Ciapka strikovana nova
Predam novu strikovanu ciapocku.Vel.3-4roky.Cena:1€.Uprednostnujem osobny odber.
Žilina
1 €
2x oblečené
2x oblečené originál tričko. Veľ. 11-12 r. Dľžka - 56cm. Šírka v podpazuší - 42x2 cm. Farba ako na prvej fotke. Cena - 10 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené, alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet, alebo osobný odber ZA.
Žilina
10 €
Meniace Play Station-pár krát oblečené
Meniace tričko Play Station-pár krát oblečené. Akú chcete farbu flitrov, takú si dáte. Veľ. je písaná 11-12 r. Dľžka - 61 cm. Šírka pod pazuchami - 42x2 cm. Cena - 9€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
9 €
Dievcenske rifle
Predam dievcenske rifle znacky .V pase je nastavitelna guma.Vel.5-6r.Dlzka:67cm.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Ciapocka nova
Predam novu strikovanu ciapocku.Vel.4-5rokov.Cena:1.60€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,60 €
Hodiny so zrkadlom
Predam hodiny so zrkadlom.Rozmery:22x17cm.Vzadu je zlomena packa aby stali,ale daju sa opriet.Sikovny chlap to urobi.Alebo spravi hacik na zavesenie.Cena:1.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,99 €
Nove celokozene poltopanky
Topanky z pravej koze.Nesadla nam velkost a blocik sme stratili.Frajerske,stylove,pohodlne.Vel.30.Vnutorna dlzka:19.5cm.Su presivane,pevne.
Žilina
13,99 €
Rifle na gumu
Predam rifle na gumu.Boli mozno 3x oblecene.Vpredu maju 2 slepe vrecka,vzadu normalne vrecka.Su velmi pohodlne.Su bez dier,flakov,ci inych poskodeni.Vel.40.Dlzka:99cm.Sirka v pase v normalnom stave:35x2cm.Farba je siva,nie ako na foto.Cena:4.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
4,99 €
Nová turistická značková vetrovka McKinley
Nová turistická bunda McKinley. Je hydrofóbna, vysoko vzdušná, vodoodpudivá, vetruodolná, priedušná, povrchová úprava bez PFC. Má reflexné prvky. Rukávy sa dajú zatiahnuť suchým zipsom. Turistická vetrovka je kvalitná, prepracovaná do posledných detailov. Veľ. 152. Dľžka od pleca - 62 cm. Šírka pod pazuchami - 46x2 cm. Dľžka rukáva - 55.5 cm. PC bola 80 €. Cena - 45 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
45 €
Tricko nove KVL-original
Predam nove original tricko znacky KVL.Vel.XL.Dlzka od pleca:73cm.Sirka pod pazuchami:59cm.Material:100%kvalitna bavlna.Ma velmi prijemny material.Farba je krajsia,ziarivejsia.Mam aj ine nove znackove tricka v bazari.PC:17.95€.Teraz: 7€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
7 €
Rifle Destination - dobrý stav, veľ. 146
Rifle značky Destination. Veľ. 146 ( 10-11r.). Dobrý stav. V páse je nastaviteľná guma. Dľžka - 87cm. Sú trošku tmavšie, ako na foto. Cena - 9€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
9 €
Akvárium
Prakticka prirucka na zriadenie, osadenie a udrziavanie sestnastich sladkovodnych i morskych akvarii- havajsky koralovy utes, britske skaliska, jazierko amazonskeho pralesa.... uprava vody, udrzba nadrze, starostlivost o zivocichy.... farebne fotografie, tvrda vazba, kvalitny kriedovy leskly papier, velky format, 192 stran. Cena: 1.99€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Vianočné rozprávky pri kozube - nová
Nová knižka. 7 krásnych vianočných rozprávok. Napr. Hviezdni anjeli, Zabudnuté salónky, Strieborné sánky.... Cena : 6 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
6 €
Trpaslicek
Predam krasne ilustrovanu detsku knizku. Slovensky jazyk. Cena:1.50. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1,50 €
Rifle nove
Predam nove rifle znacky Lupilu.Kupili sme ich viac a nestihli sme ich vynosit.V pase je nastavitelna guma.Kupovane v Lidli.Vel.110.Dlzka:67cm.Cena:6€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
6 €
Tenisky,platenky
Stylove plátenky.Vel.32.Vnutorna dlzka:20cm.Sportova obuv-platena so zapinanim na suchy zips.Malo nosene,bez poskodenia.
Žilina
5,99 €
Dievcatko so psikom-retro
Vyska-7cm.Top stav.Cena:2.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2,50 €
Eliška a jej kamaráti - 1x prečítaná
Top stav. Ako nová. Eliška jedného dňa urobí veľké rozhodnutie. A želania sa jej začnú plniť. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Začalo sa to sklamaním... a končí nádejou TOP STAV
TOP STAV... Ako nová. OBSAH VO FOTO. Čomu verili prví členovia mladej kresťanskej cirkvi na začiatku nášho letopočtu? Prostredníctvom tejto knižky môžete znovu prežiť dobrodružstvo prvých kresťanov a obdivovať ich odhodlanie, vieru a pokoru, s akými odovzdávali zvesť o Ježišovi Kristovi napriek krutému prenasledovaniu. Cena -2.95€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Plysaky vsetky
Predam vsetky plysaky za 3€.Da sa aj jednotlivo.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
3 €
Hrkalka nova
Predam nepouzivanu hrkalku.Bola iba vybalena.Dlzka:25cm.Cena:2€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
2 €
Tricko Monsters High
Predam tricko Monsters.Vel.110/116.Dlzka od pleca:43cm.Dlzka rukava od pleca:38cm.Sirka pod pazuchami:36cm.Material:100%bavlna.Je bez dier,ci inych poskodeni.Cena:1.20€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,20 €
1x oblečená vianočná obliečka
1x oblečená vianočná obliečka. Má príjemný mäkkučký materiál. Rozmery - 40x40 cm. Cena - 5 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Outdoorová vetrovka Head - pár krát oblečená
Pár krát oblečená kvalitne šitá a prepracovaná outdoorová vetrovka značky Head. Vo vnútornej strane sa bunda môže zapnúť ešte pásom na cvoky, ktorý je proti podfúkaniu. Rukávy sa dajú zatiahnuť suchým zipsom, sú tam elastické manžety s otvorom na palec. Spodok bundy sa dá stiahnuť. Vo vnútornej strane je vrecko na zips. Bunda má odopínateľnú kapucňu. Veľ. 140 - 146. Dľžka od pleca - 58 cm. Šírka pod pazuchami - 46x2 cm. Dľžka rukáva - 55cm + manžeta na palec. PC bola vysoká. Cena - 29 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
29 €
Tricko nove Soda Brand
Predam nove original tricko znacky Soda Brand.Vel.L.Material:100%bavlna.Ma prijemny material.Ma spevnujucu pasku pri krku.Dlzka od pleca:70cm.Sirka pod pazuchami:56cm.Mam aj ine nove znackove tricka v bazari.Cena:8€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
8 €
My little pony + jednorožec
Jednorozec ma na spodu koliesko. Vyska:7.5cm. Koniku sa da otacat hlava, ma hrebienok na hrivu. Vyska: 9cm. Little pony je novy.Jednorožec 1x hrany. Top stav. Cena spolu: 2€ . Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2 €
Formule 2ks
Predam 2ks formuliek.Dlzka:16cm.Skoro vobec nehrane.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Originál futbalový dres
Asi 3x oblečený originál Puma dres. Aj tak sa podarilo vpredu ho zachytiť. Viď foto. Vzadu má asi tri žmolky. Materiál - CELL DRY. Majú bavlnenú podšívku. Veľ. 152. 12 r. Pás - 32x2 cm. Dľžka - 36 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
7 €
3x oblečené flitrované nohavice New Yorker
Asi 3x oblečené nohavice s flitrami New Yorker. Vonku sa nádherne lesknú, či v zime, alebo v lete. Mierne elastické. Vzadu sú dve vrecká. Filtre sú len vpredu. V páse sa dajú ešte o 4 cm rozšíriť. Veľ. L. Pás - 42x2 cm. Dľžka - 95 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
15 €
Macicka retro
Retro macicka.Vyska-4.5cm.Top stav.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
1 12 13 14 15 16 17 18 19 20