Investičný apartmán - ročný garantovaný výnos 5897,-€ - GINO Seaside Tbilisi, Gruzínsko
Ponúkame Vám na predaj investičný 1-izbový apartmán na 7. poschodí v už fungujúcom apartmánovom komplexe GINO Seaside Tbilisi***** v Gruzínsku. Apartmán má výhľad na vodu. Ponúkaný apartmán s výmerou 25,89 m2 dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, spálne a balkóna o výmere 8,5 m2. Predáva sa komplet zariadený a dodáva sa štandardne s kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi. K apartmánu prislúcha aj sklad o výmere 1,65 m2. * Apartmán ponúka bezstarostnú investíciu s ročným garantovaným výnosom vo výške 5.897,-€. * Nájomná zmluva je uzatvorená na 10 rokov. * Majiteľský pobyt 30 dní každý kalendárny rok (10 dní v top sezone + 20 dní v mimo sezone. Majiteľ má GRÁTIS 4 neprenosné lístky na vstup do aquaparku a 20% zľavu na ubytovanie v GINO hoteloch. Hotel je v prevádzke od januára 2023. Apartmánový rezort je postavený v tesnej blízkosti aquaparku GINO Paradise Tbilisi na Bešeňová street No. 20 a stal sa jeho integrálnou súčasťou ako najväčší a najprestížnejší ubytovací objekt. Nachádza sa priamo na brehu vodnej nádrže Tbiliské more, cca. 15 min. od historického centra hlavného mesta Gruzínska – Tbilisi a 30 min. od medzinárodného letiska. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Bešeňová
118 000 €
Stavebný pozemok - 661 m2- Nad brehmi, Dolný Kubín
Ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere 661 m2 v Dolnom Kubíne s výhľadom na juh a juhozápad. Pozemok je mierne svahovitý a je zahrnutý do územného plánu mesta. Elektrika je vedená hranicou pozemku, voda, kanalizácia v dosahu. K dispozícii je dokumentácia: územno-plánovacia informácia, výškopis, podrobný geologický prieskum, situácie vedenia IS, čo budúcemu majiteľovi výrazne ušetrí čas. Vďaka zaujímavej cene 79 320 € budete o krok bližšie ku splneniu svojho sna o vlastnom dome. V dosahu 20 min. peši sú: škôlky, ZŠ, ZUŠ, ihrisko, obchodný dom, plaváreň, zimný a futbalový štadión, autobusová zastávka, Okresný úrad, kaviarne, pošta, alebo centrum mesta bez potreby hľadať a platiť parkovanie. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Dolný Kubín
79 320 €
Skolaudovaný 2-izbový, nebytový priestor, výmera 62 m2 - Liptovský Mikuláš - Námestie
Ponúkame Vám na predaj nebytový priestor v polyfunkčnej budove na Námestí osloboditeľov priamo v centre mesta Liptovský Mikuláš. Jedná sa o 2-izbový nebytový priestor o výmere 62,31m2, ktorý je možné využiť ako byt na trvalé bývanie alebo ako kancelársky priestor. Nachádza sa na 3. podlaží - v podkroví tejto polyfunkčnej budovy. Dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, samostatnej izby a kúpeľne. Predáva sa v prevedení štandard. V kúpeľni sú keramické obklady a podlahy, WC, umývadlo, batérie a sprchový kút. Súčasťou štandardného vybavenia apartmánu je príprava na kuchynskú linku, ktorú si však majiteľ musí zariadiť sám. Tak isto aj podlahy, interiérové dvere a osvetlenie. K domu je dostatok miest na parkovanie pre majiteľov bytov a nebytových priestorov, a to na súkromnom parkovisku pri dome zo zadnej časti. Cena je uvedená s DPH. V prípade platcu DPH je možný odpočet DPH. k bytu je urobený nový znalecký posudok, hodnota posudku je 124.000 eur. Viac informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Mikuláš
124 900 €
REZERVOVANÉ - Rodinný dom, Vlachy - Krmeš, výhodná cena
Ponúkame Vám na predaj priestranný 7-izbový rodinný dom, postavený z kvádrov, s celkovou výmerou 110m2, ku ktorému patrí pozemok s rozlohou 1 000 m2. Rodinný dom leží v obľúbenej, pokojnej časti obce Vlachy - Krmeš. Dom je dobre prístupný z hlavnej cesty. Má dva vchody, jeden hlavný a druhý z terasy rovno do kuchyne. Na prízemí sa nachádza hlavná chodba, z ktorej vstupujeme do obývačky, izieb, spálne, kúpeľne, samostatného WC a kuchyne. Na prvom poschodí sa nachádzajú 2 izby, balkón, chodba a vstup do podkrovia. V pivnici sú dve miestnosti, kotol na pevné palivo. Dom bol postavený v 70. rokoch a v roku 2013 prebehla čiastočná rekonštrukcia. K domu prislúcha aj altánok, dreváreň a prístavba s 2 miestnosťami slúžiaca ako dielňa. Na pozemku je príprava na zapustený bazén. Pozemok je mierne svahovitý s dobrým prístupom a krásnym výhľadom na okolitou prírodu. Náklady: 200 € mesačne Obec Krmeš je vyhľadávaná pre svoju polohu a možnosti, ktoré ponúka ako napr. cykloturistika, príroda, rybolov, Liptovská Mara, vodné parky Bešeňová a Tatralandia, lyžiarske stredisko Malinô Brdo. Autobusová zastávka MHD vo vzdialenosti 100 m od domu. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s. r. o.
Vlachy
189 900 €
Rozľahlý pozemok o výmere 22 889 m2 - obec Jakubovany, Liptovský Mikuláš
Rozľahlý pozemok o výmere 22 889 m2 nachádzajúci sa v obci Jakubovany, okres Liptovský Mikuláš. Nachádza sa 10 km od Liptovského Mikuláša, s pozemkom susedia rekreačné chaty, a preto kúpa môže byť zaujímavá investícia. Inžinierske siete je možné po dohode s obcou vybudovať. Pozemok je ideálny na výstavbu rodinných domov alebo aj rekreačných chát. Cena je 8€/m2. Viac informácii v RK SPIRIT s.r.o..
Jakubovany, Liptovský Mikuláš
183 112 €
2-izbový LUXURY apartmán s terasou vo fungujúcom rezorte v Demänová Rezort
Investícia v podobe LUXURY apartmánu vo fungujúcom projekte DEMÄNOVÁ REZORT! Ponúkaný 2-izbový apartmán s terasou sa nachádza na prízemí apartmánového domu Luxury F. Má obytnú plochu 41,5 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej haly, obytnej haly, samostatnej izby, šatníka, kúpeľne a samostatného WC. Má terasu o výmere 11 m2. Ubytovacia kapacita je pre 4 osoby. Je zariadený v modernom, vzdušnom a útulnom dizajne. Apartmán môžete využívať s rodinou a priateľmi a zároveň ho vyťažuje vyťažovacia spoločnosť a majiteľ apartmánu má z neho plávajúci výnos vyplácaný mesačne vo výške 5-12% ročne. V DEMÄNOVÁ REZORT Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Súčasťou komplexu sú aj moderné drevodomy. V rámci rezortu je k dispozícii reštaurácia, wellness, detské ihriská, aquapark, SKI centrum, lyžiarska škola, bežkárska trať, požičovňa lyží a e-bike, jump zóna, lezecká stena, 3D bludisko, bikros.. Začiatok prevádzky komplexu bol už v zimnej sezóne r.2018/2019. Apartmány sa nachádzajú v centre turistického ruchu pri vstupe do Demänovskej doliny - obľúbeného lyžiarskeho strediska JASNÁ (15min na svah, 15min k vode, 5min do mesta Liptovský Mikuláš). Každý apartmán bytového domu má exkluzívnu polohu na kopci, s ktorou sú spojené jedinečné výhľady na okolité vrchy a prírodu. Termín dokončenia apartmánového domu je december 2025. Viac informácii aj cenu poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Mikuláš
dohodou
Skolaudovaný 3-izbový byt na PREDAJ - Štrbské Pleso - HOTEL OVRUČ
Byt v TOP LOKALITE na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách - HOTEL OVRUČ. Skolaudovaný 3-izbový byt o celkovej výmere 56,37 m2 sa nachádza na prízemí. Predáva sa v prevedení štandard a je bez výhľadu. Možnosti následnej prevádzky, vyťažovania kapacity a využívania Vášho apartmánu sú dve: 1. Vyťažuje ho správcovská spoločnosť APLEND. Majiteľ má plávajúci výnos 60% z tržby a majiteľské pobyty grátis 2. Majiteľ ho využíva sám pre seba alebo ho sám vyťažuje. HOTEL OVRUČ má 2 podzemné podlažia, 5 nadzemných podlaží a podkrovie. V hoteli je wellness centrum, recepcia, bar, reštaurácia, kotolňa, lyžiareň a garážové státia. HOTEL sa nachádza v perfektnej lokalite Vysokých Tatier, na Štrbskom Plese. Ide o jednu z najvyhľadávanejších lokalít vo Vysokých Tatrách, kde sú výborné lyžiarske možnosti a v lete turistické vyžitie. Cena je 280.231,75,- € bez DPH, t. j. 336.278,10,- € s DPH. V cene je zahrnuté: - cena za byt 240.981,75,- € bez DPH, t. j. 289.178,10,- € s DPH, - vonkajšie parkovacie miesto 25.000,- € bez DPH, t. j. 30.000,- € s DPH, - spoluvl. podiel na vstupnom nebyt. priestore 14.250,- € bez DPH, t. j. 17.100,- € s DPH. V prípade platcu DPH je možnosť odpočtu DPH. Viac informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Štrba
336 278,10 €
Pozemok na predaj - 3134 m2 - Kráľova Lehota, Liptovská Porúbka
Ponúkame Vám na predaj pozemok na priemyselné využitie o rozlohe 3 134 m2, ležiaci pri hlavnej ceste 6 km od Liptovského Hrádku blízko Kráľovej Lehoty, v k.ú. Liptovská Porúbka. Rovinatý pozemok má prístup po spevnenej komunikácii z cesty č.1/72, smer Čertovica. Možnosť napojenia na elektrickú sieť je na hranici pozemku. Možné využitie ako skládka stavebného materiálu, drevnej hmoty, sypaných materiálov, štrkovňa, betonárka a podobné činnosti. Cena: 15,-€/m2, t. j. 47.010,-€/celkom Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Kráľova Lehota
47 010 €
REZERVOVANÉ - Veľký stavebný pozemok na predaj - 4311m2 - Hybe
Ponúkame Vám na predaj veľký stavebný pozemok o výmere 4311m2, nachádzajúci sa v novobudovanej štvrti obce Hybe s výhľadom na Nízke Tatry. Je schválený v územnom pláne obce a je možné tu vybudovať dvojpodlažný rodinný dom so sedlovou strechou. Pozemok je z časti mierne svahovitý a prechádza cezeň potôčik. Rozmery Na prístupovej ceste sa už pracuje a po jej dokončení bude odovzdaná do správy obce Hybe. Rozmery: šírka 30 m x dĺžka 130 m IS: voda, elektrina, kanalizácia priamo na pozemku Celková cena: 0 € s DPH, t.j. 32,40,-€/m2 s DPH. Pri kúpe na platcu je možný odpočet DPH. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Hybe
dohodou
Rozľahlý pozemok - 17 823 m2 na predaj - Liptovská Sielnica
Ponúkame Vám na predaj investičný pozemok určený na rekreačnú výstavbu o celkovej výmere 17823m2. Parcely sa nachádzajú v katastrálnom území obce Liptovská Sielnica, v tesnej blízkosti vodnej nádrže Liptovská Mara. Pozemky sú momentálne bez IS. Cena: 30 €/m2. Centrum mesta Liptovský Mikuláš je vzdialené len necelých 20 min autom. Akýmkoľvek smerom sa vydáte, cestou objavíte hneď niekoľko miest, ktoré sa určite oplatí navštíviť, ako napr.: Vodná nádrž Liptovská Mara 5 min, Vodný park Tatralandia 10 min, Vodný park Bešeňová 10 min. Milovníci prírody a turisti si prídu na svoje v obľúbenej Kvačianskej doline a Prosieckej doline. Okolité hory ponúkajú množstvo turistických trás, či cyklotrás. V zimnom období máte na výber hneď niekoľko lyžiarskych stredísk, ako napr. známe stredisko Jasná - Nízke Tatry. Vážnym záujemcom poskytne bližšie informácie mailom alebo telefonicky Ing. Richard Brodský, 0911 646 627, rbrodsky@rkspirit.sk
Liptovská Sielnica
534 690 €
Stavebný pozemok so sieťami na rodinný dom, Liptovský Mikuláš, Podtureň
Ponúkame Vám stavebný pozemok o výmere 588 m2, ležiaci v tichej a pokojnej časti obci Podtureň. Pozemok sa predáva do dlhodobého prenájmu do roku 2106. Pri pozemku sú všetky siete. Pozemok je slnečný a rovinatý. Podtureň je lokalita, odkiaľ je blízko do Liptovského Mikuláša (8min) aj do Liptovského Hrádku (7 min). Je odtiaľ výborná a rýchla dostupnosť na napojenie sa na diaľnicu. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Podtureň
73 700 €
Stavebný pozemok - 703m2 - Nad Brehmi, Dolný Kubín
Ponúkame Vám na predaj južný stavebný pozemok o výmere 703 m2 v Dolnom Kubíne s výhľadom na mesto. Pozemok je mierne svahovitý a je zahrnutý do územného plánu mesta. Elektrika je vedená hranicou pozemku, voda, kanalizácia v dosahu. K dispozícii je dokumentácia: územno-plánovacia informácia, výškopis, podrobný geologický prieskum, situácie vedenia IS, čo budúcemu majiteľovi výrazne ušetrí čas. Veľkosť a tvar pozemku s cenou 84 360 € Vám umožní zrealizovať svoj sen o domove. V dosahu 20 min. peši sú: škôlky, ZŠ, ZUŠ, ihrisko, obchodný dom, plaváreň, zimný a futbalový štadión, autobusová zastávka, kaviarne, Okresný úrad, pošta, alebo centrum mesta bez potreby hľadať a platiť parkovanie. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Dolný Kubín
84 360 €
Exkluzívne Chata KOŽIAR na predaj - podnikateľská príležitosť v Žiarskej doline
V turisticky veľmi vyhľadávanej Žiarskej doline Vám naša realitná kancelária ponúka na predaj zabehnutý penzión - Chata Kožiar. Nachádza sa priamo pri vstupe do doliny, pri hlavnej ceste. Objekt má vlastný pozemok s nadštandardnou výmerou 20 927 m2 a pozostáva z hlavnej koliby, 7 chatiek a zariadeného prístrešku využívaného na vonkajšie posedenia s možnosťou grilovania. V hlavnej kolibe je reštaurácia s kuchyňou, konferenčná miestnosť, terasové sedenie, ubytovanie pre zamestnancov a zázemie – všetko plne vybavené. Penzión je možné využívať celoročne pre šport, rekreáciu, firemné akcie, rodinné slávnosti či detské akcie. Ubytovanie má celkovú kapacitu 100 lôžok s prístelkami. V 5 chatkách s vlastnou terasou a sedením je možné ubytovať 13 osôb, jedna chatka je pre 17 osôb a v jej suteréne sa nachádza bar. Posledná chatka pre 18 osôb má v suteréne relaxačné centrum s vírivkou, fínskou a parnou saunou. V chatkách sa nachádzajú spoločné aj vlastné sociálne zariadenia. Vykurovanie je riešené centrálne, plynovým vykurovaním. Každá chatka má svoj plynový kotol. Na pozemku má objekt umiestnené 2 plynové nádrže, vlastnú vodáreň a ČOV. Veľký pozemok umožňuje využitie na rôznorodé športové aktivity pre deti aj dospelých. Nájdete tu futbalové ihrisko, tenisový kurt, v zime použiteľný ako ľadová plocha, volejbalové ihrisko, hojdačky, preliezky, šmýkačky a pieskovisko. Penzión sa nachádza v bezprostrednej blízkosti voľnej prírody, na začiatku cesty do Žiarskej doliny, ktorá je východiskom pre turistické chodníky Západných Tatier a vedie tiež k jedinečnej vysokohorskej chate – Žiarska chata. Neďaleko nájdete lyžiarske stredisko Žiar – Dolinky, vhodné na zimné športy pre deti a dospelých. Viac informácií v RK SPIRIT.
Žiar, Liptovský Mikuláš
1 200 000 €
Exkluzívne Chata KOŽIAR na predaj - podnikateľská príležitosť v Žiarskej doline
V turisticky veľmi vyhľadávanej Žiarskej doline Vám naša realitná kancelária ponúka na predaj zabehnutý penzión - Chata Kožiar. Nachádza sa priamo pri vstupe do doliny, pri hlavnej ceste. Objekt má vlastný pozemok s nadštandardnou výmerou 20 927 m2 a pozostáva z hlavnej koliby, 7 chatiek a zariadeného prístrešku využívaného na vonkajšie posedenia s možnosťou grilovania. V hlavnej kolibe je reštaurácia s kuchyňou, konferenčná miestnosť, terasové sedenie, ubytovanie pre zamestnancov a zázemie – všetko plne vybavené. Penzión je možné využívať celoročne pre šport, rekreáciu, firemné akcie, rodinné slávnosti či detské akcie. Ubytovanie má celkovú kapacitu 100 lôžok s prístelkami. V 5 chatkách s vlastnou terasou a sedením je možné ubytovať 13 osôb, jedna chatka je pre 17 osôb a v jej suteréne sa nachádza bar. Posledná chatka pre 18 osôb má v suteréne relaxačné centrum s vírivkou, fínskou a parnou saunou. V chatkách sa nachádzajú spoločné aj vlastné sociálne zariadenia. Vykurovanie je riešené centrálne, plynovým vykurovaním. Každá chatka má svoj plynový kotol. Na pozemku má objekt umiestnené 2 plynové nádrže, vlastnú vodáreň a ČOV. Veľký pozemok umožňuje využitie na rôznorodé športové aktivity pre deti aj dospelých. Nájdete tu futbalové ihrisko, tenisový kurt, v zime použiteľný ako ľadová plocha, volejbalové ihrisko, hojdačky, preliezky, šmýkačky a pieskovisko. Penzión sa nachádza v bezprostrednej blízkosti voľnej prírody, na začiatku cesty do Žiarskej doliny, ktorá je východiskom pre turistické chodníky Západných Tatier a vedie tiež k jedinečnej vysokohorskej chate – Žiarska chata. Neďaleko nájdete lyžiarske stredisko Žiar – Dolinky, vhodné na zimné športy pre deti a dospelých. Viac informácií v RK SPIRIT.
Žiar, Liptovský Mikuláš
1 200 000 €
Investičný apartmán - Tilia Resort, Orava, garantovaný výnos 5%
V tomto projekte, aktuálne ako v jedinom na Slovensku, máte možnosť uhradiť len 70% z kúpnej ceny. Zvyšok 30% kúpnej ceny sa spláca samé z výnosu počas 6 rokov pri garantovanom výnose 5% ročne. Ponúkaný apartmán DeLuxe Plus sa nachádza na prízemí apartmánového domu A priamo na brehu jazera orientované na juhozápad. So svojou podlahovou plochou 38,60 m² poskytuje komfortný pobyt pre štyri osoby. Disponuje terasou o výmere 26,5 m2, ktorá je prístupná z obývacej izby a zo spálne, kúpeľňou a vybavenou kuchynkou. Jeho prednosťou je jedinečný výhľad a súkromný vstup do jazera. Súčasťou apartmánového domu sú dve parkovacie miesta a majiteľ má nárok na rezidentské benefity v rámci klubu Owners Club Tilia. Každý majiteľ apartmánu dostáva výnos – fixné percentá z každého pobytu na základe pravidelného mesačného reportu z vyťaženia jeho apartmánu. Investovanie do apartmánov v TILIA RESORT na Orave ponúka budúcim majiteľom na výber: garantovaný výnos vo výške 5% alebo plávajúci výnos vo výške od 5% do 10%. Rozdelenie plávajúceho výnosu je nadštandardné a to 70% pre vlastníka a 30% pre vyťažovaciu spoločnosť. Pri zaplatení 80% kúpnej ceny pri podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve platí zľava vo výške 5%. Majiteľské benefity zahŕňajú bezplatné využitie apartmánu 21 dní ročne, zdarma 4 celoročné permanentky na pláž a 2 celoročné permanentky do aquaparku a wellness a zľavy na služby rezortu. Cena 2-izbového apartmánu je od 107.133 € bez DPH. V cene je zhrnuté dokončenie apartmánu na kľúč, vrátane jeho vybavenia. Spájame investíciu a zážitky v atraktívnej lokalite na Orave! V jednom z najrýchlejšie rastúcich regiónov vzniká výnimočný projekt – Tilia Resort, a to priamo pri rieke Orava len 2 km od Dolného Kubína. Je to spojenie ubytovania v štýlových, moderných apartmánoch priamo pri novom jazere s piesočnatou plážou so zábavným i športovým vyžitím a novým hotelovým vodným parkom. Zaujal Vás tento projekt a máte záujem o obhliadku? Pre lepšiu predstavu máte možnosť navštíviť Show-Room v reálnej podobe. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, alebo na stránke www.najlepsiainvesticia.sk
Dolný Kubín
dohodou
Skolaudovaný 3-izbový apartmán na PREDAJ - Štrbské Pleso - HOTEL OVRUČ
Apartmán v TOP LOKALITE na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách - HOTEL OVRUČ. Skolaudovaný 3-izbový apartmán o celkovej výmere 56,37 m2 sa nachádza na prízemí. Predáva sa v prevedení štandard a je bez výhľadu. Možnosti následnej prevádzky, vyťažovania kapacity a využívania Vášho apartmánu sú dve: 1. Vyťažuje ho správcovská spoločnosť APLEND. Majiteľ má plávajúci výnos 60% z tržby a majiteľské pobyty grátis 2. Majiteľ ho využíva sám pre seba alebo ho sám vyťažuje. HOTEL OVRUČ má 2 podzemné podlažia, 5 nadzemných podlaží a podkrovie. V hoteli je wellness centrum, recepcia, bar, reštaurácia, kotolňa, lyžiareň a garážové státia. HOTEL sa nachádza v perfektnej lokalite Vysokých Tatier, na Štrbskom Plese. Ide o jednu z najvyhľadávanejších lokalít vo Vysokých Tatrách, kde sú výborné lyžiarske možnosti a v lete turistické vyžitie. Cena je 280.231,75,- € bez DPH, t. j. 336.278,10,- € s DPH. V cene je zahrnuté: - cena za apartmán 240.981,75,- € bez DPH, t. j. 289.178,10,- € s DPH, - vonkajšie parkovacie miesto 25.000,- € bez DPH, t. j. 30.000,- € s DPH, - spoluvl. podiel na vstupnom nebyt. priestore 14.250,- € bez DPH, t. j. 17.100,- € s DPH. V prípade platcu DPH je možnosť odpočtu DPH. Viac informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Štrba
336 278,10 €
Pozemok Liptovská Sielnica 69623 m2
Veľmi zaujímavý pozemok o výmere viac ako 69000 m2 so skvelou polohou na hranici katastrálnych území Liptovská Sielnica, Liptovské Matiašovce a Liptovský Trnovec. Zo severu je ohraničený asfaltovou cestou, spájajúcou Liptovský Trnovec a Liptovské Matiašovce. Vzdušnou čiarou je od Liptovskej Mary vzdialený cca 1,5 km, má však na ňu výborný výhľad. Je vynikajúco orientovaný na miernom južnom svahu, čo mu dáva celoročne fantastickú porciu slnka. V minulosti slúžil ako slivkový sad (medzi obyvateľmi Liptova známy aj ako „Fajčíkov sad“). Na pozemku je elektrická prípojka, vodovodná sa nachádza iba 4 metre od jeho severnej hranice. Pozemok je možné využiť na oboru, rekreačný rezort, či agroturistický areál. Odporúčame obhliadku.
Liptovská Sielnica
dohodou
2- izbový apartmán s terasou s výhľadom na jazero – Tilia Resort, Orava
Apartmán Premium s rozlohou 40,40 m² sa nachádza na prvom poschodí apartmánového domu typu B, ktorý je umiestnený na severozápadnej hranici jazera. Dispozične pozostáva zo spálne, kuchynky, priestrannej obývacej izby so vstupom na balkónovú terasu o výmere 6,39m2 a veľkorysej kúpeľne s výhľadom na jazero. Cena 2-izbového apartmánu je od 107.133 € bez DPH. V cene je zhrnuté dokončenie apartmánu na kľúč, vrátane jeho vybavenia. Výnimočný projekt – Tilia Resort, vzniká v jednom z najrýchlejšie rastúcich regiónov, a to priamo pri rieke Orava len 2 km od Dolného Kubína. Je to spojenie ubytovania v štýlových, moderných apartmánoch priamo pri novom jazere s piesočnatou plážou so zábavným i športovým vyžitím a novým hotelovým vodným parkom. V tomto projekte, aktuálne ako v jedinom na Slovensku, máte možnosť uhradiť len 70% z kúpnej ceny. Zvyšok 30% kúpnej ceny sa spláca samé z výnosu počas 6 rokov pri garantovanom výnose 5% ročne. Každý apartmán má k dispozícii parkovacie miesto priamo v areáli a majiteľ má nárok na využitie rezidentských benefitov v rámci klubu Owners Club Tilia. Každý majiteľ apartmánu dostáva výnos – fixné percentá z každého pobytu na základe pravidelného mesačného reportu z vyťaženia jeho apartmánu. Investovanie do apartmánov v TILIA RESORT na Orave ponúka budúcim majiteľom garantovaný výnos vo výške 5% alebo plávajúci výnos vo výške od 5% do 10%. Rozdelenie plávajúceho výnosu je nadštandardné a to 70% pre vlastníka a 30% pre vyťažovaciu spoločnosť. Pri zaplatení 80% kúpnej ceny pri podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve platí zľava vo výške 5%. Majiteľské benefity zahŕňajú bezplatné využitie apartmánu 21 dní ročne, zdarma 4 celoročné permanentky na pláž a 2 celoročné permanentky do aquaparku a wellness a zľavy na služby rezortu. Zaujal Vás tento projekt a máte záujem o obhliadku? Pre lepšiu predstavu máte možnosť navštíviť Show-Room v reálnej podobe. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, alebo na stránke www.najlepsiainvesticia.sk
Dolný Kubín
dohodou
2 izb. apartmán od 107.300,- eur bez DPH - novostavba - TILIA RESORT, Orava
Ponúkaný apartmán Comfort sa nachádza v apartmánovom dome typu C, ktorý je umiestnený mimo brehu jazera, má rozlohu 39,34 m² podlahovej plochy. Dispozične pozostáva z priestrannej obytnej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou so vstupom na terasu apartmánu o výmere 8,97 m2, spálne a kúpeľne s WC. Prvé nadzemné podlažie spĺňa podmienky bezbariérového prístupu a napriek pokojnejšej polohe, vám budú rezortné služby nablízku. Apartmán je vhodný pre štyri osoby. Súčasťou apartmánového domu sú dve parkovacie miesta a majiteľ má nárok na rezidentské benefity v rámci klubu Owners Club Tilia. Cena 2-izbového apartmánu je od 107.133 € bez DPH. V cene je zhrnuté dokončenie apartmánu na kľúč, vrátane jeho vybavenia. V tomto projekte, aktuálne ako v jedinom na Slovensku, máte možnosť uhradiť len 70% z kúpnej ceny. Zvyšok 30% kúpnej ceny sa spláca samé z výnosu počas 6 rokov pri garantovanom výnose 5% ročne. Každý majiteľ apartmánu dostáva výnos – fixné percentá z každého pobytu na základe pravidelného mesačného reportu z vyťaženia jeho apartmánu. Investovanie do apartmánov v TILIA RESORT na Orave ponúka budúcim majiteľom garantovaný výnos vo výške 5% alebo plávajúci výnos vo výške od 5% do 10%. Rozdelenie plávajúceho výnosu je nadštandardné a to 70% pre vlastníka a 30% pre vyťažovaciu spoločnosť. Pri zaplatení 80% kúpnej ceny pri podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve platí zľava vo výške 5%. Majiteľské benefity zahŕňajú bezplatné využitie apartmánu 21 dní ročne, zdarma 4 celoročné permanentky na pláž a 2 celoročné permanentky do aquaparku a wellness a zľavy na služby rezortu. Zaujal Vás tento projekt a máte záujem o obhliadku? Pre lepšiu predstavu máte možnosť navštíviť Show-Room v reálnej podobe. Spájame investíciu a zážitky v atraktívnej lokalite na Orave! V jednom z najrýchlejšie rastúcich regiónov vzniká výnimočný projekt – Tilia Resort, a to priamo pri rieke Orava len 2 km od Dolného Kubína. Je to spojenie ubytovania v štýlových, moderných apartmánoch priamo pri novom jazere s piesočnatou plážou so zábavným i športovým vyžitím a novým hotelovým vodným parkom. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, alebo na stránke www.najlepsiainvesticia.sk
Dolný Kubín
dohodou
2- izbový apartmán pri jazere - TILIA RESORT, Orava, garantovaný výnos 5%
Ponúkame na predaj 2 izbový apartmán DeLuxe s garantovaným výnosom 5% ročne v rezorte Tilia pri Dolnom Kubíne. Apartmán DeLuxe Plus sa nachádza na prízemí apartmánového domu A, ktorý sa nachádza priamo na brehu jazera orientovaný na juhozápad a so svojou podlahovou plochou 38,60 m² poskytuje komfortný pobyt pre štyri osoby. Disponuje terasou o výmere 26,5 m2, ktorá je prístupná z obývacej izby a zo spálne, kúpeľňou a vybavenou kuchynkou. Jeho prednosťou je jedinečný výhľad a súkromný vstup do jazera. Súčasťou apartmánového domu sú dve parkovacie miesta a majiteľ má nárok na rezidentské benefity v rámci klubu Owners Club Tilia. Investovanie do apartmánov v TILIA RESORT na Orave ponúka budúcim majiteľom garantovaný výnos vo výške 5% alebo plávajúci výnos vo výške od 5% do 10%. Rozdelenie plávajúceho výnosu je nadštandardné a to 70% pre vlastníka a 30% pre vyťažovaciu spoločnosť. V tomto projekte, aktuálne ako v jedinom na Slovensku, máte možnosť uhradiť len 70% z kúpnej ceny. Zvyšok 30% kúpnej ceny sa spláca samé z výnosu počas 6 rokov pri garantovanom výnose 5% ročne. Pri zaplatení 80% kúpnej ceny pri podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve platí zľava vo výške 5%. Majiteľské benefity zahŕňajú bezplatné využitie apartmánu 21 dní ročne, zdarma 4 celoročné permanentky na pláž a 2 celoročné permanentky do aquaparku a wellness a zľavy na služby rezortu. Tento výnimočný projekt – Tilia Resort, vzniká priamo pri rieke Orava len 2 km od Dolného Kubína. Je to spojenie ubytovania v štýlových, moderných apartmánoch priamo pri novom jazere s piesočnatou plážou so zábavným i športovým vyžitím a novým hotelovým vodným parkom. Cena 2-izbového apartmánu je od 107.133 € bez DPH. V cene je zhrnuté dokončenie apartmánu na kľúč, vrátane jeho vybavenia. Zaujal Vás tento projekt a máte záujem o obhliadku? Pre lepšiu predstavu máte možnosť navštíviť Show-Room v reálnej podobe. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, alebo na stránke www.najlepsiainvesticia.sk
Dolný Kubín
dohodou
Pozemok o výmere 3610m2 na predaj - Bobrovec
Ponúkame na predaj rozľahlý rovinatý pozemok s celkovou výmerou 3610m2. Nachádza sa na vstupe do obce Bobrovec v smere od Liptovského Mikuláša s prístupom priamo z hlavnej cesty. Pozemok je vhodný na výstavbu chaty alebo rekreačného domu. Jedná sa o dve parcely (429m2 + 3181m2). Inžinierske siete sú v blízkosti. Na pozemku je elektrický stĺp. Centrum mesta Liptovský Mikuláš je vzdialené len necelých 10 min autom. Akýmkoľvek smerom sa vydáte, cestou objavíte hneď niekoľko miest, ktoré sa určite oplatí navštíviť, ako napr.: Vodná nádrž Liptovská Mara 5 min, Vodný park Tatralandia 10 min, Vodný park Bešeňová je 20 min. Milovníci prírody a turisti si prídu na svoje v obľúbenej Bobroveckej doline, Kvačianskej doline a Prosieckej doline. Okolité hory ponúkajú množstvo turistických trás, či cyklotrás. V zimnom období máte na výber hneď niekoľko lyžiarskych stredísk, ako napr. známe stredisko Jasná - Nízke Tatry. Viac informácií Vám veľmi radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Bobrovec
144 400 €
REZERVOVANÉ - 3-izbový byt - Liptovský Mikuláš - Nábrežie - vyhľadávaná lokalita
Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v top lokalite Nábrežie - Liptovský Mikuláš. Byt má rozlohu 72 m2 a prislúcha ku nemu balkón o výmere 3 m2. Nachádza sa na 3. poschodí z 3. Je orientovaný na východ a západ. Byt je v pôvodnom stave. Medzi obývačkou a kuchyňou je možnosť dorobenia krbu. V kúpeľni je okno, jadro je murované, sú vymenené okná a nový balkón. V obývačke sú zachovalé parkety. K bytu prislúcha pivnica o výmere 2 m2.V bytovom dome nie je výťah. Jedná sa o tehlový bytový dom, ktorý je zateplený, zrenovované balkóny, nová strecha, zrenovované vnútorné schodisko a chodby. Mesačné náklady pre jednu osobu sú cca 160,- eur. Byt je ihneď voľný. Lokalita je výborná vzhľadom na to, že bytový dom je situovaný vo vnútri bloku, nepočuť hluk od cesty. Bytovka sa nachádza za katastrom. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (detské ihrisko, škôlka, škola, STOP SHOP) a do centra mesta je 5 min. pešo. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o. , +421 915 204 151 Zuzana Štricová
Liptovský Mikuláš
dohodou
3-izbový byt - Vysoké Tatry - Štrbské Pleso - HOTEL OVRUČ
Byt v TOP LOKALITE na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách - HOTEL OVRUČ. 3-izbový byt má celkovú výmeru 106,93 m2. Predáva sa v stave v akom je (urobené podlahy, obklad a sanita v kúpeľniach a WC, krb). V cene je garážové státie a sklad. Možnosti následnej prevádzky, vyťažovania kapacity a využívania Vášho apartmánu sú dve: 1. Vyťažuje ho správcovská spoločnosť APLEND. Majiteľ má plávajúci výnos 60% z tržby a majiteľské pobyty grátis. 2. Majiteľ ho využíva sám pre seba alebo ho sám vyťažuje. HOTEL OVRUČ má 2 podzemné podlažia, 5 nadzemných podlaží a podkrovie. V hoteli je wellness centrum, recepcia, bar, reštaurácia, kotolňa, lyžiareň a garážové státia. HOTEL sa nachádza v perfektnej lokalite Vysokých Tatier, na Štrbskom Plese. Ide o jednu z najvyhľadávanejších lokalít vo Vysokých Tatrách, kde sú výborné lyžiarske možnosti a v lete turistické vyžitie. Cena je 616.000,-€ bez DPH, t. j. 739.200,- € s DPH. v cene nie je zahrnuté: - parkovacie miesto 25.000,- € bez DPH, t. j. 30.000,- € s DPH, - sklad s výmerou 3,40 m2 9.000,- € bez DPH, t. j. 10.800,- € s DPH. V prípade platcu DPH je možnosť odpočtu DPH. Viac info Vám poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Štrba
739 200 €
Pozemok o výmere 629 m2 na Liptove, obec Pavčina Lehota
Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok o výmere 629 m2, ktorý sa nachádza blízko Demänovskej Doliny, v obci Pavčina Lehota. Aktuálne je vhodný ako investícia a v budúcnosti by to mohol byť stavebný pozemok určený na stavbu rekreačnej chaty alebo rodinného domu. Pri pozemku sú dostupné inžinierske siete. Viac informácii poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Pavčina Lehota
65 000 €
PREDPREDAJ - rekreačná chata - pozemok 314 m2 - SUNRISE Liptovský Trnovec
Nízkoenergetické rekreačné chaty v projekte SUNRISE sú situované v blízkosti priehrady Liptovská Mara a Aquaparku Tatralandia. Rezidenčný projekt je navrhnutý ako celoročné alebo víkendové bývanie. Rezort je oplotený a uzavretý automatickou bránou len pre majiteľov rekreačných domov. Rekreačná dvojpodlažná chata má podlahovú plochu 89,02 m2, z toho 17,38 m2 tvorí sklad. Prislúcha k nej aj terasa o výmere 20,49 m2 a predáva sa s vlastným pozemkom o výmere 314 m2 ako holodom. Dispozične pozostáva z chodby, obývacej izby, kuchyne, spálne, izby, kúpeľne a samostatnej toalety. V podkroví sa nachádza ešte jedna samostatná izba. Steny rekreačnej chaty sú z masívnej bio dosky, respektíve sadrokartónu v predstavenej konštrukcii. Kúpeľňa má všetky potrebné vývody a závesný WC systém. Podlaha je pripravená na montáž vinylovej alebo drevenej podlahy. Chata je vybavená trojsklovými plastovými oknami najvyššej rady. V spálňach a obývacej izbe sú pripravené rozvody na TV a internet. V rekreačných chatách je aj príprava na fotovoltaické panely. Majiteľ využíva nehnuteľnosť sám. Pri kúpe na platcu DPH je možný odpočet DPH! Rekreačné chaty sa nachádzajú len 100 m od priehrady Liptovská Mara v obci Liptovský Trnovec a sú vzdialené 10 minút cesty autom do centra mesta Liptovský Mikuláš. V obci Liptovský Trnovec sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, cukrárne, plážové kúpalisko a mnoho ďalších služieb. Majiteľ rekreačnej chaty má veľa možností rekreácie, napríklad pri priehrade Liptovská Mara, kde sú vybudované aj vodné atrakcie. V blízkosti sa nachádza aj celoročný Aquapark Tatralandia. V zimných mesiacoch je to určite lyžovačka v lyžiarskom stredisku Jasná. Viac informácií aj o cene Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Trnovec
dohodou
Rekreačná CHATA - pozemok 355 m2 - SUNRISE Liptovský Trnovec
Nízkoenergetické rekreačné chaty v projekte SUNRISE sú situované v blízkosti priehrady Liptovská Mara a Aquaparku Tatralandia. Rezidenčný projekt je navrhnutý ako celoročné alebo víkendové bývanie. Rezort je oplotený a uzavretý automatickou bránou len pre majiteľov rekreačných domov. Rekreačná dvojpodlažná chata má podlahovú plochu 104,91 m2, z toho 16,83 m2 tvorí sklad. Prislúcha k nej aj terasa o výmere 19,53 m2 a predáva sa s vlastným pozemkom o výmere 355 m2 ako "holodom". Dispozične pozostáva z chodby, obývacej izby, kuchyne, spálne, izby, kúpeľne a samostatnej toalety. V podkroví sa nachádza ešte jedna samostatná izba. Steny rekreačnej chaty sú z masívnej bio dosky, respektíve sadrokartónu v predstavenej konštrukcii. Kúpeľňa má všetky potrebné vývody a závesný WC systém. Podlaha je pripravená na montáž vinylovej alebo drevenej podlahy. Chaty je vybavená trojsklovými plastovými oknami najvyššej rady. V spálňach a obývacej izbe sú pripravené rozvody na TV a internet. V rekreačných chatách je aj príprava na fotovoltaické panely. Majiteľ využíva nehnuteľnosť sám. Pri kúpe na platcu DPH je možný odpočet DPH! Rekreačné chaty sa nachádzajú len 100 m od priehrady Liptovská Mara v obci Liptovský Trnovec a sú vzdialené 10 minút cesty autom do centra mesta Liptovský Mikuláš. V obci Liptovský Trnovec sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, cukrárne, plážové kúpalisko a mnoho ďalších služieb. Majiteľ rekreačnej chaty má veľa možností rekreácie, napríklad pri priehrade Liptovská Mara, kde sú vybudované aj vodné atrakcie. V blízkosti sa nachádza aj celoročný Aquapark Tatralandia. V zimných mesiacoch je to určite lyžovačka v lyžiarskom stredisku Jasná. Viac informácií aj o cene Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Trnovec
dohodou
Rekreačná chata pri Liptovskej Mare - pozemok 326m2 - SUNRISE
Nízkoenergetické rekreačné chaty v projekte SUNRISE sú situované v blízkosti priehrady Liptovská Mara a Aquaparku Tatralandia. Rezidenčný projekt je navrhnutý ako celoročné alebo víkendové bývanie. Rezort je oplotený a uzavretý automatickou bránou len pre majiteľov rekreačných domov. Rekreačná dvojpodlažný chata má podlahovú plochu 103,3 m2, z toho 17,43 m2 tvorí sklad. K chate prislúcha aj terasa o výmere 20,63 m2 a predáva sa s vlastným pozemkom o výmere 326 m2 ako "holodom". Dispozične pozostáva z chodby, obývacej izby, kuchyne, spálne, izby, kúpeľne a samostatnej toalety. V podkroví sa nachádza ešte jedna samostatná izba. Steny rekreačnej chaty sú z masívnej bio dosky, respektíve sadrokartónu v predstavenej konštrukcii. Kúpeľňa má všetky potrebné vývody a závesný WC systém. Podlaha je pripravená na montáž vinylovej alebo drevenej podlahy. Chata je vybavená trojsklovými plastovými oknami najvyššej rady. V spálňach a obývacej izbe sú pripravené rozvody na TV a internet. Majiteľ využíva nehnuteľnosť sám. Pri kúpe na platcu DPH je možný odpočet DPH. Rekreačné chaty sa nachádzajú len 100 m od priehrady Liptovská Mara v obci Liptovský Trnovec a sú vzdialené 10 minút cesty autom do centra mesta Liptovský Mikuláš. V obci Liptovský Trnovec sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, cukrárne, plážové kúpalisko a mnoho ďalších služieb. Majiteľ rekreačnej chaty má veľa možností rekreácie, napríklad pri priehrade Liptovská Mara, kde sú vybudované aj vodné atrakcie. V blízkosti sa nachádza aj celoročný Aquapark Tatralandia. V zimných mesiacoch je to určite lyžovačka v lyžiarskom stredisku Jasná. Viac informácii aj o cene Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Trnovec
dohodou
Stavebné pozemky - 1364 m2 - Nad Brehmi, Dolný Kubín
Realitná kancelária ponúka na predaj 2 stavebné pozemky, spolu o výmere 1364 m2 v Dolnom Kubíne, časť Veľký Bysterec - Nad Brehmi. Ich orientácia je na juh až juhozápad (výhľad na mesto, Choč, Horičku a Oravskú Porubu). Pozemky sú mierne svahovité. Elektrika je na hranici pozemku, voda, kanalizácia v dosahu. K dispozícii je územno-plánovacia informácia, podrobný geologický prieskum, situácia vedenia IS. V prípade záujmu je možné kúpiť pozemky aj oddelene. K dispozícií sú výmery 703 m2 a 661 m2. V dosahu 20 min. peši sú: škôlky, ZŠ, ZUŠ, ihrisko, obchodný dom, plaváreň, zimný a futbalový štadión, autobusová zastávka, Okresný úrad, kaviarne, pošta, alebo centrum mesta bez potreby hľadať a platiť parkovanie. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Dolný Kubín
163 680 €
REZERVOVANÉ - Rekreačný pozemok na PREDAJ - Liptovský Trnovec
Ponúkame Vám na predaj pozemky v zaujímavej lokalite na Liptove - v Liptovskom Trnovci, obci obklopenej Západnými Tatrami, Nízkymi Tatrami ako aj Chočskými vrchmi. Pozemok má celkovú výmeru 5.000 m2 a predáva sa za cenu 0 € , t. j. 22€/m2. Na pozemku zatiaľ nie sú dotiahnuté inžinierske siete. Majiteľ chcel na pozemku postaviť 1 penzión ako hlavnú nehnuteľnosť a 6 menších chatiek. Po vybudovaní priehrady sa Liptovský Trnovec stal letným centrom rekreačnej turistiky, kde sa môžete venovať nielen kúpaniu či rybolovu, ale aj rôznym vodným športom, či sa vydať na výletnú plavbu po vodnom diele. Atraktivite Liptovského Trnovca pomáha aj prítomnosť neďalekého aquaparku Tatralandia, ZOO Kontakt Liptovský Mikuláš a ďalšie rôznorodé atrakcie nielen pre rodiny s deťmi. Okolité hory ponúkajú množstvo turistických trás, či cyklotrás. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Trnovec
dohodou
Štýlový rodinný "VILADOM" v projekte Demänová Rezort na PREDAJ
Moderná a štýlová chata s výhľadom pre celú rodinu! Táto chata na predaj je svojou dispozíciou určená pre 10 až 12 osôb. K dispozícii sú 3 spálne a 2 kúpeľne so sprchovými kútmi a dvomi oddelenými toaletami. Dominantou prízemia je obývacia miestnosť s výstupom na terasu orientovanú na juho-západ a plne vybavenou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi. Na chate sa nachádza dostatok úložného priestoru vďaka šatníkovým skriniam. Predáva sa ako komplet zariadená vrátane vybavenia interiéru s krbovou pieckou. Súčasťou vybavenia je aj klimatizácia, rekuperácia, vírivka, zelená strecha a všetky IS. K rekreačnému domu prislúcha samostatný pozemok o výmere 250m² s 3 parkovacími státiami, sadovými a terénnymi úpravami. Chatu môžete využívať s rodinou a priateľmi a zároveň ju vyťažuje vyťažovacia spoločnosť a majiteľ apartmánu má z neho výnos vyplácaný mesačne vo výške 5-12% ročne. Naprojektované boli ako vysokokvalitné a dvojpodlažné stavby a sú umiestnené priamo na zjazdovke! V prípade platcu DPH je možný odpočet DPH! Demänová Rezort je ekologický projekt, ktorý ponúka bezpečnú a bezstarostnú investíciu do chát, domov, apartmánov a bytov v Demänovej. Rezort je určený hlavne pre rodiny a väčšie skupiny, ktoré si túžia so svojimi najbližšími vychutnávať krásy Liptova v nízkoenergetických stavbách, ktoré nezaťažujú prírodu. V rámci rezortu je k dispozícii reštaurácia, wellness, detské ihriská, Aquapark, SKI centrum, lyžiarska škola, bežkárska trať, požičovňa lyží a e-bike, jump zóna, lezecká stena, 3D bludisko, bikros. Začiatok prevádzky komplexu bol už v zimnej sezóne r.2018/2019. Krátke video o projekte Demänová Rezort tu: https://www.youtube.com/watch?v=MIH6w4W-mk0 Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Mikuláš
dohodou
1 2 3