Nebytový priestor v blízkosti Auparku - EXKLUZÍVNE!
Proximityreal exkluzívne ponúka na predaj nebytový priestor o rozlohe 83,25 m2 v osobnom vlastníctve, ktorý momentálne slúži ako caffetéria a solárium. Jedná sa o nebytový priestor , ktorý vznikol prepojením spoločných priestorov v bytovom dome, je zaradený do 1. kategórie s úplným sociálnym vyhotovením a ústredným vykurovaním. Priestor je po kompletnej rekonštrukcii. Dispozíciu nebytového priestoru tvorí: 1x vstupná miestnosť s barom, 1x miestnosť so sedením, 1x miestnosť so sprchovacím kútom, 2x menšia miestnosť so soláriom I. a soláriom II. a príslušenstvo: 2x chodba, 3x WC, / personál, muži, ženy / predsieň pred WC s dvomi umývadlami, 1x menšia kancelária bez okna, 1x menší sklad. Nebytový priestor je po kompletnej rekonštrukcii s úpravami dispozičného riešenia, s výmenou okien a vstupných dverí za plastové, s vybudovaním sociálnych zariadení - 1x sprchovací kút, 3x WC a predsieň - umyvareň s dvoma umývadlami s keramickým obkladom a položením keramickej dlažby komplet v celom nebytovom priestore, vybudovaním barového pultu so zariadením, s inštaláciou rozvodov elektriny, vody, kanalizácie a vykurovania. Omietky sú vápenno-cementové hladké. Interiérové dvere plné drevené v oblôžkových zárubniach. Rozvody vody a kanalizácie sú plastové, inštalácia plynu v nebytovom priestore nie je. Teplá voda a kúrenie z mestského teplovodu. Rozvody elektriny v lištách pod omietkou 230 V, 380 V. Nebytový priestor sa nachádza v bytovom dome na prízemí so samostatným vstupom z ulice. Orientácia miestností je na juhozápad. Podľa LV sa jedná o druh nebytového č. 4 -Zariadenie služieb / výrobné, nevýrobné, opravárenské /. Alternatívne využitie priestorov je možné po menších úpravách. V súčasnosti je využívaný ako caffetéria a solárium. Priestor je možné prenajímať. Výhodou nízke mesačné náklady. Zmena účelu využitia priestoru , resp. spoločných častí a zariadení domu je možná v súlade s ustanoveniami stavebného zákona, taktiež na bytovú jednotku. Nebytový priestor sa nachádza v bytovom dome na ulici Partizánska v mestskej časti - JUH s možnosťou parkovania autom v okolí bytového domu. Od centra mesta je daná lokalita vzdialená cca 200 m. V okolí bytového domu výborná občianska vybavenosť, materské školy, základné školy, pošta, banky, poliklinika, kompletná sieť obchodov a služieb. O byty a nebytové priestory v tejto lokalite pretrváva zvýšený záujem vzhľadom na blízkosť centra mesta. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletná agenda spojená s prevodom nehnuteľnosti.
Košice IV - Juh
119 900 €
Útulná chata v srdci Vysokých Tatier
Proximity real ponúka nádhernú chatu v obci Štôla v srdci Tatier neďaleko od známej rekreačnej oblasti Štrbského plesa. Chata je priestranná a svetlá pôsobí veľmi príjemným a utilnym dojmom ak hľadáte svoje útočisko kde načerpat po ťažkom týždni energiu je táto ponuka práve pre vás. V blízkosti chaty je lúka les potok ale aj mnoho turistických tatranských chodníkov či cyklotrás alebo trás na beh či bežkovanie . Blízko je tiež mnoho reštaurácií či potravín. Chata má vlastné kúrenie wc kúpeľnú modernú kuchynku obývačku i veľkú spálňu , taktiež má vlastne parkovacie miesto či miesto na grilovanie a oddych pred chatou aj vlastnú terasku. Ak vás táto ponuka zaujala rad Vám chatu spolu s majiteľom ukážeme . Cena je vrátane všetkých poplatkov.
Vysoké Tatry
145 900 €
REZERVOVANÉ!5-izbový mezonet v projekte BYTY BAJZOVA
REZERVOVANÉ!PROXIMITYREAL Vám ponúka exkluzívne na predaj 5-izbový mezonet na 4. poschodí o rozlohe 149,60 m2 vrátane terasy o výmere 19,5 m2 a s loggie o výmere 13,5 m2 v novom projekte s názvom BYTY BAJZOVA. Objekt sa nachádza v samotnom srdci mesta Košice. Kombinuje moderné bývanie s historickým prvkami. Vychutnajte si výhody novostavby priamo v centre mesta. Kvalitné prevedenie, moderné stavebné postupy, nízka spotreba energií. V bytovom dome sa nachádza výťah. Výhodou tohto projektu je atraktívna lokalita – byty sa nachádzajú 5 minút chôdzou od Hlavnej ulice, v blízkosti Mestskej plávarne a Mestského parku. Výborná dostupnosť MHD (železničná stanica, autobusová stanica, zastávky MHD) a občianská vybavenosť, kotrú poskytuje blízke okolie (OC Aupark, plaváreň,…) a samotné centrum mesta. Využite kúpu tohto bytu aj ako investičnú príležitosť. Projekt ponúka aj vynikajúcu možnosť pre klientov, a to dokončenie bytu „NA KĽÚČ“. Byt sa odovzdáva v stave: 1. finálna úprava omietok 2. finálna úprava podlahy leštený betón s možnosťou pokládky vlastnej podlahy 3. podlahové elektrické kúrenie ovládané aj cez mobilnú aplikáciu 4. vlastný ohrev teplej vody 5. kvalitné hliníkové okná (3 sklo) vrátane HS Portálu 6. GEBERIT 7. protipožiarne bezpečnostné dvere 8. videovrátnik V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis, s ktorým Vám radi bezplatne pomôžeme.
Košice I - Staré Mesto
360 000 €
Udržiavaná chata so záhradou v blízkosti Košíc
Proximityreal Vám ponúka na predaj veľmi peknú, murovanú chatu v blízkosti len 12km od Košíc. Chata sa nachádza na rovinatom pozemku o rozlohe 343 m2 a samotná chata disponuje rozlohou cca 40m2 + 5m2 balkón. Dispozícia chaty , na prízemí sa nachádza predpríva na kuchynku, malý sklad a na poschodí je denná miestnosť s balkńom. Stavba je vo veľmi dobrom, technickom stave vhodná na okamžité užívanie. Na pozemku je elektrina a voda ( vlastná studňa) a celý je oplotený. K chate je veľmi dobrý prístup autom s možnosťou parkovania pred chatou a taktiež priamo na pozemku. V tesnej blízkosti záhrady je individuálna výstavba rodinných domov. Nehnuteľnosť je v osobnnom vlastníctve a kúpou je okamžite voľná. Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať telefonicky. Rád Vám ju ukážem osobne. V prípade rýchleho jednania dohoda možná.
Čaňa
53 000 €
3izb. byt na predaj Juh Znížená cena voľný ihneď
Proximityreal ponúka na predaj 3-izbový byt s dvoma lodžiami blízko Auparku na ulici Jantárova. Byt s výmerou 65m² sa nachádza na 5.poschodí (z 13tich). Byt prešiel staršou rekonštrukciou, kde boli v byte vymenené plastové okná ,bezpečnostné dvere, plávajúca podlaha, murované jadro, pričom WC a kúpelňa ostali oddelené. Dispozične byt pozostáva z troch izieb, 2x loggia, chodby, kúpeľne, wc a z novšej kuchyňe , kde sa vychádza na jednu zasklennú lodžiu, v spálni sa po celej dĺžke nachádza vstavaná skriňa. V obývacej miestnosti je ďalšia loggia. Celý byt je orientovaný na slnečnú stranu a tichú stranu, vďaka čomu je presvetlený a teplý. K bytu prislúcha pivnica na prízemí. Bytový dom prešiel počas zateplenia kompletnou rekonštrukciou vrátane vybudovania bezbariérového vstupu, stupačiek a dvoch nových výťahov. Vchod, chodby a spoločné priestory sú stále udržiavané. Byt je bez tiarch, kúpou hneď voľný k užívaniu. V okolí nehnuteľnosti je veľmi dobrá občianská vybavenosť: v blízkosti sa nachádza cca 5min peši OC Aupark, ZUŠ Jantárová, MŠ Palárikov, ZŠ Požiarnická, Súkromná SOŠ, Hotelová Akadémie, Kaderníctvo, Drogéria, KLAS potraviny, OC Cottbus, reštaurácie, Mestská krytá plaváreň. Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky ma kontaktujte na telefónnom čísle 0919404883.
Košice IV - Juh
177 999 €
NOVOSTAVBA - Zariadený rod. dom v obci Beniakovce, časť Beniakova Polhora
Proximityreal Vám ponúka na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu v obci Beniakovce, časť Beniakova Podhora. Jedná sa o prízemný rodinný dom typu dvojdom. Dispozícia domov je zhodná, ale zrkadlovo otočená. Zastavaná plocha domu je 108m2 + 25,3m2 má terasa. Úžitková plocha je 86,9 m2. Vstup do domu je z východnej strany. Zo zádveria sa dostanete do chodby, kde sa nachádzajú izby s oknami na východ. Ďalej vchádzame do otvorenej obývačky s kuchyňou a jedálňou. Vpravo oproti kuchyni je kúpeľňa, WC a technická miestnosť, vedľa ktorej sa nachádza spálňa. Z obývačky je východ na terasu, resp. dvor. Pre oba domy sa zrealizuje samostatná studňa a elektrická prípojka. Odpadové vody sa z objektu odvedú kanalizačnou prípojkou do novej žumpy samostatnej pre rodinný dom. Vykurovanie je zabezpečené podlahovým kúrením. Hlavným zdrojom tepla je tepelné čerpadlo. Na príležitostné kúrenie možno použiť kachle. V dome je aj klimatizácia. Obvodové murivo a priečky sa realizovali z tehly, fasáda zateplená polystyrénom, strecha plochá so strešnou krytinou – fólia Fatrafol, okná plastové, vnútorné omietky strojovo striekané-sadrové. Dom je dokončený podľa fotografií - stačí ho dozariadiť kuchynskou linkou a nábytkom. V prípade záujmu sa na nás obráťte a radi Vám ukážeme ponúkanú nehnuteľnosť. Kúpna cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie. Bezplatné poradenstvo ohľadom financovania je samozrejmosťou.
Beniakovce
250 000 €
1 2 3