Stavebný pozemok - 356 m2, Šemša, Košice - okolie
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 4 árový pozemok v krásnom prostredí plnom zelene a nádherným výhľadom na okolitý les v obci Šemša.  Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu. Keďže sa pozemok nachádza v chatovej oblasti, maximálna zastavanosť je 10 % z rozlohy pozemku. Momentálne sa na pozemku nachádza drevená chata vhodná aj na prenocovanie. Zastavaná plocha chatky je 14 m2 s dostatkom úložného priestoru. Chata je napojená na elektrinu a na oplotenom pozemku je studňa (18m). Taktiež je možnosť pripojenia plynu.  Na peknom, mierne svahovitom a hlavne slnečnom pozemku sa nachádzajú aj ovocné stromy, kríky a pestujú sa plodiny. Za domom sa nachádza les.  K pozemku vedie spevnená cesta. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre ľudí, ktorí hľadajú menší pozemok za účelom výstavby rodinného domu. Cena tejto nehnuteľnosti je 43 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Šemša
43 990 €
2 izbový byt, Košice - Terasa
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 2 izbový byt na najobľúbenejšom košickom sídlisku, Košice - Terasa, ul. Nešporova (v blízkosti OC Galéria). Tento byt o rozlohe 42 m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí bytového domu. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a zateplením. Pod bytom sú pivnice so zatepleným stropom, ktorý zabraňuje prenikaniu chladu. Byt je po čiastočnej rekonštrukcií s murovaným jadrom a plastovými oknami. Vďaka orientácií do tichého parku máte aj napriek nízkemu podlažiu pocit súkromia. K bytu aj prislúcha pivnica a kumbál.  V cene nehnuteľnosti je špeciálne pre TOBI Real aj vizuálny návrh interiéru v hodnote 1 500€ od spoločnosti PORA DESIGN. Novému majiteľovi sa poskytne komplet vizuálny návrh celého bytu, v ktorom sa šikovne rieši kompletná dispozičná zmena tohto bytu na 3 izbový s dostatkom úložného priestoru a plnohodnotnými spálňami. Samozrejmosťou je aj moderná kuchyňa so všetkými vstavanými spotrebičmi či veľkorysá kúpeľňa.  V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (OC Galéria, poliklinika s pohotovosťou, magistrát mesta Košice, pošta, škola, škôlka, lekáreň, potraviny, zastávky MHD). Cena tejto nehnuteľnosti je 108 000 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
108 000 €
NOVOSTAVBA - 4 izbový bungalov - obec Veľaty
Túžite bývať v rodinnom dome, ktorý si môžete dokončiť podľa vlastných predstáv? Tak ste na tej správnej adrese.  Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v obci Veľaty, ktorý stojí na rovinatom 40 árovom pozemku. Obec je od mesta Trebišov vzdialená len 14km a od Košíc je to 54km. Technické parametre: - pozemok: 4 000 m2 - úžitková plocha: 141 m2 - základy: pásové z monolitického betónu s vodorovnou hydroizoláciou - obvodové múry: tvárnice Ytong lambda 375 mm - strecha: poplastovaná plechová krytina - podlaha: anhydritový poter  - omietky: štukové omietky - okná: plastové izolačné trojsklo - vykurovanie: kondenzačný plynový kotol zn. Protherm Gepard, podlahové vykurovanie teplovodné (každá izba ovládaná osobitným smart termostatom) - predpríprava na krb - IS: elektrina, plyn, studňa (12m) Dispozícia: Ide o bungalov, ktorý disponuje 3 spálňami, kúpeľňou, samostatným WC, špajzou a priestrannou obývacou izbou spojenou s kuchyňou a výstupom na budúcu terasu.  Obec Veľaty sa nachádza v juhozápadnej časti okresu Trebišov. Leží na hlavnej ceste a ponúka viac možností dopravy. Má svoju železničnú stanicu na trati Trebišov - Michaľany. V smere Trebišov - Kráľovský Chlmec cez obec premáva autobusová doprava. V obci sa nachádzajú potraviny, pošta a lekáreň.    Cena tejto nehnuteľnosti je na vyžiadanie v RK vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Veľaty
dohodou
Rodinný dom - Šebastovce
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v atraktívnej lokalite len 10 minút od centra Košíc v mestskej časti Šebastovce na Podbeľovej ulici. Rodinný dom ponúka praktickú dispozíciu na troch podlažiach. Úžitková plocha domu je štedrých takmer 210 m2 a rozloha rovinatého pozemku predstavuje 9 árov.  Dispozícia:  1.NP - 77,13 m2 - zádverie - chodba - samostatná toaleta (systém Geberit) - kúpeľňa s vaňou - hosťovská izba - dielňa + kotolňa - garáž (brána zn. LOMAX) - terasa - schodisko 2.NP - 79,27 m2 - zádverie - chodba - obývacia izba prepojená s kuchyňou - spálňa so šatníkom - kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom (zn. Ravak) - samostatná toaleta (systém Geberit) - schodisko 3.NP (podkrovie) - 52,91 m2 - chodba - 2 x izba - kúpeľňa so sprchovacím kútom (zn. Ravak) - samostatná toaleta (zn. Bassano, systém Geberit) - balkón V celom dome sú nové plastové okná antracitovej farby, jednotná plávajúca podlaha (izby + kuchyňa) a dlažba (zvyšok domu), nové interiérové dvere. Veľkolepú dennú časť tvorí prepojená obývacia izba s kuchyňou, kde sa už aj nachádza kuchynská linka robená na mieru. Súčasťou linky sú zabudované spotrebiče značky Siemens s funkciou Wifi - indukčná varná doska, digestor (zn. Franke), umývačka riadku, el. rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou a pracovná doska z prírodného kameňa. Dôkazom praktickosti domu sú aj 3 vstavané skrine či zhoz špinavej bielizne až na prízemie. Dom je vykurovaný kotlom zn. Protherm, a to cez podlahové kúrenie na prízemí a 1. poschodí, v podkroví sú umiestnené radiátory.  Technické parametre domu:  - obvodové murivo: pôvodná tehla + Ytong 250 mm - strecha: sedlová, plechová, falcovaná - zateplenie: minerálna vlna 150 mm+ zateplenie okien 50 mm - podlaha: betónová podlaha (dielňa+koloňa a garáž), plávajúca + dlažba - stropy: priznané, sádrové omietky - steny: sádrové omietky  - okná: plastové okná, strešné okná + svetlovod zn. Velux - komplet nová elektroinštalácia - vykurovanie : podlahové + radiátory, kotol zn. Protherm - IS: elektrina, obecný vodovod + studňa, plyn, kanalizácia Obec Šebastovce sa nachádza len pár kilometrov od centra Košíc, s mestom je spojená aj MHD č. 12. V obci sa okrem iného nachádza aj materská škola, kostol, stavebniny a detské ihrisko, ktoré je umiestnené na tej istej ulici.  Na dome momentálne stále prebiehajú dokončovacie práce.  Cena tohto domu je 499 990 €, a to vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice IV - Šebastovce
499 990 €
Chatka v Košiciach, ul. Alejová
Túžite odísť z mestského ruchu a oddýchnuť si vo vlastnej chate v príjemnom prostredí, a to priamo v Košiciach? Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj murovanú chatku v Košiciach, v záhradkárskej oblasti na sídlisku Železníky, ul. Alejová.   Táto chatka je jednopodlažná a kompaktná. Je to ako malý úkryt uprostred mesta, kde môžete ujsť od každodenného zhonu a stresu.  Pri chate je situovaný altánok, ktorý Vám poskytne miesto na oddych a relaxáciu alebo na strávenie príjemných chvíľ s rodinou či priateľmi. V altánku môžete usporiadať grilovačky, rodinné oslavy, ale aj len tak si vychutnávať tiché letné popoludnia s dobrou knihou v ruke. Majitelia chaty sa nemusia starať o zásobovanie pitnou vodou, pretože je zabezpečená zo studne. Elektrinu zabezpečuje generátor. Pozemok je vo vlastníctve záhradkárskeho zväzu, ktorému sa raz ročne platí symbolická čiastka za členstvo.  Táto slnečná chata je výnimočná vďaka svojej polohe. Nachádza sa v meste, ale zároveň v tichej lokalite, kde si môžete užiť krásne chvíle s rodinou a priateľmi. Môžete tu stráviť víkendy, prázdniny, alebo sa tu len tak prísť oddýchnuť po náročnom týždni. Mestská chatka je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie, ale nechcú opustiť pohodlie a výhody mesta. Cena tejto nehnuteľnosti je 20 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice IV - Juh
20 000 €
Prenájom - 3 izbový byt s balkónom v novostavbe Panoráma
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom priestranný 3 izbový byt s balkónom v projekte Panoráma na Jelšovej ulici, ktorý poskytuje moderné mestské bývanie zasadené v prírode. Byt o rozlohe 66 m2 sa nachádza v tehlovej novostavbe bytového domu na 1. poschodí v uzatvorenom dvore a výťahom s orientáciou na tri svetové strany (V/J/Z).  Byt poskytuje obľúbenú dispozíciu, t. j. prepojenie kuchyne, jedálenskej časti a obývačky. To vytvára priestrannú dennú časť s priamym výstupom na zastrešený balkón, z ktorého si môžete vychutnávať ničím nerušené výhľady na Slanské vrchy. Denná časť bytu je klimatizovaná. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, vrátane práčky, sušičky, TV a komplet vybavenej kuchyne - chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu či odsávač pár. Dostatok úložného priestoru Vám zabezpečia vstavané skrine, ktoré sa nachádzajú v oboch spálňach aj na chodbe. Byt dispozične pozostáva zo:  - vstupnej chodby,  - obývačky s kuchyňou a jedálenskou časťou,  - spálne, - izby,  - kúpeľne s vaňou,  - samostatnej toalety.  V celom byte je plávajúca podlaha.  Veľkou výhodou je aj odhlučnená stena od susedov, čo zabezpečuje dokonalé súkromie.  K bytu prislúcha kumbál priamo pred bytom a jedno vonkajšie parkovacie miesto priamo pred bytom. V blízkosti sa nachádza množstvo zelene, škôlka, zastávka MHD, detské ihrisko, reštaurácia, kaviareň, škôlka. Milovníci športu si vedia taktiež prísť na svoje. Od projektu Panoráma vedie cyklotrasa do Krásnej, odkiaľ sa viete napojiť na ďalšie cyklochodníky.   Cena mesačného nájmu je 850 € vrátane energií, internetu + TV (Antik) a parkovacieho miesta. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice IV - Vyšné Opátske
850 €/mes.
Vonkajšie parkovacie miesto - ul. Klimkovičova
Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na prenájom vonkajšie parkovacie miesto na Klimkovičovej ulici pred novostavbou Zelené Grunty na sídlisku KVP v Košiciach.  Ide o parkovacie miesto o výmere 12 m2, ktoré sa nachádza priamo pred bytovým domom A. Cena mesačného nájmu je 30 €/mesiac. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Sídlisko KVP
30 €/mes.
AMADEUS RESIDENCE - 4 izbový moderný byt, Košice - Sever
Bývanie v krásnom prostredí plnom zelene s výhľadom na les, s pocitom rodinného domu, blízko od centra mesta Vám ponúka v Košiciach AMADEUS RESIDENCE. Obytný komplex 3 bytov bol navrhnutý tak, aby zapadol do okolitého prírodného prostredia, a zároveň aby poskytoval maximálny komfort a súkromie pre svojich obyvateľov. AMADEUS RESIDENCE Vám prináša tieto neodolateľné benefity: - Ticho: Suchodolinská ulica ako rezidenčná ulica je známa v Košiciach ako jedna z najtichších ulíc v meste. Je slepou ulicou a nepremávajú tam auta. - Súkromie: budete sa cítiť ako kráľ, sám na vlastnom poschodí, žiadny sused vedľa Vás. - Centrum: dostanete sa príjemnou chôdzou za maximálne 20 minút do historického centra. - Príroda: zázračne miesto priamo v prírode, ale zároveň neďaleko Hlavnej ulice mesta Košice. - Luxus: v spolupráci s jedným z najlepších architektov krajiny, chceme pre Vás vybudovať exkluzívnu rezidenciu, ktorá ešte v Košiciach nebola, s použitím najkvalitnejších materiálov na trhu. Moderné luxusné byty využívajú nasledovné pokročilé technológie a materiály: - vstupné priestory sú obložené veľkoformátovými obkladmi - rozmerné terasy so vstavanými kvetináčmi a dlažbami na terčoch - výnimočné podlahové kúrenie sálavým systémom PYD s anhydritovým poterom - špičkové stropné sálavé chladenie betónovým jadrom - obklad zábradlí terás kompozitnými hliníkovými doskami v úprave drevodekór a z ulice podsvietené led pásmi - hliníkové okná s izolačným trojsklom - tepelné čerpadlo pre každý byt - bezpečnostné vstupné dvere (trieda bezpečnosti 2) s požiarnou odolnosťou EI30/D3 osadené do bezpečnostnej zárubne - moderný výťah Schindler - príprava pre osadenie krbu resp. kachľovej pece - štruktúrovaná kabeláž - domáca sieť v každej obytnej miestnosti Byt 2 Plocha bytu: 132,90 m2 Balkón 8,90 m2 Terasa 46,10 m2 Zelená strecha 26,70 m2 Tento štvorizbový byt sa nachádza na 3. poschodí a disponuje obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, dvoma samostatnými spálňami, jednou hlavnou spálňou s vlastnou kúpeľňou (sprchovací kút + toaleta), kúpeľňou (vaňa + toaleta), samostatnou toaletou a komorou s práčovňou pri kuchyni. Cena tohto bytu je 664 500 eur. Všetky byty sú orientované na juhozápad, aby poskytovali z terasy dostatok slnečného svetla. Ku každému bytu sú k dispozícii 2 vnútorné garážové státia s odkladacím priestorom a 1 pivničný sklad. Cena jediného vnútorného garážového státia s privátnym vchodom je 25 000,- EUR. Cena každého vnútorného garážového státia so spoločným vchodom je 20 000,- EUR. Cena každého pivničného skladu vo výmere 6,5 m2 je 9 750,- EUR. Ceny vnútorných garážových státí a pivničných skladov nie sú súčasťou cien bytov. Postup kúpy a platobný kalendár: - stretnutie s interným predajcom a výber bytu - uzavretie Rezervačnej zmluvy a úhrada rezervačného poplatku vo výške 2% ceny bytu - do 30 dní od podpisu Rezervačnej zmluvy podpis Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve a úhrada doplatku vo výške 18% ceny bytu - po ukončení realizácie základovej dosky úhrada doplatku vo výške 15% ceny bytu - po geodetickom zameraní a zápise rozostavanej stavby na list vlastníctva úhrada doplatku vo výške 15% ceny bytu - po nadobudnutí právoplatnosti kolaudačného rozhodnutia, podpísanie kúpnej zmluvy a doplatok vo výške 50% ceny bytu - odovzdanie bytu Všetky potrebné informácie získate aj na našom webe fkre.sk   Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Sever
664 500 €
2 izbový byt v centre, ul. Stará baštová
Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v absolútnom centre mesta Košíc, ul. Stará baštová.  Vitajte v útulnom byte situovanom v historickej časti Košíc, ktorý sa nachádza na 1. poschodí v zrekonštruovanom tehlovom bytovom dome. Tento šarmantný byt ponúka štedrú rozlohu až 75 m2. Doslova teplo domova Vám navodí piecka priamo v obývačke, vďaka ktorej bude mať teplý čaj a pohoda na gauči úplne iný rozmer. Pri vstupe do bytu vás očaria vysoké stropy či kvalitné podlahy. Obývacia izba je plynulo prepojená s jedálňou a kuchyňou. Vďaka tehlovému obkladu v tejto dennej časti sa budete cítiť ako na chalupe mimo mesta.  Moderná kuchynská linka je vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi, ako je zabudovaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, el. rúra, umývačka riadu, sklokeramická varná doska a digestor.  V celom byte sú jednotné interiérové dvere a plastové okná. V priestrannej predsieni a v spálni sú umiestnené vstavané skrine. Prirodzene vetraná kúpeľňa s toaletou disponuje multifunkčným sprchovacím kútom. Kúrenie je prostredníctvom vlastného plynového kotla.  Byt sa predáva kompletne zariadený, takže stačí sa iba nasťahovať a začať si užívať život v srdci Košíc.  Okolie bytu je veľmi atraktívne - len pár krokov od Hlavnej ulice či Mestského parku. V tesnej blízkosti sa tiež nachádzajú rôzne reštaurácie, obchody, obchodné centrá (Aupark, Urban), Kunsthalle, vlaková a autobusová stanica.....všetko dôležité máte na dosah ruky. K bytu prislúcha aj pivnica.  Cena tejto nehnuteľnosti je 249 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Staré Mesto
249 990 €
Výrobná hala - Pribeník
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj výrobnú halu s rôznymi alternatívami využitia. K dispozícií sú okrem výrobnej časti aj priestory ubytovacieho charakteru, kancelarie pre zamestnancov a vedenie, sprchy či šatne.  Pozemok, na ktorom sa nachádza je o výmere 2 521 m2. Hala má celkovo 1 000 m2 (20 x 50 m) a člení sa na: - strednú časť - 20 x 9 m - pieskovaciu halu - 20 x 9 m - halu povrchovej úpravy - 10 x 9 m - ľavú časť - 4,5 x 50 m  - pravú časť - 4,5 x 50 m  V roku 2006 prebehla kompletná rekonštrukcia priestorov.  Momentálne sa v hale nachádzajú stroje, ktoré sa používajú na výrobu oceľových konštrukcii a na povrchovú úpravu kovov. Cena samotnej haly je 300 000 € s možnosťou ponechania si zariadenia (+20 000 €). Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Pribeník
300 000 €
Pozemok v obci Lorinčík, len 10 minút od Košíc.
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný pozemok v obci Lorinčík, len 10 minút od Košíc. Pozemok o rozlohe 2 047 m2 sa nachádza mimo zastavaného územia obce Lorinčík. Je kvalifikovaný ako orná pôda.  K pozemku vedie asfaltová cesta a nie sú k nemu privedené inžinierske siete.  Pozemok je vhodný ako investícia.  Cena tohto pozemku je 32 €/ za m2 /EUR vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Lorinčík
65 504 €
Rodinný dom v obci Chrastné
Doma trávime prevažnú časť nášho života, a ja Vám dnes sľubujem, že v tomto dome si ju naozaj užijete Realitná kancelária TOBI Real Vám predstavuje samostatne stojací montovaný dvojpodlažný rodinný dom. Dom leží v novej štvrti obce Chrastné, v pokojnej časti obklopenej novostavbami. Skladba celého domu je z dreva. Pri vstupe do domu Vás privíta jeho jedinečný štýl, akým ho sám majiteľ dotvoril do dokonalosti. Každý jeho centimeter je premyslený do detailov a vzbudzuje originálnosť, ktorú nikde nenájdete. Obec leží v doline Chrastianskeho potoka v Košickej kotline iba zopár minút autom od metropoly východu. Dispozícia je 4+KK s celkovou výmerou 110 m2 a pozostáva zo štyroch spální, dvoch kúpeľní, terasy s bazénom. Pozemok má rozlohu 556 m2. Dom bol skolaudovaný v roku 2016. Pri vstupe do domu na prízemí máte hosťovskú izbu s kúpeľňou, plne zariadenú kuchyňu spojenú s obývačkou, kde najväčšou jej dominantou je krb, ktorý v zimnou období zabezpečí teplo v celom dome pomocou prieduchov. Prízemie - obývačka - 15 m2 - kuchyňa - 11,85 m2 - kúpeľňa - 7,31 m2 - hala - 5,5 m2 - predsieň - 3,11 m2 - spálňa - 9,95 m2 Poschodie: dve detské izby, kúpeľňa a spálňa. Z oboch detských izieb je výstup na balkón. - izba 1 - 15 m2 - izba 2 - 14,50 m2 - spálňa - 12,05 m2 - kúpeľňa - 7,31 m2 - chodba - 4,67 m2 Z obývačky sa pohodlne viete premiestniť na zastrešenú terasu so záhradným posedením. A ak by Vám bolo teplo, máme riešenie. Bazén stvorený na dokonalé letné dni, keď sa potrebujete schladiť. O trávnik sa stará automatický zavlažovací systém a pre svojich tátošov máte pripravenú dvojgaráž s automatickou bránou. Na pozemku nájdete ešte hospodársku budovu aj náradiareň. Celková výmera dvojgaráže je 36 m2 a tri hospodárske budovy zaokrúhlene 8,50 m2. Obvodový plášť  domu je tvorený z drevených hranolov hrúbky 150mm, priestor medzi nimi je vyplnený minerálnou vlnou hrúbky 150mm a celá konštrukcia je celoplošne prekrytá plným dreveným obkladom hrúbky 50mm. Strecha je sedlová zateplená tepelnou izoláciou z minerálnych vlákien hrúbky 150mm. Pôdorysy jednotlivých objektov si môžete vyžiadať na lepšiu predstavu. Kúpna cena tejto nehnuteľnosti je 299 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Chrastné
299 990 €
Slnečný pozemok - 17 árov, Nižná Kamenica
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v novej časti obce Nižná Kamenica, len 20 km od Košíc. Pozemok o rozlohe 16,91 árov je rovinatý a nachádza sa na ňom el. prípojka. V dosahu nie je vodovod ani kanalizácia, avšak nie je problém so studňou či vlastným odpadom. V malebnej obci Nižná Kamenica sa nachádza dobrá občianska vybavenosť. V tesnej blízkosti je krásna príroda a napríklad aj Herliansky gejzír.  Cena tejto nehnuteľnosti je 105 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS. Cenník realitnej kancelárie nájdete na stránke tobireal.sk
Nižná Kamenica
105 000 €
Hotel Zlaté Košice v srdci mesta Košíc - Dominikánske námestie
Hľadáte priestor, ktorý nebude len Vašim biznisom, ale aj Vašou srdcovou záležitosťou?  Predstavujeme Vám jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá ponúka komfortné ubytovanie, modernú reštauráciu a strategickú polohu pre Váš prosperujúci biznis. Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj Hotel Zlaté Košice v srdci mesta Košíc na Dominikánskom námestí.  Hotel Zlaté Košice predstavuje kombináciu histórie a moderných apartmánov umiestnených priamo v pulzujúcom srdci historického centra mesta, kde sa história snúbi so súčasnosťou. Rozkladá sa na štyroch nadzemných podlažiach a jednom podzemnom podlaží s celkovou úžitkovou plochou 984,73 m2, ktorá uspokojí aj tie najnáročnejšie požiadavky. Dispozícia hotela: - 1.PP (90,27 m2): Poskytuje dostatok miesta pre sklady a technickú miestnosť, čo je ideálne pre logistiku a prevádzku hotela. - 1. NP (282,53 m2): Srdcom tohto podlažia je štýlová a priestranná hlavná sála reštaurácie o rozlohe 163,7 m2 s kapacitou 90 osôb. Okrem kompletne vybavenej kuchyne sa tu nachádzajú aj šatne a toalety pre zamestnancov, a taktiež samostatné toalety pre dámy a pánov.  - 2. NP (280,38 m2): Tu nájdeme recepciu hotela, technickú miestnosť a 6 izieb s vlastnou kúpeľňou. Navyše jeden veľký 3-izbový byt s kúpeľňou.  - 3. NP (272,41 m2): Ponúka kanceláriu, ďalšiu technickú miestnosť, práčovňu a 8 izieb s kúpeľňou.  - 4. NP (59,14 m2): Na poslednom nadzemnom podlaží sa nachádza veľký apartmán s rozlohou 55,96 m2.  Technické pramatere: - rozloha: 984,73 m2 - rozloha pozemku: 365 m2 - počet podlaží: 5 - parkovanie: uzavreté parkovisko v blízkosti hotela - okná: plastové s dvojitým zasklením - podlaha: keramická dlažba + exteriérové koberce - vykurovanie: 2 x plynový kotol zabezpečuje teplú vodu a ohrev radiátorov - strecha: sedlová - krytina: plechová - materiál: tehla - IS: elektrina, plyn, mestská voda, kanalizácia - bezpečnosť: alarm Hotel je v perfektnom stave, pripravený na okamžité prevzatie a využívanie novým majiteľom. Kompletná rekonštrukcia hotela prebehla v roku 2019.  Orientačné mesačné náklady na prevádzku hotela (elektrina, plyn, voda) sú 3 000 €.  Predstavte si ráno, vykročíte z hotela a ocitnete sa na živom Dominikánskom námestí. Vaši hostia tak môžu začať deň prechádzkou popri najstaršom kostole v meste, ktorý datuje svoje korene až od roku 1290. Alebo sa môžu nechať unášať melódiami spievajúcej fontány na Hlavnej ulici, ktorá je len pár krokov od hotela, kde sa každý deň odohráva symfónia mestského života. Okolie hotela ponúka okrem barov a reštaurácií, kde ochutnáte lokálne špeciality, aj zážitok z ubytovania v historickom jadre Košíc. Hotel Zlaté Košice má perfektne nastavený koncept, ktorý si získal okrem pozitívnych recenzií aj svojich verných zákazníkov. Optimálna obsadenosť hotela počas celého roka.  Cena tejto nehnuteľnosti je 2 499 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS. Cena energií: 3000 Euro / mesiac
Košice I - Staré Mesto
2 499 000 €
Novostavba - 5 izbový bungalov v obci Trsťany
Relaxujte v pohodlí domova s výhľadmi na okolité lesy, a to len 15 minút cesty autom z centra Košíc. Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v projekte TERASY TRSŤANY. Obec Trsťany sa nachádza nad obcou Ďurďošík, 15 km od Košíc a 2 km severne od hlavnej cesty Košice – Michalovce.  Terasy Trsťany sú rezidenčný developerský projekt, ktorý ponúka dômyselné riešenie a prostredie zasadené do malebnej krajiny. Lokalita je umiestnená na západnom, slnečnom a mierne svahovitom teréne, z južnej strany ohraničenom biokoridorom, ktorý je súčasťou rezidencie. Tento bungalov ponúka modernú dispozíciu na úžitkovej ploche domu 140 m2. Rozloha pozemku je štedrých 777 m2.  Dispozícia:  - zádverie, - kotolňa, - kúpeľňa s toaletou, - samostatná toaleta, - chodba, - obývacia izba prepojená s kuchyňou s priamym vstupom do špajze, - spálňa so šatníkom, - spálňa s vlastnou kúpeľňou a šatníkom, - 2x izba. Technické parametre:  - konštrukcia: nosná konštrukcia, priečky a strešná konštrukcia je tvorená z modernej technológie tenkostennej oceľovej konštrukcie - vonkajšia fasáda: OSB doska 22mm perodrážka, - zateplenie: ESP hr. 140 mm, armovacia vrstva a silikónová omietka - strecha: rovná - plastové 6 komorové s trojsklom s predprípravou na vonkajšie žalúzie - hlinikové bezpečnostné vchodové dvere Realtherm 629 s bočným pevným preskleným svetlíkom - vnútorné steny: v konštrukcii minerálna vata KNAUF 150mm, parotesná hliníková fólia JUTAFOL špeciál, profil predsteny CD, minerálna vata Akustic 50 mm, Doska - FERMACELL 12,5mm, ukončené bielym náterom - podlaha: anhydridový poter - vykurovanie vzduch voda: tepelné čerpadlo a podlahové kúrenie REHAU, predpríprava na klimatizáciu - IS: elektrická prípojka, obecný vodovod, splašková kanalizácia, dažďová kanalizácia  Vychutnajte si škandinávsky životný štýl, pocit bezpečia, kľud a absolútny kontakt s prírodou v tejto výnimočnej novostavbe. Cena za holodom je 259 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Trsťany
259 990 €
MODULOVÝ DREVODOM
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj MODULOVÝ DREVODOM, ktorý sa vyznačuje KVALITOU, DLHOU ŽIVOTNOSŤOU, RÝCHLOU VÝSTAVBOU a hlavne CENOVOU DOSTUPNOSŤOU. Ide o takmer kompletne dokončený dom, ktorý si môžete doslova postaviť kamkoľvek na váš pozemok. Všetky modulové domy sú vybavené v nasledujúcom štandarde: - základ drevostavieb - vysoko kvalitné KVH stavebné hranoly - okná - 6 komorové (trojsklo) - podlaha - keramická dlažba a laminátová podlaha (možnosť variantu vinylovej podlahy) - stropy a steny - obložené SDK (steny sú zakončené bielou výmaľbou) - fasáda - obloženie drevom alebo točenou omietkou - osvetlenie - úsporné LED svietidlá - ohrev vody - elektrický boiler, objem 80l - sprchový kút - 90x90 (možnosť po dohode variant s vaňou) - WC - Geberit - vykurovanie - elektrické konvektory (prípadne podlahové vykurovanie a klimatizácia či tepelné čerpadlo vzduch - vzduch, možnosť taktiež krbových kachlí) - osadené vchodové a interiérové dvere, elektrické zásuvky, vypínače - predpríprava na osadenie kuchynskej linky Dom je potrebné osadiť na zemné skrutky (najčastejšie značky Krinner) alebo na betónové pätky. Potom ho už len stačí napojiť na vodu, elektrinu a kanalizáciu. Základom týchto drevostavieb sú KVH hranoly - vysoko kvalitné stavebné hranoly z predvysušeného dreva, ktoré sa nekrútia. Vďaka použitým materiálom pri výstavbe je vytváraný pocit spätý so životom v prírode. Cena začína od 53 500 € s DPH vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Staré Mesto
53 500 €
MODULOVÝ DREVODOM - kompletne zariadený
Ponúkame Vám na predaj zariadený domy a vily Košice-Staré Mesto. Plocha: úžitková 38m2, zastavaná 48,8m2. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka.Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: drevená. Cena 90 700 €
Košice I - Staré Mesto
90 700 €
Historická budova v Košiciach, ul. Alžbetina
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj budovu priamo v historickom centre Košíc na Alžbetinej ulici. Ide o dve prepojené budovy so spoločným dvorom a výťahom. Objekt pozostáva z: 1. PP (podpivničenie) - sociálne zázemie, klubovňa, kuchyňa 1.NP - obchodné či kancelárske priestory aj s oknami a vstupom priamo z Alžbetinej ulice, sociálne zázemie 2.NP - obytné miestnosti spolu so sociálnym zariadením 3.NP - obytné jednotky 4.NP (podkrovie) - obytné jednotky Množstvo historických prvkov dodáva celému objektu výnimočný charakter.  Vo dvore je miesto pre parkovanie štyroch vozidiel. Vzhľadom na štedrú výmeru, dispozíciu či skvelú polohu sa využitiu týchto priestorov medze nekladú. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Cena tejto nehnuteľnosti je na vyžiadanie v RK. Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Staré Mesto
dohodou
Novostavba 9 izbového rodinného domu v obci Drienov pri Prešove.
Unikátna novostavba so zaujímavým dispozičným riešením, ktorá sa bežne na realitnom trhu nevidí. V príjemnej a pokojnej lokalite obce Drienov sa nachádza výnimočný dom, ktorý zaujme svojou širokou ponukou priestorov a dispozíciou. Realitná kancelária TOBI Real Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 9 izbový rodinný dom postavený v roku 2022 s rozľahlým a 36 árovým pozemkom v obci Drienov. Táto dvojpodlažná novostavba rodinného domu s obytnou plochou 553 m2 poskytuje vzhľadom k dispozičnému riešeniu maximálny komfort. Prízemie domu ponúka veľkú vstupnú halu, nadštandardne priestrannú obývaciu izbu s kuchyňu a jedálňou, spálňu s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, hosťovskú izbu s vlastným sociálnym zázemím, samostatnú toaletu, chodbu a garáž pre jedno auto. Na poschodí sa nachádza chodba, 2 obývacie haly s kuchyňou a jedálňou, 2 kúpeľne, 4 spálne, 2 šatníky a 2 balkóny. Poschodie ponúka možnosť vytvoriť dva samostatné trojizbové byty. V suteréne rodinného domu sa nachádza technické zázemie s kúpeľňou, kuchyňou, spoločenskou miestnosťou, práčovňou, chodbou a schodiskom. Nadštandardný komfort zabezpečuje výťah, ktorý premáva cez všetky podlažia. Technická špecifikácia domu: - Dom je postavený z kvalitnej tehly Porotherm - izolácia je zabezpečená minerálnou vlnou - strecha je z kvalitnej strešnej krytiny Bramac - hlinkové francúzske okná - schodisko je obložené spišským travertínom - parkety na prízemí sú z teakového dreva - obklady v kúpeľniach sú z lešteného travertínu, - vykurovanie domu je podlahovým kúrením, zabezpečeným pomocou dvoch tepelných čerpadiel - rekuperácia - bezpečnostné vchodové dvere. Rodinný dom disponuje predprípravou na vonkajší bazén a vnútorný vitálny svet s bazénom. Na rovinatom pozemku nájdeme vínnu pivnicu, vonkajší altánok. Inžinierske siete ako elektrina a voda sú privedené priamo k domu, odpad je riešený žumpou. K rodinnému domu prislúcha 7 miest na parkovanie. Dom nie je skolaudovaný. Obec Drienov ponúka všetko potrebné pre pohodlný život - potraviny, škôlku, základnú školu pre 1.-9. ročník, praktického lekára pre dospelých aj detského lekára, lekáreň, futbalové ihrisko a telocvičňu. Výborná strategická poloha v polovici dialnice medzi Košicami a Prešovom. Cena je na vyžiadanie v RK, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Drienov
dohodou
Skladové priestory - 330 m2, Nižná Hutka
Realitná kancelária Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom skladové priestory v katastrálnom území Nižná Hutka o celkovej výmere 330m2. Priestory sa nachádzajú neďaleko Košíc s dobrou dostupnosťou. Priestor má obdĺžnikový tvar. Výška stropu v najnižšom bode je 2,8m pod prekladom a mimo prekladu výšku 3m. K dispozícií sú: - voda, - elektrina 220/380, - sanita, - optický internet. Majiteľ priestoru vie pripraviť všetky siete podľa požiadaviek nového nájomníka. V prípade investovania do nehnuteľnosti bude (majiteľom) daná položka odrátaná v plnej výške z nájmu. Konkrétne pri výmene okien, vstupnej brány, omietok na stenách, priemyselná podlaha, a pod. Prístupová cesta je z časti asfaltová. Cena mesačného nájmu je 4 €/m2/mesiac. Pri záujme Vám veľmi radi umožníme obhliadku priestoru – poskytneme všetky potrebné informácie. Ak Vás zaujala naša ponuka, tak ma kontaktujte na telefónnom čísle 0904 932 188. Váš certifikovaný realitný maklér Székely Tomáš
Nižná Hutka
1 320 €/mes.
Rodinný dom v Maďarsku, obec Kány
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj jedinečný bungalov v malebnej obci Kány, ktorá sa nachádza na hraniciach Slovenska s Maďarskom. Táto príležitosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokoj a relax v blízkosti prírody, no zároveň nechcú byť príliš ďaleko od väčších miest. Kány je len 40 km od Košíc a 25 km od Moldavy nad Bodvou, čo umožňuje rýchle spojenie s týmito mestami. Dom, ktorý ponúkame na predaj, bol postavený v roku 2017 a predáva sa spolu so 120 árovým pozemkom, ktorého súčasťou sú aj lesy v jeho zadnej časti (4 000 m2). Pozemok okolo domu (1 400 m2) je plný pekne udržiavanej zelene, ktorá dotvára celkovú atmosféru miesta. Bungalov má podlahovú plochu 102 m2 a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Pozostáva zo: - vstupná spoločenská miestnosť, v ktorej sa nachádza gauč, posedenie a kuchynská linka s plynovým sporákom (na plynovú bombu) s rúrou a chladničkou, - samostatná izba s kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou, - prechodová denná miestnosť s gaučom, veľkým jedálenským stolom a kuchynskou linkou s umývadlom, kde sa nachádza aj krbová vložka, - samostatná spálňa s kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou. Celý dom je vybavený plávajúcimi podlahami a drevenými oknami, ktoré dodávajú interiéru príjemné teplo. Pred domom sa nachádza terasa, kde si môžete vychutnať svoju rannú kávu alebo teplú večeru, a malá drevárnička.  Technické parametre: - pozemok: 12 000 m2 - zastavaná plocha: 104 m2 - podlahová plocha: 102 m2 (8,5x12 m) - konštrukcia: drevo - strecha: sedlová, škridľa - vykurovanie: elektrické konvektory + krbová vložka - zdroj vody: obecný vodovod - odpad: žumpa - prípojka: elektrina Nábytok a zariadenie po dohode s majiteľom. Na pozemku sa okrem iného nachádza aj 2 x 50 m2 garáž, ktorá ma svetlú výšku 3,3 m a aktuálne slúži ako garáž pre poľnohospodárske stroje. V garáži je pritiahnuté napätie 220V a 380V. Samotná garáž sa dá rozmontovať a preniesť na iné miesto.   Obec Kány sa nachádza v Maďarsku v Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe, v Encsskom okrese. Táto lokalita je skutočne jedinečná a ponúka mnoho príležitostí na prechádzky v prírode alebo výlety do okolitých miest. Cena tejto nehnuteľnosti je 159 000 € vrátane provízie. Veľkou výhodou je naša vynikajúca znalosť lokality a ľudí v danej oblasti, čím Vám vieme zabezpečiť nadštandardný servis a poradenstvo. Zároveň Vám radi poskytneme odborné poradenstvo aj v oblasti financovania danej nehnuteľnosti. Sme licencovaná realitná kancelária a patríme k členom NARKS.
Maďarsko
159 000 €
Zberňa a hala železa a farebných kovov, Prakovce, okr. Gelnica
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj prevádzku na výkup železa a farebných kovov, Prakovce, okr. Gelnica Prevádza v Prakovciach sa špecializuje na výkup železa a farebných kovov. Činnosť prevádzky spočíva v nákupe šrotovej suroviny od právnických osôb (PO) aj od fyzických osôb (FO). Po zakúpení materiálu nasleduje jeho spracovanie a úprava, aby sme mohli predávať upravené šroty do hutníckych závodov. Prevádzka sa zameriava najmä na hliníkové (AL) a železné (Fe) šroty. Proces triedenia a lisovania je použitý pri úprave hliníkových šrotov. Pokiaľ ide o železné šroty, tieto sú upravované pálením na mieru pomocou kyslíkového plynu. V rámci tejto lokality je možnosť získať štátne dotácie na investície až do výšky 50% hodnoty investície. Opis haly : Čísla parciel 659/21 (281m2) a 659/22 (206m2). Príjazdová cesta je parcely 81, 82/1, 90/8, 76/14, 90/7, 90/1 vecné bremeno na právo prechodu a prejazdu. V týchto halách je momentálne autoservis. V jednej hale sa nachádza žeriavová dráha 3,2t. Podlaha je pancierový betón a kúrenie je kombinované ( plyn/drevo). V rámci tejto lokality je možnosť získať štátne dotácie na investície až do výšky 50% hodnoty investície. Zberňa a hala sa nachádzajú v priemyselnom areáli so strážením po celý deň a týždeň (24 hodín/7 dní). Vďaka tomu je zabezpečené bezpečie majetku a prevádzky. Denný pohyb kamiónov v areáli sa pohybuje medzi 10-20 autami denne. Cena tohto objektu je 110 000 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Prakovce
dohodou
Hala na výkup železa a farebných kovov, Prakovce, okr. Gelnica
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj prevádzku na výkup železa a farebných kovov, Prakovce, okr. Gelnica Prevádza v Prakovciach sa špecializuje na výkup železa a farebných kovov. Činnosť prevádzky spočíva v nákupe šrotovej suroviny od právnických osôb (PO) aj od fyzických osôb (FO). Po zakúpení materiálu nasleduje jeho spracovanie a úprava, aby sme mohli predávať upravené šroty do hutníckych závodov. Prevádzka sa zameriava najmä na hliníkové (AL) a železné (Fe) šroty. Proces triedenia a lisovania je použitý pri úprave hliníkových šrotov. Pokiaľ ide o železné šroty, tieto sú upravované pálením na mieru pomocou kyslíkového plynu. V rámci tejto lokality je možnosť získať štátne dotácie na investície až do výšky 50% hodnoty investície. Opis haly : táto hala je na parc. 689/2 Momentálne je v prenájme zvárač. Nachádza sa tu betónová podlaha a žeriavová dráha 5t, menšie skladové priestory vrámci tejto haly + táto časť haly má i svoju administratívnu časť. Rozloha haly je 903m2. Zberňa a hala sa nachádzajú v priemyselnom areáli so strážením po celý deň a týždeň (24 hodín/7 dní). Vďaka tomu je zabezpečené bezpečie majetku a prevádzky. Denný pohyb kamiónov v areáli sa pohybuje medzi 10-20 autami denne. Cena tohto objektu je 110 000 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Prakovce
dohodou
Prevádzka na výkup železa a farebných kovov, Prakovce, okr. Gelnica
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj prevádzku na výkup železa a farebných kovov, Prakovce, okr. Gelnica Prevádza v Prakovciach sa špecializuje na výkup železa a farebných kovov. Činnosť prevádzky spočíva v nákupe šrotovej suroviny od právnických osôb (PO) aj od fyzických osôb (FO). Po zakúpení materiálu nasleduje jeho spracovanie a úprava, aby sme mohli predávať upravené šroty do hutníckych závodov. Prevádzka sa zameriava najmä na hliníkové (AL) a železné (Fe) šroty. Proces triedenia a lisovania je použitý pri úprave hliníkových šrotov. Pokiaľ ide o železné šroty, tieto sú upravované pálením na mieru pomocou kyslíkového plynu. Táto činnosť prebieha v areáli spodného dvora, kde sa nachádza hala pozostávajúca z piatich veľkých lodí a jednej menšej lode. V minulosti bola hala využitá pre strojársku výrobu a zámočnícke práce, ako napríklad zváranie konštrukcií. Každá loď je vybavená dvoma žeriavmi s nosnosťou 3,2 tony, pričom v šiestej lodi je jeden žeriav s nosnosťou 5 ton. každá hala má výmeru 1310m2. Vstup do celého závodu od vchodu parc. 678/2 a 659/9 kde sa vybavujeme vecné bremeno na právo prechodu a prejazdu. K týmto halám prislúcha ešte pozemok pred halou 689/4, 659/11, 88/2, 88/1, 87, 90/1. K týmto halam prislúcha aj administratívna budova na parcele 659/6, ktorá má 500m2 x 3 podlažia. V rámci tejto lokality je možnosť získať štátne dotácie na investície až do výšky 50% hodnoty investície. Zberňa a hala sa nachádzajú v priemyselnom areáli so strážením po celý deň a týždeň (24 hodín/7 dní). Vďaka tomu je zabezpečené bezpečie majetku a prevádzky. Denný pohyb kamiónov v areáli sa pohybuje medzi 10-20 autami denne. Cena tohto objektu je 130 €/m2 m2,, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Prakovce
dohodou
Novostavba - bungalov, Slanská Huta
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 5 izbový bungalov stojaci na pozemku o rozlohe takmer 40 árov v obci Slanská Huta, ktorá je od Košíc vzdialená len 32 km. Ide o netradičný bungalov nachádzajúci sa v okrajovej časti obce, kde si budete môcť nerušene vychutnávať čaro tohto miesta. Drevené obklady na stenách či BIO jazierko na záhrade len umocňujú pocit výnimočnosti. Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť s vlastným vstupom. Denná časť pozostáva z priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálňou a navyše aj s výstupom do zimnej záhrady. Tiež sa tam nachádza jedna kúpeľňa s toaletou a saunou. Nočnú časť tvoria 2 samostatné izby, jedna spálňa so šatníkom a dve kúpeľne s toaletou.  Kuchynská linka je vybavená všetkými spotrebičmi, ako sú umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, digestor, mikrovlnka. Technické parametre: - pozemok: 3 774 m2 - zastavaná plocha: 229,98 m2 - úžitková plocha domu: 182,18 m2 - zimná záhrada: 47,8 m2 - terasa: 36 m2 - obvodové murivo: tehla POROTHERM + zateplenie - vnútorné priečky: tehlové, obložené drevom - strecha sedlová s krytinou pozinkovaný plech - euro + hlinikové okná - drevená podlaha + dlažba - elektrické podlahové kúrenie + elektrické konvektory a kozub - IS: studňa (15m), elektrina, ČOV Dom bol skolaudovaný v roku 2018 a predáva sa so zariadením. Bio jazierko je opatrené geotextíliou a čistenie je zabezpečené biologickou čističkou so samostatnou cirkuláciou vody.  Pri dome sa nachádza budova pre filtráciu vody, dielňa, kotolňa a 6 parkovacích miest. V okolí obce nájdete jazero Izra, hrad Slanec ako aj zaujímavé turistické trasy.  Mesačné náklady na bývanie sú 150€ (elektrina, voda).  Cena tejto nehnuteľnosti je 389 900 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS. 
Slanská Huta
389 900 €
Výnimočný obchodný priestor v centre Košíc - 64 m2
!!! DOPRAJTE SI LUXUS PODNIKANIA V SRCI MESTA KOŠÍC !!! Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na prenájom voľný obchodný priestor na najlepšej adrese v Košiciach - DUETT I. DUETT Business Residence je umiestnený na križovatke Námestia Osloboditeľov a Jantárovej ulice, v najlukratívnejšej časti mesta oproti Auparku. Obchodný priestor o rozlohe 64 m2 sa nachádza na prízemí v budove s nadčasovou architektúrou a dvoma rýchlymi výťahmi. Cena prenájmu je 16,00 € za m2/ mes. Prevádzkové náklady budovy ako energie a údržba spoločných priestorov, služby recepcie, správa zelene okolia budovy sú vo výške 2,50 € za m2/mes. Vlastná spotreba energií: 2,20 eur/m2/mesiac Ceny sú uvedené bez DPH. Nutný trojmesačný depozit. Odpočinúť si môžete v prostredí plnom zelene, so stromami i jedinečnou vodnou plochou. Pocit výnimočnosti umocňuje reprezentatívna 7 metrov vysoká vstupná lobby s recepciou hotelového typu. Komplex disponuje 158 parkovacími miestami s možnosťou nabíjania pre elektromobily a tiež sa nezabudlo ani na parkovanie pre bicykle. Pre klientov priestoru je parkovanie 40 min zdarma. Srdcom objektu je reštaurácia CHILAI. Štandard vyhotovenia: Každý priestor má štandard triedy A s vybavením na najvyššej úrovni: bezpečnostné vchodové dvere kontrolovaný vstup do budovy a kamerový systém cctv sklo-hliníková fasáda s bezpečnostným kaleným sklom regulovaný vykurovací systém ventilácia priestorov svetlá výška stropu 2,75 m otváravé okná keramická dlažba klimatizácia štruktúrovaná kabeláž napojenie na optickú sieť silové elektro rozvody protipožiarny systém eps. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice IV - Juh
1 024 €/mes.
Novostavba 4 izbového bungalovu - Slanec
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v obci Slanec, ktorá je od centra Košíc vzdialená len 24 km.  Tento 4 izbový bungalov s úžitkovou plochou 105 m2 ponúka svojim majiteľom všetko to, čo sa od rodinného domu očakáva. Veľkolepá denná časť pozostávajúca z prepojenej kuchyne s obývačkou, 3 samostatné izby, šatník či dve toalety. To všetko sa nachádza na viac ako 7 árovom rovinatom pozemku, kde pohodlne zaparkujete aj s dvoma autami.  Dispozícia:  - predsieň - obývacia izba prepojená s kuchyňou a priamym výstupom na terasu - 3 spálne - kúpeľňa - samostatná toaleta - šatník - technická miestnosť s toaletou Technické parametre:  - konštrukcia: porobetonové tvarnice zn. Solbet 300 mm - zateplenie: 18 cm polystyrenom  - vonkajšia fasáda: silikónová škrabaná omietka - strecha: betónová strešná krytina zn. KM beta briliant čierna - komín: zn. Stadreko - plastové 5 komorové okná s izolačným trojsklom zn. Salamander (čierna, biela) - vnútorné steny: tenkovrstvové šťukové omietky - zateplenie podlahy podlahovým polystyrenom EPS + podlahové teplovodné vykurovanie - zateplenie stropu 20cm vatou plus 10cm paronepriepustna zábrana + SDK stropy - kompletne dokončená elektroinštalácia (osadené zásuvky a vypínače) - IS: elektrická prípojka, vŕtaná studňa (20m), kanál napojený do plastovej žumpy (10 m3) - príprava pre tepelné čerpadlo  - bleskozvod - prívod vody z 20m vŕtanej studne napojený z automatického čerpadla do domácnosti - vybudované odstavné parkovisko pred domom s oporným múrom V obci Slanec sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sú potraviny, reštaurácia, materská či základná škola, železničná stanica, zastávka autobusu, hrad Slanec alebo Jazero Izra.  Cena za holodom je 199 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. V prípade záujmu možnosť dokončenia domu do štandardu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Slanec
199 990 €
Kancelárske priestory na prenájom, Južná tr. Košice
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v priemyselnej časti Košíc na Južnej triede. Kvalitných priestorov pre začínajúcich podnikateľov či zabehnuté firmy je veľmi málo. Benefity tohto priestoru: - vlastná kuchynka - toaleta pre zamestnancov na poschodí - zasadacia miestnosť pre cca 20 ľudí - delené kancelárie pre šéfa a personál - pripojenie na internet Priestory ponúkajú 100m2 úžitkovej plochy v priemyselnej zóne Košíc s perfektnou dostupnosťou do centra mesta a tiež aj smerom na Maďarsko, Rožňavu alebo Prešov. Kancelárie sa nachádzajú na 1.poschodí a pozostávajú zo vstupnej chodby, schodiska, dvoch kancelárií, zasadacej miestnosti, z ktorej máte výstup ma malý balkónik a vlastnej kuchynky. Priestory sú zariadené kancelárskym nábytkom, sedacou súpravou. Zasadacia miestnosť je vybavená stolmi a stoličkami. Cena priestorov je 5 €/m2 + DPH. Energie sa budú vypočítavať podľa aktuálnej mesačnej spotreby a fakturované nájomcovi priestorov. Internet si nájomník rieši na vlastné náklady. Lokalita v kombinácií s výbavou priestorov je ideálna na podnikanie s dlhodobým zámerom. Pri záujme Vám veľmi radi umožníme obhliadku kancelárskych priestorov a poskytneme všetky potrebné informácie.
Košice IV - Juh
500 €/mes.
1 2 3