ORNÁ PÔDA, BUDMERICE
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj ornú pôdu v katastri obce Budmerice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: pri obci Budmerice Rozloha pozemku: 2 805 m² Šírka pozemku: 7 m Tvar: pravidelný obdĺžnikový tvar Prístup: poľnou cestou Možnosť odkúpiť aj 1/2 spoluvlastnícke podiely na pozemkoch kategórie orná pôda v katastri Budmeríc za nižšiu cenu za m2 Cena: 6550 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Budmerice
6 550 €
INVESTIČNÝ POZEMOK / ZÁHRADA, PETRŽALKA - NOVÉ LIDO
1.BCR Vám ponúka na predaj pozemok kategórie záhrada v Petržalke v lokalite medzi Starým mostom a mostom Apollo (Nové Lido) POPIS: - celková rozloha pozemku: 108 m2 + podiel na chodníku 10 m2 - šírka pozemku 7 m, dĺžka 16 m - lokalita neďaleko Kočánkovej ulice a hrádze - prístup autom cca 40 m od pozemku - pre záhradkárske využitie potrebné nanovo oplotiť a odstrániť náletové dreviny - v cene podiel na prístupovej ceste INŽINIERSKE SIETE: - v blízkosti LOKALITA A OKOLIE: V blízkosti dunajskej hrádze, možnosť cyklistiky, behu, korčuľovania. CENA: 34 400 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Bratislava V - Petržalka
34 400 €
ORNÁ PÔDA, STUPAVA ZA VOLKSWAGENOM
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj ornú pôdu v blízkosti mesta Stupava. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Stupava - k.ú. Mást Rozloha pozemku: 4 060 m² Šírka parcely: 8 m Cena: 17 000 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
17 000 €
STAVEBNÝ POZEMOK, TRENČIANSKE JASTRABIE
1.BCR Vám ponúka na predaj pozemok s možnosťou výstavby rodinného domu v obci Trenčianske Jastrabie. POPIS: - celková rozloha pozemku: 700 m2 - možnosť kúpiť aj susedný 5 árový pozemok - so starým domom na zbúranie - rýchly prístup do Trenčína aj Bánoviec nad Bebravou - bližššie info v RK INŽINIERSKE SIETE: - elektrina, voda, plyn a internet LOKALITA: Trenčianske Jastrabie je rozvíjajúca sa obec s kompletnou vybavenosťou. CENA: 39 000 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Trenčianske Jastrabie
39 000 €
POZEMOK NA ŠPORT A REKREÁCIU, BRATISLAVA - RAČA
1.BCR Vám ponúka na predaj investičný pozemok v súčasnosti vhodný na rekreačné a športové účely v Bratislave - Rači. POPIS: - celková rozloha pozemku: 2 000 m2, pravidelný tvar - šírka parcely 41 m, dĺžka 49 m - lokalita medzi ulicami Sklabinská a Rybničná, prístup autom panelovou a poľnou cestou - podľa ÚPI je možné umiestniť zariadenia na šport a rekreáciu - vhodné aj ako investícia do budúcnosti - už vedľajšia parcela je určená podľa územného plánu na viacpodlažnú bytovú výstavbu CENA: 83 000 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Bratislava III - Rača
83 000 €
POZEMOK AŽ 4502 M2, ZREKONŠTRUOVANÁ HODRUŠSKÁ CHALUPA NA ÚPÄTÍ ŠTIAVNICKÝCH VRCHOV - BANSKÁ HODRUŠA
Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 5 izbový rodinný dom z roku približne 1800, ktorý je možné využívať aj ako rodinnú chalupu alebo investičnú príležitosť budúceho prenájmu, pre turistov. Nachádza sa v známej a populárnej obci Banská Hodruša, ktorá sa v minulosti preslávila svojou ťažbou zlato-strieborných rúd s aktívnou ťažbou. V súčasnej dobe je dom súčasťou dvojdomu, ktorý je rozdelený na dva samostatné rodinné domy. Prízemie bolo zrekonštruované približne pred 15. rokmi a poschodie prešlo novou kompletnou rekonštrukciou minulý rok 2021. Pri rekonštrukcií celého objektu, bola vymenená celá vodoinštalácia a elektroinštalácia, vrátane poistných skriniek. Využiteľná plocha pozemku s výmerou 4396 m2 je 2250 m2 a zvyšná časť je v svahovitom teréne. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * Výmera domu bez príslušenstva: 117,76 m2 * Zastavaná plocha: 106 m2 * Výmera pozemku bez zastavanej plochy: 4396 m2 * Spoločná klenbová pivnica: cca 20 m2 * IS: kopaná studňa (3m), elektrina, žumpa * Kombinované vykurovanie: elektrické radiátory, krb a piecka na tuhé palivo * Ohrev vody: prízemie má 60l el. bojler a poschodie el. 10l bojler * Kapacita: 12-15 osôb DISPOZÍCIA DOMU: * Prízemie: vstupná chodba, predsieň, kúpeľňa s wc, kuchyňa, komora so schodiskom, obývačka, spálňa * Poschodie: 2x izba, otvorená spoločenská miestnosť, kúpeľňa, wc LOKALITA A OKOLIE: * Obec Banská Hodruša, ktorá spadá pod Banskobystrický kraj sa nachádza vedľa okresného mesta Žarnovica, ktoré je vzdialené približne 10km. Obec Banská Hodruša sa preslávila svojou ťažbou zlato-strieborných rúd z 13. a 14. storočia, ktoré sa ťažia do dnes. Pre obec je veľmi dôležitý turistický ruch spojený aj s neďalekým lyžiarskym strediskom Salamandra rezort, ktorý je od ponúkanej nehnuteľnosti vzdialený iba (3km). V obci sa nachádzajú aj Hodrušské tajchy, banícke múzeum alebo banský závod, ktorý ponúka rôzne expozície pre širokú verejnosť. Okrem iného obec Hodruša Hámre - Banská Hodruša ponúka aj kompletnú občiansku vybavenosť. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! CENA CHALUPY: 135.000€ ID:81814281 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.
Hodruša - Hámre
135 000 €
NÁDHERNÝ SLNEČNÝ POZEMOK ZA RODINNÝMI DOMAMI V OBCI PRIETRŽ - DOLNÝ DEBERNÍK
Ponúkame na predaj krásny, slnečný pozemok o výmere 2359 m2, ktorý je na liste vlastníctva vedený ako záhrada. Situovaný je vo svahu za rodinnými domami a je vhodný najmä na záhradkárčenie a pestovanie. Na pozemok je možný prístup z vrchnej časti, cez poľnohospodárske pozemky v súkromnom a firemnom vlastníctve. Iný prístup na pozemok nie je. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Obec Prietrž smerom na Dolný Deberník * Výmera: 2359 m2 * Rozmery: 22-26×96 m2 * Juho-východná orientácia VHODNÉ VYUŽITIE: * Pozemok je vhodný na pestovanie Rakytníka. Má rád „ horské svahy“. Rastie ako krík, alebo strom / 2 -5 m/. Musí sa sadiť ako samček + samička, v 2 – 3 m odstupoch. Pre lepšie opelenie je dobré vysadiť na jednu samičku – , najlepšie v smere prevládajúcich vetrov. Aby sa zaistilo ich opelenie. Rýchlo rastie. Kríky a stromy majú životnosť až 80 – 100 rokov. Má rád hlinito – piesčitú pôdu. slnečné miesto, môže byt i polotieň. Má pozoruhodnú znášanlivosť sucha. Je mrazuvzdorný. Nemá veľa problémov so škodcami a chorobami. Rakytník dozrieva podľa odrody od septembra až do prvých mrazov Plodí veľmi bohato, jeho tŕnisté konáriky sú plodmi doslova husto obalené CENA: 23 590 € ID:81814283 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Prietrž
23 590 €
SLNEČNÝ POZEMOK S UPI NA RODINNÝ DOM, VHODNÝ AJ AKO REKREAČNÝ POZEMOK - MARIANKA
Ponúkame na predaj pekný pozemok, ktorý je v územnom pláne na výstavbu rodinného domu (blok B33), avšak je využiteľný aj ako rekreačný alebo záhradný pozemok. Pozemok s výmerou približne 1350 m2 je z časti svahovitý, avšak na veľmi dobrom mieste neďaleko lesa. Celý pozemok je oplotený, pričom je napojený aj na elektrinu. V minulosti vlastníci riešili na pozemku projekt pre rodinný dom určený na individuálnou rekreáciu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * výmera pozemku: cca 1305 m2 (využiteľná plocha bez väčších pozemných prác cca 755 m2) * rozmery: cca 29x45 metra (využiteľný rozmer bez väčších pozemných prác 29x24 metra) * príjazdová nespevnená cesta vedie až k pozemku - plánuje sa vysporiadanie v úseku 90 metrov * na pozemku sa nachádza elektrina, vodu je potrebné riešiť studňou * pozemok nie je možné financovať cez hypotekárny úver LOKALITA: * Marianka, Štúrova ulica CENA: 143 000 € ID:81806462 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!
Marianka
143 000 €
ZREKONŠTRUOVANÁ HODRUŠSKÁ CHALUPA S POZEMKOM 4502 M2 NA ÚPÄTÍ ŠTIAVNICKÝCH VRCHOV - BANSKÁ HODRUŠA
Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 5 izbový rodinný dom z roku približne 1800, ktorý je možné využívať aj ako rodinnú chalupu alebo investičnú príležitosť budúceho prenájmu, pre turistov. Nachádza sa v známej a populárnej obci Banská Hodruša, ktorá sa v minulosti preslávila svojou ťažbou zlato-strieborných rúd s aktívnou ťažbou. V súčasnej dobe je dom súčasťou dvojdomu, ktorý je rozdelený na dva samostatné rodinné domy. Prízemie bolo zrekonštruované približne pred 15. rokmi a poschodie prešlo novou kompletnou rekonštrukciou minulý rok 2021. Pri rekonštrukcií celého objektu, bola vymenená celá vodoinštalácia a elektroinštalácia, vrátane poistných skriniek. Využiteľná plocha pozemku s výmerou 4396 m2 je 2250 m2 a zvyšná časť je v svahovitom teréne. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * Výmera domu bez príslušenstva: 117,76 m2 * Zastavaná plocha: 106 m2 * Výmera pozemku bez zastavanej plochy: 4396 m2 * Spoločná klenbová pivnica: cca 20 m2 * IS: kopaná studňa (3m), elektrina, žumpa * Kombinované vykurovanie: elektrické radiátory, krb a piecka na tuhé palivo * Ohrev vody: prízemie má 60l el. bojler a poschodie el. 10l bojler * Kapacita: 12-15 osôb DISPOZÍCIA DOMU: * Prízemie: vstupná chodba, predsieň, kúpeľňa s wc, kuchyňa, komora so schodiskom, obývačka, spálňa * Poschodie: 2x izba, otvorená spoločenská miestnosť, kúpeľňa, wc LOKALITA A OKOLIE: * Obec Banská Hodruša, ktorá spadá pod Banskobystrický kraj sa nachádza vedľa okresného mesta Žarnovica, ktoré je vzdialené približne 10km. Obec Banská Hodruša sa preslávila svojou ťažbou zlato-strieborných rúd z 13. a 14. storočia, ktoré sa ťažia do dnes. Pre obec je veľmi dôležitý turistický ruch spojený aj s neďalekým lyžiarskym strediskom Salamandra rezort, ktorý je od ponúkanej nehnuteľnosti vzdialený iba (3km). V obci sa nachádzajú aj Hodrušské tajchy, banícke múzeum alebo banský závod, ktorý ponúka rôzne expozície pre širokú verejnosť. Okrem iného obec Hodruša Hámre - Banská Hodruša ponúka aj kompletnú občiansku vybavenosť. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! CENA CHALUPY: 135.000€ ID:81814282 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.
Hodruša - Hámre
135 000 €
MODERNÉ BÝVANIE V BLÍZKOSTI JAZERA, 4-IZB. RODINNÝ DOM, NOVOSTAVBA
Ponúkame na predaj jedinečnú stavbu vytvorenú z modulov. Táto technológia ponúka širokú škálu rozmiestnenia a funkcií interiéru, ako aj priestor pre vaše nápady. Stavba bude postavená na pozemku v rekreačnej zóne pri jazere Vojka. Ide o jednopodlažný rodinný dom so štyrmi izbami. Dispozične je rozdelený na dennú a nočnú časť. Hneď po vstupe do domu sa ocitnete v priestrannej chodbe, ktorá vedieť do všetkých miestností. Obývacia izba s krbom je spojená s kuchyňou s možným výstupom na terasu a do záhrady. Úložný priestor v tomto priestore poskytne menšia komora v kuchynskej časti. K dispozícii sú dve spálne a pracovňa, samostatný walk-in šatník a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Vzdušnosť celému priestoru dodajú francúzske okná v každej miestnosti. Dom sa predáva už kompletne zariadený, osobitný dôraz sa kladie na maximálne využitie vnútorného priestoru. Disponuje klimatizáciou zn. Hyundai s funkciou WiFi na diaľkové ovládanie, rekuperáciou či podlahovým kúrením. Táto nehnuteľnosť sa predáva ako pozemok s projektom, ktorý máte dodaný na pozemok do 3 mesiacov vrátane kompletného zariadenia! ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Vojka nad Dunajom * výmera pozemku: 659 m2 * podlahová plocha: 95 m2 * celková plocha: 115 m2 * kompletne zariadený * systém smart home * nižšie prevádzkové náklady ako pri bežnom rodinnom dome * kvalitné materiály * možnosť využívať na celoročné bývanie alebo napríklad ako víkendový dom Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME [b]1.bcr.sk_reality[/b] alebo FACEBOOKU [b]1.BCR - Realitná kancelária[/b]. LOKALITA A OKOLIE: Obec Vojka nad Dunajom ponúka občiansku vybavenosť ako potraviny, reštaurácie či pošta. Priestor je tu taktiež na množstvo športových aktivít. Jazero Vojka je od Bratislavy vzdialené iba 23 km so skvelou dostupnosťou bez dopravných obmedzení. Taktiež sa neďaleko nachádza športový a voľnočasový rezort X-BIONIC Sphere je vzdialený 40 minút autom. CELKOVÝ DOJEM: Tento projekt je skvelý vďaka kvalitným materiálom, modernej technológii a nadčasovému vzhľadu. Je vhodný ako na celoročné bývanie tak aj na víkendový dom v krásnej lokalite. CENA: 250.000,-EUR, možnosť odpočtu DPH vrátane provízie/právneho servisu ID: 81807230 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Vojka nad Dunajom
250 000 €
4–IZB.BYT V DVOJDOME, NOVOSTAVBA, ZÁHRADA, 2.PAKR.STÁTIA,HVIEZDOSLAVOV
Ponúkame Vám na predaj novostavbu, 4 – izbové mezonetové byty v dvojdomoch, ku ktorým patrí vlastná záhrada a 2 parkovacie státia priamo pred bytom. Domy sa nachádzajú v obci Hviezdoslavov, v novovzniknutej štvrti. Byty sa predávajú v štádiu holobyt, ale po dohode je možné byt dokončiť do prevedenia štandard. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Hviezdoslavov - Stav: Novostavba - Materiál: Tehla - Zateplenie: Áno - Počet izieb: 4 - Záhrada: Áno - Parkovanie: Pre dve autá priamo pred bytom - IS: Mestská voda, kanalizácia, elektrina - Vykurovanie: Elektrické, podlahové VÝMERA: - Úžitková plocha bytu: 91 m² - Pozemok pred domom – parkovacie státie: 37 m² - Záhada: 53 m² DISPOZÍCIA: Prízemie: 49,85 m² - Vstupná chodba - Samostatné WC - Predsieň - Kuchyňa - Sklad - Obývacia izba so vstupom na terasu - Schodisko Poschodie: 41,45 m² - Chodba - Kúpeľňa s WC - Technická miestnosť - 3x nepriechodná izba MATERIÁL A VYBAVENIE: - Pezinská tehla - Zateplenie polystyrén 15 cm - Betónové stropy - Strešná krytina Terrán Danubia Inova - Plastové okná 5 – komorové, 3 sklo - Elektrické podlahové kúrenie, v každej izbe dotykový termostat - Bojler na ohrev vody - Kompletná elektroinštalácia a vodoinštalácia - Zástrčky, vypínače, v každej izbe zásuvka na internet - Sadrové omietky - Oplotenie záhrady - Parkovacie státie – zámková dlažba - Predpríprava na alarm, videovrátnik LOKALITA A OKOLIE: Byty sa nachádzajú v novovybudovanej štvrti v obci Hviezdoslavov. V blízkosti sú potraviny, autobusová zástavka, železničná stanica. V obci Hviezdoslavov a susednej obci Kvetoslavov sa nachádza ďalšia občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, pošta, kaviareň, reštaurácia, pekáreň, lekáreň. Vďaka rýchlostnej ceste R7 je veľmi dobrá dostupnosť do Bratislavy ako aj na opačný smer do Dunajskej Stredy. CENA: 184 900 € ID:81811277 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Kvetoslavov
184 900 €
INVESTIČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK, RD - DVOJDOM, 970 m², JABLONEC
Ponúkame Vám na predaj investičný stavebný pozemok o výmere 970 m², ktorý je vhodný na výstavbu rodinného domu alebo dvojdomu. Pozemok sa nachádza v obci Jablonec v novo vzniknutej oblasti, ktorá je určená na výstavbu 30 rodinných domov. Hranica pozemku na fotke je orientačná. ZAKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Jablonec - Výmera: 970 m² - Približné rozmery pozemku: šírka 19m, dĺžka 51m - IS: na pozemku je elektrika, voda je pred pozemkom - Prístupová cesta: asfaltová - Pozemok: rovinatý POPIS LOKALITY A OKOLIA: V obci sú potraviny, autobusová zastávka a ostatná občianska vybavenosť sa nachádza v okolitých obciach. 4 minúty autom – Budmerice, MŠ, ZŠ, lekáreň, pumpa, pošta 5 minút autom – Cífer, železničná stanica, MŠ, ZŠ 10 minút autom -napojenie sa na diaľnicu D1 pri Blatnom Pre viac informácii nás kontaktujte. CENA: 149 000 € ID: 81811323 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Jablonec
149 000 €
LESNÝ POZEMOK, ZÁVOD
1.BCR Vám ponúka na predaj lesný pozemok v katastrálnom území obce Závod. POPIS: - celková rozloha pozemku: 10 300 m2 - šírka pozemku: 20 - 27 m - druh pozemku: lesný pozemok - prístup: autom až k pozemku lesnou cestou CENA: 73 000 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Závod
73 000 €
INVESTIČNÁ PRILEŽITOSŤ – OBJEKT VHODNÝ NA HOTEL, APARTMÁNY, HOSPIC, OBEC TERCHOVÁ
V exkluzívnom zastúpení vám ponúkame na predaj objekt, ktorý sa nachádza v obci Terchová pri lyžiarskom stredisku Vrátna dolina. Objekt je v súčasnosti dokončený ako hrubá stavba. Stavba je funkčne členená do troch samostatných celkov. Prvé podlažie je určené na reštauračnú a relaxačnú zónu, druhé až štvrte podlažie je určené na izby/apartmány. Objekt je možne skolaudovať buď ako 4* hotel alebo ako apartmány, s možnosťou vybudovať až 51 apartmánov. FOTOGRAFIE SÚ VIZUALIZÁCIA. VÝBORNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ!!! MOŽNOSTI VYUŽTIA: - 4* Hotel - Apartmány - Víkendové apartmány - Hospic - Rekreačné stredisko ZAKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Terchová – Vrátna dolina - Počet podlaží: 4 - Približná zastavaná plocha: 1120 m² - Parkovacie státie: možnosť vybudovať až 75 parkovacích miest PRE VIAC INFORMÁCIÁ NÁS NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ! LOKALITA: Vrátna dolina je súčasťou Národného parku Malá Fatra, v rámci ktorého je najväčším strediskom letnej aj zimnej turistiky a so svojím okolím patri k turisticky najprestížnejším lokalitám na Slovensku. Objekt sa nachádza iba 100 metrov od lyžiarskeho strediska Príslop a 900 metrov od lyžiarskeho centra Vrátna. CENA: 1 600 000 € ID: 81811267 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Terchová
1 600 000 €
POZEMOK NA KOMEČNÉ ÚČELY, DUNAJSKÁ STREDA
1.BCR Vám v zastúpení majiteľa ponúka na predaj pozemok v Dunajskej Strede. POPIS: - celková rozloha pozemku: 569 m2 - rovinatý pozemok - takmer pravidelný obdĺžnikový tvar - v okolí rodinné domy - ÚPI k nahliadnutiu v RK - fotografie v príprave VYUŽITIE: - umiestnenie stavby určenej na služby a občiansku vybavenosť (zariadenia verejného stravovania a ubytovania, maloobchodu, športu a služieb, oddychu, rekreácie a kultúry prevádzkované na komerčnom základe taktiež menšie zariadenia výroby, skladov, výrobných služieb, veľkoobchodu a logistiky podstatne neobťažujúcich okolie) - záhrada s možnosťou výstavby záhradnej chaty INŽINIERSKE SIETE: - elektrická sieť, vodovod, kanalizácia - pri pozemku na ulici CENA: 103 000 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Dunajská Streda
103 000 €
POZEMOK NA KOMERČNÉ ÚČELY, DUNAJSKÁ STREDA
1.BCR Vám v zastúpení majiteľa ponúka na predaj pozemok v Dunajskej Strede. POPIS: - celková rozloha pozemku: 569 m2 - rovinatý pozemok - takmer pravidelný obdĺžnikový tvar - v okolí rodinné domy - ÚPI k nahliadnutiu v RK - fotografie v príprave VYUŽITIE: - umiestnenie stavby určenej na služby a občiansku vybavenosť (zariadenia verejného stravovania a ubytovania, maloobchodu, športu a služieb, oddychu, rekreácie a kultúry prevádzkované na komerčnom základe taktiež menšie zariadenia výroby, skladov, výrobných služieb, veľkoobchodu a logistiky podstatne neobťažujúcich okolie) - záhrada s možnosťou výstavby záhradnej chaty INŽINIERSKE SIETE: - elektrická sieť, vodovod, kanalizácia - pri pozemku na ulici CENA: 103 000 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Dunajská Streda
103 000 €
PRENÁJOM SKLADOVÝCH A VÝROBNÝCH PRIESTOROV, ZOHOR, PARKOVANIE, AREÁL
Ponúkame na prenájom štyri výrobné a skladové priestory pri obci Zohor, ktorá je vzdialená 15 km od Malaciek. Priestory sú ideálne na dlhodobý prenájom, ihneď k dispozícii s možnosťou prispôsobenia podľa požiadaviek budúceho nájomcu. Sú vhodné na skladovanie alebo distribúciu ľahkej výroby. Možnosť využitia samostatnej vonkajšej parkovacej plochy. V skladoch sú inštalované veľké prevádzkové brány vhodné na manipuláciu nákladných vozidiel, osvetlenie, elektrina, jedna hala má k dispozícii vlastnú železnicu. Súčasťou dvoch priestorov je aj sociálne a kancelárske zázemie. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Zohor, okres Malacky * výmera skladov: od 540 m² do 2.140 m² * ihneď voľné * parkovanie: pred areálom alebo podľa dohody priamo v areáli * areál je zabezpečený a strážený * prevádzkové brány pre kamión * elektrina, voda * svojou polohou výborne napojené na infraštruktúru LOKALITA A OKOLIE: Areál sa nachádza v dobrej lokalite, ktorá je situovaná v tesnej blízkosti diaľnice D2, spájajúca Bratislavu, Budapešť, Brno a Prahu. • Malacky – 15 km • Bratislava – 27 km • Viedeň – 100 km • Brno – 110 km • Praha – 300 km • Budapešť – 220 km PRIESTORY A CENY: • Hala č. 1 – 540 m² - 4,-EUR/m²/mesiac + DPH + energie • Hala č. 2 – 950 m² - 6,-EUR/m²/mesiac + DPH + energie • Hala č. 3 – 1.590 m² - 4,-EUR/m²/mesiac + DPH + energie • Hala č. 4 – 2.256 m² - 4,50,-EUR/m²/mesiac + DPH + energie Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia a provízia pre RK. ID: © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Malacky
2 160 €/mes.
PREDAJ PRIESTRANNÉHO 2 IZB.BYTU, 2 PIVNICE, NA SKOK DO LESA, HARMÓNIA
V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj tento špecifický 2 izbový byt, ktorý sa nachádza v bytovom dome VLASTA v Modre – Harmónia. Samotný bytový dom bol daný do užívania pred vyše 100 rokmi a celkovo sa tam nachádza 7 bytových jednotiek. Jedná sa hlavne o tehlovo-kamennú stavbu a fasáda je v pôvodnom stave. V rámci rekonštrukcií bola vymenená strecha, zaviedlo sa plynové potrubie v cca v roku 2000, je napojený na žumpu a bola vykonaná kompletná výmena vodovodného a odpadového potrubia (Hlavný vodomer sa nachádza pred domom a každý vodomer má svoj vlastný merač vody). V rámci parkovacích miest je možné parkovať v rámci nádvoria. Byt sa nachádza na prízemí bytového domu. Dispozičné riešenie bytu: uzatvárateľná pergola, vchod do chodby odkiaľ sa dostanete do dvoch častí bytu. 1.časť bytu je priechodná obývacia izba so vstupom do izby. 2.časť bytu je kúpeľňa so záchodom a kúpeľňa s veľkou komorou. Celková výmera bytu je 87,25 m2 + 1,9 m2 priestor s pergolou, ktorá je v prenájme. Byt je svojou veľkosťou a dispozíciou zaujímavý. V prípade rekonštrukcie by bolo možné zaujímavo prepojiť jednotlivé časti bytu a získať tak ešte lepšie riešenie. V rámci aktuálneho stavu boli vymenené plastové okná s vnútornými žalúziami a je udržiavaný. Na kúrenie sa využíva plynový kotol a ohrev teplej vody je zabezpečený cez elektrický bojler, ktorý sa nachádza v kúpeľni. Pravdepodobne bude potrebné vykonať menšie rekonštrukčné práce: výmena elektriny, rekonštrukcia kúpeľne a prípadne výmena podlahy (v udržiavanom stave). V rámci bytového domu prináležia k bytu ešte 2 pivničné kobky. NÁKLADY: * Správcovské poplatky – 60.00 Eur/mes./1 os. * Elektrina - cca 45 Eur/mes. * Plyn – 65 Eur/mes. * TV – internet SkyLink 140 Eur/rok (internet dozistíme) ZÁKLADNÉ ÚDAJE BYTU: * Harmónia - Modra * 2 izbový byt s 2 pivnicami * Pôvodný stav bytu * Tehlová stavba * Plocha bytu: 73.87 m2 * Plocha pivníc: 13.38 m2 * Celková plocha bytu: 87.25 m2 * 100 ročná tehlová stavba / prízemie * Parkovanie v rámci nádvoria LOKALITA: Miestna časť Harmónia, ktorá je súčasťou Modry sa nachádza na úpätí Malých Karpát. V rámci vybavenia tu nájdete reštaurácie, hotely, priehradu a dostatok vyžitia v rámci prírody. V rámci dostupnosti je možné využívať medzimestskú autobusovú dopravu. Dostupnosť z Harmónie: - Modra > 3,1 km (4 min autom) - Pezinok > 9,6 km (12 min autom) - Trnava > 24,5 km (24 min autom) - Bratislava > 30 km (35 min autom) PLUSY NEHNUTEĽNOSTI: + Priestrannosť a výmera bytu + Tehlová stavba + Komunitné bývanie + Možnosť využívať záhradku + 2x pivnica a parkovanie v rámci nádvoria + Ticho, umiestnenie priamo v prírode + Výborná dostupnosť v rámci okresných miest: Modra, Pezinok, Trnava, Bratislava CENA: 162.800 Eur (Prípadná výmena za menší byt v Modre) ID: 81805282 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Modra
162 800 €
ORNÁ PÔDA - RÔZNE PARCELY, STUPAVA - MÁST
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj viaceré parcely ornej pôdy v blízkosti mesta Stupava. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Stupava - Mást za VW Katastrálne územie: Mást Výmera pozemkov: 1200 - 4300 m² Možnosť kúpiť až do 1,5 ha parciel ornej pôdy v danej lokalite, pozemky nie sú vedľa seba Možnosť prenajímať agro firme Cena: od 6000 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
6 000 €
ZVÝHODNENÉ CENY! 2 IZBOVÉ BYTY V CENTRE STARÉHO MESTA BRATISLAVY, GUNDULIČOVÁ ULICA PRI PREZIDENTSKO
Ponúkame na predaj novozrekonštruované apartmánové byty v prestížnej lokalite Starého Mesta, vedľa prezidentského paláca na Gunduličovej ulici. Pokiaľ hľadáte výbornú investíciu v centre hlavného mesta, tak ste na správnom mieste. V týchto bytoch môžete pohodlne bývať, nakoľko každý byt má aj svoju klimatizačnú jednotku, pritom budete vždy na lukratívnej adrese. Veľmi sú zaujímavé aj z pohľadu budúceho prenájmu, či už na dlhodobý alebo krátkodobý prenájom (AirBnb). Pokiaľ by ste mali záujem o kúpu dvoch bytov vedľa seba, tak si ich môžete prepojiť a vznikne Vám jeden samostatný byt. ŠTANDARD BYTOV: * Vchodové protipožiarne dvere * Interiérové dvere * Protihlukové plastové okná * Vinylová podlaha * Sociálne zariadenie * Všetky steny spĺňajú požiarne a akustické STN normy * Slaboprúdové rozvody pre internet, tv, intercom * Možnosť parkovania vo dvore DOSTUPNÉ 2 IZBOVÉ BYTY: * Byt číslo: 201 – 2NP – 58,4 m2 + balkón 5,15 m2 – 304 327 € * Byt číslo: 301 – 3NP – 56,44 m2 + balkón 5,15 m2 – 304.327€ POSLEDNÝ 3 IZBOVÝ BYT: * Byt číslo: 101 – 1NP – 73,33 m2 + balkón 5,15 m2 – 324.926€ POSLEDNÝ 4 IZBOVÝ BYT: * Byt číslo: 103 – 102,73 m2 – 455.051€ INFORMÁCIE O BYTOVOM DOME: * Budova sa nachádza v tichom centre Bratislavských Palisád, 200metrov od Prezidentského paláca. * V priamom susedstve sídli mestská polícia. * Budova je z tehlovej konštrukcie a má päť nadzemných podlaží a jedno prízemné. * Nadzemné podlažia sú byty a prízemné nebytové priestory. * Budova má spoločný dvor s parkovacími miestami. * Občianska vybavenosť, ambasády, zastupiteľstvá, banky, obchody, pošta, služby, školy, škôlky, parky, verejná doprava – všetko je v bezprostrednej blízkosti objektu. CENY: 304.327€ – 455.051€ ID: 81806389 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava I - Staré Mesto
304 327 €
EXKLUZÍVNY INVESTIČNÝ POZEMOK S MOŽNOSTOU PRIPOJENIA ELEKTRINY O VÝMERE 8383 M2, NOVÉ MESTO - VINOHR
Exkluzívne ponúkame na predaj zaujímavý pozemok z pohľadu investície v atraktívnej časti Bratislavy - Nové Mesto, katastrálne územie Vinohrady na Horskej ulici. Prvá polovica pozemku je zarastená a na druhej sa nachádza pôvodný vinič, ktorý je slnečný a rovinatý. Pred pozemkom sa nachádza asfaltová cesta v ktorej sú vedené elektrické a optické káble. Momentálne využitie pozemku je na poľnohospodárske využitie alebo ako rekreačný pozemok so záhradou. V liste vlastníctva je vedený ako vinica. Pozemky v tejto lokalite sú momentálne ideálne na investíciu. Pozemok je možné pripojiť na elektrinu! Pre viac informácií nás kontaktujte. Pozemok sa nachádza v rozvojovej časti Nového Mesta na úpätí Malých Karpát, kde po ľavej strane Sliačskej ulici sú všetky pozemky určené na stavbu bytových alebo rodinných domov. Preto je otázka času, kedy sa zmení územný plán v tejto lokalite a pozemky sa premenia na stavebné parcely. Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Výmera: 8383 m2 * Rozmery: cca 90x95 * Pozemok je rovinatý a slnečný * Asfaltová príjazdová cesta pred pozemkom * Vhodný na investíciu - možnosť pripojenia na elektrinu (6x odberných miest po 3x32A), pre väčší odber je potrebné poslať žiadosť. ID:81806400 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava III - Nové Mesto
dohodou
ZÁHRADA, RAČA - ŽABÍ MAJER
1.BCR Vám ponúka na predaj záhradu v lokalite Žabí majer (Rača). POPIS: - celková rozloha pozemku: 403 m2 - šírka pozemku 16 m - prístup autom až na pozemok (oplotený so vstupnou bránou) - na pozemku sa nachádza základová betónová platňa 20 m2 - sklad náradia 3 x 1,5 m - na pozemku sú ovocné stromy, aj sklad náradia - lokalita neďaleko Bojnickej ulice - v tichšom prostredí mimo hlavných ťahov INŽINIERSKE SIETE: - elektrina 230/400V, (3x 25 A) - studňa narážaná + sezónny vodovod (na zimu vypnutý) CENA: 79 000 Eur možná dohoda V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Bratislava III - Rača
79 000 €
ZABEHNUTÁ REŠTAURÁCIA NA FREKVENTOVANOM MIESTE, RAČIANSKA UL.
V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom atraktívny priestor pre reštauráciu. Budova je umiestnená v blízkosti frekventovanej Račianskej cesty (z Bratislavy smer Pezinok). Výborná poloha, jednoduchý prístup, komfort a všestranné možnosti využitia tohto priestoru ho robia vyhľadávaným a lukratívnym. - celková plocha 364,24 m² - stabilný dlhodobý nájom - zabehnutá prevádzka - vysokokvalitné profesionálne kuchynské zariadenie - vyhradené parkovanie pre zákazníkov Priestory sa rozprestierajú na dvoch nadzemných podlažiach. Prízemie disponuje okrem jedálenskej časti aj plne vybavenou kuchyňou so skladom a zázemím. Poschodie s výmerou 165 m² je momentálne využívané ako časť reštaurácie. Možnosť predeliť tento priestor vďaka čomu je časť priestoru možné využívať ako salónik, priestor pre súkromné oslavy, workshopy, školenia, firemné akcie a pod. Bližšie informácie radi poskytneme telefonicky či na osobnom stretnutí. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Račianska ulica; Bratislava - Rača * celková výmera: 364,24 m² * dve nadzemné podlažia * všestranné využitie * kolaudácia r. 2013 * zabehnutá prevádzka * plne vybavený priestor LOKALITA A OKOLIE: Samotná budova je situovaná vo výbornej lokalite mestskej časti Rača. V okolí sa nachádzajú rôzne firmy či bytové domy, čo môže zaručiť pestrú klientelu. CENA: 12,-EUR/m²/mesiac + energie + DPH V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné a vratná kaucia vo výške 3-mesačného nájmu a provízia pre RK vo výške 2.000,-EUR. ID: 81807375 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava III - Rača
4 368 €/mes.
SLNEČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK O ROZLOHE 966 M2 V OBCI ZÁLESIE
Ponúkame na predaj pekný, slnečný stavebný pozemok na rodinný dom v Zálesí, neďaleko Bratislavy o výmere 966 m2. Pri pozemku sa nachádzajú inžinierske siete elektrina, plyn, mestská voda a optika od Telekomu. Kanalizácia v tejto časti by sa v blízkej dobe mala začať realizovať. Situovaný je v zastavanom a stabilizovanom území obce v tvare klasického obdĺžnika s vynikajúcimi rozmermi na stavbu rodinného domu a samostatnou príjazdovou cestou so šírkou 4 metrov. Územnoplánovacia informácia je na vyžiadanie. Pripojenie sietí bolo už zafinancované, nový majiteľ tak bude mať nárok na dotiahnutie sietí a vybudovanie prípojok vrátane meračou len za poplatok prihlásenia. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Výmera: 966 m2 * Rozmer pozemku: 24x34 metrov (šxd) * Rozmer príjazdovej cesty: 4x40 metrov (šxd) * Max. index zastavanej plochy: 0,3% * Pozemok sa nachádza v ochrannom pásme (pre viac informácií nás kontaktujte) * IS: v blízkosti pozemku LOKALITA: * Obec Zálesie je čo raz populárnejšia obec na bývanie v blízkosti Bratislavy. Vďaka novej diaľnici D4R7 budete v Bratislave už o pár minút. Nájdete tu dobrú občiansku vybavenosť a väčšie nákupy môžete realizovať vo vedľajších obcí ako Malinovo alebo Ivanka pri Dunaji. Daný pozemok sa nachádza na začiatku Zálesia od obce Ivanka pri Dunaji. Situovaný je v tichej a veľmi kľudnej časti. CENA: 149 900 € ID:81806451 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Zálesie, Senec
149 900 €
ORNÁ PÔDA V STUPAVE, 5245 M2
Ponúkame na predaj ornú pôdu, nachádzajúc sa v katastrálnom území Stupava. Pozemok sa nachádza v poli a je vhodný na poľnohospodárske účely alebo mať ho ako dlhodobú investíciu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * lokalita: Stupava * výmera: 5245 m2 * šírka: 18 metrov * dĺžka: 290 metrov CENA: 36.701€ ID:81806461 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
36 715 €
ORNÁ PÔDA PRI HLAVNEJ CESTE, POZEMOK S REKLAMÝMI PLOCHAMI, 5832 M2 - STUPAVA
Ponúkame na predaj ornú pôdu, nachádzajúc sa v katastrálnom území Stupava pri hlavnej ceste. Má dva obojstranné billboardy, ktoré môžete prenajať s garantovaným ziskom. Je vhodný na poľnohospodárske účely alebo ako dlhodobá investícia. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * lokalita: Stupava * výmera: 5832 m2 * šírka: 23 metrov * dĺžka: 257 metrov CENA: 116.640€ V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
116 640 €
TRVALÝ TRÁVNATY PORAST, PRI HLAVNEJ CESTE S MOŽNOSŤOU STAVBY - STUPAVA
Ponúkame na predaj trvalý trávny porast v katastrálnom území Stupava, ktorá je vzdialená iba 80 metrov od hlavnej cesty a nachádza sa na vedľajšej ceste s prístupom priamo na pozemok. Na pozemku je možné postaviť poľnohospodársky objekt slúžiaci pre poľnohospodárske účely ako sklad na úrodu alebo stroje a vybavenie. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * lokalita: Stupava * výmera: 2812 m2 * šírka: 22 metrov * dĺžka: 135 metrov CENA: 42.180€ ID:81806461 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
42 180 €
SLNEČNÝ INVESTICNÝ STAVEBNÝ POZEMOK 1845m2, VINOSADY, PEZINOK
1BCR ponúka exkluzívnom zastúpení na predaj veľkorysý investičný pozemok na výstavbu rodinných domov s krásnym výhľadom na Karpaty. Slnečný, rovinatý pozemok s prístupovou cestou vhodný na výstavbu rodinných domov o rozlohe cca. 1845 m² v obci Vinosady, ktorá je vzdialená od Pezinka iba 1,5 km. UPI definuje pozemok ako: Plochy rodinných domov s koeficientom zastavanosti max. 0,3 / koeficient zelene 0,5 / podlažnosť max. 2 NP. Inžinierske siete sú dostupné v blízkosti pozemku. POPIS: - výmera cca. 1845 m² - tvar pozemku: pravouhlý lichobežník - šírka pozemku: šírka: cca.20m - orientácia Juh - Západ - rovinatý - prístupová cesta LOKALITA A OKOLIE: Vinosady boli v minulosti známe ako Veľké a Malé Tŕnie. Malé Tŕnie a Veľké Tŕnie sa spojili až v roku 1964 a vznikla spoločná obec Vinosady. Obec dnes nesie pekné meno vzhľadom na starobylú tradíciu vinohradníctva a vinárstva. Nachádza sa medzi vinohradníckymi mestami Pezinok a Modra. Vinosady disponujú vhodnou infraštruktúrou s viacerými obchodmi, materskou školou, základnú školu, zdravotným strediskom, a viaceré ihriská. CENA: 283 900 EUR ID: 818142230 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!  Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať + 421 901 789 818 © Text a fotografie je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Pôdorys je informačný. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Vinosady
283 900 €
ZABEHNUTÁ REŠTAURÁCIA NA FREKVENTOVANOM MIESTE, RAČIANSKA UL.
V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom atraktívny priestor pre reštauráciu. Budova je umiestnená v blízkosti frekventovanej Račianskej cesty (z Bratislavy smer Pezinok). Výborná poloha, jednoduchý prístup, komfort a všestranné možnosti využitia tohto priestoru ho robia vyhľadávaným a lukratívnym. - celková plocha 364,24 m² - stabilný dlhodobý nájom - zabehnutá prevádzka - vysokokvalitné profesionálne kuchynské zariadenie - vyhradené parkovanie pre zákazníkov Priestory sa rozprestierajú na dvoch nadzemných podlažiach. Prízemie disponuje okrem jedálenskej časti aj plne vybavenou kuchyňou so skladom a zázemím. Poschodie s výmerou 165 m² je momentálne využívané ako časť reštaurácie. Možnosť predeliť tento priestor vďaka čomu je časť priestoru možné využívať ako salónik, priestor pre súkromné oslavy, workshopy, školenia, firemné akcie a pod. Bližšie informácie radi poskytneme telefonicky či na osobnom stretnutí. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Račianska ulica; Bratislava - Rača * celková výmera: 364,24 m² * dve nadzemné podlažia * všestranné využitie * kolaudácia r. 2013 * zabehnutá prevádzka * plne vybavený priestor LOKALITA A OKOLIE: Samotná budova je situovaná vo výbornej lokalite mestskej časti Rača. V okolí sa nachádzajú rôzne firmy či bytové domy, čo môže zaručiť pestrú klientelu. CENA: 12,-EUR/m²/mesiac + energie + DPH V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné a vratná kaucia vo výške 3-mesačného nájmu a provízia pre RK vo výške 2.000,-EUR. ID: 81807375 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava III - Rača
4 368 €/mes.
NA PRENÁJOM, PRI ŠAJBÁCH, KANCELÁRIA, UBYTOVANIE, PARKOVANIE
Ponúkame na prenájom svetlé a priestranné 4 priestory vhodné na kancelárie alebo ako ubytovanie pre zamestnancov či študentov v Bratislavskej mestskej Rači na ulici Pri Šajbách. Celý areál a parkovisko je monitorovaný, zabezpečený a strážený strážnou službou. K dispozícii sú 4 samostatné priestory, ktoré majú rôzne výmery, sú zariadené kuchynskou linkou, priestrannou skriňou, stolíkom a stoličkami, posteľami a v každej miestnosti sa nachádza samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Pri Šajbách, Bratislava - Rača * výmera priestoru: od 22 m² do 66 m² * ihneď voľné * stav: kompletná rekonštrukcia * parkovanie: v areáli * areál je monitorovaný, zabezpečený a strážený * zariadený * verejná doprava v blízkosti - MHD, vlak * svojou polohou výborne napojené na infraštruktúru * elektrina: cca 120,-EUR/mesiac LOKALITA A OKOLIE: Areál sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite v Bratislavskej mestskej časti Rača. Lokalita je vybavená výbornou občianskou vybavenosťou, pri vstupe do areálu je Jedáleň pri Šajbách, ktorú oceníte po ťažkej práci, zastávka MHD je vzdialená iba pár metrov od hlavého vstupu - linka číslo 52 a 56. V blízkosti sa nachádza aj vlaková stanica Rača. V areáli sa nachádzajú samostatné skladové haly, administratívno-obchodné priestory a v neposlednom rade aj ubytovanie pre zamestnancov. CENA: od 9,-EUR/m²/mesiac do 11,-EUR/m²/mesiac + DPH + energie Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške 3 mesačného nájomného a provízia pre RK vo výške 1 mesačného nájomného. ID: 8182112 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava III - Rača
9 €/m²/mes.
1 2 3 4 5 6 7