1x oblečená bunda - top stav
1x oblečená ľahučká bunda. Top stav. Mali sme ich viac na striedanie. Je ku nej aj vrecko do školy, na TV., výtvarnú a pod. Top stav. Veľ. 146. Dľžka od pleca - 56 cm. Šírka pod pazuchami - 48x2 cm. Dľžka rukáva - 56cm. Po bokoch má 2 vrecká na zips. Vnútri jedno. Cena - 16 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené - vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
16 €
Teplaky bez poskodeni
Dlzka:73cm.Pas v nena tiahnutom stave:20x2cm.Vel.6-7r. Na spodu je gumka.Su bez poskodeni.Su viac modre ako na foto.Cena:2.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2,50 €
Nové sandále
Nové sandále. Bez visačky. Vnútorná dĺžka je z brúsenej kože - 25 cm. Dajú sa nastaviť na špičke, členku, aj na päte. Vhodné aj ako prezuvky do školy. Veľ. 37. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA
Žilina
7 €
Sloník- výška 9cm
Slonik porcelanovy. Výska-9cm. Dlzka- 15cm. Ma malinko odbity chobot. Neni to ani vidiet. Cena:1.50€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Mikina Takko
Veľ. 146/152. (10-12 r.). Dľžka od pleca - 58 cm. Šírka pod pazuchami - 45x2 cm. Dľžka rukáva - 51cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
8 €
Nová outdoorová turistická bunda Head Zako
Nová turistická outdoorová bunda Head Zako. Kupovaná v Sportisime. Bunda deti ochráni pred vetrom a ďaždom, dýcha, rýchlo odvádza pot. Má odopínateľnú kapucňu. Spodok bundy aj kapucňa je na sťahovanie. Vzadu má reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť. Veľ. 152-158. Dľžka rukáva - 60 cm. Šírka pod pazuchami - 50x2 cm. Dľžka od pleca - 66 cm. PC : 48 €. Viď foto. Cena - 29 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
29 €
Magneticke puzzle-cesky vyrobca
Magneticke puzzle od ceskeho vyrobcu znacky Detoa. Obsahuje 40ks drevenych magnetiek, z ktorych mozno zostavit rozne obrazky. Magneticka tabulka s dvomi stojanmi. My mame len jeden,ten tiez staci. Tabulku syn postrielal s gulickovkou, ale na zostavenie obrazkov to nevadi. /vid foto/. Pekne ukazu obrazky postavene aj na chladnicke. /vid foto/. Pomaha rozvijat jemnu motoriku a predstavivost. Tieto hracky su vyrabane z kvalitneho dreva, na farbenie sa pouzivaju kvalitne a ekologicke farby. Vhodne od 3 rokov. Nechyba ani jedna magnetka. Cena:7.50€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
7,50 €
Tricko Puma
Vel.XXL.Dlzka od pleca:60cm.Sirka pod pazuchami:48cm.Vpredu maly fliacik-vid foto.Cena:3€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
3 €
Umelé kvety v kvetináči
Výška kvetináča 9 a 10 cm. Jeden kus 3 €. Spolu 6 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Nástenný vešiak Decodom
Nástenný vešiak do predsiene. Dľžka - 45 cm. Málinko používaný. Treba dokúpiť šrobičky. (pár centov). Cena - 9 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
9 €
Chrániče pre bežné športovanie
Úroveň ochrany : Trieda účinnosti 1. Súprava troch párov chráničov na ochranu kolien, lakťov a zápästie. Fixácia na končatiny, zápästie a dlaň - pružným pásikom so suchým zipsom. Chrániče na kolená a lakte minimum používané, na zápästie viac. Cena - 4€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
4 €
Gitara
Predam hranu gitaru.Dlzka:24cm.Cena:0.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
0,50 €
Flaska minimum pouzivana
Predam velmi malo pouzivanu flasku znacky Baby nova.Ma srobovaci zavit,je bez zapachu,cista.Cena:1€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1 €
Nohavice-trojstvrtaky 2v1
Predam maskacove nohavice.Pod kolenami sa daju odzipsovat na trojstvrtaky.Dlzka nohavic:69cm.Dlzka trojstvrtakov:49cm.Sirka v pase:28x2cm.Vel.110.Vpredu maju 5 vreciek,vzadu 1 vrecko.Prva fotka mi zle odfotila.Nohavice maju jeden kontrast.Cena:1.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,99 €
Školská brána otvorená
Básne Anity Tešovičovej často vídať v detských časopisoch Včielka, Zornička, Dúha. Autorka dobre pozná psychomentálne ustrojenie detí predškolského a mladšieho školského veku, preto sú jej básničky pútavé, svieže, rozvíjajú svet detskej fantázie. Dokumentuje to aj knižka básničiek pod názvom Školská brána otvorená, ktorá je navyše ilustrovaná pôsobivými kresbami výtvarníčky Daniely Bobokovej. Dobrý stav. Počet strán :55. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
2x oblečené H&M tričko
2x oblečené. Nie je vyblednuté, bez žmolkov. Vhodné aj na telesnú. Dľžka - 61 cm. Šírka pod pazuchami - 49x2 cm. Veľ. 12 rokov. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Nová čiapka na 8-15 rokov Takko
Nová čiapka. Značka Takko. Veľ. 8-15 r. Cena - 7 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
7 €
3x oblečené GTA neónové tričko
Cca 3x oblečené GTA neónové tričko. Veľ. 158.(12-13 r.). Dľžka - 62 cm. Šírka pod pazuchami - 44x2 cm. Materiál je dobrý, nekrčivý, nemusí sa žehliť. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
8 €
Detské hodinky 1x nosené
1x nosené hodinky. Mali sme ich viac na striedanie. Top stav. Cena : 5€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
5 €
Šiltovka Spider-Man
Veľ. je písaná 3-6 r., ale bude aj na 8 r. Vpredu bola nálepka, po odtrhnutí ostala otlačka. Vpredu sú pohyblivé oči pavúka. Značka - Marvel. Cena - 3€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
3 €
2x oblečená bunda s vrecúškom
2x oblečená prechodná ľahučká bunda. Mali sme ich viac na striedanie. Je ku nej aj vrecko do školy, na TV., výtvarnú a pod. Top stav. Veľ. 146. Dľžka od pleca - 57cm. Šírka pod pazuchami - 46x2 cm. Dľžka rukáva - 56cm. Po bokoch má 2 vrecká na zips. Vnútri jedno. Cena - 15 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
15 €
Sal novy
Predam novy sal so strapcami.Sirka bez prehnutia:32cm,dlzka:165cm+9cm strapce.Cena:1.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,99 €
Kocky Macko Pú - Disney
Vyrobené v ČR. Dino drevené kocky z rozprávky Macko Pú. Podporujú u detí koordináciu a motoriku. Rozvíjajú fantáziu a logické myslenie. Kocky Dino sú vyrobené v ČR zo zdravotne nezávadného materiálu, sú bezpečnou a kvalitnou hračkou. Cena :4.99 €. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
4,99 €
Lunárna diéta s oddelenou stravou
Top stav. Ako nova. Lunarna dieta s oddelenou stravou. 143 stran.Cena-1.50€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1 €
Auto
Predam auto.Dlzka:20cm.Cena:1.20€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,20 €
Puzzle 3D Macko Pu-1x zlozene 120 ks
Predam 1x zlozene vizualne puzzle Macko Pu.Su este v originalnej krabici.3D puzzle s optickym efektom,ktory vyvolava dojem hlbky a navodzuje pocit ze niektore postavy alebo predmety su vzdialene viac,nez tie vpredu.Rozmery:25x20cm.Velmi pekne ukazu aj napr.zaramovane v deckej izbicke.TOP STAV.Su tam pekne syte farby,len mne mobil zle foti.Cena:4€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
4 €
Puzzle 3D Borek stavitel 1x zlozene -48ks
Predam 1x zlozene vizualne puzzle Borek stavitel.Su este v originalnej krabici.3D puzzle s optickym efektom,ktory vyvolava dojem hlbky a navodzuje pocit ze niektore postavy alebo predmety su vzdialene viac,nez tie vpredu.Rozmery:25x20cm.Velmi pekne ukazu aj napr.zaramovane v deckej izbicke.TOP STAV.Su tam pekne syte farby,len mne mobil zle foti.Cena:3.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
3,50 €
Puma originál - vyššie
Vyššie tenisky Puma originál. Mám aj krabicu. Veľ. 36. Vnútorná dĺžka - 20.5 cm. Cena - 15 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
15 €
Vianočné osvetlenie srdiečka
Vianočné osvetlenie srdiečka. Dľžka - 1.5 m. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Tricko
Predam nenosene tricko.Vel.XXL.Dlzka od pleca:58cm.Material:95%bavlna,5%elastan.V skutocnosti pekna ziariva zlta farba.Vpredu aj vzadu ma mensi fliacik,vid posledne foto.Cena: 5 €.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
5 €
1 15 16 17 18 19 20