Dámske biele kapsáčové rifle veľ. 40
Dámske biele kapsáčové rifle, na páse majú gumičku a gombík, veľkosť 40, obvod pásu 40 cm, dĺžka 100 cm.
Trnava
5 €
Porcelánová bábika, výška 40 cm
Samostatne stojaca ,vystavená vo vitríne, bez poškodení, šaty sa jej dajú vyzliecť a dá sa prezliecť, výška bábiky 40 cm.
Trnava
15 €
Úchytky a madlá na nábytok 13 ks, nepoužívan
Úchytky a madlá na nábytok, spolu 13 ks, ruzteč 96mm/6ks, rozteč 128mm/7ks. Cena za kus 2€, cena za všetko spolu 20€. Nové, nepoužité.
Trnava
2 €
Originálne dámske úpletové šaty v sivej farbe, veľ
Dámske moderné šaty rolákového strihu. Fenomenálne šaty pasentného strihu. Vyrobené z príjemného materiálu na dotyk. Vysoký rolák, dlhý rukáv, veľkosť L, obvod cez prsia 103 cm, rukávy 62 cm, dĺžka 100 cm. Ideálne pre mnoho štýlových variácií Zloženie: 65% bavlna, 35% polyester. Šaty sú nové, zabalené.
Trnava
18 €
Dámske elegantné čierne šaty s kvetmi, veľ. L,
Dámske elegantné čierne šaty s veľkými kvetmi, mierne elastický materiál, k šatám je opasok, zapínanie vzadu na chrbte na zips, sukňa strihaná do áčka, veľkosť L, obvod cez prsia 100 cm, dĺžka 105 cm, , zabalené.
Trnava
12 €
Mätový bylinkový silný výluh sirup - pre žalúdok
Mäta pieporná pozitívne pôsobí na činnosť tráviacej sústavy, pri nevoľnosti, podporuje vylučovanie žlče pri trávení. Má protizápalové a osviežujúce účinky. Zmierňuje bolesti, podporuje imunitu. Povzbudzuje a zvyšuje telesnú kondíciu. Je bohatá na fytonutrienty, chráni pred rastom nádorov a má aj antibakteriálne a antifungicídne účinky. Je dobrým zdrojom diétneho mangánu, medi a vitamínu C. - bolesť žalúdka, zlé trávenie, pálenie záhy - bolesti hlavy a bolesť na hrudníku - bežné nachladnutie, ťažkosti s dýchaním Zloženie: silný bylinný extrakt (voda, mäta pieporná - vňať), sacharóza, kyselina: kys. citrónová. Bez pridaných konzervantov, umelých sladidiel, aróm, farbív a zahusťovadiel. Ošetrené pasterizáciou, sladený stéviou. Návod na použitie: Tento sirup sa môže dávkovať dvojako. Buď sa zriedi s vodou/ sódou v danom pomere, alebo ho môžeme užívať ako prírodnú medicínu po lyžičkách. Leták s dávkovaním posielam k tovaru. Upozornenie: Skladujte v suchu a chlade.Usadenina nie je závadou. Pred použitím premiešajte. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 4 týždňov. Balenie 250 ml
Trnava
3,80 €
Detská biela vestička
Predám detskú bielu vestu, zapísanie na gombíky, veľkosť 80, obvod 62 cm, dĺžka 23 cm.
Trnava
0,50 €
Predám spoločenskú dlhú sukňu
Predám spoločenskú dlhú sukňu zn.Carlo Cecii, farba tmavo sivá, veľkosť 38, obvod pás-70cm, obvod boky-98cm, dĺžka sukne-94cm, dĺžka rozparku vzadu-39cm, sukňa je na zapínanie vzadu, je podšitá. Cena 5,-€. Pri kúpe 2 vecí z mojej ponuky, hradím poštovné (štandardná poštová zásielka, platba vopred) .
Trnava
5 €
Pánske rifle krátke
Predám krátke pánske rifle, veľkosť 30, obvod pása-78cm, dĺžka riflí-63cm. Málo nosené prakticky ako nové. Cena 7,-€. POZRITE AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY
Trnava
7 €
Červená plnokvetá čínska ruža
Sadeničky červenej plnokvetej čínskej ruže 15-20 cm.
Trnava
2 €
Dámske sivé sako, veľ. 38
Dámske sivé sako, zapínanie na gombíky, slimkový strih, veľkosť 38, obvod cez prsia 94 cm, rukávy 62 cm, dĺžka 58 cm. TOP STAV
Trnava
6 €
Čierna elastická sukňa s rozparkom, veľ. 40, TOP S
Čierna elastická sukňa s rozparkom, materiál elastický, zapínanie na zips na boku, veľkosť 40, obvod pásu 79 cm, dĺžka 57 cm. TOP STAV
Trnava
3 €
Dievčenský blejzer, veľ. 122
Dievčenský blejzer tmavomodrej farby so striebornými nitkami, zapínanie na zips s vačkami, veľkosť 122. Bez poškodení, málo nosený 2-3x, top stav.
Trnava
3 €
Kyslička Oxalis Fialová
Na rozdiel od väčšiny kvitnúcich izbových rastlín sa kyslička pestuje aj v exteriéri, a to ako trvalka alebo letnička vhodná do tieňa. Kyslička je však aj nádhernou izbovým kvetom a to najmä vo farebnej kombinácii fialových listov a bielych kvetov. Tejto kvitnúcej izbovej rastline vyhovuje stanovisko s nepriamym rozptýleným svetlom a priepustná pôda, ktorej vrchná vrstva medzi zálievkami preschne. Prednosťou kysličky je takmer nepretržité kvitnutie malých bielych či ružových kvietkov. Cena za korienok s lístkami.
Trnava
3 €
Dámske béžové topánky, veľ.37
Dámske béžové topánky s plným podpätkom, veľkosť 37, výška podpätku 5,5 cm.
Trnava
5 €
Detský ruksačik s macíkom Nový
Detský ruksačik s macíkom, ktorý sa dá vybrať z vrecka, zapínanie na zips, popruhy nadstaviteľné, ruksak je podšitý, má vystužený chrbát, obsahuje vnútorné vrecká, rozmer 25x20x10 cm. Ruksak je vyrobený z kvalitných textilných materiálov, ktoré sú príjemné na dotyk i pohodlné na údržbu.
Trnava
12 €
Dievčenské šatečky
Dievčenské šatky, ľahký materiál, s bielou čipkou zospodu, zapínanie vzadu na gombíky, veľkosť 92, obvod 55 cm, dĺžka 51 cm.
Trnava
4 €
Vyšívaný obrázok Kytica ruží 30x20 cm Hand made
Ručná krížiková výšivka s kyticou ruží doslova rozvonia priestor do ktorého výšivku dáte. Obrázok je treba dať do rámiku, alebo našiť na podušku. Rozmer 30x20 cm.
Trnava
29 €
Dámske modré tričká, set 2ks/5e, veľkosť S/M
Dámske tričká tyrkysovej farby, materiál bavlna, set 2ks/5e, veľkosť S/M, obvod cez prsia 86 cm, dĺžka 55 cm. Cena za oba kusy 5e.
Trnava
5 €
Fotodeka pre bábätko rôzne druhy
Deka na fotenie pre chlapcov a dievčatká v zaujímavých prevedeniach. Umožní vám fotografovať vaše bábätko s krásnym pozadím a zaznamenať tak originálnym spôsobom jeho rast počas prvých mesiacov i rokov jeho života. Detská deka je vyrobená zo 100% bavlny, jemná a príjemná na dotyk, nedráždi pokožku bábätka. Jemný a vzdušný mušelín je vhodný od prvého dňa života Vášho bábätka, pretože nedráždi jeho citlivú pokožku. Zloženie: 100% bavlna Rozmery: 100 x 100 cm K deke nie sú rámiky, cena samostatne 7€. V prípade záujmu o deku+rámiky je cena 20€.
Trnava
15 €
English in 20 minutes a day 6 CD
S týmto programom sa anglicky naučíte za chodu. Je zostavený tak, aby zapadal do vašeho nabitého a pestrého životného štýlu a aby ste pritom jazyk zvládli bez pomoci učiteľa. SADA OBSAHUJE: Šesť CD s viacej než sedmhodinovou nahrávkou Prikladám k tomu DC slovníka.
Trnava
12 €
Set rukavica a chňapka - Retro noviny/Mickey
Kuchynská chňapka a podložka chráni pred popáleninami pri príprave jedál ako doma v kuchyni, tak aj vonku na grile. Výrobok je nielen príjemný, ale predovšetkým praktický. Súčasťou výrobkov je praktické pútko na zavesenie. V dvoch prevedeniach - Retro noviny a Mickey Mouse Sada obsahuje: 1x chňapka 18 x 32 cm 1x podložka 20 x 20 cm Farba: béžová Materiál: 100% bavlna Odporúčané pranie: 30 °C Počet kusov v sade: 2 ks Rozmery: 18 x 32 cm
Trnava
15 €
DVB-T prijímač Zircon T HD USB PVR TRZTHD
Setobox Zircon, TOP STAV, balený v originál krabičke so všetkým príslušenstvom. DVB-T prijímač Zircon T HD USB PVR TRZTHD HDMI výstup nahrávání i přehrávání mnoha formátů včetně DivX a MKV sledujte DVB-T ve vysokém HD rozlišení Popis Špičkový multimediální HD DVB-T rekordér s podporou FullHD, včetně formátů MKV, DivX nebo QuickTime! Zircon T HD je moderní HD DVB-T rekordér s podporou MPEG-4 HD/AVC/H.264/MPEG-2. Umožní vám přehrávat z USB flash disku většinu multimediálních formátů jako např. MKV, DiVX, MPG, MP3, MOV nebo JPEG. Specifikace • HDMI 1.3 (rozlišení až 1080i) • plně kompatibilní s MPEG-4 HD/MPEG-4 SD/AVC/H.264 HP@L4/MPEG-2 MP @HL/ML • záznam na USB flash disk • podpora formátu MKV (Matroska) a H.264 (podpora pouze pro FAT32, max. 4GB/jeden soubor) • podpora DivX souborů s českými/slovenskými/polskými titulky • extra nastavení titulků: velikost, pozadí a barva • automatická instalace a ladění programů • podpora 4:3, 16:9, auto • české/slovenské/polské menu • české/slovenské EPG • český/slovenský teletext • přehrávání MP3 souborů • zobrazení fotografií JPEG (automatická prezentace s přechodovými efekty) • rodičovský zámek • podpora upgrade firmware přes USB • dálkové ovládání • spotřeba v provozu: 7 W • spotřeba v pohotovostním režimu: do 1 W • rozměry: 22 x 17 x 4,5 cm • hmotnost: 1,6 kg Rozhraní • HDMI • 1x SCART • SPDIF digitální zvukový výstup • USB • anténní vstup/výstup Balení obsahuje: • DVB-T rekordér • dálkový ovladač • uživatelský manuál
Trnava
25 €
Dievčenské ružové tenisky
Dievčenské ružové tenisky, zapínanie na suchý zips, veľkosť 29, vnútorná dĺžka 17 cm.
Trnava
2 €
Obal na Samsung Galaxy A7 2018, 360 Full Body
Púzdro sa skladá z troch plastových častí, ktoré dokopy tvoria 360-stupňovú celotelovú ochranu. Púzdro tak poskytuje ochranu aj proti miernym pádom z rôznych uhlov. Zadný kryt vyniká matným povrchom, vďaka čomu perfektne padne do ruky. Výrezy sedia na všetky tlačidla i otvory tak, aby k nim mal užívateľ čo najjednoduchší prístup. Upozornenie: Balenie neobsahuje ochranné sklo. Vlastnosti púzdra: • Obojstranná ochrana telefónu • 360 stupňová ochrana pred pádmi, škrabancami a nečistotami • Matný povrch a dobrá priľnavosť v ruke • Materiál je príjemný na dotyk • Odolnosť voči nečistotám a prachu • Zvýšená odolnosť • Púzdro je ľahko umývateľné • Jedinečný dizajn • Tenké a ľahké púzdro, ktoré nezaťažuje váš telefón • Jednoduchá inštalácia a demontáž • Voľný prístup ku všetkým portom • Materiál: pevné TPU (thermopolyuretan)
Trnava
7 €
Screenshield fólia na displej pre smart hodinky
Kvalitné fólie predstavuje skvelý nástroj pre dlhodobé zachovanie displeja vašich smart hodiniek v perfektnej kondícii. Zaistí dokonalú ochranu pred odrením akéhokoľvek charakteru. Pritom je priehľadná a zakryje už existujúce drobné škrabance. Vďaka jej extrémnej odolnosti si tiež výrobca môže dovoliť poskytovať na nej doživotnú záruku. Súčasťou tohto produktu je ochrana displeja na báze priehľadné polyuretánovej fólie. - Kvalitná ochrana vášho zariadenia, ktorá absorbuje drobné škrabance a automaticky ich regeneruje - Nezanecháva odtlačky prstov - Absorbuje nárazy - Príjemný na dotyk Obsah nového balenia: 1 ks fólie pre smart hodinky Mikrovláknová handrička Vlhčený obrúsok
Trnava
3 €
Drevené obrázkové kocky zvieratká, abeceda a čísla
Deväť drevených kociek vytvára šesť rôznych obrázkov. Otočením každej kocky nájdite kúsky, ktoré tvoria obrázok, alebo ich zmiešajte pre zábavu! Každý kus má veľkorysú veľkosť, aby malým rukám uľahčilo zdvíhanie, uchopenie, skúmanie a výmenu. Pomáha rozvíjať obratnosť, zodpovedajúce zručnosti a koncentráciu. Kompaktné rozmery zaisťujú, že tieto kocky sú užitočným spoluhráčom doma aj na cestách. Praktický drevený podnos možno použiť ako základňu skladačky (obzvlášť užitočné pri cestovaní) a umožňuje bezpečné uloženie všetkých dielikov skladačky.
Trnava
5 €
Unicorn kreatívna sada na maľovanie kameňov
Kreatívna sada s 8 kamienkami, 22 dielna, ponúka deťom zdobenie kamienkov, ktoré sú v tejto sade pripravené s motívom jednorožcov. Postup: nafarbenia kameňov akrylovou farbou po zaschnutí farby možnosť kreslenia a lepenia glitrov. Obsah balenia: 8 riečnych kamenou, 2 tuby farby - zlatá a strieborná 1 štetec na farbu 7 tubičiek glitrové farby 1 čierna permanentná fixa 1 malý štetec na lepidlo 1 list s 22 obrázkami 1 fľaštička lepidla Kúpte deťom maľovanie na kamienky! Vhodné pre deti od 6 rokov Rozmery balenia 15 x 15 x 4 cm
Trnava
12 €
Kozmetické tašky sada 3 ks
Praktickú sadu kozmetických tašiek oceníte pri cestovaní aj bežnom domácom používaní. Sada sa skladá z 3 tašiek rôznych veľkostí. Zapínanie je na zips. Prevedenie bielo čiernej farby. Rozmery: 11 x 14 x 3 cm Rozmery: 13 x 19 x 1 cm Rozmery: 15 x 25 x 7 cm Sada: 3 ks
Trnava
5 €
Mrkvový sirup s medom - proti kašľu a odstránenie
Mrkvový sirup s medom ochutený čerstvým pomarančom- proti kašľu a odstránenie hlienov Je nie len veľmi chutný, ale aj zdravý. Ak vás trápi časté kašľanie a tvorba hlienov, potom tento domáci liečivý sirup je vhodný práve pre vás. Výborné na ňom je aj to, že je vhodný tak pre dospelých, ako aj deti. Užívanie podľa priloženého letáčiku, už po jednom alebo dvoch dňoch by ste sa mali začať cítiť lepšie. Mrkva je zeleninou skutočne nabitá mnohými vitamínmi a minerálmi. Nájdete v nej vitamín A, K, C a B8. Okrem iného obsahuje aj draslík, železo, mangán nebo meď. itamín A, ktorý mrkva obsahuje vyživuje sietnicu Betakaroten osilňuje imunitu, lahodí pokožke a spomaľuje starnutie organizmu. Vie teda posilniť veľmi kvalitne váš imunitní systém, podporiť tráviace procesy i ochrániť pred kardiovaskulárnymi chorobami. Okrem iného vám pomôže pri: - zvyšuje imunitu a zdravie srdcovo-cievného systému - znižuje cholesterol - chráni pred rakovinou - čistí pokožku od akné (vďaka vysokému podielu vitamínov a minerálov) - kostiam dodáva vápnik - zlepšuje trávenie - výborne detoxikuje Zloženie: mrkva, pomaranč, voda, med, citrónová šťava. BEZ: - lepku - gmo - umelých farbív - umelých sladidiel - chémie - alergénov Balenie 250 ml
Trnava
4,20 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16