Rodinný dom na predaj /751 m2/ Banská Štiavnica
Útulný rodinný dom v Banskej Štiavnici, časť Štefutov, ponúka svojím budúcim majiteľom nielen pokojné bývanie, ale aj úchvatné výhľady na okolité scenérie Štiavnických Baní. Nachádza sa v tichej ulici, čo zabezpečuje maximálny komfort a relaxáciu. Jedná sa o starší dom, v ktorom prebehla čiastočná rekonštrukcia, ktorá zahŕňala odizolovanie domu, odvetranie, nové betónové podlahy, prípravu stien na omietky, nové okná a dvere. Dom je napojený na verejný vodovod a elektriku. Dom pozostáva z 3 obytných miestností, predsiene, kúpeľne s WC a technickej miestnosti. Pozemok má rozlohu 751 m2, plocha domu je 65 m2. Dom v danej lokalite môže na začiatok slúžiť ako príjemné víkendové miesto na oddych a postupom času ako celoročné bývanie. V stave rekonštrukcie v akej sa dom aktuálne nachádza, dáva jeho novému majiteľovi veľký priestor na dotvorenie podľa vlastných predstáv. Viacej informácií Vám poskytneme na telefónom čísle 0907803243.
Banská Štiavnica
150 000 €
2 izbový útulný kompletne rekonštruovaný byt v Komárne na predaj
Ponúkame na predaj útulný a kompletne rekonštruovaný 2 izbový byt v tichej lokalite Komárna. Tento byt predstavuje vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pohodlie mestského bývania spojené s pokojným prostredím. Byt s obytnou plochou 52 m² ponúka priestrannú a funkčnú dispozíciu, ktorá zahŕňa chodbu, kuchyňu, dve izby a veľkú kúpeľňu s rohovou vaňou, čo z neho robí ideálne miesto pre komfortné bývanie alebo relaxáciu po náročnom dni. Jeho komplexná rekonštrukcia zabezpečuje, že nový majiteľ sa môže nasťahovať bez potreby ďalších investícií. Kuchyňa, srdce každého domova, je plne vybavená a ponúka dostatok priestoru pre prípravu vašich obľúbených jedál. Spálňa a obývacia izba sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálne pohodlie a súkromie. Veľká kúpeľňa s rohovou vaňou je zase miestom, kde môžete relaxovať a načerpať nové sily. Byt je situovaný v tichej časti Komárna, ktorá ponúka vynikajúcu dostupnosť do centra mesta, ale zároveň poskytuje dostatok súkromia a kľudu. V blízkosti sa nachádzajú všetky dôležité občianske vybavenosti - školy, škôlky, obchody, lekáreň ako aj zóny pre voľnočasové aktivity. Cena tohto bytu je stanovená na 62 000 €, čo predstavuje atraktívnu investíciu, či už hľadáte nový domov pre seba a svoju rodinu, alebo príležitosť na prenájom. Byt je v osobnom vlastníctve, čo zjednodušuje a urýchľuje proces kúpy. Nezmeškajte príležitosť stať sa majiteľom tohto krásneho bytu v Komárne. Kontaktujte nás pre viac informácií alebo dohodnite obhliadku a presvedčte sa o kvalitách tohto bytu na vlastné oči. Vaša budúcnosť plná pohody a komfortu začína práve tu! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0903 957179 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
62 000 €
Záhradná chatka na predaj Čremošné
Reality Alpia Vám ponúka na predaj záhradnú chatku v obci Čremošné len 4 km od mesta Turčianske Teplice a 28 km od mesta Martin. Prístupová cesta je asfaltová, vstup na pozemok je vzdialený 20 m od cesty. Celková rozloha je 266 m2, z toho je 30 m2 zastavaná plocha. Dispozíciu tvorí spodné podlažie: obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, vedľajšia miestnosť, vrchné podlažie: spálňa. V exteriéri sa nachádza suché wc. Ako stavebný materiál bolo použité drevo a kameň. Okná sú drevené, strecha je pozinkovaný plech a je zateplená sklenou vatou, chatka je taktiež zateplená od spodu OSB doskami. Podlaha je vybetónovaná a na nej je položené PVC. Voda je napojená na obecný vodovod, elektrika je medená s napätím 400V a odpad prostredníctvom trativodu. Kúrenie je pieckou na tuhé palivo. K chatke prislúcha altánok o výmere 3 m2 x 3 m2. Náklady na smeti sú 50 € ročne. Mesačné náklady (elektrika+ voda) sú približne do 10€. Tichá a krásna lokalita pridáva chatke pocit súkromia a oddychovej rekreácie. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Romana Holotová na tel. č. 0907 651 922.
Čremošné
35 000 €
Pozemok na predaj v Ratkove
Reality Alpia Vám ponúka na predaj pozemok registra C s rozlohou 1094 m2. Nachádza sa v obci Ratkovo s katastrálnym územím Turany. Pozemok je slnečný, rovinatý a obklopujú ho krásne výhľady na okolité hory. Je umiestnený mimo zastavaného územia obce. Inžinierske siete sú priamo pri pozemku, kanalizácia sa aktuálne buduje v celej obci. Prístupová cesta je z dvoch strán. V okolí je aktuálne výstavba nových rodinných domov. V prípade záujmu o stavebné povolenie na výstavbu rodinného domu Vám vieme zabezpečiť špecialistu v danom obore. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Romana Holotová na tel. č. 0907 651 922.
Ratkovo
91 520 €
Na predaj 1 izbový byt v Komárne
Predstavujeme vám predaj útulného, kompletne rekonštruovaného 1 izbového bytu v Komárne. Tento útulný byt je dokonalým výberom pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú svoje prvé bývanie alebo investičnú príležitosť v príjemnom prostredí. Dispozícia a výbava Byt s celkovou úžitkovou plochou 27 m² situovaný na 9. poschodí zatepleného obytného domu je inteligentne rozložený a ponúka dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Pri vstupe vás privíta priestranná chodba, z ktorej sa dostanete do svetlej a vzdušnej izby. Táto hlavná izba slúži ako obývacia miestnosť s kútikom na spanie, kde každý meter je využitý na maximum pre vaše pohodlie. V izbe je zabudovaná klimatizácia. Samostatná kuchyňa poskytuje dostatok priestoru pre prípravu vašich obľúbených jedál. Nová kuchynská linka je vybavená zabudovanou umývačkou riadu, práčkou, mikrovlnnou rúrou a chladničkou. Celá kuchynská linka so spotrebičmi zostáva v byte, pričom na každý spotrebič je ešte platná záruka. Kúpeľňa je vybavená vaňou a wc. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane výmeny okien, podláh, kúpeľne a kuchyne. Kuchyňa bola kompletné rekonštruovaná v roku 2023. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená. Lokalita Byt sa nachádza v tichej a pokojnej časti Komárna. Dobrá občianska vybavenosť - obchody, školy, škôlky ako aj zóny pre voľnočasové aktivity a relax pri mŕtvom ramene Váhu. Pri obytnom dome je dostatočne veľké parkovisko. Byt je v osobnom vlastníctve, čo zjednodušuje a urýchľuje celý proces kúpy. Cena tohto jedinečného bytu je stanovená na 53 000 €, čo predstavuje vynikajúcu hodnotu vzhľadom na jeho stav, polohu a vybavenie. Nezmeškajte svoju príležitosť vlastniť tento krásny byt v Komárne. Neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa na vlastné oči o kvalitách tejto nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0903 957179 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
53 000 €
1-izbový byt na prenájom, Liptovská Sielnica, Liptovský Mikuláš
Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom 1- izbový byt s balkónom v tichej časti obce Liptovská Sielnica. Byt o výmere 36 m2 sa prenajíma kompletne zariadený a je voľný od 01.04.2024. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome s bezproblémovým parkovaním pred bytovým domom. V celom byte sú plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou, plastové okná. Dispozícia bytu pozostáva: - vstupná chodba s vešiakovou stenou a vstavanou roldor skriňou - kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi - murovaná kúpeľňa s vaňou, WC - priestranná obývacia izba s rozkladacím gaučom Cena nájmu je 420,- € / mesačne vrátane energií a internetu. Podmienkou je zloženie vratnej zábezpeky vo výške 420,- €. Nájomca hradí províziu realitnej kancelárii za sprostredkovanie vo výške 1. mesačného nájmu.
Liptovská Sielnica
420 €/mes.
3-izbový byt na predaj, Martin, Priekopa
Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v Martine, v mestskej časti Priekopa. Celková rozloha bytu je 63 m2 s prídavným balkónom o rozlohe 7 m2 a pivnicou o veľkosti 4 m2. Byt je dobre dispozične riešený, pozostáva z troch samostatných obytných izieb - obývačky, spálne a detskej izby. Okrem toho zahŕňa kuchyňu, kúpeľňu s WC a podlahovým kúrením, vstupnú chodbu a veľký balkón. Orientácia bytu na východ a západ. Celý byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa murované jadro, obklady, sanitu, plávajúce podlahy, novú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, interiérové dvere a zárubne, stierky a bezpečnostné vchodové dvere. Lokalita je veľmi výhodná, s kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane škôl, škôlok, obchodov (Tesco a LIDL vzdialené cca 150 m), zastávky MHD, nákupného centra a cyklotrasy. To robí túto nehnuteľnosť vhodnou pre rodiny s deťmi alebo kohokoľvek, kto hľadá pohodlný životný štýl s ľahkým prístupom k potrebným službám a zariadeniam. Na nehnuteľnosti nebol vystavený energetický certifikát.
Martin
128 500 €
Novostavba rodinného domu na predaj, Stošice, Liptovský Mikuláš
Moderný drevený bungalov v Stošiciach, Liptovský Mikuláš Máme pre Vás jedinečnú ponuku - novostavba rodinného domu v tichej časti Stošice v malebnom Liptovskom Mikuláši. Tento drevený bungalov s celkovou výmerou pozemku 616 m2 ponúka komfortné bývanie a možnosť dokončenia podľa Vašich predstáv. Parametre nehnuteľnosti: Typ domu: Drevený bungalov Strecha: škridla Zastavaná plocha: 129 m2 Celková výmera pozemku: 616 m2 Stav: Holodom s možnosťou dokončenia na kľúč Normy: Nízkoenergetická stavba Vybavenie: Podlahový systém: Caleo s možnosťou individuálnej regulácie tepla v každej miestnosti Príprava na osadenie krbového telesa v obývacej izbe Ohrev vody: príprava na bojler s prípravou na tepelné čerpadlo Príprava na rekuperačnú jednotku Zateplenie: 20 cm polystyrénom po obvode, 40 cm v strope Terasa: Prestrešená pre pohodlné posedenie vonku Dispozíčne: 3 x spálňa(v jednej je aj šatník) 1 x obývacia izba s výstupom na terasu 1 x kuchyňa 1 x špajza 1 x technická miestnosť 1 x samostatné WC 1 x kúpeľňa Infraštruktúra: Elektrická prípojka Vodovodná prípojka Kanalizácia Lokalita: Stošice ponúkajú tiché a priateľské prostredie s dobrou dostupnosťou ku všetkým potrebným službám. Blízkosť prírody a zároveň jednoduchá dostupnosť do centra Liptovského Mikuláša robí túto lokalitu ideálnym miestom pre Váš nový domov. Teraz máte možnosť získať moderný dom prispôsobený Vašim potrebám. Nezmeškajte túto šancu a kontaktujte nás ešte dnes!
Liptovský Mikuláš
235 000 €
Stavebný pozemok so stavebným povolením na výstavbu rodinného domu v obci Zolná pri Zvolene.
Na predaj Vám ponúkame stavebný pozemok o veľkosti 1159 m2, s platným stavebným povolením na výstavbu rodinného domu. Nachádza sa v malebnej obci Zolná, blízko Zvolena, a ponúka ideálnu príležitosť pre vaše nové bývanie. Pozemok je pripravený na okamžitú výstavbu s vodovodnou a elektrickou prípojkou . Lokalita obce Zolná je známa svojou pokojnou atmosférou a krásnou prírodou, čo z neho robí ideálne miesto pre váš domov. Popis pozemku: • Veľkosť: 1159 m2 • Orientácia: východ – západ • Sklon: rovina pozvoľne prechádzajúca do svahu • Inžinierske siete: elektrika, voda • Stavebné povolenie: vydané na rodinný dom Stručný popis domu na ktorý je vydané stavebné povolenie: • Nepodpivničený prízemný murovaný dom s pultovou strechou • Zastavaná plocha: 146,63 m2 • Úžitková plocha: 115,24 m2 • Obytná plocha: 73,82 m2 • Dispozícia: Zádverie, chodba, obývacia izba, kuchyňa, spálňa, 2 x šatník, 2 x kúpeľňa, dve izby a technická miestnosť. Z obývacej izby bude prístupná terasa a na pozemku zo severnej strany domu sa bude nachádzať oceľový prístrešok na dve autá. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť vytvoriť si vlastný dom presne podľa vašich predstáv v obci Zolná. Kontaktujte nás pre viac informácií alebo na obhliadku.
Zvolen
94 900 €
Na predaj slnečná záhrada v Hurbanove
Ponúkame na predaj záhradu v tichej, kľudnej záhradkársko-chatovej oblasti mesta Hurbanovo. Záhrada s celkovou rozlohou 485 m2 má rozmery cca 16x30 m a nachádza sa v blízkosti Hurbanovského kanála. Je kompletne ohraničená betónovým bariérovým plotom so 4m kovanou bránou. Na pozemku nájdeme novú prípojku na elektrinu a vŕtanú studňu, zároveň viacero ovocných stromov a kríkov. V súčasnosti sa tam nachádza obytný kontajner a menší sklad na náradie, avšak v cene je aj projekt s platným stavebným povolením na výstavbu záhradného domčeka so zastavanou plochou 48m2. Bližšie podklady zašleme na vyžiadanie. K pozemku vedie súkromná prístupová cesta, na ktorej má majiteľ spoluvlastnícky podiel. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle +421 905 886 406 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve a právnych službách.
Hurbanovo
32 000 €
3- izbový byt na prenájom, priamo v Centre mesta Martin
Reality Alpia Vám ponuka na prenájom 3- izbový byt priamo v centre mesta Martin, orientovaný je až na tri svetové strany juh, sever a západ. Jeho rozloha je 71 m2. Nachádza sa v tehlovom bytovom dome na 2. poschodí z 3. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, obývacia stena, sedacia súprava, plávajúca podlaha v kuchyni, dlažba v obývacej izbe a na chodbe, murované jadro, bezpečnostné dvere. Dispozíciou bytu je vstupná chodba, kúpeľňa s wc, komora ako úložný priestor, kuchyňa so vstupom do detskej izby, obývacia izba so vstupom do spálne. Byt sa prenajíma zariadený. Mesačné nájomné je 580€ na dve osoby, 600€ na 3 osoby, v cene nájmu sú už zahrnuté energie, správcovské poplatky, TV a k užívaniu bytu je možné doplniť aj internetové pripojenie + dva krát depozit vo výške mesačného nájmu. Byt je voľný od 01.05.2024. Nehnuteľnosť vďaka svojej polohe disponuje skvelou občianskou vybavenosťou. Bývanie je ideálne pre rodinku s deťmi, prípadne 3 dospelé osoby. Energetický certifikát nieje k dispozícií. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Emília Gajdošová na tel. č. 0908 555 810.
Martin
580 €/mes.
3- izbový byt Martin/Priekopa na predaj
Reality Alpia Vám ponúka na predaj 3- izbový byt po celkovej rekonštrukcii. Rozloha bytu je 66,9 m2 a nachádza sa na 1. poschodí. Rekonštrukcia: plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, kuchyňa na mieru, murované jadro, elektrické rozvody v silových častiach, nové stúpačky, podlaha a pod. Súčasťou bytu je aj loggia. Bytový dom je zateplený s výťahom. Veľkou výhodou je bezbariérový prístup. Poloha nehnuteľnosti vzhľadom na občiansku vybavenosť je skvelá. V okolí: Lidl, Tesco, škola, škôlka, zdravotné centrum, pošta, železničná stanica, MHD zástavka atď. Energetický certifikát na nehnuteľnosť nie je k dispozícií. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Emília Gajdošová na tel. č. 0908 555 810.
Martin
105 900 €
Novostavba, bungalov na predaj, Turčiansky Peter + 3D obhliadka + video prezentácia
Reality Alpia ponúka na predaj exkluzívny rodinný dom typu - bungalov v neďalekej obci Turčiansky Peter, len 4 km od Martina. Stavba je montovaný drevodom, nachádza sa vo veľmi tichom prostredí. Kolaudácia bola 6.12.2019. Dom pozostáva zo 4 izieb a jeho rozloha je 100 m2. Výhodou je veľké zateplené podkrovie. IS: elektrika, voda - obecný vodovod, kanalizácia, internet, satelit. Vykurovanie: kvalitná kachľová pec Hein, elektrické podlahové kúrenie. Podkrovie je zateplené: striekaná izolácia 35 cm do výšky, 25 cm do bokov. Ohrev teplej vody je napojené na bojler 80 L. Dispozične dom pozostáva: z oddelenej vstupnej chodby, obývacej izby s kuchyňou na mieru, špajze, spálne, hosťovskej izby, izby so vstavanými skriňami momentálne využívanej ako šatník, krásnej kúpeľne s wc a práčovňou so sociálnym zabezpečením. Výhodou sú veľmi nízke náklady 115 € na 3 osoby. Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom. Celková rozloha pozemku je 664 m2. Na pozemku sa nachádza garáž o výmere 5 m x 4 m, altánok s rozmermi 6 m x 4 m. Elektrická brána pri vstupe na pozemok. Energetický certifikát A1. Pripravili sme si pre Vás 3D obhliadku, pozrieť si ju môžete na nasledovnom linku: https://livetour.istaging.com/1cc1b16e-d2aa-4cc3-8f6e-0be80e67960c Video prezentácia sa spustí kliknutím na nasledovný odkaz: https://youtu.be/eJMj5XE54LU Cena energií: 112 Euro / mesiac
Turčiansky Peter
275 000 €
1- izbový byt typu bauring na predaj Martin- Ľadoveň
Reality Alpia Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný 1- izbový byt o rozlohe 30 m2 v zateplenom, bytovom dome v tichej lokalite mesta Martin- Ľadoveň. Nachádza sa na 4. poschodí a orientovaný je na východnú stranu. Celková rekonštrukcia prebehla v roku 2018. Dispozíciou bytu je vstupná chodba, otvorená izba spolu s kuchyňou, kúpeľňa s WC a nový balkón o výmere 1,5 m x 3 m. K bytu prilieha murovaná pivnica o výmere 3 m x 2 m. Bytový dom je aktuálne bez výťahu, v blízkej budúcnosti je naplánované jeho vybudovanie. Poloha nehnuteľnosti disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Mesačné náklady sú 150 € vrátane internetu aj TV. Byt sa predáva zariadený (viď foto). Výhodou je kamerový systém zabudovaný v celom bytovom dome. Byt je voľný ihneď. Energetický certifikát nie je k dispozícií. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Bc. Martina Bernátová na tel. č. 0907 547 733.
Martin
dohodou
Rodinný dom na predaj Zvolen-Môťová
Na predaj Vám ponúkame rodinný dom v meste Zvolen, situovaný na ulici 11. Marca v príjemnej časti Môťová. Jedná sa o dom postavený v roku 1950 z kameňa, ktorý prešiel v roku 2014 rozsiahlou rekonštrukciou, čo mu prinieslo moderný štýl a pohodlné bývanie. Dom disponuje prízemnou časťou a útulným podkrovím. Na prízemí sa nachádza zádverie, chodba, kúpeľňa s WC, dve samostatné izby a praktická technická miestnosť (práčovňa). V podkroví nájdete útulnú obývaciu izbu s jedálenským kútom a kuchyňou, spálňu a kúpeľňu s WC. Na prízemí je vybavený podlahovým elektrickým kúrením, v podkroví máte k dispozícii piecku na tuhé palivo a klimatizáciu, čo zabezpečuje príjemnú teplotu počas celého roka. K domu patrí zastrešené parkovacie miesto a útulný spoločný dvor. V prednej časti dvora sa nachádza menšia budova, vhodná ako skladový priestor. V zadnej časti dvora je zariadené miesto na grilovanie, ideálne pre rodinné stretnutia a príjemné letné večery. Dom je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu a elektrickú sieť, s možnosťou pripojenia plynu. Ak túžite po útulnom a dobre vybavenom dome v meste Zvolen, neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií alebo na obhliadku. Tento dom môže byť vaším novým domovom, ktorý ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj kvalitu života pre vás a vašu rodinu.
Zvolen
279 000 €
2-izbový byt na predaj, Geologická, Podunajské Biskupice, Bratislava II
Ponúkame na predaj 2 izbový byt nachádzajúci sa v tehlovej bytovke na Geologickej ulici v Podunajských Biskupiciach. Byt má celkovú rozlohu 58 m2, nachádza sa na druhom poschodí bez výťahu. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2006. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne a WC. Orientovaná je na juhovýchod. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu. Možnosť hypotekárneho úveru. Mesačné poplatky spojené s užívaním bytu: cca 130,- € /1 osoba mesačne spolu s energiami.
Bratislava II - Ružinov
195 000 €
Komerčný priestor, /226m2/, Žilina
Reality Alpia Vám ponúka na prenájom komerčný priestor, /226m2/, Žilina. K dispozícii je priestor určený na komerčné využitie alebo kancelárie. Priestor môže byť poskytnutý v dvoch variantoch a so samostatným alebo zdieľaným prístupom. Výhodami sú dobre dostupná lokalita a zachovalý stav priestorov. Bonusmi sú kuchynka a dostatok parkovacích miest. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č.: 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Žilina
dohodou
3 izbový byt Centrum, na predaj
Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Centre mesta Martin. Byt je o výmere 65 m2, má loggiu. Veľkou výhodou bytu je špajza v kuchyni a samostatný šatník v chodbe. Orientácia: sever - západ Špajza: v kuchyni Šatník: v chodbe - samostatný Poschodie: 10 z 13 poschodí Výťah: dva v bytovke Stav bytovky: rekonštrukcia Stav bytu: čiastočná rekonštrukcia / upravené umakart jadro, bezpečnostné dvere, vstavaná skriňa v chodbe, podlahy - vinyl v kombinácii laminát, omietky/ Náklady: 170 eur/ + osoba plus energie Po kúpe bude byt okamžite voľný. Nachádza sa na dobrom mieste v meste, blízko pešia zóna, obchodné centrum, športoviská, zastávky MHD, vlaková a autobusová stanica. Na nehnuteľnosti nebol vystavený energetický certifikát.
Martin
dohodou
2-izbový byt / 39m2 /, Bytča
Reality Alpia Vám ponúkajú na prenájom čiastočne zrekonštruovaný 2-izbový byt bez balkóna / 39m2 / v Bytči. Byt sa nachádza na 3. poschodí v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Dispozícia: -vstupná chodba -kuchynský kút -kúpeľňa s WC -dve samostané izby Výhodou je dostatočný počet parkovacích miest pred bytovým domom. Zárukou spokojného bývania je vynikajúca lokalita a kompletná občianska vybavenosť. Prenájom je vhodný pre max 2 osoby, bez domácich zvierat. Energetický certifikát nebol k nehnuteľnosti vyhotovený. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle 0904 536 226 alebo milos.tancibok@realityalpia.sk
Bytča
400 €/mes.
Na prenájom 2 izbový byt s balkónom v Komárne
Ponúkame Vám na prenájom rekonštruovaný a zariadený 2-izbový byt s balkónom na Petöfiho ulici v Komárne. Rozloha bytu je 52 m2, nachádza sa na druhom poschodí s výťahom. Byt sa vydáva kompletne zariadený ako na fotkách. Cena mesačného nájmu vrátane réžie je 500 €/mesiac a kauciu je nutné zaplatiť vo výške dvoch mesačných platieb. Byt je hneď k dispozícii. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 795 565.
Komárno
500 €/mes.
1. izbový byt na prenájom, Nábr.Sv.Cyrila, Prievidza
Reality Alpia ponúka na prenájom 1. izbový byt na ulici Sv.Cyrila v Prievidzi. Byt sa nachádza na 1. poschodí v zateplenom bytovom dome. Je v udržiavanom stave a prenajíma sa čiastočne zariadený. Cena mesačného nájmu s energiami pre jednu osobu je 360,- eur. Pri dvoch je to 380 eur. Vhodný maximálne pre 2 osoby. Voľný od 1.4.2024. Platí sa mesiac vopred + depozit a sprostredkovateľský poplatok. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0915288136 alebo mailom na michal.fabis@realityalpia.sk
Prievidza
360 €/mes.
Kancelárie, administratívne priestory / 82m2 / - Bytča
Reality Alpia Vám ponúkajú na prenájom nové kancelárske priestory / 82m2 / v Bytči. Nachádzajú sa v polyfunkčnej budove na 2. poschodí s výťahom. Dispozičné riešenie: -tri miestnosti -kuchynka -zádverie a samostatná toaleta. Výhodou v cene nájmu je vybavenie kancelárií, štandardné pripojenie na internet a kúrenie. Spotreba elektrickej energie a vody sa fakturuje podľa skutočného stavu meračov. Parkovanie je možné bez vyhradeného parkovacieho miesta priamo pred budovou, ktoré je určené pre verejnosť. Bonusom je, že v budove sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácia a raňajkový bufet. Cena nájmu je 496,-EUR bez DPH/mesiac. Na budovu nie je vydaný energetický certifikát. Pre viac informácií alebo pre dohodnutie osobnej obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0904 536 226 alebo milos.tancibok@realityalpia.sk
Bytča
496 €/mes.
Na prenájom 2-izbový byt s vlastným kúrením a parkovaním v centre mesta Komárno
Ponúkame na prenájom 2-izbový tehlový byt s balkónom s vyhradeným parkovaním v centre mesta Komárna. Rozloha bytu je 54 m2, nachádza sa na druhom poschodí bez výťahu. Prislúcha mu veľká murovaná pivnica, v ktorej sa nachádza plynový kotol, ktorý zabezpečuje kúrenie. Byt prešiel pre pár rokmi kompletnou rekonštrukciou. Prenajíma sa čiastočne zariadený. Výhodou je vlastné kúrenie a ohrev vody, ktorý zabezpečí nízku réžiu. V teplých mesiacoch spríjemní bývanie klimatizácia. Cena mesačného nájmu vrátane réžie je 540 €/mesiac a kauciu je nutné zaplatiť vo výške dvoch mesačných platieb. Byt je hneď k dispozícii. . Správu zabezpečuje SBD. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel. č. 0905 795 565.
Komárno
540 €/mes.
3,5 izbový byt na predaj, 82 m2, J.Murgaša , Prievidza
Ponúkame Vám na predaj slnečný - 3,5 izbový byt o výmere 85 m2, zasklená loggia, balkón plus zateplená murovaná pivnica. Tento útulný a slnečný byt sa nachádza na ulici J. Murgaša ( ČÍNSKY MÚR ) vo vyhľadávanej časti sídliska Píly v Prievidzi. Byt prešiel rekonštrukciou pred pár rokmi. Je praktický, funkčný a záujemca sa môže ihneď nasťahovať a užívať. Všetko v byte je funkčné. Vlastnosti bytu: Byt sa nachádza na 3. poschodí s pekným výhľadom. Orientácia bytu je V/Z. Je to útulný, pohodlný priestor pre rodinné bývanie. Má 3 izby s funkčným usporiadaním, plus veľký šatník, alebo pracovňa s loggiou, ktorá je zasklená. Byt má certifikované bezpečnostné dvere a všetky nové interiérové dvere. V chodbe bytu je senzorové osvetlenie s vymurovanou a osvetlenou Nikou . V byte sú:  plávajúce podlahy  vymenené kvalitné plastové okná ( zn. ALFAPLAST )  každá miestnosť má 1 sieťku proti hmyzu  žalúzie sú nové , tzv. Deň a noc. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka ( zn. Decodom) so zabudovanou umývačkou riadu, plynovou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnná rúra a chladnička. V obývačke je vymenená sedacia súprava. Spálňa je nová. 3. izba je aktuálne zariadená ako pracovňa, v minulosti bola používaná ako detská izba. Dlažba sa nachádza v kúpeľni a v samostatnom WC. WC má Geberit, samostatné umývadlo a praktickú bidetovú spršku. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, pračka a kúpeľňový nábytok. Stúpačky v byte boli vymenené. 2 Plynové hodiny, sifóny a vodovodné batérie sú aktuálne nové. Dom je zateplený. V dome sa nachádza miestnosť na odkladanie bicyklov a kočíkov. Výťah je po rekonštrukcii. Susedia sú príjemní. Lokalita a okolie: Byt sa nachádza v okrajovej časti sídliska Píly, kde môžete oceniť pokojné prostredie a súčasne výbornú dostupnosť k základným službám, ako sú obchody, reštaurácie, školy a škôlky, doprava, autobusová a železničná stanica, centrum mesta a iné. Parkovanie je aktuálne bez problémov ! Dodatočné informácie: Tento byt je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú komfortné a kvalitné bývanie v meste. Jeho útulný interiér a praktická dispozícia bytu ponúkajú pohodlie a príjemné prostredie pre nových obyvateľov. Kontakt: Pre bližšie informácie, alebo zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0915288136 ,alebo emailovej adrese michal.fabis@realityalpia.sk. Nezmeškajte príležitosť získať tento byt, ktorý môže byť vaším novým domovom. Kontaktujte nás ešte dnes! Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Možnosť hypotekárneho úveru, s ktorým vybavením vám radi pomôžeme.
Prievidza
137 500 €
1-izbový byt na predaj, Hornopotočná, Stred (Staré mesto), Trnava
Ponúkame na predaj priestranný 1-izbový byt na Hornopotočnej ulici v historickom centre Trnavy s rozlohou 41 m2 plus veľká terasa 9m2 a sklad/pivničná kobka 2m2. Byt sa predáva zariadený. Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi bola vyrobená na mieru. Ideálny na prenájom. Možnosť získať rezidenčné parkovanie v centre mesta. Možnosť prenajať alebo dokúpiť garážové státie v podzemnej garáži. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefonnom čísle 0905 868 037 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Trnava
153 000 €
Moderný 3-izbový byt C3 s 2 terasami a 2 parkovacími miestami v Liptovskej Teplej – Investičná Príle
Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v obci Liptovská Teplá, len kúsok od Thermal parku Bešeňová. Cena nehnuteľnosti je vrátane DPH. Byt sa predáva v štádiu holo bytu, pripravený na vaše osobné úpravy, a nachádza sa na prízemí so samostatným vchodom. Parametre bytu: - Celková výmera: 85,48 m² - Úžitková plocha: 55,54 m² - Terasa 1: 16,81 m² - Terasa 2: 13,13m² - Dispozícia: Obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou, 2 izby, kúpeľňa, WC, chodba - Okná: Plastové okná s izolačným trojsklom - Vybavenie: Podlahové elektrické kúrenie, programovateľné priestorové termostaty s možnosťou diaľkového ovládania, dátové a TV rozvody, video vrátnik s diaľkovým ovládaním Výhody: - Pripravené na osobné úpravy podľa vášho štýlu - Dve parkovacie miesta na vyhradenom parkovisku - Bezproblémový prístup k atraktívnym destináciám: Thermal park Bešeňová, kúpele Lúčky, Tatralandia, lyžiarske strediská (Jasná, Malinô Brdo, Kubínska Hoľa) - Ideálna poloha pre turistiku v Nízkych Tatrách, Chočských Vrchoch a Veľkej Fatre Investičná príležitosť: - Skvelé miesto na bývanie s jedinečným prostredím - Potenciál pre výbornú investíciu Fotografie: Priložené fotografie sú vizualizáciou a slúžia ako inšpirácia pre možnosti úprav. Kontakt: Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č.: 0915 873 086 alebo priamo na obhliadke.
Liptovská Teplá
197 372 €
Novostavba dvojpodlažného rodinného domu na predaj, Košťany nad Turcom
Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu, ktorá sa nachádza len 2 km od mesta Martin, v obci Košťany nad Turcom. Dom leží na rovinatom pozemku o výmere 575 m2 v novovybudovanej lokalite s ďalšími novostavbami domov. Ide o dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 143 m2, ktorý bude dokončený v stave HOLODOM. Momentálne prebieha príprava na výstavbu s dôrazom na kvalitu materiálov. Dispozícia: 1. NP: vstupná chodba so schodiskom do obytného podkrovia, obývacia mestnosť s kuchyňou a priamym vstupom na terasu /terasa nie je súčasťou ceny, vieme zabezpečiť/, izba, komora na potraviny, WC s kúpeľňou a technická miestnosť Obytné podkrovie: 3 izby, samostatné WC, kúpeľňa a šatník Vstup z južnej strany je v letnom období otvorený, v zimnom období sú osadené posuvné steny. V štádiu HOLODOM sa nachádza: - novostavba RD je pravidelného tvaru pôdorysných rozmerov 10,8 m x 8,5 m, výška stropov: 2,6 m - nosný systém tvoria murované steny z tvárnic YTONG hrúbky 450 mm - strecha bude plechová, sedlová, antracitová, drevený krov - okná a balkónové dvere budú plastové vo farbe antracit s izolačným 3-oj sklom, vnútorné aj vonkajšie parapety - vchodové dvere hliníkové vo farbe antracit s viacbodovým uzamykaním - novostavba ponúka budúcnosť moderného a šetrného bývania, kde už bude mať nový majiteľ predprípravu na fotovoltaiku na streche - predpríprava na krb v obývačke - elektroinštalácia - je prevedená v súlade so stanovením prostredia v zmysle platných STN - objekt je chránený bleskozvodom - vodoinštalácia a kúrenie - sadrokartónové stropy - náter 2x IS: voda, elektrika, kanalizácia Vykurovanie: teplovodné podlahové kúrenie s centrálnym termostatom a pridružným termostatom na horné poschodie. Ohrev TUV-110 litrový bojler s vyhrievacím telesom. Príjazdová cesta až k domu je asfaltová. Pôdorys pošlem na vyžiadanie. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. Pre viac informácií alebo obhliadku ma kontaktujte: Bc. Martina Bernátová, t.č.: 0907 547 733
Košťany nad Turcom
218 000 €
Rodinný dom Centrum na predaj, časť Odtoky
Ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom v Centre mesta martin - časť Odtoky. Pozemok je o výmere 462 m2. Dom je dvojpodlažný, výmera spodného podlažia je 95 m2, výmera vrchného podlažia je 95 m2. Materiál: kvádra, vnútorné priečky tehla, zateplený Počet izieb: 7 vrátane obývacej izby Kúrenie: plynové, nový kotol Attack IS: elektrika, verejný vodovod, plyn, studňa na pozemku Podpivničenie: 1/3 Strecha: hliníkový plech - 12 ročná, zateplená v r. 2024 Rekonštrukcia: 2024 Okná: plastové Parkovanie: vo dvore, pred domom, prístrešok na pozemku Dispozícia: prízemie: kuchyňa spojená s obývačkou, špajza z kuchyne, chodba, 2 izby, kúpeľňa s wc /sprchový kút/ Vrchné podlažie: 4 izby, výstup na južnú terasu, kúpeľňa s wc /vaňa/ Dom má výbornú polohu, blízko hlavný ťah na ZA a BB, kúpalisko, Centrum mesta - pešia zóna, nemocnica, školy a škôlky, obchodná sieť. Nachádza sa mimo hlavnej cesty, v tichej časti lokality Odtoky, mimo vlakovej trate. Je okamžite voľný, bez ťarchy. Na nehnuteľnosti nebol vystavený energetický certifikát. Ponuka: dom je možné vymeniť za byt v Martine alebo Vrútky plus doplatok po dohode obidvoch strán
Martin
350 000 €
Pozemok na poľnohospodárske prípadne rekreačné účely /1613 m2/, Krasňany
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj slnečný pozemok vhodný na poľnohospodárske, prípadne rekreačné účely o veľkosti 1613 m2 a približných rozmeroch 116 x 14 metrov. K pozemku vedie štátna poľná cesta, IS nie sú vybudované. Pozemok sa nachádza v extraviláne obce Krasňany s nádherným výhľadom na Malú Fatru. Viac informácií Vám radi poskytneme na čísle 0905358191 alebo na www.realityalpia.sk
Krasňany
16 130 €
Rodinný dom na predaj, Šelpice
Predám 4-izbový RD v Šelpiciach po čiastočnej rekonštrukcii, s úžitkovou plochou 110m2, na pozemoku s rozlohou 800m2. Dispozíca RD: Pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je prechod do pivnice a na povalu a samostatná toaleta. Z chodby je ďalej vstup do jednej zo spální a vstup do spojenej obývačky s kuchyňou. Z obývačky je prechod do dvoch ďaľšich izieb. Dom má na komplet vymenenú strešnú krytinu - čierna Bramac, strešné laty a fólie. Dom je v pôvodnom stave, na komplet vyprataný, celý podrezaný a odizolovaný. Dom je v štádiu hrubej stavby. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa. Dom má všetky inžinierske stiete vrátane obecnej vody, elektriny, plynu a žumpy. Dom je pripravený na dokončenie podľa vlastných predstáv. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefonnom čísle 0905 868 037 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Šelpice
dohodou
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 33