Tričko na pláž so strapcami F&F
Dlzka so strapcami: 83cm. Znacka: F&F. Velkost je pisana M, ale je vacsie. Sedi na L-XL. Pekne ukaze ku leginam alebo uzkym rifliam. Vhodné aj na pláž alebo kúpalisko. Par krat oblecene. Cena: 5€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
5 €
Tepláky značky Sportika
Tepláky značky Sportika. V páse je guma a šnúrka. Po bokoch majú 2 vrecká. Veľ. 140. Dľzka : 80cm. Pás : 30x2 cm. Vpredu nad kolienkami sú fľaky. Viď foto. Cena : 2€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2 €
Deka Charming Prince
Jemna deka Charming Prince aj do kocika. Rozmery: 97x77cm. Prijemny material. Cena: 1.50€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Tricko
Predam elasticke bavlnene tricko.Je pisana vel.M,ale je vacsie.Dlzka od pleca:60cm,sirka pod pazuchami:43cm.Bez poskodeni.Cena:1€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1 €
Vlacik
Hrany.Dlzka:40cm.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Solnicka a korenicka
Predam kaciatka solnicku a korenicku.Cena:2.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
2,50 €
Sperkovnicka v tvare srdca
Predam krasnu sperkovnicu v tvare srdca s holubkami.Top stav.Cena:3€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
3 €
Retro kupelny pohar Karlove Vary
Predam retro poharik.Vyrobeny este v Ceskoslovensku.Ma uz bohuzial odbite usko.Vyska:9cm.Cena:0.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
0,99 €
Bluzka lahucka
Predam lahucku bluzku z padaveho materialu.Dlzka od pleca:73cm.Dlzka rukava:33cm.Sirka pod pazuchami:50cm.Vel.S.Vpredu je nariasena.Minimum nosena.Vyrobca:Taliansko.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Dievcenske tricko
Predam dievcenske tricko znacky Sport Fashion.Pisana vel.140,ale zda sa mi mensie.Dlzka:46cm.Dlzka rukava od krku:47cm.Sirka pod pazuchami:33cm.Cena:1.20€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,20 €
Rifle vel.134
Vel.134.Dlzka:79cm.V pase je nastavitelna guma.Na kolienkach su nebadane zodrate,vid foto.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Detske nove kozene sandalky Elenfanten
Nove detske kozene sandalky nemeckej znacky ELEFANTEN.Tato obuv je vysoko kvalitna.Sandalky su uplne nove,vobec nenosene.Vnutorna dľžka 19 cm. PC.34.90€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
12 €
Nove sortky-Spider-Man
Nove sortky Spider-Man. Znacka:Marvel. Kupili sme ich male. Vel.6-7 rokov. Dlzka:35cm. Pas v nenatiahnutom stave: 28x2cm. V pase je gumka + snurka. Cena:5€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
5 €
Obliečka veľká + vankúš zadarmo
Tigrovana obliecka na velku postel. Rozmery: 210x190cm. Vankúš :71x76 cm. (Vankúš má 2 dierky, dávam ho grátis). Farba je malinko vyblednuta. Zapinanie na gombiky. Cena: 6€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
6 €
Anatomická taška Mimoni
Anatomicky polstrovaný chrbát s odľahčenou hliníkovou konštrukciou. Má pevné dno, s plastovými nožičkami. Má mäkko vystužené polstrované popruhy s doťahovacími páskami. Má klopu na suchý zips, fóliu s menovkou, dve vrecká po stranách vhodné na fľašu s pitím. Kvalitné zipsy a dlhšie zipsové tiahla. Reflexný prvok.Bežné známky nosenia. Cena - 14€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
14 €
Pexeso nepostrihané
Pexeso nepostrihané. Cena: 1€. Uprednostnujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na učet.
Žilina
1 €
Mikina nova
Predam novu mikinu znacky Soul&Glory.Material:100%bavlna.Zvnutra je teply flis.Dlzka od pleca:44cm.Dlzka rukava od krku:46cm.Sirka pod pazuchami:39cm.Vel.4-5r.PC:19:75€,teraz:8€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
8 €
3x Šmolkovia DVD
3x DVD Smolkovia. Spolu je tam 11 rozpravok. 1x pustene. Cena spolu: 1.99€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,99 €
Legendárne albumy, Schelinger a iné - spolu len 3e
17 ks. Legendárne albumy, Schelinger, IMT-Smile, Desmod, Tublatanka, Elán, Team a mnoho ďalších. Aj relaxačná hudba, 1 DVD ľudové koledy. Cena spolu len - 3€. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Michal Dočolomanský
Cena - 1€. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1 €
Čo dokáže ulica 1,2 časť
Čo dokáže ulica. 1,2 časť. Show zo slovenských ulíc. Nepoškodené. Mám aj iné. Cena spolu - 1€. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1 €
Fitness, Aerobik, Powerjoga -
Fitness, Aerobik, Powerjoga. Nepoškodené. Mám aj iné. Cena - 1€. . Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1 €
Nové topánky McQueen - Disney
Nove topanky McQueen - Disney Pixar. Nam boli male. Vpredu maju dve slabe ciarky. Vid foto. Vnutorna dlzka: 21cm. PC:49.95€. Cena: 18 €. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
18 €
LED svetelná reťaz na baterky - 400 cm
LED svetelná reťaz na baterky. Dľžka svetelnej časti - 390 cm+kábel 50 cm. Teplá biela. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
4 €
Vianočné ozdoby na tvorenie + sviečka
Ozdoby na tvorenie. Mašle sú robené amatérsky. Podotýkam, že je to pre nenáročnú maminu. Sviečku som zabudla s tým odfotiť, je odfotená zvlášť. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Ozdobné - dekoračné kamienky
Sklenene kamienky.Pri slavnostiach na stol,misky a pod. Top stav. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Farebné vianočné osvetlenie
Dĺžka - 2.20 m + kábel 1.50 m. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Farebné vianočné osvetlenie - guličky
Dĺžka - 1.70 m + kábel 1.50 m. Jedna nesvieti. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
6 €
Cyklistické rukavice reflexné 1x nosené Decathlon
1x použité cestné cyklistické reflexné rukavice Decathlon. Mali sme ich viac na striedanie. Top stav. Sú určené pre cyklistov, ktorí hľadajú tenké a veľmi ľahké rukavice. Extra ľahké bezprstové rukavice. Vďaka priliehavému strihu sa nekrčia a sú vybavené špeciálnym dielom na utretie potu. Dlaň obsahuje minimalistickú výstuž z peny na zachovanie dobrého uchopenia. Veľ. L. (cca 8-10 r.) Cena - 7€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
7 €
Filmy 21ks
21 ks. Komédie, romantické, bojové, horory. Živý terč, Snowboarďáci, Proč?, Xena, Banánový Joe, Horem pádem a iné. Viď foto. Cena spolu len 5.99€. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
6 €
1 10 11 12 13 14 15 16 17 18