Legendárne filmy
Krásne legendárne filmy. Jánošík, Ako utopiť Dr. Mráčka, Což takhle dát si špenát a iné. Cena 1€/ks.Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1 €
Pekné legendárne rozprávky - spolu
Krásne legendárne rozprávky. Tri oriešky pre Popolušku, Nesmrteľná teta, Divka na košteti. Cena spolu - 3€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Rozprávky - spolu
Kamarát Timmy a iné. Cena spolu len 2.50 €. Každá rozprávka má hodinu a viac. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2,50 €
Legendárne filmy
Krásne legendárne filmy. Ako utopiť Dr. Mráčka, Jáchyme, hoď ho do stroje!, Vítr v kapse a iné. Cena-1€/ks. Nepoškodené. Mám aj iné v bazáriku. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1 €
Discopríbeh, Rebelové, Kaiser a Lábus, Mrázik
4x DVD. Discopríbeh, Rebelové, Kaiser a Lábus, Mrázik - rozprávkový muzikál na ľade. Cena 1.50€/ks. Nepoškodené. Mám aj iné. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1,50 €
Rozprávky
Krásne legendárne rozprávky pre deti aj dospelých. Mrázik, Pyšná princezná, O princezne Jasnenke a iné. Cena 2€/ks. Nepoškodené. Mám aj iné v bazáriku. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Úžasná planéta, zvieratká na farme
3x DVD. Úžasná planéta, zvieratká na farme, Príbeh pandy. Mám aj iné dvd. Spolu - 2€. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Teplá čiapka
Teplá podšitá čiapka Captain America značky Marvel. Veľ. 134 ( cca: 7-10 r.) Má málinko žmolky. Cena : 5€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
5 €
Rodina s pŕehledem
Zvládejte každodenní chaos suverénně a s úsměvem Cordula Nussbaum Rodinný život je nevypočitatelný. Pěkně naplánovaný program dne se vám často pořádně zamotá a musíte mít obrovský organizační talent, abyste zvládli vše, co chcete... Na niektorých stránkach sú podčiarknuté vety. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1 €
Autá kovové
Červené a modré autíčko je na zotrvačník. Keď idú, vyplazujú jazyk a hýbu očami. Dajú sa im otvoriť dvere. Motorka je v dosť hranom stave. Cena spolu - 10 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
10 €
Vazicka retro
Retro vazicka.Vyska:9cm.Top stav.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Tazitko s plavajucimi lodkami na jedno pero
Tazitko.Vnutri su palmy a lodky ktore ked zahrkate plavaju.Vyska:6.5cm.Top stav.Da sa tam dat pero.
Žilina
2 €
Huska retro
Retro huska.Dlzka-10cm.Top stav.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Rôzne dopravné prostriedky
Bager, kamión, formula, traktor.... Červené autíčko a traktor po natiahnutí ide. Modré auto je funkčné, no v horšom stave. Dľžka od : 13-18 cm. Cena spolu : 5€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
5 €
Kvietok Lamaze hrajúci
Kvietok Lamaze hrajúci. Po klepnutí naň sa zasmeje, po ďalšom klepnutí hrá krátku hudbu. Lupene a listy šuštia. Stimuluje sluchové a hmatové orgány. Pestrofarebné vzory napomáhajú rozvíjať zrak dieťatka. Hračky Lamaze sú testované. Cena - 5€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
5 €
Rifle nove
Predam dievcenske rifle znacky Kenvelo.Kupili sme ich viac a nestihli sme ich vynosit.V pase je nastavitelna guma.Dlzka:70cm.Maju pekne ruzove stepovanie.Vel.6-7r.PC:23.95€ vid foto.Teraz:6€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
6 €
Kosela hrubsia
Predam hrubsiu koselu na cvoky lemovanu s riflovinou.Vel.110.Dlzka od pleca:45cm.Dlzka rukava:36cm.Vzadu ma malu bodku od fixky,vid posledne foto.Cena:2.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
2,99 €
Tricko nove s vysackou
Predam nove tricko s vysackou.Vel.110/116./4-6r./.Dlzka od pleca:44cm.Dlzka rukava:42cm.Material:100%bavlna.Vzadu pri krku je malilinka dierka,vid posledne foto.PC:7.95€.Cena:2.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
2,50 €
Tričko Star Wars - F&F
Tričko Star Wars. Veľ. 134. (8-9 r.). Dľžka od pleca - 52cm. Šírka pod pazuchami - 39 cm. Dľžka rukáva - 47 cm. Dole malá dierka zašitá. Viď foto. Nie je to nič hrozné. Cena : 3 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
3 €
Teplucka ciapka
Predam detsku ciapocku v tvare macka.Je teplejsia,podsita este flisom,vhodna aj na zimne obdobie.Vel.1-2roky.Cena:1€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1 €
Rôzne dopravné prostriedky + Batman
Veterány, polícia, formula + Batman a Indián. Policajné auto po stlačení vydáva zvuky polície a hasičov. ( Je v hranom stave, chýba mu jedno svetlo). Dľžka od : 9 - 16 cm. Cena - 5.99€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
6 €
Mix áut
Mix áut. 15 ks. Väčšinou v dobrom stave. Cena spolu - 8€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
8 €
Detska kosela 2x oblecena
Predam chlapcensku polokoselu na cvocky.Vpredu ma 1 vrecko.Znacka:Palomino.Material:100%bavlna.Vel.104.Bola 2x oblecena.Cena:4€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
4 €
Kosela s kapucnou 1x oblecena
Predam chlapcensku koselu.Kapucna sa da dat dole,je na cvoky.V strede rukava je cvocik,takze z dlhych rukavov sa daju spravit trojstvrtove.Kosela bola 1x oblecena.Ma pekny strih,stepovanie.Vel.110.(4-5r.).Cena:5€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
5 €
Rifle
Predam rifle znacky.Maju pokrceny vzhlad.V pase je nastavitelna guma.Na spodku malinko suchnute-vid foto..Dlzka:56cm.Vel.98./2-3r./.Cena:2.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
2,50 €
Ciapka nova strikovana
Predam novu strikovanu ciapocku.Vel.3-4roky.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Z rozprávky do rozprávky
11 najkrajších rozprávok, ktoré sprevádzajú nádherné ilustrácie. Napr. Palculienka, Robin Hood, Vlk a sedem kozliatok, Gulliverove cesty, Červená čiapočka, Škaredé káčatko, Námorník Sindibád, Tri prasiatka a iné. Knižka je v dosť používanom stave. Stránky nie sú popísané, ani roztrhané. Len stredy polepené lepiacou páskou. Cena - 1.99€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Čiapka +šál - 1x nosené
1x nosené čiapka +šál. Veľ. 122. Cena - 4.99€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
5 €
Crossbody taška
Vonkajšie aj vnútorné vrecká na zips. Má nastaviteľné ramienka. Chybička odfotená. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené, alebo len vyskúšané. Pri poslaní platba vopred na účet . Osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Nova zatemnovacia záclona,záves
Nova zatemnovacia zaclona, zaves. Vytiahnuta len kvoli foteniu. Farba je hraskovo zelena. Da sa jednoducho skratit pomocou nazehlovacej pasky. Vid foto. Rozmery na foto. Cena: 5 €. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
5 €
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20