*EXKLUZÍVNE* Na predaj 3izb. byt v centre Malaciek - TOP POLOHA!
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj 3-izbový byt v čiastočnej rekonštrukcii v centre mesta Malacky na Bernolákovej ulici. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí bez výťahu v zateplenom bytovom dome. Obytná plocha bytu je vo výmere 77,9m². Na bytovom dome prebehla rekonštrukcia v roku 2021 (strecha, fasáda, zateplenie a čiastočne menené rozvody el. inštalácie) a v roku 2024 bola uskutočnená rekonštrukcia vchodu a vnútro bytového domu. Hlavnou výhodou nehnuteľnosti je TOP LOKALITA! Byt sa nachádza v bezprostrednej blízkosti novovybudovaného centra centra Malaciek s kompletnou občianskou vybavenosťou a taktiež priamo pri bytovom dome sa nachádzajú jasle, materská škola, základná škola. Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytového domu je zabezpečený el. vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva z kuchyne, jedálenskej časti, obývacej časti a kúpeľne s toaletou a vaňou. Posledné sú dve izby, pričom jedna je vybavená vstavanou skriňou. K bytu pripadá balkón nachádzajúci sa na medziposchodí a zateplená, murovaná pivnica vo výmere 5m². Zariadenie zostáva tak ako je na fotografiách okrem elektroniky a sedačky. Okná na byte sú plastové. Kúrenie v byte je ústredné. Sieť je pokrytá optikou od operátora Orange. Parkovanie je zabezpečené pred bytovým domom na verejnom parkovisku. ‌ Lokalita: Byt sa nachádza v centre mesta Malacky, ktoré disponuje kompletnou občiankou vybavenosťou – základné školy, škôlky, gymnáziá, obchody, potraviny (Billa, TESCO, Lidl, Kaufland), pošta, kino, fitness centrá, reštaurácie, kaviarne, bowling a iné... ‌ Mesačné náklady na tento byt sú vo výške 250 EUR/ 3 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 148 900 EUR. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
148 900 €
Novostavba 5-izbového rodinného domu v Ivanke pri Dunaji
DeveloX Reality ponúka na predaj moderný 5-izbový rodinný dom v novej zastavanej časti v Ivanke pri Dunaji. Ide o samostatne stojaci, tehlový rodinný dom s dvomi podlažiami a s úžitkovou plochou 175m². Súčasťou domu je balkón vo výmere 6m² a terasa s výmerou 10m². Pozemok na ktorom je dom postavený je rovinatý a má výmeru 551m². Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dom je výborne dispozične riešený. Prízemie pozostáva z komory, kúpeľne s toaletou (geberit), spálne, technickej miestnosti a veľkej dennej miestnosti, obývačky spojenej s kuchyňou. Poschodie pozostáva z troch samostatných, priestranných spální, veľkej kúpeľne, samostatnej toalety (geberit), terasy a balkónu, ktorý má prístup z dvoch obytných miestností. Kúrenie je podlahové a taktiež sa v dome nachádza plynový kondenzačný kotol. Dom je napojený na všetky IS (voda, kanalizácia, elektrina, plyn) na ktorých boli robené kompletné rozvody. Taktiež boli robené rozvody na klimatizáciu, príprava na elektrické vonkajšie žalúzie, základné maľovky, zateplenie, plastové okná (trojsklo), fasáda a plochá strecha s výhodou žiadnych šikmých stien na vrchnom podlaží. Možnosť dokončenia do štandardu! Pozemok je oplotený so základnými terénnymi úpravami. Cesta k domu je prístupová s chodníkmi a pouličným osvetlením. Parkovanie je možné na 2 parkovacích miestach pred domom. Lokalita: Dom sa nachádza v obci Ivanka pri Dunaji. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako sú školské zariadenia, zdravotné stredisko, pošta, potraviny, reštaurácie, kostol, futbalové a detské ihrisko, vlaková stanica, park oddychu Inspiro a iné. Obec je obklopená prírodou s možnosťou prechádzok v okolí jazera. Cena rodinného domu je 498 900 EUR, k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Ivanka pri Dunaji
498 900 €
*EXKLUZÍVNE* Kompletne zariadený 3-izbový byt s balkónom a pivnicou v centre Stupavy
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 3-izbový byt v meste Stupava na ulici Ružová. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Nachádza sa na 1. poschodí v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Celková výmera bytu je 73,79m² a je orientovaný na východnú stranu. V rámci rekonštrukcie boli robené nové stupačky, elektrina, kuchynská linka (nová pracovná doska, plynový sporák), zasklenie balkónu, maľovanie v celom byte okrem kuchyne. Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, detskej izby vybavenej vstavanou skriňou, spálne, samostatnou toaletou a kúpeľňou s vaňou so zasklením. Poslednými miestnosťami sú obývačka a kuchyňa s jedálenskou časťou a vstupom na zasklený balkón (2,20m²). V byte sú robené plastové okná a bezpečnostné vchodové dvere. Zariadenie zostáva tak ako je na fotografiách okrem TV v obývačke, chladnička a gauč po dohode s majiteľom bytu. K bytu pripadá aj priestranná pivnica s dostatkom úložného priestoru o výmere 11,42m². Kúrenie v byte je ústredné a sieť je pokrytá optikou. V byte je zabezpečené aj WIFI pripojenie od Orange. Parkovanie je zriadené na verejnom, vonkajšom parkovisku. Lokalita: Byt sa nachádza v meste Stupava. Mesto disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné), menšie potraviny, potraviny BILLA, lekáreň, poliklinika, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, pumpa a krásny kostol s pešou zónou. Hlavné mesto Bratislava je susedným mestom, vzdialené 9km. Mesačné náklady sú vo výške cca 130 eur/ 3 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 185 000 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Stupava
185 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj priestranný 7-izbový rodinný dom v Stupave
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj 7-izbový rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii v Stupave na Novej ulici. Tehlový, samostatne stojaci rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1962, kde v roku 2003 bola zrealizovaná rekonštrukcia pôvodnej časti domu a takisto bola zrealizovaná nadstavba a prístavba. Dom aktuálne pozostáva z dvoch podlaží. Celková výmera pozemku je 647m² . Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 215m² a nadstavba má 150m² . Dom je čiastočne podpivničený a súčasťou je aj terasa vo výmere 12m². Dispozícia a zariadenie domu: Prvé podlažie domu pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou, priestrannej obývacej miestnosti s krbom, zásobárne, kuchyne zariadenej komplet kuchynskými spotrebičmi a jedálenskou časťou. Druhé podlažie pozostáva z chodby, v ktorej sa nachádza vstavaná skriňa, vstup na povalu, dvoch detských izieb, spálne, z ktorej sa dostaneme na loggiu a kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom. Súčasťou domu je kotolňa, v ktorej sa nachádza plynový kotol so zásobníkom, pivnica a sklad. Taktiež súčasťou domu je aj garáž, ktorá má vlastnú toaletu a umývadlo. V dome sú plastové okná a plastové vchodové dvere. Dom sa predáva zariadený podľa dohody až na dielňu, ktorá sa predáva bez zariadenia. Dom je napojený na komplet IS a kúrenie je ústredné. Odpad je riešený verejnou kanalizáciou. Parkovanie je umožnené vo dvore, garáži alebo pred domom. Sieť je pokrytá optikou. Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Lokalita: Dom sa nachádza v meste Stupava, ktoré poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (škola, škôlka, detské ihrisko, služby, obchody, reštaurácie, kaviarne, SAD, park). Nachádza sa tu vyhľadávaný Zámocký Park vybudovaný v štýle anglických záhrad. Na jeho začiatku sa nachádza kaštieľ, ktorý momentálne slúži ako domov dôchodcov. Na východnej strane je rybník a ďalej tu nájdeme pagaštanovú alej, detské ihrisko, atletickú dráhu s plochami pre loptové hry. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza detské ihrisko, na ktorom sú ovocné stromy a kríky, Stupavský trh s domácimi produktmi, potraviny, reštaurácia, barbershop, piváreň. Ďalšou výhodou tejto lokality je dobrá dostupnosť do Bratislavy. Mesačné náklady sú vo výške 190Eur. Cena tohto domu je 335 000 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Stupava
335 000 €
Na predaj investičný rodinný dom s tromi bytovými jednotkami v obci Veľké Leváre
DeveloX Reality ponúka na predaj dom, rozdelený na 3 bytové jednotky v obci Veľké Leváre na ulici Vinohradnícka. INVESTÍCIA - možnosť pokračovať s aktuálnymi nájomnými zmluvami. Ide o samostatne stojaci, tehlový dom, ktorý pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí sa nachádza jeden 2-izbový kompletne zariadený byt a sklad. Na prvom podlaží sa nachádzajú dva 2-izbové byty, z toho jeden je kompletne zariadený a druhý je v štádiu holobytu v čiastočnej rekonštrukcii. Celková plocha pozemku je 225m², z toho je 90m² zastavaná plocha. Obytná plocha teda pripadá na 140m². Dispozícia a zariadenie domu: Dom sa predáva ako celok. Prízemie, prvý byt: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej sa nachádza veľká skriňa s dostatkom úložného priestoru, kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom. Ďalšími miestnosťami sú priestranná spálňa a veľká miestnosť, kuchyňa spojená s obývacou časťou a jedálenským stolom. Byt je kompletne zariadený tak ako na fotografiách. Prvé podlažie, druhý byt: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chody, z ktorej sa prechádza rovno do kuchyne s jedálenským stolom a vstupom na balkón. Ďalšie miestnosti je kúpeľňa s toaletou, sprchovým kútom a pračkou, obývacia časť a spálňa. Byt je kompletne zariadený tak ako je na fotografiách. Tretí byt je štádiu rekonštrukcie. ‌ V celom dome sa nachádzajú plastové okná. Kúrenie v dome je zabezpečené elektrickou energiou pomocou podlahového kúrenia. Odpad je riešený septikom. Lokalita: Byt sa nachádza v obci Veľké Leváre. Obec je vzdialená 7 km od mesta Malacky. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, kaviareň, ihriská, pošta, autobusová zástavka vzdialená 5min. pešo a vlaková stanica vzdialená 10min. pešo a iné.. Mesačné náklady sú vo výške cca 160 Eur/ 2osoby. Cena tohto domu je 205 000 Eur vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK. ‌ Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Veľké Leváre
205 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj priestranný 4-izbový byt s balkónom v Dunajskej Strede
DeveloX Reality ponúka *EXKLUZÍVNE* na predaj 4-izbový byt v pôvodnom stave v meste Dunajská Streda na ulici Smetanov háj. Byt sa nachádza na 1. poschodí bez výťahu s bytovom dome postavený z ytongu. Celková výmera bytu je 168m². Dispozícia a zariadenie byt: Byt má vlastný vstup a je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Vstupom do bytu sa ocitneme v chodbe kde sa nachádza priestranný šatník s dostatkom úložného priestoru, ktorý by mohol slúžiť aj ako pivnica, či priestor na odkladanie bicyklov, kočíka, či sezónnych vecí. Z chodby sa dostaneme schodmi do ostatných miestností. Oproti schodisku sa nachádza samostatná toaleta a na pravej strane kúpeľňa s vaňou a práčkou. Ďalšími miestnosťami sú kuchyňa spojená s jedálenskou časťou, spálňa a dve detské izby. Jedna izba má vlastný šatník a ďalšiu, vlastnú kúpeľňu. Posledná miestnosť je priestranná obývacia časť, v ktorej sa nachádza vstup na balkón (3m²). V byte sa nachádzajú bezpečnostné vchodové dvere, drevené okná a klimatizácia. Byt sa predáva kompletne zariadený po dohode. Kúrenie v byte je zabezpečené el. energiou a sieť je pokrytá WIFI pripojením od Slovanetu. Parkovanie je zriadené na verejnom, vonkajšom parkovisku. Veľkou výhodou tohto bytu je určite lokalita. Byt sa nachádza v kľudnej časti mesta. Byt môže byť užívaný aj na podnikanie, keďže je vedený aj ako podnikateľský priestor. Lokalita: Byt sa nachádza v meste Dunajská Streda. Mesto je súčasťou Trnavského samosprávneho kraja a leží v južnej časti Slovenska. Dunajská Streda disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu škola (materská, základná, stredná a vysoká), kostol, lekáreň, fitness, potraviy, nemocnica, pošta, reštaurácie, múzeum a takisto miesta na oddych v prírode. V meste sa nachádza jedno z najznámejších termálnych kúpalísk na Slovensku, Thermalpark Dunajská Streda. Mesačné náklady sú vo výške cca 225 eur/ 5 osôb. Cena tejto nehnuteľnosti je 165 000 EUR, vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Dunajská Streda
165 000 €
Na predaj útulná kompletne zariadená chata v rekreačnej oblasti Harmónia v Modre
DeveloX Reality ponúka na predaj 4 – izbovú chatu v pôvodnom stave v rekreačnej oblasti Harmónia v Modre. Ide o samostatne stojacu, drevenú chatu postavenú na betónovom základe. Plocha pozemku na ktorom je chata postavená je vo výmere 686m². Chata má výmeru 70m² a pozostáva z jedného podlažia. Súčasťou chaty je pivnica a terasa. Chata je kompletne oplotená a je postavená na svahovitom pozemku s krásnym výhľadom na Modru. Dispozícia a zariadenie: Chata pozostáva z obývacej miestnosti, z ktorej vedie schodisko do suterénu. Suterén je aktuálne využívaný ako úložný priestor a nachádza sa tu taktiež aj samostatná toaleta. Zo suterénu sa dá vyjsť priamo na zadnú stranu pozemku. Následne chata disponuje kuchyňou s jedálenskou časťou a troch samostatných izieb. Na chate sú pôvodné vchodové dvere a drevené okná. Na chate je urobený nový rozvádzač el. energie. Kúrenie na chate je zabezpečené el. energiou (ohrievačmi). Parkovanie je zabezpečené na troch vlastných parkovacích miestach priamo pred chatou. Lokalita: Chata sa nachádza v tichej rekreačnej oblasti v meste Modra. Rekreačná oblasť je obklopená zeleňou, je vhodná na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a prechádzky. V blízkosti rekreačnej oblasti sa nachádza lyžiarske stredisko Pezinská Baba a rozhľadňa Veľká Homola. Mesto Modra disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako sú školy ( materská, základná, stredná, vysoká), obchodné centrum, potraviny, reštaurácie, zdravotné stredisko, zubár, pošta, ihriská, kostol, kultúrne pamiatky ako napríklad Kalvária, kaviarne, cukráreň a iné. Mesačné náklady sú vo výške 10EUR/ osoba. Celková cena tejto nehnuteľnosti je vo výške 144 400 EUR. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Modra
144 400 €
*EXKLUZÍVNE* Priestranný 3-izbový byt v Petržalke s loggiou a pivnicou
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj zariadený 3-izbový byt v Bratislave v mestskej časti Petržalka na ulici Znievska. Byt sa nachádza na 9. poschodí s dvomi výťahmi v panelovom bytovom dome. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (menené rozvody vody- stupačky, elektrické rozvody cca rok 2002). Na bytovom dome prebehla rekonštrukcia strechy a výťahov (cca 5 rokov). Celková výmera bytu je 69m². Dispozícia a zariadenie bytu: K bytu prislúcha vlastná pivnica. V celom byte sa nachádzajú plastové okná (cca 6 rokov) a vstup do bytu cez bezpečnostné dvere (cca od roku 2002). Bytový dom je zabezpečený kamerovým systémom. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, vaňou a práčkou, spálne, haly, obývacej časti, detskej izby a komplet zariadenej kuchyne so vstupom na zasklenú loggiu. Byt sa predáva zariadený tak ako je na fotografiách. Kúrenie v byte je ústredné. Sieť je pokrytá optikou od T-comu + MAGGIO. Parkovanie je bezproblémové a je možné pred bytovým domom na verejnom parkovisku. Lokalita: Byt sa nachádza v hlavnom meste v Bratislave v časti Petržalka. Mestská časť disponuje občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné, stredné a vysoké), potraviny (Galéria Tesco, Billa, Lidl) lekáreň, poliklinika, samozrejme reštaurácie, kaviareň, fitcentrum, detské ihriská, pošta a v blízkosti sa nachádza prírodné kúpalisko Malý a Veľký Draždiak a množstvo parkov s dostatkom zelene. Pri bytovom dome s nachádzajú dve zástavky so spojmi do rôznych častí Bratislavy. Mesačné náklady sú vo výške 180Eur/ 3 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 219 900 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Bratislava V - Petržalka
219 900 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj novostavba 4izb. rodinného domu v Malých Levároch
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov v obci Malé Leváre. Dom je samostatne stojaci a postavený z murovacieho materiálu Porfix. Nachádza sa v tichej časti obce. Pozostáva z jedného podlažia so zastavanou plochou 148m². Pozemok, na ktorom je dom postavený je vo výmere 666m². Kolaudácia domu prebehla v roku 2021. Dom je veľmi dobre dispozične riešený, pozostáva z dennej časti a nočnej časti domu. Je zariadený v štandarde do moderného štýlu. Dispozícia a zariadenie domu Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup na samostatnú toaletu. Z chodby sa dostaneme do priestrannej, svetlej miestnosti a to obývačky spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. V kuchyni sa nachádza špajza a v obývacej časti vstup na terasu o výmere 26m². Ďalšími miestnosťami sú spálňa, technická miestnosť, dve izby, pričom jedna z nich má vstup na pochôdznu povalu, ktorá môže slúžiť na uskladnenie sezónnych vecí a je napojená na elektrinu. Posledná je kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a priestrannou vaňou. Vďaka digitálnym termostatom umiestneným v každej miestnosti je možnosť regulácie teploty podľa individuálnej potreby. V dome sú namontované plastové okná a bezpečnostné vchodové dvere. Dom sa predáva čiastočne zariadený. Dom je z dvoch strán oplotený panelovým plotom a z jednej strany pletivovým plotom. Vstup na pozemok je zabezpečený elektrickou bránou. Na pozemku sa nachádza aj vŕtaná studňa, z ktorej je zabezpečená voda (37m). V celom dome sa nachádza elektrické podlahové kúrenie s termostatom s každej izbe a taktiež predpríprava na krb. Je možnosť pripojenia na plyn. Sieť je pokrytá od Radiolanu (Slovanet). Odpad je riešený septikom ale v blízkej budúcnosti je možnosť pripojenia kanalizácie. Parkovanie je zabezpečené na vlastnej parkovacej ploche pred domom, prípadne vo vjazde. Lokalita: Dom sa nachádza v obci Malé Leváre. Obec je vzdialená 11 km od mesta Malacky. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny, zubná klinika, reštaurácie, ihriská, pošta. Malé Leváre sú obklopené krásnou prírodou v ktorej je možnosť turistiky a hubárčenia. Najznámejšou časťou obce je rekreačná oblasť s jazerom, plážou a autokempom s názvom Rudava, kde je možnosť športového rybolovu. Mesačné náklady na bývanie sú vo výške 200eur/4 osoby. Cena tohto domu je 234 900 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malé Leváre
234 900 €
Na predaj novostavba 4izb. rodinného domu v obci Mostová
DeveloX Reality ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v štádiu holodom s možnosťou dokončenia do štandardu. Rodinný dom sa nachádza v obci Mostová v okrese Galanta. Je súčasť dvojdomu a je postavený z materiálu ytong. Je kompletne zateplený a skolaudovaný s energetickým certifikátom „A“. Dom je napojený na všetky IS: obecná voda, elektrina a optika. Plocha pozemku na ktorom sa dom nachádza je vo výmere 351m². Zastavaná plocha je 111m² a úžitková 99m² vrátane terasy (9m²). Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatnej toalety, technickej miestnosti, priestrannej obývacej miestnosti so vstupom na terasu spojenou s kuchyňou a troch izieb. Kúrenie je podlahové s možnosťou v každej izbe regulovať individuálnu teplotu na digitálnom ovládači. V obývacej miestnosti sa nachádza príprava na krb a rekuperácia. Taktiež sú urobené kompletné rozvody elektriny vrátanie zástrčiek a vypínačov. V dome sú namontované plastové, izolačné okná (trojsklo) s predprípravou na elektrické žalúzie. Parkovanie je umožnené na troch parkovacích miestach pred domom. Lokalita: Dom sa nachádza v obci Mostová. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná, stredné učilište), potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, ihriská, pošta, autobusová zástavka a iné. Cena rodinného domu je 149 900 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Mostová
149 900 €
Na predaj 4,5-izbový rodinný dom s terasou, záhradkou a dvojgarážou v Dunajskej Strede
DeveloX Reality ponúka na predaj 4,5-izbový rodinný dom v radovej zástavbe v meste Dunajská Streda. Kolaudácia domu prebehla v roku 1989. Ide o tehlový čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom s dvoma podlažiami a suterénom. Rodinný dom má predzáhradku a takisto aj za domom priestrannú záhradu. Úžitková plocha domu je 192,6m², zastavaná plocha je 95m². Dom je z prednej strany zateplený a je kompletne podpivničený. Celková plocha pozemku je 261m². V rámci rekonštrukcie bola v dome kompletne prerobená kúpeľňa, vymenené sklá na pôvodných oknách, vymenené podlahy. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa dostaneme do samostatnej toalety, do kuchyne so špajzou a do priestrannej obývačky so vstupom na balkón. Na chodbe sa nachádzajú krásne, drevené, pôvodné, točité schody, ktoré prepájajú všetky poschodia a celý dom je na základe nich pekne presvetlený. Schody prepájajú horné poschodie a takisto suterén. V suteréne sa nachádza kotolňa, menšia kuchynka, kúpeľňa a garáž. Na poschodí sa nachádzajú tri izby z toho jedna izba má vstup na balkón. Ďalšími miestnosťami sú kúpeľňa, samostatná toaleta a chodba, v ktorej sa nachádza pracovný kút. Z chodby na poschodí sa dostaneme aj priamo na veľkú terasu. Plocha balkónov a terasy je dokopy 23,1m². Plocha garáže je 22m². Dom sa predáva nezariadený, okrem kuchyne. Na dome sa nachádzajú drevené okná a bezpečnostné vchodové dvere. Spodné podlažie je možné využiť na rekreačné účely, alebo prenajímať ako investičnú nehnuteľnosť. Internet je riešený formou WIFI pripojenia od operátora T-Com. Odpad je riešený verejnou kanalizáciou. Kúrenie v dome je zabezpečené plynom, v suteréne sa nachádza plynový kotol. Takisto je umožnené kúriť aj prostredníctvom krbu. Výhodou domu je určite garáž, ktorá je prepojená s domom a umožňuje dostatočne miesto na parkovanie, takisto sa môže zaparkovať aj vo vjazde do domu. Taktiež súčasťou domu sú aj dve pivnice, jedna sa nachádza pred domom pri garáži a slúži na odkladanie bicyklov a druhá sa nachádza pri východe zo suterénu na záhrade. Na záhrade sa nachádza aj vŕtaná studňa. Dom sa nachádza v TOP POLOHE, nachádza sa v blízkosti termálneho kúpaliska, takže môže slúžiť ako rekreačná nehnuteľnosť s možnosťou prenájmu. Lokalita: Dom sa nachádza v meste Dunajská Streda. Mesto je súčasťou Trnavského samosprávneho kraja a leží v južnej časti Slovenska. Dunajská Streda disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu škola (materská, základná, stredná a vysoká), kostol, lekáreň, fitness, potraviy, nemocnica, pošta, reštaurácie, múzeum a takisto miesta na oddych v prírode. V meste sa nachádza jedno z najznámejších termálnych kúpalísk na Slovensku, Thermalpark Dunajská Streda. Mesačné náklady sú vo výške 230EUR/ 4 osoby. Cena tohto domu je 229.900,-Eur vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Dunajská Streda
229 900 €
Na predaj novostavba 3-izbový rodinný dom v obci Studienka
DeveloX Reality ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom v novostavbe na Záhorí v obci Studienka. Samostatne stojaci rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2022. Nachádza sa na priestrannom pozemku s výmerou 701m² a z toho je zastavaná plocha 139m². Úžitková plocha domu je 109m² a obytná vo výmere 72m². Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. V dome sú robené plastové okná s vonkajšími, elektrickými a ovládacími žalúziami. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej sa nachádza aj výstup na povalu, napravo hneď od vchodových dverí sa nachádza samostatná toaleta v predpríprave na geberit. Ďalej sa nachádza vedľa toalety priestranná izba, kúpeľňa s vaňou a ďalšou toaletou taktiež s predprípravou na geberit. Oproti kúpeľne je ďalšia, svetlá izba, ktorá môže byť určená ako detská. Predposlednou miestnosťou je veľká obývacia časť spojená s kuchyňou. V tejto miestnosti sa nachádzajú veľké okná s výhľadom a výstupom na terasu a dvor. Poslednou miestnosťou je špajza nachádzajúca sa hneď vedľa kuchyne. Kúrenie v dome je zabezpečené el. energiou a odpad je zriadený septikom. Pakovanie je zabezpečené vo dvore na dvoch parkovacích miestach. Rodinný dom je zariadený v ŠTANDARDE. Lokalita: Dom sa nachádza v obci Studienka disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tam materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, zubár, obvodní lekár, pošta, reštaurácie, ihrisko, detské ihrisko a iné. Studienka je vzdialená 14km od mesta Malacky. Cena tejto nehnutelnosti je 250.000,- Eur. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Studienka
250 000 €
Na predaj svetlý 2izb.byt v Malackách
DeveloX Reality ponúka na predaj príjemne presvetlený, priestranný 2-izbový byt v meste Malacky na ulici Partizánska. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí bez výťahu v tehlovom bytovom dome. Celková výmera bytu je 55m² + 3m² pivnica. Byt je v pôvodnejšom, avšak veľmi zachovalom stave, prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala nové plastové okná, novú kúpeľňu, toaletu a rozvody v stúpačkách. Vzácnosťou bytu sú aj pôvodné drevené parkety. Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne so sprchovým kútom a spálne, ktorá je orientovaná na západnú svetovú stranu. Ďalšími miestnosťami sú priechodná obývačka a kuchyňa s jedálenskou časťou. Kuchyňa je orientovaná na severnú stranu. Na byte sa nachádzajú pôvodné vchodové dvere a predáva sa zariadený tak ako je na fotografiách. Kúrenie v byte je ústredné. Parkovanie je umožnené na verejnom parkovisku pred bytovým domom. Výhodou bytu je určite lokalita s pešou dostupnosťou a detským ihriskom vo vnútrobloku. Lokalita: Byt sa nachádza v centre mesta Malacky, ktoré disponuje kompletnou občiankou vybavenosťou – základné školy, škôlky, gymnáziá, obchody, potraviny, pošta, kino, fitness centrá, reštaurácie, kaviarne, bowling. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza aj športová hala Malina a Zámocký park. Centrum voľného času, kde sú zabezpečené rôzne športové a kultúrne kurzy pre deti, cukráreň, reštaurácie. Mesačné náklady sú vo výške cca 140 eur/ 2osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 117 000 EUR. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
117 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj priestranný 3 izbový byt s vlastnou garážou a záhradou s chatkou v obci Plave
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt v obci Plavecký Štvrtok. Úžitková plocha bytu je 72m2. K bytu prislúcha vlastná oplotená záhrada o výmere 100m2, ktorú využíva iba majiteľ bytu, ktorá predstavuje spoluvlastnícky podiel na spoločnom pozemku okolo bytového domu. Záhrada je pekne upravená, nachádza sa na nej drevená chatka s letnou kuchynkou a dreveným prístreškom, ktorá je napojená na elektrinu. Záhradka je kompletne oplotená, veľmi pekne upravená nachádza sa tu skalka a fóliovník. Byt má taktiež vlastnú pivnicu o výmere 9m2. Parkovanie je zabezpečené v garáži, ktorá taktiež patrí k bytu. Pozrite si 3D obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dispozícia a zariadenie: Byt je rozdelený na dennú a nočnú časť. Po vstupe do bytu sa nachádzame v dlhej chodbe z ktorej priamo vchádzame do kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, dvoch nepriechodných spálni a priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou s jedálenskou časťou. Z kuchyne je vstup na balkón s výhľadom do ulice. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Kúrenie je ústredné. Internet je zabezpečený formou wifi. Lokalita Bytový dom sa nachádza v obci Plavecký Štvrtok na Parížskej ulici. Neďaleko bytového domu sa nachádza vlaková stanica, základná škola, škôlka, jasle, jazero Pieskovňa, katolícky kostol, kultúrny dom, obecný úrad, pohostinstvá, obecná knižnica. Plavecký Štvrtok je vzdialený 9km od Malaciek, ktoré disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou. Cena tejto nehnuteľnosti je 134.900,- € vrátane sprostredkovateľskej odmeny. Mesačné náklady na bývanie sú vo výške 245,- € / 4 osoby. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. NAŠE SLUŽBY – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv , spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami Cena energií: 245 Euro / mesiac
Plavecký Štvrtok
134 900 €
Na predaj priestranný 4-izbový rodinný dom v novostavbe v obci Studienka
DeveloX Reality ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v novostavbe na Záhorí v obci Studienka. Samostatne stojaci rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2022 a je postavený na rozľahlom pozemku vo výmere 800m.² Zastavaná plocha 162m². Úžitková plocha domu je 120m² a obytná vo výmere 76m². Dom je zariadený do štandardu. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. V dome sú robené plastové okná (trojsklo) s vonkajšími, elektrickými a ovládacími žalúziami. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej sa nachádza aj výstup na povalu a technická miestnosť. Z chodby sa dostaneme priamo do priestrannej miestnosti, obývacej časti spojenej s kuchyňou. Kuchyňa je zariadená kuchynskými spotrebičmi (elektrický sporák, digestor, mikrovlnka, rúra) a takisto sa hneď vedľa nachádza aj špajza. Z obývacej miestnosti je výstup priamo na dvor a terasu a do ostatným miestností v dome. Dvoch kúpeľní vybavenými toaletou, umývadlom a sprchovým kútom a troch prázdnych izieb pričom v jednej z nich s nachádza výstup na dvor. Kúrenie v dome je zabezpečené el. energiou a odpad je zriadený septikom. Pakovanie je zabezpečené vo dvore na dvoch parkovacích miestach. Lokalita: Dom sa nachádza v obci Studienka disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tam materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, zubár, obvodní lekár, pošta, reštaurácie, ihrisko, detské ihrisko a iné. Studienka je vzdialená 14km od mesta Malacky. Cena tejto nehnuteľnosti je 350.000,- Eur. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Studienka
350 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj útulná a kompletne zariadená garsónka v Rovinke
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj garsónku v novostavbe v obci Rovinka na Hlavnej ulici. Ide o kombinovanú stavbu z tehly a panelu s komplet zateplením. Kolaudácia sa uskutočnila v roku 2015. Obytná plocha garsónky je 15,91m². Nachádza sa na prvom poschodí s výťahom, ktorý bude dokončený v lete 2024. Dispozícia a zariadenie byt: Dispozícia garsónky pozostáva zo zariadenej kuchyne, obývacej/spacej miestnosti a kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Nachádzajú sa tam plastové okná so sieťkami proti hmyzu a bezpečnostné vchodové dvere. Predáva sa kompletne zariadená tak ako je na fotografiách. Kúrenie na byte je zabezpečené podlahovým kúrením s termostatom. V garsónke je zabezpečená WIFI sieť. Parkovanie je zriadené na verejnom parkovisku. Výhodou tejto garsónky je určite lokalita, je to tiché prostredie v ktorom sa v blízkej budúcnosti bude stavať hneď vedľa bytového domu park plný stromov a krásnej zelene. Lokalita: Byt sa nachádza v obci Rovinka. Jej okresným mestom je Senec, ktorý je od nej vzdialený 26 km. Rovinka je však blízko hlavného mesta Bratislava a to len 3,5km. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné), potraviny, lekáreň, samozrejme reštaurácie, nákupné centrum CITY PARK, kaviarne, ihriská, čerpacia stanica, pošta… V obci je možnosť využitia autobusovej dopravy. Milovníci športu si tiež prídu na svoje, vďaka krásnej obklopenej prírode s jazerom Rovinka. V blízkosti garsónky sa nachádzajú potraviny BILLA a drogéria DM. Mesačné náklady sú vo výške cca 110 eur/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 66 000 EUR vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Rovinka
66 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj priestranný 3-izbový byt s balkónom v centre Malaciek s pekným výhľadom
DeveloX Reality ponúka *EXKLUZÍVNE* na predaj 3-izbový byt na Mierovom námestí v centre Malaciek. Úžitková plocha bytu je 76,44m2. Byt sa nachádza na 8/9 poschodí bytového domu s výťahom. Vstup do bytového domu je zabezpečený el. vrátnikom. Pri bytovom dome je verejné parkovisko. MOŽNOSŤ DOKÚPENIA GARÁŽE S VLASTNÝM POZEMKOM NA VEĽKOMORAVSKEJ ULICI! Pozrite si 3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU v spodnej časti inzerátu. Dispozícia a zariadenie bytu: Byt pozostáva zo vstupnej haly s priestorom na sedenie, z ktorej sa vchádza priamo do kuchyne priechodnej s obývačkou a kúpeľňou s vaňou. Z haly sa ďalej vchádza do nepriechodnej spálne, do obývačky so vstupom na balkón a samostatnej toalety. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Bytový dom je zateplený. Veľkou výhodou bytu je jeho priestrannosť a výborná dispozícia. Vykurovanie bytu je ústredné. Internetové pripojenie je zabezpečené formou optiky. Lokalita: Byt sa nachádza v pokojnej časti centra mesta Malacky, ktoré disponuje kompletnou občiankou vybavenosťou – základné školy, škôlky, gymnáziá, obchody, potraviny, pošta, kino, fitness centrá, reštaurácie, kaviarne, bowling. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza aj športová hala Malina, Zámocký park, Centrum voľného času, kde sú zabezpečené rôzne športové a kultúrne kurzy pre deti, cukráreň, reštaurácie. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Mesačné náklady pre 3 osoby sú vo výške cca 200€. Cena tejto nehnuteľnosti je 150 000 EUR, k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena pre RK. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
150 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj novostavba moderného rodinného domu v Malých Levároch
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 3-izbový rodinný dom v obci Malé Leváre. Nehnuteľnosť sa nachádza v novovybudovanej lokalite - Agátová Alej. Zastavaná plocha domu je 81m² a plocha pozemku je 233m². Ide o tehlovú novostavbu, ktorá je súčasťou dvojdomu. Kolaudácia prebehla v roku 2019. Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti sú nízke mesačné náklady. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej miestnosti vybavenej veľkou vstavanou skriňou, následne vchádzame do chodby, z ktorej je vstup do detskej izby, spálne vybavenej takisto vstavanou skriňou a novou TV stenou. Ďalšími miestnosťami sú kúpeľňa s toaletou a vaňou, veľká kuchyňa spojená s jedálenskou  a obývacou časťou. Veľkou výhodou je vstup na terasu a dvor, priamo z tejto miestnosti. Na terase je položená zámková dlažba a jej výmera je 20m². Kuchyňa je vybavená kvalitnou kuchynskou linkou, ktorá bola vyrobená na mieru a v obývacej miestnosti, chodbe a kúpeľni sú robené benátske omietky. Dom sa predáva kompletne zariadený okrem TV a postele. V celom dome je elektrické podlahové kúrenie a sú namontované plastové okná. Na dvore je urobený nový trávnik s automatickým zavlažovaním, ktorý sa dá ovládať cez aplikáciu. Parkovanie je zabezpečené na dvoch vlastných parkovacích miestach pred domom. Odpad je riešený verejnou kanalizáciou. Lokalita: Byt sa nachádza v obci Malé Leváre. Obec je vzdialená 11 km od mesta Malacky. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny,  zubná klinika,  reštaurácie, ihriská, pošta. Malé Leváre sú obklopené krásnou prírodou a najznámejšou časťou je rekreačná oblasť s jazerom, plážou a autokempom s názvom Rudava. Mesačné náklady sú vo výške 100 eur/ 2 osoby. Cena rodinného domu je 199 990 Eur, k cene bude pripočítaná provízia pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malé Leváre
199 990 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj 2-izbový byt v rodinnom dome blízko centra Dunajskej Stredy
DeveloX Reality ponúka *EXKLUZÍVNE* na predaj 2-izbový byt s pozemkom v rodinnom dome v meste Dunajská Streda na ulici Hlboká. Bývajte ako v rodinnom dome. Ide o tehlový rodinný dom, v ktorom sa nachádzajú dve bytové jednotky. Byt ktorý ponúkame nemá s druhým bytom žiadne spoločné priestory, má vlastný vchod do bytu a takisto na pozemok. Byt sa nachádza v samostatne stojacom rodinnom dome na prízemí bez výťahu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (menené okná, podlahy, radiátory, sadrokartónové stropy). Ku bytu prislúcha aj pozemok vo výmere 480m². Celková výmera bytu je cca 80m². V byte sú plastové vchodové dvere a plastové okná. Dispozícia a zariadenie bytu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne s kuchynskou linkou a sporákom spojenej s jedálňou, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou, technickej miestnosti a dvoch svetlých, priestranných, nezariadených miestností. Byt sa predáva tak ako je na fotografiách. V byte sa nachádza plynový kotol, ktorý zabezpečuje teplo v byte. Voda je mestská a odpad je riešený žumpou. Parkovanie je zabezpečené priamo pred domom. Výhodou tohto bytu je určite lokalita, nachádza sa v tichej oblasti mesta. Byt je možné využiť tiež ako investíciu. Nachádza sa v intraviláne mesta, v domami zastavanej časti s dobrou dostupnosťou vďaka vlaku a hromadnej dopravy. Lokalita: Byt sa nachádza v meste Dunajská Streda. Mesto je súčasťou Trnavského samosprávneho kraja a leží v južnej časti Slovenska. Dunajská Streda disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu škola (materská, základná, stredná a vysoká), kostol, lekáreň, nemocnica, pošta, reštaurácie, múzeum, obchody Lidl a takisto miesta na oddych v prírode. Byt je vzdialený 5min. pešo od centra mesta. V meste sa nachádza jedno z najznámejších termálnych kúpalísk na Slovensku, Thermalpark Dunajská Streda. Cena tejto nehnuteľnosti je 114 900 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Mesačné náklady sú vo výške 120 EUR/2 osoby. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Dunajská Streda
114 900 €
TOP POLOHA! – priestranný 2-izbový byt s dvomi balkónmi na Mierovom Námestí v Malackách
DeveloX Reality ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt v centre mesta Malacky. Byt je orientovaný na východnú stranu a nachádza sa na 2. poschodí s výťahom v panelovom bytovom dome. Jeho obytná plocha je 45m²  + 2x zasklená loggia (8m²). V roku 2018 boli menené stupačky a zateplenie. V roku 2022 sa robila kompletná rekonštrukcia, bol namontovaný nový priestranný výťah a na byte bola menená kúpeľňa. Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytu je zriadený elektrickým vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej na pravej strane vchádzame do kúpeľne s vaňou a ľavej strane do kuchyne. Z kuchyne sa vchádza do priestrannej obývacej časti so vstupom na jeden z balkónov. Hneď vedľa kúpeľne sa nachádza samostatná toaleta a priamo od vchodových dverí sa vchádza do spálne s druhým vstupom na balkón. Oba balkóny sú presklené, takže sa dajú využiť aj v zimných mesiacoch. Byt sa predáva nezariadený a v celom byte sa nachádzajú plastové okná.   Kúrenie v byte je ústredné a sieť v byte je pokrytá WIFI pripojením. Parkovanie je zriadené na verejnom parkovisku pred bytovým domom.   Byt sa nachádza v TOP LOKALITE!   Lokalita: Byt sa nachádza centre mesta Malacky, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – základné a materské školy, gymnázia, banky, potraviny Lidl a Billa, políciu, lekáreň, zdravotné strediská, športovo relaxačne centrum, posilňovne, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, a iné..   Mesačné náklady sú vo výške 180Eur/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 123 900 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK.   Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o.   Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
123 900 €
*EXKLUZÍVNE* 2-izbový byt s priestrannou terasou a vlastným parkovaním v Malých Levároch
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj 2-izbový byt na Záhorí v obci Malé Leváre. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a v roku 2022 bol byt vymaľovaný, bola menená kuchynská linka, podlahy, kúpeľňa a nový kotol. Zastavaná plocha bytu je 49,3m² a podlahová plocha je 38,4m². Dispozícia a zariadenie bytu: Byt sa nachádza na prízemí, má vlastný vstup a v celom byte sú namontované plastové okná. Pozostáva zo vstupnej chodby a oproti sa vchádza hneď do kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom. Napravo od vchodových dverí sa nachádza priestranná kuchyňa spojená s obývacou časťou a jedálenskou časťou. Poslednou miestnosťou je spálňa. Zo zariadení zostáva obývacia stena, kuchynská linka, skriňa, sedačka a ostatné zariadenie podľa dohody. Veľkou výhodou je, že súčasťou bytu je priestranná terasa, na ktorej si vychutnáte relax alebo spoločné chvíle s priateľmi pri grilovaní. Kúrenie v byte je zabezpečené plynom, hneď za vchodovými dverami sa nachádza plynový kotol. Takisto je výhoda aj parkovanie, ku bytu pripadá vlastné parkovacie miesto. Lokalita: Byt sa nachádza v obci Malé Leváre. Obec je vzdialená 11 km od mesta Malacky. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny, zubná klinika, reštaurácie, ihriská, pošta. Malé Leváre sú obklopené krásnou prírodou a najznámejšou časťou je rekreačná oblasť s jazerom, plážou a autokempom s názvom Rudava. Mesačné náklady sú vo výške 125Eur/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 87 900 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malé Leváre
87 900 €
*EXKLUZÍVNE* Chata v Malackách s možnosťou celoročného bývania
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 3-izbovú chatu, s možnosťou celoročného bývania v Malackách v záhradkárskej oblasti na ulici Janka Kráľa. Chata prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2016, pozostáva z prízemia a podkrovia. Obytná plocha je 60m², pozemok má výmeru 394m². Nachádza sa v príjemnej, tichej lokalite. Dispozícia a zariadenie: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dispozícia chaty pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do obývačky spojenej s kuchynskou časťou, kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom. Ďalšími miestnosťami sú spálňa a podkrovná izba, ktorá môže slúžiť ako detská izba. Kúrenie je zabezpečené krbom a elektrickou energiou – v izbách sa nachádzajú elektrické vykurovacie panely. Chata sa predáva kompletne zariadená a je taktiež vybavená kamerovým systémom, ktorý sa nachádza aj z prednej aj zadnej časti. Na nehnuteľnosti sú plastové okná a plechová strecha. Vedľa chaty sa nachádza aj prístrešok na parkovanie áut a miestnosť, ktorá slúži ako dielňa. Na pozemku za domom je vydláždená terasa. Veľkou výhodou je aj pivnica a vlastná studňa. Kanalizácia je riešená septikom. ‌ Lokalita: Dom sa nachádza v záhradkárskej oblasti v Malackách na ulici Janka Kráľa. Malacky disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou – základné a materské školy, gymnáziá, banky, potraviny, zdravotné strediská, športovo relaxačne centrum, posilňovne, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta a iné.. ‌Mesačné náklady sú vo výške 100 eur/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 133 900 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
133 900 €
Na predaj priestranný 2-izb.byt v Stupave v projekte NOEMIS
DeveloX Reality ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt v Stupave v projekte Noemis ( A13 ) . Byt sa predáva v štádiu holobyt s možnosťou dokončenia do štandardu. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží s výťahom. Obytná plocha bytu je vo výmere 67,7m² vrátane balkónu. Balkón predstavuje výmeru 3,1m², ktorý sa nachádza na medziposchodí. Dispozícia a zariadenie bytu: Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývacou a jedálenskou časťou, spálne s vlastným šatníkom a kúpeľne. V cene je zahrnutá kuchynská linka s tromi spotrebičmi podľa dohody s developerom. V celom byte je zriadené podlahové kúrenie. Výhodou bytu je možnosť dokúpenia parkovacieho miesta v podzemnej garáži (+15 000 Eur) a taktiež dokúpenia pivničnej kobky (+1800/m²). Dokončenie bytu do štandardu predstavuje + 9 900 Eur. Bytový dom je v priebehu kolaudácie a odovzdanie bytov je naplánované na február/marec 2024. Lokalita: Projekt Noemis sa nachádza v meste Stupava. Mesto disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné), menšie potraviny, potraviny BILLA, lekáreň, poliklinika, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, pumpa a krásny kostol s pešou zónou. Hlavné mesto Bratislava je susedným mestom, ktoré je vzdialené 9km. Cena tejto nehnuteľnosti je 150 000 EUR. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami. ‌
Stupava
150 000 €
Na predaj priestranný 2izb.byt s terasou v Stupave v projekte NOEMIS
DeveloX Reality ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt v Stupave v projekte Noemis ( B2 ). Byt sa predáva v štádiu holobyt s možnosťou dokončenia do štandardu. Byt sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží bytového domu s výťahom. Obytná plocha bytu je vo výmere 66,6m² vrátane terasy. Terasa predstavuje výmeru 13,2m². Dispozícia a zariadenie bytu: Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s jedálenskou časťou, obývacej časti, spálne, samostatnej toalety a kúpeľne. V obývačke a spálni sa nachádza vstup na terasu. V cene je zahrnutá kuchynská linka s tromi spotrebičmi podľa dohody s developerom. V celom byte je zriadené podlahové kúrenie. Výhodou bytu je možnosť dokúpenia parkovacieho miesta v podzemnej garáži (+15 000 Eur) a taktiež dokúpenia pivničnej kobky (+1800/m²). Dokončenie bytu do štandardu predstavuje + 9 900 Eur. Bytový dom je v priebehu kolaudácie a odovzdanie bytov je naplánované na február/marec 2024. Lokalita: Projekt Noemis sa nachádza v meste Stupava. Mesto disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné), menšie potraviny, potraviny BILLA, lekáreň, poliklinika, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, pumpa a krásny kostol s pešou zónou. Hlavné mesto Bratislava je susedným mestom, ktoré je vzdialené 9km. Cena tejto nehnuteľnosti je 130 000 EUR. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Stupava
130 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj 2-izbový byt s vlastnou garážou v Starom meste
DeveloX Reality ponúka na predaj 2-izbový byt v kompletnej rekonštrukcii s vlastnou garážou v Starom meste v Bratislave na Brnianskej ulici. Byt sa nachádza na 3 poschodí bez výťahu a jeho celkový rozmer je 40,89m². Súčasťou bytu je aj priestranná pivnica. Kompletná rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2016 (dvere, okná, omietky, podlahy, elektrika a klimatizácia). Stupačky ( voda, plyn) a vnútorný priestor vchodu prešli rekonštrukciou v roku 2021-2022. Spotrebiče sú 3-ročné a aj kotol. Takisto prebehla aj rekonštrukcia celého bytového domu (strecha a fasáda).   Vchodom do bytu vstúpime do chodby z ktorej sa po ľavej strane vchádza priamo do zariadenej kuchyne. Rovno od vchodových dverí sa nachádza spálňa a kúpeľňa s vaňou, práčkou a toaletou. Napravo od vchodových dverí sa nachádza veľká priestranná obývacia časť s klimatizáciou. Byt sa predáva zariadený tak ako je na fotografiách okrem TV. Na plastových oknách sú vonkajšie hliníkové žalúzie robené v lete 2022.   Výhody: - spoločný pozemok vnútroblok, ktorý sa môže využívať ako záhrada (600m2) - parkovanie umožnené vo vlastnej garáži (18m2) v oplotenom pozemku a taktiež pred bytovým domom.   Kúrenie je ústredné, v byte pri spálni za dverami sa nachádza kotol a termostat v obývačke. Sieť je zabezpečená WIFI pripojením.   Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu.   Lokalita: Byt sa nachádza v hlavnom meste Bratislava v časti Staré mesto. Mestská časť disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou- materské a základné školy, obchody (poloha pri Patrónke), Horský park a v blízkosti bytu sú 2 MHD zástavky.   Mesačné náklady sú vo výške cca 120EUR/ 2 osoby Cena tejto nehnuteľnosti je 180 000 EUR a k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK.   Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o.   Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami
Bratislava I - Staré Mesto
180 000 €
Na predaj 2-izbový byt v Ružinove s dvomi balkónmi
DeveloX Reality ponúka na predaj 2-izbový byt v Bratislave v mestskej časti Ružinov na ulici Andreja Mráza. Výmera bytu je 57m2. Byt sa nachádza na 4. poschodí bytového domu. Kolaudácia prebehla v roku 1980. Dispozícia a zariadenie bytu: Byt má kompletne bezbariérový vstup do ulice a nachádza sa v tichšej oblasti mestskej časti. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný a zateplený. Veľkou výhodou bytu sú nízke náklady na energie a nový výťah. Vchodom do bytu sa ocitneme v chodbe, na ktorej sa nachádza po pravej strane samostatné wc a kúpeľňa so sprchovým kútom. Z chodby sa presunieme do ďalšej priestrannej izby, ktorá môže slúžiť ako obývacia časť. Ďalšou miestnosťou je kuchyňa so vstupom do jedného z balkónov. Poslednou miestnosťou v byte môže slúžiť ako spálňa, ktorá má druhý vstup na balkón. Lokalita: Byt sa nachádza v hlavnom meste v Bratislave v časti Ružinov. Mestská časť disponuje občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné a stredné), potraviny lekáreň, poliklinika, samozrejme reštaurácie, kaviareň, ihriská, pošta a iné.. Mesačné náklady sú vo výške cca 106 Eur/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 229 000 EUR vrátane provízie pre RK v rátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Bratislava II - Ružinov
229 000 €
Na predaj 2 izbový zrekonštruovaný byt v Podunajských Biskupiciach
DeveloX Reality ponúka na predaj zariadený 2-izbový byt v Bratislave v mestskej časti Podunajské Biskupice s výhľadom na Karpaty. Byt sa nachádza na 7/7 poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom. Úžitková plocha bytu je 48m². K bytu prislúcha vlastná pivničná kobka o výmere 1,8m². Dispozícia a zariadenie bytu: Byt zo vstupnej chodby s kúpeľňou, samostatnou toaletou a šatníkom (špajza). Z chodby prejdeme do obývačky priechodnej so samostatnou spálňou a kuchyňou. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V roku 2011 boli na bytovom dome rekonštruované spoločné priestory, strecha, výťah a okná. Kúrenie v byte je ústredné. Internetové pripojenie je zabezpečené formou optiky (Orange). Parkovanie je zriadené na verejnom parkovisku pred bytovým domom. Lokalita: Byt sa nachádza v hlavnom meste Bratislava v mestskej časti Podunajské Biskupice. Mestská časť disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné, stredné), v blízkosti je zástavka autobusu, potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, samozrejme reštaurácie, kaviareň, ihriská, pošta a iné.. Mesačné náklady sú vo výške 154Eur/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je DOHODOU. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
dohodou
*EXKLUZÍVNE* Na predaj novostavba moderne zariadeného 2 izb. bytu s balkónom a vl. parkovacím miesto
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 2-izbový byt v novostavbe, v pokojnej časti Malaciek na ulici Cesta mládeže. Celková výmera bytu je 55 m2 vrátane balkóna, ktorý má výmeru 4,49 m2 a pivnice o výmere 4,14 m2. Byt sa nachádza na 6/6 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom, do ktorého je vstup zabezpečený el. vrátnikom. K bytu prislúcha vlastné parkovacie miesto. Pozrite si 3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU v spodnej časti inzerátu. Dispozícia a zariadenie bytu: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a toaletou, kuchyne spojenej s obývačkou a spálne so vstupom na balkón. Do bytu sa vstupuje cez bezpečnostné dvere. Súčasťou predaja je aj zariadenie bytu. Byt sa predáva kompletne zariadený, okrem kresla, políc a elektroniky. Kúrenie bytu je ústredné. Bytový dom má zabezpečené internetové pripojenie formou optiky – SWAN. Parkovanie v objekte je zabezpečené na vyhradenom parkovacom mieste, ktoré je tiež predmetom kúpy. Medzi najväčšie výhody patrí: keďže je byt orientovaný na západ, môžete každý večer vychutnať nádherný pohľad na západ slnka. Lokalita: Byt sa nachádza v pokojnej časti mesta Malacky, ktoré disponuje kompletnou občiankou vybavenosťou – základné školy, škôlky, gymnáziá, obchody, potraviny, pošta, kino, fitness centrá, reštaurácie, kaviarne, bowling. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza aj športová hala Malina, Zámocký park, Centrum voľného času, kde sú zabezpečené rôzne športové a kultúrne kurzy pre deti, cukráreň, reštaurácie. Mesačné náklady pre 2 člennú rodinu sú vo výške 160 Eur. Cena tejto nehnuteľnosti je 139 900 EUR. K cene bude pripočítaná odmena pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
139 900 €
Na predaj priestranný 2izb.byt v štandarde s terasou a parkovacím miestom v projekte NOEMIS
DeveloX Reality ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt v štandarde v projekte Noemis v Stupave. ( B4 ) Byt sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží bytového domu s výťahom. Obytná plocha bytu je vo výmere 66,8m² vrátane terasy. Terasa predstavuje výmeru 13,2m². Dispozícia a zariadenie bytu: Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s jedálenskou časťou, obývacej časti, spálne, samostatnej toalety a kúpeľne s vaňou. V obývačke a spálni sa nachádza vstup na terasu. V cene je zahrnutá kuchynská linka s tromi spotrebičmi podľa dohody s developerom. V celom byte je zriadené podlahové kúrenie. Výhodou tohto bytu je garážové státie v cene bytu. Bytový dom je v priebehu kolaudácie a odovzdanie bytov je naplánované na február/marec 2024. Lokalita: Projekt Noemis sa nachádza v meste Stupava. Mesto disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné), menšie potraviny, potraviny BILLA, lekáreň, poliklinika, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, pumpa a krásny kostol s pešou zónou. Hlavné mesto Bratislava je susedným mestom, ktoré je vzdialené 9km. Cena tejto nehnuteľnosti je 150 970 EUR. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Stupava
150 970 €
Na predaj rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami a mimoriadne rozľahlým pozemkom!
DeveloX Reality ponúka na predaj rodinný dom s 2-bytovými jednotkami a veľkometrážnym pozemkom v Záhorskej Bystrici na ulici Bratislavská. ‌ Ide o samostatne stojaci, murovaný rodinný dom, skolaudovaný v roku 1975. Výhodou tejto nehnuteľnosti je určite pozemok, ktorý je vo výmere 3537m². Rozmery pozemku sú 300m dĺžka a 11-12m šírka. Zastavaná plocha je 170m² a obytná plocha je vo výmere 200m². Dom je rozdelený na dve 4-izbové bytové jednotky. Každá z nich má výmeru cca 100m². Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2007 (výmena okien, elektrických rozvodov, kúrenie – voda). ‌ Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Každá bytová jednotka má vlastný vchod, samostatné kúrenie a meranie plynu, elektriky a vody. ‌ Prvá bytová jednotka: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa cez schodisko dostaneme na 1. podlažie s ostatnými miestnosťami. Na poschodí sa nachádza spálňa vybavená vstavanou skriňou, kúpeľne s vaňou, práčkou a toaletou, dvoch izieb, ktoré môžu byť určené ako detské izby. Kuchyňa je vybavená všetkými kuchynskými spotrebičmi a jedálenskou časťou. Poslednou miestnosťou je veľká obývacia časť v ktorej sa nachádza vchod na balkón. ‌ Druhá bytová jednotka: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej po prvej strane sa hneď dostaneme do priestrannej obývacej časti vybavenej krbom. Ďalej sa dostaneme do kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom, kuchyne s jedálenskou časťou a vstupom na balkón. Z kuchyne sa vchádza do izby vybavenou vstavanou skriňou. Táto miestnosť je prechodná s poslednou miestnosťou. Kúrenie je zabezpečené plynom. Na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa (7m) , ktorá slúži na polievanie záhrady. Súčasťou domu sú dve garáže s výmerou 54m² s možnosťou parkovania a pivnica, ktorá sa nachádza pod garážou vo výmere 30m². Veľkometrážny pozemok má investičný potenciál, vzhľadom na územný plán obce, keďže v tejto časti by mohli byť výhľadovo aj rodinné domy. Lokalita: Záhorská Bystrica disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tam niekoľko reštaurácii a kaviarní, detské ihrisko, súkromná škôlka, základná škola s materskou školou, zubár, všeobecný lekár a niekoľko ďalších špecialistov, pekáreň, kostol, Tesco, Billa a v blízkosti sa nachádza nákupne centrum Bory Mall a nemocnica. Cena tohto domu je 799 900 Eur vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK. Majiteľ nehnuteľnosti je otvorený prípadnej rozumnej dohode na cene. ‌ Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Bratislava IV - Záhorská Bystrica
799 900 €
1 2 3 4