2 izbový byt - Tostov palác
Bývať v paláci nemôže každý, no vy áno! Žite ako šľachtici na začiatku 20. storočia a doprajte si luxus. Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v absolútnom centre mesta Košíc - Tostov palác, ul. Moyzesova.  Byt sa nachádza v podkroví v kompletne zrekonštruovanej historickej budove. Tento netradičný byt ponúka rozlohu 45 m2. Pocit výnimočnosti umocňujú priznané drevené trámy po celom byte.  V celom byte sú jednotné plávajúce podlahy a interiérové dvere, okná sú drevené s izolačným trojsklom. Prirodzene vetraná kúpeľňa s toaletou disponuje sprchovacím kútom.  Orientácia bytu je na juh a sever.  Okolie bytu je veľmi atraktívne - len pár krokov od Hlavnej ulice či Park Moyzesova. V tesnej blízkosti sa tiež nachádzajú rôzne reštaurácie, obchody, obchodné centrá (Aupark, Urban). Stačí sa len prejsť a máte všetko na dosah ruky. V prípade záujmu možnosť dokúpiť si aj parkovacie miesto. Cena tejto nehnuteľnosti je 165 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Staré Mesto
165 000 €
Panoráma - 3 izbový byt s balkónom
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt s balkónom v projekte Panoráma na Jelšovej ulici, ktorý poskytuje moderné mestské bývanie zasadené v prírode. Byt o rozlohe 66 m2 sa nachádza v tehlovej novostavbe bytového domu na 1. poschodí v uzatvorenom dvore a výťahom s orientáciou na tri svetové strany (V/J/Z).  Byt poskytuje obľúbenú dispozíciu, t. j. prepojenie kuchyne, jedálenskej časti a obývačky. To vytvára priestrannú dennú časť s priamym výstupom na zastrešený balkón, z ktorého si môžete vychutnávať ničím nerušené výhľady na Slanské vrchy. Denná časť bytu je klimatizovaná. Dostatok úložného priestoru Vám zabezpečia vstavané skrine, ktoré sa nachádzajú v oboch spálňach aj na chodbe. Byt dispozične pozostáva zo:  - vstupnej chodby,  - obývačky s kuchyňou a jedálenskou časťou,  - spálne, - izby,  - kúpeľne s vaňou,  - samostatnej toalety.  V kuchynskej linke nájdeme spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu či odsávač pár.  V celom byte je plávajúca podlaha.  Veľkou výhodou je aj odhlučnená stena od susedov, čo zabezpečuje dokonalé súkromie.  Byt sa predáva čiastočne zariadený.  K bytu prislúcha kumbál priamo pred bytom a  jedno vonkajšie parkovacie miesto za 7 000 €.   V blízkosti sa nachádza množstvo zelene, škôlka, zastávka MHD, detské ihrisko, reštaurácia, kaviareň, škôlka. Milovníci športu si vedia taktiež prísť na svoje. Od projektu Panoráma vedie cyklotrasa do Krásnej, odkiaľ sa viete napojiť na ďalšie cyklochodníky.   Cena tejto nehnuteľnosti je 197 000 € a cena vonkajšieho parkovacieho miesta je 7 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice IV - Vyšné Opátske
197 000 €
Novostavba - 2 izbový byt s loggiou
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v novostavbe POPRADSKÁ na jednej z najobľúbenejších adries v Košiciach. Popradská ulica je súčasťou najobľúbenejšieho košického sídliska Terasa, v časti Košice – Západ. Jeho poloha je unikátna, na jednej strane blízkosť prírody na strane druhej blízkosť centra mesta. Táto obľúbená lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou a vynikajúcou infraštruktúrou patrí v Košiciach k najvyhľadávanejším. Pri projektovaní obytného komplexu BYTY POPRADSKÁ sa myslelo aj na množstvo zelených plôch spojených s oddychovými zónami. Benefity projektu ocenia mladí aktívni ľudia, páry, rodiny s deťmi, ale aj staršia generácia. Momentálne prebieha proces kolaudácie.   Na predaj je 2 izbový byt s rozlohou viac ako 50 m2 + loggia 10 m2. Byt pozostáva z presvetlenej dennej časti, ktorú tvorí prepojená kuchyňa s obývačkou, samostatnej spálne, priestrannej vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatnej toalety s umývadielkom.  Orientácia tohto úžasného bytu je juhovýchod. Byt sa nachádza na 3. poschodí . Po návrate domov komfortne zaparkujete na vlastnom parkovacom státí priamo pred bytovým domom. K bytu tiež prislúcha aj kobka o výmere takmer 3 m2. Byt sa predáva v štandarde (podlahy v kombinácií s dlažbou, int. dvere, obklad + dlažba v kúpeľniach + sanita).  Všetky potrebné informácie o projekte nájdete na webe byty-popradska.sk. Cena tejto nehnuteľnosti s príslušenstvom je 195 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
195 000 €
2 izbový byt s loggiou v novostavbe Byty Popradská
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v novostavbe POPRADSKÁ na jednej z najobľúbenejších adries v Košiciach. Popradská ulica je súčasťou najobľúbenejšieho košického sídliska Terasa, v časti Košice – Západ. Jeho poloha je unikátna, na jednej strane blízkosť prírody na strane druhej blízkosť centra mesta. Táto obľúbená lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou a vynikajúcou infraštruktúrou patrí v Košiciach k najvyhľadávanejším. Pri projektovaní obytného komplexu BYTY POPRADSKÁ sa myslelo aj na množstvo zelených plôch spojených s oddychovými zónami. Benefity projektu ocenia mladí aktívni ľudia, páry, rodiny s deťmi, ale aj staršia generácia. Momentálne prebieha proces kolaudácie.   Na predaj je 2 izbový byt s rozlohou viac ako 51 m2 + loggia 10 m2. Byt pozostáva z presvetlenej dennej časti, ktorú tvorí prepojená kuchyňa s obývačkou, samostatnej spálne, priestrannej vstupnej chodby a kúpeľne s vaňou a toaletou. Orientácia tohto úžasného bytu je juhovýchod. Byt sa nachádza na 4. poschodí v najmenšom z bytových domov. Po návrate domov komfortne zaparkujete na vlastnom parkovacom státí v garáži pod bytovým domom. Moderným výťahom sa od svojho auta presuniete až k bytu suchou nohou. Okrem garážového státia k bytu tiež prislúcha aj kobka o výmere viac ako 5 m2. Byt sa predáva v štandarde (podlahy, int. dvere, obklad + dlažba v kúpeľniach + sanita).  Všetky potrebné informácie o projekte nájdete na webe byty-popradska.sk. Cena tejto nehnuteľnosti s príslušenstvom je 225 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
225 000 €
Pozemok v obci Nižný Klátov - 1058 m2
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj pozemok obklopený prírodou o rozlohe viac ako 20 árov nachádzajúci sa v obci Nižný Klátov.  Pozemok sa nachádza za Chatou Klatovianka v lokalite s množstvom turistických aktivít. Tento pozemok je ideálnym miestom na výstavbu chaty.  K pozemku je privedená elektrina.  Samotná parcela disponuje ideálnou orientáciou a vedie k nej spevnená prístupová cesta. V obci Nižný Klátov sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a od centra mesta Košíc je vzdialená len 10 km.  Cena pozemku (1058 m2) je 63 500€. Ponúkame aj možnosť kúpiť pozemok v celistvosti o výmere 2116 m2 za 127 000€.  Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Nižný Klátov
63 500 €
Pozemok - 2116 m2, obec Nižný Klátov
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj pozemok obklopený prírodou o rozlohe viac ako 20 árov nachádzajúci sa v obci Nižný Klátov.  Pozemok sa nachádza za Chatou Klatovianka v lokalite s množstvom turistických aktivít. Tento pozemok je ideálnym miestom na výstavbu chaty.  K pozemku je privedená elektrina.  Samotná parcela disponuje ideálnou orientáciou a vedie k nej spevnená prístupová cesta. V obci Nižný Klátov sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a od centra mesta Košíc je vzdialená len 10 km.  Cena pozemku (2116 m2) je 127 000€. Ponúkame aj možnosť kúpiť len časť pozemku o výmere 1058 m2 za 63 500€.  Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Nižný Klátov
127 000 €
Pozemok v mestskej časti Košice - Poľov
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj stavebný takmer 15 árový pozemok v krásnom prostredí mestskej časti Košice - Poľov, ktorá sa nachádza od centra mesta len 10 km.  Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu. Momentálne sa na ňom nachádza starý podpivničený gazdovský dom, určený na zbúranie. K dispozícii sú všetky inžinierske siete.  V blízkosti sa nachádza novovybudované detské ihrisko.  Cena tejto nehnuteľnosti je 229 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Poľov
229 990 €
3 izbový byt, Košice - Sever, ul. Národná trieda
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj atypický 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Národnej triede č. 46, Košice - Sever. Tento výborne dispozične riešený byt o rozlohe 63 m2 sa nachádza na 4. poschodí v zateplenom tehlovom bytovom dome s výťahom. Byt prešiel kompletnou a veľmi vkusnou rekonštrukciou (r. 2020), vďaka čomu pôsobí naozaj útulne. V celom byte dominujú prírodné materiály a každá miestnosť je ladená do rovnakého štýlu, čo umocňuje pocit čistoty a elegancie.  V celom byte sú plastové okná s vonkajšími žalúziami, na drevených parketách je položená jednotná plávajúca podlaha. Dostatok úložného priestoru a čistý vzhľad bytu zabezpečuje množstvo vstavaných prvkov. Kuchynská linka je vybavená plynovou varnou doskou, el. rúrou, digestorom a kombinovanou chladničkou s mrazničkou. V kúpeľni sa okrem vane nachádza aj sprchovací kút. Toaleta je samostatne.  Orientácia bytu je na 2 svetové strany (sever a juh) a ponúka pekné výhľady. Lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou, ktorú ocenia najmä rodiny s deťmi. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, zastávka MHD, detské ihrisko, škola, škôlka či park Anička. Centrum mesta je tiež vzdialené len pár minút. Vďaka skvelej lokalite je táto nehnuteľnosť zároveň aj výbornou investíciou.  Byt sa predáva kompletne zariadený.  K bytu prislúcha pivnica. Cena bytu je 185 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Sever
185 990 €
3 izbový byt, Košice- sídlisko Terasa, ul. Jazmínová
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanej časti Košíc - sídlisko Terasa, ul. Jazmínová. Ide o 3 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii s rozlohou 55 m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí v bytovom dome s výťahom.  Dispozícia bytu: - vstupná chodba - kuchyňa - obývacia izba  - 2 x spálňa - kúpeľňa s vaňou a toaletou. Priamo pred bytom sa nachádza kumbál.  Byt má murované jadro s elektroinštaláciou. V izbách je plávajúca podlaha a všetky okná sú plastové. Kuchynská linka disponuje plynovým sporákom s rúrou a práčkou. Orientácia bytu je na juh a východ.  V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny Fresh, potraviny Billa, OC galéria, MHD, základná škola, škôlka) a do centra mesta je to MHD len 10 minút. Cena tejto nehnuteľnosti je 146 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
146 000 €
Investičný pozemok, Košice - Kavečany
Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj pozemok v lukratívnej časti Košíc - mestská časť Kavečany.  Tento investične zaujímavý pozemok sa nachádza na konci obce, v jeho zastavanej časti. Mierne svahovitý pozemok má rozlohu necelých 20 árov a jeho dĺžka je cca 245 metrov a priemerná šírka 8 metrov. Na hranici pozemku sú k dispozícii všetky inžinierske siete. Výhodou tohto pozemku je jeho rýchle spojenie do centra Košíc, ktoré je vzdialené iba 9 km. Pozemok sa navyše nachádza v neďaleko rekreačného strediska - Chata Hrešná, ktorá Vám ponúka príjemný relax a možnosti aktívneho odpočinku v prírode. V prípade záujmu Vám radi poskytneme informácie o možnostiach využitia tohto investičného pozemku.  Cena tejto nehnuteľnosti je 67 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Kavečany
67 990 €
2 izbový byt, blízko centra mesta, Košice - Juh, ul. Panelová
Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj pekný, priestranný 2 izbový byt v Košiciach, blízko centra mesta, v obľúbenej mestskej časti Košice - Juh, ul. Panelová. Tento slnečný 2 izbový byt o rozlohe 54 m2 sa nachádza na 4. poschodí v bytovom dome bez výťahu so schváleným plánom rekonštrukcie (strecha, zateplenie, spoločné priestory). Orientácia bytu je na západ. Dispozícia bytu:  - chodba, - kuchyňa prepojená s obývačkou, - spálňa, - kúpeľňa,  - samostatná toaleta. Byt prešiel kompletnou a vkusnou rekonštrukciou. V celom byte sú platové okná, plávajúce podlahy v kombinácií s dlažbou a jednotné interiérové dvere. Kuchynská linka disponuje spotrebičmi, ako sú chladnička s mrazničkou, el. varná doska, el. rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra. V kúpeľni je umiestnená vaňa so sklenenou zástenou a toaleta je samostatne. Parkovanie pred bytovým domom je bezproblémové.  K bytu prislúcha pivnica.  Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je okrem skvelej polohy aj fakt, že byt sa predáva zariadený, čo Vám umožní rýchle nasťahovanie, prípadne bezproblémový následný prenájom bytu.  Poloha bytu zabezpečuje rýchle spojenie do centra mesta či už peši (10min), autom alebo električkou. V tesnej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny Fresh, nemocnica, lekáreň, poliklinika, škola, škôlka, zastávka MHD). Cena nehnuteľnosti je 152 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice IV - Juh
152 990 €
Prevádzka na predaj, Domček Ťahanovce, Košice - Ťahanovce
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj plne vybavenú a zabehnutú prevádzku Domček Ťahanovce v Košiciach na 21 tisícovom sídlisku Ťahanovce.   Nejde o odstúpenie prevádzky ale o kompletný predaj pozemku, nehnuteľnosti, vybavenia prevádzky a možnosťou ponechania stáleho personálu. Ide o plne zariadenú a funkčnú prevádzku s kompletným zariadením.  Prevádzka Domček Ťahanovce má rozlohu 1 750 m2 a pozostáva z:  EXTERIER:  - 17 lavíc na sedenie pre 6 osôb, - 4 stoly pre 4 osoby,  - záhrada úprava (13 m2)  - detské ihrisko s umelým trávnikom,  - talianske slnečníky,  - zberná nádoba na vodu zo zvodov zo strechy, INTERIÉR:  - zastavaná plocha (200 m2) spolu s prepojeným zaskleným a zatepleným altánkom (60 m2),  - kapacita interiéru 100 miest,  - 15 stolov pre 4 osoby,  - krb a piecka na robenie guľášu v zasklenom altánku,  - kamenná pec na prípravu pizze na dreve,  - klimatizačná jednotka,  - plne zariadený bar, - plne zariadená kuchyňa s veľkým chladiacim boxom na pivo a potraviny,  - plne funkčné chladničky a mrazničky, Prevádzka bola kolaudovaná v roku 2016. Má 8 súkromných parkovacích miest, kompletné IS, slnečný kolektor na ohrev vody na streche, optický internet a kúrenie je zabezpečené plynom.  Zabehnutá prevádzka sa nachádza na 21 tisícovom sídlisku s veľkým potenciálom. Momentálne sa radí medzi najlepšie prevádzky na sídlisku s využitým na rôzne akcie.  Prevádzka je na predaj aj so zabehnutým personálom, čo zabezpečuje plynulé pokračovanie bez akýchkoľvek komplikácii.  Cena tejto nehnuteľnosti je dohodou vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu a vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Ťahanovce
1 €
Stavebný pozemok - Košická Polianka
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj slnečný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v obci Košická Polianka, časť Kutkafej. Obec je vzdialená len 10 km od centra Košíc a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Tento rovinatý stavebný pozemok má rozlohu 1000 m2, z čoho sa dá plnohodnotne využiť 30% zastavanosti a môže tu stáť dvojpodlažná stavba.   Aktuálne je dostupná prípojka elektriny z VSE. Ostatné siete (SPP, voda, odpad-žumpa) sú na pozemku.  Pozemok patrí pod IBV KUTKAFEJ. Na vybudovanie miestnej komunikácie je projektová dokumentácia podaná na územné konanie. Cena pozemku je 126 990€.  Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košická Polianka
126 990 €
Rodinný dom s bazénom, Košice - Myslava, Na Kope I
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Košice - Myslava, časť Na Kope I. Rodinný dom s výborne rozvrhnutou dispozíciou na dennú a nočnú časť sa nachádza ako prvý v novovybudovanej radovej zástavbe v tichom prostredí. Nehnuteľnosť sa rozprestiera na dvoch podlažiach a disponuje veľkorysým úložným priestorom pri úžitkovej výmere 137 m2. Na 3,38 árovom pozemku je k dispozícii aj bazén (6x3x1,7m), pri ktorom si môžete užívať nerušené voľné chvíle s rodinou či priateľmi. Zastavaná plocha domu je 89 m2. Celá stavba je tehlová so zateplením, plastové okná s vonkajšími hliníkovými žalúziami sú samozrejmosťou. Na prízemí smerom do záhrady sú francúzske okná. V dome je dlažba (nepoškrabateľná) + v izbách na poschodí koberec. Na stenách je kombinácia benátskeho štuku a omietok. Ohrev vody je prostredníctvom plynového kotla (2023), ktorý vykuruje celý dom cez teplovodné podlahové kúrenie. Navyše je v obývacej izbe aj krb s dvojitým spaľovaním. Interiér doplňujú prvky masívu.  Dispozícia: Prízemie - 71,9 m2 - garáž (rolovacia brána pod strop na diaľkové ovládanie), - technická miestnosť, - priestranná vstupná chodba, - prepojená kuchyňa s obývacou izbou a jedálňou, - samostatná toaleta s umývadlom, - schodisko. Podlažie - 65,3 m2 - spálňa so šatníkom, - tri izby so vstavanými skriňami, - kúpeľňa so sprchovacím kútom, - samostatné WC s umývadielkom. Kuchynská linka zn. Oresi je vybavená plynovou varnou doskou, dizajnovým odsávačom vodných pár, zabudovanou elektrickou a mikrovlnnou rúrou, umývačkou riadu a americkou chladničkou s mrazničkou. Spotrebiče sú značky Bosch a batérie zn. Hansgrohe.  Orientácia domu je ideálna na dve svetové strany (V/Z). Na východnú stranu je orientovaný vstup do domu a na západ obývačka s kuchyňou, cez ktorú sa vychádza na terasu (5,3m2) a dvor.  Na dome je nainštalovaný bezpečnostný systém. Bezproblémové parkovanie pred domom, prípadne na dvore. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny Fresh, škôlka, futbalové ihrisko, reštaurácia, lekáreň, atď). Cena tejto nehnuteľnosti je 560 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Myslava
560 000 €
Na prenájom multifunkčný objekt v centre Prešova
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom multifunkčný objekt v centre Prešova, ul. Masarykova. Rozloha objektu je:  - prvé podlažie (197 m2)  - suterén (159 m2) Dispozícia prvého podlažia je:  - centrálna miestnosť s možnosťou využitia na rôzne podnikateľke účely (reštaurácia, predajňa), - 2x suchý sklad,  - kancelária,  - technická miestnosť,  - kúpeľňa + toaleta,  - strojovňa,  - schodisko, Dispozícia suterénu je:  - 1 veľká miestnosť,  - 1 menšia miestnosť,  - toaleta.  Vrchnú časť od suterénu prepájajú dve schodiská ale aj výťah určený na prepravu jedla. Parkovanie je vyriešené v oplotenom dvore vedľa objektu.  Cena mesačného nájomného je 1 250 €/mesiac bez DPH / bez médií. Nutný jednomesačný depozit.  Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Prešov
1 250 €/mes.
Kompletne zariadený MODULOVÝ DREVODOM
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj MODULOVÝ DREVODOM, ktorý sa vyznačuje KVALITOU, DLHOU ŽIVOTNOSŤOU, RÝCHLOU VÝSTAVBOU a hlavne CENOVOU DOSTUPNOSŤOU. Ide o kompletne vkusne zariadený dom (viď foto), ktorý si môžete doslova postaviť kamkoľvek na váš pozemok.  Dom je potrebné osadiť na zemné skrutky (najčastejšie značky Krinner) alebo na betónové pätky. Potom ho už len stačí napojiť na vodu, elektrinu a kanalizáciu. Základom týchto drevostavieb sú KVH hranoly - vysoko kvalitné stavebné hranoly z predvysušeného dreva, ktoré sa nekrútia. Vďaka použitým materiálom pri výstavbe je vytváraný pocit spätý so životom v prírode. Obytný priestor tohto domu je 22,3 m2 a k dispozícií máte dennú časť, ktorú tvorí kuchynka prepojená s obývačkou, samostatnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou a spálňu mezonetového typu. Súčasťou je aj napríklad chrómový dymovod, krbové kachle či kuchynka. Cena domu je 53 300 € s DPH vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Sever
53 300 €
Obchodné priestory v OD Dargov
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na prenájom obchodné priestory v OD Dargov,  Košice - Centrum.  OD Dargov ponúka na prenájom obchodné priestory na štyroch podlažiach, ktoré sú ideálne pre rôzne podnikateľské aktivity. Jedným z hlavných benefitov týchto priestorov je ich lokalita., keďže sa nachádzajú v priamom centre mesta Košíc.  PONUKA PRIESTOROV:  SUTERÉN:  - výmera 900 m2,  - priestor sa dokončuje do štandardu,  - k dispozícii je nakladacia rampa pre nákladné vozidlá,  - možnosť dokončiť si priestor podľa vlastných predstáv,  - cena od NaN,00 €/m2/mesiac PRÍZEMIE:  - galéria o výmere 49m2 - cena od 30€/m2 - stánok o výmere 20m2,  - cena od 30€/m2, 1.POSCHODIE  - obchodný priestor o výmere 400 m2 ku ktorému prislúcha sklad o výmere 100 m2, - po kompletnej rekonštrukcii,  - cena od 12,50 €/m2, 2.POSCHODIE - obchodný priestor o výmere 280 m2, - v súčasnosti je priestor využívaný ako predajňa textilu, - cena od 10,50 €/m2,     3.POSCHODIE  - obchodný priestor o výmere 10 m2 (sklenený kiosk),  - cena 180 €/ mes za celý priestor,  - obchodný priestor o výbere 1 040 m2 (prázdny priestor v tvare písmena L s presklenou stranou orientovanou do z uličky),  - cena od 6 € /m2, 4.POSCHODIE  - jedáleň o výmere 650 m2 - cena od 5,50€ /m2 STRECHA - strecha o výmere 600 m2 (využiteľná plocha) - cena dohodou CENY UVEDENÉ BEZ DPH a bez energii Obchodný dom Dargov stojí pri najfrekventovanejšom dopravnom uzle mesta, na križovatke ciest a pešej zóny s veľkou hustotou pohybu obyvateľstva. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Staré Mesto
4 950 €/mes.
4 izbový zrekonštruovaný byt, Košice - ul. Hlinkova
Moderné bývanie obklopené zeleňou v nanovo zrekonštruovanom byte. Ak hľadáte moderný 4 izbový tehlový byt, tak tento je práve pre Vás.   Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 4 izbový kompletne zrekonštruovaný byt v mestskej časti Košice - Sever, na ulici Hlinkova.  Vynikajúca poloha bytu v rámci mestskej časti s množstvom parkovacích miest ako aj množstvom zelene.   Byt o rozlohe 83 m2 prešiel kompletnou rekonštrukciou: - elektroinštalácia, - zdravotechnika, - sadrové omietky, - murované jadro s kvalitným obkladom, závesné WC GEBERIT, vrátane kombinovanej práčky so sušičkou v skrytom úložnom priestore,   - plastové okná s modernými žalúziami, - plávajúca podlaha (8 mm laminát),  - podlahové kúrenie (kúpeľňa),  - bezfalcové interiérové dvere zn. Porta, vchodové bezpečnostné dvere, - alarm, - klimatizácia. Na chodbe je vnútorný walk-in šatník, ktorý prepája chodbu s obývacou časťou.   Kuchynská linka robená na mieru s praktickým riešením skriniek, vyrobená z vysoko kvalitných materiálov s dojazdovým systémom a kovaním Blum, kameninovým drezom a zabudovanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor). Ambientné a stmievateľné osvetlenie v kuchynskej časti. Obľúbené otvorenie kuchyne s obývačkou v tomto byte vytvorilo modernú dennú miestnosť. Orientácia bytu je na dve svetové strany (sever/juh) do tichého parku. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí a patrí k nemu aj pivnica. Ak sa Vám táto ponuka páči, príďte sa o jedinečnosti tohto bytu, presvedčiť na vlastné oči. Cena tejto nehnuteľnosti je 238 000 eur vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS. 
Košice I - Sever
238 000 €
Rezidencia Alžbetina - Komerčné priestory od 86 m2
Rezidencia Alžbetina je jedinečným miestom, ktoré sa nachádza v samotnom historickom srdci mesta Košíc. Táto lokalita je plná histórie a charakteru, čo ju robí obľúbenou medzi návštevníkmi aj miestnymi obyvateľmi. Výnimočná poloha tohto bytového domu umožňuje ľahký prístup ku všetkým kultúrnym pamiatkam a zaujímavostiam mesta, ako aj k obchodným centrám či službám.  Rôznorodosť veľkostí a rozložení jednotiek umožňuje potenciálnym záujemcom vybrať si ten správny priestor podľa ich individuálnych potrieb a požiadaviek. Ponuka zahŕňa priestory od 86 m2. Interiér každého priestoru je navrhnutý s dôrazom na detail, kvalitné materiály a praktické dispozície. Štandard dokončenia zaručuje pohodlie a eleganciu každého priestoru. Jedinečnou vlastnosťou tohto projektu je aj jeho súkromný dvor. Vlastné parkovacie miesta zabezpečujú pohodlné parkovanie nielen pre vlastníkov, ale aj pre potreby klientov polyfunkčných priestorov. VŠETKY INFORMÁCIE O PROJEKTE NÁJDETE NA NAŠOM WEBE alzbetina.sk Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka možnosť kúpy nehnuteľností v tomto výnimočnom komplexe. Ceny komerčných priestorov začínajú od 288 300 €.  V rámci komplexnosti služieb Vám pri kúpe nehnuteľností pripravíme porovnanie financovania a vypracujeme ponuky v jednotlivých bankách, pomôžeme pri výbere vhodnej ponuky konkrétne pre Vaše požiadavky a zabezpečíme Vám kompletný servis pri financovaní Vašej nehnuteľnosti. Viac informácií o projekte získate na našom webe alzbetina.sk. Neváhajte nás kontaktovať.
Košice I - Staré Mesto
288 300 €
Rezidencia Alžbetina - 4 izbové byty
 Rezidencia Alžbetina, situovaná v srdci historického centra Košíc, ponúka skutočne unikátne bývanie pre tých, ktorí hľadajú dokonalú kombináciu tradičného šarmu a moderného komfortu. Rezidencia Alžbetina je jedinečným miestom, ktoré sa nachádza v samotnom historickom srdci mesta Košíc. Táto lokalita je plná histórie a charakteru, čo ju robí obľúbenou medzi návštevníkmi aj miestnymi obyvateľmi. Výnimočná poloha tohto bytového domu umožňuje ľahký prístup ku všetkým kultúrnym pamiatkam a zaujímavostiam mesta, ako aj k obchodným centrám či službám. Môžete si užiť prechádzku po Hlavnej ulici, ktorá sa nachádza len niekoľko krokov od Rezidencie Alžbetina, navštíviť múzeá, divadlá, galérie a kaviarne, ktoré sú v okolí. Rezidencia Alžbetina predstavuje ideálny domov pre ľudí, ktorí si potrpia na štýl, pohodlie a vysokú kvalitu života. Rôznorodosť veľkostí a rozložení jednotiek umožňuje potenciálnym záujemcom vybrať si ten správny byt podľa ich individuálnych potrieb a požiadaviek. Ponuka zahŕňa byty od 2 izbových bytov pre mladé páry až po veľkorysé 4 izbové byty ideálne pre rodiny s deťmi. Interiér každého bytu je navrhnutý s dôrazom na detail, kvalitné materiály a praktické dispozície. Štandard dokončenia zaručuje pohodlie a eleganciu bývania. Jedinečnou vlastnosťou tohto projektu je aj jeho súkromný dvor. Vlastné parkovacie miesta zabezpečujú pohodlné parkovanie nielen pre vlastníkov bytov, ale aj pre potreby polyfunkčných priestorov. VŠETKY INFORMÁCIE O BYTOCH A PROJEKTE NÁJDETE NA NAŠOM WEBE alzbetina.sk Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka možnosť kúpy nehnuteľností v tomto výnimočnom komplexe. Ceny 4 izbových bytov od 524 300 €.  V rámci komplexnosti služieb Vám pri kúpe nehnuteľností pripravíme porovnanie financovania a vypracujeme ponuky v jednotlivých bankách, pomôžeme pri výbere vhodnej ponuky konkrétne pre Vaše požiadavky a zabezpečíme Vám kompletný servis pri financovaní Vašej nehnuteľnosti. Viac informácií o projekte získate na našom webe alzbetina.sk. Neváhajte nás kontaktovať.
Košice I - Staré Mesto
524 300 €
Rezidencia Alžbetina - 3 izbové byty
 Rezidencia Alžbetina, situovaná v srdci historického centra Košíc, ponúka skutočne unikátne bývanie pre tých, ktorí hľadajú dokonalú kombináciu tradičného šarmu a moderného komfortu. Rezidencia Alžbetina je jedinečným miestom, ktoré sa nachádza v samotnom historickom srdci mesta Košíc. Táto lokalita je plná histórie a charakteru, čo ju robí obľúbenou medzi návštevníkmi aj miestnymi obyvateľmi. Výnimočná poloha tohto bytového domu umožňuje ľahký prístup ku všetkým kultúrnym pamiatkam a zaujímavostiam mesta, ako aj k obchodným centrám či službám. Môžete si užiť prechádzku po Hlavnej ulici, ktorá sa nachádza len niekoľko krokov od Rezidencie Alžbetina, navštíviť múzeá, divadlá, galérie a kaviarne, ktoré sú v okolí. Rezidencia Alžbetina predstavuje ideálny domov pre ľudí, ktorí si potrpia na štýl, pohodlie a vysokú kvalitu života. Rôznorodosť veľkostí a rozložení jednotiek umožňuje potenciálnym záujemcom vybrať si ten správny byt podľa ich individuálnych potrieb a požiadaviek. Ponuka zahŕňa byty od 2 izbových bytov pre mladé páry až po veľkorysé 4 izbové byty ideálne pre rodiny s deťmi. Interiér každého bytu je navrhnutý s dôrazom na detail, kvalitné materiály a praktické dispozície. Štandard dokončenia zaručuje pohodlie a eleganciu bývania. Jedinečnou vlastnosťou tohto projektu je aj jeho súkromný dvor. Vlastné parkovacie miesta zabezpečujú pohodlné parkovanie nielen pre vlastníkov bytov, ale aj pre potreby polyfunkčných priestorov. VŠETKY INFORMÁCIE O BYTOCH A PROJEKTE NÁJDETE NA NAŠOM WEBE alzbetina.sk Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka možnosť kúpy nehnuteľností v tomto výnimočnom komplexe. Ceny 3 izbových bytov od 396 900 €.  V rámci komplexnosti služieb Vám pri kúpe nehnuteľností pripravíme porovnanie financovania a vypracujeme ponuky v jednotlivých bankách, pomôžeme pri výbere vhodnej ponuky konkrétne pre Vaše požiadavky a zabezpečíme Vám kompletný servis pri financovaní Vašej nehnuteľnosti. Viac informácií o projekte získate na našom webe alzbetina.sk. Neváhajte nás kontaktovať.
Košice I - Staré Mesto
396 900 €
Vonkajšie parkovacie miesto - ul. Klimkovičova, Košice - KVP
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj vonkajšie parkovacie miesto na Klimkovičovej ulici v blízkosti novostavby Zelené Grunty na sídlisku KVP v Košiciach. Plocha parkovacieho miesta je 12,5 m2.   Cena tohto státia je 10 900 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Sídlisko KVP
10 900 €
Rezidencia Alžbetina - 3 izbové mezonety
 Rezidencia Alžbetina, situovaná v srdci historického centra Košíc, ponúka skutočne unikátne bývanie pre tých, ktorí hľadajú dokonalú kombináciu tradičného šarmu a moderného komfortu. Rezidencia Alžbetina je jedinečným miestom, ktoré sa nachádza v samotnom historickom srdci mesta Košíc. Táto lokalita je plná histórie a charakteru, čo ju robí obľúbenou medzi návštevníkmi aj miestnymi obyvateľmi. Výnimočná poloha tohto bytového domu umožňuje ľahký prístup ku všetkým kultúrnym pamiatkam a zaujímavostiam mesta, ako aj k obchodným centrám či službám. Môžete si užiť prechádzku po Hlavnej ulici, ktorá sa nachádza len niekoľko krokov od Rezidencie Alžbetina, navštíviť múzeá, divadlá, galérie a kaviarne, ktoré sú v okolí. Rezidencia Alžbetina predstavuje ideálny domov pre ľudí, ktorí si potrpia na štýl, pohodlie a vysokú kvalitu života. Rôznorodosť veľkostí a rozložení jednotiek umožňuje potenciálnym záujemcom vybrať si ten správny byt podľa ich individuálnych potrieb a požiadaviek. Ponuka zahŕňa byty od 2 izbových bytov pre mladé páry až po veľkorysé 4 izbové byty ideálne pre rodiny s deťmi. Interiér každého bytu je navrhnutý s dôrazom na detail, kvalitné materiály a praktické dispozície. Štandard dokončenia zaručuje pohodlie a eleganciu bývania. Jedinečnou vlastnosťou tohto projektu je aj jeho súkromný dvor. Vlastné parkovacie miesta zabezpečujú pohodlné parkovanie nielen pre vlastníkov bytov, ale aj pre potreby polyfunkčných priestorov. VŠETKY INFORMÁCIE O BYTOCH A PROJEKTE NÁJDETE NA NAŠOM WEBE alzbetina.sk Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka možnosť kúpy nehnuteľností v tomto výnimočnom komplexe. Ceny 3 izbových mezonetových bytov od 358 200 €.  V rámci komplexnosti služieb Vám pri kúpe nehnuteľností pripravíme porovnanie financovania a vypracujeme ponuky v jednotlivých bankách, pomôžeme pri výbere vhodnej ponuky konkrétne pre Vaše požiadavky a zabezpečíme Vám kompletný servis pri financovaní Vašej nehnuteľnosti. Viac informácií o projekte získate na našom webe alzbetina.sk. Neváhajte nás kontaktovať.
Košice I - Staré Mesto
358 200 €
Rezidencia Alžbetina - 2 izbové byty
 Rezidencia Alžbetina, situovaná v srdci historického centra Košíc, ponúka skutočne unikátne bývanie pre tých, ktorí hľadajú dokonalú kombináciu tradičného šarmu a moderného komfortu. Rezidencia Alžbetina je jedinečným miestom, ktoré sa nachádza v samotnom historickom srdci mesta Košíc. Táto lokalita je plná histórie a charakteru, čo ju robí obľúbenou medzi návštevníkmi aj miestnymi obyvateľmi. Výnimočná poloha tohto bytového domu umožňuje ľahký prístup ku všetkým kultúrnym pamiatkam a zaujímavostiam mesta, ako aj k obchodným centrám či službám. Môžete si užiť prechádzku po Hlavnej ulici, ktorá sa nachádza len niekoľko krokov od Rezidencie Alžbetina, navštíviť múzeá, divadlá, galérie a kaviarne, ktoré sú v okolí. Rezidencia Alžbetina predstavuje ideálny domov pre ľudí, ktorí si potrpia na štýl, pohodlie a vysokú kvalitu života. Rôznorodosť veľkostí a rozložení jednotiek umožňuje potenciálnym záujemcom vybrať si ten správny byt podľa ich individuálnych potrieb a požiadaviek. Ponuka zahŕňa byty od 2 izbových bytov pre mladé páry až po veľkorysé 4 izbové byty ideálne pre rodiny s deťmi. Interiér každého bytu je navrhnutý s dôrazom na detail, kvalitné materiály a praktické dispozície. Štandard dokončenia zaručuje pohodlie a eleganciu bývania. Jedinečnou vlastnosťou tohto projektu je aj jeho súkromný dvor. Vlastné parkovacie miesta zabezpečujú pohodlné parkovanie nielen pre vlastníkov bytov, ale aj pre potreby polyfunkčných priestorov. VŠETKY INFORMÁCIE O BYTOCH A PROJEKTE NÁJDETE NA NAŠOM WEBE alzbetina.sk Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka možnosť kúpy nehnuteľností v tomto výnimočnom komplexe. Ceny 2 izbových bytov od 246 700 €.  V rámci komplexnosti služieb Vám pri kúpe nehnuteľností pripravíme porovnanie financovania a vypracujeme ponuky v jednotlivých bankách, pomôžeme pri výbere vhodnej ponuky konkrétne pre Vaše požiadavky a zabezpečíme Vám kompletný servis pri financovaní Vašej nehnuteľnosti. Viac informácií o projekte získate na našom webe alzbetina.sk. Neváhajte nás kontaktovať.
Košice I - Staré Mesto
246 700 €
Rezidencia Alžbetina - 4 izbové mezonety
 Rezidencia Alžbetina, situovaná v srdci historického centra Košíc, ponúka skutočne unikátne bývanie pre tých, ktorí hľadajú dokonalú kombináciu tradičného šarmu a moderného komfortu. Rezidencia Alžbetina je jedinečným miestom, ktoré sa nachádza v samotnom historickom srdci mesta Košíc. Táto lokalita je plná histórie a charakteru, čo ju robí obľúbenou medzi návštevníkmi aj miestnymi obyvateľmi. Výnimočná poloha tohto bytového domu umožňuje ľahký prístup ku všetkým kultúrnym pamiatkam a zaujímavostiam mesta, ako aj k obchodným centrám či službám. Môžete si užiť prechádzku po Hlavnej ulici, ktorá sa nachádza len niekoľko krokov od Rezidencie Alžbetina, navštíviť múzeá, divadlá, galérie a kaviarne, ktoré sú v okolí. Rezidencia Alžbetina predstavuje ideálny domov pre ľudí, ktorí si potrpia na štýl, pohodlie a vysokú kvalitu života. Rôznorodosť veľkostí a rozložení jednotiek umožňuje potenciálnym záujemcom vybrať si ten správny byt podľa ich individuálnych potrieb a požiadaviek. Ponuka zahŕňa byty od 2 izbových bytov pre mladé páry až po veľkorysé 4 izbové byty ideálne pre rodiny s deťmi. Interiér každého bytu je navrhnutý s dôrazom na detail, kvalitné materiály a praktické dispozície. Štandard dokončenia zaručuje pohodlie a eleganciu bývania. Jedinečnou vlastnosťou tohto projektu je aj jeho súkromný dvor. Vlastné parkovacie miesta zabezpečujú pohodlné parkovanie nielen pre vlastníkov bytov, ale aj pre potreby polyfunkčných priestorov. VŠETKY INFORMÁCIE O BYTOCH A PROJEKTE NÁJDETE NA NAŠOM WEBE alzbetina.sk Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka možnosť kúpy nehnuteľností v tomto výnimočnom komplexe. Ceny 4 izbových mezonetových bytov od 455 600 €.  V rámci komplexnosti služieb Vám pri kúpe nehnuteľností pripravíme porovnanie financovania a vypracujeme ponuky v jednotlivých bankách, pomôžeme pri výbere vhodnej ponuky konkrétne pre Vaše požiadavky a zabezpečíme Vám kompletný servis pri financovaní Vašej nehnuteľnosti. Viac informácií o projekte získate na našom webe alzbetina.sk. Neváhajte nás kontaktovať.
Košice I - Staré Mesto
455 600 €
OPEN SPACE kancelárske priestory v komplexe Cassovar v Košiciach.
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka prenájom OPEN SPACE kancelárske priestory v komplexe Cassovar v Košiciach. Ponúkame Vám výnimočnú príležitosť prenajať si OPEN SPACE kancelársky priestor. Dokopy ide o 8 open space priestorov v exkluzívnom komplexe Cassovar, ktorý sa nachádza v srdci mesta Košice. Tento nadčasový multifunkčný komplex predstavuje ideálnu kombináciu obchodnej a obytnej zóny, pričom ponúka široké spektrum možností pre vaše podnikanie.  Komplex Cassovar pozostáva z dvoch luxusných business centier, ktoré disponujú veľkorysými kancelárskymi priestormi v administratívnej budove so strategickou polohou v geometrickom strede mesta. Tieto moderné a nadštandardné kancelárie sú navrhnuté ako open space riešenia, čo zaručuje maximálnu flexibilitu a prispôsobivosť podľa potrieb klienta. Jednotlivé open space priestory majú možnosť delenia pomocou prestavitelných priečok, čo umožňuje jednoduchú adaptáciu na rôzne veľkosti a počty zamestnancov. Čistá plocha jedného open space priestoru je 5 x 1794 m2. V prípade prenájmu menšej časti (vpravo 445 m2) je zo strany investora potrebné vybudovať hygienické jadro vrátane kuchynky.  Veľké krídlo (vľavo 1279 m2) je možné rozdeliť na dve časti tak, aby každá z nich mala samostatné hygienické jadro a samostatný vstup. Týmto spôsobom ponúka komplex Cassovar jedinečnú príležitosť pre podnikateľov, ktorí hľadajú prestížne a moderné priestory pre svoje podnikanie. Vzhľadom na svoju atraktívnu polohu a vysoký štandard vybavenia predstavuje komplex Cassovar ideálnu voľbu pre rôzne typy firiem – od malých start-upov cez stredné podniky až po veľké korporácie. Všetky kancelárie sú navrhnuté tak, aby spĺňali najvyššie požiadavky na pohodlie, ergonómiu a efektivitu práce. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a zaistite si svoje miesto v prestížnom komplexe Cassovar ešte dnes! Kontaktujte nás pre ďalšie informácie o ponuke alebo na dohodnutie obhliadky. Cena za prenájom týchto priestorov je 12 eur/m2 + DPH.  Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Staré Mesto
12 €/m²/mes.
Nadčasové priestory v komplexe Cassovar
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom nadčasové priestory v komplexe Cassovar, pre rôzne podnikateľské aktivity. Komplex Cassovar ponúka na prenájom atraktívne a nadčasové priestory prízemia, ktoré sú ideálne pre rôzne podnikateľské aktivity. Tieto priestory sú súčasťou kancelárskej časti komplexu a zahŕňajú širokú škálu vybavenia, ktoré zabezpečuje maximálny komfort a efektivitu práce. Jedným z hlavných benefitov týchto priestorov je ich moderné vybavenie. K dispozícii je tu klimatizácia cez chladiace trámy, ktorá zaisťuje optimálnu teplotu v každej situácii. Dvojité podlahy umožňujú flexibilné rozmiestnenie nábytku a techniky, pričom rozvody so silno aj slaboprúdom poskytujú spoľahlivý energetický zdroj pre všetky z piatich priestorov. Dva priestory sú priamo nasvetlené cez anglické okná, čo im dodáva príjemný charakter a atmosféru. Ostatné tri miestnosti majú indirektné osvetlenie, čím sa strieda denné svetlo s umelým osvetlením. Hygienické zázemie v podobe toaliet a kuchynky je pre tento priestor spoločné a zdieľané. Vstup do tohto podlažia je priamo z recepcie, čím sa uľahčuje orientácia návštevníkov a zákazníkov. Jedna z týchto miestností môže byť dokonca využitá ako nahrávacie alebo podcastové štúdio. Priestor je vybavený akustickou zvukovou penou na zníženie zvučnosti a elimináciu ozveny, čím sa dosahuje profesionálna kvalita nahrávok. Na 2NP sa nachádzajú kancelárie typu OPEN SPACE, ktoré sa dajú kombinovať spájaním viacerých kancelárii. Cassovar Komplex predstavuje ideálne riešenie pre firmy hľadajúce prestížne a moderné sídlo. Tento multifunkčný komplex sa nachádza v geometrickom strede mesta Košice a ponúka veľkorysé kancelárske priestory v dvoch nadštandardných business centrách s obchodným aj obytným využitím. Cena za prenájom týchto priestorov je 12 eur/m2 + DPH. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Staré Mesto
996 €/mes.
Moderný luxusný byt v AMADEUS RESIDENCE, Košice - Sever
Bývanie v krásnom prostredí plnom zelene s výhľadom na les, s pocitom rodinného domu, blízko od centra mesta Vám ponúka v Košiciach AMADEUS RESIDENCE. Obytný komplex 3 bytov bol navrhnutý tak, aby zapadol do okolitého prírodného prostredia, a zároveň aby poskytoval maximálny komfort a súkromie pre svojich obyvateľov. AMADEUS RESIDENCE Vám prináša tieto neodolateľné benefity: - Ticho: Suchodolinská ulica ako rezidenčná ulica je známa v Košiciach ako jedna z najtichších ulíc v meste. Je slepou ulicou a nepremávajú tam auta. - Súkromie: budete sa cítiť ako kráľ, sám na vlastnom poschodí, žiadny sused vedľa Vás. - Centrum: dostanete sa príjemnou chôdzou za maximálne 20 minút do historického centra. - Príroda: zázračne miesto priamo v prírode, ale zároveň neďaleko Hlavnej ulice mesta Košice. - Luxus: v spolupráci s jedným z najlepších architektov krajiny, chceme pre Vás vybudovať exkluzívnu rezidenciu, ktorá ešte v Košiciach nebola, s použitím najkvalitnejších materiálov na trhu. Moderné luxusné byty využívajú nasledovné pokročilé technológie a materiály: - vstupné priestory sú obložené veľkoformátovými obkladmi - rozmerné terasy so vstavanými kvetináčmi a dlažbami na terčoch - výnimočné podlahové kúrenie sálavým systémom PYD s anhydritovým poterom - špičkové stropné sálavé chladenie betónovým jadrom - obklad zábradlí terás kompozitnými hliníkovými doskami v úprave drevodekór a z ulice podsvietené led pásmi - hliníkové okná s izolačným trojsklom - tepelné čerpadlo pre každý byt - bezpečnostné vstupné dvere (trieda bezpečnosti 2) s požiarnou odolnosťou EI30/D3 osadené do bezpečnostnej zárubne - moderný výťah Schindler - príprava pre osadenie krbu resp. kachľovej pece - štruktúrovaná kabeláž - domáca sieť v každej obytnej miestnosti Byt 1 Plocha bytu: 111,50 m2 Balkón 9,10 m2 Terasa 40,20 m2 Zelená strecha 34,00 m2 Tento štvorizbový byt sa nachádza na 2. poschodí a disponuje obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, dvoma samostatnými spálňami, jednou hlavnou spálňou s vlastnou kúpeľňou (sprchovací kút + toaleta), kúpeľňou (vaňa + toaleta), samostatnou toaletou a komorou s práčovňou pri kuchyni. Cena tohto bytu je 557 500,- EUR. Všetky byty sú orientované na juhozápad, aby poskytovali z terasy dostatok slnečného svetla. Ku každému bytu sú k dispozícii 2 vnútorné garážové státia s odkladacím priestorom a 1 pivničný sklad. Cena jediného vnútorného garážového státia s privátnym vchodom je 25 000,- EUR. Cena každého vnútorného garážového státia so spoločným vchodom je 20 000,- EUR. Cena každého pivničného skladu vo výmere 6,5 m2 je 9 750,- EUR. Ceny vnútorných garážových státí a pivničných skladov nie sú súčasťou cien bytov. Postup kúpy a platobný kalendár: - stretnutie s interným predajcom a výber bytu - uzavretie Rezervačnej zmluvy a úhrada rezervačného poplatku vo výške 2% ceny bytu - do 30 dní od podpisu Rezervačnej zmluvy podpis Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve a úhrada doplatku vo výške 18% ceny bytu - po ukončení realizácie základovej dosky úhrada doplatku vo výške 15% ceny bytu - po geodetickom zameraní a zápise rozostavanej stavby na list vlastníctva úhrada doplatku vo výške 15% ceny bytu - po nadobudnutí právoplatnosti kolaudačného rozhodnutia, podpísanie kúpnej zmluvy a doplatok vo výške 50% ceny bytu - odovzdanie bytu Všetky potrebné informácie získate aj na našom webe fkre.sk   Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Sever
557 500 €
PREDANÉ! Moderný 4 izbový byt s pozemkom - AMADEUS RESIDENCE
Bývanie v krásnom prostredí plnom zelene s výhľadom na les, s pocitom rodinného domu, blízko od centra mesta Vám ponúka v Košiciach AMADEUS RESIDENCE. Obytný komplex 3 bytov bol navrhnutý tak, aby zapadol do okolitého prírodného prostredia, a zároveň aby poskytoval maximálny komfort a súkromie pre svojich obyvateľov. AMADEUS RESIDENCE Vám prináša tieto neodolateľné benefity: - Ticho: Suchodolinská ulica ako rezidenčná ulica je známa v Košiciach ako jedna z najtichších ulíc v meste. Je slepou ulicou a nepremávajú tam auta. - Súkromie: budete sa cítiť ako kráľ, sám na vlastnom poschodí, žiadny sused vedľa Vás. - Centrum: dostanete sa príjemnou chôdzou za maximálne 20 minút do historického centra. - Príroda: zázračne miesto priamo v prírode, ale zároveň neďaleko Hlavnej ulice mesta Košice. - Luxus: v spolupráci s jedným z najlepších architektov krajiny, chceme pre Vás vybudovať exkluzívnu rezidenciu, ktorá ešte v Košiciach nebola, s použitím najkvalitnejších materiálov na trhu. Moderné luxusné byty využívajú nasledovné pokročilé technológie a materiály: - vstupné priestory sú obložené veľkoformátovými obkladmi - rozmerné terasy so vstavanými kvetináčmi a dlažbami na terčoch - výnimočné podlahové kúrenie sálavým systémom PYD s anhydritovým poterom - špičkové stropné sálavé chladenie betónovým jadrom - obklad zábradlí terás kompozitnými hliníkovými doskami v úprave drevodekór a z ulice podsvietené led pásmi - hliníkové okná s izolačným trojsklom - tepelné čerpadlo pre každý byt - bezpečnostné vstupné dvere (trieda bezpečnosti 2) s požiarnou odolnosťou EI30/D3 osadené do bezpečnostnej zárubne - moderný výťah Schindler - príprava pre osadenie krbu resp. kachľovej pece - štruktúrovaná kabeláž - domáca sieť v každej obytnej miestnosti Byt 3 Plocha bytu: 130,10 m2 Terasa: 9,60 m2 Terasa: 18,80 m2 Pozemok: 192,20 m2 Tento štvorizbový byt s vlastnou záhradou sa nachádza na 4. (poslednom) poschodí a disponuje obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, dvoma samostatnými spálňami, jednou hlavnou spálňou s vlastnou kúpeľňou (vaňa + toaleta) a šatníkom, kúpeľňou (vaňa + toaleta), samostatnou toaletou a komorou pri vstupe. Cena tohto bytu aj s pozemkom (záhradou) je 714 960 eur. Všetky byty sú orientované na juhozápad, aby poskytovali z terasy dostatok slnečného svetla. Ku každému bytu sú k dispozícii 2 vnútorné garážové státia s odkladacím priestorom a 1 pivničný sklad. Cena jediného vnútorného garážového státia s privátnym vchodom je 714 960 €. Cena každého vnútorného garážového státia so spoločným vchodom je 20 000,- EUR. Cena každého pivničného skladu vo výmere 6,5 m2 je 9 750,- EUR. Ceny vnútorných garážových státí a pivničných skladov nie sú súčasťou cien bytov. Postup kúpy a platobný kalendár: - stretnutie s interným predajcom a výber bytu - uzavretie Rezervačnej zmluvy a úhrada rezervačného poplatku vo výške 2% ceny bytu - do 30 dní od podpisu Rezervačnej zmluvy podpis Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve a úhrada doplatku vo výške 18% ceny bytu - po ukončení realizácie základovej dosky úhrada doplatku vo výške 15% ceny bytu - po geodetickom zameraní a zápise rozostavanej stavby na list vlastníctva úhrada doplatku vo výške 15% ceny bytu - po nadobudnutí právoplatnosti kolaudačného rozhodnutia, podpísanie kúpnej zmluvy a doplatok vo výške 50% ceny bytu - odovzdanie bytu Všetky potrebné informácie získate aj na našom webe fkre.sk   Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Sever
714 960 €
Chata - 356 m2, Šemša, Košice - okolie
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 4 árový pozemok v krásnom prostredí plnom zelene a nádherným výhľadom na okolitý les v obci Šemša.  Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu. Keďže sa pozemok nachádza v chatovej oblasti, maximálna zastavanosť je 10 % z rozlohy pozemku. Momentálne sa na pozemku nachádza drevená chata vhodná aj na prenocovanie. Zastavaná plocha chatky je 14 m2 s dostatkom úložného priestoru. Chata je napojená na elektrinu a na oplotenom pozemku je studňa (18m). Taktiež je možnosť pripojenia plynu.  Na peknom, mierne svahovitom a hlavne slnečnom pozemku sa nachádzajú aj ovocné stromy, kríky a pestujú sa plodiny. Za domom sa nachádza les.  K pozemku vedie spevnená cesta. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre ľudí, ktorí hľadajú menší pozemok za účelom výstavby rodinného domu. Cena tejto nehnuteľnosti je 43 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Šemša
43 990 €
1 2 3