * Max. podlažnosť: 2 vrátane podkrovia * Max. výška: 8 metrov * Vypracovaný geometrický plán k nahliadnutiu (zameraná možná zastavaná plocha) * Pozemok sa nachádza v ochrannom pásme, stavba rodinného domu s garážou a bazénom je možná LOKALITA: * Obec Zálesie je čo raz populárnejšia obec na bývanie v blízkosti Bratislavy. Vďaka novej diaľnici D4R7 budete v Bratislave už o pár minút. Nájdete tu dobrú občiansku vybavenosť a väčšie nákupy môžete realizovať vo vedľajších obcí ako Malinovo alebo Ivanka pri Dunaji. Daný pozemok sa nachádza na začiatku Zálesia od obce Ivanka pri Dunaji. Situovaný je v tichej a veľmi kľudnej časti. CENA: 180.000 € ID: 81806439 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Zálesie, Senec
180 000 €
ORNÁ PÔDA, JAKUBOV
V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj ornú pôdu v blízkosti obce Jakubov v okrese Malacky. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: západný okraj obce Jakubov. Rozloha pozemku: 889 m² Šírka parcely: 7 m Cena: 15 000 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Jakubov
15 000 €
REZERVOVANÉ!!! 2 - IZB. BYT, LOGGIA, ul., MUŠKÁTOVÁ,PEZINOK
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ!!! Na hlavnej fotografii obývacej izby je vytvorená vizualizácia. Vo výhradnom zastúpení majiteľa vám ponúkame na predaj 2 – izbový byt so zasklenou loggiou, ktorý sa nachádza na Muškátovej ulici v Pezinku. V byte boli spravené úpravy: druhá loggia bola otvorená a spojená so spálňou kde je pracovný kút s podlahovým vykurovaním a vonkajšia elektrická roleta. Na prvej loggii je elektrická zásuvka a mechanizmus na vešanie prádla. V byte je nový ročný plynový prietokový kotol, ktorý slúži na vykurovanie a ohrev vody, ročná práčka a nanovo vymaľovaný byt s novými led svietidlami. Pred 4 rokmi bola vyrobená linka na mieru so vstavanými spotrebičmi. BYT JE BEZ ŤARCHY A KÚPOU HNEĎ VOĽNÝ!!! ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Pezinok, Muškátová ulica * Stav: Čiastočná rekonštrukcia * Materiál: Tehla * Poschodie: 3 z 5 * Bezbariérový prístup: Nie * Výťah: Nie – v riešení * Pivnica: Nie * Loggia: 1 – zasklená * Počet izieb: 2 * Parkovanie: Verejne * Vykurovanie: Vlastné – plynový prietokový kotol na vykurovanie aj na ohrev vody VÝMERA BYTU: * Úžitková plocha:59,63 m² * Logia:3 m² * Celková plocha: 62,63 m² DISPOZÍCIA BYTU: * Vstupná chodba * Obývacia izba spojená s kuchyňou * Kuchyňa so vstupom na loggiu * Zasklená loggia * Kúpeľňa * Samostatné WC * Spálňa – so spálňou je spojená druha loggia kde je spravený pacovaný kút a podlahové elektrické kúrenie VYBAVENIE BYTU: * Podlahy v kúpeľni, WC a na loggii je dlažba, vo zvyšnej časti bytu sú laminátové parkety * Elektrický vrátnik * Bezpečnostné vchodové dvere s kamerovým systémom * Plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu * Vstavaná skriňa v spálni * Kúpeľňa: vaňa, nové umývadlo so skrinkou a zrkadlom * Kuchynská linka vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi: elektrická rúra, mikrovlnná rúra, plynová varná doska, digestor a chladnička s mrazničkou * Elektrická zásuvka na loggii * Elektrická roleta v spálni na diaľkové ovládanie * Nový plynový prietokový kotol na vykurovanie a ohrev vody * Led osvetlenie LOKALITA A OKOLIE: Byt sa nachádza v mestskej časti Muškát. V okolí bytového domu je bezproblémové parkovanie. V blízkosti od bytu sú: potraviny, lekáreň, drogéria, detské ihrisko, autobusová zástavka, MŠ, pizzeria, Lidl a Bozin Shopping. Okresné mesto Pezinok disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, ako aj kultúrnymi a spoločenskými podujatiami. Bratislava je vzdialená 20 km a pripojenie na diaľnicu D1 - 14 km. CENA: 135 000 € ID: 81811352 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
135 000 €
3 – IZB. BYT, PÔVODNÝ STAV, LOGGIA, PIVNICA, ul., IPEĽSKÁ, BRATISLAVA
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj 3 – izbový byt v pôvodnom stave s loggiou a pivnicou, ktorý sa nachádza na Ipeľskej ulici v Bratislave – mestská časť Podunajské Biskupice. V byte sú vymenené plastové okná a zasklenie loggie. Bytový dom je približné z roku 1970 a bola spravená rekonštrukcia v roku 2015: nová strecha, zateplenie bytového domu, opravene loggie, vchodové dvere a výťahy. BYT JE BEZ ŤARCHY A KÚPOU VOĽNÝ!!! ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Bratislava – Podunajské Biskupice, ul., Ipeľská - Materiál: Panel - Zateplenie bytového domu: Áno - Bezbariérový prístup: Áno - Výťahy: Áno - Poschodie: 1 z 12 (nie prízemie) - Pivnica: Áno - Loggia: Áno - Stav bytu: Pôvodný DISPOZÍCIA BYTU: - Vstupná chodba - Komora - Chodba - Samostatné WC - Kúpeľňa - Detská izba - Obývacia izba – ktorá je priechodná do kuchyne - Chodba - Kuchyňa so vstupom na loggiu - Zasklená loggia - Spálňa VÝMERA: - Úžitková plocha bytu: 68,19 m² - Loggia: 3,92 m² - Pivnica: 1,41 m² - Celková plocha: 73,52 m² LOKALITA A OKOLIE: V blízkosti bytového domu v dostupnosti chôdzou je dobrá občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, Tesco, lekáreň, autobusová zástavka, reštaurácie, kaviareň, detské ihrisko, obchody a služby. D: 81811351 CENA: 150 000 € V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
150 000 €
STAVEBNÝ POZEMOK SO STAVEBNÝM POVOLENÍM, IS K DISPOZÍCII
V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj krásny stavebný pozemok v zastavanej časti obce Miloslavov. Má ideálne rozmery na stavbu Vášho vysnívaného rodinného domu. K dispozícii sú všetky inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia, optika - Telekom). Pozemok má právoplatné stavebné povolenie - výstavba 4-izb. rodinného domu typu bungalov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Miloslavov, okres Senec * výmera pozemku: 629 m2 * k dispozícii všetky IS * zastavaná časť obce LOKALITA A OKOLIE: V okolí je kompletná občianska vybavenosť – materská a základná škola, OC Miloslavov (Billa, pekáreň, lekáreň, drogéria, obchod s odevmi), polícia, detské ihrisko, fitness centrum s bazénom a saunou, reštaurácie a mnoho ďalších. V časti Alžbetin Dvor sa nachádza aj vlaková zastávka, pri ktorej si cestujúci môže nechať zaparkované auto a cestovať do Bratislavy bez dopravných obmedzení. Vďaka D4R7 je však dopravná situácia omnoho lepšia, čo lokalite pridáva na hodnote. CENA: 169.000,-EUR V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v 1.BCR REALITY s.r.o. uverejnených na: https://www.1bcr.sk/1bcr-licitacia ID: 81807364 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Miloslavov
169 000 €
ORNÁ PÔDA NA DLHODOBÚ INVESTÍCIU - ZOHOR
Ponúkame na predaj ornú pôdu v katastrálnom území Zohor, ktorá sa nachádza neďaleko železničnej stanice. Pozemok je vhodný na dlhodobú investíciu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * lokalita: Zohor * výmera: 780 m2 * šírka: 4 metrov * dĺžka: 210 metrov CENA: 25.000€ ID:81806459 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Zohor
25 000 €
REPREZENTATÍVNY 4-IZB. BYT S KLIMATIZÁCIOU V CENTRE STARÉHO MESTA - DUNAJSKÁ ULICA
Ponúkame na prenájom zaujímavý 4 izbový byt vo firemnom vlastníctve, ktorý svojou výbornou polohou zabezpečuje výborné miesto pre vašu nový domov. Byt je rozdelený na 3 samostatné izby a veľkú obývaciu miestnosť spojenú s kuchynským kútom, ktorý je vybavený rohovou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi, vrátane umývačky riadu. Z dvoch izieb je vstup na terasu s orientáciou na JV a do vnútrobloku s výhľadom na Sky Park. Polyfunkčná budova, ktorá bola skolaudovaná v roku 2012 má vo svojom suteréne aj podzemné parkovacie miesta, ktoré síce neprislúchajú k priestoru, ale viete si ich prenajať podľa aktuálnej ponuky. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * výmera bytu: 114 m2 + terasa 24 m2 * poschodie: 5/6 s výťahom * orientácia: SZ/JV * na liste vlastníctva je priestor vedený ako byt * k dispozícií ihneď LOKALITA A OKOLIE: * Bytový dom sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a taktiež zástavkami MHD. V blízkosti pár metrov je historické centrum, niekoľko potravinových reťazcov, obchodné domy, autobusová a električková doprava na všetky smery, stredné a vysoké školy (Za bytovým domom sa nachádza gymnázium Grösslingová) CENA: 1800€/mesiac + energie vo výške 300€ (pri právnickej osobe je potrebné pripočítať DPH) ID:81806469 V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške mesačného nájmu a provízia pre RK. Cena energií: 300 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
1 800 €/mes.
KANCELÁRIA NA PRENÁJOM, PARKOVANIE, NOVO ZREK. PRIESTORY, TRNÁVKA
V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom kancelárske priestory a ambulancie v rôznych veľkostiach, ktoré sa nachádzajú v budove zabehnutého zdravotného strediska v Bratislave - Ružinov, k. ú. Trnávka. Priestory strediska sú zrekonštruované a pôsobia reprezentatívnym dojmom. Budova je takmer obsadená a zabezpečená kamerovým systémom. Parkovanie je zabezpečené na pozemku zo zadnej časti budovy a v jej blízkom okolí. Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME [b]1.bcr.sk_reality[/b] alebo FACEBOOKU [b]1.BCR - Realitná kancelária[/b]. LOKALITA A OKOLIE: Budova zdravotného strediska je umiestnená v lokalite Trnávka. Jej strategická poloha umožňuje rýchle napojenie na hlavné ťahy a okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (lekáreň, potraviny, pošta, detské ihrisko, tenisová škola, tenisové kurty, národné bowlingové centrum, Fresh Market a mnoho ďalších). • 4 km Letisko M. R. Štefánika • 2,5 km napojenie na mestský obchvat • 2 km ŽST Nové Mesto • 2,5 km AVION Shopping Park Bratislava • 3,7 km Zlaté piesky • 2 km Kuchajda • 1,9 km Pasienky (futbalový štadión, plaváreň) CENA:12,50,-EUR/m2 + energie V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia a provízia vo výške jedného mesačného nájomného bez energií. ID: 81807305 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava II - Ružinov
375 €/mes.
ÚTULNÝ 4-IZB. RODINNÝ DOM S KRBOM A POZEMKOM 373 M2 - LÁB, MALACKY
DOHODNITE SI OBHLIADKU V TERMÍNE 17.4.2024! Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom v stále sa rozrastajúcej obci Láb, okres Malacky. Rodinný dom je situovaný na pozemku s rozlohou 373 m2, vrátane zastavanej plochy o výmere 107 m2. Ideálny je pre všetky vekové kategórie, ale aj pre menšiu rodinu s deťmi, ktorá vyhľadáva pokojné bývanie s výborným dopravným napojením na potrebný smer. Pozemok má ideálnu výmeru na ktorej si nový vlastník môže vybudovať veľmi peknú záhradu s príjemným posedením a prístreškom na rodinné grilovanie. Z prednej strany sa na pozemku nachádza spevnená plocha, pre dve autá. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * úžitková plocha rodinného domu: 83,59 m2 + terasa cca 30 m2 + povala s úložným priestorom * zastavaná plocha: 107 m2 * výmera pozemku: 266 m2 (bez zastavanej plochy) * skolaudovaný v roku 2019 * inžinierske siete: mestská voda, elektrina, kanalizácia a optika (Orange/Telekom) * vybavenie: elektrické podlahové vykurovanie, termostat na regulovanie teploty v každej izbe, 116l bojler, 2x predpríprava na elektrickú bránu, predpríprava na el. vrátnika * pôdorys nájdete vo fotografiách LOKALITA A OKOLIE: Nehnuteľnosť sa nachádza v novovybudovanej a predovšetkým tichej časti obci Láb, ktorá má výbornú komunitu susedov s výbornými vzťahmi. V jej bezprostrednej blízkosti sa nachádza základná škola a trochu ďalej aj potraviny Terno, cukráreň, obecný úrad, dve reštaurácie, materská škola a športový areál. Vlaková stanica sa nachádza vo vedľajšej obci Zohor. CENA: 239.900€ ID:81806466 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.
Láb
239 900 €
PEKNÝ POZEMOK BLÍZKO OBCE BUKOVINA
Ponúkame na predaj pekný pozemok v príjemnom prostredí v blízkosti obce Bukovina (okres LM). ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Bukovina - 120 m východne od okraja obce vzdušnou čiarou, (400 m po poľnej ceste), Liptovská Mara je vzdialená 1,7 km Rozloha pozemku: 1600 m², možnosť odkúpiť aj susedné pozemky Šírka pozemku: 15 m Druh pozemku: Pozemok je na LV vedený ako trvalý trávny porast, ale nachádzajú sa na ňom aj stromy Cena: 11 500 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bukovina
11 500 €
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ, PREDAJ POZEMKOV VEDĽA SEBA V HRUBEJ BORŠI
V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj päť investičných pozemkov v obci Hrubá Borša priamo pri golfovom areáli GREEN RESORT Hrubá Borša. Veľkou výhodou je, že štyri pozemky sa nachádzajú vedľa seba, čo môže byť zaujímavou investičnou príležitosťou a piaty pozemok je umiestnený cez cestu. V súčasnej dobe funkčné využitie pozemkov podľa UPI je poľnohospodárska pôda – Bývanie v rodinných domoch vo výhľadovej etape. Inžinierske siete (voda, elektrina) sa nachádzajú na hranici pozemku. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Hrubá Borša * rozloha pozemku č. 1 - 480 m² + 92 m² cesta * rozloha pozemku č. 2 - 481 m² + 92 m² cesta * rozloha pozemku č. 3 - 481 m² + 92 m² cesta * rozloha pozemku č. 4 - 724 m² + 92 m² cesta * rozloha pozemku č. 5 - 453 m² + 92 m² cesta LOKALITA A OKOLIE: Obec Hrubá Borša patrí medzi jedny z najrýchlejšie rozvíjajúcich sa obcí, lokalita je ideálnym miestom s množstvom aktivít, rastúcou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do okresného - Senec (8 minút) a hlavného mesta - Bratislava (32 minút). V blízkosti sa nachádza golfové ihrisko, detské škôlky, obchody, reštaurácia, kaviareň s detským ihriskom, fitness centrum. CENA. 110,-eur/m² ID: 8182113 Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. Uvedené vizualizácie majú informatívny charakter. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Hrubá Borša
110 €/m²
OBCHODNÝ PRIESTOR – 10 MIESTNOSTI, 114,64 m², PIVNICA 36,21 m², KALINČIAKOVA, MODRA
Ponúkame vám na predaj obchodný priestor o výmere 114,64 m², ktorý sa nachádza na prízemí bytového domu na ulici Kalinčiakova v blízkosti centra mesta Modra. Parkovanie je verejne a bezproblémové buď pred bytovým domom (priestorom) alebo z druhej strany bytového domu. Do priestoru sú dva vstupy, jeden môže slúžiť ako hlavný vstup do prevádzky a druhy ako súkromný vstup pre zamestnancov. Dispozíciu je možne zmeniť podľa vlastnej predstavy nakoľko sa tam nachádza 10 miestnosti aj s kuchynkou a kúpeľnou so sprchovacím kútom a WC + k priestoru prislúcha pivnica v suteréne o výmere 36,21 m² kde sú 2 miestnosti. Priestor sa v minulosti využíval ako lekáreň. Vzhľadom na to, že do priestoru sú dva vstupy a disponuje viacerými miestnosťami, tak je priestor možné využívať aj na viacúčelové podnikanie a zároveň podľa záujmu aj prenajímať priestory. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Modra, Kalinčiakova ulica - Poschodie: 1 ( zvýšene prízemie) - Počet miestnosti: 10 s kuchynkou a kúpeľňou + 2 miestnosti v pivnici - Pivnica: Áno, 2 miestnosti využiteľné ako sklad - Kuchynka: Áno - Kúpeľňa: Áno - Parkovanie: verejné pred vchodom a z druhej strany bytového domu VÝMERA: - Podlahová plocha priestoru: 114,64 m² - Plocha pivnice: 36,21 m² - Celková plocha: 150,78 m² LOKALITA A OKOLIE: Priestor sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite. Hneď vedľa sú potraviny a centrum mesta je vzdialené len necelých 300 metrov, kde máte autobusovú zástavku, poštu, lekáreň, bankomat, drogériu a taktiež máte v blízkosti aj reštauráciu u Hoffera. Výhodou je aj bezproblémové parkovanie v okolí. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať. CENA: 249 000 € ID: 81811363 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
249 000 €
POZEMOK MEDZI MESTOM STUPAVA A OBCOU MARIANKA
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj ornú pôdu v lokalite medzi Stupavou a Mariankou. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Predaj spoluvlastníckeho podielu na 2 susedných parcelách 1/2 z celkovej výmery 4259 m2 (2129,5 m2) * V prípade sceľovania pozemkov budete mať v danej lokalite 1 parcelu v podiele 1/1 * šírka 20 m * Pozemok dostupný autom po poľnej ceste. * Bližšie info v RK CENA: 19 000 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vám šetria to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
19 000 €
OBCHODNÝ PRIESTOR – 10 MIESTNOSTI, 114,64 m², PIVNICA 36,21 m², KALINČIAKOVA, MODRA
Ponúkame vám na predaj obchodný priestor o výmere 114,64 m², ktorý sa nachádza na prízemí bytového domu na ulici Kalinčiakova v blízkosti centra mesta Modra. Parkovanie je verejne a bezproblémové buď pred bytovým domom (priestorom) alebo z druhej strany bytového domu. Do priestoru sú dva vstupy, jeden môže slúžiť ako hlavný vstup do prevádzky a druhy ako súkromný vstup pre zamestnancov. Dispozíciu je možne zmeniť podľa vlastnej predstavy nakoľko sa tam nachádza 10 miestnosti aj s kuchynkou a kúpeľnou so sprchovacím kútom a WC + k priestoru prislúcha pivnica v suteréne o výmere 36,21 m² kde sú 2 miestnosti. Priestor sa v minulosti využíval ako lekáreň. Vzhľadom na to, že do priestoru sú dva vstupy a disponuje viacerými miestnosťami, tak je priestor možné využívať aj na viacúčelové podnikanie a zároveň podľa záujmu aj prenajímať priestory. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Modra, Kalinčiakova ulica - Poschodie: 1 ( zvýšene prízemie) - Počet miestnosti: 10 s kuchynkou a kúpeľňou + 2 miestnosti v pivnici - Pivnica: Áno, 2 miestnosti využiteľné ako sklad - Kuchynka: Áno - Kúpeľňa: Áno - Parkovanie: verejné pred vchodom a z druhej strany bytového domu VÝMERA: - Podlahová plocha priestoru: 114,64 m² - Plocha pivnice: 36,21 m² - Celková plocha: 150,78 m² LOKALITA A OKOLIE: Priestor sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite. Hneď vedľa sú potraviny a centrum mesta je vzdialené len necelých 300 metrov, kde máte autobusovú zástavku, poštu, lekáreň, bankomat, drogériu a taktiež máte v blízkosti aj reštauráciu u Hoffera. Výhodou je aj bezproblémové parkovanie v okolí. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať. CENA: 249 000 € ID: 81811362 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Modra
249 000 €
ÚPLNE NOVÝ 2-IZB. BYT V PROJEKTE SKY PARK, 4. VEŽA, PARKING, PIVNICA, NOVOSTAVBA
Bývajte v projekte SKY PARK! V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 2-izbový byt v jedinečnom projekte SKY PARK by Zaha Hadid (Bratislava - Staré Mesto). Byt sa nachádza na 17. poschodí s orientáciou na východnú stranu, čo zaručí nerušený výhľad na okolie. Ak hľadáte byt s výbornou polohou v centra hlavného mesta, s kompletnou občianskou vybavenosťou a v nadčasovom projekte v nadštandardnom prevedení, ste na správnom mieste. Predpokladané odovzdanie bytu do užívania je 3. kvartál 2024. V INZERÁTE SÚ POUŽITÉ VIZUALIZÁCIE. Dispozične pozostáva z predsiene s prechodom do otvorenej obývacej izby spojenej s kuchyňou a spálne, z ktorej je vstup do kúpeľne, toaleta je samostatná. Výstup na loggiu je možný z oboch miestností. Vybavenie bytu by sa pokojne mohlo označiť za nadštandard - drevené podlahy v obytných miestnostiach, gresová dlažba v kúpeľni a vo WC, bezfalcové interiérové dvere, hliníkové okná s izolačným trojsklom, ktoré krásne presvetlia celý priestor. V objekte sú štyri centrálne vetracie jednotky s rekuperáciou, ktoré zabezpečujú mechanické vetranie bytov. Byt sa predáva v štandarde bez kuchynskej linky. V prípade záujmu si môžete zakúpiť garážové státie (suchou nohou do bytu) a pivničnú kobku. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Bottova ulica, Bratislava - Staré Mesto * počet izieb: 2 * výťah: áno * poschodie: 17/30 * celková plocha: 51,27 m² * obytná plocha: 46,72 m² * loggia: 4,55 m² * stav: novostavba * garážové státie LOKALITA A OKOLIE: Projekt SKY PARK sa nachádza v srdci nového downtownu Bratislavy. Vďaka svojej strategickej polohe nájdete v okolí všetky služby, rýchle napojenie na mestský obchvat a priestor pre kultúru či šport, zastávky MHD (linka č. 50, 68, 70, 78, 88) autobusovú stanicu a mnoho ďalších. Nákupné centrum EUROVEA (5 minút chôdze) je jedno z najexkluzívnejších nákupných centier, ktoré sa rozprestiera na brehu Dunaja a ponúka 181 obchodov, 39 reštaurácií, detské ihriská, kino alebo jednoducho relax v podobe prechádzky promenádou pri Dunaji. Ak ste milovníkmi kultúry, do 5 minút chôdze nájdete Nové SND. Blízkosť historického centra môžete využiť na príjemné prechádzky či večerné posedenie pri víne vo svojom obľúbenom podniku. CELKOVÝ DOJEM: Výborný byt so skvelou polohou zaručí ideálne bývanie pre dynamických ľudí, ktorí vyhľadávajú bývanie v centre. Taktiež je to skvelá investícia na rýchly prenájom bytu. CENA: 345.000,- EUR + garážové státie V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! ID: 81807370 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava I - Staré Mesto
345 000 €
1 2 3 4 5 6 7