Nádherný dom na Myjave v Brestovci
POPIS NEHNUTEĽNOSTI Spoločnosť Broker Consulting ponúka na predaj krásne a pôsobivo zariadený 4-izbový vidiecky dom (chatu), vhodný aj na celoročné byvanie. Samostatne stojaci objekt, so zastavanou plochou až 262 m2  je umiestnený na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 1416 m2. Idylicky pôsobiaca nehnuteľnosť je pohodlne dostupná po ceste z mesta Myjava v časti Brestovec. Zároveň vďaka svojej neoceniteľnej polohe poskytuje dostatok vzácneho súkromia i pokoj pre telo a myseľ. Toto čarovné miesto umožňuje obdivovať meniace sa ročné obdobia priamo z okien a pozemku domu. DISPOZÍCIA Obytné miestnosti chaty sú príjemne presvetlené, väčšina okien smeruje  juho - západ. PRÍZEMIE domu je zložené z: - priestranné spoločenské srdce chaty s masívnym, dreveným nábytkom tvorené obývacou izbou s niekoľkými možnosťami sedenia, kuchyňou s drevenou kuchynskou linkou, jedálenskými sedeniami a dokonalou  pecou. Pec má 2 ohniská,má časť na  varenie a pečenie a druhá čast je určná na ležanie,resp.relax. - miestnosť s toaletou, kúpelňou a oknom; - samostatná priechodná izba  vybavená masívnou manželskou posteľou, nočnými stolíkmi, komodami a sedením a krbom a následne samostatná izba s poschodovou posteľou pre deti. VYBAVENIE A TECHNICKÉ PARAMETRE Ponúkaná nehnuteľnosť je starší vidiecky dom z roku 1930. Dokonalý pocit v dome je umocnený čarovnými prvkami, ktoré Vám zabezpečia pohodlne strávený čas či už v chalupe alebo aj vonku v objatí prírody, záhrady a stromov - slivky, jablone... V spodnej zadnej časti domu je hospodárska miestnosť na hospodárske účely. Dom má použiteľnú povalu a novú strechu. Je napojený na inžinierske siete okrem kanalizácie. Odpad je vedený do septiku. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa. V prednej časti domu je predzáhradka s drevenou bránou a vytvára príjemné sedenie a súkromie. LOKALITA  Myjavský región v rámci kraja pokrývajú okresy Myjava a časť okresu Nové Mesto nad Váhom. Zaužívanejší je však názov Kopanice pre typické rozptýlené osídlenia. Myjavu zdobí osobitná architektúra. Typické obydlia niekedy od seba vzdialené aj desiatky kilometrov sú zachované dodnes.  Myjava nám evokuje najmä folklór, tradície a zvyky ktoré sú pýchou regiónu. Pre niektorých je to aj Bošácka slivovica s vyše 300-ročnou tradíciou. Za svoju výnimočnosť  vďačí  jedinečnej mikroklíme v Bošáckej doline. Chuť ovocia z tejto kotliny je vraj odlišná ako z iných regiónov. Navštíviť v júni Medzinárodné folklórne slávnosti, zaspievať si kdekoľvek na Kopaniciach, vypiť si jedinečnej Bošáckej, navštíviť jaskyňu Driny. Túlať sa po kopcoch a vychutnávať jedinečnú zachovalú prírodu – pánubohu za chrbtom. . Stav nehnuteľnosti: vidiecky dom, k dispozícii ihneď. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy nehnuteľnosti a získania najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver.
Brestovec, Myjava
189 920 €
Skladovacia hala na predaj alebo prenájom v Hlohovci
Spoločnosť Broker Consulting a.s. vám exkluzívne ponúka na predaj/prenájom skladové priestory na Mierovej ulici v okresnom meste Hlohovec. Mesto Hlohovec je vďaka svojej dobrej lokalite je ideálnou voľbou pre firmy. Pri meste sa nachádza nájazd na diaľnicu D1. Hlohovec má vynikajúcu dostupnosť do okolitých miest: Nitra – 25 km , Trnava – 22 km, Piešťany – 20 km, Sereď – 20 km, Bratislava – 65 km. Dispozičné riešenie budovy: I NP. Administratívna časť, chodba, 2x kancelária, WC, miestnosť rozvádzačov, kotolňa, sklad. Na opačnej strane je schodisko, umyváreň s WC, manipulačný priestor a rampa. II. - V. NP. Tieto podlažia sú dispozične totožné. Obsahujú dvojramenné schodisko, umyváreň s WC, manipulačný sklad a voľnú dispozíciu skladu. Úžitková plocha podlažia je 820 m2. Úžitková plocha spolu: 4 100 m2. Stavebno-konštrukčné riešenie: Nepodpivničená stavba s jednoduchým obdĺžnikovým pôdorysom, zastrešená plochou strechou. Stavba má 5 nadzemných podlaží, pričom 1 NP. Je vybavené nakladacou rampou. V zvyšných nadzemných podlažiach sú identické skladové priestory. Základy: kombinované z kalichových prefabrikovaných pätiek a železobetónových pásov. Rozmery: priečny osový rozpon – 18,0 m. V pozdĺžnom smere má hala 7 polí x 6,0 m a jedno polovičné pole šírky 3,3m. Priečny osový rozpon: 18 m. Nosný systém: oceľová konštrukcia – stĺpy a pozdĺžne prievlaky. Fasáda: silikátové tenkovrstevné, vnútorné sú hladké omietky. Schodisko: železobetónové Výťahy: 3x. Nosnosť do 3200 kg. Hala je bez závad. Má štandardné opotrebenie k svojmu veku. K nehnuteľnosti je vytvorený aj znalecký posudok z januára 2023. Cena nehnuteľnosti je na vyžiadanie V prípade, ak vás naša ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať a dohodnite si snami obhliadku.
Hlohovec
dohodou
Na predaj dom v nádhernom kraji pod Kráľovou Hoľou
Na predaj dom v krásnom prostredí pod Kráľovou hoľou Ponúkame na predaj rodinný dom s potenciálom na trvalé i rekreačné bývanie v idylickej rýdzo slovenskej obci Šumiac, v srdci Kráľovohoľských Tatier, kde aj umelci našli tie najkrajšie inšpirácie. Šumiac sa nachádza 42 min. autom od mesta Brezna a 52 min. autom od Popradu. Lokalita je vhodná najmä pre milovníkov prírody a nadšencov outdoorových športov, napr. turistiky, cyklistiky, atď. Rodinný dom leží na slnečnom, rovinatom pozemku o rozlohe 1 085 m2, na ktorom je postavená aj hospodárska budova a dielňa. Tento dvojpodlažný 6- izbový dom bez podpivničenia prešiel rozsiahlou rekonštrukciou interiéru v roku 2016, kde sa jednalo najmä o nové rozvody vody, elektriny, kúrenia, nové radiátory, podlahy, dvere, okná, kúpeľňa, kuchyňa, stierky i nová strecha. Tieto práce tvoria zväčša tú najväčšiu investíciu, s ktorou sa už nemusíte trápiť. Nového majiteľa bude čakať už len dokončenie vonkajšieho vzhľadu domu - fasády a prípadne úprava interiéru podľa svojich predstáv. Vyhrievanie domu je zabezpečené ústredným vykurovaním elektrickou pecou značky PROTHERM alebo pecou na tuhé palivo VIADRUS. Na hornom podlaží sa v obývačke nachádzajú kachle na drevo. Dispozícia domu: Prízemie: zádverie, chodba, kuchyňa, 2x obytná miestnosť, technická miestnosť a kúpeľňa s WC. Prvé poschodie: veranda, chodba, obývačka spojená s kuchyňou, obytná izba so samostatným šatníkom, spálňa so samostatným šatníkom, kúpeľňa s WC a sprchový kút. V prípade záujmu je možné riešiť bývanie aj v podkroví. Každé podlažie má samostatný vchod, čo môže byť výhodou v prípade prenajímania alebo viacgeneračného bývania. Zároveň je prízemie s poschodím spojené vnútorným schodiskom. Inžinierske siete: verejná voda, kanalizácia, elektrika. Záhrada je krásna a udržiavaná, rastú na nej okrasné stromy, kríky a kvety. Nadšení záhradkári si prídu na svoje, pretože na pozemku je ešte dosť priestoru na pestovanie vlastnej zeleniny či ovocia a vybudovanie skleníka. V okolí je dostatok zelene, ktorá poskytuje súkromie a dotvára príjemnú vidiecku atmosféru. Príďte bývať alebo chalupárčiť do obci Šumiac v Nízkych Tatrách, kde Vám dokonalý relax a pokoj isto chýbať nebudú. V rámci našich služieb zabezpečíme kompletný právny servis ohľadom rezervačných a kúpnych zmlúv, podanie návrhu na vklad na katastri. V prípade záujmu pomôžeme s vybavením hypotéky a financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti.
Poprad
dohodou
Rodinný dom - dve bytové jednotky
OK Reality Vám z poverenia majiteľa ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný rodinný dom s 2 bytovými jednotkami v Poprade Veľkej. DOM: Rodinný dom je 3 izbový bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2018,uskutočnila sa výmena elektro inštalácie, voda, plyn , podlahy , okná , interiérové dvere ,bezpečnostné dvere vchodové . Pozostáva z kuchyne , kúpeľne s WC ,obývacej izby, dvoch samostatných spální, pričom jedna sa nachádza na poschodí .Využíva sa hlavne na bývanie , ale je možné aj prenajímať .. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Kúrenie a ohrev vody plynovým kondenzačným kotlom. Rodinný dom sa predáva so zariadením. V suteréne sa nachádza pivnica , pracovná miestnosť a dve miestnosti určené na bývanie ,prípadne na cvičenie a kúpeľne s WC Dom s garážou : 1-izbový byt – rekonštruovaný 2018 ,pozostáva zo vstupnej chody ,kuchyne so špajzou ,obývacej izby s východom na balkón , kúpeľne s WC .Kúrenie elektrické. K tomuto bytu prislúcha aj garáž s montážnou jamou , pivnica 30 m2.Kúrenie je elektrické ,ohrev vody - prietokový ohrievač plynový .Samostatný odpočet energií. POZEMOK: K domu prislúcha upravený rovinatý pozemok o celkovej rozlohe 632 m2 a 54 m2 záhrada, celý je oplotený. Z celkovej rozlohy pozemku je 100 m2 zastavanej plochy domu. a dom s garážou 57 m2 orná pôda. LOKALITA: Poprad – Veľká patrí k nádhernej mestskej časti Popradu, je turisticky vyhľadávaná. V blízkosti sa nachádza viacero reštaurácií, kaviarní, škola, Aquacity. Do centra Popradu len 20 minút. Obchodné centrá sú vzdialené 5 minút .Do Vysokých Tatiar je to autom 5 minút a do Slovenského raja 20 minút . VÝHODY: skvelá lokalita pod Vysokými Tatrami ,zjazd z diaľnice je vzdialený 800m , skvelá investičná príležitosť na krátkodobý prenájom, kompletná, vkusná a precízna rekonštrukcia,... Pokiaľ hľadáte pokojné a vkusné bývanie, alebo investičnú príležitosť , určite Vám túto nehnuteľnosť odporúčam. V prípade záujmu Vás rada prevediem danou nehnuteľnosťou. V prípade záujmu Vám pomôžem aj s financovaním pomocou Hypotekárneho úveru. Začiatok výstavby: 12.10.2023
Poprad
390 000 €
Výhradný predaj rodinného domu
Ponúkame Vám starší jednopodlažný nepodpivničený rodinný dom s veľký pozemkom. Zastavaná plocha rodinného domu je na pozemku o veľkosti 104m2, úžitková plocha rodinného domu je 95m2. K domu prislúcha malá hospodárska miestnosť a samostatná pivnica na pozemku s rozlohou 144m2. Na dome bola vykonaná čiastočná rekonštrukcia v roku 2020, Dom je napojený na všetky IS, elektrina, plyn, obecná voda, odpad je riešený žumpou. Vykurovanie RD je ústredným kúrením s možnosťou samostatného kúrenia krbovými kachľami. Vstup do domu je cez spoločný dvor s rozlohou 270m2, za ktorým je záhrada s rozlohou 730m2. Taktiež je na pozemku kopaná studňa. Cena energií: 165 Euro / mesiac
Pastuchov
58 000 €
EXKLUZÍVNE NA PREDAJ Rodinný dom v Dolnom Vadičove
Ponúkame Vám na predaj Rodinný dom v obci Dolný Vadičov s rozlohou pozemku - 800m2 a jedinečnou polohou posledného domu v ulici, ktorá Vám ponúka kľud a okolitú prírodu ako na dlani. Dispozičné riešenie domu: V pivnici sa nachádzajú tri miestnosti: práčovňa, sušiareň, kotolňa. Na prvom podlaží sú dve izby, kuchyňa s jedálňou prechodná do obývačky, kúpeľňa a toaleta. Podkrovie disponuje dvoma samostatnými izbami, jednou veľkou priechodnou izbou, samostatným šatníkom, kúpeľňou spojenou s toaletou. Na medziposchodí je balkón. Okolie domu je svahovitého terénu, riešené do kaskád. Na pozemku je umiestnený zabudovaný bazén 6x4 a záhradný altán so vstavaným krbom. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nové elektrické rozvody a voda, vyvložkovaný komín antikorom, plastové okná, čiastočné zateplenie domu, nové kúrenie - plyn (kotol Bosch)/ tuhé palivo (kotol Viadrus), dostavené podkrovie s novou podlahou, nová strecha Lokalita: Rodinný dom sa nachádza 6 km od hlavnej križovatky v KNM. Je situovaný 100 m od hlavnej cesty, ako posledný. Za domom už nie je možná ďalšia výstavba. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Dolný Vadičov
165 000 €
Liptovská drevenička na predaj - Ružomberok - Likavka
Ponúkame na predaj pôvodnú liptovskú dreveničku, vhodnú ako chalupa na rekreačné využitie. Drevenica vo výbornom stave, má dve poschodia. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývačka a kúpeľňa s toaletou. Podkrovie je otvorený priestor využívaný ako spálňa. V obývačke je krb, ktorým je možné vykúriť aj poschodie, v kuchyni pec na pevné palivo. Okrem kúrenia na pevné palivo možno použiť aj elektrické konvektory. K dreveničke prislúcha kôlňa na skladovanie dreva. Chalúpka je pripravená prijať svojho nového majiteľa, človeka, ktorý si ju zamiluje a prijme do svojho srdca jej nežnosť a teplo domova, svojskú nádheru a prítulnosť. Likavka je obec spojená s Ružomberkom. Snúbia sa tu výhody dediny aj blízkosť okresného mesta. Rekreačné vyžitie ponúka celý Liptov, blízka Orava aj Turiec. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať. Začiatok výstavby: 1.4.1886
Likavka
69 000 €
Chata s pozemkom v Demänovskej Doline na predaj
Broker Consulting ponúka na predaj pozemok v atraktívnej lokalite Demänovská Dolina spolu s trojpodlažnou chatou. Ak túžite po jedinečnom pozemku v obklopení lesa, kde prídete na iné myšlienky, táto ponuka je pre Vás. Chata je vhodná pre ľudí, ktorí majú radi prírodu, turistiku, pokoj, no aj pre rodiny s deťmi, vzhľadom na to, že je priestranná a má veľkú, udržiavanú záhradu s altánkom, vedľa ktorého tečie Demänovka. Samotná chata je postavená na rovinatom teréne o veľkosti 65m2 s úžitkovou plochou 214m2 a celkovou plochou pozemku 898m2. Murovaná chata stojí na betónovom základe, prízemie je obložené kameňom, na prvom nadzemnom podlaží bolo sčasti použité drevo, ktorým je obložené aj podkrovie. Sedlová strecha je pokrytá škridlou. K pozemku prislúcha garáž a terasa o veľkosti 15m2. IS: voda, kanalizácia, elektrika. Kúrenie je riešené elektrickým vykurovaním, poprípade je možné použiť krb na tuhé palivo. Energetický certifikát predložený nebol. Chata sa nachádza cca 10 minút od diaľničného privádzača D1 a od mesta Liptovský Mikuláš, kde sa nachádzajú všetky potrebné inštitúcie. V okolí sa nachádzajú Aquaparky, Liptovská Mara, hotely, cyklotrasy, turistické chodníky, pamiatky, kúpaliská, nemocnica, lekárne. Zároveň je to len 6 km od najbližšej zjazdovky – Lúčky a odtiaľ je to už len na skok od ďalších zjazdoviek a atrakcií, ktoré najväčšie lyžiarske stredisko Jasná ponúka. Čoraz viac turistov namiesto prespávania v hoteloch preferuje Airbnb služby, či už kvôli komfortu a súkromiu, alebo zážitkom a preto čerstvý horský vzduch, skvelú lokalitu s výbornou dostupnosťou a širokými možnosťami zábavy oceníte nie len vy, ale vďaka vysokej návštevnosti regiónu je možné pozemok s chatou kúpiť ako investíciu na prenájom pre turistov s celoročným využitím. Lokalita: Liptovský Mikuláš • kompletná občianska vybavenosť • jasle, materská, základná, stredná odborná škola a tiež gymnázium v meste • množstvo turistických atrakcií • skvelá infraštruktúra (vlaková, autobusová doprava, diaľnica) • 35 minút od letiska Poprad V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Demänovská Dolina
dohodou
Pekáreň s 30 ročnou prevádzkou
V ponuke je na predaj pekáreň - rodinný podnik s 33 ročnou prevádzkou. Pekáreň má svoju históriu, svoj potenciál, svoje meno a spokojných zákazníkov. Momentálne má pekáreň štyri predajne a spolupracuje s vyše sedemdesiatimi partnermi. Vyrába vyše 12 druhov chlebov, 33 druhov jemného pečiva a 14 druhov bežného pečiva. A verte, že všetky výrobky sú fantastické preto je pekáreň stále v prevádzke so ziskom. Pekáreň sa nachádza v obci neďaleko väčšieho mesta Lučenec. Ponúka : všetky stroje, pece, sušičky, baliace stroje, rezacie stroje, nové stroje na kysnutie cesta, Tri autá na rozvoz produktov. - samotná pekáreň má zastavanú plochu - 443 m2 / 1. NP /. (aj svoju predajňu) - 2. NP - 115 m2 - úžitková plocha / 1.NP + 2.NP spolu / - 558 m2. - nádvorie - 232 m2 Ak máte zvedavosť a chuť sa dozvedieť viac , kontaktujte ma. Bližšie informácie Vám budú poskytnuté po obhliadke.
Fiľakovo
412 900 €
Na predaj chata/pivničný dom, Husín - Hontianske Nemce
Ideálne miesto na oddych !!! Ak hľadáte miesto, kde môžete utiecť po náročnom týždni a konečne si vychutnať ticho a pokoj, tak táto chata je rozhodne pre vás. Táto lokalita ponúka aj možnosť turistiky, hubárčenia, cyklistiku, kúpanie (termálne kúpele Dudince), lyžovanie. Nachádza sa v krásnom tichom prostredí pod lesom. Vhodné aj ako investičná nehnuteľnosť, za účelom prenájmu!! Dom je murovaný, v dobrom stave, čiastočne zrekonštruovaný, má nové plastové okná, 2x komín na tuhé palivo, je podpivničený. Interér domu vyžaduje rekonštrukciu a dorobenie kúpeľne. Odhad investície zhruba 10.000€ . Pivnica je vytesaná hlboko do terénu s viacerými zákutiami. V jednom zo zákutí je kopaná studňa. Samostatný dom má 3 izby, chodbu, terasu a prináleží k nemu pozemok o výmere 61 m2. Dá sa prerobiť na 2 izbový dom + kuchyňa s obývačkou. Pre bližšie informácie a dohodnutie si obhliadky, ma prosím kontaktujte.
Hontianske Nemce
24 000 €
Stavebný pozemok, Nitra Klokočina
Ponúkame na predaj krásny slnečný stavebný pozemok v mestskej časti Nitra - Klokočina / Na Hôrke. Pozemok má výmeru 2011 m2, vedie k nemu mestská prístupová cesta, inžinierske siete - voda, elektrina sa nachádzajú pred pozemkom. Tento krásny slnečný pozemok, v mierne svahovitom teréne, sa nachádza v tichej ulici a je vhodný na výstavbu rodinného domu, poprípade rozparcelovanie na viac stavebných pozemkov. Lokalita poskytuje únik z ruchu neďalekého mesta, napriek tomu, že sa nachádza len 10 min od centra. Je tu kompletná občianska vybavenosť ako sú škola, škôlka, obchody, zdravotné stredisko, pošta, autobusová zastávka. Typ: Vhodný na investíciu, ako aj na výstavbu rodinného domu. Pre bližšie informácie a dohodnutie si obhliadky ma prosím kontaktujte. Okrem kompletného servisu zabezpečíme financovanie prostredníctvom najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru, poistenie nehnuteľnosti, právne služby, všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti.
Nitra
185 000 €
Pozemok určený na IBV na predaj
Ponúkame na predaj pozemok o výmere 7528m2 v Liptovských Sliačoch. Na pozemok je priamy prístup z asfaltovej komunikácie. Pozemky sú určené na IBV, nachádzajú sa v tichej časti Liptovských Sliačov v Strednom Sliači. Predaj je možný v celku, ale pozemok je možné aj rozparcelovať.
Liptovské Sliače
dohodou
Rodinný dom len 15 min. od Žiliny
Exkluzívne na predaj RODINNÝ DOM v TICHEJ LOKALITE s celkovou rozlohou pozemku až 942 m2. https://my.matterport.com/show/?m=CbQ3VmD169o Dispozícia: Na prízemnej časti sa nachádza chodba, kotolňa, práčovňa, kúpeľňa s WC, pivnica a jedna izba. Na poschodí sa nachádza krytý vstup, zádverie, chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa spojená s obývacou izbou a 3 samostatné izby. Rodinný dom má žumpu, je napojený na vodovod a elektrinu. Vykurovanie je zabezpečené kombináciou elektrického, podlahového a pevného paliva. Vďaka zatepleniu a novej streche sú náklady na bývanie pre 4 - člennú rodinu cca 120€. Nehnuteľnosť sa nachádza 15km od Žiliny a 7,5km od Bytče. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Cena energií: 120 Euro / mesiac
Paština Závada
219 900 €
3i byt Petržalka, Ševčenkova ulica, Bratislava
Ponúkame exkluzívne na predaj zariadený 3 izbový byt s balkónom vo výbornej lokalite Petržalky, hneď pri ramene Dunaja. - Rozloha bytu : 67 m2 - Pivnica : 3m2 - Parkovanie je možné priamo pred domom na veľkom parkovisku Byt sa nachádza v dvanásťposchodovom bytovom dome na prvom poschodí, je ideálny pre mladú rodinku alebo ako investičná nehnuteľnosť na prenájom. Dispozícia bytu: - vstupná chodba - kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC - srdcom bytu je obývacia časť oddelená od kuchyne a dvoch spální dverami - samostatná kuchyňa s balkónom - 2 samostatné spálne K dispozícií zostane kompletné zariadenie, takže sa môžete hneď nasťahovať alebo ho začať prenajímať bez nutnosti ďalšej investície. Lokalita: V okolí je kompletná občianska vybavenosť, momentálne sa buduje električkové spojenie s mestom. Lokalita je výborná na športovanie, chodník vedie pozdĺž celého ramena Dunaja až na petržalskú hrádzu, kde Petržalčania trávia čas na prechádzkach, bicykloch či korčuliach. Obľúbené jazero Dražiak je 15 minút pešo. Priamo pod oknami bytu je vybudované krásne detské ihrisko. V cene nehnuteľnosti máte kompletný právny servis, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad KZ, podpisy u notára a taktiež poradenstvo a vybavenie hypotekárneho úveru a poistenie bytu.
Bratislava V - Petržalka
214 900 €
Predám veľký 2 izbový apartmán na Donovaloch
Broker Consulting ponúka: Na predaj 1 apartmán s kapacitou 6 lôžok - je vybavený vlastnou kúpeľňou, samostatným WC, káblovou TV, WIFI pripojením .Lokalita Donovaly - Apartmánový dom Kamzík. Súčasťou apartmánového domu je aj lyžiareň a podzemné parkovanie. K samotnému apartmánu neprislúcha parkovacie miesto. Apartmánový druh ubytovania uspokojí požiadavky každého typu návštevníka: od rodín a zamilovaných párov až po športovcov. - Súčasťou apartmánového domu Kamzík je moderná reštaurácia - apartmány sa nachádzajú na štyroch podlažiach . Základné informácie: 2-izbový byt/apartmán rok výstavby 2005 tehla úžitková plocha: 42 m2 1.N.podlažie /Prízemie kúrenie – ústredné vybavenie bytu: • plastové okná • vchodové dvere • plávajúca podlaha, dlažba • kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatnou toaletou • kuchynská linka so spotrebičmi :varná doska, mikrovlnná rúra, chladnička • obývačková stena, • televízor • manželská posteľ 2x • rozkladacia posteľ 1x • stôl a stoličky 6x • orientácia bytu na JZ . • prevádzkové mesačné náklady bytu 130EUR vrátane energií • byt je kúpou voľný AD Kamzík je zasadený do nádherného prostredia Donovál na rozhraní Veľkej Fatry a Nízkych Tatier a je vzdialený pár metrov od lyžiarských svahov na Donovaloch. Priamo pri Donovalkove a Patty Ski Rezort má pohodlnú 2 hodinovú dostupnosť z Bratislavy. Je to skrátka miesto, kde si každý nájde to svoje. Zábava aj oddych v jednom tu čaká na rodiny, športové kluby, partie priateľov . Horská obec Donovaly sa nachádza severne od Banskej Bystrice v nadmorskej výške 960 metrov medzi pohoriami Veľká Fatra a Starohorské vrchy. Obec tvoria vlastné Donovaly a 7 ďalších osád: Sliačany, Hanesy, Mišúty, Mistríky, Polianka, Bully a Močiar. Donovaly sú významné centrum letnej i zimnej turistiky s dvojicou lyžiarských areálov (Záhradište a Nová hoľa), bežeckými traťami a množstvom značených chodníkov, cyklistických a skialpových trás do okolitých pohorí. V súčasnosti sa stávaju Donovaly centrom zábavy pre všetky vekové kategórie. Konajú sa tu každý víkend hudobné, športové a kultúrne podujatia, často s účasťou tisícok ľudí. Sú atraktívne pre celé Slovensko a aj okolité štáty kvôli výbornej polohe a blízkemu diaľničnému napojeniu na medzinárodné trasy. Je tu široká ponuka reštaurácií,ubytovacích a iných služieb (Galileo, Donovalský pivovar, koliba Goral, Stodola, Dami šport, Residence, hotel Šport… ) a celoročných atrakcií pre dospelých aj deti. (Habakuky, bobová dráha, park Snow…). Priestor pre celodenné výlety môže vytvoriť návšteva aquaparkov ( Bešeňová, Tatralandia, Aquacity, Aquapark Gothal). Dotupné sú aj túry vo Vysokých Tatrách, alebo potulky po milých dedinkách (Špania dolina, Turecká, Vlkolínec…). Večerné pokušenie na dobrú zábavu ponúka najžiadanejší klub na Slovensku Ministry of fun ale aj iné v neďalekej Banskej Bystrici. Cena energií: 80 Euro / mesiac
Donovaly
186 000 €
REZERVOVANÝ !!! Moderný 1-izb.byt, zariadený s parkingom v obci Hubice.
Spoločnosť Broker Consulting – Exkluzívne ponúka na predaj zariadený, prízemný 1-izb.byt aj s parkovacím miestom v obci Hubice, okr. Dunajská Streda. - Rozloha bytu : 30,33 m2 - Parkovacie miesto za bytovým domom - murovaná pivnica : 3m2 Byt sa nachádza v trojposchodovom bytovom dome na hlavnej ulici obce a je ideálny pre mladých a podnikavých ľudí, mladú rodinku s 1 dieťaťom alebo pre starších ľudí, keďže byt je na prízemí. Dispozícia bytu: - vstupná chodba, - kúpeľňa so sprchovým kútom a WC - kuchyňa prepojená s obývacou časťou - samostatná spálňa V roku 2021 bola robená kompletná rekonštrukcia celého bytu. Nové rozvody, elektrina, kúrenie, kotol, výmena plastových okien, dlažba, parkety a kúpelňa so sprchovým kútom. K dispozícií zostane kompletné zariadenie ako : kuchynská linka so zabudovanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, barový – jedálenský stôl, stoličky, sedačka, konferenčný stolík v spálni manželská posteľ, komoda. Na chodbe je na mieru vyrobený nábytok s posúvnymi dverami do kúpeľne, čím sa vytvoril väčší priestor ako v kúpeľni, tak aj na chodbe. Byt je vkusne a moderne zariadený s možnosťou sa ihneď nasťahovať. Lokalita: V obci je materská škôlka, základná škola pre 1.stupeň, reštaurácia, bar, tenisové kurty a penzión pre starších ľudí. Potraviny, pošta, banka, zdravotné stredisko, lekáreň sa nachádzajú vo vedľajších obciach vzdialené 3km. Výhodou je výborná dostupnosť ako do Bratislavy tak aj do Dunajskej Stredy s rýchlym napojením na D4 a rýchlostnej cesty R7 a vlakové spojenie vzdialené 7km z obce Kvetoslavov. Cenu bytu a podrobné informácie, Vám radi poskytneme v našej RK. V cene nehnuteľnosti máte kompletný právny servis, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad KZ, podpisy u notára a taktiež poradenstvo a vybavenie Hypotekárneho úveru.
Hubice
62 500 €
VEĽKORYSÝ 5-izbový rodinný dom ROVINKA
BROKER CONSULTING a.s. ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj 5-izbový rodinný dom. Tento dom treba proste vidieť. Ak hľadáte budúci domov pre RODINU, je tento dom určený práve Vám... Celková úžitková plocha domu je 350 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 674 m2 (pred a za domom). Na pozemku sú nasl. inžerske siete: elektrina, obecná voda, odpad riešený kanalizáciou. CHARAKTERISTIKA NEHNUTEĽNOSTI: - Parkovanie v garáži 2 parkovacie miesta + 1 vo dvore, 3 pred domom - Plynové podlahové vykurovanie - Plynový kondenzačný kotol BUDERUS (teplá voda + kúrenie) 
- Elektrické vonkajšie hliníkové žalúzie - Kompletne upravená záhrada so zahradným domčekom 
- Kvapôčková závlaha a sprinklery na záhrade - Klimatizácia v každej izbe na poschodí - Mesačné náklady sa pohybujú cca do 250 €
 - Optický internet T-COM DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Prízemie: - Vstupná chodba - Samostatná toaleta so sprchovým kútom 
- Šatník - Priestranná obývačka spojená s kuchyňou - Prestrešená terasa so zámkovou dlažbou 
- Vstup do 2-garáže Poschodie:
 - Spálňa so samostatnou kúpelňou a walk in šatníkom
 - Detská izba 1 
- Detská izba 2 
- Kúpelňa s vaňou 
- Pracovňa (hosťovská izba) s walk in šatníkom
 - Chodba so vstupom do všetkých miestností ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
 - dom je vhodný pre rodinu z 2-3 deťmi
 - táto nehnuteľnosť vám ponúkne dokonalý pocit súkromia
 - tichá lokalita
 - výborné dispozičné riešenie poskytujúci dostatok odkladacích priestorov
 V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke. #matejbcas #bcas #brokerconsulting #reality #realityspolu #predajnehnutelnosti #matejbcas #rovinka
Rovinka
769 000 €
Investičný pozemok v obci Hviezdoslavov na predaj, vhodný pre developera, časť Podháj.
Spoločnosť Broker Consulting,a.s. ponúka na predaj rozsiahlý investičný pozemok na zmiešanú výstavbu - rodinné domy, dvojdomy. Rozloha pozemku: 26 600m2 šírka: 80m x 343m Popis: Výhodou pozemku je jeho strategická poloha, smer Senec - Šamorín s napojením na novú diaľnicu R7 vzdialenosť cca 2 km. V blízkosti sa nachádza železničná stanica REGIO JET v susednej obci Kvetoslavov, cca 1 km. Cena v RK. V prípade vážneho záujmu je dohoda možná.
Hviezdoslavov
35 €
Krásny a priestranný 3-izbový byt s parkovaním
Broker Consulting ponúka na prenájom krásny, priestranný 3-izbový byt v tichej časti Petržalky na ulici Kremnická, Bratislava V. Byt sa nachádza v rodinnom dome na 1. poschodí, je súčasťou domu so samostatným vstupom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021 a má klimatizáciu. Úžitková plocha bytu je 100 m2 a k tomu má priestrannú loggiu 12 m2 s výhľadom na krásnu, udržiavanú záhradu. Rozloženie bytu: priestranná vstupná hala, obývacia izba, pracovňa, kuchyňa s komorou, spálňa so šatníkom, kúpeľňa, toaleta. Byt je možné dispozične prispôsobiť potrebám nájomníka. Byt sa prenajíma plne zariadený nábytkom a spotrebičmi vrátane umývačky riadu, pračky, mikrovlnky, chladničky, TV a internetu. Byt je určený na dlhodobý prenájom pre záujemcov, ktorí ocenia kvalitu. Vo výhode sú nefajčiari bez zvierat. BENEFITY - tichý svetlý a priestranný byt - výborná pokojná lokalita - pekný výhľad - veľká loggia - parkovacie miesto vo dvore (za príplatok 60 Eur) - možnosť prenajatia kancelárskeho priestoru CENA zahŕňa: nájom 1100 Eur + energie 100 Eur, vrátane TV a internetu Obhliadku si je možné dohodnúť telefonicky alebo emailom. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Bratislava V - Petržalka
950 €/mes.
Nádherný stavebný pozemok s povolením výstavby
Broker Consulting ponúka na predaj pozemok so stavebným povolením o výmere 1390 m2 vhodný na výstavbu rodinného domou. Pozemok sa na nachádza v krásnom prostredí na úpätí Trojického vrchu s nádherným výhľadom na mesto Banská Štiavnica. Do historického centra sa dostanete príjemnou 15min prechádzkou, kúpele Sklené Teplice alebo lyžiarske stredisko Salamandra resort sú vzdialené do 20min jazdy autom. Poloha pozemku ponúka výnimočné možnosti nielen pre vlastné bývanie, ale aj pre výstavbu investičnej nehnuteľnosti, ktorá dokáže ochrániť Vaše financie pred infláciou. V obrazovej prílohe ponúkame návrh architekta , ale finálna realizácia môže byť aj iná. V prípade záujmu vieme zabezpečiť aj výstavbu . Cena je konečná vrátane provízie, poplatkov, právnych služieb a profesionálneho finančného poradenstva.
Banská Štiavnica
93 825 €
VYUŽITE PONUKU - posledný 4-izb.byt, novostavba v Senci.
Spoločnosť Broker Consulting ponúka na predaj posledný, priestranný 4-izbový byt v štádiu holobytu, v rezidenčnom komplexe Viladomy Senec. Jedná sa o tehlovú – zateplenú novostavbu bytového domu v súkromnej zóne s vlastným parkovacím miestom za rampou na diaľkové ovládanie a v oplotenom areáli. Byt sa nachádza na 1.poschodí a na chodbe sú iba 2 byty. Predáva sa v stave holobyt, ale je možnosť podľa požiadavky klienta dokončiť do štandardu. ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA: - zastavaná plocha: 109,99m2 - úžitková plocha : 98m2 - terasa 10,5m, balkón 1,69m2 + francúzsky balkón - vlastný kotol - kvalitné plastové okná - vnútorné sadrové omietky - k bytu je možné si zakúpiť parkovacie miesto pred bytovým domom - mesačné náklady cca 100,- Eur vrátane energií Dispozične riešenie : Vstupná chodba, obývacia izba s kuchynskou časťou a terasou, samostatná toaleta, kúpelňa, 3 spálne s balkónami. VÝHODY : - tichá lokalita v pešej dostupnosti cca 300m obchodné reťazce - Lidl, Kaufland - v blízkosti je samotné centrum mesta, základná škola, škôlka, lekárne, pošta, banky, reštaurácie, zdravotné stredisko a iné..... - neďaleko sú Senecké jazerá, Aqua-park - rýchla dostupnosť a napojenie na hlavné diaľničné smery - autobusová a vlaková stanica Výhodou tejto modernej novostavby je, že sa predáva v stave holobytu, čím dáva každému novému majiteľovi príležitosť si byt dokončiť podľa vlastných predstáv a možnosti a zároveň ponúka pokojné a pohodlné bývanie. CENA DOHODOU !!! Výšku provízie pre RK neplatíte !!! V prípade záujmu vám vieme vyriešiť financovanie prostredníctvom hypotéky našimi finančnými špecialistami.
Senec
275 000 €
Na predaj rodinný dom v obci Lukáčovce
Spoločnosť Broker Consulting v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj rodinný dom so skvelým potenciálom a veľkorysým udržiavaným pozemkom v obci Lukáčovce. Obec Lukáčovce sa nachádza len 20km od Nitry a 15km od Hlohovca. Celková plocha pozemku je 920m2 z toho zastavaná plocha 120m2, nádvorie 800m2. Dom je v pôvodnom zachovalom stave s možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Pozostáva z prechodnej kuchyne , jednej prechodnej a jednej neprechodnej izby, kúpeľne s WC .V zadnej časti domu je hospodárska miestnosť, ktorú je možné prepojiť s obytnou časťou domu a pristaviť tak ďalšiu izbu, zimnú záhradu , ateliér, prípadne altánok. Dom má použiteľnú povalu a je napojený na všetky inžinierske siete okrem kanalizácie. Odpad je vedený do septiku. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa. V prednej časti domu je predzáhradka , ktorá je predelená drevenou bránou a vytvára príjemné súkromie. Dvor skrášľuje zeleň a je dostatočne veľký na akúkoľvek úpravu. Obec Lukáčovce ponúka plnú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádza materská, základná škola, pošta, potraviny a premáva autobusová doprava do okolitých miest. Cez obec preteká potok Blatina. V okolí sa nachádzajú Lukáčovské rybníky, ktoré môžete využiť na spríjemnenie voľného času. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy nehnuteľnosti a získania najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver.
Lukáčovce
115 000 €
Na predaj farma na skok od Nitry
Máte svoj sen o bývaní v lone krásnej prírody? Ste pripravení uniknúť z mestskej džungle a začať žiť ako vám duša káže? Chystajte sa na nové dobrodružstvo, ktoré vám zmení život od základov. V srdci obce Malý Báb nájdete útulný tehlový dom na rozľahlom pozemku. Má potenciál o akom sa vám doposiaľ ani len nesnívalo. Trpezlivo čaká na niekoho, komu splní sen o vlastnej usadlosti alebo o zmene profesie. Nie je to len nádherné a pokojné miesto. Je to čistý list papiera plný možností. Už viete, ako by ste využili 3 stajne, voliéry, senník, jazdiareň, ohrady, pasienok, či prístrešok pre 2 autá ? V piecke na dvore si môžete upiecť famóznu domácu húsku, kačičku, buchty, chlebík, alebo pripraviť chutné polievky. Samotný dom s terasou, má príjemne premyslenú dispozíciu. Ponecháva však dostatok priestoru pre vlastnú kreativitu. Krb v obývačke dotvára atmosféru ozajstného domova. Podkrovie je prázdnym ihriskom, kde vy určíte pravidlá. Splníte si svoj dávny sen z detstva o domčeku na strome? Budú v ňom samostatné izby? Možno dokonca zdieľaná miestnosť ? Stačí sa len rozhodnúť. Ak by vás na farme prepadla nuda, navštívte krásny kaštieľ v obci, 10 min chôdze vzdialený rybník, termálne kúpalisko alebo detské ihriská. Nie vždy je čas a chuť variť, tak prečo sa nerozmaznať v blízkej reštaurácii? Bonusom sú dva sladké ovocné sady v obci. Napriek tomu, že v plne občiansky vybavenej obci by vám ozaj nič nechýbalo, čo by kameňom dohodil sú vzdialené dve väčšie mestá. Pošuškáva sa, že k blízkej pumpe čoskoro pribudne aj Mc Donald. Práve teraz je ten čas, aby sa sen stal skutočnosťou! Kontaktujte ma a ešte dnes, ale poprosím v čase medzi 19-20 hodinou a urobte prvý krok k svojmu novému životu v tomto čarovnom vidieckom raji. Nenechajte si túto príležitosť vykĺznuť spod rúk a začnite si už teraz písať svoj nový životný príbeh na veľkorysej parcele o rozlohe 1226 m2. K dispozícii máte ďalších 5 ha pôdy na prenájom k realizácii snov a plánov v pestovateľskej a chovateľskej činnosti a v súčasnosti je oplotených 7000m2. Na zvelaďovaní sa stále pracuje. Cena nehnuteľnosti dohodou. Cena energií: 120 Euro / mesiac
Báb
dohodou
Orná pôda Čunovo na predaj, o výmere 11000‬ m2
Broker Consulting ponúka na predaj obrábanú ornú pôdu pri asfaltovej komunikácii spolu o výmere cca 11000‬ m2, v katastri obce Čunovo, okr. Bratislava V. Možnosť delenia na výmery: 5500 m2. Pozemky sú zapísané v registri C. Siete: elektrina na hranici pozemku, voda/kanalizácia cca 500 m, plyn cca 900 m. Cena za 1 m2 je 36 €. V prípade dohody možnosť odkúpenia ďalšej parcely o výmere 11000 m2. Rozmery - parcela 1 - šírka 20 m, stredná dĺžka 276 m - parcela 2 - šírka 24 m, stredná dĺžka 230 m Vecné bremená (ručenie a pod.): - žiadne Vzdialenosť od nového obchvatu: - približne 7,8 km Prístup k pozemku: - z asfaltovej cety poľnou cestou - vlastník prístupovej cesty Magistrát Iné strategické siete na pozemku (napr. Plynovod): - žiadne Chránená krajinná oblasť: - nie je Iné známe obmedzenia, ktoré by v budúcnosti komplikovali zmenu klasifikácie pozemku: - podľa aktuálneho územného plánu Hlavného mesta je územie vedené ako stabilizovaná orná pôda - v susedstve sú už záhrady BC_BA01_JUSE_002627
Bratislava V - Čunovo
396 000 €
POZEMOK NA PREDAJ BREZNO- vhodný na výstavbu alebo investíciu
Exkluzívne ponúkame na predaj krásny svahovitý pozemok- v Brezne obci Beňuš časť Filipovo. Nachádza sa v zastavanej časti. Je vhodný na výstavbu rodinného domu bungalovu, ktorého projekt je v cene predávaného pozemku alebo krtkodomu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • výmera: 1743 m2 • prístupová asfaltová cesta MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • pozemok sa predáva v celku • svahovitý • z hľadiska územno-plánovacej dokumentácie obce je určený na výstavbu rodinného domu • všetky inžinierske siete v dosahu • znalecký posudok v cene • projekt bungalovu v cene Financovanie možné aj cez hypotekárny úver. Zabezpečíme znalca aj výber vhodnej financujúcej inštitúcie. K pozemku sú vyjadrenia od príslušných úradov. Viac info na obhliadke.
Banská Bystrica
39 000 €
POZEMOK NA PREDAJ - vhodný na výstavbu alebo investíciu
Exkluzívne ponúkame na predaj krásny svahovitý pozemok- v Brezne obci Beňuš časť Filipovo. Nachádza sa v zastavanej časti. Je vhodný na výstavbu rodinného domu bungalovu, ktorého projekt je v cene predávaného pozemku alebo krtkodomu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • výmera: 1743 m2 • prístupová asfaltová cesta MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • pozemok sa predáva v celku • svahovitý • z hľadiska územno-plánovacej dokumentácie obce je určený na výstavbu rodinného domu • všetky inžinierske siete v dosahu • znalecký posudok v cene • projekt bungalovu v cene Financovanie možné aj cez hypotekárny úver. Zabezpečíme znalca aj výber vhodnej financujúcej inštitúcie. K pozemku sú vyjadrenia od príslušných úradov. Viac info na obhliadke.
Bacúch
39 000 €
POZEMOK NA PREDA! Na výstavbu, len 10minút od Brezna
Exkluzívne ponúkame na predaj krásny svahovitý pozemok- v okrese Brezno, v obci Beňuš časť Filipovo. Nachádza sa v zastavanej časti. Je vhodný na výstavbu rodinného domu bungalovu, ktorého projekt je v cene predávaného pozemku alebo krtkodomu. Prípadne ako pozemok pre výstavbu investičnej nehnuteľnosti na rekreáciu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • výmera: 1743 m2 • prístupová asfaltová cesta MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • pozemok sa predáva v celku • svahovitý • z hľadiska územno-plánovacej dokumentácie obce je určený na výstavbu rodinného domu • všetky inžinierske siete v dosahu • znalecký posudok v cene • projekt bungalovu v cene Financovanie možné aj cez hypotekárny úver. Zabezpečíme znalca aj výber vhodnej financujúcej inštitúcie. K pozemku sú vyjadrenia od príslušných úradov. Viac info na obhliadke.
Brezno
39 000 €
Na predaj stavebný pozemok s projektom, Zbehy
Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok v tichej časti obce Zbehy s rozlohou 485 m2. Na pozemku je vyzretá základová platňa o výmere 112 m2. Na stavbu je vydané stavebné povolenie. IS: voda a elektrina, súkromná cesta, optický internet.
Zbehy
82 000 €
Na predaj dizajnový 2 izbový Apartmán v známej a vyhľadávanej lokalite Jégeho Alej.
Broker Consulting ponúka na predaj dizajnový 2 izbový Apartmán v známej a vyhľadávanej lokalite Jégeho Alej. Nachádza sa v tichej lokalite na 2.nadzemnom podlaží s orientáciou na severo-západ. Celková plocha apartmánu je 57,75 m2 + priestranný a slnečný balkón má výmeru 4,78 m2,ktorý dotvára vzdušnosť̌ tohoto bývania. DISPOZÍCIA: - komora/šatník - hala - obývačka s kuchyňou - spálňa - kúpeľňa s vaňou a WC Apartmán sa predáva v štandarde zariadený ako na fotkách a je možné dokúpiť parkovacie státie. BENEFITY - skolaudovaná novostavba - atraktívna lokalita na bývanie - jedinečná investičná príležitosť - kompletný právny servis LOKALITA Lokalita má skvelú občiansku vybavenosť a výborné dopravné napojenie MHD. V blízkosti sa nachádza vonkajšie kúpalisko množstvo parkov. Detské ihrisko máte doslova za rohom, len pár minút chôdze od svojho domova. Obchodný dom CENTRÁL je dostupný pešou chôdzou a ponúka množstvo obchodov. Priamo v areály Jégého sa nachádza miestna pekárne a par minút peši Trhovisko Miletičová. V cene sú započítané komplexné právne služby súvisiace s predajom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke.
Bratislava II - Ružinov
260 000 €
PRENÁJOM MODERNEJ KAVIARNE
BROKER CONSULTING ponúka na prenájom modernú, zariadenú kaviareň v multifunkčnej budove Relax World centra v Šamoríne. Kaviareň sa nachádza priamo na hlavnom ťahu v Šamoríne na prízemí v budove Relax World centra, ktorá ponúka služby skrášľujúce, oddychové, detský kútik, herňa. POPIS: - kaviareň má hlavnú časť v budove, ktorej súčasťou je aj vonkajšia terasa, ktorú možno podľa potreby otvoriť alebo uzatvoriť - pozostáva z vnútornej časti, veľkej zimnej záhrady (pre fajčiarov) - sociálne zariadenie dámske/pánske WC je v spoločných priestoroch - príručný sklad za barom - samostatný sklad - kompletne zariadená (nábytok, kávovar, chladničky, umývačka riadu) Táto podnikateľská príležitosť môže spojiť príjemné s užitočným a vytvoriť oázu kľudu, pokoja s výnimočnou ponukou gastro špecialít a kvalitnou ponukou nápojov. VÝHODY: - krásne nové prostredie - výhodná poloha - bezplatné parkovanie v areáli - zákazníci využívajúci spomínané služby zariadenia, tzn. stála klientela Cena prenájmu je 1.400,- euro/mesiac s DPH a energiami. #timeabcas #bcas #brokerconsulting #reality #realityspolu #prenajomnehnutelnosti #timeabcas #samorin
Šamorín
1 400 €/mes.
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11