Rekonštruovaný 1-izb byt na Hviezdnej ul. Komárno
Predstavujeme Vám exkluzívnu ponuku rekonštruovaného 1-izbového bytu v lukratívnej lokalite na Hviezdnej ulici, Komárno, ktorý je ideálnou voľbou pre jednotlivcov, páry, alebo ako vynikajúca investícia s potenciálom prenájmu. Tento útulný, no priestranný byt prešiel nedávno kompletnou rekonštrukciou, vrátane novej kuchynskej linky so vstavanými spotrebičmi, ktorá bola osadená pred 2 rokmi. Byt sa nachádza na vyhľadávanej adrese a je pripravený k bývaniu bez ďalších investícií. Podrobnosti bytu: Úžitková plocha: 35 m² Dispozícia: Vstupná predizba s úložnými priestormi, kúpeľňa s WC, veľká a svetlá obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, veľká, komfortná spálňa so skriňami na celú stenu. Stav bytu: Kompletne rekonštruovaný, moderná a plne funkčná kuchynská linka s štedrým úložným priestorom, vysokokvalitné povrchové úpravy. Dodatočné výhody: Väčšina zariadenia ostáva, krásny výhľad z bytu, k bytu patrí aj laťková pivnica, čo je ideálne pre dodatočné úložné potreby. Byt tiež ponúka nízke režijné náklady, čo z neho robí ekonomicky výhodnú voľbu. Byt sa nachádza na žiadanej adrese v Komárne, kde v bezprostrednej blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť – obchody, školy, MHD a zdravotnícke zariadenia. Táto lokalita ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj výborné možnosti pre relax a voľnočasové aktivity. Neváhajte a doprajte si bývanie v modernom a štýlovom prostredí, ktoré zároveň ponúka pokoj a súkromie. Tento byt predstavuje vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú kvalitu a komfort za rozumnú cenu. Poďte sa presvedčiť na vlastné oči o kvalite a príjemnom prostredí, ktoré tento byt ponúka. Tešíme sa na vašu návštevu a radi vám byt predvedieme na osobnej obhliadke. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky neváhajte kontaktovať na tel. č. 0948 457 557. Urobte krok k novému bývaniu už dnes!
Komárno
63 000 €
Novostavba rodinného domu, /408 m2/, Bytča - Kotešová
Reality Alpia Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu, /408 m2/, Bytča - Kotešová. Dom sa nachádza v komplexe piatich dvojpodlažných rodinných domov. Dispozícia - 1. podlažie - obývacia izba, kuchyňa, technická miestnosť a kúpeľňa s WC, 2. podlažie - spálňa, dve detské izby, kúpeľňa a samostatné WC. IS - el.energia, odpad - kanalizácia, voda - obecný vodovod. Výhodami sú dobre dostupná lokalita, občianska vybavenosť obce a prístup po asfaltovej ceste. Bonusmi sú garáž, oplotenie komplexu, optický internet, tichá lokalita a blízkosť prírody. Dom má energetický certifikát. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č.: 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Kotešová
dohodou
Záhrada s chatkou na priestrannom pozemku, 766 m2, Handlová
Ponúkame Vám na predaj priestrannú záhradu s chatou so súpisným číslom s výhľadom na mesto Handlová a okolité pohoria v obľúbenej lokalite v záhradkárskej osade Nad kúpaliskom. Základné informácie: Rozmer pozemku: 766 m2 Zastavaná plocha: 16 m2 Orientácia: juhozápad Terén: členitý Chata: Jedná sa o dvojpodlažnú, čiastočne podpivničenú drevenú stavbu postavenú na betónových základoch, strecha je sedlová, izolovaná Nobasilom, pokrytá plechovou krytinou. Je napojená na elektrickú energiu, voda je k dispozícií od jari do jesene. Vykurovanie je riešené kachlami na pevné palivo. Dispozícia: 1. podlažie: spoločenská miestnosť s kuchynskou linkou a s kachlami 2. podlažie: spacia časť s váľandami Podlažia sú prepojené dreveným schodiskom. Na záhrade sa nachádzajú ešte dve náraďovne a wc s odpadom zvedeným do žumpy, na relax je k dispozícií drevený altánok s ohniskom. Nájdeme tu množstvo ovocných stromov a ovocných kríkov: jablone, slivky, čerešne, orechy, liesky, maliny a černice. Prístup na pozemok je riešený z dvoch strán: od garáží nad Mierovým námestím a od ulice ČSA. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľnosti. - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad vlastníckeho práva k nehnuteľnosti právnikom Viac informácií Vám poskytnem počas obhliadky, ktorú si môžete naplánovať na telefónnom čísle: 0904 816 018 alebo mailom na adrese: miroslav.mares@realityalpia.sk
Handlová
26 000 €
Stavebný pozemok na predaj v Komárne - časť Bene
Predstavujeme Vám príležitosť stať sa vlastníkom slnečného stavebného pozemku vo vyhľadávanej oblasti mesta Komárno, časť Bene. Ponúkaný pozemok má rozlohu 600 m2. Všetky IS sú v blízkosti pozemku. Pozemok je oplotený. Vysadené sú rôzne ovocné stromy. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0917 390 271 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
47 900 €
3-izbový byt na predaj, Ľadoveň
Ponúkame na predaj moderný, kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v mestskej časti Ľadoveň. Nachádza sa na 10. poschodí z 12-tich v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome. Byt je o celkovej rozlohe 65 m2, ku ktorému patrí zasklená loggia s krásnym výhľadom na Martinské hole a pivnica o rozmere 2 m2. Byt je dobre dispozične riešený, pozostáva z troch obytných izieb - priechodnej obývacej izby, spálne a detskej izby. Okrem toho zahŕňa kuchyňu, špajzu, zväčšenú murovanú kúpeľňu, samostatné WC, šatník a vstupnú chodbu. Orientovaný je na západnú a južnú stranu. Byt prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: novú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, plávajúcu podlahu, vnútorné interiérové dvere so zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere, plávajúce podlahy... Lokalita bytu je jedným z jeho najväčších prínosov a pridáva na atraktivite tejto nehnuteľnosti. Nachádza sa v blízkosti centra mesta Martin, čo znamená, že máte blízko k obchodom, reštauráciám, školám a iným dôležitým službám. Okolie je pokojné a príjemné, čo vytvára ideálne prostredie pre váš domov. Byt je voľný od 01.09.2024. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie kontaktujte makléra: Bc. Martina Bernátová 0907 547 733
Martin
128 000 €
Na predaj reštaurácie a bowling Tatra, Žiar nad Hronom
Na predaj Vám ponúkame budovu reštaurácie a bowlingu v meste Žiar nad Hronom na ulici SNP. Budova sa nachádza na frekventovanej ceste z dobrou dostupnosťou do centra mesta. Budova prešla v roku 2004 rozsiahlou rekonštrukciou. Využitie: Zariadená reštaurácia/pizzeria a bowling. Dispozícia: Prízemie: vstup do objektu reštaurácie je predloženými vonkajšími schodmi priamo z ulice SNP. Súčasťou priestoru je bar a murovaná pec na výrobu pizze. Reštauračná časť následne postupuje do komunikačného priestoru, z ktorého je prístup do delenej toalety muži/ženy, chodba postupuje smerom do kuchyne prípravne jedál a výdaj. Vstup na prvé poschodie je buď z priestoru reštaurácie, ako aj z podbránia. Na prvom poschodí je situované zábavno-oddychové zázemie bowlingu, recepciou, barom a priestorom na sedenie. Na druhom poschodí je predpríprava na kancelárie, ordinácie alebo iné využitie podľa predstáv a možností budúceho majiteľa. Vstup na dvor od ulice SNP je cez bránu nachádzajúcu sa vedľa vstupu do reštaurácie. Stavbu môžeme deliť na dve základné časti – prvú tvorí čiastočne podpivničená trojpodlažná hlavná stavba od ulice, ktorej jednotlivé podlažia okrem suterénu sú vzájomne prepojené vnútorným schodiskom ( predpríprava na umiestnenie výťahu), vstup do suterénu je z dvornej časti pozemku cez samostatné schodisko. Druhú časť celku tvorí dvorný trak stavby bez podpivničenia s dvomi nadzemnými podlažiami, so sedlovou strechou, ktorej podlažia sú prepojené vnútorným schodiskom. Veľkou výhodou našej ponuky sú pozemky nachádzajúce sa za budovou, ktoré sa dajú využiť na individuálnu zástavbu rodinnými domami s priamym napojením na ulicu Šoltésová. K dispozícii je vyjadrenie územno plánovacieho oddelenia mesta Žiar nad Hronom ako aj Znalecký posudok. Viac informácií ako aj obhliadku si môžete dohodnúť na telefónom čísle 0907803243.
Žiar nad Hronom
550 000 €
3-izbový byt na predaj, Ľadoveň, Martin
Ponúkame na predaj útulný 3-izbový byt v Martine, v obľúbenej lokalite Ľadoveň. S rozlohou 75 m2 poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Byt je orientovaný juh-sever, čo zabezpečuje dostatok denného svetla. Nachádza sa na 4. poschodí z celkovo 4 poschodí, avšak bez výťahu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vrátane výmeny plastových okien, stierok, plávajúcej podlahy a bezpečnostných dverí, inak je vo veľmi zachovalom pôvodnom stave, čo umožňuje novému majiteľovi prerobiť si ho podľa vlastných predstáv. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, priestrannej obývačky s výstupom na loggiu, dvoch samostatných izieb, kúpeľne a WC. K bytu prislúcha aj 1 veľká murovaná pivnica + 1 látková pivnica. Predáva sa so zariadením (viď foto). Voľný je ihneď. Bytový dom disponuje energetickým certifikátom triedy B. Poloha nehnuteľnosti je výnimočná vďaka blízkosti krásnej prírody a Jahodníckych hájov, čo ponúka ideálne možnosti na relaxáciu a rekreačné aktivity. Okrem toho, táto lokalita disponuje výbornou dostupnosťou služieb, obchodov a verejnej dopravy, čo robí z tohto bytu ideálne miesto pre život. Odporúčam vidieť Pre bližšie informácie alebo v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra: Emília Gajdošová 0908 555 810.
Martin
120 000 €
3-izbový byt na predaj, Ľadoveň, Martin
Ponúkame na predaj útulný 3-izbový byt v Martine, v obľúbenej lokalite Ľadoveň. S rozlohou 75 m2 poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Byt je orientovaný juh-sever, čo zabezpečuje dostatok denného svetla. Nachádza sa na 4. poschodí z celkovo 4 poschodí, avšak bez výťahu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vrátane výmeny plastových okien, stierok, plávajúcej podlahy a bezpečnostných dverí, inak je vo veľmi zachovalom pôvodnom stave, čo umožňuje novému majiteľovi prerobiť si ho podľa vlastných predstáv. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, priestrannej obývačky s výstupom na loggiu, dvoch samostatných izieb, kúpeľne a WC. K bytu prislúcha aj 1 veľká murovaná pivnica + 1 látková pivnica. Predáva sa so zariadením (viď foto). Voľný je ihneď. Bytový dom disponuje energetickým certifikátom triedy B. Poloha nehnuteľnosti je výnimočná vďaka blízkosti krásnej prírody a Jahodníckych hájov, čo ponúka ideálne možnosti na relaxáciu a rekreačné aktivity. Okrem toho, táto lokalita disponuje výbornou dostupnosťou služieb, obchodov a verejnej dopravy, čo robí z tohto bytu ideálne miesto pre život. Odporúčam vidieť. Pre bližšie informácie alebo v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra: Emília Gajdošová 0908 555 810.
Martin
120 000 €
Priestranný 2-izbový byt na predaj, Podbreziny
Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt v zachovalom pôvodnom stave na ulici Priebežná (sídlisko Podbreziny) v Liptovskom Mikuláši. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome, na 4. z 8 poschodí, orientovaný na východ a západ. Okná sú pôvodné drevené, v kúpeľni je umakartové jadro s vaňou a samostatné WC, podlahy sú pokryté kobercami. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, WC, kuchyne s výstupom na balkón a dvoch priestranných izieb. Mesačné náklady pre obyvateľov sú 130,- € (zahŕňajúce ústredné kúrenie, zálohové platby za teplú a studenú vodu, fond opráv...), 25,- € elektrina a 13,- € plyn.
Liptovský Mikuláš
93 000 €
Prenájom dvojdomu v Komárne ideálneho na bývanie aj podnikanie!
Predstavujeme Vám výnimočnú príležitosť prenajať si rozsiahlu nehnuteľnosť v srdci Komárna, ktorá ponúka flexibilné využitie ako pre bývanie, tak aj pre podnikateľské účely. Tento dvojdom s úžitkovou plochou 288 m² je ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú priestor pre svoju rodinu a zároveň si chcú udržať blízkosť k svojmu podnikaniu. Dispozícia a vybavenie: Dvojdom sa pýši praktickým rozdelením, ktoré umožňuje oddelenie obytných a pracovných priestorov. Táto nehnuteľnosť je dokonale prispôsobená na to, aby ste mohli žiť a pracovať na jednom mieste bez vzájomného rušenia. Ponúka pokrovie, ktoré môže byť využité ako kancelárske priestory alebo ateliér. Nebytová časť zahŕňa dva samostatné vstupy, čo zabezpečuje dostatočnú privátnosť. K dispozícii sú dve kúpeľne, čo zvyšuje komfort obyvateľov aj návštev podniku. Exteriér a parkovanie: K domu patrí krytá terasa, ktorá poskytuje priestranné miesto pre relaxáciu a spoločenské stretnutia. Výhodou je garáž a možnosť parkovania na pozemku vo dvore, čo ocení každý, kto hľadá bezpečné a pohodlné parkovanie pre seba aj svojich klientov. Lokalita: Dvojdom sa nachádza v atraktívnej časti Komárna, v blízkosti základných služieb ako sú obchody, školy, kaviarne a restaurácie. Táto lokalita je známa svojou dobrou dostupnosťou a vysokou životnou úrovňou. Cena a podmienky: Prenájom je možný za cenu 800 EUR mesačne plus režijné náklady. Kaucia je vo výške 2 mesačných nájmovTáto cena reflektuje výborný stav a kvalitu nehnuteľnosti, ako aj jej strategickú polohu pre podnikanie a bývanie. Ideálne pre: Rodiny hľadajúce priestor na bývanie s možnosťou podnikania. Podnikateľov, ktorí potrebujú prostorné kancelárie a zároveň chcú mať blízko domov. Tých, ktorí uprednostňujú rozdelene aktivity medzi bývanie a pracovné prostredie. Tento dvojdom je skutočne unikátnou ponukou na trhu. Nezmeškajte príležitosť vytvoriť si domov a pracovisko pod jednou strechou. Kontaktujte nás ešte dnes na telefónnom čísle 0905 795 565 a dohodnite si obhliadku tejto neodolateľnej nehnuteľnosti!
Komárno
800 €/mes.
Podnikateľský objekt na predaj, Černová, Ružomberok
Ponúkame na predaj podnikateľský objekt, umiestnený v lukratívnej časti Ružomberka. Budova je murovaná a má vstup z hlavnej cesty. Okná sú plastové a kúrenie je zabezpečené lokálnym palivovým krbom s prieduchmi. Vo všetkých miestnostiach sú nové elektrické rozvody. Dispozícia objektu je nasledovná: - Vstupná chodba s umiestnenými sociálnymi zariadeniami, - Priestranná miestnosť s barom a krbom, - Sklad s podpivničením, - Miestnosť s výstupom na zadnú terasu, - Zázemie pre zamestnancov s toaletou, - Samostatná oddychová miestnosť. Pre záujemcov v oblasti reštauračných alebo pohostinských služieb je možnosť objekt nadobudnúť plne vybavený (v stave v akom sa momentálne nachádza) a pokračovať v prevádzke. Vzhľadom na polohu objektu má potenciál na vytvorenie sídla firmy s dostatočnými parkovacími kapacitami a taktiež môže slúžiť aj ako obchodné alebo kancelárske priestory.
Ružomberok
165 000 €
Slnečná garsónka v tichej lokalite, Žilinská cesta, Ružomberok
Ponúkame na predaj útulnú garsónku s južnou orientáciou na ulici Žilinská cesta v Ružomberku. Tento byt predstavuje nielen vhodné bývanie pre jednotlivca alebo pár, ale aj výbornú investíciu do nehnuteľnosti určenej na prenájom. Ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv za atraktívnu cenu. Parametre bytu: Rozloha: 23,4 m2 Poschodie: 2. poschodie Okná: plastové Podlaha: plávajúca Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a WC, izba s kuchynským kútom Súčasťou bytu je aj pivničný priestor v suteréne bytového domu. Výhody: - dostupnosť parkovania: pred bytovým domom sa nachádza dostatok parkovacích miest. - výborná lokalita: pokojná atmosféra a zároveň lokalita v blízkosti centra mesta. - v blízkosti nájdete všetky potrebné služby – obchody, školy, športoviská, reštaurácie, kaviarne a zelené plochy pre relax a šport. Mesačné náklady spojené s užívaním bytu predstavujú 83 € + 15 € elektrika Správca: SBD Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č.: 0915 873 086 alebo priamo na obhliadke.
Ružomberok
45 000 €
1-izbový byt na prenájom, Gogoľova, Ľadoveň, Martin
Ponúkame na prenájom 1 izbový byt v lokalite Ľadoveň. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a nachádza sa na 3. poschodí s výťahom. Orientácia bytu je na západ. Dispozícia: vstupná chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa s WC, obývacia izba so spálňovou časťou, kuchyňa. V byte sa nachádza práčka, chladnička a mikrovlnka. Vďaka svojej polohe disponuje výbornou občianskou dostupnosťou a vybavenosťou. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Byt je ihneď voľný. Meačný nájom je 400€ s energiami. Majiteľ preferuje jednu maximálne 2 pracujúce osoby, bez zvierat a najlepšie nefajčiarov, nakoľko byt nemá balkón. Viac info u maklérky: Bc. Romana Holotová, t.č.: 0907651922
Martin
400 €/mes.
2-izbový byt na prenájom, Martin
Ponúkame na prenájom 2- izbový byt v centre mesta. Rozloha bytu je 58 m2. Nachádza sa na 2. poschodí z piatich, orientovaný na juho-západ a severo-východ. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Prenajíma sa nezariadený. V prípade záujmu prenajímateľ poskytne práčku a chladničku. Cena nájmu je 560,- € / vrátane energií. Voľný od 01.05.2024. Na nehnuteľnosť nie je vystavený energetický certifikát. Vďaka svojej polohe disponuje výbornou občianskou dostupnosťou a vybavenosťou. Pre viac informácií kontaktujte makléra: Monika Ličková 0907814592
Martin
560 €/mes.
Byt na prenájom, Banskobystrický kraj
Realitná kancelária ALPIA Vám ponúka na prenájom 3-izbový byt v blízkosti Roosveltovej nemocnice. Dispozícia bytu pozostáva z obývacej izby prepojenej s kuchyňou, dvoch izieb, kúpeľne so sprchovacích kútom, rohovou vaňou a WC. Ďalšie WC je k dispozícii v samostatnej miestosti spolu s práčkou. Mesačná platba za nájom je 700€ pre 2 osoby, 750€ pre 3 osoby, vrátane energií. Pre bližšie informácie ohľadom nehnuteľnosti nás kontaktujte na čísle 0911 836817.
Banská Bystrica
700 €/mes.
Pozemok na predaj, Vrchteplá
***Reality Alpia***Ponúkame pozemok na predaj 718m2 v obci Vrchteplá. Pozemok je v osobnom vlastníctve. Obec sa nachádza 12km od Považskej Bystrice. Pozemok sa ponúka spolu aj so susedným, čím tvoria plochu 1400m2 približne o rozmere 19m x77m. Ideálne pre výstavbu rodinného domu a možno aj dvoch. V blízkosti pozemku je privedená elektrická prípojka. Voda formou studne. K pozemku vedie asfaltová cesta. Pozemok nie je oplotený. Terajšie využitie nehnuteľnosti je žiadne. V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza miesto vhodné pre cykloturistiku, pekná príroda, miesto vhodné pre turistiku. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. čísle 0907710608 https://www.reality-povazska.sk/
Vrchteplá
28 000 €
Pozemok pre rodinné domy na predaj, Prečín
Reality Alpia. Ponúkame Vám na predaj stavebné pozemky v obci Prečín,ktorá je vzdialená od Považskej Bystrice iba na 5 min. cesty autom. Práve tu sa môže nachádzať Váš nový dom,v lone krásnej prírody s celodenným slnkom. Výmera pozemku je voliteľná podľa predstáv nového majiteľa lebo je možnosť výberu z viacerých pozemkov. Podrobnejšie informácie Vám poskytneme na tel.č.: 0948 885 800 a na www.realityalpia.sk.
Prečín
52 000 €
1-izbový byt na predaj, Vrútky
V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj 1-izbový byt o výmere 29 m2 v lokalite Vrútky. Byt sa nachádza priamo v centre mesta na 6. poschodí z 9-tich. Je orientovaný na východnú stranu. Dispozícia: chodba, WC spojené s kúpeľňou, obývacia izba s výklenkom na veľkú posteľ, kuchyňa chodba, WC spojené s kúpeľňou. Byt prešiel rekonštrukciou pre 8 rokmi - kúpelňa, kuchynská linka bola robená na mieru, podlaha - PVC, kompletne nová elektrina. Predáva sa kompletne so zariadením. K bytu prislúcha pivnica. Okolie bytu je s výbornou občianskou vybavenosťou a poskytuje vynikajúcu dostupnosť k základným službám, ako sú obchody, reštaurácia, školy a verejná doprava. Ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú praktické a pohodlné bývanie v živom centre mesta. Náklady na bývanie sú cca 140€/1 osobu. Pre bližšie informácie alebo v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra: Monika Ličková 0907814592 Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát.
Vrútky
67 600 €
Stavebný pozemok na predaj, Abramová
Ponúkame na predaj stavebný pozemok, ktorý sa nachádza v obci Abramová. Je o výmere 1445 m2, šírka: 30-37 m., dĺžka: 43-44 m. Pozemok je rovinatý s príjazdovou cestou, nie je oplotený, je umiestnený mimo zastavaného územia obce, pripravený na stavbu /v minulosti už na pozemku stavba bola/. V blízkosti sa nachádza prípojka na elektriku a vodu.
Abramová
82 000 €
2 izbový byt na predaj, Ul.29.augusta, Handlová
Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný, priestranný 2 - izbový byt v tehlovom bytovom dome vo vyhľadávanej lokalite mesta Handlová na ulici 29. augusta. Mesto Handlová poskytuje svojím obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť, k dispozícií je škola, škôlka, pošta, zdravotné stredisko, potraviny, pohostinstvá, reštaurácie, pravidelná autobusová a železničná doprava. Základné informácie: - vlastníctvo: osobné - rozmer bytu: 63,5 m2 - poschodie: 2/3 - orientácia: sever - západ - čiastočná rekonštrukcia Dispozícia: - vstupná chodba - priestranná špajza - kúpeľňa s murovaným sprchovacím kútom a s wc - kuchyňa - obývacia miestnosť - spálňa so vstavanou skriňou V suteréne bytového domu sa nachádzajú dve priestranné pivnice. Konštrukcia bytu, bytového domu: - stavebný materiál: tehla - jadro bytu: murované - okná: plastové - podlaha: plávajúca: obývacia miestnosť, spálňa, kuchyňa - podlaha: keramická: vstupná chodba, špajza, kúpeľňa s wc - znížené stropy: vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa s wc - kúrenie: ústredné + lokálne palivové - certifikovaná komínová vložka, priemer 130 mm - nové rozvody: elektrika, voda, odpad - príprava na bojler - strecha bytového domu: valbová: po rekonštrukcií - zateplenie bytového domu: áno - spoločné priestory: plastové okná, dvere, schránky, vrátnik: po rekonštrukcií Internet: - optický kábel Zariadenie, ktoré je súčasťou predaja: - kuchynská linka, vstavaná skriňa v spálni Parkovanie: - verejné Benefity nehnuteľnosti: - možnosť nainštalovania krbovej pece, čo Vám umožní znížiť náklady na vykurovanie - nie je nutná vstupná investícia - lokalita V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľnosti: - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad vlastníckeho práva k nehnuteľnosti právnikom - možnosť vybavenia financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. Viac informácií Vám poskytnem počas obhliadky, ktorú si môžete naplánovať na telefónnom čísle: 0904 816 018 alebo mailom na adrese: miroslav.mares@realityalpia.sk
Handlová
59 900 €
Apartmán v apartmánovom dome Maják na predaj
Ponúkame na predaj apartmán v apartmánovom dome Maják v rekreačnom areáli s termálnym kúpaliskom v Patinciach. Apartmán sa nachádza v kľudnej časti areálu, cca. 5 min. chôdze od wellnessu Patince. Rozlohu má 48 m2, so samostatným vchodom. Apartmán má veľkú obývačku spojenú s kuchyňou a s oddychovou časťou, kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC a chodbu. Kúrenie je elektrické. Okrem kúpeľne a WC sú všade plávajúce podlahy. Okná sú plastové so žalúziami. Celý objekt obklopuje prírodné a tiché prostredie so stromami. V prípade tento apartmán môžete využiť aj ako investíciu, nakoľko sa nachádza v areáli známeho termálneho kúpaliska a wellnessu s celoročnou prevádzkou. Bližšie informácie Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0903 957179 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Patince
42 000 €
Podnikateľský objekt na prenájom, A.Bernoláka, centrum, Ružomberok
Ponúkame na prenájom rekonštruované podnikateľské priestory nachádzajúce sa v centre mesta - ul. Antona Bernoláka v Ružomberku s výmerou 45 m2. Nachádzajú sa na 1.NP, skladajú sa z 3 častí: z hlavného priestoru, menšej kancelárie a skladové priestory resp. čakáreň. K dispozícii je aj toaleta a sprchy. Priestory majú plastové okná, podlaha je keramická dlažba, kúrenie je elektrické. Cena prenájmu 390,-€/ mesiac + 60 ,-€ energie/mesiac
Ružomberok
390 €/mes.
Podnikateľský priestor - odstúpenie zabehnutej firmy na ulici Žilinská cesta, Ružomberok
Reality Alpia ponúka odstúpenie zabehnutej firmy s 25 - ročnou tradíciou v oblasti predaja športových trofejí, pohárov, medailí a stolnotenisových potrieb. Podmienkou odstúpenia je pokračovanie v činnosti firmy. Priestor firmy je v nájomnom vzťahu. Predaj zahŕňa: - Kompletný inventár a zásoby tovaru - Rozsiahlu databázu stálych zákazníkov - Zavedené dodávateľské vzťahy - Know-how a odborné znalosti v oblasti športových ocenení a stolného tenisu - Inventár: regále, predajné pulty, vysokokapacitná kopírka, 2x počítač, farebná tlačiareň, 2x čiernobiela tlačiareň - Zásoby športových potrieb Investičný potenciál: Táto ponuka je ideálna pre podnikateľa, ktorý hľadá stabilný obchod s možnosťou okamžitého prevzatia a pokračovania v činnosti. Cena je dohodou po osobnom stretnutí a prehliadke firmy. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č.: 0915 873 086 alebo priamo na obhliadke.
Ružomberok
dohodou
Záhrada / 486 m2/ s drevenou chatou na predaj, Handlová
Realitná kancelária Alpia Vám ponúka na predaj záhradu s drevenou chatou v Handlovej v záhradkarskej osade Nad kúpaliskom. Záhrada má rozlohu 486 m2 je pripojená k pitnej vode, ktorá je privedená aj do chatky. Chata je zateplená, terasa je z borovicového dreva, má dve miestnosti , kúpeľňu s WC a predáva sa čiastočne dokončená - po dohode je možné ju dokončiť. Elektrinu je možné riešiť solárnymi panelmi. Záhrada ponúka krásne výhľady na okolitú prírodu , nachádzajú sa tu ovocné stromy, kríky a kvety . V okolí je možnosť turistiky, cykloturistiky a v blízkosti je občianska vybavenosť. Cena záhrady pred dokončením chaty je 46.500,- eur a po dokončení 56.500,- eur. Pre bližšie informácie nás môžete kontaktovať na tel. čísle 0915 751350, mailom : martina.steinhublová@realityalpia.sk
Handlová
dohodou
1-izbový byt na prenájom, Sklabinská, Centrum, Martin
Reality Alpia Vám ponúka na prenájom vkusne prerobený 1- izbový byt v lokalite Martin- Stará Ľadoveň. Rozloha bytu je 27 m2. Nachádza sa na 5. poschodí z 5 a orientovaný je na východnú stranu. Bytový dom je aktuálne bez výťahu, v blízkej budúcnosti je naplánované jeho vybudovanie. Dispozíciou bytu je vstupná chodba, otvorená izba spolu s kuchyňou, kúpeľňa s WC a nový balkón o výmere 1,5 m x 3 m. K bytu prilieha murovaná pivnica o výmere 3 m x 2 m. Byt sa prenajíma zariadený (viď foto). Cena nájmu je 400,-€ vrátane energií bez internetu a TV + 2 depozity. Voľný ihneď. Majiteľ uprednostňuje 1 osobu. Energetický certifikát nie je k dispozícií. Disponuje výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Emília Gajdošová na tel. č. 0908 555 810.
Martin
400 €/mes.
2-izbový byt na predaj, RNDZ - RENDEZ, Rača, Bratislava III
Ponúkame na predaj 2-izbový byt v projekte RNDZ - RENDEZ, Ulica Eduarda Wenzla 4, Bratislava - Rača, na 2. zo 6. poschodí, juhozápadná orientácia s rozlohou 63,29 m2 (byt 51,01 m2, loggia 12,28 m2) za cenu 179.000 €. Byt (A2.3.G) pozostáva zo vstupnej časti, obývačky s otvorenou dispozíciou kuchyne, spálne, loggie, kúpeľne s vaňou, umývadlom a WC. V byte s kvalitným štandardom je laminátová podlaha, v kúpeľni dlažba, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové okná s izolačným 3-sklom. Medzi bytovými domami je k dispozícii detské ihrisko s cvičiacou a oddychovou zónou s lavičkami. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, parky, ihriská, cyklotrasa, fitness a obchody. K bytu sa predáva kobka (K.A.54) v suteréne s rozlohou 1,81 m2 za cenu 2.500 €. K bytu sa predáva garážové parkovacie státie (GS.A.33) v suteréne s rozlohou 12 m2 za cenu 14.500 €. Cena spolu: 179.000 € + 2.500 € + 14.500 € = 196.000 € s DPH Vlastníkom nehnuteľnosti je spoločnosť, platca DPH. Voľné a k dispozícii ihneď.
Bratislava III - Nové Mesto
179 000 €
Súkromný komplex tri rodinné domy na predaj, Osádka, Dolný Kubín
Hľadáte súkromné bývanie v tichej lokalite s potenciálom na trvalé bývanie aj podnikanie? Potom ste na správnom mieste! Reality Alpia Vám ponúka na predaj tri tradičné chalupy v tichej lokalite obce Osádka. Scelením všetkých parciel získate pozemok s výmerou 933 m2, na ktorom sa nachádzajú tri nehnuteľnosti zapísané na liste vlastníctva ako rodinné domy, s pridelenými súpisnými číslami. Nehnuteľnosti sú vhodné na trvalé bývanie, rekreáciu, ako aj na podnikanie v oblasti turizmu. Stavba č.1 - 100r drevenica, ktorá v priebehu rokov prešla starostlivou rekonštrukciou s cieľom zachovať jej jedinečný charakter a rustikálnu krásu. Zastavaná plocha približne 60 m2. Podlahy betónový poter, na ktorom sú dreené dosky, PVC alebo keramická dlažba, okná pôvodné drevené dvojité, interiérové dvere pôvodné drevené. Strecha je pokrytá plechovou krytinou a krov bol kompletne vymenený v roku 1995. K domu bola taktiež pristavená útulná veranda. Omietky, rozvody vody, elektriny a odpadu realizované v roku 1985. Stavba je čiastočne podpivničená. Na 1 NP sa nachádza veranda so vstupom na terasku, vstupná chodba, priestranná izba, malá kuchynka, kúpeľňa s toaletou a menšia miestnosť. V podkroví sú dve obytné miestnosti. Kúrenie lokálne palivové, ohrev TÚV elektrickým bojlerom. Stavba č.2 - samostatne stojaci rodinný dom so zastavanou plochou 96 m2 s predsunutou garážou. Strecha sedlová, krytina pozinkovaný plech. Jedná sa o imitáciu zrubovej konštrukcie s drevným obkladom v kombinácií s hladkou váponnocementovou omietkou. Kompletná rekonštrukcia stavby bola ukončená v roku 2020. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží, podkrovia, bez podpivničenia. Stavba má dva zdroje tepla, ústredné elektrické kúrenie, ktoré je možné ovládať cez mobilnú aplikáciu a druhým zdrojom tepla je krb, ktorý je dopojený na ÚK a automaticky vie prepínať vetvy medzi elektr. kotlom. Stavba je napojená na elektrinu, obecný vodovod, žumpa s objemom 10m3. Eurookná dvojsklo, kryté okenicami. Dispozične pozostáva z: 1 NP: vstupná hala, kuchyňa, jedáleň spojená s obývacou miestnosťou, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, garáž, 2 NP: tri spálne s kapacitou 8 (10) osôb, Podkrovie: dve nezariadené miestnosti. Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom a požiarnym snímačom, taktiež s ovládaním cez mobilnú aplikáciu. Stavba č.3 - je pôvodná drevenica so zastavanou plochou približne 50 m2. Strešná krytina asfaltový šindeľ. Pozostáva z jedného nadzemného podlažia a podkrovnej časti. Vstup cez presklený gánok, chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, jedna obytná miestnosť vybavená funkčnou pecou slúžiaca ako kuchyňa a podkrovie pripravené na druhú obytnú miestnosť - spáleň. IS: elektrina, žumpa. Stavba má existujúce nové rozvody vody, potrebné už len dopojiť na vodovod. Ohrev TÚV elektrickým bojlerom. Obec Osádka sa nachádza na rozhraní Oravskej vrchoviny a Chočských vrchov, približne 9 km východne od Dolného Kubína. V okolí sa nachádzajú vhodné podmienky na letnú a zimnú turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a iné voľnočasové aktivity. Vzdialenosť od Kúpele Lúčky 7,8 km, krytá plaváreň Dolný Kubín 10km, Aquapark Gino Paradise Bešeňová15km, Sky park Kubínska hoľa 17 km, Aquapark Tatralandia 31 km. Táto ponuka je vhodná pre tých, ktorí chcú spojiť bývanie s podnikaním v jednom uzavretom komplexe. Viac informáciíí na tef. čísle : 0918 39 33 99.
Osádka
244 000 €
Chalupa, rekreačný domček v krásnom horskom prostredí, Valaská Belá
V krásnom prostredí v juhovýchodnej časti Strážovských vrchov v podhorskej obci Valaská Belá Vám ponúkam na predaj chalupu - rekreačný domček vhodnú pre ľudí, ktorí hľadajú ticho a pokoj ďaleko od rušných miest. Obec Valaská Belá sa nachádza v Trenčianskom kraji v regióne Horná Nitra, je vzdialená 31 km od okresného mesta Prievidza a 24 km od okresného mesta Ilava na Považí. Rozlohou je to jedna z najväčších obcí na Slovensku vzhľadom na to, že sa tu zachovalo viac ako 70 lazov roztrúsených po okolitých kopcoch a úbočiach. Množstvo starých domov, ktoré sa postupne menia na rekreačné chalupy nachádzajúce sa v lone prírody robia z obce vyhľadávanú turistickú oblasť s možnosťou mnohých voľnočasových aktivít spojených s pohybom v prírode, hlavne turistika, cykloturistika, hubárčenie a v zime možnosť lyžovania na neďalekom stredisku Homôlka. Pre obyvateľov poskytuje obec základnú občianskú vybavenosť, k dispozícií je škola, škôlka, potraviny, pohostinstvo, pravidelná autobusová doprava. Ponúkaná chalupa je situovaná v západnej časti obce v smere na Ilavu na južne orientovanom Stanákovom laze. Rozprestiera sa na pozemku s rozlohou 58 m2, ďalej k nej prislúcha pozemok s rozlohou 65 m2 a spoluvlastnícky podiel 1/16 na priľahlom pozemku s rozlohou 4947 m2, na ktorom figurujú všetci majitelia okolitých domov a chalúp. Jedná sa o dvojpodlažnú, čiastočne podpivničenú stavbu v osobnom vlastníctve, na liste vlastníctva evidovanú ako rodinný dom. Je postavená z kameňa v kombinácií s pálenou tehlou, strecha je sedlová pokrytá plechovou krytinou. Taktiež je napojená na elektrickú energiu, voda je k dispozícií v neďalekej studni. Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa s pôvodným sporákom na tuhé palivo a s jedálenským sedením, priestranná spálňa s pieckou na pevné palivo, obývacia miestnosť so zabudovaným krbom, podkrovie s výstupom na loggiu. Dostavbou podkrovia je možné rozšíriť obytnú plochu. Chalupa je momentálne využívaná na rekreačné účely, je udržiavaná, pripravená na okamžité užívanie. Súčasťou predaja je aj zariadenie. Cena: 50.000,-, seriózne jednanie, dohoda na cene možná. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľností. - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv právnikom. - prepis na nového odberateľa u dodávateľov energií - poradenstvo Viac informácií Vám rád poskytnem počas obhliadky, ktorú si môžete naplánovať na telefónnom čísle: 0904 816 018 alebo mailom na adrese: miroslav.mares@realityalpia.sk
Valaská Belá
50 000 €
3i rodinný dom s pozemkom / Hronsek
Ponúkame Vám na predaj moderný 3-izbový rodinný dom s garážovým státím a terasou, nachádzajúci sa v obci Hronsek s výbornou dostupnosťou (10-15min) do Zvolena a Banskej Bystrice. Ku domu patrí predzáhradka bez oplotenia ktorá dotvára otvorený a voľný priestor a záhrada v zadnej časti domu pre letné grilovanie a pokojné posedenie s rodinou. Dom so zastavanou plochou 129 m² s terasou a úžitkovou plochou 95 m² stojí na pozemku o rozlohe 457 m². Dispozične pozostáva z: • Predsiene • Veľkej obývacej izby spojenej s jedálenskou časťou • Kuchyne • Špajze • Spálne so šatníkom • Detskej izby • Kúpeľne a samostatného WC • Technickej miestnosti vid. pôdorys Predáva sa v stave holodom (komplet exteriér domu, omietky a stierky, elektrické podlahové kúrenie, elektro a vodoinštalácia, príprava na podlahy, okná a dvere - viac po telefóne) čo Vám dáva príležitosť pohodlného dokončenia podľa vlastných predstáv a požiadaviek. Rovnako tiež ponúkame možnosť dokončenia domu NA-KLÚČ. Obec Hronsek ponúka: • Pokojné prostredie v blizkosti prírody spojené s moderným bývaním • Škôlka, obchod, gastro, športový a detský areál, kultúrne pamiatky. • Výbornú dostupnosť do okolitých miest • Cyklotrasu ktorá prepája Zvolen s Banskou Bystricou • Iba 5 minút vzdialené kúpeľné mestečko Sliač Cena rodinného domu s pozemkom s DPH: 250.000 € Neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií a dohodnite si obhliadku. Telefón: 0903 730 316 Email: tapusik.realityalpia@gmail.com
Hronsek
250 000 €
3i Novostavba rodinného domu 10 minút od Zvolena
Ponúkame Vám na predaj moderný 3-izbový rodinný dom ktorý je súčasťou dvojdomu s garážovým státím a terasou nachádzajúci sa v obci Hronsek s výbornou dostupnosťou (10-15min) do Zvolena a Banskej Bystrice. Ku domu patrí predzáhradka bez oplotenia ktorá dotvára otvorený a voľný priestor a záhrada v zadnej časti domu pre letné grilovanie a pokojné posedenie s rodinou. Dom so zastavanou plochou 129 m² s terasou a úžitkovou plochou 95 m² stojí na pozemku o rozlohe 457 m². Dispozične pozostáva z: • Predsiene • Veľkej obývacej izby spojenej s jedálenskou časťou • Kuchyne • Špajze • Spálne so šatníkom • Detskej izby • Kúpeľne a samostatného WC • Technickej miestnosti vid. pôdorys Predáva sa v stave holodom (komplet exteriér domu, omietky a stierky, elektrické podlahové kúrenie, elektro a vodoinštalácia, príprava na podlahy, okná a dvere - viac po telefóne) čo Vám dáva príležitosť pohodlného dokončenia podľa vlastných predstáv a požiadaviek. Rovnako tiež ponúkame možnosť dokončenia domu NA-KLÚČ. Obec Hronsek ponúka: • Pokojné prostredie v blizkosti prírody spojené s moderným bývaním • Škôlka, obchod, gastro, športový a detský areál, kultúrne pamiatky. • Výbornú dostupnosť do okolitých miest • Cyklotrasu ktorá prepája Zvolen s Banskou Bystricou • Iba 5 minút vzdialené kúpeľné mestečko Sliač Cena rodinného domu s pozemkom s DPH: 250.000 € Neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií a dohodnite si obhliadku. Telefón: 0903 730 316 Email: tapusik.realityalpia@gmail.com
Zvolen
250 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 34