Kabelky - koženkové, kožené. Nové, zánovná. 3 ks
Predám 2 nové (čierna koženková, hnedá z jahňacej kože Carla Faustini) dámske, ženské kabely. 8 a 15€ za kus. Tretia je zánovná značky Sanches za 5€. V stave ako na foto. Plus PaB. Platba dobierkou/vopred/osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
5 €
Balík mužského oblečenia XL-XXL.
Predám balíček pánskych vecí vo veľkosti XL-XXL na výšku od 175 - 190 cm. Ide o tričká s krátkym rukávom, resp. bez rukáva, resp. tielka, s dlhým rukávom. Nájde sa aj bunda, rifle, rolák, sveter, vesta, košele, mikina, spoločenské aj na bežné nosenie (3-5 ks). Zimné kúsky 2-4 kusy. Dokopy asi 20 kusov oblečenia. Značkové (Gate, s. Oliver, Tom Tailor...) aj neznačkové. Viac fotiek nerobím. 20€/20 kusov. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
20 €
Dámske balerínky č. 36, 37, 38, 39, 41
Odber minimálne 2 páry akejkoľvek obuvi z celej mojej inzercie. Kto nemieni rešpektovať podmienky inzerátu, nech ma nekontaktuje a neoberá o čas, ďakujem! Obuv/topánky pre ženy za symbolické ceny: Balerínky Young Spirit z brúsenej kože, č. 38, vn. dĺ. cca 24 cm. 3€. Čierne lakované balerínky č. 38, vn. dĺ. max. 24,5 cm. 2€. Kapučínové háčkované balerínky F&F, č. 40, vn. dĺ. 25,5-26 cm. 3€. Plastové balerínky č. 37, vn. dĺžka do 24 cm. 2€. Čierne semišové balerínky s trblietkami MB, č. 41, vnút. dĺžka 26 cm. 5€. Fŕkané balerínky Arturo Vicci č. 36-37, vn. dĺžka 23 cm. 3€. Plus poštovné iba pri úhrade vopred. Reagujte iba mailom a len seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
2 €
Kožené zánovné balerínky č. 39/40 (25,5 cm)
Ponúkam na predaj letnú obuv s mašličkami: kožené krémové balerínky na platforme Mademoiselle č. 40 (15€)(vnútorná dĺžka 25,5 cm). Málo nosené - zánovné. Predtým nové 49€. 15€ z 30€. Platba iba vopred na účet. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
15 €
Dámske nohavičky
Predám dámske gaťky značiek Adidas (M), D&G (M, L). Rôzne veľkosti, rozličné farby, značky aj strihy. Aktuálne sú 4 kusy ako na foto, viac nie, ani nebude! Sú s nákupným štítkom, niektoré bez. 7€/ks. Predtým 15-20€/ks. Plus PaB. Platba iba vopred na účet, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
7 €
Kaki zelené šaty XXL
Šaty z prírodného materiálu veľkosti cca XXL, Made in Italy. Niečo ako kaki farba. Po 4 drevené gombíky na oboch dolných bokoch. Viac nemeriam, nefotím. Cenu nezjednávam. Obvod hrudníka: min. 120 cm. Dĺžka šiat: 97 cm. Obvod pása: cca 130 cm. Predajná cena nových bola 53€. Teraz nové 20€ + PaB, úhrada iba vopred na účet.
Košice I - Sever
20 €
Reebok nové dámske bavlnené šaty M-L
Predám čierne letné šaty značky Reebok pre ženy/dievčatá. Spredu je vyobrazený list v tvare hviezdice a názov značky. Sú univerzálnej veľkosti. Rozmery: Dĺžka šiat 82 cm. Obvod hrude (meraný pod pazuchami) 94 cm. Šírka ramien 42 cm. Príjemný flexibilný materiál, prevažne bavlnený. Cena 37€/ks. Predtým 59€. Plus PaB. Platba iba vopred na účet. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
37 €
Ženské tričko Napapijri L-XL. Nové
Čierne dámske tričko Napapijri, značené XL. Obsahuje nákupný štítok/visačku. Rozmery pre L-XL: Dĺžka trička: 61 cm. Obvod hrude 86 - 110 cm. Šírka ramien: 35 cm. 39€. Pôvodná cena 79€. Plus PaB. Platba iba vopred účet, nie dobierkou. Iba mail a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
39 €
Ženské tričko Philipp Plein L-XL. Nové
Biele dámske tričko Philipp Plein s farebnými motýľmi, L-XL, obvod hrude 92-110 cm, dĺžka 59 cm. S pôvodným nákupným štítkom. 45€/ks. Predtým 92€/ks. Plus PaB. Platba iba vopred na účet, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
45 €
Dámske tričko Hollister, M-L
Predám tričko s krátkym rukávom svetložltej farby značky (M-L). Spredu ružová dekorácia v podobe názvu značky s rokom a kvetu. Obsahuje nákupný štítok/visačku. Rozmery pre M-L: Dĺžka trička: 58 cm. Obvod hrude 82 cm. Šírka ramien: 38 cm. Cena 30€/ks. Plus PaB. Predtým 62€. Plus PaB. Platba iba vopred účet, nie dobierkou. Iba mail a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
30 €
Ružové dámske/dievčenské tričko NIKE, M/L. Nové
Predám tričko s krátkym rukávom svetloružovej farby (M/L). Značka Nike. Obsahuje nákupný štítok, visačku. Rozmery pre M/L: Dĺžka trička: 60-61 cm. Obvod hrude 92 cm. Cena 16€. Plus PaB. Predtým 35€. Plus PaB. Platba iba vopred účet, nie dobierkou. Iba mail a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
35 €
Dámske tričká/tričko A&F. M-L. Nové
Predám tričká s krátkym rukávom zelenej (fotka skresľuje na svetlomodrú), modrej a ružovej farby značky Abercrombie and Fitch (M-L). Triká dekorujú spredu názov značky a sovička s číslom 92 v strede bruška. Obsahujú nákupný štítok/visačku. Rozmery pre M-L: Svetlozelené: Dĺžka trička: 53 cm. Obvod hrude 86 cm. Šírka ramien: 37 cm. Tmavomodré: Dĺžka trička: 54 cm. Obvod hrude 86 cm. Šírka ramien: 37 cm. Sýtoružové: Dĺžka trička: 57 cm. Obvod hrude 88 cm. Šírka ramien: 38 cm. Cena 28€/ks. Plus PaB. Predtým 61€/ks. Platba iba vopred na účet, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
28 €
Biele tričko PP, unisex. L/XL, nové
Nové biele dámske/ženské resp. pánske/mužské, a teda unisex tričko s postavičkou a nápismi. Značka Philipp Plein. Veľkosť L/XL. Rozmery: 94-110 cm obvod hrude, 40 cm šírka ramien, dĺžka trika 58 cm. 40€/ks. Predtým 70€/ks. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
40 €
Deky, prikrývky, podsedáky, vankúše, paplóny
Predám podsedáky, vankúše, deky, pokrývky ako na fotkách a omnoho viac. Nefotím, nepopisujem už nič viac. Červená deka IKEA, 100-p. polyester, 174x132 cm. 170x126 cm má detská deka so zimným motívom. Niečo je čisté, vypraté, iné stálo v skrini a je potrebné vyprať. Diek mám asi 15 kusov, vankúšov asi 20 ks. Podsedákov cca 10 kusov. Paplónov a vankúšov na spanie asi 10 kusov. Spolu 25€/balík. Balíky spravím aspoň 2. Plus PaB. Platba iba vopred na účet. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
25 €
Nové unisex tričko TH: veľkosť XL-XXL
Biele dámske/pánske/unisex tričko značené XL, značka TH. Obsahuje nákupný štítok/visačku. Rozmery pre XL-XXL: Dĺžka trička: 64 cm. Obvod hrude 90 - 120 cm. Šírka ramien: 42 cm. 35€/ks. Pôvodne 71€/ks. Plus PaB. Platba vopred účet, nie dobierkou, alebo osobne. Iba mail a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
35 €
Červená kabela značky Puma - BMW. Nová
Nová kabelka značky Puma - BMW červenej farby. Logá značky Puma a BMW sú vyšité na prednej strane. Chytiť sa dá cez úchytky do ruky, aj na rameno. Obsahuje hlavnú priehradku, menšiu a na mobil. Vnútro je látkové. Je tvorená koženkovým materiálom. Rozmery: 28 krát 31 krát 17 cm. Cena 32€/ks. Predtým 65€. Plus PaB. Platba iba vopred na účet, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
32 €
Mužské a ženské voňavky s feromónmi
8 ml pánske vzorky s feromónmi: EDT Paco Rabanne - 1 Million, 8 ml. 20€. EDP Gucci - Guilty, 8 ml. 20€. EDP Bvlgari - Aqua, 8 ml. 18€. EDP Giorgio Armani - Black Code, 8 ml. 18€. 15 ml dámske vzorky EDP s feromónmi: Moschino - I love love. 18€. Chloé - Chloé. 20€. Dolce & Gabbana - Anthology 3 L´Imperatrice. 20€. Žiadne ďalšie fotky na požiadanie nerobím. Poštovné a balné naviac. Platba iba vopred, nie dobierka Poprosím len vážnych záujemcov, ktorí neoberajú o čas, ďakujem.
Košice I - Sever
18 €
Hnedá dámska peňaženka LV, nová
Predám novú peňaženku hnedej farby. Značka Louis Vuitton. Koženkový materiál. Vpredu v strede sa nachádzajú iniciály značky zlatej farby vyplnené malými kamienkami. Po otvorení peňaženky uvidíte 3 voľné priehradky na bankovky, jednu na zips, ďalšiu na mince. Na karty poslúži 5 minipriehradiek. Karty sa tam zmestia bez obalu - odskúšané. Pod nimi je ďalšia úložná časť. Obsahuje tiež 4 menšie voľné priehradky. Vzadu je ďalšia voľná priehradka. Rozmery peňaženky: 19x10x3 cm. Cena 25€/ks. Predtým 60€. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
25 €
Nová červená lakovaná peňaženka Chanel, 23x12x3 cm
Nová červená lakovaná peňaženka Chanel, 23x12x3 cm. Cena 27€/ks. Predtým 62€. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
27 €
Červená kabela
Pekná menšia kabelka červenej farby. S nastaviteľným ramienkom. Cena 30€. Pôvodne 69€. Platba iba vopred na účet, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
30 €
Salvatore Ferragamo kabela krémovej farby
Taška z kože krémovej/svetlohnedej farby značky Salvatore Ferragamo s úchytkami a odnímateľným ramienkom. Vpredu sa nachádza časť s troma farebnými zipsami - vreckami. Nad ňou sa vyníma názov značky v zlatej farbe. Vnútro tvorí 1 hlavná priehradka na zips a 4 menšie, 2 z toho sú na zips. V zadnej časti je tiež kapsička na zips. Kabelka je veľmi štýlová so zaujímavou farbou. Cena 47€. Pôvodne 110€. Plus PaB. Platba iba vopred na účet, nie dobierka. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
47 €
Nová hnedá značková peňaženka pre ženy
Veľmi pekná značková peňaženka v hnedom lesklom prevedení s motívom hadej kože. Vpravo dole nápis vyplnený drobnými kamienkami. Rozmery: 10,5x22x3 cm. Cena 27€/ks. Predtým 65€. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
27 €
Značková kabelka, nová
Nová malá kabela v škvrnitom prevedení. Nositeľná v dvoch "veľkostiach" - formách, viď. fotky. Ako listová, crossbody... Ide o kabelku známej značky Chan.l. Cena 33€. Pôvodne 66€. Platba iba vopred na účet, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
33 €
Červeno-čierna kabela Moschino, nová
Krásna nová kabelka čiernej farby s červenými úchytkami. Rozmery: 22x2" cm. Obsahuje odnímateľný a nastaviteľný popruh cez/na rameno. Vpredu sa nachádza kovové srdce na červenom koženkovom podklade, s logom, názvom a miestom značky Moschino. Vonkajšok je z koženkového a vnútro z bavlneného materiálu. Má 1 hlavnú priehradku s 2 vreckami, kapsa na zips je zozadu. Cena 48€. Pôvodne 105€. Plus PaB. Platba iba vopred na účet, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
48 €
Pestrá ružová kabela so vzorom motýlikov
Predám krásnu novú kabelku svetloružovej farby s kovovým príveskom pozostávajúcim z písmen D.I.O.R. Rozmery: 28,5x22x12 cm. Obsahuje odnímateľný a nastaviteľný popruh cez/na rameno. Kabela je dekorovaná motýľmi a inými vzormi z prednej aj zadnej strany. Má 1 hlavnú priehradku, v rámci ktorej sú ďalšie 3 vrecká - 1 na zips. Cena 45€. Pôvodne 99€. Platba iba vopred na účet, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
45 €
Darčekové, aj značkové tašky, vyše 800 kusov
Predám pekné aj mierne pokrčené darčekové tašky. Mám okolo 320 kusov značkových darčekových (na fotkách 194 ks, z toho nepapierové tašky Liu Jo: 7 ks), cca 500 kusov neznačkových darčekových (nie sú nafotené), rôzne veľkosti a motívy. Niektoré nové, iné použité, ale zachovalé.. budú stáť najviac, nie najmenej, tak ma, prosím, neobťažujte ľudia, ktorí nemáte seriózny záujem a neviete si domyslieť základné veci. Nebudem ani robiť ďalšie fotky na želanie, postačiť musí to, čo je zverejnené v inzeráte. Kto nemá záujem rešpektovať tieto podmienky, nech ma nekontaktuje a neoberá o čas, vďaka. Cena od 1-7€/ks. Prípadne sada tašiek od 1€. Plus PaB. Platba vopred na účet (min. za PaB, zvyšok aj dobierkou) alebo osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
1 €
Dievčenské hračky, hry
Predám nasledovné používané hračky, hry v peknom, nepoškodenom stave: Detská skladacia kuchynka a drevená postieľka. Ružová kolíska pre bábiku. 29,5x53,5 cm - dĺžka a šírka. 25€. Ružovo-modrý hojdací koníček. 3€. Kuchynka aj s príslušenstvom naviac, ako bolo pôvodne pri nej v balení. 30€. Ružovo-svetlý prívesok sloník na retiazke s motýľom. Na kočiar a pod. 2€. Plus PaB. Platba vopred účet, nie dobierkou, alebo osobne. Iba mail a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
30 €
Kabelky: kokteilová, plesová
Malá čierna koktejlová/spoločenská kabelka s dlhým tenkým remienkom. Lemovaná kožušinkou. 2€. Zachovalá. Pekná farebná kabela. Rozmery 23x29x8 cm. 2€. Plus PaB. Nevymieňam, iba predávam. Platba iba vopred, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
2 €
Lodičky, topánky na podpätku, letné vsuvky. 35-40
Predám: 1. Otvorené lodičky s hadím vzorom č. 38, vn. dĺ. 24,5 cm, výška podpätku 9,5 cm. Zánovné. 6€. 2. Čierno-fialové lakované topánky na podpätku, č. 35. Vnút. dĺžka do 22 cm. 4€. 3. Čierne lodičky na nižšom podpätku, č. 40. 6€. 4. Čierne sandálky z kože Jana Fashion, č. 6, vn. dĺ. 26 cm, výška podpätku 5 cm. 4€. 5. Dámske lodičky krémovej farby č. 37. Cena 5€. Plus PaB. Platba IBA vopred na účet alebo osobne. Iba mail a iba seriózni záujemcovia. Mám kopec obuvi, zimnej, letnej, prechodnej, pánskej a dámskej, nie všetko v inercii, na požiadanie pošlem fotky, veľkosti.
Košice I - Sever
4 €
1 2