Exkluzívny veľký 3 izbový byt, komplet zariadený - Novostavba
Ponúkame vám na predaj tento krásny, veľkorysý 3 izbový byt so štýlovým dizajnom v Diakovciach, len 5 km od Šali. Táto lokalita ponúka tiché, rezidenčné bývanie v tehlovej novostavbe s terasou a 2 parkovacími miestami. Jedná sa o štvorbytovku, ktorá pôsobí rodinným dojmom, kde sú dva byty na prízemí a dva byty na 1 poschodí, každý so samostatným vchodom. Ponúkaný byt sa nachádza sa na 1. poschodí, je kompletne zariadený a novému majiteľovi umožňuje naozaj komfortné bývanie a okamžité nasťahovanie. Byt je slnečný, presvetlený a priestranný , pôsobí na človeka veľmi príjemným dojmom. Pri zariaďovaní boli použité kvalitné materiály zladené vo vkusnom, modernom interiérovom dizajne. Pre lepší zážitok si pozrite rovno video: https://youtu.be/jXlz8etz6pA Dispozícia: Vstupná chodba, kuchyňa prepojená s jedálenskou časťou a obývacou izbou, spálňa so vstupom na terasu, detská izba, kúpeľňa s vaňou, WC Parametre: - Byt s výmerou 82,75 m2 a terasa 3,45 m2 - 2 parkovacie miesta - Podlahové elektrické vykurovanie s reguláciou teploty v každej miestnosti - Plastové okná s izolačným trojsklom - Laminátové a keramické dlažby - Kuchynská linka na báze dreva so zabudovanými spotrebičmi: keramická platňa, digestor, kameninový drez, umývačka riadu, el. rúra, mikrovlnná rúra - Energetický certifikát A Výhody: - Nadštandardné rezidenčné bývanie v novostavbe - Štýlový interiérový dizajn - Tichá lokalita vhodná aj pre mladé rodiny len 5 min. od Šali - Kompletné hotové – možnosť sa ihneď nasťahovať V prípade kúpy tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru zabezpečíme kompletné financovanie za najvýhodnejších podmienok na trhu vrátane poistenia a objednávky znalca. Vybavíme všetky právne dokumenty, rezervačné a kúpne zmluvy, kataster i prepis energií. Zrealizujeme celý obchod bezpečne, jednoducho a komfortne.
Šaľa
109 000 €
NOVOSTAVBA: Exkluzívny veľký 3 izbový byt v štýlovom dizajne aj so zariadením
Ponúkame vám na predaj tento krásny, veľkorysý 3 izbový byt v Diakovciach, len 5 km od Šali. Táto lokalita ponúka tiché, rezidenčné bývanie v tehlovej novostavbe s terasou a 2 parkovacími miestami. Jedná sa o štvorbytovku, ktorá pôsobí rodinným dojmom, kde sú dva byty na prízemí a dva byty na 1 poschodí, každý so samostatným vchodom. Ponúkaný byt sa nachádza sa na 1. poschodí, je kompletne zariadený a novému majiteľovi umožňuje okamžité nasťahovanie. Byt je slnečný, presvetlený a priestranný, pôsobí na človeka veľmi príjemným dojmom. Pri zariaďovaní boli použité kvalitné materiály zladené vo vkusnom, modernom interiérovom dizajne. Pre lepší zážitok si pozrite rovno video: https://youtu.be/jXlz8etz6pA Dispozícia: Vstupná chodba, kuchyňa prepojená s jedálenskou časťou a obývacou izbou, spálňa so vstupom na terasu, detská izba, kúpeľňa s vaňou, WC Parametre: - Byt s výmerou 82,75 m2 a terasa 3,45 m2 - 2 parkovacie miesta - Podlahové elektrické vykurovanie s reguláciou teploty v každej miestnosti - Plastové okná s izolačným trojsklom - Laminátové a keramické dlažby - Kuchynská linka na báze dreva so zabudovanými spotrebičmi: keramická platňa, digestor, kameninový drez, umývačka riadu, el. rúra, mikrovlnná rúra Výhody: - Nadštandardné rezidenčné bývanie v novostavbe - Štýlový interiérový dizajn - Veľký priestranný 3 izbový byt - Tichá lokalita vhodná aj pre mladé rodiny len 5 min. od Šali - Kompletné hotové – možnosť sa ihneď nasťahovať - Cena aj so zariadením V prípade kúpy tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru zabezpečíme kompletné financovanie za najvýhodnejších podmienok na trhu vrátane poistenia a objednávky znalca. Vybavíme všetky právne dokumenty, rezervačné a kúpne zmluvy, kataster i prepis energií. Zrealizujeme celý obchod bezpečne, jednoducho a komfortne.
Diakovce
109 000 €
Predaj pozemkov v obci Ľubica
Ponúkame vám na predaj pozemky v obci Ľubica okres Kežmarok. Jedná sa o ornú pôdu, trvalý trávny porast a les. V blízkosti je prístupová cesta a môžete ich nájsť na LV 5269 s parcelami : ✔ 15094 orná pôda ✔ 16005 orná pôda ✔ 19105 orná pôda ✔ 20981 orná pôda ✔ 16415 trvalý trávny porast ✔ 16954 trvalý trávny porast ✔ 19781 trvalý trávny porast ✔ 20852 trvalý trávny porast ✔ 21495 lesný pozemok Ku pozemkom je možnosť prikúpiť i vedľajšie pozemky a kúpiť ich aj ako celok aj jednotlivo. Ak hľadáte pozemky mimo obce, ktoré môžete využiť ako investičnú príležitosť, alebo s iným využitím podľa vlastnej potreby v obci Ľubica je pre vás kúpa týchto pozemkov ideálnym riešením. Ponúkame Vám taktiež kompletné poradenstvo v oblasti financovania úverom. Podrobné informácie ohľadne tejto ponuky, predaja, obhliadky či ceny Vám rada poskytnem na telefónnom čísle : 0908122009
Ľubica
dohodou
1 izbový byt po kompletnej rekonštrukcií, Šahy, Gr. I. Széchenyiho
Ponúkame na predaj krásny kompletne zrekonštruovaný 1 izbový byt v Šahách na ul. Gr. I. Széchenyiho. Byt je po kompletnej rekonštrukcií, klimatizovaný, predáva sa plne zariadený a pripravený na okamžité nasťahovanie. V byte sa po rekonštrukcií ešte nebývalo, všetko je úplne nové. V byte je kuchynská linka so spotrebičmi, gauč, jedálenský stôl so stoličkami, vstavaná skriňa, posteľ. teda všetko čo potrebujete pre okamźité bývanie. Byt je vhodný aj po investičnej stránke nakoľko si nevyžaduje a dlhodobo nebude vyžadovať ďalšie investície. Bytový dom prechádza kompletnou rekonštrukciou, ktorej predmetom sú zateplenie, balkóny a vonkajśie schodisko spolu s príjazdovými cestami. Celkové mesačné náklady na prevádzku tohto bytu predstavujú sumu 146,- EUR. Byt je okamžite voľný k odovzdaniu. V prípade záujmu Vám samozrejme pomôžeme aj s financovaním, cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie a kompletný realitný a právny servis.
Šahy
53 000 €
NOVINKA! 3 izbový byt na prenájom Banská Bystrica, kompletná rekonštrukcia
Lucia Špilda Nosálová ponúka exkluzívne na prenáj kompletne zariadený a zrekonštruovaný 3 izbový byt v Banskej Bystrici- Javornícka ulica. V rámci sídliska Sásová jedna z najlepších ulíc, kde je možné takmer bez problémov zaparkovať . V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť vrátane pár minút na zastávky MHD. 3izbový byt s nepriechodnými izbami (veľká NKS). VOĽNÝ OD 1.6.2024! Vstupná chodba s veľkou vstavanou skriňou pre uloženie vecí. Priestranná obývacia izba otočená na východ, s dostatkom svetla a pekným výhľadom. Kuchyňa je ergonomicky a účelne zariadená, s východom na zasklenú lódžiu, kde si môžete vychutnať kávu s nedeľným koláčikom. Kúpeľňa so sprchovým kútom je spoločná s WC. Pračka nie je súčasťou zariadenia. Spálňa s manželskou a vstavanou skriňou Detská izba s poschodovou posteľou. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica, Sásová – Javornícka ulica • 3-izbový byt • panel / zateplenie • kompletná rekonštrukcia • celková plocha: 71,1 m2 (+ lódžia 3,12m2) • 1. podlažie / 8 • výťah • parkovanie – parkovanie pri dome • kúrenie – ústredné VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU: • byt je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá bola realizovaná v roku 2006 • plastové okná so žalúziami • plávajúca podlaha / dlažba • kompletné zariadenie kuchyne - kuchynská linka so spotrebičmi - sporák + rúra, umývačka riadu, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou • bezpečnostné vstupné dvere • kúpeľňa so sprchovým kútom a wc MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • orientácia bytu na V • bytový dom prešiel rekonštrukciou (zateplená fasáda, zrekonštruovaná strecha, ) • bytový dom má vlastnú kotolňu • na streche fotovoltaiku pre ohrev teplej vody AKÉ JE OKOLIE BYTU: • NA DOSAH KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – Sásová , ktorá vám bude k dispozícii. Obľúbené, strategické, najväčšie sídlisko v Banskej Bystrici. Okolie ocenia najmä rodiny s deťmi. Kvalitné školské zariadenia, detské ihriská nájdete len pár minút od domu. Zastávky MHD neďaleko od bytu. Zdravotnícke stredisko, lekáreň, reštaurácia, kaviarne, obchody, pošta, fitnescentrá. Výjazd na diaľnicu R1 len 3 minúty autom. Milovníci športov majú pár minút lyžiarske stredisko Šachtičky, Selce. Krásna príroda pod Panským dielom, Sásovská dolina predurčená na prechádzky, turistiku či beh. Byt je zariadený pre rodinu s max.2 deťmi ale je možné ho prispôsobiť podľa požiadaviek. PODMIENKY NÁJMU: Začiatok nájmu od 1.6.2024 Mesačné nájomné je 750€. Nájom sa platí vždy mesiac vopred najneskôr k 20.temu dňu v mesiaci. Nájom je podmienený zložením vratného depozitu vo výške 1000€ a nevratného depozitu 500€. Nájom nie je k dispozícii pre študentov. Akékoľvek ďalšie otázky Vám zodpovieme na obhliadke. Nájomné zmluvy a kompletný servis zabezpečí Broker Consulting, a.s.
Banská Bystrica
750 €/mes.
Veľký 2 izbový byt na prenájom Banská Bystrica, kompletne zariadený
Broker Consulting, a.s. exkluzívne ponúka na prenájom krásny priestranný 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii. Atraktivita bytu spočíva najmä v jeho lokalite - 5minút do centra, 5 minút na autobusovú stanicu. Kompletné vybavenie bytu je samozrejmosťou. Byt má potenciál pre najmä mestských ľudí, ktorých prioritou je skutočne výborná vybavenosť na pešo , ale ich bývanie musí byť mimo mestského ruchu. Nachádza sa na 2 poschodí bez výťahu. Byt je voľný ihneď. VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU: • plávajúca podlaha, dlažba • kúpeľňa so sprchovým kútom • sprchový kút v kúpeľni • kuchynská linka so spotrebičmi • umývačka riadu, sporák s rúrou, digestor, práčka, sušička • posteľ, skrine, zariadená obývacia izba • vlastný kotol na kúrenie a ohrev teplej vody DISPOZÍCIA BYTU: • chodba s výstupom na balkón • WC • komora • kuchyňa • kúpeľňa • spálňa • obývacia izba • výmera bytu 85m2 AKÉ JE OKOLIE BYTU: • KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – v blízkej dostupnosti sa nachádzajú viaceré nákupné možnosti (Kaufland, OC Terminál, OD Prior,…), reštaurácie, služby, obchody, školy, škôlky, autoškola, nemocnica, lekáreň, pošta, detské ihriská, park pod pamätníkom SNP, čerpacia stanica, kostol, mestský úrad, banky - všetko v pešej dostupnosti do 5minút. Cena nájmu : 730,-€ vrátane energií splatný vždy mesiac vopred najneskôr k 25.temu dňu v mesiaci ( vratný depozit 1200€, nevratný depozit 500€) Prenajímateľ si vyhradzuje právo vybrať nájomníka na základe pre neho najvýhodnejších podmienok. Poskytujeme kompletný právny servis a bezplatné finančné poradenstvo - napr. poistenie domácnosti a poistenie zodpovednosti za škody. BC_BB_ML_003000
Banská Bystrica
730 €/mes.
Prenájom nového 2-izbového bytu s garážou
Exkluzívna ponuka 2-izbového bytu v Trnave blízko centra. Novučičký byt sa nachádza v modernom projekte Prúdy, ktorý je vzdialený iba 15 minút pešou chôdzou od centra mesta a obchodného centra Aréna. Rozloha bytu: 52,9 m² vrátane lodžie Členenie bytu: vstupná chodba so vstavanou skriňou kuchyňa s obývacou izbou spálňa so vstavanou skriňou kúpeľňa s vaňou a toaletou lodžia Výhody bytu: - byt sa nachádza na druhom poschodí ďalej od schodiska a výťahov - príjemná lokalita - optický internet a TV zahrnuté v cene prenájmu - bezstarostné parkovanie v podzemnej garáži - rýchla dostupnosť na obchvat - bezpečná úschovňa bicyklov v podzemnej garáži - video vrátnik - kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, nechýba ani umývačka riadu Cena: 620 eur + 100 eur energie a správa Bližšie info : Erika Sűčová, kontakt 0902943103
Trnava
620 €/mes.
Krásne udržiavaná chalupa
Broker Consulting Vám ponúka na predaj rodinný dom, využívaný ako chalupa, po kompletnej rekonštrukcií v obci Štiavnické Bane, okres Banská Štiavnica. Krásna udržiavaná chalupa sa nachádza v horskom prostredí v blízkostí jazera Klinger , dostupnosť aj pešou chôdzou. Okolie ponúka množstvo výletov, celoročnej turistiky, rekreácie a rôznych športových aktivít aj v zime. Banská Štiavnica je 10 min autom kde sú historické pamiatky, úrady, banky, reštaurácie. Dom je využívaný na rekreačné účely ako chalupa vhodná na celoročné bývanie, ako investícia na prenajímanie. DOM: Jedná sa o samostatný dvojpodlažný murovaný dom s novou sedlovou strechou, pokrytou plechovou krytinou Rannila. Celková plocha: 70 m2 .Zastavaná plocha: 53 m2. Počet podlaží: 2. Počet izieb: 3 .Balkón. Počet kúpeľní: 1 Na prízemí je vstupná predsieň, dve samostatné izby ,obývačka s novou peletovou pieckou a spálňa, kuchynská linka s vybavením a schodisko do podkrovia. V podkroví je jedna spálňa s výstupom na balkón. Pod strechou sa nachádzajú dva menšie úložné priestory. Na chodbe sa nachádza sprchovací kút, umývadlo so zrkadlom, oddelené WC s bojlerom na ohrev teplej vody. Voda mestská, aj vlastná studňa. Vykurovanie je lokálne - peletovými kachľami na tuhé palivá + radiátory, rozvody do izieb aj do podkrovia. Dom sa predáva s kompletným vybavením. Dom je čiastočne podpivničený s jednou miestnosťou využívanou na skladovanie. Odpad je vedený do vlastnej žumpy. POZEMOK: Plocha pozemku: 1244 m2. Na pozemku sa nachádzajú hospodárske budovy na odkladanie dreva a studňa. CENA: 179 900 EUR Realitný maklér: Veronika Farkašová
Štiavnické Bane
179 900 €
Na predaj 2- izbový byt, Nitra
Na predaj ponúkam 2- izbový byt v tejto lokalite Nitra- širšie centrum, na rozlohe 63 m2 na 3. poschodí v tehlovej bytovke. Bytový dom bol kompletne zrekonštruovaný s novou fasádou a novou strechou i novými plastovými oknami, novými elektrickými rozvodmi Byt sa predáva v úplne v pôvodnom stave, vyprataný, s novými plastovými oknami. Pozostáva z dvoch samostatných miestností: z obývacej časti a spálne. Z obývacej časti je prechod do spálne. K bytu prislúcha aj kuchyňa. Nehnuteľnosť má samostatné WC a samostatná kúpeľňa s vaňou. Z ktorej je bytu prislúcha aj pivnica laťková a 1 murovaná a loggia zo strany obývačky. Byt je vhodná investičná príležitosť na rekonštrukciu a následne na prenájom, i pre mladú rodinu. K nehnuteľnosti prislúcha plynový kotol . Výhodou bytu je lokalita: čo je širšie centrum mesta a tiež aj minimálne mesačné náklady vo výške 150 Eur/mes. V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, zdravotné stredisko, obchod, nákupné centrum, pošta , vlaková a autobusová stanica.
Nitra
dohodou
Na predaj rodinný dom s hospodárstvom
Ponúkame Vám na predaj starší 3-izbový rodinný dom s veľkým 12 árovým pozemkom, vhodným na pestovanie plodín či chov hydiny. Dom sa nachádza v tichej časti obce Svätoplukovo, je v pôvodnom stave, bez vážnejších nedostatkov, má novšiu strechu. Je pripojený na elektrinu a plyn, voda je z vlastnej studne, kanalizácia formou žumpy. Časť domu je podpivničená a má pochôdznu povalu. Na pozemku stojí samostatná budova s garážou a letnou kuchyňou so špajzou.
Svätoplukovo
154 900 €
Slnečný pozemok v tichej ulici v obci Horné Štitáre, okr. Topoľčany.
Exkluzívne ponúkame na predaj v tichej ulici pozemok na výstavbu RD v obci Horné Štitáre. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce. - Výmera pozemku : 684 m2 - Rozmery: 45,90m x 14,90m - Terén: rovinatý - Príjazdová cesta: spevnená komunikácia - Stav: pozemok je oplotený - Inžinierske siete: na hranici pozemku -elektrina, mestská voda, plyn Cena pozemku: 38.000,- EUR vrátane provízie pre RK. ZABEZPEČÍME VÁM: kompletný právny servis garantovaný našou advokátskou kanceláriou. V CENE MÁTE : vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, úhrada správnych poplatkov - poradenstvo. V prípade otázok nás môžete kontaktovať tel. alebo mailom.
Horné Štitáre
40 120 €
Útulná záhradná chatka Kremnica
Barbora Šišmišová v zastúpení spoločnosti Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj záhradnú chatku v krásnom prostredí banského mesta Kremnica. Nachádza sa na slnečnom pozemoku s úžasným výhľadom na Štiavnické vrchy a Sitno z celkovou výmerou 386 m2. Pozemok je orientovaný na juh, terén je mierne svahovitý. Nachádza sa tam elektrina, voda - mestský vodovod s pitnou vodou + vlastná studňa, septik. Dispozícia: Prízemie pozostáva z jednej miestnosti, ktorá slúži ako kuchynka a spoločná miestnosť. Podkrovie, ktoré je využívané ako spacia/nočná časť. Suterén súčastní majitelia využívali ako dennú kuchynku a nachádza sa tam technická miestnosť, pivnička a toaleta. Vyhľadávaná záhradkárska oblasť poskytne novým majiteľom miesto na oddych a relax v lone prírody. Tiež je tam dostatok priestoru na sebarealizáciu pri úprave a zveľaďovaní záhrady aj chatky. Jednoduchý prístup autom až priamom k pozemku. NÁZOR RK: Ak hľadáte miesto kde si chcete oddýchnuť od ruchu mesta je táto chatka ideálnym miestom. Kľudná tichá zahradkárska lokalita ponúka okrem oddychu s rodinou či priateľmi aj možnosti menšej turistiky.
Kremnica
56 000 €
Záhradná chata pri jazere v obci Jakubov
Predáme samostatne stojacu murovanú záhradnú chatu s peknou záhradou v Jakubove okr. Malacky. Nehnuteľnost je situovaná na slnečnej parcele v záhradkarskej oblasti Jakubov, 2 minuty od jazera. Chata vhodná na víkendové/sezónne bývanie. Zastavaná plocha chaty je 23m2, užitková plocha 60m2, plocha záhrady 277m2 + podiel na prístupovej komunikácii. Je to podpivničená dvojpodlažná budova s balkónom a sedlovou strechou, postavená v roku 1985, stále užívaná, priebežne udržiavaná. Pozostáva z: - vyvýšené prízemie - vstup z terasy, samostatná izba, toaleta/kúpelňa, odkladací kumbál - podkrovie - spálna pre tri lôžka, balkón - polozapustený suterén- kuchyňa Vchod do izby na vyvýšenom prízemí je z krytej terasy, ktorá je ideálym miestom na posedenie, relax a oddych. Z tejto miestnosti vedú schody do podkrovia-spálne. Kuchyňa je situovaná v suteréne stavby so samostatným vchodom. Súčastou kuchyne je aj komôrka, na odkladanie potravín. Parkovanie možné pre 1-2 autá priamo na pozemku nehnuteľnosti. Na pozemku sa nachádza samostatne stojaci grilovací krb, sklad na náradie, okrasné a úžitkové stromy a kríky. Chata má samostatnú elektrickú prípojku, na pozemku je studňa s pripojením do chaty a septik, vykurovanie drevom alebo elektrinou. K pozemku je prístup autom po spoločnej komunikacii záhradkárskej oblasti. Obec Jakubov a autobusová zastávka je v pešej dostupnosti cca do 10 minút. V obci Jakubov sa nachádza všetka občianska vybavenosť. Výhody nehnutelnosti: - cyklistické chodníky (hrádza rieky Moravy), či už na slovenskej strane alebo na rakúskej strane hranice, kompa Záhorská Ves - Angern je vzdialená len 8 km - lesy, vychádzky, hubárčenie - jazero, možnosť rybolovu Predajom je nehnuteľnosť ihneď k dispozícii. Kúpna cena zahŕňa právny servis, základný správny poplatok na katastri a províziu RK.
Jakubov
72 200 €
Štartovací 2-izb.prízemný byt so záhradkou 40m2 v Senci
Spoločnosť Broker Consulting ponúka na predaj menší 2-izbový byt s vlastnou záhradkou v štádiu holobytu, v rezidenčnom komplexe Viladomy Senec. Jedná sa o tehlovú – zateplenú novostavbu bytového domu v súkromnej zóne s vlastným parkovacím miestom za rampou na diaľkové ovládanie a v oplotenom areáli. ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA: -výmera bytu : 40,27m2 -balkón : 1,97m2 - oplotená záhrada s rozlohou 40m2 - vlastný kotol - kvalitné plastové okná - vnútorné sadrové omietky - k bytu je možné si zakúpiť parkovacie miesto pred bytovým domom - mesačné náklady cca 100,- Eur vrátane energií Dispozične riešenie : vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchynskou časťou a samostatnou spálňou s ktorej je vstup na terasu a do záhrady. VÝHODY : - tichá lokalita v pešej dostupnosti cca 300m obchodné reťazce - Lidl, Kaufland - v blízkosti je samotné centrum mesta, základná škola, škôlka, lekárne, pošta, banky, reštaurácie, zdravotné stredisko a iné..... - neďaleko sú Senecké jazerá, Aqua-park - rýchla dostupnosť a napojenie na hlavné diaľničné smery - autobusová a vlaková stanica Výhodou tejto modernej novostavby je, že sa predáva v stave holobytu, čím dáva každému novému majiteľovi príležitosť si byt dokončiť podľa vlastných predstáv a možnosti a zároveň ponúka pokojné a pohodlné bývanie. Predajná cena: 145.000,- eur vrátane provízie pre RK.
Senec
145 000 €
ZNÍŽENÁ CENA !!! Vidiecky 4-izb. domček v pôvodnom stave v obci Kuraľany, okr. Levice
Exkluzívne ponúkame na predaj vidiecky 5-izbový rodinný dom, ideálny pre rodinu s deťmi či už na víkendové pobyty alebo na trvalé bývanie, ktorý dáva priestor na veľké možnosti v obci Kuraľany, 15 km od Podhájskej... ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Úžitková plocha RD: cca 98 m2 • Celková rozloha pozemku: 1047 m2 • Samostatná garáž • IS: na pozemku – elektrina, plyn, mestská voda, vlastná studňa, žumpa POPIS: • dom je v pôvodnom stave • potrebná rekonštrukcia • v záhrade sú vysadené ovocné stromy VÝHODY: • Podhájská - 15 km • Štúrovo - 15 km • Želiezovce - 10 km CENA: 40.000,- EUR vrátane právneho servisu a provízie pre RK. • ZABEČÍME: kompletný právny servis garantovaný našou advokátskou kanceláriou. • PRÍPADNÉ FINANCOVANIE a poistenie nehnuteľnosti cez našich finančných špecialistov.
Kuraľany
40 000 €
Investičný pozemok s krásnym výhľadom, 1459 m2 v Rači.
Spoločnosť Broker Consulting, a.s. ponúka na predaj pekný pozemok na investíciu v Rači. Pozemok sa nachádza na miernom svahu nad zastavanou časťou RD a s pekným výhľadom na Raču. - Rozmer pozemku: 1459 m2 - Terén: mierne svahovitý, - Prístup na pozemok je z 2 strán Predajná cena je 160.000,- eur vrátane právneho servisu a provízie pre RK. V prípade bližších informácií k danému pozemku ma môžete kontaktovať.
Bratislava III - Rača
160 000 €
Priestranný 3-izb. byt v Bratislave časť Palisády, predaj
Broker Consulting ponúka na predaj veľký 3-izbový byt v Bratislave I – Staré Mesto na Podjavorínskej ulici (roh ulíc Kozia/Podjavorínskej). Je situovaný v historickej budove s vysokými stropmi na 2. posch./4 (bez výťahu). Celková podlahová plocha je 114,65 m2, z toho plocha bytu je 97,53 m2 + dve pivnice (9,67 +7,45 m2). Byt má balkón z kuchyne. DISPOZIČNÉ RIESŠENIE: veľká obývacia izba (28,72 m2), dve spálne (15,50 a 17,55 m2), priestranná vstupná chodba (11,57 m2) s oddeleným priestorom pre kotol a pračku (1,18 m2), šatník (1,10 m2), kuchyňa (16,7 m2) s balkónom, kúpeľňa s rohovou vaňou a WC (5,20 m2). Byt je po rekonštrukcii v roku 2013/14: bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, v spálňach koberce, štýlová kuchynská linka, nová sanita v kúpeľni, nové rozvody vody a elektriny. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi vrátane umývačky riadu. V roku 2023 bol inštalovaný nový kondenzačný kotol na vykurovanie a ohrev teplej vody. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite na hranici pešej zóny pod bratislavským hradom. Lokalita poskytuje komfortné bývanie s rezidenčným parkovaním. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, dostupnosť do historického centra je do 5 min. chôdze. Mesačné náklady: 248 €/2 osoby + elektrina 26 €, plyn 25 €, internet a TV 21€ Orientácia: izby severovýchod, kuchyňa a kúpeľňa juhozápad VÝHODY: - dobrá a bezpečná lokalita - vynikajúca dostupnosť - kompletná občianska vybavenosť - ihneď voľný V cene sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke. BC_BA01_JUSE_002627
Bratislava I - Staré Mesto
447 900 €
Novostavba 4 izb. Bungalov
Predáme moderný 4-izbový rodinný dom v podobe útulného bungalovu, postaveného ako nízkoenegetický drevodom. Ide o novostavbu, ktorá vám ponúkne komfort a súčasné bývanie. Nachádza sa v malebnej dedine Voderady, len 5 minút autom od mesta Trnava a rýchlym napojením na diaľnicu D1. Dom disponuje veľkým priestorom a príjemným rozložením izieb, čo zabezpečuje optimálnu pohodu pre vašu rodinu. K dispozícii je moderne členená kuchyňa, svetlá obývacia izba s výhľadom na terasu a tri útulné izby. Okolie domu je obklopené prírodou, čo umožňuje relaxáciu na slnečnej terase alebo v záhrade. Výborná poloha v blízkosti mesta Trnava umožňuje rýchly prístup k všetkým občianskym vybavenostiam, zároveň však ponúka tiché a pokojné bývanie v príjemnom dedinskom prostredí. Ak hľadáte ideálny dom pre váš rodinný život, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Tento drevodom môže byť váš nový domov plný pohody a moderného štýlu!
Voderady
279 000 €
Prízemný 2-izb.byt - novostavba s vlastnou záhradkou v Senci.
Spoločnosť Broker Consulting ponúka na predaj slnečný 2-izbový byt s vlastnou záhradkou v štádiu holobytu, v rezidenčnom komplexe Viladomy Senec. Jedná sa o tehlovú – zateplenú novostavbu bytového domu v súkromnej zóne s vlastným parkovacím miestom za rampou na diaľkové ovládanie a v oplotenom areáli. ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA: -výmera bytu : 45,48m2 -balkón : 9,31m2 - oplotená záhrada s rozlohou 91,58m2 - vlastný kotol - kvalitné plastové okná - vnútorné sadrové omietky - k bytu je možné si zakúpiť parkovacie miesto pred bytovým domom - mesačné náklady cca 100,- Eur vrátane energií Dispozične riešenie : vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchynskou časťou a samostatnou spálňou s ktorej je vstup na terasu a do záhrady. VÝHODY : - tichá lokalita v pešej dostupnosti cca 300m obchodné reťazce - Lidl, Kaufland - v blízkosti je samotné centrum mesta, základná škola, škôlka, lekárne, pošta, banky, reštaurácie, zdravotné stredisko a iné..... - neďaleko sú Senecké jazerá, Aqua-park - rýchla dostupnosť a napojenie na hlavné diaľničné smery - autobusová a vlaková stanica Výhodou tejto modernej novostavby je, že sa predáva v stave holobytu, čím dáva každému novému majiteľovi príležitosť si byt dokončiť podľa vlastných predstáv a možnosti a zároveň ponúka pokojné a pohodlné bývanie. Predajná cena : 165.000,- Eur vrátane právneho servisu a provízie pre RK. V prípade záujmu vám vieme vyriešiť financovanie prostredníctvom hypotéky našimi finančnými špecialistami.
Senec
165 000 €
Investičný 1-izb.byt aj s nájomcom,parking, Pekná cesta, Rača-Krasňany.
Útulný a praktický 1-izb.byt aj s parkovacím miestom v Krasňanoch, BA III. Exkluzívne na predaj moderne zariadený 1-izb.byt v trojposchodovom bytovom dome v Rači, mestská časť-Krasňany. Byt je ideálny pre mladých a podnikavých ľudí, prípadne mladú rodinku s 1 dieťaťom, ktorí chcú bývať vo vyhľadávanej novostavbe, ktorá ponúka komfortné bývanie. Nachádza sa na prízemí a má rozlohu 32,5m2 a je veľmi dobre a vkusne zariadený, kde majiteľ bytu dokázal rozumne vyriešiť aj priestor na spanie pre dieťa a tým získal väčšiu časť izby na fungovanie celej rodiny. Je moderne a vkusne zariadený a v celom byte sú použité kvalitné materiály, plastové okná a parkety. K dispozícií zostane kompletné zariadenie ako : kuchynská linka so zabudovanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou a k tomu potrebný kuchynský riad, rozkladacia sedacia súprava, jedálenský stôl a stoličky, komoda, televízor a chladnička. V chodbe je veľká vstavaná skriňa s množstvom úložného priestoru na veci. Dispozícia: - vstupná chodba, - kúpeľňa so sprchovým kútom a WC - obývacia izba s kuchyňou - poschodová posteľ vhodná pre dieťa, Bonusom bytu je uzavretý areál s parkovacím miestom priamo pred bytom. O údržbu areálu sa stará externá firma a v bytovom dome je zabezpečené aj upratovanie. Bytový dom je na čip. K bytu prislúcha aj pivničná kobka 4m2. Lokalita: Bytový dom sa nachádza len kúsok prírody. V blízkosti bytu je kompletná občianska vybavenosť reštaurácie a obchody, pošta, materská škola, stredná škola, detské ihrisko a iné. Výhodou je ľahká dostupnosť do centra mesta električkou a výborná dopravná dostupnosť do všetkých časti hlavneho mesta. Byt je momentálne prenajatý a je možné s nájomcami podpísať novú nájomnú zmluvu. Parkovacie miesto pred vchodom je možné si odkúpiť za 10.000,- eur. Cena je 129.000,- Eur vrátane právneho servisu a provízie pre RK.
Bratislava III - Rača
129 000 €
Na predaj Dvojgeneračný rodinný dom v Bardoňove, len 7km od termálneho kúpaliska Podhajská
Broker Consulting predstavuje na predaj starší rodinný dom v lokalite Bardoňovo, len 7 km od termálneho kúpaliska Podhajská. Lokalita: Bardoňovo, ideálna poloha len 7 km od termálneho kúpaliska Podhajská. Okolie ponúka príležitosti pre oddych a relaxáciu v prírode, s blízkosťou k termálnym prameňom. Pozemok o rozlohe 1481 metrov štvorcových, nachádzajúci sa v okrajovej časti obce, poskytuje dostatok priestoru na vaše potreby a možnosti rozšírenia. Dispozičné riešenie domu: Rodinný dom s kompletne podpivničenou štruktúrou. V pivnici sa nachádzajú 4 miestnosti: jedna využívaná ako sklad, kotolňa, kuchyňa a práčovňa Dve podlažia, pripravené na rekonštrukciu a prispôsobenie podľa vašich predstáv. Prízemie disponuje kuchyňou, kúpeľňou a priestorom na uskladnenie (špajzou), spolu s 3 obytnými izbami. Na poschodí sa nachádzajú ďalšie 3 obytné izby, kúpeľňa a opäť špajza. Dom disponuje dvoma Lodžiami a jedným balkónom, ktoré poskytujú príjemný priestor na oddych a vychutnávanie okolitej prírody. Využite príležitosť získať prostriedky z Plánu obnovy na rekonštrukciu tohto staršieho domu. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať. Vaša šanca na nový začiatok v útulnom rodinnom dome!
Bardoňovo
78 600 €
Veľkorysý 2 izbový byt s 2 balkónmi na predaj
Spoločnosť Broker Consulting v exkluzívnom zastúpení klientky ponúka na predaj veľmi pekný priestranný 2izbový byt na Hečkovej ulici v Rači, vo vyhľadávanej lokalite , s výbornou dostupnosťou do centra mesta či už električkou (30 sek. chôdze ) alebo autom (cca 7 min.). Byt sa nachádza na 4/12 poschodí. Jeho výmera je veľkorysá 72,22m2, z čoho: úžitková plocha 64,22m2 2 balkóny 2m2 a 3,5m2 pivničná kobka 2,5m2 Veľkým benefitom je lukratívne zátišie s parkovaním zdarma hneď vedľa domu. Parkovisko slúži iba pre obyvateľov domu, možnosť zastavenia autom rovno pred vchodom pod strieškou čo je veľmi efektívne za nepriaznivého počasia, vykladania nákupu, sťahovania a pod... Supermarket Tesco sa nachádza iba 1 min. Orientácia bytu je V a JZ. Bytový dom je zateplený, má dva výťahy, nákladný a osobný a široké schodisko. Byt bol v roku 2017 zrekonštruovaný, je veľmi dobre dispozične riešený, je krásne presvetlený a nadmieru bezpečný. Má priestrannú chodbu so stenou vhodnou na umiestnenie rolldoru, ďalej sa tam nachádza nástenný vešiak vyhotovený na mieru. Z chodby sa dostanete do veľkej kuchyne s balkónom , obývacej izby a tiež do kúpeľne s vaňou a toaletou. V kuchyni je umiestnená vkusná kuchynská linka v tvare L s novými spotrebičmi (digestor, elektrická varná doska, elektrická rúra - 5 ročné, chladnička - nie je nová), praktická potravinová skriňa a je tam dostatok miesta na umiestnenie jedálenského stola pre šesť osôb. Kuchyňa je prepojená s obývacou časťou , ktorá je presvetlená dvomi veľkými oknami. Izba je dostatočné veľká aj na vytvorenie samostatného pracovného kúta. Z obývacej izby sa vchádza do spálne s balkónom. V celom byte sú plastové okná s pevnými sieťkami v spálni a kuchyni, všade je plávajúca podlaha, v kúpeľni je dlažba. Všetky zárubne a dvere bytu sú drevené. Byt má novú klimatizáciu zn. Samsung. K bytu na 4.poschodí sa vchádza cez uzamykateľnú chodbu pre dva byty, v ktorej sa nachádza na mieru robený botník pre každý byt. Výhodou je slušný, priateľský sused, ktorý sa v byte málo zdržuje. Pre milovníkov prírody sú v tesnej blízkosti krásne lesy Malých Karpát, v letných mesiacoch kúpaliska(300 m), cyklotrasa JuRaVa a kompletná občianska vybavenosť ( obchody (TESCO 1 min.), školy , škôlky, pošta , zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, kaviarne) . Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho servisu. Možnosť rýchlej dohody . V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy nehnuteľnosti a získania najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver.
Bratislava III - Rača
186 900 €
Luxusný 4 izbový byt s veľkou terasou a 2 kúpeľňami, Kazanská ul., Bratislava – Podunajské Biskupice
Broker Consulting a.s. ponúka na predaj svetlý a priestranný 4-izbový byt v Bratislave na Kazanskej ulici, mestská časť Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na 10/10 poschodí v bytovom projekte Mendelsohn. Celková úžitková plocha bytu je 148 m2, veľkosť terasy je 82 m2. K bytuprislúchajú 2 garážové parkovacie státia. Zariadenie bytu dohodou. Dispozičné riešenie: V byte sa nachádzajú 4 nepriechodné izby, 2 kúpeľne, samostatná toaleta a komora. Z každej izby je prístup na terasu. Orientácia bytu je na 3 svetové strany: S/J/V. Výmery jednotlivých miestností a príslušenstva: Obývačka s kuchyňou 56,15 m2 1.Izba 17,79 m2 2.Izba 19,64 m2 3.Izba 18,99 m2 Chodba 19,99 m2 1.Kúpeľňa 4,20 m2 2.Kúpeľňa 5,28 m2 Toaleta 2,39 m2 Komora 3,99 m2 Terasa 82,44 m2 Technické informácie: V byte sú plastové okná s izolačným dvojsklom a vonkajšími žalúziami na diaľkové ovládanie. V celom byte sa nachádzajú kompozitné podlahy. V relaxačnej kúpeľni sa nachádza atypická vaňa s bio-krbom. Vykurovanie je riešené panelovými doskovými radiátormi v izbách a rebríkovými radiátormi v kúpeľniach. Chladenie je zabezpečené 1 klimatizačnou jednotkou v dennej časti. V dennej časti sa nachádza aj funkčný krb. Na mieru vyrobená kuchynská linka (Hanák), je vybavená vstavanými spotrebičmi. Zástena za TV je vyrobená na mieru tým istým výrobcom a farebne ladí so žulovým obložením krbu. V izbách a v chodbe sa nachádzajú vstavané skrine, botník a knižnica – všetko vyrobené na mieru. V byte je k dispozícii domový audio-vrátnik. Mesačné náklady na 1 osobu: €389 (€336 správca bytového domu, €53 elektrina). K bytu prislúchajú 2 garážové parkovacie státia (v cene). Bytový dom: Kolaudácia prebehla v roku 2018. Stavba je z monolitickej železobetónovej konštrukcie. Vstup do domu je monitorovaný kamerovým systémom. Dostupný optický internet (Orange/UPC). Lokalita a okolie: Okolie Kazanskej ulice, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sa nachádza Kaufland s priľahlým nákupným centrom na ul. Svornosti. V bezprostrednom okolí nechýbajú reštaurácie, banky, lekáreň, kaviarne, kaderníctvo, očná klinika. Fitnescentrum sa nachádza priamo v bytovom dome. Zastávka MHD je taktiež priamo pri dome. Výborná dostupnosť na diaľničný obchvat cez Slovnaft, alebo ul. Svornosti (smer centrum, smer Rovinka) Zhrnutie: Tento štýlový, svetlý a priestranný byt ponúka svojim budúci majiteľom vysoký štandard bývania. Výborná dopravná dostupnosť, občianska vybavenosť a možnosť bezproblémového parkovania Vám ušetrí čas, ktorý môžete stráviť radšej grilovaním na priestrannej terase s výhľadom na 3 svetové strany alebo vo vlastnej relaxačnej kúpeľni s bio-krbom. V cene nehnuteľnosti sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. Celým procesom kúpy nehnuteľnosti Vás prevedieme jednoducho, kvalitne a bezpečne. Teším sa na Vás na obhliadke!
Bratislava II - Podunajské Biskupice
572 000 €
3-izb. byt pri Technopole Romanova ul., predaj
Broker Consulting ponúka na predaj 3-izbový byt v Bratislave V – Petržalka, Romanova ul., OV, 2. posch./12 (4x výťah), celková podlahová plocha je 72,50 m2, z toho pivnica 1,1 m2, z kuchyne je prístupná loggia o výmere 2,37 m2 (nezapočítava sa do podlahovej plochy bytu). Byt má tri samostatné nepriechodné izby, vstupnú chodbu, halu, kuchyňu, samostatnú murovanú kúpeľňu a samostatné WC. Byt bol čiastočne rekonštruovaný - plastové okná (2007), kuchynská linka IKEA, plávajúca podlaha v izbách, hale a predsieni, v kúpeľni dlažba. Nový prívod elektriny od rozvodnej skrine po ističovú skrinku v byte. Rozvody elektriny v byte sú pôvodné. V hale a spálni je vstavaná skriňa, ostatný nábytok môže zostať v byte podľa dohody. Byt je možné okamžite užívať, ale v prípade záujmu o rekonštrukciu majiteľ ponúka možnosť, že byt bude pred predajom úplne vyprataný až do stavu holobyt. Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii, má nové stúpacie vedenia, je zateplený, nová vstupná brána aj spoločné priestory, nové výťahy, vchod je zabezpečený čipom na vchodovej bráne. Dom má vlastnú kotolňu, čo priaznivo vplýva na náklady za vykurovanie. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, banky, obchody, školy, škôlky, zdravotné stredisko, lekárne, veterinár, detské ihriská, kostol. V blízkosti je prírodné jazero Draždiak, Chorvátske rameno Dunaja s cyklotrasou a les. V tejto časti je bezproblémové parkovanie priamo pred domom. Orientácia bytu: východ (obývačka a detská izba) a sever (kuchyňa a spálňa) Mesačné preddavky: 130€ (z toho fond opráv 48€) + elektrina, plyn a internet VÝHODY: - dobrá a pokojná lokalita - blízkosť prírody - bezproblémové parkovanie - vynikajúca dostupnosť autom i MHD (bude aj električka) - slušní susedia V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke.
Bratislava V - Petržalka
195 900 €
Stavebný pozemok, Čeľadice
Ponúkame slnečný, mierne svahovitý stavebný pozemok v obci Čeľadice. Celková výmera je 1351 m2 s možnosťou rozdelenia na dva pozemky. Pozemok sa nachádza na kraji obce s veľkým potenciálom do budúcna, nakoľko sa v tejto lokalite plánuje výstavba rodinných domov. Inžinierske siete sú v dosahu. TYP: Nehnuteľnosť vhodná na stavbu rodinného domu, ako aj na kúpu s investičným zámerom. V obci je kompletná občianska vybavenosť, škôlka, základná škola 1-9, potraviny, ihrisko, pohostinstvo. VÝHODA: Rýchla dostupnosť na diaľnicu R1, do mesta Nitra, Zlaté Moravce, Vráble. Pre viac informácií a dohodnutie si obhliadky ma prosím kontaktujte.
Čeľadice
68 000 €
NA PRENÁJOM! obchodný / skladový priestor vo dvore s parkovaním, Banská Bystrica, Zvolenská cesta
Ing. Lucia Špilda Nosálová pod záštitou Broker Consulting a.s., exkluzívne ponúka na prenájom priestranný nebytový priestor, ktorý ponúka veľkú flexibilitu využitia. Samostatné kancelárie, firemné zázemie, kuchynka, dve toalety a veľký otvorený priestor s možnosťou vytvorenia skladu, výroby, či už ako plnohodnotný obchodný priestor, showroom, klientske centrum alebo prevádzka služieb. Ide o prízemný priestor, ľahko dostupný autom až pred vchod. Tento priestor je k dispozícii ihneď. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica, Zvolenská cesta • skladový priestor / kancelársky / obchodný priestor • rekonštrukcia • pôdorys stavby = 91,35 x 15,35 m • svetlá výška skladu =6,09 m • rozloha kancelárii =154,22 m2 • rozloha skladu = 1154,7 m2 (vrátane zatepleného skladu (vstavok) • nosnosť podlahy = 2000 kg/m2 • celková plocha pozemku: 4.231m2 • plocha parkovania - priamo pred objektom • vonkajšia plocha pozemku pred halou: 1.700m2 • kúrenie – ústredné • zabezpečenie VYBAVENIE A ZARIADENIE PRIESTOROV: • plastové okná • betónová podlaha / dlažba • skladový priestor • vysoké stropy • stropné osvetlenie • wc, umyvárka MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • parkovanie pre autá možné priamo v rámci dvora pred bránou, prípadne ďalšie možnosti parkovania v blízkom okolí • k dispozícii ihneď • možnosť dlhodobého prenájmu (na 1 až 5 rokov, prípadne viac) AKÉ JE OKOLIE: ZAČIATOK Zvolenskej cesty – veľmi dobrý prístup z diaľnice R1 od smeru BA aj RK. Revitalizujúca sa časť Zvolenskej cesty s modernými novostavbami, širokou občianskou vybavenosťou a s celodenným pohybom ľudí , dopravy a obchodníkov pre iné firmy priamom okolí ponúkaného skladovo-obchodného priestoru. Široká sieť MHD liniek, výborná dostupnosť do centra, jednoduché parkovanie, rýchle napojenie na obchvat Vám prinesie strategicky veľmi výhodnú polohu pre vaše podnikanie a veľký benefit pre vašich zamestnancov. Z NÁŠHO POHĽADU: Výborná príležitosť získať pre svoje podnikanie takýto šikovný priestor. Je možné ho všestranne využiť, napríklad ako sklad, administratívne či výrobné priestory. Aj napriek tomu, že sa nachádza na veľmi frekventovanej adrese, samotný priestor je ukrytý v tichom dvore obklopenom zeleňou. Celý objekt je oplotený a uzatvárateľný. Akékoľvek ďalšie informácie Vám budú poskytnuté na obhliadke.
Banská Bystrica
1 €/mes.
NA PRENÁJOM moderné kancelárie podľa vlastného výberu + možnosť parkovania
POPIS Broker Consulting ponúka na prenájom kancelárske priestory vo výmere od 200 až do 1.100 m2 (i viac) v modernej administratívnej budove. Budova má výbornú polohu, 24/7 recepciu, dokonalú dopravnú dostupnosť a s dostatočným množstvom parkovania v 5 podlažnom parkovacom dome s možnosťou nabíjania sa pre elektromobily/bicykle. Kancelársky priestor je členený na 5 kancelárií s možnosťou využitia spoločných toaliet ( dámske / pánske). Kancelárie sú klimatizované, majú hliníkové žalúzie, budova má 3 výťahy, 2 únikové schodiská a majú zdvojenú podlahu pre kabeláž. Priamo v budove sa nachádza kantína, kde je možnosť výberu z denných menúčok ako aj kaviareň s chutnou kávou na terase. OKOLIE V priamom okolí administratívnej budovy sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako potraviny TESCO Expres, daňový úrad, centrála UPC, rôzne kaviarne a reštaurácie, benzínové pumpy, pošta, notár, fitness, sad Janka Krála, vlaková stanica s prístupom na Viedeň ako aj rýchla dostupnosť na diaľnicu D1 a obchvat D4 alebo aj rakúsku A6. Priamo pri budove stoja autobusy MHD č. 59, 91, 93, 94, 191. Busom, autom len 5-10 min. do Starého mesta. Taktiež je tu možnosť napojenia sa na cyklotrasu. CENA Cena nájmu je 11,- EUR/m2 + záloha za energie a služby vo výške 5,-/m2 + meraná spotreba elektriny. Cena parkovania podľa dohody. K cene sa pripočítava DPH. Vyžaduje sa depozit vo výške trojmesačného nájmu bez DPH. Preferujeme dlhodobý nájom. Cena energií: 5 Euro / mesiac
Bratislava V - Petržalka
1 900 €/mes.
Obchodné priestory na prenájom v centre mesta Lučenec
Ponúkame exkluzívnu príležitosť pre vaše podnikanie v históriou prepojenej pamiatkovej budove s dokončenou rekonštrukciou na ul. T. G. Masaryka v Lučenci. Priestory sú vhodné pre kancelárie, obchody alebo ďalšie komerčné využitie. Nachádza sa v srdci mesta, s priamym vstupom z hlavnej ulice. Okolie je bohaté na históriu, čo robí túto lokalitu ideálnou pre podnikanie, ktoré si cení charakter a pôvodnosť. •Priestory sú variabilné, poskytujeme možnosť výberu podľa vašich potrieb. • Možnosť využitia priestorov na prízemí a na poschodí, podľa vašich preferencií. • Po kompletnej rekonštrukcii s dôrazom na zachovanie historických prvkov. Moderné vybavenie a technické štandardy sú samozrejmosťou. Ceny za prenájom sú prispôsobené podľa veľkosti priestoru nasledovne: Na prízemí priestor č. 1 a č. 2 sú už prenajaté. Zatiaľ voľné priestory sú: - prízemie č. 2 - 30 m2, cena nájmu 300 € + energie/ mesačne Na poschodí dva priestory sú už prenajaté na kozmetický salón (61 m2) a na masérske služby (priestor č. 1 - 35 m2). Ostatné sú zatiaľ voľné: - poschodie č. 2 - dva miestnosti s jedným vstupom 52 m2 ( 28+24 m2), cena nájmu 450 € + energie/ mesačne -poschodie č. 3 - tri miestnosti s jedným vstupom 95 m2 (26+35 a 34 m2), cena nájmu 650 € + energie/ mesačne.
Lučenec
300 €/mes.
Stavebný pozemok, Alekšince
Ponúkame na predaj stavebné pozemky o výmere 592 m² a 598 m² v obci Alekšince, v blízkosti občianskej vybavenosti. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu, zahrnuté v územnom pláne obce, prístupová cesta je podiel na ceste. Inžinierske siete - verejný vodovod, elektrina, kanalizácia, optika sa nachádzajú v dosahu. Nehnuteľnosť je vhodná pre klienta, ktorý plánuje výstavbu vlastného rodinného domu, alebo plánuje investovať financie do nehnuteľnosti a preferuje tiché prostredie a rýchlu dostupnosť do mesta Nitra, Hlohovec ako aj smer Priemyselný park Jaguar Land Rover. Obec Alekšince sa nachádza 15 km od Nitry a poskytuje výbornú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádza materská a základná škola (1 až 9), pošta, obecný úrad, potraviny, lekáreň, pohostinstvo, ihrisko. Okrem kompletného servisu zabezpečíme právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, kúpnych zmlúv, prepis na katastri nehnuteľností + správny poplatok a poplatky za overenie podpisov u notára. Zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania, získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver, poistenie nehnuteľnosti. Pre bližšie informácie a dohodnutie si stretnutia ma prosím kontaktujte.
Alekšince
35 000 €
Pozemky vhodné na priemyselné alebo poľnohospodárske účely.
Ponúkame na predaj pozemky v Hubovej blízko Ružomberka na Liptove. Jedná sa o pozemky vhodné na priemyselné alebo poľnohospodárske účely. Dve parcely, výmera jednej parcely je 2918m2 - rozmery cca 15,5x189m a druhej parcely 4300m2 - rozmery cca 15,5x278m, Pozemky sú z časti rovinaté a z časti svahovité. Pozemok je slnečný celý deň. Cena medzi 22 - 37€/m2. K daným parceliam je možné prikúpiť aj ďalšie vedľajšie parcely. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Hubová
22 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14