Pozemok o výmere 1026 m2 na predaj - Ižipovce
Ponúkame Vám na predaj pozemok o výmere 1026 m2 s fantastickým výhľadom na okolitú prírodu, v tichej časti, na kraji obce Ižipovce. Pozemok je mierne svahovitý, vhodný na umiestnenie mobilného domu, alebo rekreačné využitie. Príjazdová cesta je najskôr štrková a potom poľná, ale dobre prístupná. Neďaleko pozemku sa nachádzajú aj všetky inžinierske siete. Ižipovce sú obec s veľkým turistickým potenciálom. Športové vyžitie tu nájde každý, predovšetkým však rybári - vodná nádrž Liptovská Mara (1,9km), Vodný park Tatralandia 10 min, Vodný park Bešeňová 10 min. Milovníci zimných športov si prídu na svoje v neďalekom lyžiarskom stredisku Jasná alebo Malinô Brdo pri Ružomberku. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Ižipovce
20 520 €
1-izbový apartmán s garantovaným výnosom - GINO Seaside Tbilisi, Gruzínsko
Ponúkame Vám na predaj investičný 1-izbový apartmán na 4. poschodí v už fungujúcom apartmánovom komplexe GINO Seaside Tbilisi***** v Gruzínsku. Apartmán má výhľad na vodu. Ponúkaný apartmán s výmerou 30,30 m2 dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, spálne spojenej s kuchyňou a balkóna o výmere 7,5 m2. Predáva sa komplet zariadený a dodáva sa štandardne s kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi. K apartmánu prislúcha aj sklad o výmere 1,65 m2, ktorý nie je predmetom predaja, ale majiteľ ho môže využívať. * Apartmán ponúka bezstarostnú investíciu s ročným garantovaným výnosom vo výške 6066,-€. * Nájomná zmluva je uzatvorená na 10 rokov. * Majiteľský pobyt 30 dní každý kalendárny rok (10 dní v top sezone + 20 dní v mimo sezone. Majiteľ má GRÁTIS 4 neprenosné lístky na vstup do aquaparku, 20% zľavu na ubytovanie v GINO hoteloch. Hotel je v prevádzke od januára 2023 a je postavený v tesnej blízkosti aquaparku GINO Paradise Tbilisi na Bešeňová street No. 20 a stal sa jeho integrálnou súčasťou ako najväčší a najprestížnejší ubytovací objekt. Nachádza sa priamo na brehu vodnej nádrže "Tbiliské more", cca. 15 min. od historického centra hlavného mesta Gruzínska – Tbilisi a 30 min. od medzinárodného letiska. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Bešeňová
120 000 €
3 izbový apartmán - centrum mesta Liptovský Mikuláš
Ponúkame Vám na predaj plne zariadený 3-izbový apartmán v zrekonštruovanom dome, na Námestí osloboditeľov, priamo v centre mesta Liptovský Mikuláš, vhodný na bývanie ale aj ako nehnuteľnosť na prenájom. Jedná sa o 3-izbový apartmán o výmere 75m2 plus 5 m2 terasa, ktorý je možné využiť na trvalé bývanie alebo na krátkodobý prenájom. Nachádza sa na 1. poschodí domu. V dome je výťah. Dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, dvoch spální, kúpeľne a samostatného WC a terasy. V kúpeľni sú keramické obklady a podlahy, WC, umývadlo, batérie a sprchový kút. Predáva sa kompletne zariadený, tak ako je na fotografiách. K bytu prislúcha súkromná pivnica o výmere 1,5 m2. K domu je dostatok miest na parkovanie pre majiteľov bytov a nebytových priestorov, a to na súkromnom parkovisku pri dome zo zadnej časti. Zabezpečte si ľahko pasívny príjem! V prípade záujmu je možné ho dať do krátkodobého vyťažovania vyťažovacej spoločnosti, ktorá prenajíma aj susedné byty. Majiteľ si takisto môže nehnuteľnosť vyťažovať aj sám v podobe krátkodobého prenájmu. Pri kúpe na platcu DPH, je možný odpočet DPH. Viac informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Mikuláš
dohodou
1-izbový LUXURY apartmán s terasou v centre turistického ruchu na Liptove
Investícia v podobe LUXURY apartmánu vo fungujúcom projekte DEMÄNOVÁ REZORT! Ponúkaný 1-izbový apartmán s terasou sa nachádza na prízemí apartmánového domu D. Má obytnú plochu 41,9m2, obývaciu izbu s jedálenským priestorom a kuchynským kútom, spaciu časť, kúpeľňu s WC, chodbu a terasu o výmere 11m2. Ubytovacia kapacita je pre 4 osoby. Je zariadený v modernom, vzdušnom a útulnom dizajne. Apartmán môžete využívať s rodinou a priateľmi a zároveň ho vyťažuje vyťažovacia spoločnosť a majiteľ apartmánu má z neho výnos vyplácaný mesačne vo výške 5-12% ročne. V DEMÄNOVÁ REZORT Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Súčasťou komplexu sú aj moderné drevodomy. V rámci rezortu je k dispozícii reštaurácia, wellness, detské ihriská, Aquapark, SKI centrum, lyžiarska škola, bežkárska trať, požičovňa lyží a e-bike, jump zóna, lezecká stena, 3D bludisko, bikros. Začiatok prevádzky komplexu bol už v zimnej sezóne r.2018/2019. Apartmány sa nachádzajú v centre turistického ruchu pri vstupe do Demänovskej doliny - obľúbeného lyžiarskeho strediska JASNÁ (15min na svah, 15min k vode, 5min do mesta Liptovský Mikuláš). Každý apartmán bytového domu má exkluzívnu polohu na kopci, s ktorou sú spojené jedinečné výhľady na okolité vrchy a prírodu. Termín dokončenia apartmánového domu je december 2025. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Demänovská Dolina
dohodou
Chata "FAMILY" v Demänová Rezort - LIPTOV
Moderná a štýlová chata vo fungujúcom projekte Demänová Rezort Je určená pre 8 osôb (6+2), má 3 spálne, obývaciu izbu s kuchynským kútom, 3 kúpeľne a saunu + 2 terasy. K rekreačnému domu prislúcha samostatný pozemok s 2 parkovacími státiami, sadovými a terénnymi úpravami. Chatu môžete využívať s rodinou a priateľmi a zároveň ju vyťažuje vyťažovacia spoločnosť a majiteľ apartmánu má z neho výnos vyplácaný mesačne vo výške 5-12% ročne. Naprojektované boli ako vysokokvalitné a dvojpodlažné stavby a sú umiestnené priamo na zjazdovke! V prípade platcu DPH je možný odpočet DPH! Demänová Rezort je ekologický projekt, ktorý ponúka bezpečnú a bezstarostnú investíciu do chát, domov, apartmánov a bytov v Demänovej. Rezort je určený hlavne pre rodiny a väčšie skupiny, ktoré si túžia so svojimi najbližšími vychutnávať krásy Liptova v nízkoenergetických stavbách, ktoré nezaťažujú prírodu. V rámci rezortu je k dispozícii reštaurácia, wellness, detské ihriská, Aquapark, SKI centrum, lyžiarska škola, bežkárska trať, požičovňa lyží a e-bike, jump zóna, lezecká stena, 3D bludisko, bikros. Začiatok prevádzky komplexu bol už v zimnej sezóne r.2018/2019. Krátke video o projekte Demänová Rezort tu: https://www.youtube.com/watch?v=MIH6w4W-mk0 Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Demänovská Dolina
dohodou
Rekreačná chata na Orave s pozemkom, Lomná
Ponúkame Vám na predaj tradičnú oravskú drevenicu vo výbornom stave v obci Lomná, cca 18 km od Námestova. Prislúchajúci pozemok o výmere 1272 m2 je ukončený potokom. Okrem drevenice sú tu aj: sypáreň (na prízemí je miestnosť s herňou a sklad, podkrovie je možné zobytniť), 2x pivnica, maštaľ (slúži ako sklad dreva) a humno. Na prízemí drevenice je chodba, veľká predná izba, kúpeľňa s WC a veľká kuchyňa, z ktorej sa ide do podkrovia, kde sú Ďalšie dve izby, chodbička a WC. Aktuálne je tu 11 lôžok. Chalupa je napojená na obecný vodovod a elektriku a žumpu. Prebehla tu aj čiastočná rekonštrukcia (zateplená strecha, kúpeľňa hore a WC dolu). Celoročne udržiavaný prístup, potraviny na skok a uzavretý dvor novému majiteľovi umožnia vychutnávať súkromie, či už tu plánuje trvalo bývať, chalupárčiť alebo sa rozhodne to prenajímať. Lomná je malebná hornooravská dedinka uprostred hôr. Ponúka možnosti pre turistiku, hubárčenie, šport. V zimných mesiacoch je možnosť lyžovať sa v neďalekej Krušetnici (3,5km) alebo v Oravskej Lesnej (17km) a milovníci bežeckého lyžovania môžu využívať 25,11 km dlhý turistický chodník. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Lomná
dohodou
Lukratívny pozemok v Jasnej na predaj - Demänovská dolina, Lúčky, Jasná
Skvelá investičná príležitosť! Na predaj lukratívny pozemok o výmere 1044 m2 v jednej z najatraktívnejších častí Liptova, v Demänovskej doline – len pár metrov pod nástupnou lyžiarskou stanicou Lúčky - Demänová. Pozemok sa nachádza hneď vedľa cesty, vedie dovnútra lesa. Možnosť napojenia sa inžinierske siete (okrem plynu). Momentálne je pozemok evidovaný ako „trvalý trávnatý porast“, no v okolí sa už rieši zmena rovnakých pozemkov na stavebné. Cena: 120,-€/m2, t. j. celková cena 125.280,-€ Milovníci oddychu, športu a turistiky si v okolí prídu na svoje - len na skok obľúbené lyžiarske stredisko JASNÁ, Demänovská ľadová jaskyňa, Demänovská jaskyňa slobody, v blízkom okolí aj aquapark Tatralandia a Vodný park Bešeňová. Ľahká a rýchla dostupnosť do centra Liptovského Mikuláša. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Demänovská Dolina
125 280 €
Nový 2-izbový nebytový priestor/kancelária v centre mesta – Liptovský Mikuláš
Ponúkame Vám na predaj nebytový priestor v polyfunkčnej budove/ apartmánovom dome na Námestí osloboditeľov priamo v centre mesta Liptovský Mikuláš. Jedná sa o 2-izbový nebytový priestor o výmere 62,31m2, ktorý je možné využiť ako byt na trvalé bývanie alebo ako kancelársky priestor. Nachádza sa na 3. podlaží - v podkroví tejto polyfunkčnej budovy. Dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, samostatnej izby a kúpeľne. Predáva sa v prevedení štandard. V kúpeľni sú keramické obklady a podlahy, WC, umývadlo, batérie a sprchový kút. Súčasťou štandardného vybavenia apartmánu je príprava na kuchynskú linku, ktorú si však majiteľ musí zariadiť sám. Tak isto aj podlahy, interiérové dvere a osvetlenie. K domu je dostatok miest na parkovanie pre majiteľov bytov a nebytových priestorov, a to na súkromnom parkovisku pri dome zo zadnej časti. Cena je uvedená s DPH. V prípade platcu DPH je možný odpočet DPH. Viac informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Mikuláš
124 900 €
3-izbový apartmán LUXURY s terasou - Liptov - Demänová
Investícia v podobe LUXURY apartmánu vo fungujúcom projekte DEMÄNOVÁ REZORT ! Ponúkaný 3-izbový apartmán s terasou sa nachádza na druhom a treťom nadzemnom podlaží apartmánového domu Luxury F. Má obytnú plochu 60 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej haly, obytnej haly, samostatnej spálne, kúpeľne a samostatného WC na 2.NP a z chodby, kúpeľne s WC a samostatnej spálne na 3.NP. Apartmán má vlastnú terasu o výmere 11m2. Ubytovacia kapacita je pre 6 osôb. Je zariadený v modernom, vzdušnom a útulnom dizajne. Apartmán môžete využívať s rodinou a priateľmi a zároveň ho vyťažuje vyťažovacia spoločnosť a majiteľ apartmánu má z neho výnos vyplácaný mesačne vo výške 5-12% ročne. V DEMÄNOVÁ REZORT Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Súčasťou komplexu sú aj moderné drevodomy. V rámci rezortu je k dispozícii reštaurácia, wellness, detské ihriská, Aquapark, SKI centrum, lyžiarska škola, bežkárska trať, požičovňa lyží a e-bike, jump zóna, lezecká stena, 3D bludisko, bikros. Začiatok prevádzky komplexu bol už v zimnej sezóne r.2018/2019. Apartmány sa nachádzajú v centre turistického ruchu pri vstupe do Demänovskej doliny - obľúbeného lyžiarskeho strediska JASNÁ (15min na svah, 15min k vode, 5min do mesta Liptovský Mikuláš). Každý apartmán bytového domu má exkluzívnu polohu na kopci, s ktorou sú spojené jedinečné výhľady na okolité vrchy a prírodu. Termín dokončenia apartmánového domu je december 2025. Viac informácii aj cenu poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Mikuláš
dohodou
Pozemok 5073 m2 - Liptovský Mikuláš - Palúdzka
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok o celkovej výmere 5073 m2. Terén pozemku je rovinatý a rozmer je 35m x 150m. Nachádza sa v Liptovskom Mikuláši – mestská časť Palúdzka. Podľa UPI sa jedná o pozemok v urbanistickom bloku obytné územie, kde sa nachádzajú prevažne obytné rodinné domy. Povolená je stavba maximálne do výšky 2 NP a na plochu max. 30%. Pozemky sú bez IS, disponujeme stanoviskami SSE a LVS o možnostiach pripojenia. Prípustné funkčné využitie: -rodinné domy -zariadenie občianskej vybavenosti (zariadenie obchodu, služieb, školstva, zdravotníctva, verejného stravovania, kultúry, športu, rekreácie) -zariadenia výrobných služieb (dielne, opravovne) Neprípustné funkčné využitie: -zariadenia priemyselnej a poľnohospodárskej výroby -zariadenia stavebnej výroby -veľkosklady -nákupné centrá -zariadenia pre šport a rekreáciu celomestského a regionálneho významu -zariadenia odpadového hospodárstva Pozemok je vzdialený len 2 km od napojenia na diaľnicu, 5 km od Tatralandie, 15 km od lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry, 18 km od Gino Paradise Bešeňová. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Mikuláš
348 000 €
Rozľahlý pozemok o výmere 22 889 m2 - obec Jakubovany, Liptovský Mikuláš
Rozľahlý pozemok o výmere 22 889 m2 nachádzajúci sa v obci Jakubovany, okres Liptovský Mikuláš. Nachádza sa 10 km od Liptovského Mikuláša, s pozemkom susedia rekreačné chaty, a preto kúpa môže byť zaujímavá investícia. Inžinierske siete je možné po dohode s obcou vybudovať. Pozemok je ideálny na výstavbu rodinných domov alebo aj rekreačných chát. Cena je 8€/m2. Viac informácii aj cenu poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Jakubovany, Liptovský Mikuláš
183 112 €
Rodinný dom na predaj - Beňadiková
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný, čiastočne zariadený dom v obci Beňadiková. Úžitková plocha domu je približne 240m2. K domu prislúcha rovinatý pozemok o výmere 972m2. Dom je v pôvodnom stave a čiastočne zariadený, je nutná rekonštrukcia. Kúrenie je ústredné a v dome sa nachádza aj krb. Obec Beňadiková, ktorá leží v Liptovskej kotline je vyhľadávaná pre svoju polohu a možnosti, ktoré ponúka ako napr. cykloturistika, turistika, príroda, rybolov, Liptovská Mara, vodné parky Bešeňová a Tatralandia. Viac info Vám poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Beňadiková
149 000 €
Luxusná rekreačná chata s pozemkom 6500m2 - Usadlosť pod Kriváňom, Liptov, Východná
Realitná kancelária RK SPIRIT Vám ponúka na predaj rekreačnú chatu pre náročných vo Východnej - Usadlosť pod Kriváňom. Podlahová plocha chaty je 177 m2 + 32 m2 terasa a prislúcha ku nej pozemok o výmere až cca 6000 m2. Dispozične pozostáva zo suterénu, na prízemí z obývacej miestnosti, kuchyne spojenej s jedálenským kútom a terasy. V podkroví sa nachádzajú dve samostatné izby a kúpeľňa s WC. Chata sa predáva v štandarde. Nábytok a vybavenie je možné doobjednať v zmysle vzorovej chaty. Chata je konštruovaná so stabilným nosným systémom a základmi, ktoré zahŕňajú izoláciu pre optimálnu stabilitu. Podlahy sú vybavené dubovou palubovkou v prízemí a podkroví, zatiaľ čo kúpeľne disponujú keramickou dlažbou. Vonkajšie fasády sú chránené olejovým náterom. Okná sú kvalitné a celodrevené s izolačným trojsklom, vnútorné dvere sú plné a vyrobené z mäkkého dreva. Vykurovanie je zabezpečené teplovodným podlahovým kúrením, kde zdrojom je tepelné čerpadlo vzduch-voda alebo krb na tuhé palivo na prízemí. Klimatizácia v podkroví je riešená dvoma jednotkami napájanými z tepelného čerpadla. Okná aj dvere sú drevené a zabezpečujú výbornú izoláciu. Celý objekt je vybavený rekuperáciou a modernými bezpečnostnými prvkami, ako sú alarm, požiarna signalizácia a kamerový systém. Elektrická inštalácia je v súlade s normami, a objekt obsahuje aj dátové rozvody pre internet. Parkovacie miesta sú k dispozícii na spevnenej ploche. Chata je vo výstavbe a je postavený suterén a platňa. Lokalita pod Kriváňom je skutočným rajom pre tých, ktorí túžia po spojení s prírodou a pokojom hôr. Chata sa nachádza na malebných lúkach pod Vysokými Tatrami, ponúkajúc výnimočný výhľad na jeden z najvyšších vrcholov Tatier. Toto miesto je osvetlené atmosférou pokoja a krásy, umocnenou okolitými lúkami a tichom. Výnimočná lokalita Vám otvára dvere k neobmedzeným možnostiam objavovania okolitej prírody, či už pri pokojných prechádzkach lúkami alebo po náročnejších túrach po okolitých Tatrách. Cena je uvedená s DPH, pri kúpe na platcu je možný odpočet DPH. Cena zahŕňa pozemok, elektrické prípojky a chatu v štandarde. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Východná
780 000 €
Pozemok na predaj - 2663m2 - Vrbov, Kežmarok
Ponúkame Vám na predaj prevažne rovinatý pozemok o výmere 2663 m2, ktorý sa nachádza v intraviláne obce Vrbov, v tesnej blízkosti rodinných domov. Pri pozemku je verejný vodovod a elektrina. Odpad sa rieši septikom alebo čističkou odpadových vôd. Cena: 25,- €/m2. Obec leží v juhovýchodnej časti Popradskej kotliny, v pohorí Levočských vrchov. Za 30 minút autom sa dostanete do Vysokých Tatier na najlepšie lyžiarske strediská ako Štrbské pleso, Starý Smokovec alebo Tatranská Lomnica. V obci sa nachádza geotermálne kúpalisko TERMAL PARK VRBOV. Viac informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Vrbov
66 575 €
Investičný pozemok na predaj – Kvačany, Liptovský Mikuláš - 3500m2
Ponúkame Vám na predaj rozľahlý pozemok s výmerou 3500 m2, ktorý leží na začiatku obľúbenej liptovskej obce Kvačany, neďaleko Liptovskej Mary. Pozemok má obdĺžnikovitý tvar, je rovinatý a slnečný. Je ideálny na výstavbu niekoľkých rodinných domov, chát či penziónov. Vďaka tomu má okrem vlastného bývania potenciál výbornej investičnej príležitosti! Dostupné siete: voda a plyn (vedú pozemkom), napojenie na elektrinu nutné doriešiť Cena: 65 E/m2. Centrum mesta Liptovský Mikuláš je vzdialené len necelých 20 min autom. Akýmkoľvek smerom sa vydáte, cestou objavíte hneď niekoľko miest, ktoré sa určite oplatí navštíviť, ako napr. vodná nádrž Liptovská Mara (5 min), vodný park Tatralandia (9 min), vodný park Bešeňová (15 min) a pod. Milovníci prírody a turistiky si prídu na svoje v obľúbenej Kvačianskej a Prosieckej doline. V zimnom období máte na výber hneď niekoľko lyžiarskych stredísk, pre začiatočníkov je tu Skicentrum Žiar – Dolinky a pokročilým sa zas bude páčiť známe stredisko Jasná - Nízke Tatry. Viac informáciíí v RK SPIRIT, s. r. o. alebo na tel. č. +421 915 699 032.
Kvačany, Liptovský Mikuláš
227 500 €
Multifunkčný objekt Kvetnica, Poprad
Trojpodlažný objekt, čiastočne podpivničený. Zastavaná plocha budovy je 1352 m2 . Využiteľná plocha 4056 m2. Pozemok -  6798 m2. Budova môže slúžiť ako nadštandardné bývanie pre seniorov,  hotel, zotavovňa, relaxačné centrum, kongresové centrum, resp. objekt na iné využitie. Budova bola v minulosti ústredný objekt liečebných ústavov Poprad - Kvetnica. V súčasnosti sa tu nachádzajú 4 samostatné byty, veľké priestranné miestnosti - bývalá kinosála, jedáleň, spoločenská, resp. kongresová miestnosť, cca 50 menších miestností  určených na rôznorodé využitie.  V objekte bola vlastná pekáreň a vlastná mäsovýroba.   V centre budovy sa nachádza átrium, kde je ďalší vstup do objektu. Súčasťou objektu je aj veľký priľahlý pozemok, na ktorom sa športové ihrisko. Prístupové cesty v okolí objektu sú vyasfaltované. Budova je situovaná v nádhernom prostredí ihličnatého lesa pri Poprade - v Kvetnici pod Vysokými Tatrami, ktorá je známa klimatickými kúpeľami. Objekt sa nachádza v prímestskej časti Popradu - leží v lesoch pohoria Kozie chrbty. V Kvetnici sa nachádza veľký dobre udržiavaný park s jazierkom a fontánou, návštevníkom  je v zime k dispozícii lyžiarsky vlek.  
Poprad
430 000 €
2-izbový apartmán s terasou priamo pri Liptovskej Mare
Investičné nehnuteľnosti v komplexnom rezorte v srdci Liptova na skok, len 2 minúty pešo, od pláže Liptovskej Mary. Mara Holiday Resort Vám umožňuje byť vlastníkom apartmánu v rezorte plnom zábavy priamo na pláži i na vode, s bohatou ponukou jedinečných služieb na jednom mieste pod Tatrami. Ponúkaný dvojizbový apartmán o výmere 39,73 m2 vhodný pre 4 osoby a nachádza sa na prízemí apartmánového domu B. Dispozične pozostáva z predsiene, obývacej izby, spálne, kúpeľne s WC a terasy o výmere 15,5 m2. Apartmány predstavujú vynikajúcu investíciu pre tých, ktorí hľadajú bezpečné vloženie finančných prostriedkov do nehnuteľností, ktoré získavajú na hodnote vďaka svojej atraktívnej polohe v nádhernom rezorte s komplexnými službami. Majitelia apartmánov budú využívať hotelový program, ktorý zaručuje bezstarostné spravovanie apartmánov a možnosť vlastnej rekreácie s komplexnou starostlivosťou. Vďaka kombinácii rastu hodnoty nehnuteľnosti, príjmu z prenájmu(vyťažovania) a vlastnej rekreácie majitelia môžu dosiahnuť až 25% ročný výnos z ich investície. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT.
Liptovský Trnovec
dohodou
4 izbový apartmán s terasou - Liptovská Mara
Investičné nehnuteľnosti v komplexnom rezorte v srdci Liptova na skok, len 2 minúty pešo, od pláže Liptovskej Mary. Mara Holiday Resort Vám umožňuje byť vlastníkom apartmánu v rezorte plnom zábavy priamo na pláži i na vode, s bohatou ponukou jedinečných služieb na jednom mieste pod Tatrami. Ponúkaný štvorizbový apartmán o výmere 86,64 m2 vhodný pre 8 osôb sa nachádza na 2. poschodí apartmánového domu B. Dispozične pozostáva z predsiene, obývacej izby, 3 spální, kúpeľne, samostatného WC a priestrannej terasy o výmere 28,30 m2. Apartmány predstavujú vynikajúcu investíciu pre tých, ktorí hľadajú bezpečné vloženie finančných prostriedkov do nehnuteľností, ktoré získavajú na hodnote vďaka svojej atraktívnej polohe v nádhernom rezorte s komplexnými službami. Majitelia apartmánov budú využívať hotelový program, ktorý zaručuje bezstarostné spravovanie apartmánov a možnosť vlastnej rekreácie s komplexnou starostlivosťou. Vďaka kombinácii rastu hodnoty nehnuteľnosti, príjmu z prenájmu(vyťažovania) a vlastnej rekreácie majitelia môžu dosiahnuť až 25% ročný výnos z ich investície. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT.
Liptovský Trnovec
dohodou
1-izbový apartmán pri Tatralandii, Liptov
Realitná kancelária RK SPIRIT, s. r. o. Vám predstavuje projekt roka 2023, TATRY LAKE GARDEN RESORT & SPA na Liptove. Výstavba rezortu Tatry Lake Garden ide podľa plánu. Aktuálne je dokončené 1. poschodie a plán ukončenia hrubej stavby je júl/august 2024. Bezpečná investícia s vysokou dynamikou rastu predajnej ceny nehnuteľnosti, stabilnou a zároveň nadštandardnou návratnosťou. Unikátna poloha na Liptove, len minútu od Tatralandie a pláže Liptovskej Mary. V rámci projektu ponúkame na predaj kompletne zariadený 1-izbový apartmán s balkónom s výhľadom na hory o výmere 28,27m2. Dispozične bude pozostávať zo vstupnej haly a kuchynského kútu, obývacej izby, kúpeľne s WC a balkónu o výmere 5,81 m2. Apartmán bude zariadený luxusne, komfortne a vo vysokej kvalite. Výhody a benefity pre majiteľa apartmánu • Garantovaný výnos 6%, majiteľské pobyty v mimosezóne • Garantovaný výnos 5%, majiteľské pobyty aj v sezóne • Plávajúci výnos, 65%/35%, • Kombinácia, garant 3% alebo flexi 55%/45% Benefit pre majiteľa v každom programe: ročne 30 nocí ubytovania s užívaním bazénov a wellness GRÁTIS. Cena je uvedená s DPH. Možnosť odpočtu DPH pri kúpe na platcu! V komplexe TATRY LAKE GARDEN RESORT & SPA Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Súčasťou komplexu bude tropický AQUA svet, wellness CRYSTAL SPA, reštaurácia, lobby bar, kongresové centrum, NATURE park, športové ihriská, lanové dráhy pre deti, a iné atrakcie. Výstavba hotela začala v septembri 2023 a predpokladaný termín začatia prevádzky je júl 2025. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o. a na webovej stránke https://www.najlepsiainvesticia.sk/projekty/tatry-lake-garden#project_basic_info
Liptovský Mikuláš
dohodou
3-izbový apartmán s garantovaným výnosom 6%, Tatralandia 5 min
Realitná kancelária RK SPIRIT, s. r. o. Vám predstavuje projekt roka 2023, TATRY LAKE GARDEN RESORT & SPA na Liptove. Výstavba rezortu Tatry Lake Garden ide podľa plánu. Aktuálne je dokončené 1. poschodie a plán ukončenia hrubej stavby je júl/august 2024. Bezpečná investícia s vysokou dynamikou rastu predajnej ceny nehnuteľnosti, stabilnou a zároveň nadštandardnou návratnosťou. Unikátna poloha na Liptove, len minútu od Tatralandie a pláže Liptovskej Mary. V rámci projektu ponúkame na predaj podkrovný 3-izbový apartmán s balkónom s výhľadom na hory. Ponúkaný apartmán s obytnou plochou 59,33 m2 bude dispozične pozostávať z chodby, plne vybavenej kuchyne spojenej s obývacou izbou, 2 samostatných izieb a priestranného balkóna s výmerou 17,52 m2. Apartmán je zariadený luxusne, komfortne a vo vysokej kvalite. Výhody a benefity pre majiteľa apartmánu • Garantovaný výnos 6%, majiteľské pobyty v mimosezóne • Garantovaný výnos 5%, majiteľské pobyty aj v sezóne • Plávajúci výnos, 65%/35%, • Kombinácia, garant 3% alebo flexi 55%/45% Benefit pre majiteľa v každom programe: ročne 30 nocí ubytovania s užívaním bazénov a wellness GRÁTIS. Začiatok výstavby hotela začal 9/23 a najneskorší termín začatia prevádzky je júl 2025. Cena je uvedená s DPH. Možnosť odpočtu DPH pri kúpe na platcu! V komplexe TATRY LAKE GARDEN RESORT & SPA Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Súčasťou komplexu bude tropický AQUA svet, wellness CRYSTAL SPA, reštaurácia, lobby bar, kongresové centrum, NATURE park, športové ihriská, lanové dráhy pre deti, a iné atrakcie. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o. a na webovej stránke https://www.najlepsiainvesticia.sk/projekty/tatry-lake-garden#project_basic_info
Liptovský Mikuláš
dohodou
Luxusný 2-izbový apartmán - Liptov - Tatralandia, Garantovaný výnos 6%
Realitná kancelária RK SPIRIT, s. r. o. Vám predstavuje projekt roka 2023, TATRY LAKE GARDEN RESORT & SPA na Liptove. Výstavba rezortu Tatry Lake Garden ide podľa plánu. Aktuálne je dokončené 1. poschodie a plán ukončenia hrubej stavby je júl/august 2024. V rámci projektu ponúkame na predaj kompletne zariadený 2-izbový apartmán s priestrannou terasou s výhľadom na hory o výmere 42,35 m2. Dispozične bude pozostávať z haly a kuchynského kútu, obývacej izby, samostatnej izby a priestrannej terasy s výmerou 7,35 m2. Apartmán bude zariadený luxusne, komfortne a vo vysokej kvalite. Apartmán je bezpečnou investíciou s garantovaným výnosom 6% na 10 rokov, s vysokou dynamikou rastu predajnej ceny nehnuteľnosti, stabilnou a zároveň nadštandardnou návratnosťou. Unikátna poloha na Liptove, len minútu od Tatralandie a pláže Liptovskej Mary. Výnos a benefity pre majiteľa apartmánu • Garantovaný výnos 6% na 10 rokov, majiteľské pobyty v mimosezóne • Garantovaný výnos 5% na 10 rokov, majiteľské pobyty aj v sezóne • Plávajúci výnos, 65%/35%, • Kombinácia, garant 3% alebo flexi 55%/45% Benefit pre majiteľa v každom programe: ročne 30 nocí ubytovania s užívaním bazénov a wellness GRÁTIS. Začiatok výstavby hotela začal 9/23 a najneskorší termín začatia prevádzky je júl 2025. Cena je uvedená s DPH. Možnosť odpočtu DPH pri kúpe na platcu! V komplexe TATRY LAKE GARDEN RESORT & SPA Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Súčasťou komplexu bude tropický AQUA svet, wellness CRYSTAL SPA, reštaurácia, lobby bar, kongresové centrum, NATURE park, športové ihriská, lanové dráhy pre deti, a iné atrakcie. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o. a na webovej stránke https://www.najlepsiainvesticia.sk/projekty/tatry-lake-garden#project_basic_info
Liptovský Mikuláš
dohodou
1-izbový apartmán s garantovaným výnosom 6%, Liptov - Tatralandia
Realitná kancelária RK SPIRIT, s. r. o. Vám predstavuje projekt roka 2023, TATRY LAKE GARDEN RESORT & SPA na Liptove. Výstavba rezortu Tatry Lake Garden ide podľa plánu. Aktuálne je dokončené 1. poschodie a plán ukončenia hrubej stavby je júl/august 2024. Bezpečná investícia s vysokou dynamikou rastu predajnej ceny nehnuteľnosti, stabilnou a zároveň nadštandardnou návratnosťou. Unikátna poloha na Liptove, len minútu od Tatralandie a pláže Liptovskej Mary. V rámci projektu ponúkame na predaj 1-izbový apartmán s priestrannou terasou s výhľadom na hory o výmere 28,27m2. Dispozične bude pozostávať z haly a kuchynského kútu, obývacej izby, kúpeľne s WC, chodby a balkónu o výmere 5,81 m2. Apartmán bude zariadený luxusne, komfortne a vo vysokej kvalite. Výhody a benefity pre majiteľa apartmánu • Garantovaný výnos 6%, majiteľské pobyty v mimosezóne • Garantovaný výnos 5%, majiteľské pobyty aj v sezóne • Plávajúci výnos, 65%/35%, • Kombinácia, garant 3% alebo flexi 55%/45% Benefit pre majiteľa v každom programe: ročne 30 nocí ubytovania s užívaním bazénov a wellness GRÁTIS. Začiatok výstavby hotela začal 9/23 a najneskorší termín začatia prevádzky je júl 2025. Cena je uvedená s DPH. Možnosť odpočtu DPH pri kúpe na platcu! V komplexe TATRY LAKE GARDEN RESORT & SPA Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Súčasťou komplexu bude tropický AQUA svet, wellness CRYSTAL SPA, reštaurácia, lobby bar, kongresové centrum, NATURE park, športové ihriská, lanové dráhy pre deti, a iné atrakcie. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o. a na webovej stránke https://www.najlepsiainvesticia.sk/projekty/tatry-lake-garden#project_basic_info
Liptovský Mikuláš
dohodou
Pozemok vhodný na stavbu rodinného domu – Kvačany
Ponúkame Vám na predaj rozľahlý pozemok s výmerou 3500 m2, ktorý leží na začiatku obľúbenej liptovskej obce Kvačany, neďaleko Liptovskej Mary. Pozemok má obdĺžnikovitý tvar, je rovinatý a slnečný. Je ideálny na výstavbu jedného alebo niekoľkých rodinných domov, chát či penziónov. Vďaka tomu má okrem vlastného bývania potenciál výbornej investičnej príležitosti! Dostupné siete: voda a plyn (vedú pozemkom), napojenie na elektrinu nutné doriešiť Cena: 65 E/m2. Centrum mesta Liptovský Mikuláš je vzdialené len necelých 20 min autom. Akýmkoľvek smerom sa vydáte, cestou objavíte hneď niekoľko miest, ktoré sa určite oplatí navštíviť, ako napr. vodná nádrž Liptovská Mara (5 min), vodný park Tatralandia (9 min), vodný park Bešeňová (15 min) a pod. Milovníci prírody a turistiky si prídu na svoje v obľúbenej Kvačianskej a Prosieckej doline. V zimnom období máte na výber hneď niekoľko lyžiarskych stredísk, pre začiatočníkov je tu Skicentrum Žiar – Dolinky a pokročilým sa zas bude páčiť známe stredisko Jasná - Nízke Tatry. Viac informáciíí v RK SPIRIT, s. r. o. alebo na tel. č. +421 915 699 032.
Kvačany, Liptovský Mikuláš
227 500 €
Investičná príležitosť - lyžiarske stredisko SKI Milotín, Zuberec
Ponúkame Vám na predaj lyžiarske stredisko Milotín situované v priľahlej časti obce Zuberec, necelých 300 m od hlavného cestného ťahu. Je ľahko dostupné autobusovou alebo osobnou automobilovou dopravou. V areáli sa nachádza priestor pre bufet, lyžiarsky servis a požičovňu výstroje. Stredisko je vybavené elektronickými turniketmi s lístkovým systémom alebo čipovými kartami. Výhodou strediska je aj možnosť ubytovania, vzdialeného iba 50 metrov od turniketov a to v štyroch samostatných apartmánoch s osobitnými vchodmi. K dispozícii je v prípade nedostatočného množstva zrážok v zimnom období umelé zasnežovanie. V lyžiarskom stredisku je možnosť prevádzkovania večerného lyžovania vďaka osvetleniu po celej dĺžke zjazdovky. Cena je uvedená s DPH. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Zuberec
650 000 €
3 izbový apartmán s priestrannou terasou - Liptovská Mara
Investičné nehnuteľnosti v komplexnom rezorte v srdci Liptova na skok, len 2 minúty pešo, od pláže Liptovskej Mary. Mara Holiday Resort Vám umožňuje byť vlastníkom apartmánu v rezorte plnom zábavy priamo na pláži i na vode, s bohatou ponukou jedinečných služieb na jednom mieste pod Tatrami. Ponúkaný trojizbový apartmán o výmere 67,59 m2 vhodný pre 6 osôb sa nachádza na 2. poschodí apartmánového domu A. Dispozične pozostáva z predsiene, obývacej izby, dvoch izieb, kúpeľne, samostatného WC a priestrannej terasy o výmere 62,50 m2. Apartmány predstavujú vynikajúcu investíciu pre tých, ktorí hľadajú bezpečné vloženie finančných prostriedkov do nehnuteľností, ktoré získavajú na hodnote vďaka svojej atraktívnej polohe v nádhernom rezorte s komplexnými službami. Majitelia apartmánov budú využívať hotelový program, ktorý zaručuje bezstarostné spravovanie apartmánov a možnosť vlastnej rekreácie s komplexnou starostlivosťou. Vďaka kombinácii rastu hodnoty nehnuteľnosti, príjmu z prenájmu(vyťažovania) a vlastnej rekreácie majitelia môžu dosiahnuť až 25% ročný výnos z ich investície. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT.
Liptovský Trnovec
dohodou
3 izbový apartmán s terasou priamo pri Liptovskej Mare
Investičné nehnuteľnosti v komplexnom rezorte v srdci Liptova na skok, len 2 minúty pešo, od pláže Liptovskej Mary. Mara Holiday Resort Vám umožňuje byť vlastníkom apartmánu v rezorte plnom zábavy priamo na pláži i na vode, s bohatou ponukou jedinečných služieb na jednom mieste pod Tatrami. Ponúkaný trojizbový apartmán o výmere 44,52 m2 s vlastnou terasou o výmere 17,40 m2 sa nachádza na prízemí apartmánového domu A. Dispozične pozostáva z predsiene, obývacej izby, dvoch izieb, kúpeľne a samostatného WC. Apartmány predstavujú vynikajúcu investíciu pre tých, ktorí hľadajú bezpečné vloženie finančných prostriedkov do nehnuteľností, ktoré získavajú na hodnote vďaka svojej atraktívnej polohe v nádhernom rezorte s komplexnými službami. Majitelia apartmánov budú využívať hotelový program, ktorý zaručuje bezstarostné spravovanie apartmánov a možnosť vlastnej rekreácie s komplexnou starostlivosťou. Vďaka kombinácii rastu hodnoty nehnuteľnosti, príjmu z prenájmu(vyťažovania) a vlastnej rekreácie majitelia môžu dosiahnuť až 25% ročný výnos z ich investície. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT.
Liptovský Trnovec
dohodou
1 2 3