Na predaj rozľahlý pozemok v Koppánymonostore pri Komárne
Ponúkame Vám na predaj pozemok v Maďarsku v časti Koppánymonostor, blízko nového mostu Monoštor s dobrou dostupnosťou do Komárna. Ide veľmi peknú, tichú lokalitu v blízkosti Dunaja, čím má potenciál výhodnej investície. Pozemok je zaujímavo rozložený / viď. foto / a má rozlohu 1482m2, nachádza sa v novovybudovanej štvrti kde vyrastajú nové rodinné domy. Pri pozemku sa nacádzajú všetky inžinierske siete vrátane verejného vodovodu, kanalizácie, plynu, elektriny a aj optický internet. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle: 0905 886 406 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve a právnych službách - bezplatne.
Komárno
44 990 €
Stavebný pozemok /776 m2/, Žilina - Brezany
Reality Alpia Vám ponúka na predaj stavebný pozemok /776 m2/, Žilina - Brezany. K dispozícii sú: pozemok na rodinný dom o výmere 645 m2 s rozmermi cca 33 x 20 m, podiel na prístupovej ceste - 114 m2 a podiel na pozemku pre IS - 17,7 m2. V plánovanej IBV budú IS - el. energia, voda - vodovod, odpad - žumpa. Výhodami sú dobrá dostupnosť, vyhľadávaná lokalita a blízkosť prírody. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č.: 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Brezany
66 000 €
4-izbový byt s dvoma loggiami na predaj, Stred, Považská Bystrica
Reality Alpia: Ponúkame Vám na predaj priestranný 4-izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii. Byt sa nachádza v menšej bytovke, len so štyrmi bytmi, vo vyhladávanej lokalite blízko centra mesta. Byt je vhodný pre rodinu s deťmi, nakoľko je v blízkosti detské ihrisko, materská škola, základná škola a kompletná občianska vybavenosť. Je okamžite voľný k dispozícii novému majiteľovi. Podrobnejšie informácie a súčinnosť pri vybavovaní financovania Vám poskytneme na tel. č..0948 885 800 alebo na www.realityalpia.sk
Považská Bystrica
174 900 €
VYNIKAJÚCA CENA - veľký slnečný pozemok v Szönyi pri Komárne
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v Maďarskom Szőnyi - časť Komáromu, s výbornou dostupnosťou do Komárna, od ktorého je vzdialený zhruba 5 km za vynikajúcu cenu 24€ / m2. Slnečný rozľahlý stavebný pozemok s výmerou 2210 m2 s možnosťou zastavania 25% sa nachádza vo vynikajúcej, tichej časti obce mimo hlavnej cesty, kde sa vybudovali nové rodinné domy. Jeho rozmery sú zhruba 19 x 116 m a všetky IS sú Ihneď pri pozemku : elektrina, voda, plyn, kanalizácia a internet. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle +421 915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve a právnych službách.
Komárno
53 000 €
Stavebný pozemok v Trávniku
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Trávnik. Pozemok má plochu 1 417m2 a jeho rozmery sú 24m x 61m, čiže je vhodný na výstavbu vysnívaného rodinného domu v príjemnom prostredí. Na pozemku je zavedený plyn a verejný vodovod. Elektrická prípojka je pred pozemkom. Pozemok je bez tiarch a kúpou ihneď voľný! Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 457 557 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Trávnik
37 000 €
Pozemok na predaj v Turčianskej Štiavničke
Reality Alpia ponúka na predaj pozemok o výmere 647 m2 nachádzajúci sa v obci Turčianska Štiavnička. Jedná sa o parcelu registra C-KN. Pozemok je rovinatý, mierne svahovitý priamo pod horou s krásnym výhľadom na okolité hory. Prístup k pozemku má byť vybudovaný v budúcnosti cestou vo vlastníctve samotnej obce Turčianska Štiavnička. Parcela je určená na individuálnu výstavbu za podmienky urbanistickej štúdie, zatiaľ sa jedná o ornú pôdu. Na teraz je pozemok vhodný do budúcna investične alebo aj na mobilný dom, malú chatku. Obec Turčianska Štiavnička je vzdialená asi 9 km na východ od Martina, v úpätí Veľkej Fatry. Známa je predovšetkým Révajovským kaštieľom, veľkým anglickým parkom kde rastie viac ako 400 druhov stromov z celého sveta, tiež ako rodisko básnika Jána Kostru a krásnou prírodou - Teplické serpentíny. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Natália Šoučíková na tel. č. 0919 044 835.
Turčianska Štiavnička
32 000 €
Na predaj rozostavaná chata v Novej Stráži
Ponúkame na predaj rozostavanú chatu v záhradkárskej oblasti v Novej Stráži pri Komárne. Chata má zastavanú plochu na úrovni 75 m2, dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, prepojenej obývačky s kuchyňou s výstupom na terasu, 3 izieb a kúpeľne s WC. Je v štádiu výstavby s platným stavebným povolením, tým pádom dispozičná zmena je ešte možná. Celý pozemok je oplotený s betónovým plotom s bránou na diaľkové otváranie, je položená zámková dlažba, zavedená vlastná elektrická prípojka, uložená žumpa a studňa. Chata by po dokončení mohla slúžiť aj na celoročné bývanie. Pozemok má výmeru 400 m2, zároveň k nemu prislúcha prístupová cesta v podielovom osobnom vlastníctve a k využívaniu je ďaľších zhruba 100 m2. Fotky zašleme v prípade záujmu emailom. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách bezplatne
Komárno
1 €
Na predaj stavebný pozemok v obci Bzovík vhodný na výstavbu rodinného domu /814 m2/
Ponúkame na predaj ideálny stavebný pozemok s výmerou 814 m2 v pokojnej lokalite obce Bzovík. Tento pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu a ponúka vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí túžia po vlastnom bývaní v príjemnom prostredí. Vlastnosti pozemku: Veľkosť: 814 m2 Typ pozemku: Stavebný pozemok Územno - plánovacia informácia: Územno - plánovacia informácia pre tento pozemok umožňuje výstavbu rodinného domu a bola vydaná obcou Bzovík. Prípojky: Terajší majiteľ pozemku plánuje dobudovanie cesty, elektrickej prípojky a vodovodnej prípojky k tomuto pozemku. Poloha: Pozemok sa nachádza v obci Bzovík, čo poskytuje vynikajúcu dostupnosť k službám a zároveň umožňuje žiť v tichej a príjemnej lokalite. Výhody: Ideálna príležitosť pre výstavbu vlastného rodinného domu Dobrá dostupnosť k občianskej vybavenosti Kľudné a pokojné prostredie Ak máte záujem o tento stavebný pozemok alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať na telefónom čísle 0907803243. Ďakujeme za váš záujem.
Bzovík
24 420 €
Na predaj stavebný pozemok v obci Bzovík vhodný na výstavbu rodinného domu /842 m2/
Ponúkame na predaj ideálny stavebný pozemok s výmerou 842 m2 v pokojnej lokalite obce Bzovík. Tento pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu a ponúka vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí túžia po vlastnom bývaní v príjemnom prostredí. Vlastnosti pozemku: Veľkosť: 842 m2 Typ pozemku: Stavebný pozemok Územno - plánovacia informácia: Územno - plánovacia informácia pre tento pozemok umožňuje výstavbu rodinného domu a bola vydaná obcou Bzovík. Prípojky: Terajší majiteľ pozemku plánuje dobudovanie cesty, elektrickej prípojky a vodovodnej prípojky k tomuto pozemku. Poloha: Pozemok sa nachádza v obci Bzovík, čo poskytuje vynikajúcu dostupnosť k službám a zároveň umožňuje žiť v tichej a príjemnej lokalite. Výhody: Ideálna príležitosť pre výstavbu vlastného rodinného domu Dobrá dostupnosť k občianskej vybavenosti Kľudné a pokojné prostredie Ak máte záujem o tento stavebný pozemok alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať na telefónom čísle 0907803243. Ďakujeme za váš záujem.
Bzovík
25 260 €
Na predaj stavebný pozemok v obci Bzovík vhodný na výstavbu rodinného domu /950 m2/
Ponúkame na predaj ideálny stavebný pozemok s výmerou 950 m2 v pokojnej lokalite obce Bzovík. Tento pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu a ponúka vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí túžia po vlastnom bývaní v príjemnom prostredí. Vlastnosti pozemku: Veľkosť: 950 m2 Typ pozemku: Stavebný pozemok Územno - plánovacia informácia: Územno - plánovacia informácia pre tento pozemok umožňuje výstavbu rodinného domu a bola vydaná obcou Bzovík. Prípojky: Terajší majiteľ pozemku plánuje dobudovanie cesty, elektrickej prípojky a vodovodnej prípojky k tomuto pozemku. Poloha: Pozemok sa nachádza v obci Bzovík, čo poskytuje vynikajúcu dostupnosť k službám a zároveň umožňuje žiť v tichej a príjemnej lokalite. Výhody: Ideálna príležitosť pre výstavbu vlastného rodinného domu Dobrá dostupnosť k občianskej vybavenosti Kľudné a pokojné prostredie Ak máte záujem o tento stavebný pozemok alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať na telefónom čísle 0907803243. Ďakujeme za váš záujem.
Bzovík
28 500 €
Na predaj stavebný pozemok v obci Bzovík vhodný na výstavbu rodinného domu /828 m2/
Ponúkame na predaj ideálny stavebný pozemok s výmerou 828 m2 v pokojnej lokalite obce Bzovík. Tento pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu a ponúka vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí túžia po vlastnom bývaní v príjemnom prostredí. Vlastnosti pozemku: Veľkosť: 828 m2 Typ pozemku: Stavebný pozemok Územno - plánovacia informácia: Územno - plánovacia informácia pre tento pozemok umožňuje výstavbu rodinného domu a bola vydaná obcou Bzovík. Prípojky: Terajší majiteľ pozemku plánuje dobudovanie cesty, elektrickej prípojky a vodovodnej prípojky k tomuto pozemku. Poloha: Pozemok sa nachádza v obci Bzovík, čo poskytuje vynikajúcu dostupnosť k službám a zároveň umožňuje žiť v tichej a príjemnej lokalite. Výhody: Ideálna príležitosť pre výstavbu vlastného rodinného domu Dobrá dostupnosť k občianskej vybavenosti Kľudné a pokojné prostredie Ak máte záujem o tento stavebný pozemok alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať na telefónom čísle 0907803243. Ďakujeme za váš záujem.
Bzovík
24 840 €
Na predaj stavebný pozemok v obci Bzovík vhodný na výstavbu rodinného domu /863 m2/
Ponúkame na predaj ideálny stavebný pozemok s výmerou 863 m2 v pokojnej lokalite obce Bzovík. Tento pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu a ponúka vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí túžia po vlastnom bývaní v príjemnom prostredí. Vlastnosti pozemku: Veľkosť: 863 m2 Typ pozemku: Stavebný pozemok Územno - plánovacia informácia: Územno - plánovacia informácia pre tento pozemok umožňuje výstavbu rodinného domu a bola vydaná obcou Bzovík. Prípojky: Terajší majiteľ pozemku plánuje dobudovanie cesty, elektrickej prípojky a vodovodnej prípojky k tomuto pozemku. Poloha: Pozemok sa nachádza v obci Bzovík, čo poskytuje vynikajúcu dostupnosť k službám a zároveň umožňuje žiť v tichej a príjemnej lokalite. Výhody: Ideálna príležitosť pre výstavbu vlastného rodinného domu Dobrá dostupnosť k občianskej vybavenosti Kľudné a pokojné prostredie Ak máte záujem o tento stavebný pozemok alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať na telefónom čísle 0907803243. Ďakujeme za váš záujem.
Bzovík
25 890 €
Slnečný pozemok na výstavbu chaty, Nižné Matejkovo, Ružomberok - Podsuchá
Ponúkame na predaj väčší stavebný pozemok na výstavbu rekreačného objektu v obľúbenej časti Ružomberka, Podsuchá (Nižné Matejkovo). Pozemok je situovaný mimo cesty medzi upravenými stromami, ktoré poskytujú dostatok súkromia. Na hranici pozemku sa nachádza prípojka elektriky a priamo cez pozemok vedie voda s dostatočným tlakom, odpad je plánovaný formou septiku. Mierne svahovitý pozemok majiteľ upravil pre budúcu stavbu do roviny s oporným múrom, čo je už premietnuté do predajnej ceny. Svojou veľkosťou, lokalitou a prostredím je pozemok pripravený pre klienta s náročnými predstavami.
Ružomberok
dohodou
Stavebný pozemok v obci Čavoj
Reality Alpia exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Čavoj. Pozemok je svahovitý. Nachádza sa v krásnej prírode v malej dedinke s výhľadom na okolitú prírodu. Vhodný je na výstavbu chaty alebo rodinného domu. V obci sa nachádza menší lyžiarský vlek. Pre viac informácií alebo obhliakdu nás kontaktujte na t.č. 0917047195
Čavoj
17 000 €
3-izbový byt na predaj, Sídlisko Rozkvet, Považská Bystrica
Reality Alpia: ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt na sídlisku Rozkvet. Byt má murované jadro,plastové okná,v kuchyni a v chodbe je dlažba..Výhodou je presklený balkón a väčšia výmera bytu / 70m2 /. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí, Vstup do bytu chránia kvalitné bezpečnostné dvere. V blízkosti je dostatok parkovacích miest,nachádzajú sa tu obchody,škola,škôlka a množstvo detských ihrísk.Nehnuteľnosť je vysťahovaná a pripravená na odovzdanie novému majiteľovi. Podrobnejšie informácie a riešenie financovania Vám poskytneme na tel.č.:0948 885 800 a na www.realityalpia.sk Cena energií: 160 Euro / mesiac
Považská Bystrica
99 900 €
Podnikateľský priestor na prenájom 101 m2
Realitny Alpia ponúka na prenájom atraktívny podnikateľský priestor v centre mesta Prievidza. Priestor má bezbariérový prístup a možnosť zaparkovania pred obchodnými priestormi. Rozloha predajne je 101 m2. Pozostáva z hlavnej časti s velkými výkladmi a malého skladu s wc. Priestor je vhodný na rôzne podnikateľské aktivity ako obchod, kancelárie, predajne, služby a podobne. Možnosť umiestnenia reklamných banerov a pútačov na budovu. V prípade záujmu nás kontaktujte na čísle 0915288136, prípadne mailom na michal.fabis@realityalpia.sk. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Prievidza
1 000 €/mes.
Záhrada s chatkou na predaj, Považská Bystrica
***** Reality Alpia ***** Ponúkame Vám na predaj slnečnú záhradku v záhradkárskej lokalite Dolinky. O Záhradke: - Záhradka bola v minulosti starostlivo udržiavaná, má viacero ovocných stromov. - Záhradka teraz čaká na nového majiteľa, ktorý si ju dokáže zveľadiť podľa vlastných predstáv. - Výmera záhradky je 366 m2 + 16 m2 chatka. Výhody: - Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka a hadica s úžitkovou vodou. - Chatka je vo veľmi dobrom stave a stavaná na poctivých betónových základoch, s veľkou pivnicou. - Je tu priestor na uskladnenie zeleniny, ovocia a sklad náradia. - Na pozemku sa nachádza tiež toaleta s vyriešeným splachovaním. * Podrobnejšie informácie Vám poskytneme na tel. č. : 0911 586 000 a www.realityalpia.sk
Považská Bystrica
33 000 €
Slnečný pozemok pod chatu /538 m2/, Čičmany
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj slnečný pozemok o výmere 538 m2, ktorý sa nachádza v katastri obce Čičmany. K pozemku vedie súkromná prístupová cesta, podiel 1/7 je súčasťou predaja. IS: elektrina na hranici pozemku, voda riešená vlastnou studňou, odpad žumpou. Vzhľadom na lokalitu a umiestnenie pozemku je to skvelá investičná príležitosť. Na uvedenej parcele, ktorá je zaradená v schválenom UP obce, je možná výstavba rekreačnej chaty. Výhodami sú slnečná oblasť a občianske vybavenie obce Čičmany. Bonusom je obľúbenosť lokality domácimi aj zahraničnými návštevníkmi. V prípade záujmu o bližšie informácie alebo pre dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na čísle 0905 358 191 alebo na www.realityalpia.sk.
Čičmany
56 490 €
Spevnená plocha, /2000m2/ Žilina - Brodno
Reality Alpia Vám ponúka na prenájom spevnenú plochu, /2000m2/ Žilina - Brodno. Pozemok je k dispozícii vo výmere cca 2000m2. Je oplotený a spevnený. Vhodný na skladovanie kontajnerov, parkovanie techniky alebo skladovanie tovaru. K dispozícii sú IS - voda, el.energia, kanalizácia. Výhodami sú dobrá dostupnosť a lokalita. Bonusom je betónová plocha na výstavbu menšej haly. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č.: 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Žilina-Brodno
1 100 €/mes.
Na predaj stavebný pozemok v obci Bzovík vhodný na výstavbu rodinného domu /963 m2/
Ponúkame na predaj ideálny stavebný pozemok s výmerou 963 m2 v pokojnej lokalite obce Bzovík. Tento pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu a ponúka vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí túžia po vlastnom bývaní v príjemnom prostredí. Vlastnosti pozemku: Veľkosť: 963 m2 Typ pozemku: Stavebný pozemok Územno - plánovacia informácia: Územno - plánovacia informácia pre tento pozemok umožňuje výstavbu rodinného domu a bola vydaná obcou Bzovík. Prípojky: Terajší majiteľ pozemku plánuje dobudovanie cesty, elektrickej prípojky a vodovodnej prípojky k tomuto pozemku. Poloha: Pozemok sa nachádza v obci Bzovík, čo poskytuje vynikajúcu dostupnosť k službám a zároveň umožňuje žiť v tichej a príjemnej lokalite. Výhody: Ideálna príležitosť pre výstavbu vlastného rodinného domu Dobrá dostupnosť k občianskej vybavenosti Kľudné a pokojné prostredie Ak máte záujem o tento stavebný pozemok alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať na telefónom čísle 0907803243. Ďakujeme za váš záujem.
Bzovík
28 890 €
Na predaj stavebný pozemok v obci Bzovík vhodný na výstavbu rodinného domu /1109 m2/
Ponúkame na predaj ideálny stavebný pozemok s výmerou 1109 m2 v pokojnej lokalite obce Bzovík. Tento pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu a ponúka vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí túžia po vlastnom bývaní v príjemnom prostredí. Vlastnosti pozemku: Veľkosť: 1109 m2 Typ pozemku: Stavebný pozemok Územno - plánovacia informácia: Územno - plánovacia informácia pre tento pozemok umožňuje výstavbu rodinného domu a bola vydaná obcou Bzovík. Prípojky: Terajší majiteľ pozemku plánuje dobudovanie cesty, elektrickej prípojky a vodovodnej prípojky k tomuto pozemku. Poloha: Pozemok sa nachádza v obci Bzovík, čo poskytuje vynikajúcu dostupnosť k službám a zároveň umožňuje žiť v tichej a príjemnej lokalite. Výhody: Ideálna príležitosť pre výstavbu vlastného rodinného domu Dobrá dostupnosť k občianskej vybavenosti Kľudné a pokojné prostredie Ak máte záujem o tento stavebný pozemok alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať na telefónom čísle 0907803243. Ďakujeme za váš záujem.
Bzovík
33 270 €
Kancelárske priestory v centre mesta Komárna na prenájom
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v priamom centre mesta Komárna. Kancelárie sa nachádzajú na prvom, resp. druhom poschodí, sú rôznych veľkostí od 17 do 40 m2, resp. je možnosť prenajať si jednu celú samostatnú časť s otvorenejším priestorom so 4 kanceláriami pre väčšiu firmu. Všetky kancelárie sú klimatizované a v prípade potreby je možnosť zariadiť ich kancelárskym nábytkom grátis. K dispozícií sú spoločné sociálne miestnosti a kuchyňa. Cena prenájmu je 8,50 € / m2 za mesiac vrátane réžie, internet si zabezpečuje nájomník a kaucia je vo výške 3 dohodnutých mesačných nájmov. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle +421 915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve a právnych službách.
Komárno
170 €/mes.
1-izbový byt na predaj, Sládkovičova (časť Kráľová), Kráľová, Banská Bystrica
Reality Alpia ponúka na predaj 1.-izb. byt (bauring) v BB, časť Kráľová na 7/9 poschodí. Celková obytná plocha je 30 m². Bytový dom je zateplený a disponuje energetickým certifikátom. Lokalita je pekná, pokojná, ľahko dostupná, s bezproblémovým parkovaním (priamo pri bytovom dome). Z bytu je veľmi pekný výhľad, neďaleko bytového domu je les. Lokalita má kompletnú občiansku vybavenosť obchod, zastávka MHD, ihrisko, školy, škôlky, BOUNCE PARK (najväčší športovo zábavný park na SVK).Byt je v pôvodnom stave, vymené sú nové platové okná a podlaha v obývacej miestnosti. Majiteľ bytu disponuje statickým posudkom na zbúranie priečky medzi kuchyňou a obývačkou ako aj platným súhlasom mesta BB na rekonštrukciu. K dispozícii je funkčný optický internet. Náklady na byt sú celkom 120 €. Pre viac informácíí ma prosím kontaktujte na tel:0907 801 699.
Banská Bystrica
99 900 €
NA PREDAJ investičný pozemok v obci Rastislavice, Nové Zámky
Ponúkame na predaj investičný pozemok na samote o výmere 11436 m2. Jedná sa o lesný porast nachádzajúci sa v extraviláne obce Rastislavice, vzdialenosť od krajského mesta Nitry je 25 km a od okresného mesta Nové Zámky taktiež 25 km. V blízkosti pozemku sa nachádza geotermálny vrt (morská voda ako v Podhájskej), k pozemku vedie poľná cesta. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0919 066 872.
Rastislavice
35 000 €
Stavebný pozemok na predaj, Cingelov Laz
***** Reality Alpia ***** Ponúkame Vám na predaj pekný slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu. - Pozemok sa nachádza v tichej lokalite na Cingelovom Laze, ktorý sa nachádza 2 minúty od mesta Považská Bystrica. - Elektrina a plyn sa nachádzajú v susedstve. - K pozemku je vydaná UPI. * Podrobnejšie informácie, kompletný právny servis a hypotekárne poradenstvo Vám poskytneme na tel. č. : 0911 586 000 a www.realityalpia.sk
Považská Bystrica
1 €
4-izbový byt atypický
Reality Alpia: Ponúkame Vám na predaj priestranný 3-izbový byt, ktorý bol pôvodne 4-izbový. V rámci rozsiahlej rekonštrukcie bola úplne zmenená dispozícia bytu prispôsobená potrebám majiteľov. Jednoduchou úpravou môže vzniknúť opäť 4-izbový byt. V každom prípade svojou výmerou 82 m2 poskytuje komfortný priestor pre viacčlennú rodinu, prípadne komfortný home office. Nachádza sa v tichej lokalite na druhom nadzemnom podlaží. Po dohode s majiteľom sa predáva aj ako čiastočne zariadený. Je v slušnom zachovalom stave. Ako bonus môže byť aj vlastné parkovacie miesto, prípadne aj predkupné právo na garáž. Momentálne je to jediný byt tohto typu v ponuke v PB. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č. 0948 885 800 alebo na www.realityalpia.sk
Považská Bystrica
144 900 €
Na predaj vínny dom v Marcelovej 400m od jazera.
Ponúkame na predaj vínny dom v obci Marcelová v záhradkárskej časti Cinkót. Objekt bol postavený zo zmiešaného materiálu. Chata má tri poschodia. Je potrebná rekonštrukcia podľa predstáv nového majiteľa. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 795 565.
Marcelová
9 000 €
Pozemok na predaj, Jasenová
Reality Alpia ponúka na predaj pozemok v obci Jasenová okres Dolný Kubín. Jedná sa o parcelu registra E vedenú ako Orná pôda o celkovej výmere 1188 m2. Na základe vyjadrenia majiteľom je pozemok vhodný na výstavbu rekreačnej chaty alebo rodinného domu. Prístupová cesta je spevnená štrková. IS: voda, elektrina je možnosť napojiť od neďalekej bytovky cca 200 m až 300.m. Bližšie informácie radi poskytneme telefonicky alebo osobne pri obhliadke.
Jasenová
60 €/m²
Pozemok na predaj, Považská Bystrica
Reality Alpia: Ponúkame pozemok na predaj evidovaný ako orná pôda mimo zastavaného územia obce. Pozemok sa nachádza v tichej lokalite. K pozemku vedie asfaltová cesta, ktorá pokračuje spevnenou poľnou cestou popri potoku. Pozemok nie je oplotený. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle 0907 710 608 www.realityalpia.sk .
Považská Bystrica
1 €
Výrobno-skladový objekt, /13 300m2/, Žilina
Reality Alpia Vám ponúka na predaj výrobno-skladový objekt, /13 300m2/, Žilina. Objekt pozostáva z výrobnej haly s výmerou cca 3300m2, skladového hangáru cca 350m2 a voľného investičného pozemku. IS - voda, el. energia, plyn, kanalizácia. Výhodami sú dobre dostupná lokalita, nakladacia rampa a vykurovaný výrobný objekt. Bonusom je možnosť rozšírenia skladovej kapacity. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č.: 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Žilina-Rosinky
dohodou
1 10 11 12 13 14 15 16 17 18 34