Prekrásna slnečná záhrada Košice - Šaca, 960 m²
Proximityreal Vám ponúka krásnu záhradu v obľúbenej oblasti Šaca, ktorá je vhodná aj na vybudovanie celoročnej chaty, mobilného domu alebo iba na relax a pestovanie. Záhrada je celá oplotená je v osobnom vlastníctve a má i podiel na prístupovej ceste. Jej výmera je 960 m². Parcela je rovná slnečná s dobrou dostupnosťou autom ,bicyklom aj pešo. Na parcele je betónový základ (platňa) z panelov na výstavbu chatky cca 8x5,5m. Od centra mesta je vzdialená cca 10 min autom, od Šace asi 1,5 km. Na záhrade sa nachádza mnoho ovocných aj okrasných stromov, kríkov a množstvo zelene. Je vhodná pre ľudí, ktorí si potrebujú po práci poriadne oddýchnuť a nechcú byt ničím rušený. Pozemok je dostatočne veľký na chatu, pestovanie, altán či bazén. Na záhrade nie je elektrická prípojka. Ak vás táto ponuka zaujala, rád Vám túto naozaj veľmi peknú záhrad ukážem. Cena je vrátane všetkých poplatkov.
Košice II - Šaca
19 900 €
Nižný Klátov - Celoročne obývateľná chata pre dokonalý relax Košice-okolie!
Ak hľadáte miesto pre váš dokonalý relax, ste na správnom mieste. Ponúkame exkluzívne na predaj celoročnú trojpodlažnú chatu v OV v nádhernom lone prírody s veľkorysým pozemkom o výmere 1054m2 vo vyhľadávanom tichom a krásnom prostredí v blízkosti lesa neďaleko od Košíc v Nižnom Klatove . Chata je skvelou voľbou pre milovníkov prírody a relaxu. Cez záhradu tečie potôčik a na pozemku pod lesom sa nachádza dreváreň, záhradný domček, trampolína a multifunkčné ihrisko. Chata s úžitkovou plochou 102 m2 je kompletne zrekonštruovaná. V danej nehnuteľnosti boli komplet vymenené nové radiátory, nová elektrická prípojka, rozvody elektriny (220V/380V),vody a kúrenia, nový kotol (2021), znížené stropy s osvetlením, nové plávajúce podlahy, obecný vodovod, čistička. Nehnuteľnosť sa predáva zariadená a je využiteľná na celoročné bývanie. V okolí nehnuteľnosti sa celoročne býva. Zo zadnej časti domu so samostatným vchodom na prízemí sa nachádza priestranná kuchyňa s novou kuchynskou linkou na mieru a novými spotrebičmi (indukčná doska, elektrická rúra, drez, chladnička s mrazničkou), kúpeľňa so sprchovacím kútom, skrinkou s umývadlom a toaletou, čo dáva priestor či už na bývanie ako samostatná jednotka, alebo ako letná kuchynka. Na veľkej terase sa nachádza: - ratanové záhradné sedenie - priestranný záhradný altánok so sedením - sauna s chladiacou kaďou - vírivka Na 1. NP sa nachádza predsieň, kúpeľňa s rohovou vaňou, skrinka s umývadlom, zrkadlom a WC, kompletne zariadená obývačka s kuchyňou (nová kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička s mrazničkou, indukčná doska, elektrická rúra, drez), taktiež nový gauč, konferenčný stolík, komoda, piecka na tuhé palivo. Na nadzemné podlažie vedú drevené schody. Na 1. podlaží sa nachádza spacia časť s dvoma izbami, ktoré sú zariadené manželskou posteľou a poschodovou s novými matracmi a Luxury kobercami. Použité materiály: - spodná časť domu( vstup na terasu) - tehla, spodok muriva kameň. - vrchná časť ( vstup zhora) -kváder - prístavba( vstupná chodba kúpeľňa) -tehla, poschodie nad prístavbou (PORFIX). Okná na dome drevené 3 sklo. Kuchyňa a vrchná izba od cesty PVC 2 sklo. Okná na garáži a dielni PVC 2 sklo. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom. Na pozemku sa nachádza priestranná garáž s elektrickým ovládaním. Spodná časť (dielňa) je z tehly a vrchná časť (PORFIX). Zateplená kombinácia EPS a MV (5-15cm).Strecha na dome je plechová, medzi krokvami zateplenie MV 20 cm. V okolí danej nehnuteľnosti sa nachádza jú potraviny ZŠ a obľúbená Klatovianka a Veselá záhrada. Neváhajte ma kontaktovať pre bližšie informácie a dohodnite si obhliadku. Kúpna cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie. Bezplatné poradenstvo ohľadom financovania je samozrejmosťou. Celú ponuku realitnej kancelárie nájdete na internetovej stránke www.proximityreal.sk.
Nižný Klátov
249 000 €
PEKNÉ, SLNEČNÉ ZÁHRADY V LOKALITE VYŠNÉ OPÁTSKE
Proximityreal Vám exkluzívne ponúka na predaj záhrady v rôznych výmerách vo vyhľadávanej lokalite Košíc, mestská časť – Vyšné Opátske. Ponúkané záhrady maju rozlohu od 332 m2 do 451 m2 sú mierne svahovitá. Záhrady sú vedľa seba a v prípade záujmu je možné spojiť ich a vytvoriť väčšiu výmeru. Prístup k záhrade je zabezpečený spevnenou cestou a je možný z dvoch strán. Od Včelárskej Paseky, alebo zaužívaná je cesta z Panoramy. Súčasťou kúpy je podiel na prístupovej ceste. Záhrada je v osobnom vlastníctve a v súčasnej dobe nedisponuje žiadnymi IS. Je možnosť výkopu vlastnej studne a privedenie elektrickej energie. K dispozície je vyjadrenie elektrárni o napojení el.energie. Záhrada sa bude odovzdávať oplotená pletivom s bránkou. V blízkom okolí sa nachádzajú chaty, ale aj celoročne obývané domy. Parcela je na peknom, slnečnom mieste s veľkým potenciálom či už na rekreačné účely alebo aj na trvalé bývanie neďaleko centra a zároveň v krásnej prírode. Výhodami tejto lokality bezpochyby je tiché, príjemné prostredie a rýchla dostupnosť do centra Košíc. Cena je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie a kompletného právneho servisu.
Košice IV - Vyšné Opátske
21 920 €
REZERVOVANÉ!Útulný kompletne zariadený RD-novostavba
REZERVOVANÉ!Proximityreal ponúka na predaj príjemný rodinný dom v radovej zástavbe v novej časti obce Mokrance. Dom je obývaný od 06/2021 a je veľmi vkusne zariadený. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby odkiaľ sa dostanete do priestrannej obývacej časti ( výška stropu 2,9m ) prepojenej jedálenským sedením s kuchynskou linkou (v kuchynskej linke sú zabudované spotrebiče ako varná doska, 60cm umývačka riadu, rúra) a dvoch samostatných spální so vstavanými šatníkmi. Následne je výstup na nádhernú terasu so sedením kde nájdete aj bazén s pieskovým filtračným zariadením a precízne upravenú záhradu s okrasnými kvetmi orientovanú na juh. V priestrannej kúpeľni je toaleta a vaňa. Vnútorná úžitková plocha je 84m2. Vonkajšia terasa je o výmere 12,3m2. Celkový pozemok má 245m2. Nehnuteľnosť ponúka mnoho praktických detailov ako je bezpečnostný systém, vonkajšie hliníkové elektrické žalúzie, retenčnú nádobu na zber dažďovej vody pre zavlažovanie, zaťahovaciu pergolu s LED osvetlením na terase, samostatný termostat v každej izbe pre reguláciu kúrenia. Samozrejmosťou je napojenie na inžinierske siete ako vodovod a kanalizáciu splaškovú aj dažďovú. Jedná sa o kvalitnú stavbu, kde ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým ohrievačom, rovnako aj podlahové vykurovanie je elektrické. V obývacej a kuchynskej časti je aj rekuperácia. Celkové mesačné náklady sú cca 150 eur (el. energia a voda). Pred domom sú na vlastnom pozemku vytvorené dve parkovacie miesta. Zavedený je optický internet od T-comu a LAN zásuvky v každej izbe. Tento rodinný dom ponúka naozaj príjemné komunitné bývanie v peknom prostredí (nové cesty , chodníky, verejné osvetlenie) s dobrým dopravným napojením do Košíc. V obci a okolí je dobrá občianska vybavenosť a príjemní susedia . Nehnuteľnosť je kúpou voľná a k dispozícii. Radi si s Vami dohodneme obhliadku a zodpovieme všetky prípadné otázky
Mokrance
210 000 €
NOVOSTAVBA - 4 - izbový bungalov v obci Perín - Chym
PROXIMTYREAL exkluzívne ponúka: BUNGALOV, 5 – ročná novostavba, Perín - Chym 3 izby, 1 kúpelňa, toaleta, kuchyňa s jedálňou a obývačkou, technická miestnosť, špajz, šatník zastavaná plocha 145 m2 + terasa, rovinatý pozemok 497 m2 podlahové vykurovanie, výhodná orientácia na svetové strany IS – obecný vodovod, elektrina, žumpa, internet poloha domu na novej ulici s novostavbami krb v obývacej miestnosti s teplovzdušnou liatinovou vložkou jedno nadzemné podlažie bez podpivničenia, úložný priestor v pochôdznom podkroví Lokalita: obec Perín - Chym, vzdialenosť od Košíc 22 km vynikajúce občianske vybavenie (potraviny, škola, škôlka, pizzéria,...) aktívna obec (inovuje, stavia) Dispozícia domu + základné parametre: zastavaná plocha: 145 m2 pozemok: 497m2 vstupná chodba, 3x spálňa, priestranná obývačka s jedálenskou časťou + kuchyňa, 1x kúpeľňa, 1x toaleta, technická miestnosť, špajz, šatník v spálni, z obývacej miestností je výstup na terasu Pozemok: rovinatý, dom na pozemku rozumne osadený (rozmery, tvar, svetové strany) vzhľadom k vynikajúcim parametrom pozemku je možné jeho rôznorodé využitie (bazén, záhradný domček, detské preliezky, ....) potreba dokončenia terénnych úprav Materiály: základný materiál keramické tehly Porotherm zateplený polystyrénom 150 mm vnútorné priečky keramické tehly Porotherm (115 mm a 250 mm) krov drevený, krytina z betónovej škrídle okná plastové s izolačným trojskolom podlahy laminátové v kombinácii s dlažbou steny – sadrová omietka sadrokartonové podhľady fasáda – silikónová omietka elektrické podlahové vykurovanie s termostatom v každej miestnosti V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti.
Perín - Chym
262 000 €
Budova centrum 860 m2
Proximity real ponúka na predaj zrekonštruovaný objekt v centre mesta, vhodný na podnikanie, kancelárie, prípadne penzión. Budova je kompletne zrekonštruovaná, disponuje vlastným parkoviskom s kapacitou cca 12 áut, veľkou pivnicou s barom, kaviarňou, 15 kanceláriami, recepciou, skladovými priestormi a vlastnou serverovňou. Budova má exkluzívnu polohu, nachádza sa v blízkosti mestského parku a asi 900 m od železničnej stanice mesta Košice a 500 m od centra mesta.
Košice I - Staré Mesto
1 800 000 €
NÁDHERNÁ ZREKONŠTRUOVANÁ CHATA V SRDCI VYSOKÝCH TATIER
Proximity real exkluzívne ponúka krásnu drevenú zateplenú nízkonákladovú chatu – zrub. Chata sa nachádza 7 min autom od vyhľadávanej a obľúbenej tatranskej destinácie Štrbského plesa a ja dosah od Vyšnych Hágov v malebnej chatovej oblasti Tatier. Pri chate sa nachádza malé parkovisko ,potôčik , detské ihrisko na dosah je reštaurácia i obchod. Táto nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2019-2020 – podlaha, obloženie, náter, elektroinštalácia, vymenené okná a dvere, nová strecha ako aj celé interiérové zariadenie je nové ( napr. chladnička, mraznička, TV , sporák ) Vnútorná dispozícia pozostáva z 2 spální, kuchynky, predizby aj jedálne ,sprchy a toalety, v chate sa pohodlne vypspí 8 ľudí. Obytná plocha je 45 m² , k nehnuteľnosti prináleží pozemok o veľkosti cca 300 m² a parkovisko pre dve osobné automobily.V chate je zavedený internet, boiler zabezprečuje teplú vodu a chata je vyhrievaná formou podlahového vykurovania. Ak vás táto jedinečná ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať, rád Vám predstavím chatu, obec aj celé okolie. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky, vyhotovenie zmlúv, servis týkajúci sa prepisov energií a odmena pre realitnú kanceláriu.
Štôla
199 000 €
Krásna veľká slnečná záhrada Košice - Šaca
Proximityreal exkluzívne ponúka peknú veľkú rovinatú záhradu vhodnú na relax či pestovanie. Parcela je veľká 50x20m, oplotená s veľmi dobrou dostupnosťou cca 2 km od Šace. Na pozemku je množstvo ovocných stromov a panelová doska (8x4 m) vhodná ako základ na umiestnenie Mobilhouse alebo kontajnerového domu, či vybudovanie chaty. Na pozemku sa momentálne nenachádza voda ani elektrická prípojka. Záhrada je vo veľmi tichej krásnej časti za kaštieľom obkolesená zeleňou. Prístup je dobrý i veľkými mechanizmami cesta má šírku 6 m. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky.
Košice II - Šaca
19 900 €
Zaujímavý investičný pozemok Košice - Krásna
Proximity real ponúka EXKLUZÍVNE so súhlasom majiteľa na predaj zaujímavý pozemok v oblasti Košice - Krásna. Pozemok je vhodný na výstavbu logistického centra, skladov, výrobných hál a podobne je prístupný ako kamiónovou, tak aj vlakovou železničnou dopravou. Prístup je po vlastnej asfaltovej ceste. Pozemok má rozlohu 130 000 m² a nachádza sa na juhu mesta Košice. Veľmi dobrý bude aj prístup na mestský okruh a diaľnicu D1 Košice - Prešov - Bratislava alebo smer Maďarsko. Túto parcelu je možné aj rozdeliť na dva alebo 3 menšie celky. V dosahu parcely je elektrina, vod,a plyn. Pre prípadné ďalšie detaily a otázky ma kontaktujte telefonicky. Cena je 60€ m2, prípadne dohoda.
Košice IV - Krásna
60 €/m²
Krásny rovinatý slnečný pozemok - Košická Nová Ves
Proximityreal ponúka na predaj pozemok na výstavbu rodinného domu v Košiciach. Pozemok je v osobnom vlastníctve. Pozemok je cely oplotený. Nachádza sa v tichej časti Košíc v príjemnej ulici s dobrým prístupom a v dosahu zástavky MHD. Parcela disponuje všetkými prípojkami IS (voda kanál elektrina plyn). Pozemok je slnečný a rovinatý s rozlohou cca 400m2. Foto a obhliadky iba osobne. Ak máte vážny záujem prosím kontaktujte ma telefonicky. Cena je vrátane provízie.
Košice III - Košická Nová Ves
199 900 €
4-izbový byt v projekte BYTY BAJZOVA
PROXIMITYREAL Vám ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový byt na 4. poschodí o rozlohe 112 m2 a balkónom o výmere 2,6 m2 v novom projekte s názvom BYTY BAJZOVA. Objekt sa nachádza v samotnom srdci mesta Košice. Kombinuje moderné bývanie s historickým prvkami. Vychutnajte si výhody novostavby priamo v centre mesta. Kvalitné prevedenie, moderné stavebné postupy, nízka spotreba energií. V bytovom dome sa nachádza výťah. Výhodou tohto projektu je atraktívna lokalita – byty sa nachádzajú 5 minút chôdzou od Hlavnej ulice, v blízkosti Mestskej plávarne a Mestského parku. Výborná dostupnosť MHD (železničná stanica, autobusová stanica, zastávky MHD) a občianská vybavenosť, kotrú poskytuje blízke okolie (OC Aupark, plaváreň,…) a samotné centrum mesta. Využite kúpu tohto bytu aj ako investičnú príležitosť. Projekt ponúka aj vynikajúcu možnosť pre klientov, a to dokončenie bytu „NA KĽÚČ“. Byt sa odovzdáva v stave: 1. finálna úprava omietok 2. finálna úprava podlahy leštený betón s možnosťou pokládky vlastnej podlahy 3. podlahové elektrické kúrenie ovládané aj cez mobilnú aplikáciu 4. vlastný ohrev teplej vody 5. kvalitné hliníkové okná (3 sklo) vrátane HS Portálu 6. GEBERIT 7. protipožiarne bezpečnostné dvere 8. videovrátnik V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis, s ktorým Vám radi bezplatne pomôžeme.
Košice I - Staré Mesto
310 000 €
KRÁSNY SLNEČNÝ ROVINATÝ POZEMOK V MAĎARSKU!
Ponúkame Vám na predaj, krásny rovinatý pozemok v obci Hegyeshalom v Maďarsku neďaleko rakúskych hraníc s kompletnou občianskou vybavenosťou – škola, škôlka, obchod, banka, reštaurácia, Pošta. Pozemok o výmere 888 m2 sa nachádza v intraviláne a je vhodný na výstavbu rodinného domu. Nieje oplotený. Elektrika, voda, plyn kanalizácia pri pozemku. Príjazdová cesta je asfaltová. V blízkosti sa nachádza jazierko, krásna príroda, ktorá ponúka široké možnosti voľnočasových aktivít. Obec sa nachádza 11km od Rajky. Výborná dostupnosť do Bratislavy po diaľnici M1, taktiež vlakové a autobusové spojenie. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Maďarsko
95 000 €
3- a POL-IZBOVÝ BYT V MOLDAVE NAD BODVOU, ULICA SEVERNÁ
Proximityreal Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj útulný 3- a pol izbový byt v Moldave nad Bodvou. Byt s rozlohou 76 m² sa nachádza na 10. poschodí z dvanástich. Dispozícia bytu: Zo priestrannej vstupnej chodby sa vchádza do troch izieb (rozľahlej obývačky, detskej izby a spálne), kuchyne, kúpeľne a WC. Zo spálne sa dá prejsť na lodžiu a do menšej izby s vlastným oknom, ktorá sa dá prerobiť na štvrtú izbu. K bytu prislúcha pivnica v suteréne. V byte boli vymenené okná (plastové), radiátory a položená plávajúca podlaha. Aj keď je byt v pôvodnom stave, je udržiavaný, preto sa dá v ňom bývať hneď bez ďalších úprav. Vďaka orientácii na juh a západ je byt slnečný a svetlý. Bytový dom sa nachádza v tichej časti mesta, bol zateplený a má dva nové výťahy (jeden osobný, jeden nákladný). V blízkosti sa nachádzajú potraviny, lekáreň, fitness a ďalšia občianska vybavenosť. Pred bytovým domom sa dá jednoducho zaparkovať. Byt je v osobnom vlastníctve. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu.
Moldava nad Bodvou
106 990 €
NOVOSTAVBA - 2 IZBOVÝ BYT V CENTRE MESTA MOLDAVY
Proximityreal Vám ponúka na predaj 2 - izbový tehlový byt, novostavba v srdci mesta Moldavy nad Bodvou na ulici Dukelských hrdinov. Byt o výmere 60 m2 sa nachádza na 3/3 posch. v zateplenom zrekonštruovanom bytovom dome bez výťahu a balkóna. V celom byte sú nové omietky, rozvody elektriny a vody, nové plastové okná, znížené stropy, predpríprava na klimatizáciu, nové radiátory, plávajúce laminátové podlahy, oblôžkové drevené zárubne, protipožiarne vchodové dvere. V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka vyrobená na mieru so spotrebičmi ( nerezový drez, elektrická rúra, plynový šporák, digestor ). Kúpeľňa spojená s toaletou diponuje vaňou, WC, nový plynový kotol, dlažba, umývadlo so skrinkou. K bytu prislúcha pivnica. Orientácia bytu S/Z. Strecha na bytovom dome je zateplená (falcovaný plech). Výhodou bytu je samostatná poloha bytovky a parkovacie miesto priamo pred domom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti.
Moldava nad Bodvou
dohodou
2 - IZBOVÝ ZREKONŠTRUOVANÝ BYT S BALKÓNOM - MOLDAVA
Proximityreal Vám ponúka na predaj 2 - izbový tehlový byt s balkónom v srdci mesta Moldavy nad Bodvou na ulici Dukelských hrdinov. Byt o výmere 66 m2 sa nachádza na 2/3 posch. v zateplenom zrekonštruovanom bytovom dome bez výťahu. V celom byte sú nové omietky, rozvody elektriny a vody, nové plastové okná, znížené stropy, nové radiátory, plávajúce laminátové podlahy, oblôžkové drevené zárubne. V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka vyrobená na mieru so spotrebičmi ( nerezový drez, elektrická rúra, plynový šporák, digestor ). Kúpeľňa spojená s toaletou diponuje vaňou, WC, nový plynový kotol, dlažba, umývadlo so skrinkou. K bytu prislúcha pivnica. Orientácia bytu S/Z. Strecha na bytovom dome je zateplená (falcovaný plech). Výhodou bytu je samostatná poloha bytovky a parkovacie miesto priamo pred domom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti.
Moldava nad Bodvou
99 900 €
KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ TEHLOVÝ BYT V MOLDAVE
Proximityreal Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 - izbový tehlový byt v srdci mesta Moldavy nad Bodvou na ulici Dukelských hrdinov. Byt o výmere 66 m2 sa nachádza na 3/3 posch. v zateplenom zrekonštruovanom bytovom dome bez výťahu a balkóna. V celom byte sú nové omietky, rozvody elektriny a vody, nové plastové okná, znížené stropy, predpríprava na klimatizáciu, nové radiátory, plávajúce laminátové podlahy, oblôžkové drevené zárubne, protipožiarne vchodové dvere. V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka vyrobená na mieru so spotrebičmi ( nerezový drez, elektrická rúra, plynový šporák, digestor ). Kúpeľňa spojená s toaletou diponuje vaňou, WC, nový plynový kotol, dlažba, umývadlo so skrinkou. K bytu prislúcha pivnica. Orientácia bytu J/Z. Strecha na bytovom dome je zateplená (falcovaný plech). Výhodou bytu je samostatná poloha bytovky a parkovacie miesto priamo pred domom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti.
Moldava nad Bodvou
109 900 €
RODINNÝ 3IZBOVÝ DOMČEK NA PREDAJ V OBCI SLANEC POD HRADOM
Proximity real ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový rodinný domček Košice – okolie v obci Slanec pod slanským hradom len 21km od Košíc cca 20 minút. Murovaný rodinný dom bol postavený v 60tich rokoch a v 70 tich bola dobudovaná prístavba izby a garáže kombináciou kvádra a tehly na betónovom základe s brizolitovou fasádou a so sedlovou strechou, kde boli v roku 2013 robené klampiarske práce a nová krytina – lepenkový šindel. Rodinný dom je čiastočne podpivničený a je napojený na obecný rozvod vody, plynu a elektriny, kanalizácia je do vlastnej betónovej žumpy. Vykurovanie v dome je na plyn, novým plynovým kotlom z roku 2016 a novými radiátormi v celom dome, ako aj hlavné bezpečnostné dvere a nové plastové okná. Dom z podlahovou plochou 97,6m2 pozostáva z predsiene, troch izbieb, z jednej izby je výstup na balkón, kuchyne s jedálňou, kúpeľne s toaletou a špajzou. Nehnuteľnosť je oplotená a umiestnená na peknom, slnečnom pozemku s celkovou rozlohou 1322 m2. V záhradke, ktorá bola stále veľmi udržiavaná, nájdete všetko obyčajné aj neobyčajné. Ovocné stromy, kríky, rakytník, aróniu, schizandra, figovník, ktorý rodí 2x do roka, hurmikaki, čučoriedky, sladké zemiaky, mišpuľa na tom si majitelia dali záležať. Všetko pestované s láskou. Rodinný dom sa nachádza na tichej ulici s veľmi dobrými susedmi. V obci je kompletné občianske vybavenie- zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, MŠ, ZŠ, ZUŠ, reštaurácia, detský hasiči Slanské vrchy a bývanie pod hradom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti.
Slanec
154 990 €
Novostavba - 5 izb. rodinný dom - bungalov
Aj vy máte potrebu po náročnom pracovnom dni ujsť niekam do oázy pokoja? Realitná kancelária Proximity real Vám ponúka na predaj moderný, nízkoenergetický bungalov o výmere 140 m2, v stave holodomu. Dom je situovaný na pozemku o výmere 777 m2 v rámci unikátneho rezidenčného projektu Terasy Trsťany. Dispozičné riešenie: zádverie, kotolňa, toaleta, chodba, kúpeľňa, spálňa, kúpeľňa, šatník, izba, izba, spálňa, špajza, kuchyňa, obývacia izba Štandardy domu: nosná konštrukcia, priečky a strešná konštrukcia je tvorená z modernej technológie tenkostennej oceľovej konštrukcie, Strecha: zelená strecha KNAUF, konštrukcia plochej strechy ( vrátane tepelnej izolácie), hydroizolácia, koreňová membrána, odvodňovací systém Urbanscape, substrát z minerálnej vlny, vegetačná vrstva Fasáda: OSB doska 22mm perodrážka, obvodové konštrukcie zateplené tepelnou izoláciou ESP hr. 140 mm, armovacia vrstva a silikónová omietka Podlaha: ukončená anhydridovým poterom Interiér: v konštrukcii minerálna vata KNAUF 150mm, parotesná hliníková fólia JUTAFOL špeciál, profil predsteny CD, minerálna vata Akustic 50 mm, Doska FERMACELL 12,5mm, ukončené bielym náterom Okná: plastové 6 komorové s trojsklom s predprípravou na vonkajšie žalúzie Vstupné dvere do domu Realtherm 629, hliníkové dvere s bočným pevným preskleným svetlíkom Vykurovanie vzduch voda: tepelné čerpadlo a podlahové kúrenie REHAU, predpríprava na klimatizáciu. Dom je charakteristický progresívnou a veľmi úspornou konštrukciou a premysleným dispozičným riešením. Použitie kvalitných stavebných materiálov a moderných technológií radí domy do energetickej kategórie A+. K domu poskytujeme 3 ročný garančný servis (strecha, okná, dvere, tepelné čerpadlo). Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete: kanalizácia, vodovod, elektrina, optický internet. V dome je už osadené tepelné čerpadlo. V cene je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis. V prípade záujmu aj hypotekárny servis, s ktorým Vám radi bezplatne pomôžeme. Nehnuteľnosť je kúpou ihneď voľná a pripravená na dokončenie interiéru, môžete finanncovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Všetky poplatky sú zahrnuté v konečnej cene vrátane provízie realitnej kancelárie.
Trsťany
259 000 €
3 - izb. 82 m2 byt s loggiou po kompletnej rekonštrukcii, TERASA!
Proximityreal ponúka na predaj 3 - izbový, priestranný, kompletne rekonštruovaný byt s rozumne riešenou dispozíciou a loggiou . Byt o výmere 82 m2 sa nachádza na 2/7 posch. zatepleného bytového domu s novým výťahom, na ulici Sokolovská v mestskej časti Košice - Západ. Pôvodne 4 - izbový byt prešiel rekonštrukciou, kde bola zmenená dispozícia. Byt je po staršej avšak veľmi kvalitnej kompletnej rekonštrukcii: - plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, obklady, nové rozvody vody a elektriny, znížené stropy s bodovým osvetlením, stierky.. Z kuchyne, kúpeľne a WC bola rekonštrukciou vytvorená priestranná kúpeľňa s oknom, toaletou a rohovou vaňou. Z obývačky a izby vznikla otvorená kuchyňa s jedálenskou a obývacou časťou s výstupom na loggiu. V kuchyni oceníte na mieru robenú kuchynskú linku, s dostatočnou pracovnou doskou so spotrebičmi a barovým pultom. V predsiení vás poteší šatník so zrkadlovými dverami. V celom byte sú znížené stropy s bodovým osvetlením, plávajúce podlahy v izbách a dlažba v kuchyni, predsieni a kúpeľni. Byt je zabezpečený kvalitnými bezpečnostnými bodovými dverami značky Adlo. K bytu prislúcha pivnica a na prízemí je k dispozícii kočikáreň ( spoločný odkladací priestor). Orientácia bytu V/Z. Byt je kúpou voľný. Tento byt Vám ponúka príjemné, pokojné bývanie a výborná poloha bytu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.. V tesnej blízkosti bytového domu, zastávka MHD, Nová nemocnica, OC Luník II, Fitness, Fresh, multifunkčné ihrisko, trhovisko....atď.. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
182 000 €
3 - izb. 82 m2 byt s loggiou po kompletnej rekonštrukcii, TERASA!
Proximityreal ponúka na predaj 3 - izbový, priestranný, kompletne rekonštruovaný byt s rozumne riešenou dispozíciou a loggiou . Byt o výmere 82 m2 sa nachádza na 2/7 posch. zatepleného bytového domu s novým výťahom, na ulici Sokolovská v mestskej časti Košice - Západ. Pôvodne 4 - izbový byt prešiel rekonštrukciou, kde bola zmenená dispozícia. Byt je po staršej avšak veľmi kvalitnej kompletnej rekonštrukcii: - plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, obklady, nové rozvody vody a elektriny, znížené stropy s bodovým osvetlením, stierky.. Z kuchyne, kúpeľne a WC bola rekonštrukciou vytvorená priestranná kúpeľňa s oknom, toaletou a rohovou vaňou. Z obývačky a izby vznikla otvorená kuchyňa s jedálenskou a obývacou časťou s výstupom na loggiu. V kuchyni oceníte na mieru robenú kuchynskú linku, s dostatočnou pracovnou doskou so spotrebičmi a barovým pultom. V predsiení vás poteší šatník so zrkadlovými dverami. V celom byte sú znížené stropy s bodovým osvetlením, plávajúce podlahy v izbách a dlažba v kuchyni, predsieni a kúpeľni. Byt je zabezpečený kvalitnými bezpečnostnými bodovými dverami značky Adlo. K bytu prislúcha pivnica a na prízemí je k dispozícii kočikáreň ( spoločný odkladací priestor). Orientácia bytu V/Z. Byt je kúpou voľný. Tento byt Vám ponúka príjemné, pokojné bývanie a výborná poloha bytu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.. V tesnej blízkosti bytového domu, zastávka MHD, Nová nemocnica, OC Luník II, Fitness, Fresh, multifunkčné ihrisko, trhovisko....atď.. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
182 000 €
3 - izb. 82 m2 byt s loggiou po kompletnej rekonštrukcii, TERASA!
Proximityreal ponúka na predaj 3 - izbový, priestranný, kompletne rekonštruovaný byt s rozumne riešenou dispozíciou a loggiou . Byt o výmere 82 m2 sa nachádza na 2/7 posch. zatepleného bytového domu s novým výťahom, na ulici Sokolovská v mestskej časti Košice - Západ. Pôvodne 4 - izbový byt prešiel rekonštrukciou, kde bola zmenená dispozícia. Byt je po staršej avšak veľmi kvalitnej kompletnej rekonštrukcii: - plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, obklady, nové rozvody vody a elektriny, znížené stropy s bodovým osvetlením, stierky.. Z kuchyne, kúpeľne a WC bola rekonštrukciou vytvorená priestranná kúpeľňa s oknom, toaletou a rohovou vaňou. Z obývačky a izby vznikla otvorená kuchyňa s jedálenskou a obývacou časťou s výstupom na loggiu. V kuchyni oceníte na mieru robenú kuchynskú linku, s dostatočnou pracovnou doskou so spotrebičmi a barovým pultom. V predsiení vás poteší šatník so zrkadlovými dverami. V celom byte sú znížené stropy s bodovým osvetlením, plávajúce podlahy v izbách a dlažba v kuchyni, predsieni a kúpeľni. Byt je zabezpečený kvalitnými bezpečnostnými bodovými dverami značky Adlo. K bytu prislúcha pivnica a na prízemí je k dispozícii kočikáreň ( spoločný odkladací priestor). Orientácia bytu V/Z. Byt je kúpou voľný. Tento byt Vám ponúka príjemné, pokojné bývanie a výborná poloha bytu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.. V tesnej blízkosti bytového domu, zastávka MHD, Nová nemocnica, OC Luník II, Fitness, Fresh, multifunkčné ihrisko, trhovisko....atď.. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
182 000 €
Terasa byt na predaj 1,5izbový
Proximityreal ponúka na predaj 1,5 izbový byt na sídlisku – Terasa- mestská časť Západ na ulici Muškátová. Byt o výmere 35m2 bol zrekonštruovaný, kde boli komplet vymenené eletrické rozvody, murované jadro, vymené plastové okná, podlahy a bezpečnostné dvere. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí s balkónom v zateplenom bytovom dome s novým výťahom, kde sa k bytu viete dostať bezbarérovo zo zadného vchodu priamo do výťahu na ďalšie podlažie, kde sa byt nachádza. Byt pozostáva z chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, obývačky, ktorá môže slúžiť aj ako spálňa, kuchyňa s východom na balkón a menšou izbičkou či pracovňou alebo jedálňou. Byt je kúpou voľný ihneď. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ako je MŠ, ZŠ, zastávky MHD, potraviny, park , OC Galéria a pohotovosť,. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám, radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
dohodou
Stavebné pozemky pre rodinné domy - Vajkovce
Proximityreal ponúka na predaj 3 samostatné pozemky pre výstavbu rodinných domov v obci Vajkovce, v tesnej blízkosti Košíc. Obec Vajkovce sú vyhľadávanou lokalitou vzhľadom na mimoriadne dobrú dostupnosť do centra mesta (cca 10 min autom) a občiansku vybavenosť (školka, potraviny, pošta). V súčasnej dobe prebieha realizácia napojenia inžinierských sietí a to: obecný vodovod, elektrina, kanalizácia a taktiež asfaltová prístupová cesta. Na predaj sú pozemky o výmere: 464m2, 465m2, 461m2 ( cca 13m x 36m )V prípade záujmu o väčší pozemok, je možné pozemky zlúčiť. V uvedenej cene je kompletná projektová dokumentácia pre stavebné povolenie. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Vajkovce
90 000 €
Pozemok v HISTORICKOM CENTRE Košíc
Proximity real Vám ponúka na predaj EXKLUZÍVNY INVESTIČNÝ pozemok v HISTORICKOM CENTRE KOŠÍC pozemok je situovaný medzi ulicou Timonova a Vrátna výmera 600m2 všetky IS asfaltová prístupová cesta situovaný je v regulačnom bloku B na území Mestskej pamiatkovej rezervácie k dispozícii je územnoplánovacie informácie z 25.10.2023 (možnosť využitia na bývanie ubytovanie, obchody, vzdeláviace zariadenia, administratívu, banku, hotel, školu,...) Uvedená nehnuteľnosť je jediná svojou rozlohou a možnosťami výstavby v historickom centre Košíc. Bližšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis, s ktorým Vám radi bezplatne pomôžeme.
Košice I - Staré Mesto
1 €
1,5 izbový zrekonštruovaný byt na sídlisku Terasa
Proximityreal ponúka na predaj 1,5 izbový byt na sídlisku – Terasa- mestská časť Západ na ulici Muškátová. Byt o výmere 35m2 bol zrekonštruovaný, kde boli komplet vymenené eletrické rozvody, murované jadro, vymené plastové okná, podlahy a bezpečnostné dvere. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí s balkónom v zateplenom bytovom dome s novým výťahom, kde sa k bytu viete dostať bezbarérovo zo zadného vchodu priamo do výťahu na ďalšie podlažie, kde sa byt nachádza. Byt pozostáva z chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, obývačky, ktorá môže slúžiť aj ako spálňa, kuchyňa s východom na balkón a menšou izbičkou či pracovňou alebo jedálňou. Byt je kúpou voľný ihneď. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ako je MŠ, ZŠ, zastávky MHD, potraviny, park , OC Galéria a pohotovosť,. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám, radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
119 990 €
1,5 izbový zrekonštruovaný byt na sídlisku Terasa
Proximityreal ponúka na predaj 1,5 izbový byt na sídlisku – Terasa- mestská časť Západ na ulici Muškátová. Byt o výmere 35m2 bol zrekonštruovaný, kde boli komplet vymenené eletrické rozvody, murované jadro, vymené plastové okná, podlahy a bezpečnostné dvere. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí s balkónom v zateplenom bytovom dome s novým výťahom, kde sa k bytu viete dostať bezbarérovo zo zadného vchodu priamo do výťahu na ďalšie podlažie, kde sa byt nachádza. Byt pozostáva z chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, obývačky, ktorá môže slúžiť aj ako spálňa, kuchyňa s východom na balkón a menšou izbičkou či pracovňou alebo jedálňou. Byt je kúpou voľný ihneď. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ako je MŠ, ZŠ, zastávky MHD, potraviny, park , OC Galéria a pohotovosť,. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám, radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
119 990 €
1,5 izbový zrekonštruovaný byt na sídlisku Terasa
Proximityreal ponúka na predaj 1,5 izbový byt na sídlisku – Terasa- mestská časť Západ na ulici Muškátová. Byt o výmere 35m2 bol zrekonštruovaný, kde boli komplet vymenené eletrické rozvody, murované jadro, vymené plastové okná, podlahy a bezpečnostné dvere. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí s balkónom v zateplenom bytovom dome s novým výťahom, kde sa k bytu viete dostať bezbarérovo zo zadného vchodu priamo do výťahu na ďalšie podlažie, kde sa byt nachádza. Byt pozostáva z chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, obývačky, ktorá môže slúžiť aj ako spálňa, kuchyňa s východom na balkón a menšou izbičkou či pracovňou alebo jedálňou. Byt je kúpou voľný ihneď. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ako je MŠ, ZŠ, zastávky MHD, potraviny, park , OC Galéria a pohotovosť,. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám, radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
119 990 €
Priestranná chata v krásnom prostredí vodnej nádrže Ružín
Proximityreal Vám exkluzívne ponúka na predaj priestrannú chatu v prekrásnom prostredí v okolí vodnej nádrže Ružín. Nehnuteľnosť sa nachádza priamo pri vode s dobrou dostupnosťou motorovým vozidlom. Postavená je na betónovom základe. Prízemie chaty je železobtónová konštrukcia a vrchná časť je zhotovená z dreva. Strecha je plechová. Chata disponuje rozlohou 140m2. Prízemie pozostáva z kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom, toalety, technickej miestnosti a z priestrannej obývacej časti spojenej s jedálňou, kde je východ na veľkú terasu. V obývacej miestnosti sa nachádza veľký krb, ktorý Vám zaručí dostatok tepla v zimnom období. Na prvom poschodí sa nachádzajú dve samostatné izby, pričom z jednej je výstup na balkón s výhľadom priamo na vodnú hladinu. V podkroví sa nachádzajú dve menšie spálne. Chalupa pôsobí veľmi príjemným dojmom. Predáva sa kompletne zariadená, čo môže byť vekým plusom pre nového majiteľa. Pri chate sa nachádza väčšia šopa na uskladnenie motorového člnu, či záhradkarského nábytku. Parkovanie je bezproblémové priamo pri chate. Voľný čas viete aktívne využiť na rybárčenie,člnkovanie, cyklistiku či hubárčenie. Táto nehnuteľnosť je ideálna ak si chcete oddýchnuť od mestského ruchu,načerpať novú energiu a užívať si pokoj, kľud v lone krásnej prírody. Chata je zaujímavá aj ako investičná príležitosť na prenájom, resp. ubytovacie služby, keďže kapacita chaty je 12-15 lôžok. Ak Vás táto výnimočná nehnuteľnosť zaujala,rád Vám ju ukážem osobne.
Malá Lodina
149 990 €
Priestranná chata v krásnom prostredí vodnej nádrže Ružín
Proximityreal Vám exkluzívne ponúka na predaj priestrannú chatu v prekrásnom prostredí v okolí vodnej nádrže Ružín. Nehnuteľnosť sa nachádza priamo pri vode s dobrou dostupnosťou motorovým vozidlom. Postavená je na betónovom základe. Prízemie chaty je železobtónová konštrukcia a vrchná časť je zhotovená z dreva. Strecha je plechová. Chata disponuje rozlohou 140m2. Prízemie pozostáva z kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom, toalety, technickej miestnosti a z priestrannej obývacej časti spojenej s jedálňou, kde je východ na veľkú terasu. V obývacej miestnosti sa nachádza veľký krb, ktorý Vám zaručí dostatok tepla v zimnom období. Na prvom poschodí sa nachádzajú dve samostatné izby, pričom z jednej je výstup na balkón s výhľadom priamo na vodnú hladinu. V podkroví sa nachádzajú dve menšie spálne. Chalupa pôsobí veľmi príjemným dojmom. Predáva sa kompletne zariadená, čo môže byť vekým plusom pre nového majiteľa. Pri chate sa nachádza väčšia šopa na uskladnenie motorového člnu, či záhradkarského nábytku. Parkovanie je bezproblémové priamo pri chate. Voľný čas viete aktívne využiť na rybárčenie,člnkovanie, cyklistiku či hubárčenie. Táto nehnuteľnosť je ideálna ak si chcete oddýchnuť od mestského ruchu,načerpať novú energiu a užívať si pokoj, kľud v lone krásnej prírody. Chata je zaujímavá aj ako investičná príležitosť na prenájom, resp. ubytovacie služby, keďže kapacita chaty je 12-15 lôžok. Ak Vás táto výnimočná nehnuteľnosť zaujala,rád Vám ju ukážem osobne.
Malá Lodina
149 990 €
Priestranná chata v krásnom prostredí vodnej nádrže Ružín
Proximityreal Vám exkluzívne ponúka na predaj priestrannú chatu v prekrásnom prostredí v okolí vodnej nádrže Ružín. Nehnuteľnosť sa nachádza priamo pri vode s dobrou dostupnosťou motorovým vozidlom. Postavená je na betónovom základe. Prízemie chaty je železobtónová konštrukcia a vrchná časť je zhotovená z dreva. Strecha je plechová. Chata disponuje rozlohou 140m2. Prízemie pozostáva z kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom, toalety, technickej miestnosti a z priestrannej obývacej časti spojenej s jedálňou, kde je východ na veľkú terasu. V obývacej miestnosti sa nachádza veľký krb, ktorý Vám zaručí dostatok tepla v zimnom období. Na prvom poschodí sa nachádzajú dve samostatné izby, pričom z jednej je výstup na balkón s výhľadom priamo na vodnú hladinu. V podkroví sa nachádzajú dve menšie spálne. Chalupa pôsobí veľmi príjemným dojmom. Predáva sa kompletne zariadená, čo môže byť vekým plusom pre nového majiteľa. Pri chate sa nachádza väčšia šopa na uskladnenie motorového člnu, či záhradkarského nábytku. Parkovanie je bezproblémové priamo pri chate. Voľný čas viete aktívne využiť na rybárčenie,člnkovanie, cyklistiku či hubárčenie. Táto nehnuteľnosť je ideálna ak si chcete oddýchnuť od mestského ruchu,načerpať novú energiu a užívať si pokoj, kľud v lone krásnej prírody. Chata je zaujímavá aj ako investičná príležitosť na prenájom, resp. ubytovacie služby, keďže kapacita chaty je 12-15 lôžok. Ak Vás táto výnimočná nehnuteľnosť zaujala,rád Vám ju ukážem osobne.
Malá Lodina
149 990 €
1 2 3