Soska zalubenci
Predam sosku zalubencov.Vyska:12.5cm.Top stav.Cena:3€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
3 €
Nitková záclona- 2ks
2ks nitkove zaclony. Dlzka: 170cm. Sirka: 140cm. Dole je odstrihnuta tak trosku cik-cak. Vid foto. Cena za obidve 7€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
7 €
Záclona
Sirka : 220cm. Dlzka: 175cm. Malinko ju treba zarovnat a na troch stranach obsit. Cena: 4.99€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
4,99 €
Umelý kvet
Výška kvetináča 9 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Opasok kozeny-2x pouzity
Kozeny opasok 2-3x pouzity.Dlzka aj s prackou 110cm.Sirka:4cm.Myslim,ze ho mozu nosit aj chalani.Top stav.Cena:4€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
4 €
LP-platne
Predam platne-Jana Kocianova a Farkasovci-1.50€,Malokarpatska kapela-na svadbe-1.50€,Miroslav Zbirka-4€,Jasmin Stavros-1.50€,Modus99 zapaliek-5€,Okolo Suce vodicka tecie-1.50€.Mam este ine platne v bazari.Cena:1.50€/ks.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Tricko Cherokee
Predam tricko znacky Cherokee.Vpredu je aplikacia psika s flitrami.Vel.9-10 rokov.Dlzka od pleca:43cm.Dlzka rukava:45cm.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Mňam aneb prima vařečka-TOP STAV
Top stav. Ako nové. 2€/ks. Český jazyk. Skvelá kuchárska kniha v češtine,na kriedovom papieri,150 strán,23 x 28 cm,pevná väzba,obsahuje 500 receptov,kulinárske inšpirácie pre začiatočníkov, ale i pre skúsených kuchárov,tradičné české recepty i špeciality medzinárodnej kuchyne,pokrmy jednoduché a lacné, ale i nezvyčajné a zložité,pre každého niečo: polievky, mäsové jedlá, bezmäsité i vaječné, zverina, šaláty, studené misy, cestoviny, sladkosti, dezerty. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Vesta
Predam malo nosenu vestu.Vzadu ma reflexnu kostru pre lepsiu viditelnost.Vel.98.Dlzka od pleca:41cm,sirka:40cm.Bez poskodeni.Cena:5€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
5 €
Trička Adidas a Puma
Veľ. 6 r. Dľžka od pleca - 46cm. Šírka pod pazuchami - 38x2 cm. Vhodné aj na telesnú. Tričko Puma má vzadu dve dierky. Viď foto. Cena spolu - 4 €. Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na účet.
Žilina
4 €
Kraťasy Takko - 152
Takko rifľove kraťasy. Dobrý stav. Nenašla som žiadne poškodenia. Veľ. 152. V páse je guma a šnúrka. Pás - 33x2 cm. Dľžka - 45cm. Po bokoch a vzadu majú po dve vrecká. Cena - 7€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
7 €
Nový ruksak
Priestranný a praktický. Má polstrované ramenné popruhy dľžkovo nastaviteľné. Pevné obojstranné zipsy s úchytmi a putko na zavesenie. Spodok je zo syntetickej kože. Má 1 hlavnú veľkú priehradku a 2 predné vrecká. Vhodný do mesta, na výlety alebo výbavu na športové a voľnočasové aktivity. Dľžka - 43 cm. V ponuke mám aj v lososovej farbe. Cena - 15 €. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
15 €
Môj tajný zápisník - na kľúčik
Máš tajomstvá, ktoré treba strážiť? Zapíš si ich do svojho tajného zápisníka a zamkni na zámok. Len ten, komu to dovolíš, si prečíta o tvojich snoch a záľubách, aké knihy rada čítaš a čo by si chcela robiť v budúcnosti. Nalep si doň svoje tajné fotky a fotky svojich kamarátok. Kvíz ti pomôže zistiť, ako dobre sa poznáte. V kalendári zasa bezpečne uchováš všetky tajné udalosti. Prvá strana bola trochu vyplnená ceruzkou, vygumovali sme to + 1 strana trochu popísaná. Nie je to nič hrozné. Viď foto. Cena - 5€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
5 €
Cyklistické, bežecké kraťasy
Značkové kraťasy na cyklistiku, beh. Majú reguláciu klímy. Športové kraťasy majú vpredu malé vnútorné vrecko napr. na kľúče. Vzadu majú vrecko na zips. Farba je pekná čierna, zle mi to odfotilo. Pásy sú pekné krikľavo oranžové. Viď tretie foto. V páse je guma a šnúrka. Veľ. M. Pás - 33x2 cm. Dľžka - 40 cm. Cena - 7 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
7 €
Nová mikina G
Nová mikina G. Veľ. je písaná L., ale sedí na M-L. Farba je čierna, zle mi to odfotilo. Dľžka od pleca - 57 cm. Šírka pod pazuchami - 48x2 cm. Dľžka rukáva - 54 cm. Vpredu sú 2 vrecká na zips. Cena - 15 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
15 €
Detske teplaky KENVELO nenosene
Predam detske nenosene teplaky znacky Kenvelo.Vpredu su 2 vrecka,vzadu 1 vrecko.Vel.2-3roky.Dlzka:47cm.Farba krajsia ako na foto,taka kriklavo zlta.Cena:1€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1 €
Hryzátko Fisher Price
Predam zavesnu hracku,hryzatko znacky Fisher Price.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Hudobna skrinka
Predam hudobnu skrinku Cotoons.Tato hracia skrinka je vhodna pre najmensie deti. Prijemny hladky povrch bez ostrych hran su zarukou zabavy aj bezpecnosti pre aj tie najmensie deti.Skvele na tejto hracke je ze ma natahovaci mechanizmus a tak k nej nie su potrebne ziadne baterie.Pri natiahnuti sa postavicky tocia.Hracka ma velmi prijemnu uspavaciu melodiu.Hracia skrinka sa da upevnit na postielku vdaka praktickemu drzaniu.Cena:7€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
7 €
Vrecuška
Vrecka Mikuláš a Sobík.Vhodne na Mikuláša, malý darček, cukríky, aj ako dekorácia. Výška s ručkami:21 cm.Cena spolu:3€.Stav:Mikuláš ako nový.Sobík:skoro ako nový.Uprednostnujem osobný odber.Pri poslaní platba vopred na učet.
Žilina
3 €
Mikina Dopodopo
Vel.128 /7-8r./ Dlzka od pleca:49cm. Sirka pod pazuchami:42cm. Dlzka rukava od pleca:42cm. 2 bocne vrecka. Podsita-tepla,prijemny material. Patenty bez žmolkov. Cena: 6.50€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
6,50 €
Leporelo-Psik hlada tvary
Leporelko s piskacim psickom, ktory deti nauci poznavat tvary. Hlavna strana je pokrcena, vid foto. Cena: 0.99€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1 €
Vianočná sviečka pyramída
Sviečka pyramída. Výška - 21cm. Knôt má ohnutý. Cena - 3€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
3 €
Drevene kocky
Predam drevene kocky.Cena:0.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
0,99 €
Nový ruksak
Priestranný a praktický. Má polstrované ramenné popruhy dľžkovo nastaviteľné. Pevné obojstranné zipsy s úchytmi a putko na zavesenie. Spodok je zo syntetickej kože. Má 1 hlavnú veľkú priehradku a 2 predné vrecká. Vhodný do mesta, na výlety alebo výbavu na športové a voľnočasové aktivity. Dľžka - 43 cm. V ponuke mám aj v čiernej farbe. Cena - 15 €. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
15 €
Slnečné okuliare Absolut
Slnečné okuliare. Cena - 3 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
3 €
Tričko - 3x oblečené
Asi 3x oblečené tričko Decathlon. Dľžka - 49 cm. Šírka v podpazuší - 39x2 cm. Veľ. 134 (9-10 r.). Cena - 7 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
7 €
Rifle Dopodopo
Predam rifle znacky Dopodopo.Vel.122./6-7r./.Dlzka:72cm.Na kolenach su dve mensie dierky.V pase je nastavitelna guma.Neni su preprate,boli par krat oblecene.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2 €
Pekné rozprávky - spolu 3.90e
Snehulienka, O kocurovi Mikešovi a iné. Každá rozprávka má viac ako hodinu . Cena spolu 3.90 €. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Rozprávky - spolu
Spejbl a Hurvínek, Chrobáčikovia. Spolu-1.50€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1,50 €
Rozprávky
Krásne legendárne rozprávky pre deti aj dospelých. Princ a Večernica, Šialene smutná princezná, Lucie, postrach ulice a iné. Cena 1€/ks. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1 €
1 5 6 7 8 9 10 11 12 13 20