*EXKLUZÍVNE* Na predaj svetlý 3-izbový byt v kľudnej časti Malaciek s dvomi pivnicami
DeveloX Reality ponúka *EXKLUZÍVNE* na predaj 3-izbový byt s dvomi pivnicami v meste Malacky na ulici Cesta Mládeže. Byt sa nachádza na 1. poschodí bez výťahu v zateplenom, tehlovom bytovom dome. Celková výmera bytu je 66m². Byt sa predáva v pôvodnom stave, s tým že boli menené plastové okná a kúrenie. Veľkou výhodou tohto bytu je, že sa predáva s dvomi pivnicami a tie sú vo výmere 5,7m² a 2,83m². Pivnice môžu slúžiť ako úložný priestor pre sezónne veci. Dispozícia a zariadenie bytu: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou, samostatnou toaletou a kuchyne s jedálenskou časťou a vybavenou kuchynskými spotrebičmi (sporák, mikrovlnka). V byte sa nachádzajú 3 prázdne miestnosti, ktoré môžu byť určené ako obývacia časť, spálňa a detská izba. V jednej z miestností s nachádza vstavaná skriňa. Byt sa predáva tak ako je na fotografiách. Kúrenie v byte je ústredné, byt má vlastný plynový kotol. V celom bytovom dome je sieť pokrytá optikou. Výhody: parkovanie ( priamo pred bytovým domom) v celom bytovom dome sa nachádzajú len štyri byty vlastné kúrenie vhodný na prerábku podľa vlastných predstáv Ihneď voľný! Lokalita: Byt sa nachádza v meste Malacky, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – základné a materské školy, gymnázia, banky, potraviny Lidl a Billa, políciu, lekáreň, zdravotné strediská, športovo relaxačne centrum, posilňovne, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, a iné.. Mesačné náklady sú vo výške 130Eur/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 129 900 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
129 900 €
NOVOSTAVBA Na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Sološnica
DeveloX Reality ponúka na predaj 4- izbový rodinný dom v novostavbe v obci Sološnica. Dom sa predáva ako bungalov s oplotením a s tromi parkovacími miestami. Zastavaná plocha domu je 114m² z toho je úžitková plocha 90,34m². Plocha záhrady je 216m². Vstup na súkromné parkovisko je zabezpečený elektrickou, oceľovou posuvnou bránou a bráničkou. Súčasťou domu je aj terasa. Parkovisko, chodníky a terasa sú vydláždené dlažbou CITYSTONE DESIGN, farba GRANITO. Ostatné plochy: kameň a trávnik so zavlažovaním. Dispozícia a zariadenie domu Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dom pozostáva z chodby, dvoch detských izieb, spálne, obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou a výstupom na terasu (18m²), kúpeľňou so sprchovým kútom a vaňou, samostatnou toaletou, technickej miestnosti s výstupom na povalu (14m²) a zádverie. Interiér domu je kompletne vymaľovaný na bielo a sú osadené elektrické zásuvky a vypínače značky LEGRAND. Na toalete je predpríprava na Geberit. V kuchyni, chodbe, vstupnej hale a technickej miestnosti je keramická dlažba a vchod do domu zabezpečuje videovrátnik. Vonkajšia strana domu je kompletne dokončená s podhľadovým LED osvetlením a taktiež je spravené komplet osvetlenie na parkovisku. Zdrojom tepla je tepelné čerpadlo Samsung, vzduch/voda, s menovitým výkonom 6W. Ohrev vody zabezpečuje tepelné čerpadlo, ktoré má integrovaný zásobník TUV objeme 260l. V dome je predpríprava na klimatizáciu, alarm, kameru, optické pripojenie a exteriérové žalúzie. Voda je obecná a odpad je riešený žumpou (10m²). Plánované dokončenie je 03/2023 Lokalita: Dom sa nachádzav obci Sološnica, ktorá je vzdialená 17km od mesta Malacky. Obec je vybavená základnou školou, materskou školou, potravinami, kostolom, reštauráciami, zubnou ambulanciou, lekárom, lekárňou, autobusovou zástavkou (2min. pešo). Obec je obklopená krásnou prírodou, kde sa môže chodiť na turistiku, cykloturistiku a na huby. Cena RD- 114m² (záhrada 216m²) pozemok celkom 330m² + spevnená plocha na parkovanie (118m²) je 219 000 EUR vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Sološnica
219 000 €
NOVOSTAVBA na predaj 4- izbový rodinný dom v obci Sološnica
DeveloX Reality ponúka na predaj 4- izbový rodinný dom v novostavbe v obci Sološnica. Dom sa predáva ako bungalov s oplotením a s tromi parkovacími miestami. Zastavaná plocha domu je 114m² z toho je úžitková plocha 90,34m². Plocha záhrady je 253m². Vstup na súkromné parkovisko je zabezpečený elektrickou, oceľovou posuvnou bránou a bráničkou. Súčasťou domu je aj terasa. Parkovisko, chodníky a terasa sú vydláždené dlažbou CITYSTONE DESIGN, farba GRANITO. Ostatné plochy: kameň a trávnik so zavlažovaním. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dom pozostáva z chodby, dvoch detských izieb, spálne, obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou a výstupom na terasu (18m²), kúpeľňou so sprchovým kútom a vaňou, samostatnou toaletou, technickej miestnosti s výstupom na povalu (14m²) a zádverie. Interiér domu je kompletne vymaľovaný na bielo a sú osadené elektrické zásuvky a vypínače značky LEGRAND. Na toalete je predpríprava na Geberit. V kuchyni, chodbe, vstupnej hale a technickej miestnosti je keramická dlažba a vchod do domu zabezpečuje videovrátnik. Vonkajšia strana domu je kompletne dokončená s podhľadovým LED osvetlením a taktiež je spravené komplet osvetlenie na parkovisku. Zdrojom tepla je tepelné čerpadlo Samsung, vzduch/voda, s menovitým výkonom 6W. Ohrev vody zabezpečuje tepelné čerpadlo, ktoré má integrovaný zásobník TUV objeme 260l. V dome je predpríprava na klimatizáciu, alarm, kameru, optické pripojenie a exteriérové žalúzie. Voda je obecná a odpad je riešený žumpou (10m²). Plánované dokončenie je 03/2023 Lokalita: Dom sa nachádza v obci Sološnica, ktorá je vzdialená 17km od mesta Malacky. Obec je vybavená základnou školou, materskou školou, potravinami, kostolom, reštauráciami, zubnou ambulanciou, lekárom, lekárňou, autobusovou zástavkou (2min. pešo). Obec je obklopená krásnou prírodou, kde sa môže chodiť na turistiku, cykloturistiku a na huby. Cena RD- 114m² ( záhrada 253m²) pozemok celkom 367m² + spevnená plocha na parkovanie (118m²) je 219 000 EUR vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Sološnica
219 000 €
*EXKLUZÍVNE* Zabývaná novostavba s garážou priamo pri lese v Lakšárskej Novej Vsi
DeveloX Reality exkluzívne ponúka na predaj novostavbu 4- izbového rodinného domu v kľudnej časti pri lese v obci Lakšárska Nová Ves. Ide o murovanú stavbu skolaudovanú v roku 2018. Pozostáva z jedného podlažia a rozprestiera sa na pozemku vo výmere 900m². Zastavaná plocha je 150,60m² a úžitková 89,70m². Dom sa nachádza v novovzniknutej, tichej ulici a je kompletne oplotený. Vstup má cez bránku ktorá je orientovaná priamo do lesa. Pred lesom sa nachádza pozemok, ktorý je v užívaní a je predmetom prevodu. Pozemok je vo výmere 578m². nachádza v novovzniknutej a tichej ulici. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, kúpeľne s vaňou a toaletou, dvoch detských izieb a veľkou miestnosťou kuchyňou spojenou s obývacou časťou. Kuchyňa je zariadená komplet kuchynskými spotrebičmi, barovým pultom a jedálenskou časťou. Taktiež sa v kuchyni nachádza aj špajza vo výmere 10m². V obývacej časti sa nachádza krb a vstup priamo na zastrešenú terasu (21m²). Dom je vybavený ešte veľkou vstavanou skriňou, nachádzajúca sa na chodbe. V dome sa nachádza aj povala, ktorá slúži na odkladanie sezónnych alebo iných vecí. V celom dome sú plastové okná a bezpečnostné vchodové dvere. Dom sa predáva komplet zariadený tak ako je na fotografiách okrem el. spotrebičov a detských izieb. Súčasťou domu je aj pivnica vo výmere 6,10m² a na pozemku sa nachádza zastrešený koterec, studňa a miestnosť, kde sa skladuje vybavenie do záhrady ako kosačka, píla, vertikulátor a iné. V dome sa nachádza podlahové kúrenie, zabezpečené cez plynový kotol so zásobníkom v objeme 500l značky Buderus. Kúrenie je možné aj krbom. Sieť je zabezpečená cez WIFI od Radiolanu. Kanalizácia je riešená septikom (14m³). Parkovanie je možné pred domom na štyroch parkovacích miestach a takisto v garáži s vykurovaním, ktorá je vo výmere 17,90m². Súčasťou garáže je aj malá pivnička a kuchynka. Lokalita: Dom sa nachádza na Záhorí v obci Lakšárska Nová Ves. Jej okresné mesto je Senica a je vzdialená od obce 24 km. Obec disponuje občianskou vybavenosťou – školy (materská škola, základná škola), potraviny, hostinec, futbalové ihrisko, pošta, kostol a krásna príroda obohatená zeleňou s možnosťou hubárčenia, prechádzok a cykloturistikou. Mesačné náklady sú vo výške 175 Eur/4 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 227 000 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Lakšárska Nová Ves
227 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj 4-izbový byt s garážou a pozemkom v Dunajskej Strede
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v meste Dunajská Streda na ulici Októbrová. Byt sa nachádza na 1. poschodí bez výťahu. Ide o tehlový, zateplený bytový dom so spoluvlastníckym podielom na pozemku – záhrade, ktorý je oplotený a vjazd je zabezpečený cez elektrickú bránu. Byt sa rozprestiera na ploche s výmerou 90m² vrátane balkónov. Dispozícia a zariadenie bytu: Súčasťou bytu je murovaná pivnica s výmerom 17m² a dva balkóny. V byte sú plastové okná, na ktorých sú namontované hliníkové, elektrické žalúzie okrem obývacej časti. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Vstup do bytu zriadený elektrickým vrátnikom a kvalitnými, bezpečnostnými dverami (Sherlock) sa dostaneme do priestrannej chodby z ktorej sa vchádza po ľavej strane do samostatne toalety a kúpeľne s vaňou a práčkou. Po pravej strane od vchodových dverí sa nachádza vstup do detskej izby a hneď vedľa nej sa nachádza spálňa. Ďalšími miestnosťami je kuchyňa, orientovaná na severozápadnú stranu a je spojená s jedálenskou časťou. V kuchyni sa nachádza vstup na balkón(2m²) a klimatizácia. Poslednou miestnosťou je obývacia časť v ktorej sa nachádza vstup na loggiu (5m²). Každá miestnosť okrem chodby a kuchyne je zariadená vstavanými skriňami. Veľkou výhodou tohto bytu je spoločný pozemok (záhrada) orientovaný na východ vo výmere 5000m² na ktorom sú vysadené ovocné stromy (marhuľa, 2 mladé jablone, bobuloviny) a kvetinový záhon. V tejto záhrade si môžete vychutnať oddych, súkromie alebo spoločné chvíle pri grilovaní. Kúrenie v byte je ústredné. Sieť je pokrytá optikou od UPC. Parkovanie je možné pred bytovým domom na verejnom parkovisku alebo možnosť k bytu dokupit garáž vo výmere 16,53m². Cena garáž je 15 000, – € Lokalita: Byt sa nachádza v meste Dunajská Streda. Mesto je súčasťou Trnavského samosprávneho kraja a leží v južnej časti Slovenska. Dunajská Streda disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu škola (materská, základná, stredná a vysoká), kostol, lekáreň, nemocnica, pošta, reštaurácie, múzeum, obchody a takisto miesta na oddych v prírode. V meste sa nachádza jedno z najznámejších termálnych kúpalísk na Slovensku, Thermalpark Dunajská Streda. Mesačné náklady sú vo výške 200Eur/ 4 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 164 900 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Dunajská Streda
164 900 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj nízkoenergetický drevodom v Malackách Nad Výhonom
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj nádherný 3-izbový drevodom s krásnou záhradou v Malackách Nad Výhonom. Drevodom postavený v roku 2015 pozostáva z jedného podlažia. Pozemok na ktorej sa drevodom nachádza je vo výmere 343m². Celková zastavaná plocha je 88m² a úžitková plocha je 72m²+ terasa vo výmere 32m². Dom je po kompletnej rekonštrukcii (strecha šindel, od zeme je odizolovaný a zateplený) Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. ‌ Samostatne stojaci dom s bezpečnostnými vchodovými dverami pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety s umývadlom, komore spojenej s technickou miestnosťou, kúpeľne s práčkou a vaňou, dvoch izieb a priestrannej, svetlej miestnosti v ktorej sa nachádza obývacia miestnosť, kuchyňa a jedáleň. Z tejto miestnosti sa vchádza francúzskymi dverami na terasu a záhradu plnú zelene. V celom dome sa nachádzajú drevené eurookná. Dom sa predáva kompletne zariadený, tak ako je na fotografiách. ‌ Kúrenie v dome je zabezpečené krbovou vložkou s výmenníkom napojenou k akumulačnej nádobe pre teplú úžitkovú vodu a kúrenie s objemom 750l. Dom je takisto napojený na elektrickú energiu. Sieť v dome je pokrytá WIFI pripojením od operátora O2. ‌ Oproti domu sa nachádza trojgaráž, ktorá slúži na uskladnenie vecí, parkovanie áut a záhrada vhodná na pestovanie ovocia, zeleniny vo výmere 600m². ‌ Odpad je riešený žumpou (7m³), ktorej náklady na obstarávanie vychádza na 45EUR 1x mesačne a súčasťou domu je takisto studňa. Veľkou výhodou tohto domu je, že je nízkoenergetický a na streche sa nachádza 18 panelov fotovoltaiky s 5kW meničom napätia pre výrobu elektrickej energie na vlastnú spotrebu. ‌ Lokalita: Dom sa nachádza v meste Malacky, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – základné a materské školy, gymnázia, banky, potraviny Lidl a Billa, políciu, lekáreň, zdravotné strediská, športovo relaxačne centrum, posilňovne, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, a iné.. ‌ Celkové náklady na bývanie v tejto nehnuteľnosti sú vo výške 50 €. Cena tohto domu je 159 900 Eur vrátane provízie pre RK. ‌ Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
159 900 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj pozemok na brehu jazera v rekreačnej oblasti v obci Jakubov
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj rekreačný pozemok v obci Jakubov vedľa jazera. Pozemok má priamy vstup do jazera s výmerou 780m², pričom cca 200m² je podiel na jazere. Tento pozemok je ohraničený jazerom s tým, že za ním sa nachádza už len poľnohospodárska pôda čo Vám zaručuje kľud a ticho. Pozemok je ideálny na stavbu rekreačného domu, ktorý nepotrebuje povolenie ak bude postavený na bodových alebo pásových základoch. Zastavať sa dá 30% pozemku. Jazero je naplnené spodnou vodou a má dĺžku cca 1000m a šírku cca 500m. Je to jedinečná príležitosť! Takáto nehnuteľnosť je v oblasti Bratislavy výnimočne dostupná. Výhody: pozemok sa nachádza len 45km od hlavného mesta Bratislavy! okolie je tiché, ideálne na rybolov, hubárčenie, turistiku, cykloturistiku a prechádzky obec Jakubov disponuje občianskou vybavenosťou Cena pozemku je 140 000 €. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 4200 EUR. Lokalita: Pozemok sa nachádza v obci Jakubov v rekreačnej oblasti pri jazere. Obec je vzdialená 8km od mesta Malacky a 45km od Bratislavy. Veľmi dobrá dostupnosť je aj do Českej Republiky a do Rakúska. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, ihriská, pošta, autobusová zástavka, vlaková stanica a iné. Pozemok je obklopený prírodou a tichým okolím, najlepšie na relax pri vode. ‌ Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. NAŠE SLUŽBY: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Jakubov
140 000 €
Na predaj priestranný 4-izbový byt v Petržalke blízko jazera Draždiak
DeveloX Reality ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 4-izbový byt s tromi pivnicami v hlavnom meste Bratislava v mestskej časti Petržalka na ulici Znievska. Materiál na výstavbu tohto bytového domu bol skombinovaný (tehla, panel). Byt sa nachádza na 4/8 poschodí s výťahom. V roku 1978 bol skolaudovaný a jeho celková výmera je 87m². Bytový dom je zateplený, má novú strechu, výťahy a nové rozvody sietí. Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru a je spojená s obývacou časťou a kuchyňou, čím vytvára veľký, svetlý priestor. V tejto miestnosti sa nachádza klimatizácia, ktorá je schopná vychladiť celý byt max. do 20 minút. V kuchyni sa nachádza ešte samostatná murovaná komora. Ďalšími miestnosťami sú: kúpeľňa s vaňou, ktorá je s kuchyňou zariadená v vyššom štandarde. Vedľa kúpeľne sa nachádza samostatná toaleta a spálňa taktiež so vstavanými skriňami a vstupom na loggiu. Posledné miestnosti sú dve detské izby, ktoré sú takisto vybavené vstavanými skriňami. Byt má plastové okná. Zo zariadenia zostáva kuchyňa s viacerými vecami (chladnička po dohode). Kúrenie v byte je ústredné a sieť je pokrytá optikou. K bytu pripadajú dve pivničné kopky, ktoré majú každá 1m² a ešte jednu, ktorá je zdieľaná a tá je vo výmere 3m². Parkovať sa dá na voľných parkovacích miestach pred bytovým domom bez rezidentov alebo na rezidenčných miestach do 18h. Lokalita: Byt sa nachádza v hlavnom meste v Bratislave v časti Petržalka. Mestská časť disponuje občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné, stredné a vysoké), potraviny (Galéria Tesco, Billa, Lidl) lekáreň, poliklinika, samozrejme reštaurácie, kaviareň, fitcentrum, detské ihriská, pošta a v blízkosti sa nachádza prírodné kúpalisko Malý a Veľký Draždiak a množstvo parkov s dostatkom zelene. Pri bytovom dome s nachádzajú dve zástavky so spojmi do rôznych častí Bratislavy. Mesačné náklady sú vo výške 200Eur/ 5 osôb. Cena tejto nehnuteľnosti je 289 000 EUR. K cene bude pripočítaná aj sprostredkovateľská odmena pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Bratislava V - Petržalka
289 000 €
Na predaj garáž na Štúrovej ulici v Malackách - sídlisko Juh
DeveloX Reality ponúka na predaj garáž na Štúrovej ulici v Malackách. Garáž sa nachádza na sidlísku Juh a jej výmera je 21m2. Garáž má súpisné číslo a súčasťou prevodou je aj pozemok pod garážou Aktuálne je garáž v prenájme, k dispozícií bude od 1.1.2024 Lokalita: Garáž sa nachádza v meste Malacky, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – základné a materské školy, gymnázia, banky, potraviny, zdravotné strediská, športovo relaxačne centrum, posilňovne, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta a iné.. Cena tejto nehnuteľnosti je 19 000 EUR, k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
19 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj 3,5 izbový rodinný dom v Rohožníku
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE so súhlasom majiteľa na predaj priestranný, samostatne stojací 3,5 rodinný dom v Rohožníku. Úžitková plocha domu je 88m2 a stojí na pozemku o výmere 123m2. Pred domom je terasa o výmere 16m2. Aktuálne je dom prenajatý – možnosť ponechať nájomcov a využívať ako investičnú nehnuteľnosť. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Dispozícia a zariadenie: Dom pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálňou, priestrannej obývačky a dvoch spální, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Predáva sa kompletne zariadený. Internetové pokrytie je zabezpečené prostredníctvom wifi od lokálnych poskytovateľov.. Mesačné náklady na energie pre 4 osoby sú vo výške 150€. CENA TEJTO NEHNUTEĽNOSTI VRÁTANE SPROSTREDKOVATEĽSKEJ ODMENY JE 99 900 €. Lokalita: Lokalita poskytuje kompletnú širokú vybavenosť (škola, škôlka, detské ihriská, služby, obchody, Tesco, Coop Jednota, banky, reštaurácie, kaviarne, MHD). Nachádza sa tu druhý najväčší vrch Malých Karpát – Vysoká (754 m), Prírodná rezervácia Vysoká, Rozsiahly borovicový les bohatý na huby. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Rohožník, Malacky
99 900 €
1 2 3 4