Skladový objekt, / 715m2/, Žilina - Lietavská Svinná
Reality Alpia Vám ponúkajú na prenájom skladový objekt, / 715m2/, Žilina - Lietavská Svinná. K dispozícii je priestor určený na skladovanie s rozmerami cca 65x11m a možnosťou úpravy výmery. K dispozícii je el. energia 230/400V. Prístup 24/7. Výhodami sú dobre dostupná lokalita a možnosť prispôsobenia podľa vlastného zámeru. Bonusmi sú nové okná a nová betónová podlaha. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č.: 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Lietavská Svinná - Babkov
dohodou
3-izbový byt na predaj, Vrútky
Ponúkame na predaj 3-izbový byt o výmere 79,44 m2 v lokalite Vrútky. Byt sa nachádza priamo v centre mesta, blízko vlakovej a autobusovej stanice. Bytovka, v ktorej sa nachádza 6 samostatných bytovyých jednotiek bola zrekonštruovaná 10 rokov dozadu. Pôvodná stavba je postavená z pálenej tehly, strecha je šikmá, šindel 5 ročný. Každý byt má samostatné plynové kúrenie a pivnicu. Daný byt je na 3. poschodí, orientovaný na východnú stranu. Predáva sa kompletne vybavený a zariadený. Kuchynská linka bola robená na mieru so spotrebičmi /chladnička, práčka, zabudovaná rúra, indukcia, digestor, mikrovlnka/. Dispozícia: veľká obývacia izba prepojená s kuchyńou, chodba, 2 samostatné izby, WC spojené s kúpeľňou. Náklady na bývanie sú 150 / 2 osoby. Byt ma vlastné parkovacie miesto. Areál bytovky je oplotený. Byt je kvalitne prerobený, na rekonštrukciu boli použité kvalitné materiály. K bytu prislúcha pivnica. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát.
Vrútky
170 000 €
Veľký rozostavaný rodinný dom vhodný aj na podnikateľské účely, Liptovské Revúce
Ponúkame na predaj rozostavaný rodinný dom vhodný na penzión (obytný dom) v obci Liptovské Revúce. Celá nehnuteľnosť pozostáva z troch podlaží s možnosťou dokončenia podľa vlastných predstáv a potrieb. Zastavaná plocha objektu je cca 160 m2, úžitková plocha celého objektu je 430 m2 (143 m2 jedno podlažie). Do objektu je privedená voda, elektrina, odpad je riešený septikom. Na celom objekte sú 5 komorové plastové okná, tiež strešné okná VELUX a dvere s izolačným dvojsklom. Vzhľadom na veľkosť a lokalitu odporúčame nehnuteľnosť dokončiť a prevádzkovať ako penzión, alebo rozpredať ako apartmánové byty. Na objekt je vypracovaná štúdiá na penzión. V blízkosti sa nachádza rekreačný komplex Gothal Liptovská Osada, lyžiarske stredisko Donovaly, Skipark Ružomberok, ferrata Dve veže.
Liptovské Revúce
150 000 €
Skladový objekt, / 300m2/, Žilina - Lietavská Svinná
Reality Alpia Vám ponúkajú na prenájom skladový objekt, / 300m2/, Žilina - Lietavská Svinná. K dispozícii je priestor určený na skladovanie s rozmerami cca 30x10m. K dispozícii je el. energia 230/400V. Prístup 24/7. Výhodami sú dobre dostupná lokalita a možnosť prispôsobenia podľa vlastného zámeru. Bonusom sú nové okná a nová betónová podlaha. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č.: 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Lietavská Svinná - Babkov
dohodou
Rodinný dom na predaj, Tužina
Reality Alpia pripravuje na predaj dvojpodlažný rodinný dom v obci Tužina, okres Prievidza. Základné údaje: - Počet izieb 3. - Pozemok : 3015 m2 - Pôvodný stav Dispozícia: -Pivničné priestory: práčovňa, kotolňa, sklad 1.Np.- Vstupná predsieň,obývacia miestnosť, spálňa, kuchyňa, kúpelňa, Wc 2.Np. 1 izba, povala K domu prislúcha drevená prístavba využívaná ako garáž a sklad. Ďalej sa na pozemku nachádza drevená dieľňa a murovaná hospodárska budova na chov domácich zvierat. Strecha je sedlová, kúrenie na pevné palivo a elektriku, obecný vodovod, vlastná studňa na pozemku. Pre viac informácii nás prosím kontaktujte na tel.č. 0915288136, alebo mailom na michal.fabis@realityalpia.sk
Tužina
125 000 €
Novostavba 4izbového domu v prevedení holodom so záhradkou v obci Jahodná
Reality ALPIA Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného dvojdomu. Dom je postavený z kvalitných a moderných materiálov tak, aby spĺňal všetky požiadavky klienta. Predáva sa 1 bytová jednotka s pozemkom o veľkosti 219 m2, úžitková plocha je cca 110 m2. Dispozične pozostáva na prízemí z predizby so schodiskom, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, špajze, priestrannej obývačky s kuchyňou a stolovaním, kde je možnosť vybudovať terasu, keďže sú tu osadené terasové dvere. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby a samostatná toaleta. Dom sa predáva v stave holodom. Je vybudované podlahové kúrenie na princípe tepelného čerpadla, ktorým sa súbežne pripravuje aj teplá voda. Exteriér domu je dokončený, zateplený a omietnutý. Pred pozemkom sú vyhotovené parkovacie miesta pre 3 autá. Obec Jahodná sa nachádza 10km od Dunajskej Stredy a 19km od Galanty. Rozprávkové prostredie Malého Dunaja Vám a Vašim deťom zaručí príjemné strávenie voľného času s prechádzkami či cykloturistikou. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 457 557 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Jahodná
95 000 €
2-izbový byt s loggiou, /52,5 m2/, Žilina - BULVÁR
Reality Alpia Vám ponúkajú na prenájom zariadený 2-izbový byt s loggiou, /52,5 m2/, Žilina-BULVÁR. Byt sa ponúka čiastočne zariadený a nachádza sa v zateplenom bytovom dome. Parkovanie je na rezidentskú kartu. Zárukou pokojného bývanie je vynikajúca lokalita a kompletná občianska vybavenosť. Energeticky certifikát nie je k dispozícii. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0902 371 501 alebo www.realityalpia.sk.
Žilina
470 €/mes.
Rekreačná chata
Reality Alpia: Ponúkame Vám na predaj rekreačnú chatu vhodnú na relax, komerčné využitie alebo aj na trvalé bývanie. Nachádza sa v obci Dešná s výbornou dostupnosťou. Celý objekt je v zachovalom udržiavanom stave. Nehnuteľnosť ponúka v štyroch samostatných izbách celkom 20 lôžok, 2x WC, 2x sprcha, kuchyňa, spoločenská miestnosť. V samostatne stojacej budove sa nachádza sauna, odpočiváreň a garáž. Pod prístreškom je možnosť vonkajšieho posedenia pri krbe a relax v jakuzze. Deti môžu šantiť na detskom ihrisku, prípadne s rodičmi sa venovať cykloturistike a hubárčeniu v blízkom okolí. Zima v tejto lokalite poskytuje veľa krásnych zážitkov na bežkách alebo v neďaľekom lyžiarskom stredisku lyžovačku na viacerých zjazdovkách. Veľkým bonusom tejto nehnuteľnosti je možnosť komerčného využitia, nakoľko je tu už zabehnutá klientela. Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát Bližšie informácie Vám poskytneme na tel.č.: 0948 885 800 alebo na www.realityalpia.sk Cena energií: 100 Euro / mesiac
Lysá pod Makytou
264 500 €
5 izbový byt na predaj, mezonet, Vrútky, záhradka, garáž
Ponúkame na predaj 5 izbový byt, typ mezonet na predaj vo Vrútkach, blízko ZŠ a škôlky. Byt sa nachádza v tehlovej, 2 podlažnej bytovke na 2 poschodí. Orientácia je sever - juh. Časť podkrovia sa stavebne upravilo a pričlenilo k pôvodnému 2 izbovému bytu. V podkroví vznikli 3 samostatné izby a nová kúpelňa s wc. Nová úžitková plocha celého bytu je 128,28 m2, pôvodný byt bol 56,48 m2. Prerábka je doložiteľná stavebným a kolaudačným rozhodnutím. Vytvorilo sa nové schodisko, strecha bola zateplená minerálnou vatou, protipožiarnym sadrokartónom a osadili sa strešné okná Velux, nosná konštrukcia YPOR 375 mm. Kúrenie je samostatné, vlastné, plynové cez plynový kotol. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane balkóna. Predáva sa aj s garážou o výmere 22 m2, a záhradou 25 m2 ktoré sa nachádzajú priamo v areáli oplotenej bytovky. Strecha na bytovke bola robená 12 rokov dozadu s 50 ročnou zárukou. Mesačné náklady spojené s užívaním bytu sú 50 eur fond opráv, elektrika 40 eur, plyn 90 eur. Každý rok sú preplatky. Cena za garáž je 15000 eur a je mimo nastavenej ceny. Byt je možné kúpiť aj bez garáže. K bytu prislúchajú dve murované pivnice.
Vrútky
158 000 €
Pozemky, orná pôda, TTP, 81216 m2, Handlová, k.ú. Morovno, okres Prievidza
Realitná kancelária Alpia Vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj pozemky v osobnom vlastníctve s celkovou výmerou 81 216 m2 v obci Handlová v katastrálnom území Morovno, okres Prievidza. Lokalita: obec Morovno sa nachádza v severnej časti pohoria Vtáčnik, západne od mesta Handlová, neďaleko okresného mesta Prievidza, región Horná Nitra v Trenčianskom kraji. Jedná sa o viacero parciel registra ,,E", umiestnených v extraviláne aj v intraviláne obce. Extravilán: parcely s celkovou výmerou 77 847 m2 Intravilán: parcely s celkovou výmerou 3369 m2 Veľkou výhodou je jeden majiteľ - NIE PODIELY. Druh pozemkov: Orná pôda, trvalý trávny porast, záhrada. V prípade záujmu pošlem rozpis jednotlivých parciel aj s výmerou. MOŽNOSŤ ODKÚPENIA PARCIEL AJ SAMOSTATNE. Cena: - parcely v intraviláne: 5 eur/m2 - parcely v extraviláne: 3 eur/m2 PRI SERIÓZNOM JEDNANÍ DOHODA ISTÁ, POPRÍPADE CENU NAVRHNITE. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľností. - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv právnikom Kontakt: 0904 816 018 alebo mail: miroslav.mares@realityalpia.sk
Handlová
dohodou
Rodinný dom na predaj, Iľanovo
Reality Alpia Vám ponúka na predaj už zabehnutý apartmánový dom nachádzajúci nielen v prírodne, ale aj na bývanie lukratívnej, prímestskej časti Liptovský Mikuláš - Iľanovo. DISPOZÍCIA: - Predná časť domu pozostáva zo 4 apartmánov kompletne vybavených s kapacitou ubytovania 16 lôžok, každý o výmere 40 m2. Vykurovanie je riešené podlahovým kúrením a zdrojom tepla je tepelné čerpadlo, ktoré je využité aj na ohrev TÚV. Tým sa dosiahli nízke prevádzkové náklady cca 180 €/ mes. Kanalizácia – samo-dočistovacia žumpa. - Zadná časť domu pozostáva z 3-izbového nadrozmerného bytu, ku ktorému prislúcha terasa, garáž, miestnosť pre technické vybavenie a ďalšie úložné a skladovacie miestnosti na chod celého objektu o výmere 120 m2 - Lukratívnosť nehnuteľnosti dotvára okrasná a úžitková záhrada, rozdelená do terás, kde sa nachádza priestranný altánok s dvoma slnečnými terasami a detským kútikom. Celková výmera pozemku je 748 m2 s kapacitou parkovacích miest pre 5 automobilov. Nehnuteľnosť bola postavená a skolaudovaná v roku 2011. Na LV je nehnuteľnosť zapísaná ako rodinný dom, na základe čoho je možné získať hypotekárny úver po splnení určitých podmienok. Prevzatím kľúčov preberiete nielen pekne a kvalitne postavenú nehnuteľnosť, ale aj chod zabehnutého apartmánového domu s už osvedčenou a vybudovanou klientelou. Bližšie informácie Vám poskytnem na tel. čísle 0915 524 451.
Liptovský Mikuláš
1 €
Na predaj starší rodinný dom v obci Pribeta
Ponúkam vám na predaj 3-izbový rodinný dom v obci Pribeta, len 20 km od Komárna. Rodinný dom sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite. Prístupová cesta k pozemku je z dvoch strán. V obci Pribeta je výborná občianska vybavenosť, nachádza sa tam obecný úrad, predajňa potravinárskeho a nepotravinárskeho tovaru, čerpacia stanica, bankomat, knižnica, pošta, vlaková zastávka, základná škola, materská škola. Rodinný tehlový dom má úžitkovú plocha domu 104 m2 a je dostatočne veľký na to, aby poskytol dostatok súkromia a priestoru pre každého člena vašej rodiny. Dom dispozične pozostáva z kuchyne, troch izieb z ktorých jedna je priechodná a kúpeľne. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa, garáž a pivnica. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Kúrenie je riešené plynovými gamatkami. Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. Odpad je vedený do žumpy - buduje sa kanalizácia. Na dome bola vykonaná čiastočná rekonštrukcia, boli vymenené plastové okná, betónové podlahy, injektáž základov domu proti vlhkosti. Dom je bez tiarch a kúpou je voľný. Nepremeškajte túto zaujímavú príležitosť ! Kontaktujte ma ešte dnes a dohodnite si obhliadku! Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0903 957179 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Pribeta
51 000 €
Dvojizbový byt na predaj v Štúrove
Ponúkame na predaj priestranný 2 izbový byt v centre mesta Štúrovo. Byt v celkovej výmere 57,02 m2 sa nachádza na najvyššom 7. poschodí zatepleného panelového domu. Dispozične pozostáva z haly, ktorá sa nachádza v strede bytu, 2 priestranných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne a WC. Okrem plastových okien a žaluzí a novej kuchynskej linky je v pôvodnom stave, čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Z 2- dvojizbového bytu by sa dal dispozičnou úpravou spraviť 3- izbový byt. . K bytu prislúcha kočikáreň, uzamykateľné priestory v suteréne paneláku. Byt je bez ťarchy a kúpou ihneď voľný. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 125 609 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Štúrovo
67 000 €
VIRTUÁLNA OBHLIADKA - Kompletne rekonštruovaný dom v Novej Stráži
Ponúkame na predaj luxusný kompletne rekonštruovaný 4-izbový poschodový dom s garážou v Komárne, v mestskej časti Nová Stráž. Je vo veľmi príjemnej tichej lokalite s veľmi dobrými susedmi, Dom má dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie. K domu je pristavaná garáž. 1. nadzemné podlažie sa dispozične skladá zo zádveria, chodby, kuchyne, obývacej izby a toalety. 2. nadzemné podlažie pozostáva z chodby, troch spální a kúpeľne s toaletou. Dom prešiel v rokoch 2021 a 2022 kompletnou rekonštrukciou, pičom bol aj čiastočne zariadený. Vymenené boli všetky inžinierske siete, okná, dvere, či inteiérové tak aj exteriérové, podlahy, na prízemí znížené stropy, Vymenené boli tiež zábradlia v dome aj na balkóne, na ktorý sa vychádza z dvoch veľkých spální. Kuchynska linka bola vyrobená na mieru a je osadená kvalitnými spotrebičmi značky BOSCH. Všetky nábytky v obývacej izbe, či chodbách bolii taktiež vyrobené na mieru. Dom spĺňa kritériá aj pre náočnejšieho klienta. Odporúčam obhliadku! Prejdite sa z pohodlia domova po celom dome cez virtuálnu obhliadku: https://livetour.istaging.com/adf88335-53a6-4e9e-9e4c-4aaa00aad0b6?_ga=2.49862118.1777148899.1646297162-805658643.1646297162 Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905886406 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
245 000 €
EXKLUZÍVNE len u nás : Predaj priestranného rodinného domu v Okoličnej na Ostrove
Predstavte si, že každé ráno môžete privítať nový deň v objatí prírody, kde jediný ruch je šum lesa a spev vtákov. Ste unavení z mestského zhonu a snívate o pokojnom rodinnom živote? Mám pre vás riešenie, ktoré zmení váš každodenný život! Ponúme na predaj veľký rodinný dom cca 350 m2 obytnej plochy, kde si každý člen rodiny nájde svoj vlastný kútik. A k tomu pozemok veľkosti 20 árov, ktorý ponúka nekonečné možnosti pre vašu záhradu. Dom je navrhnutý s dôrazom na pohodlie a priestor. Veľké okná zaručujú dostatok svetla a otvárajú dom do náručia prírody. Čo sa týka okolia, vaši noví susedia budú lesné zvieratá a sezónne kvety. A keď príde chuť na mestský ruch, civilizácia nie je ďaleko. Okoličná na Ostrove je vzdialená od Komárna 20 km, od Veľkého Medera 10 km a od Bratislavy 80 km. Do domu môžeme vstúpiť cez zimnú záhradu do veľkej chodby a odtiaľ sa nám otvára priestranná obývačka s kuchyňou. Obývačka je prepojená s jedálňou. V dome sa nachádzajú dve kúpeľne, technická miestnosť, detská izba, spálňa a dve hosťovské izby. Súčasťou domu je prístrešok pre 3 autá a aj murovaná garáž pre 2 autá, ktorá nie je ešte zrekonštruovaná. Záhrada je veľká a udržiavaná s altánkom na posedenie. Na záhrade je vlastná studňa s kvalitným čerpadlom. Na pozemku sa nachádzajú tri veľké skalky s okrasnými kríkmi a palmami a na konci záhrady je vytvorený kruhový objazd pre otáčanie vozidiel. Odpadová voda je zvedená cez čističku do veľkej žumpy a následne sa používa na polievanie záhrady. Dom má energetický certifikát A1 a je zateplený dvojvrstvovo v celkovej hrúbke 80 cm. Kúrenie je cez dva teplovodné krby alebo dva elektrokotly . V celom dome je podlahové kúrenie. V technickej miestnosti sa nachádza 1000 l akumulačná nádoba, ktorá zabezpečuje aj ohrev teplej vody. Pred domom sa nachádza veľké parkovisko. Ak je tento rodinný dom presne taký, po akom túžite, neváhajte ma kontaktovať. Bližšie informácie Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0903 957179 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Okoličná na Ostrove
299 000 €
Moderný 2 izbový byt s balkónom na predaj, Súbežná, Píly, Prievidza
Ponúkame na predaj 2. izbový byt s balkónom na ulici Súbežná, sídlisko Píly v Prievidzi Popis bytu: - Byt o rozlohe 61 m2 - Poschodie 3/3 v tehlovom bytovom dome. - Moderná, kompletná rekonštrukcia, pričom boli vymenené plastové okná, elektroinštalácia, murované bytové jadro, podlahy a dlažby, stierky, bezpečnostné vchodové dvere, namieru robená kuchynská linka, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, vstavané skrine a šatník. - Čiastočne zmenená dispozícia bytu pričom bol vybudovaný šatník s odkladacím priestorom. - Balkón - Pivnica murovaná so železnými dverami. - Predáva sa čiastočne zariadený Dispozícia bytu: - Vstupná chodba so šatníkom, kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom, wc, kuchyňa, obývacia izba, spálňa. Lokalita: - Byt sa nachádza v kľudnej časti starého sídliska. - V okolí je kompletná občianska vybavenosť,. - Parkovanie na neďalekom parkovisku alebo pred domom. Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0915288136 alebo mailom na michal.fabis@realityalpia.sk Možnosť hypotekárneho úveru z ktorého vybavením vám radi pomôžeme.
Prievidza
89 990 €
Investičný pozemok /851 m2/, Rajec
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj slnečný rovinatý pozemok o výmere 851 m2: - nachádza sa v blízkosti zastavanej časti katastra obce Rajec - k pozemku vedie štátna prístupová cesta v kombinácii s prístupom v osobnom vlastníctve - IS: elektrina cca 100 metrov od pozemku - vzhľadom na lokalitu, umiestnenie pozemku a ÚPI od mesta je to skvelá investičná príležitosť - výhodami sú slnečná oblasť a výborné občianske vybavenie obce Rajec - bonusom je blízkosť obľúbeného kúpaliska a kúpeľného mesta Rajecké Teplice. V prípade záujmu o viac informácií alebo pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na čísle 0948 315 862 alebo na www.realityalpia.sk.
Rajec
52 000 €
Poľovnícka pivnica na prenájom, Mostová, Ružomberok
Ponúkame na prenájom priestory Poľovníckej pivnice nachádzajúcej sa v úplnom centre mesta Ružomberok na ulici Mostová. Priestor je kompletne zariadený a pripravený na otvorenie prevádzky (kaviareň, vináreň, bar, pohostinstvo...) Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby kde sa nachádzajú sociálne zariadenia (dámske a pánske) pre zákazníkov, otvoreného átria o výmere 60 m2, zázemia pre zamestnancov, schodiska, baru a priestoru so sedením o výmere 78 m2. V mesačnom nájomnom 600,- € bez energií. Mesačné náklady na energie sú cca 150,-€ Priestor je k dispozícii ihneď. V letnom období má prenajímateľ vybudovanú drevenú základňu pre letnú terasu.
Ružomberok
600 €/mes.
Investičný obchodný priestor / 76,8 m2 / - Trenčín
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj investičné obchodné priestory / 76,8 m2 / v meste Trenčín - ulica Odevná. Priestor sa nachádza v novostavbe bytového domu, ktorý bol skolaudovaný v roku 2022. Energie: v miestnosti je samostatný merač energií - voda a elektrika, kúrenie je zabezpečené z plynovej kotolňe - riešené rozpočtom. Parkovanie: možnosť kúpy viacerých vonkajších parkovacích miest ( cena dohodou ) Výhody: nízke mesačné náklady, prístup do priestoru od hlavnej cesty a tichá lokalita. Bonus: lokalita, ktorá sa aj naďalej bude rozširovať o výstavbu bytových domov. Preto majú priestory podnikateľký potenciál. Možnosti využitia: služby rôzneho druhu, yoga a pilates, detský kutík, potraviny, kaviareň, sídlo firmy, kancelárie a podobne... Priestor sa predáva v štádiu "holo-priestor", čo poskytuje novému majiteľovi prispôsobiť si priestor na mieru na základe podnikateľského zámeru. Energetický certifikát nebol k nehnuteľnosti vyhotovený. Odporúčame Vám osobnú obhliadku, pri ktorej Vám bude odprezentované aj bezplatné finančné poradenstvo pre kúpu. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.čísle: 0908 869 268 alebo patricia.capkova@realityalpia.sk
Žilina
104 000 €
Investičný obchodný priestor / 74,9 m2 / - Trenčín
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj investičné obchodné priestory / 74,9 m2 / v meste Trenčín - ulica Odevná. Priestor sa nachádza v novostavbe bytového domu, ktorý bol skolaudovaný v roku 2022. Energie: v miestnosti je samostatný merač energií - voda a elektrika, kúrenie je zabezpečené z plynovej kotolňe - riešené rozpočtom. Parkovanie: možnosť kúpy viacerých vonkajších parkovacích miest ( cena dohodou ) Výhody: nízke mesačné náklady, prístup do priestoru od hlavnej cesty a tichá lokalita. Bonus: lokalita, ktorá sa aj naďalej bude rozširovať o výstavbu bytových domov. Preto majú priestory podnikateľký potenciál. Možnosti využitia: služby rôzneho druhu, yoga a pilates, detský kutík, potraviny, kaviareň, sídlo firmy, kancelárie a podobne... Priestor sa predáva v štádiu "holo-priestor", čo poskytuje novému majiteľovi prispôsobiť si priestor na mieru na základe podnikateľského zámeru. Energetický certifikát nebol k nehnuteľnosti vyhotovený. Odporúčame Vám osobnú obhliadku, pri ktorej Vám bude odprezentované aj bezplatné finančné poradenstvo pre kúpu. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.čísle: 0904 536 226 alebo milos.tancibok@realityalpia.sk
Žilina
101 250 €
2 izbový veľkometrážny byt na predaj, lokalita Priekopa
Ponúkame na predaj 2 izbový, veľký byt o výmere 65 m2 v lokalite Priekopa. Poschodie: 1 poschodie, pod ním je ešte prízemie Balkóny: dva, nové prerobené Orientácia: východ - západ Rekonštrukcia: čiastočná - murované jadro, nová elektrika v jadre a kuchyni, vymenenená kuchynská linka, laminátové podlahy, v jednej izbe drevené podlahy, okná sú drevené eurookná Špajza: áno v kuchyni Pivnica: murovaná Bytovka: nízka 4 podlažná, zateplená po rekonštrukcii Šatník: áno, v chodbe Mesačné náklady v byte sú 196 eur plus energie na dve osoby. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti lokality Priekopa, ulica Uzlovská. V blízkosti je škola, škôlka, nové očné centrum Uvea, Lidl, Tesco, zastávky MHD, detské ihriská.
Martin
113 000 €
Kancelárske priestory na prenájom, Vrútky
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v polyfunčnej budove v lokalite Vrútky. Celková plocha priestorov je 135m2. Priestory môžu byť využivané na rôzne účely. Na každom poschodí sa nachádza mužské a dámske WC, sprcha. Kancelárie sú umiestnené na 1. poschodí a sú orientované na západ alebo juh. Veľkosti jednotlivých priestorov sú nasledovné: Miestnosť č.1- 25,97 m2 / 260 € / mesiac Miestnosť č.2 - 29,11 m2 / 290 € / mesiac Miestnosť č.4 - 10,74 m2 / 100 € / mesiac Miestnosť č. 5 - 12 m2 / 135 € / mesiac Miestnosť č. 6 - 35,99 m2/ 330 / mesiac Nájom je vrátane energíí a počítaná pri 1 osobe. V cene nájmu je aj upratovanie spoločných priestorov. K dispozícii je aj zasadačka na prenájom 66,66 m2 / 50 € /deň a pivnice s rozmermi - 17m2 / 30 € a 35 m2 / 50 €. K priestorom je možné prenajať si platené parkovacie státie alebo využiť voľné státie pred budovou. Budova sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát.
Vrútky
290 €/mes.
Orná poda na predaj, Mošovce
Ponúkame na predaj ornú pôdu o výmere 130 849m2 v obci Mošovce. Pozemok je po vačšine rovinatý a využíva sa na poľnohospodárske účely. Viac info u maklérky: Bc. Romana Holotová, t.č.: 0907 651 922
Mošovce
261 698 €
3-izbový byt na predaj, Ľadoveň, Martin
V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Martine, v tichej lokalite Ľadoveň. Má rozlohu 70 m2 a umiestnený je na treťom poschodí bez výťahu. Byt je orientovaný na východnú a západnú stranu. Dispozične pozostáva z vstupnej chodby, špajzy, kuchyne, obývačky, dvoch samostatných izieb, kúpeľne, WC a loggie. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: vymenené plastové okná, plávajúca podlaha + dlažba, bezpečnostné dvere, vymenený obklad v kúpeľni. Je vo veľmi zachovalom stave a umožňuje novému majiteľovi prerobiť si ho podľa vlastných predstáv. Okolie bytu obklopuje nádherná príroda, čo umožňuje relaxáciu a oddych. Ak hľadáte byt, kde sa spoja pohodlie bývania, prírodná krása a výborná občianska vybavenosť, tento 3-izbový byt v Martine, Ľadoveň, by mohol byť práve tým správnym miestom pre Vás. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky: Emília Gajdošová 0908 555 810.
Martin
125 000 €
Výrobná hala /5733 m2/, Žilina
Reality Alpia Vám ponúka na predaj výrobnú halu /5733 m2/, Žilina. K dispozícii je výrobný/skladový priestor s výmerou cca 3533 m2 a spevné/obslužné plochy vo výmere cca 2200 m2. Hala je dispozične rozčlenená na: výrobnú časť s dvoma mostovými žeriavmi a výškami stropov cca 7 až 12,5 m, skladové časti a administratívno-sociálne zázemie pre zamestnancov. Výhodami sú dobre dostupná lokalita, bezproblémový prístup kamiónovej dopravy a energetická kapacity objektu. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č.: 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Žilina
dohodou
4-izbový byt na predaj, Ľadoveň
Ponúkame na predaj 4-izbový byt typu bauring v lokalite Martin - Ľadoveň. Byt je o výmere 91,48 m2, nachádza sa na 3. poschodí z 3-och. Orientovaný je na južnú a severnú stranu. Dispozícia: vstupná chodba so špajzou, obývacia izba s východom na lodžiu, kuchyňa, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC. Byt prešiel postupnou čiastočnou rekonštrukciou /posledná v r. 2016/: plastové okná s vnútornými aj vonkajšími žalúziami, nová kúpeľňa, WC, vymenená kuchynská linka, čiastočne vymenené elektrické rozvody, vstavané skrine, v izbách parkety, ostatné izby dlažba. K bytu prislúchajú 2 veľké murované pivnice /1 s bezpečnostnými dverami/. Mesačné náklady spojené s užívaním bytu sú 224€/4 osoby + energie. Vďaka lokalite, v ktorej sa nachádza disponuje výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou (škola, škôlka, potraviny, obchody, ihrisko, zastávka a pod.). Možnosť hypotekárneho úveru. Na bytový dom nebol vystavený energetický certifikát.
Martin
174 000 €
Investičná príležitosť - "Bufet Zátoka" - Liptovská Sielnica, Liptovský Mikuláš
Reality Alpia Vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka na odpredaj lukratívnu ponuku, zabehnutý stánok rýchleho občerstvenia – Zátoka – Liptovská Sielnica, okres Liptovský Mikuláš. Kúpou zabehnutej prevádzky získate jedinečnú investičnú príležitosť s návratnosťou investície do štyroch rokov. Prevádzka z dvoch unimo buniek umiestnených na betónových cestných paneloch sa nachádza na pozemku o výmere 100 m2 - uzavretá nájomná zmluva o nájme pozemku so slovenským vodohospodárskym podnikom po dobu 31.12.2026. Pred uplynutím doby nájmu je možné túto zmluvu predlžiť. Stavba obsahuje: - Predajný stánok – chodba, šatňa, WC, predajná plocha, sklad, pôjd, - Sociálne zariadenia – 2x chodba, 2x WC, - Sklad propán-bután nádrží, - Žumpa z izolovanej oceľovej nádrže o objeme 3 m3 s uzamykateľným poklopom, - Elektrocentrála + Solárne panely, - Studňa. Stánok pozostáva zo vstupu pre zásobovanie, prípravovne, miestnosti na uloženie upratovacích potrieb, zariadenie na osobnú hygienu pre zamestnancov a prednej časti stánku. Prípravovňa je vybavená kuchynskou linkou, 2 plynovými sporákmi, drezom na umývanie náradia a náčinia, drezom na manipuláciu so zeleninou, chladničkou kombinovanou s mrazničkou, mikrovlnou rúrou, varnou kanvicou a samostatnou mrazničkou. Predná časť stánku je vybavená umývadlom s prívodom tečúcej teplej a studenej vody, výčapným zariadením, mraziacim zariadením, chladiacim zariadením kombinovaným s mraziacim zariadením. Zariadenie na osobnú hygienu pre zákazníkov (samostatný objekt) sú diferencované podľa pohlavia. Pozostávajú z predsiene s umývadlom s prívodom teplej aj studenej vody a WC kabíny. Sortiment predaja: alkoholické, nealkoholické, teplé nápoje, čapované pivo a kofola, originálne balené cukrovinky a slané výrobky, tabakové výrobky, syrové korbáčiky, mrazené krémy priemyselne vyrábané v originálnom balení, nanuky, ohrievané a grilované mäsové výrobky, pekárenské výrobky, obložené bagety spotrebiteľsky balené, pokrmy z mrazených polotovarov. Bližšie informácie, revízie ako aj projektovú dokumentáciu súvisiacu k prevádzkovaniu stánku Vám poskytneme na osobnom stretnutí.
Liptovská Sielnica
1 €
3-izbový byt na predaj, Vrútky (3D obhliadka)
Ponúkame na predaj nadrozmerný byt o výmere 113 m2 s malou terasou v lokalite Vrútky. Byt sa nachádza priamo v centre mesta, blízko vlakovej a autobusovej stanice. Bytovka, v ktorej sa nachádza 6 samostatných bytovyých jednotiek bola zrekonštruovaná 10 rokov dozadu. Pôvodná stavba je postavená z pálenej tehly, strecha je šikmá, šindel 5 ročný. Každý byt má samostatné plynové kúrenie a pivnicu. Daný byt je orientovaný na juho-západ, poschodie je podestové prízemie. Predáva sa kompletne vybavený a zariadený. Luxusná kuchynská linka bola robená na mieru so spotrebičmi /chladnička americká Bosch, práčka, sušička, zabudovaná rúra, indukcia, digestor, mikrovlnka/. Dispozícia: veľká obývacia izba prepojená s kuchyńou, chodba, 2 samostatné izby, šatník, technická miestnosť, veľkou výhodou je 2x WC, veľká kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. Náklady na bývanie sú 150 / 2 osoby. Byt ma vlastné parkovacie miesto. Areál bytovky je oplotený. Má dva samostatné vstupy do bytu, čo umožňuje novému majiteľovi ho rozdeliť na dve samostatné bytové jednotky. Byt je kvalitne prerobený, na rekonštrukciu boli použité kvalitné materiály. K bytu prislúcha pivnica. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. 3D obhliadku bytu si môžte pozrieť na tomto linku: https://livetour.istaging.com/d9a78147-f15f-4150-9aea-942d3f3ccec9
Vrútky
210 000 €
Stavebný pozemok na predaj /3056 m2/, Horný Vadičov
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj slnečný stavebný pozemok s krásnym výhľadom o veľkosti 3056 m2 v katastrálnom území obce Horný Vadičov - Košariská. K pozemku vedie spevnená obecná cesta, inžinierske siete voda a elektrina sa nachádzajú pri pozemku. Rozmery: dĺžka cca 189 m x 16m šírka. Bonusom je výborná občianska vybavenosť obce Horný Vadičov a blízka dostupnosť do Kysuckého Nového Mesta. Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 358 191 alebo na www.realityalpia.sk
Horný Vadičov
116 128 €
2 izbový byt s dvoma balkónmi, /73m2/ Žilina - Vlčince II
Reality Alpia Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s dvoma balkónmi, /73m2/, Žilina - Vlčince II. Dispozične pozostáva z veľkej chodby so šatníkom, kuchyne, obývacej izby, spálne, kúpeľne a WC. Bytové jadro bolo zrekonštruované. Výhodami sú dobre dostupná lokalita, občianska vybavenosť a verejné parkovanie. Bonusmi sú dva balkóny a veľká pivnica. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č. 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Žilina
dohodou
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 33