Na predaj dizajnový 2 izbový Apartmán v známej a vyhľadávanej lokalite Jégeho Alej.
Broker Consulting ponúka na predaj dizajnový 2 izbový Apartmán v známej a vyhľadávanej lokalite Jégeho Alej. Nachádza sa v tichej lokalite na 2.nadzemnom podlaží s orientáciou na severo-západ. Celková plocha apartmánu je 57,75 m2 + priestranný a slnečný balkón má výmeru 4,78 m2,ktorý dotvára vzdušnosť̌ tohoto bývania. DISPOZÍCIA: - komora/šatník - hala - obývačka s kuchyňou - spálňa - kúpeľňa s vaňou a WC Apartmán sa predáva v štandarde zariadený ako na fotkách a je možné dokúpiť parkovacie státie. BENEFITY - skolaudovaná novostavba - atraktívna lokalita na bývanie - jedinečná investičná príležitosť - kompletný právny servis LOKALITA Lokalita má skvelú občiansku vybavenosť a výborné dopravné napojenie MHD. V blízkosti sa nachádza vonkajšie kúpalisko množstvo parkov. Detské ihrisko máte doslova za rohom, len pár minút chôdze od svojho domova. Obchodný dom CENTRÁL je dostupný pešou chôdzou a ponúka množstvo obchodov. Priamo v areály Jégého sa nachádza miestna pekárne a par minút peši Trhovisko Miletičová. V cene sú započítané komplexné právne služby súvisiace s predajom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke.
Bratislava II - Ružinov
260 000 €
Predaj rodinného domu v Trávniku v tichej lokalite s veľkým pozemkom.
*** Nezabudnite si pozrieť profesionálnu videoprezentáciu, ktorá vám poskytne dokonalý obraz o tejto úžasnej nehnuteľnosti *** Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj 3 - izbový rodinný dom vo veľmi tichej lokalite na konci slepej ulici v obci Trávnik Rodinný dom je murovaný a bol skolaudovaný v roku 1968 a postavený na pozemku o výmere 2930m2. Posledná kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2016. Súčasťou domu je letná záhrada s hosťovskou izbou . Rodinný dom je napojený na inžinierske siete + septik. Exteriér: Rodinný dom pôsobí naozaj romantickým a veľkorysým dojmom. Udržiavaný pozemok, kde nájdete všetko, to čo hľadáte. Celkovo z domu resp. z pozemku je pocit absolútneho súkromia, nakoľko v okolí domu nie sú žiadne iné vysoké stavby. Je tu ticho a pri rannej kávičke na terase Vás sprevádza len spev vtákov. Interiér: Celková úžitková plocha je až 100m2. Z toho úžitková plocha domu je 70m2, letná kuchynka, hosťovská izba , odkladacia miestnosť 30 m2. Pri vstupe do domu sa nachádza predsieň cez ktorú je vstup do menšej izby, ďalej zo vstupnej chodby je vstup do obývacej izby spojenej s kuchyňou. V obývacej izbe, ktorá je prepojená s kuchyňou sú kachle, ktoré v zimných mesiacoch vykúria dom. Kuchyňa je úzka, ponúka dostatok pracovného priestoru. V Kúpeľni sa nachádza sprchový kút a toaleta. Ako už bolo spomenuté, k domu je letná kuchyňa, hosťovská izba a odkladacia miestnosť, na pozemku sa nachádza stará hospodárska budova a poskytuje tak dostatok úložného miesta. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške späť. Lokalita: Obec Trávnik má dobrú občiansku vybavenosť: potraviny, reštaurácia, nákupné centrum s rozličným tovarom, cukráreň, kostol, pošta. Termálne kúpalisko vo Veľkom Mederi sa nachádza cca 10 km od obce Trávnik. V okolí sa nachádzajú lužné lesy, jazerá, vhodné na športové aktivity: turistika, cykloturistika, vodných športov, rybolov. Názor makléra: Ponuka bývania v tomto dome je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v rodinnom dome, alebo len na rekreáciu a oddych. Veľkou výhodou je úplné súkromie v tichej časti, pozemok je veľký a ponúka množstvo možností na realizáciu. Oplatí sa vidieť.
Trávnik
128 000 €
Slnečný trojizbovy byt
Ponúkam na predaj 3-izbový byt s lodžiou po modernej, rekonštrukcii, nachádzajúci sa na 6. poschodí v zateplenom bytovom dome na ul. Jarná Budova: • má 8 nadzemných podlaží • zateplenie a modernizácia budovy • spoločné priestory -udržiavané • výťah po revízii • vymenené zvislé rozvody Rozloha bytu: • byt má podlahovú plochu: 66,19 m2 • ku bytu prináleží aj samostatná uzamykateľná pivnica (2 m2) • lodžia: 3 m2 • celková úžitková plocha: 68,2 m2 Byt-technické údaje: • kompletná rekonštrukcia so zmenou dispozície a použití najkvalitnejších materiálov (r.2016) • murované jadro – kúpeľňa so sprchovým kútom • kuchyňa zväčšená posunutím kúpeľne • samostatné WC • kompletne vymenená elektrika v celom byte • sadrokartón v obývacej časti, kuchyni, kúpeľni • podlahy sú kvalitné lamino (9 mm) v celom byte, dlažba v predsieni • vymenené interiérové dvere a zárubne • plastové okná (dvojsklo ) • všetky spotrebiče sú súčasťou predaja • byt sa predáva čiastočne zariadený Dispozícia bytu a orientácia: • spálňa, detská izba sever s výhľadom na Vysoké Tatry • kuchyňa a obývačka juh , slnko celý deň Náklady: Reálne náklady (4osoby) spoločenstvu z vyúčtovania za rok 2022: Správcovi: 190,-€ (teplá a studená voda, kúrenie, osvetlenie, fond opráv, poistenie budovy a správa), Plyn: 5,-€ (mesačne), Elektrina: 25,-€ (mesačne), Spolu náklady v 2022: 226,-€/mesačne. Lokalita v PP: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Nový. Juh – ul. Jarná Poprad, susediacej s prírodou, cyklo – chodníkom a športoviskami. Oproti bytovému domu je detské ihrisko a v blízkosti je kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, športoviská, reštaurácia, obchody. Parkovanie: Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Poprad
133 000 €
2 izbový byt v Liptovskom Mikuláši - Nábrežie na predaj
Broker Consulting ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2-izbový byt na Nábreží Aurela Stodolu v Liptovskom Mikuláši. Byt sa nachádza na 7. poschodí, v zateplenom, panelovom bytovom dome s výťahom. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2020, ktorá zahŕňa výmenu plastových okien, jadro, podlahy, znížené stropy, novú elektroinštaláciu, bezpečnostné vchodové dvere. Ponúka úžitkovú plochu 50 m2. Byt má kúpeľňu so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. K bytu prislúcha taktiež pivnica o veľkosti 2 m2 a balkón, ktorý má 3 m2. Kúrenie je zabezpečené zemným plynom cez radiátory. IS: voda, kanalizácia, elektrika, plyn. Energetický certifikát predložený nebol. Samozrejmosťou je parkovacie miesto priamo pred bytovým domom. Mesačné náklady predstavujú cca 200€. Byt sa dá využiť, či už na bývanie alebo za účelom investície. Vďaka skvelej lokalite bytový dom disponuje širokou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú obchody, škola, škôlka, reštauračné zariadenia, kaviarne, lyžiarske strediská, Aquapark, Liptovská Mara, turistické trasy a podobne. Lokalita: Liptovský Mikuláš • kompletná občianska vybavenosť • jasle, materská, základná, stredná odborná škola a tiež gymnázium v meste • množstvo turistických atrakcií • skvelá infraštruktúra (vlaková, autobusová doprava, diaľnica) • 4km Aquapark Tatralandia, 15km Jasná – Nízke Tatry, 17km Bešeňová V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Liptovský Mikuláš
dohodou
Chalupa v Tureckej
Ponúkame Vám na predaj útulnú chalupu v tichej horskej obci Turecká vo Veľkej Fatre. Chalupa sa nachádza na pozemku o výmere 592 m2. Chalupa je postavená z tehly a kameňa. V roku 2005 prešla kompletnou rekonštrukciou. Vykurovanie zabezpečuje centrálny kotol na tuhé palivo a rádiatory, alebo lokálne piecky v každej miestnosti. Chalupa má 4 obytné izby, 3 kuchyne a 3 kúpeľne s wc. Zariadením a dispozične je nehnuteľnosť vhodná aj na komerčné prenajímanie počas celého roka. Výhodou je dostupnosť krajského mesta a lyžiarskeho strediska Donovaly. Pred chalupou sú k dispozícii dve parkovacie miesta. Na pozemku sa ďalej nachádzajú dve nezávislé miesta pre letné posedenie či grilovačky. Obec Turecká je známa svojim Pohárom v pretekoch na krňačkách, Majstrovstvami Slovenska vo varení halušiek a vysokohorskou turistikou či skialpinistickými svahmi. Miestne lyžiarske stredisko je mimo prevádzky, dôsledkom čoho je zimný turistický ruch minimálny. Obec je preto oázou pokoja, kde čas plynie pomalšie a čistý vzduch a voda posobia ako balzam na dušu.
Donovaly
159 000 €
Multifunkčný objekt na predaj, Vígľaš
Ponúkame na predaj rozsiahly multifunkčný objekt s úžitkovou plochou 2373,25 metrov štvorcových a výmerou pozemku 13 061 metrov štvorcových, nachádzajúci sa v krásnom prostredí Vígľaš. Ideálna príležitosť pre podnikateľov, ktorí hľadajú rozsiahle priestory pre skladovanie alebo výrobu. Súčasťou je kancelária, zasadacia miestnosť a dokonca aj vlastný byt. Objekt je vhodný pre rôzne oblasti podnikania a ponúka veľký potenciál na využitie. VLASTNOSTI: • Rozloha pozemku: 13 061 m², úžitková plocha: 2373,25 m² • Lokalita: Vígľaš • Výhody: Skladové priestory, kancelárske priestory, zasadacia miestnosť, vzorková predajňa, 4-izbový byt DETAILY: • Skladové priestory: Rozsiahle skladové priestory so všetkým potrebným pre efektívne skladovanie tovaru alebo výrobu. Praktické a prístupné pre usporiadanie a logistiku produktov alebo pre ich výrobu. Objekt disponuje tromi nakladacími rampami pre kamiónovú dopravu ale budúci majiteľ má jedinečnú možnosť využiť aj vlakovú dopravu vďaka vlastnej výhybke, ktorá je súčasťou predaja! • Kancelárske priestory: Moderné kancelárske priestory s dostatkom miesta pre váš tím. Jasné a dobre osvetlené pracovné prostredie pre efektívnu prácu. • Zasadacia miestnosť: Veľká zasadacia miestnosť pre vaše pracovné stretnutia, prezentácie a konferencie. Vybavená všetkým potrebným pre úspešné podnikateľské stretnutia. • Vzorková predajňa: Priestor na ukážku a predaj vašich produktov. Ideálna možnosť na interakciu so zákazníkmi a prezentáciu vášho sortimentu. • 4-izbový byt: Súčasťou objektu je aj veľkometrážny 4-izbový byt, kde môžete bývať alebo ho využiť ako zamestnanecké ubytovanie. OSTATNÉ INFORMÁCIE: Tento multifunkčný objekt ponúka skvelé možnosti na rozvoj vášho podnikania a zároveň poskytuje komfortné bývanie vo veľkometrážnom byte. Jeho strategická poloha v lokalite Vígľaš zabezpečuje výbornú dostupnosť a atraktívnosť pre zákazníkov a obyvateľov. Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť získať tento multifunkčný objekt a rozbehnúť alebo rozšíriť svoje podnikanie na plno! Cena energií: 700 Euro / mesiac
Vígľaš
1 699 000 €
NA PRENÁJOM 5 izbový rodinný dom s terasou, garážou a veľkou záhradou v Jarovciach
POPIS Ponúkame Vám na prenájom priestranný 5-izbový dvojpodlažný rodinný dom s celkovou úžitkovou plochou 166 m2 + terasou (17 m2) + pivnica v suteréne (29 m2) + garáž (26 m2) + hospodárske budovy (18 m2 + 38 m2). Celková výmera pozemku je 797 m2. Dispozícia domu: 1. podlažie (101,40 m2): zádverie, vstupná hala, pracovňa, toaleta s umývadlom, kúpeľňa so sprchovacím kútom (vstup do garáže), technická miestnosť s plynovým kotlom, priestranná obývačka s krbom, kompletne zariadená kuchyňa so špajzou, z ktorej je východ na terasu (17 m2) a do záhrady; 2. podlažie (64,60 m2): spáľňa so šatníkom, dve detské izby, kúpeľňa s dvojumývadlom, vaňou a sprchovacím kútom ako aj toaletou, komora; suterén (29 m2): chodba a priestranná pivnica. Na pozemku sa nachádza úžitková záhrada (110 m2), studňa na ktorú je napojená aj elektronická závlaha. Dom je zateplený a prenajíma sa čiastočne zariadený. V prípade dohody možnosť dozariadiť. Dom je napojený na vysokorýchlostný optický internet a má nízke prevádzkové náklady. Bezproblémové parkovanie pre 2-3 autá. OKOLIE Mestská časť Jarovce je žiadaná lokalita, nakoľko spája v sebe výhody bývania v meste ako aj kľud vidieka. Jarovce ponúkajú svojím obyvateľom kompletnú infraštruktúru - obchody DELIA, KRAJ, základnú školu s materskou škôlkou, futbalový štadión, multifunkčné ihrisko, detské ihriská, reštaurácie ako aj ďalšie služby. Výborná dostupnosť do mesta - len 15 min MHD autobus č. 90, 91 a 191. Taktiež má výborné napojenie autom na diaľničný obchvat D1 a D4 a hraničné prechody do Rakúska a Maďarska sú vzdialené len pár minút cesty. CENA Cena nájmu je 1.990,- EUR/mesiac. Zálohová platba pre všetky energie vrátane internetu pre 2-3 osoby je 200 EUR/mesiac, v prípade viac osôb dohodou. Požaduje sa depozit vo výške 3.990,- EUR. Cena energií: 200 Euro / mesiac
Bratislava V - Jarovce
1 990 €/mes.
VEĽKÝ SLNEČNÝ 2-izbový byt vo Vrakuni
BROKER CONSULTING a.s. Vám ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj slnečný 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii (rok 2014) na ulici Čiližská v m. č. Bratislava Vrakuňa. BYT: Celková výmera bytu je 69,40 m2 z čoho loggia tvorí 4,14 m2 a pivnica tvorí 1,34 m2. Byt sa nachádza na 2. z 8. nadzemných podlaží v zateplenom, panelovom bytovom dome s výťahom, ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2014 vrátane rozvodov vody, kanalizácie a elektriny. Orientácia bytu je na dve svetové strany. DISPOZÍCIA: - vstupná chodba z prístupom do kazdej miestnosti - kuchyňa - kúpeľňa s WC - spálňa - samostatná obývacia izba s východom na loggiu ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. Má plastové okná so žalúziami vo všetkých izbách a v kuchyni. V izbách je položená plávajúca podlaha, kuchyňa, predsieň a kúpelňa má keramickú dlažbu. V byte je dostatok úložného priestoru (3x rolldor a to v spálni, obývacej izbe a predsieni). LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: obchody (TESCO, BILLA, LIDL ...), reštaurácie, kaviarne, dostatok ihrísk aj detských ihrísk v okolí, lekárne, základné a stredné školy, detské centrum Vrakuňáčik ako aj veľa možností prechádzok - Vrakúnsky lesopark. PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie pred domom pre užívateľov bytov a ich návštevníkov na komunikáciách a parkovisku. POLOHA: - 2 km od výjazdu na diaľnicu - 2,5 km od letiska M.R. Štefánika, veľa možností cyklotrás či vychádzok. - 50 m oproti domu sa nachádza konečná zastávka MHD - 500 m zastávka ŽST do Bratislavy (Vrakuňa za SHELL pumpou) POZNÁMKA MAKLÉRA: - byt je vhodný aj na kúpu a okamžitý prenájom - vhodný rovnako aj ako štartovací byt V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke.
Bratislava II - Vrakuňa
165 000 €
Rodinný dom v Dovalove na predaj
Broker Consulting ponúka na predaj starší rodinný dom, ktorý sa nachádza v Dovalove - mestskej časti Liptovského Hrádku. Tehlový dom je postavený na pozemku o rozlohe 183m2. Na dome bol rekonštruovaný komín, inak je v pôvodnom stave, s možnosťou prerobenia podľa vlastných predstáv. Kúrenie je riešené ústredným vykurovaním cez radiátory. IS: voda, kanalizácia, elektrika, plyn. Energetický certifikát predložený nebol. K domu prislúcha hospodárska budova a pivnica o veľkosti 55m2. Dom sa nachádza v tichej a rodinnej lokalite len na skok od Liptovského Hrádku s dobrým prístupom na diaľnicu. V tesnej blízkosti sa nachádza napríklad materská škola, futbalové ihrisko a potraviny. - lyžiarske stredisko Jasná 31km - Aquapark Tatralandia 21 km - Bešeňová 14 minút, ďalej turistické a cyklistické trasy a ďalšie Lokalita: Liptovský Hrádok • len 10km od Liptovského Mikuláša • kompletná občianska vybavenosť • materská, základná, stredná odborná škola a tiež gymnázium v meste • množstvo turistických atrakcií, • skvelá infraštruktúra (vlaková, autobusová doprava, diaľnica) • 20km Aquapark Tatralandia, 30km Jasná – Nízke Tatry, 30km Bešeňová, 37km Štrbské Pleso V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Liptovský Hrádok
dohodou
Rodinný dom na predaj
V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj veľký rodinný dom v Šahách v mestskej časti Homok. Je súčasťou zástavby rodinných domov vo veľmi blízkej dostupnosti prírodného vyžitia – Sóderos. Rodinný dom je kompletne zrekonštruovaný, so vstavaným nábytkom a pozostáva z troch podlaží: -suterén – spoločenská miestnosť so vstupom z vonku, kuchynka, komora, plynová kotolňa a miestnosť s univerzálnym využitím - prízemie – vstupná chodba, chodba so schodiskom (na poschodie aj do suterénu), kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru a vstavanými spotrebičmi, jedáleň, obývacia miestnosť a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC - poschodie – chodba so schodiskom, menšia obytná miestnosť s loggiou, väčšia obytná miestnosť, odkladací priestor (šatník) a kúpeľňa s vaňou a WC. Poschodie je klimatizované. Dom je postavený na pozemku s rozlohou 435m2. Na pozemku je samostatne stojaca garáž a jedno parkovacie miesto pred domom. Ďalej je na pozemku postavená krytá terasa vybavená vírivkou a vonkajším posedením. Dom sa predáva kompletne zariadený. V cene 179.000€ sú zahrnuté komplexné realitné služby: - právny servis – vypracovanie všetkých typov zmlúv - finančný servis – vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti - poplatky spojené s notárskym overením podpisov na kúpnych zmluvách - správny poplatok 66€ pri prevode vlastníckeho práva na okresnom úrade, katastrálny odbor
Šahy
179 000 €
Predám rodinný dom bungalov
Broker Consulting Vám ponúka na predaj krásny jednopodlažný nízkoenergetický RD sa nachádza v malebnej obci Horné Saliby , okres Galanta, v Podunajskej nížine s termálnym kúpaliskom. Popis INTERIERU nehnuteľnosti: V rodinnom dome typu bungalov sa nachádzajú 3 izby, šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom , samostatná toaleta, chodba, technická miestnosť, kuchyňa s komorou jedálenským kútom, obývacia izba so vstupom na terasu. Táto oddychová časť domu je nádherne presvetlená a poskytuje veľký priestor na večerné posedenia s rodinou, prípadne s priateľmi. Je v štádiu holodom, je možnosť dohody na dokončení štandard. Vykurovanie a ohrev teplej vody zabezpečuje elektro kotol s tepelným čerpadlom značky Protherm. Kúrenie je podlahové teplovodné , príprava na krb. Dom má pred prípravou na alarm, video vrátnika a na elektrické žalúzie. Dom je skolaudovaný, v novembri 2023, Energetický certifikát -nízkoenergetická stavba triedy A0. Popis EXTERIERU nehnuteľnosti: Na pozemku o rozlohe 390 m2 + podiel v 1/2 na prístupovej ceste 120 m2, Zastavaná plocha 125 m2, úžitková plocha RD 95m2, krytá terasa 16m2. Je napojený na všetky inžinierske siete, ako verejný vodovod, kanalizácia, elektrické rozvody a pevný internet s TV- optika. Pozemok je oplotený betónovým plotom z troch strán. V cene sú už vybudované parkovacie státia pre 3 autá, odkvapové chodníky zo zámkovej dlažby, vlastná studňa a terénne úpravy, ktoré nie sú bežným štandardom. Výhody nehnuteľnosti : - pozemok je oplotený -súkromná ulica -možnosť prispôsobenia a úpravy využitia podľa svojich predstáv - veľká krytá terasa -súkromie od okolitej zástavby Okolie: Obec leží presne v strede medzi Šaľou a Galantou. Vďaka termálnemu kúpalisku má obrovský potenciál pre rozvoj cestovného ruchu a turistiky. Výhodou je ,že obec ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť a zázemie pre mladé rodiny aj jednotlivcov. Na ochutnávku si pozrite prosím krátke video o dome, alebo nás kontaktujte a dohodneme osobné stretnutie a zodpoviem vám na každú otázku. Zabezpečujeme FINANCIE-REALITY-SPOLU, komplexný servis pri predaji nehnuteľnosti. Kúpu vašej novej nehnuteľnosti viete prostredníctvom Broker Consulting-u financovať HÚ, poistiť vás a váš majetok a to všetko vybavíme pre vás zdarma. Všetky tieto služby sú zahrnuté v cene nehnuteľnosti.
Horné Saliby
178 900 €
Na prenájom firemný priestor, Tabáň Nitra
Ponúkame na predaj/prenájom firemný priestor, ktorý sa nachádza na prízemí lukratívnej novostaby Tabáň v centre mesta. Prístup do prevádzky je z ulice Palánok. V ponuke je komplet zariadenie s možnosťou pokračovania v činnosti kaviarne alebo s možnosťou inej prevádzky, či kancelárie. Priestor o výmere 55 m2 s klimatizáciou a alarmom, kúrenie ústredné. Menší sklad a toaleta.
Nitra
199 000 €
Predám rodinný dom bungalov
Broker Consulting Vám ponúka na predaj krásny jednopodlažný nízkoenergetický RD sa nachádza v malebnej obci Horné Saliby , okres Galanta, v Podunajskej nížine s termálnym kúpaliskom. Popis INTERIERU nehnuteľnosti: V rodinnom dome typu bungalov sa nachádzajú 3 izby, šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom , samostatná toaleta, chodba, technická miestnosť, kuchyňa s komorou jedálenským kútom, obývacia izba so vstupom na terasu. Táto oddychová časť domu je nádherne presvetlená a poskytuje veľký priestor na večerné posedenia s rodinou, prípadne s priateľmi. Je v štádiu holodom, je možnosť dohody na dokončení štandard. Vykurovanie a ohrev teplej vody zabezpečuje elektro kotol s tepelným čerpadlom značky Protherm. Kúrenie je podlahové teplovodné , príprava na krb. Dom má pred prípravou na alarm, video vrátnika a na elektrické žalúzie. Dom je skolaudovaný, v novembri 2023, Energetický certifikát -nízkoenergetická stavba triedy A0. Popis EXTERIERU nehnuteľnosti: Na pozemku o rozlohe 596m2 + podiel v 1/2 na prístupovej ceste 120 m2, Zastavaná plocha 125 m2, úžitková plocha RD 95m2, krytá terasa 16m2. Je napojený na všetky inžinierske siete, ako verejný vodovod, kanalizácia, elektrické rozvody a pevný internet s TV- optika. Pozemok je oplotený betónovým plotom z troch strán. V cene sú už vybudované parkovacie státia pre 3 autá, odkvapové chodníky zo zámkovej dlažby, vlastná studňa a terénne úpravy, ktoré nie sú bežným štandardom. Výhody nehnuteľnosti : - pozemok je oplotený -súkromná ulica -možnosť prispôsobenia a úpravy využitia podľa svojich predstáv - veľká krytá terasa -súkromie od okolitej zástavby Okolie: Obec leží presne v strede medzi Šaľou a Galantou. Vďaka termálnemu kúpalisku má obrovský potenciál pre rozvoj cestovného ruchu a turistiky. Výhodou je ,že obec ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť a zázemie pre mladé rodiny aj jednotlivcov. Na ochutnávku si pozrite prosím krátke video o obci a dome, alebo nás kontaktujte a dohodneme osobné stretnutie a zodpoviem vám na každú otázku. Zabezpečujeme FINANCIE-REALITY-SPOLU, komplexný servis pri predaji nehnuteľnosti. Kúpu vašej novej nehnuteľnosti viete prostredníctvom Broker Consulting-u financovať HÚ, poistiť vás a váš majetok a to všetko vybavíme pre vás zdarma. Všetky tieto služby sú zahrnuté v cene nehnuteľnosti.
Horné Saliby
199 900 €
TOP! 3izbový byt na predaj Banská Bystrica, Sásová - Magurská ulica
Lucia Špilda Nosálová ponúka exkluzívne na predaj výborne dispozične riešený 3-izbový byt v panelovom dome. Nachádza sa na veľmi dobrej adrese v rámci Sásovej - Magurská ulica. Výhodou tohto bytu sú nepriechodné izby, ktoré zaručujú dostatok súkromia. Vstupná chodba je útulná vďaka drevenému obkladu. V kúpeľni sa nachádza vaňa a WC je riešené samostatne. Ďalšou výhodou tohto bytu je nízka energetická náročnosť. Ponuka ideálne šitá pre mladých ľudí, rodinky, hľadajúcich bývanie blízko školských zariadení, voľnočasových aktivít a dobrého parkovania. Bývanie s prírodou na skok, nákupy v okruhu zopár metrov a rýchla dostupnosť do centra mesta. Samotný byt je vo vynikajúcom udržiavanom stave, bez nutnosti veľkej investície, skvelá orientácia plus nájdete tu dostatok úložného priestoru. Ak hľadáte byt, ktorý vám naplní sny o kvalitnom spokojnom bývaní s nádychom vidieka, práve ste ho našli. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica, Sásová – Magurská ulica • 3-izbový byt (malá NKS) • panel • čiastočná rekonštrukcia • celková plocha: 62,78 m2 (pivnica 2 m2 + lódžia 2 m2) • 4. podlažie / 8 • výťah • parkovanie – parkovanie pri dome • kúrenie – ústredné VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU: • byt je po čiastočnej rekonštrukcii, ktorá bola realizovaná na dve etapy 2007 výmena okien za plastové okná Alusolid a v roku 2008 murované jadro, stierky, podlahy (chodba linoleum, ostatné plávajúca podlaha) • plastové okná so žalúziami • plávajúca podlaha / linoleum • bezpečnostné vstupné dvere • stierky • kúpeľňa s vaňou a samostatné wc • zariadenie zostáva súčasťou bytu podľa dohody MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • orientácia bytu na Severozápad/ Juhovýchod • náklady na bývanie pri 5 člennej rodine sú 200€/mes. AKÉ JE OKOLIE BYTU: • NA DOSAH KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – Sásová , ktorá vám bude k dispozícii. Obľúbené, strategické, najväčšie sídlisko v Banskej Bystrici. Okolie ocenia najmä rodiny s deťmi. Kvalitné školské zariadenia, detské ihriská nájdete len pár minút od domu. Zastávky MHD neďaleko od bytu. Zdravotnícke stredisko, lekáreň, reštaurácia, kaviarne, obchody, pošta, fitnescentrá. Výjazd na diaľnicu R1 len 3 minúty autom. Milovníci športov majú pár minút lyžiarske stredisko Šachtičky, Selce. Krásna príroda pod Panským dielom, Sásovská dolina predurčená na prechádzky, turistiku či beh. Ak vás byt zaujal, radi vám poskytneme najaktuálnejšie informácie ohľadom financovania cez hypotekárny úver, čo je to "chytrá hypotéka", urobíme prepočet na najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Reality a financie spolu pod jednou strechou.
Banská Bystrica
132 990 €
Predám rodinný dom bungalov
Broker Consulting Vám ponúka na predaj krásny jednopodlažný nízkoenergetický RD sa nachádza v malebnej obci Topoľnica v Podunajskej nížine na pozemku o rozlohe 497 m2, Zastavaná plocha 138 m2, úžitková plocha RD 95,5 m2, krytá terasa 15m2. Je napojený na všetky inžinierske siete, ako verejný vodovod, kanalizácia, elektr. rozvody a pevný internet s TV- optika. Kúrenie v dome je podlahové teplovodné, elektro kotol + zásobník 120litrový .V dome je vybudovaná predpríprava inteligentného ovládania žalúzii, na klimatizáciu, na alarm, na video vrátnik, komín, príprava na krb. Popis nehnuteľnosti: V rodinnom dome typu bungalov sa nachádzajú 3 izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta, chodba, technická miestnosť, kuchyňa s komorou jedálenským kútom, obývacia izba so vstupom do presklenej terasy. Táto relaxačná časť domu je nádherne presvetlená a poskytuje veľký priestor na večerné posedenia s rodinou, prípadne s priateľmi. Dom je skolaudovaný, v novembri 2023, Energetický certifikát -nízkoenergetická stavba triedy A0. Pozemok je oplotený betónovým plotom z troch strán. V cene sú už vybudované parkovacie státia pre 3 autá, odkvapové chodníky zo zámkovej dlažby a terénne úpravy, ktoré nie sú štandardom pri novostavbách. Výhody nehnuteľnosti : - pozemok ,čiastočne oplotený -možnosť prispôsobenia a úpravy využitia podľa svojich predstáv - veľká krytá terasa s posedením Okolie: Obec Topoľnica má dobré vlakové a autobusové spojenie keď ,že táto obec leží presne v strede medzi Šaľou a Galantou. Výhodou je ,že obec ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť a zázemie pre mladé rodiny aj jednotlivcov. Zabezpečujeme komplexný servis pri predaji nehnuteľnosti. Kúpu vašej novej nehnuteľnosti viete prostredníctvom Broker Consultingu financovať HÚ, poistiť vás a váš majetok a to všetko vybavíme pre vás zdarma. Všetky tieto služby sú zahrnuté v cene nehnuteľnosti. Pozrite si aj video nehnuteľnosti: https://youtu.be/H4vS2fQSgfs?si=k5BMpodXmE8U5_vZ
Topoľnica
194 900 €
Predaj, Rodinný dom v podtatranskej obci Nová Lesná
V exkluzívnom zastúpení ponúkam na predaj priestranný radový dom v obci Nová Lesná. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej ulici so skvelou dostupnosťou do Vysokých Tatier (5 minút autom do Starého Smokovca) ako aj do mesta Poprad (10 minút autom). Rodinný dom ponúka nie len skvelú dostupnosť a lukratívnosť, ale aj zeleň pre voľnočasové aktivity. Dom sa pýši nielen veľmi vyhľadávanou lokalitou, ale aj ideálnou dispozíciou. Vďaka priestranným nepriechodzím izbám získate dostatočnú voľnosť sebarealizácie a súkromie. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s novou kuchyňskou linkou, 2x obytná miestnosť a kúpeľňa s toaletou. Na prvom nadzemnom podlaží sú tri samostatné izby a kúpeľňa s toaletou. Technické informácie o nehnuteľnosti: - rok výstavby 1965, - podlahová plocha 230 m2, - plastové okná z roku 2012, - nová kuchynská linka, - verejná kanalizácia, - elektrika, - voda, - plyn, - mesačné náklady na dom 150 eur. Cena je vrátane provízie, poplatku za vklad na kataster, odporučenia vhodného znalca, overenia bonity, výberu a sprostredkovania najvýhodnejšej hypotéky spomedzi všetkých bankových inštitúcií. Obhliadky spúšťame od 20.11.2022 Tešíme sa na Vás na obhliadke.
Nová Lesná
270 500 €
REZERVOVANÝ / Na predaj / 3 izb byt s loggiou / 69 m2 / Prostějovská ul. / Prešov
Hľadáte pekný a šikovný byt? Máme pre Vás byt vhodný na investíciu, ale aj k okamžitému nasťahovaniu, ktorému môžete vdýchnuť nový šmrnc a vyčariť si pocit domova. Spoločnosť Broker Consulting, a.s. a RealitySpolu.sk v exkluzívnom zastúpení po dohode s majiteľkou Vám ponúka na predaj 3 – izbový byt s loggiou - v Prešove na vyhľadávanom Sídlisku III, ulica Prostějovská. ZÁKLADNÉ ÚDAJE Dispozícia: 3 izbový byt Úžitková plocha: 69 m2 + 7 m2 loggia Poschodie: 5. p. Stav: pôvodný, pekný zachovalý stav s murovaným jadrom Mesačné náklady: 230 € Orientácia: JV - SZ DISPOZÍCIA • vstupná chodba, 1 nepriechodná izba, kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa a samostatné WC. POPIS BYTU • byt na 5. poschodí • byt je vo veľmi dobrom zachovalom pôvodnom stave • plastové okná, plávajúce podlahy • staršia kuchynská linka • v kúpeľni sa nachádza keramická dlažba, vaňa + samostatné WC - ide o murované jadro • k bytu prislúcha pivnica a spoločná úložná miestnosť pre 4 byty • byt je teplý a slnečný • predáva sa kompletne zariadený, prípadne je možná dohoda BYTOVÝ DOM • panelový bytový dom je zateplený a zrekonštruovaný v roku 2009 Výhodou bytového domu je jeho samotná poloha. Nachádza sa vo veľmi tichej a rodinnej lokalite. V blízkosti je dostatok zelene, rieka Torysa, cyklochodník - miesto vhodné na šport a prechádzky. Zároveň však disponuje aj dostatkom parkovacích miest. V bezprostrednej blízkosti bytu je kompletná občianska vybavenosť ako základná škola, materská škola, potraviny, detské ihrisko a iné. Cena nehnuteľnosti je 128 000 eur. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RealitySpolu.sk, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.
Prešov
128 000 €
Predám bungalov v dvojdome
Broker Consulting Vám ponúka na predaj jednopodlažný nízkoenergetický RD , jeden z dvojdomu, ktorý sa nachádza v malebnej obci Horné Saliby , okres Galanta, v Podunajskej nížine s termálnym kúpaliskom. Popis INTERIERU nehnuteľnosti: V rodinnom dome typu bungalov sa nachádzajú 2 izby, 1 izba so šatníkom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, samostatná toaleta, chodba, technická miestnosť, šatník-komora kuchyňa s komorou jedálenským kútom, obývacia izba so vstupom na terasu. Táto oddychová časť domu je v absolútnom súkromí, nádherne presvetlená a poskytuje veľký priestor na večerné posedenia s rodinou, prípadne s priateľmi. Je v štádiu holodom, je možnosť dohody na dokončení štandard cca 18.000 eur, prípadne podľa vlastných predstáv.Vykurovanie a ohrev teplej vody zabezpečuje elektro kotol s tepelným čerpadlom značky Protherm. Kúrenie je podlahové teplovodné , príprava na krb. Dom má pred prípravou na alarm, video vrátnika a na elektrické žalúzie. Dom je skolaudovaný, v novembri 2023, Energetický certifikát -nízkoenergetická stavba triedy A0. Popis EXTERIERU nehnuteľnosti: Na pozemku o rozlohe 527 m2, Zastavaná plocha 173 m2, úžitková plocha RD 125m2, krytá terasa 18m2. Je napojený na všetky inžinierske siete, ako verejný vodovod, kanalizácia, elektrické rozvody a pevný internet s TV- optika. Pozemok je oplotený betónovým plotom z troch strán. V cene sú už vybudované parkovacie státia pre 3 autá, odkvapové chodníky zo zámkovej dlažby, vlastná studňa a terénne úpravy, ktoré nie sú štandardom pri novostavbách. Výhody nehnuteľnosti : -rodinný dom je situovaný v priamom centre obce Horné Saliby na konci slepej ulice. - pozemok ,čiastočne oplotený -možnosť prispôsobenia a úpravy využitia podľa svojich predstáv - veľká krytá terasa - dom je posledný na predaj -súkromie od okolitej zástavby Okolie:Obec leží v strede medzi Šaľou a Galantou. Vďaka termálnemu kúpalisku má obrovský potenciál pre rozvoj cestovného ruchu a turistiky. Výhodou je ,že obec ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť a zázemie pre mladé rodiny aj jednotlivcov. https://youtu.be/PTWIPcgsX1M Zabezpečujeme FINANCIE-REALITY-SPOLU, komplexný servis pri predaji nehnuteľnosti. Kúpu vašej novej nehnuteľnosti viete prostredníctvom Broker Consulting-u financovať HÚ, poistiť vás a váš majetok a to všetko vybavíme pre vás zdarma. Všetky tieto služby sú zahrnuté v cene nehnuteľnosti.
Horné Saliby
215 000 €
Predám rodinný dom bungalov
REZERVÁCIA Broker Consulting Vám ponúka na predaj krásny jednopodlažný nízkoenergetický RD sa nachádza v malebnej obci Topoľnica , okres Galanta, v Podunajskej nížine na pozemku o rozlohe 370 m2, Zastavaná plocha 138 m2, úžitková plocha RD 95,5 m2, krytá terasa 15m2. Je napojený na všetky inžinierske siete, ako verejný vodovod, kanalizácia, elektr. rozvody a pevný internet s TV- optika. Kúrenie v dome je podlahové teplovodné, elektro kotol + zásobník 120litrový .V dome je vybudovaná predpríprava inteligentného ovládania žalúzii, na klimatizáciu, na alarm, na video vrátnik, komín, príprava na krb. Popis nehnuteľnosti: V rodinnom dome typu bungalov sa nachádzajú 3 izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta, chodba, technická miestnosť, kuchyňa s komorou jedálenským kútom, obývacia izba so vstupom do presklenej terasy. Táto relaxačná časť domu je nádherne presvetlená a poskytuje veľký priestor na večerné posedenia s rodinou, prípadne s priateľmi. Dom je skolaudovaný, v novembri 2023, Energetický certifikát -nízkoenergetická stavba triedy A0. Dom dokončený do štandardného vyhotovenia, cena plus 13.000 eur. Pozemok je oplotený betónovým plotom z troch strán. V cene sú už vybudované parkovacie státia pre 3 autá, odkvapové chodníky zo zámkovej dlažby a terénne úpravy, ktoré nie sú štandardom pri novostavbách. Výhody nehnuteľnosti : - pozemok ,čiastočne oplotený -možnosť prispôsobenia a úpravy využitia podľa svojich predstáv - veľká krytá terasa s posedením Okolie: Obec Topoľnica má dobré vlakové a autobusové spojenie keď ,že táto obec leží presne v strede medzi Šaľou a Galantou. Výhodou je ,že obec ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť a zázemie pre mladé rodiny aj jednotlivcov. Zabezpečujeme komplexný servis pri predaji nehnuteľnosti. Kúpu vašej novej nehnuteľnosti viete prostredníctvom Broker Consultingu financovať HÚ, poistiť vás a váš majetok a to všetko vybavíme pre vás zdarma. Všetky tieto služby sú zahrnuté v cene nehnuteľnosti. https://youtu.be/H4vS2fQSgfs
Topoľnica
179 000 €
Veľký murovaný rodinný dom na predaj, velky pozemok, Detva,
Lucia Špilda Nosálová ponúka na predaj veľký 2-poschodový podpivničený rodinný dom s krásnou veľkou záhradou v tichom prostredí. Hľadáte pokoj, ticho, spev vtákov a priestor na relax? Túžite po záhrade so stromami a miestom, kde si môžete pestovať bylinky, okrasné a ovocné stromy? Pokojnejšie bývanie obklopené prírodou a s takýmito vymoženosťami budete hľadať len ťažko. Tento moderný rodinný dom spolu s priľahlým veľkým pozemkom má obrovský potenciál a ponúka príležitosť realizovať vaše plány o dokonalom bývaní a relaxe. Okrem toho vyniká aj nízkymi mesačnými nákladmi. Hlavným benefitom je však pokojná lokalita s rodinnými domami, ktorá ponúka ticho a kľud pre vašu rodinu ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: Detva, Detva Piešť I. - okres Banskobystrický Plocha pozemku : 1850 m2 podlahová plocha rodinného domu : 300 m2 okrasné dreviny, ovocné stromy, vinič, kríky zateplený rodinný dom kúrenie kombinované plynovo-elektrické ( zn. Viessmann ) solárny kolektor aj na ohrev vody kachľová pec v obývačke vlastná studňa VYBAVENIE A ZARIADENIE DOMU: • samostatne stojaci RD • poschodový • betónové základy • sedlová strecha • 0. poschodie ( vykurovacia miestnosť, dieľňa, práčovňa s WC, vaňou, špajza/komora, letná kuchyňa ) vstup do garáže -garáž • 1.poschodie, v súčasnosti využívané na bývanie ( priestranná chodba, 2 spálne, obývacia izba s kachľovou pecou , kuchyňa s terasou, samostatné WC, priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom ) • 2. poschodie ( nedokončený byt ) , tento priestor ponúka novým majiteľom možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • kolaudácia v r. 2000 • rovinatý pozemok • oplotený • okrasné dreviny, ovocné stromy, vinič, kríky • zateplený rodinný dom • vstupná brána pripravená na elektrické otváranie • vlastná studňa AKÉ JE OKOLIE DOMU: • JEDINEČNÉ PRÍRODNÉ PROSTREDIE – časť Piešť I. je situovaný v tichej lokalite, dostatočne vzdialený od hlavnej cesty, čo tvorí ideálnu voľbu pre kľudné rodinné bývanie, v príjemnom prostredí a dostatočnom súkromí. • OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – v obci Detva, pod ktorú spadá Piešť I. sa nachádzajú obchody, služby, reštaurácia, základná škola, materská škôlka, zdravotné stredisko – obvodový lekár a zubná ambulancia, pošta, športoviská a detské ihrisko, • DOSTUPNOSŤ – časť Piešť I. sa nachádza 300 m od železničnej stanice Detva • AKTIVITY OBCE – kultúrne leto v Detve , folklórna skupina Ratolesť, denné letné tábory Tuláčik I. a Tuláčik II. , amfiteáter. Osobné obhliadky potrebné dohodnúť aspoň 2 dni vopred. BC_BB01_MALI_003000
Detva
dohodou
Prízemný 2-izb.byt - novostavba s vlastnou záhradkou v Senci.
Spoločnosť Broker Consulting ponúka na predaj slnečný 2-izbový byt s vlastnou záhradkou v štádiu holobytu, v rezidenčnom komplexe Viladomy Senec. Jedná sa o tehlovú – zateplenú novostavbu bytového domu v súkromnej zóne s vlastným parkovacím miestom za rampou na diaľkové ovládanie a v oplotenom areáli. ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA: -výmera bytu : 45,48m2 -balkón : 9,31m2 - oplotená záhrada s rozlohou 91,58m2 - vlastný kotol - kvalitné plastové okná - vnútorné sadrové omietky - k bytu je možné si zakúpiť parkovacie miesto pred bytovým domom - mesačné náklady cca 100,- Eur vrátane energií Dispozične riešenie : vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchynskou časťou a samostatnou spálňou s ktorej je vstup na terasu a do záhrady. VÝHODY : - tichá lokalita v pešej dostupnosti cca 300m obchodné reťazce - Lidl, Kaufland - v blízkosti je samotné centrum mesta, základná škola, škôlka, lekárne, pošta, banky, reštaurácie, zdravotné stredisko a iné..... - neďaleko sú Senecké jazerá, Aqua-park - rýchla dostupnosť a napojenie na hlavné diaľničné smery - autobusová a vlaková stanica Výhodou tejto modernej novostavby je, že sa predáva v stave holobytu, čím dáva každému novému majiteľovi príležitosť si byt dokončiť podľa vlastných predstáv a možnosti a zároveň ponúka pokojné a pohodlné bývanie. Predajná cena : 165.000,- Eur vrátane právneho servisu a provízie pre RK. V prípade záujmu vám vieme vyriešiť financovanie prostredníctvom hypotéky našimi finančnými špecialistami.
Senec
165 000 €
Štartovací 2-izb.prízemný byt so záhradkou 40m2 v Senci
Spoločnosť Broker Consulting ponúka na predaj menší 2-izbový byt s vlastnou záhradkou v štádiu holobytu, v rezidenčnom komplexe Viladomy Senec. Jedná sa o tehlovú – zateplenú novostavbu bytového domu v súkromnej zóne s vlastným parkovacím miestom za rampou na diaľkové ovládanie a v oplotenom areáli. ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA: -výmera bytu : 40,27m2 -balkón : 1,97m2 - oplotená záhrada s rozlohou 40m2 - vlastný kotol - kvalitné plastové okná - vnútorné sadrové omietky - k bytu je možné si zakúpiť parkovacie miesto pred bytovým domom - mesačné náklady cca 100,- Eur vrátane energií Dispozične riešenie : vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchynskou časťou a samostatnou spálňou s ktorej je vstup na terasu a do záhrady. VÝHODY : - tichá lokalita v pešej dostupnosti cca 300m obchodné reťazce - Lidl, Kaufland - v blízkosti je samotné centrum mesta, základná škola, škôlka, lekárne, pošta, banky, reštaurácie, zdravotné stredisko a iné..... - neďaleko sú Senecké jazerá, Aqua-park - rýchla dostupnosť a napojenie na hlavné diaľničné smery - autobusová a vlaková stanica Výhodou tejto modernej novostavby je, že sa predáva v stave holobytu, čím dáva každému novému majiteľovi príležitosť si byt dokončiť podľa vlastných predstáv a možnosti a zároveň ponúka pokojné a pohodlné bývanie. CENA DOHODOU !!! Výšku provízie pre RK neplatíte !!!
Senec
145 000 €
N predaj 4 izbový dom s pozemkom 1608m2, Poľný Kesov
Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový dom s pozemkom o výmere 1608 m2 v obci Poľný Kesov vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť. Dom má dobré dispozičné riešenie, ktoré pozostáva zo vstupnej chodby, 4 izieb, dvoch kuchýň, dvoch kúpeľní a dvoch WC. Zastavaná plocha domu je 170m2. Dom sa predáva kompletne zariadený, čiastočnou rekonštrukciou prešiel v roku 2020 a je napojený na elektriku, plyn, vodu, internet a žumpu. Na pozemku sa nachádza aj záhradný domček. Veľkou výhodou je súkromie v tichej časti obce, mimo hlavnej cesty a ponúka pravý vidiecky oddych a pokoj. Ak hľadáte dom na bývanie, podnikanie alebo na prenajímanie? Tak mám pre Vás konkrétne tento dvojgeneračný dom, ktorý spĺňa všetky podmienky. Rodinný dom je ideálnou voľbou či už na viacgeneračné bývanie , alebo bývanie spojené s podnikaním. 16 árovým pozemok s domom a záhradným domčekom ponúka množstvo možností na realizáciu a môže byť aj výbornou investičnou nehnuteľnosťou, kde každá bytová jednotka má vlastný vchod. Obec Poľný Kesov ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť a vďaka svojej polohe je obľúbenou obcou pre pokojné bývanie s rýchlou dostupnosťou do väčších miest / Nitra 20km, Nové Zámky 25km, Šala 20km, Sereď 38km, Trnava 55km, Senec 55km, /. Spoločnosť Broker Consulting a.s., ponúka v cene nehnuteľnosti kompletný právny servis a poradenstvo spojené s predajom nehnuteľnosti, vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, poradenstvo financovania, poistenia a pomoc pri znaleckom posudku. Broker Consulting Vám zabezpečí hypotéku na danú nehnuteľnosť. Pri zdokladovaní skutočných podkladov na vybavenie hypotéky Vám garantujeme, že ak hypotéku nevybavíme rezervačný poplatok Vám bude vrátený v plnej výške na Váš účet.
Poľný Kesov
228 000 €
Na predaj rodinný dom v štádiu holodomu, Nitra- Kynek
Ponúkame na predaj 4- izbový rodinný dom v tichej lokalite Nitra- Kynek. Rodinný dom v novostavbe je o výmere 160 m2 podlahovej rozlohy, z toho terasa je o výmere 25 m. Zastavaná rozloha domu je 254 m2. Rozloha pozemku je 486 m2. Rodinný dom je v jednej obytnej časti dvojdomu. Dom sa nachádza v štádiu holodomu, kde konštrukcia domu je tehla o hrúbke 30 cm a izolácia je polystyrén o hrúbke 15 cm. Strešná krytina je značky Bramac a konštrukcia je väzníkový krov. Dispozičné riešenie rodinného domu je: vstupná chodba, samostatné WC, technická miestnosť, šatník, kuchyňa s jedálenským kútom, priestranná obývačka, z ktorej je výstup na terasu, 3 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a 2- dvoj umývadlom. Na pozemku sú všetky IS: plyn, elektrika, voda, optický internet a vyasfaltovaná cesta. Vo vnútri rodinného domu sú elektroinštalácie, vodoinštalácie, plynový kotol, rekuperácia. Okná sú plastové-3 sklo.
Nitra
254 000 €
Na predaj rodinný dom, Veľké Zálužie
Ponúkam na predaj 3 izbový tehlový rodinný dom s 2- izbovou prístavbou, garážou a altánkom. Rodinný dom má zastavanú rozlohu o výmere 568 m2, a s obytnou plochou 200 m2 a výmerou záhrady je 682 m2. Spolu zastavaná rozloha rodinného domu a záhrady je 1250 m2. V blízkosti rodinného domu je samostatne stojaca garáž o výmere 25 m2, tehlovej konštrukcie so sedlovou plechovou strechou. Za garážou je umiestnený drevený prístrešok na posedenie. Nehnuteľnosť sa skladá : z 3 samostatných izieb, kúpelne s vaňou, umývadlom a WC, kuchyne. V zadnej časti domu je prístavba s kuchyňou a samostatnou izbou. Na prízemí sa nachádza, kuchyňa s obývacou časťou, kúpelnou s WC a sprchovým kútom a na 1 poschodí je spálňa s pracovným kútikom. V rodinnom dome je kúrenie plynom , ako aj tuhým palivom. Mesačné náklady na bývanie sú: 70 Eur/mes. Pri platbe hotovosťou dohoda ceny možná. Cena energií: 30 Euro / mesiac
Veľké Zálužie
dohodou
Chata s pozemkom v Demänovskej Doline na predaj
Broker Consulting ponúka na predaj pozemok v atraktívnej lokalite Demänovská Dolina spolu s trojpodlažnou chatou. Ak túžite po jedinečnom pozemku v obklopení lesa, kde prídete na iné myšlienky, táto ponuka je pre Vás. Chata je vhodná pre ľudí, ktorí majú radi prírodu, turistiku, pokoj, no aj pre rodiny s deťmi, vzhľadom na to, že je priestranná a má veľkú, udržiavanú záhradu s altánkom, vedľa ktorého tečie Demänovka. Samotná chata je postavená na rovinatom teréne o veľkosti 65m2 s úžitkovou plochou 214m2 a celkovou plochou pozemku 898m2. Murovaná chata stojí na betónovom základe, prízemie je obložené kameňom, na prvom nadzemnom podlaží bolo sčasti použité drevo, ktorým je obložené aj podkrovie. Sedlová strecha je pokrytá škridlou. K pozemku prislúcha garáž a terasa o veľkosti 15m2. IS: voda, kanalizácia, elektrika. Kúrenie je riešené elektrickým vykurovaním, poprípade je možné použiť krb na tuhé palivo. Energetický certifikát predložený nebol. Chata sa nachádza cca 10 minút od diaľničného privádzača D1 a od mesta Liptovský Mikuláš, kde sa nachádzajú všetky potrebné inštitúcie. V okolí sa nachádzajú Aquaparky, Liptovská Mara, hotely, cyklotrasy, turistické chodníky, pamiatky, kúpaliská, nemocnica, lekárne. Zároveň je to len 6 km od najbližšej zjazdovky – Lúčky a odtiaľ je to už len na skok od ďalších zjazdoviek a atrakcií, ktoré najväčšie lyžiarske stredisko Jasná ponúka. Čoraz viac turistov namiesto prespávania v hoteloch preferuje Airbnb služby, či už kvôli komfortu a súkromiu, alebo zážitkom a preto čerstvý horský vzduch, skvelú lokalitu s výbornou dostupnosťou a širokými možnosťami zábavy oceníte nie len vy, ale vďaka vysokej návštevnosti regiónu je možné pozemok s chatou kúpiť ako investíciu na prenájom pre turistov s celoročným využitím. Lokalita: Liptovský Mikuláš • kompletná občianska vybavenosť • jasle, materská, základná, stredná odborná škola a tiež gymnázium v meste • množstvo turistických atrakcií • skvelá infraštruktúra (vlaková, autobusová doprava, diaľnica) • 35 minút od letiska Poprad V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Demänovská Dolina
dohodou
Pozemok v Liptovskej Kokave na predaj
Broker Consulting Vám ponúka na predaj rovinatý pozemok evidovaný v obci Liptovská Kokava. Celková výmera pozemku predstavuje 418m2, na ktorom sa nachádza drevenica vhodná na rekonštrukciu, poprípade na rodinný dom. Prístup k pozemku je z hlavnej asfaltovej cesty. IS sa nachádzajú pri pozemku, pričom elektrina je úplne nová. Pozemok ponúka nádherné výhľady na Kriváň a Nízke Tatry. Priamo z pozemku je to len 10 km do mesta Liptovský Hrádok, kde sa nachádzajú všetky potrebné inštitúcie. Lokalita: Liptovský Hrádok • len 10km od Liptovského Mikuláša • kompletná občianska vybavenosť • materská, základná, stredná odborná škola a tiež gymnázium v meste • množstvo turistických atrakcií, • skvelá infraštruktúra (vlaková, autobusová doprava, diaľnica) • 20km Aquapark Tatralandia, 30km Jasná – Nízke Tatry, 30km Bešeňová, 37km Štrbské Pleso • 40km letisko Poprad V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Liptovská Kokava
dohodou
Rodinný dom pripravený na rekonštrukciu, Krupina
Broker Consulting ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj veľký rodinný dom v Krupine, ktorý je skvele pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Rodinný dom je dvojpodlažný, čiastočne podpivničený v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu, skolaudovaný v roku 1979. Celková úžitková plocha domu je 215 m2 a nachádza sa na pozemku s výmerou 1151 m2. Dom je napojený na inžinierske siete, a to k mestskému vodovodu, elektrine a plynu. V blízkosti domu sa nachádza obchod s potravinami, neďaleko je nemocnica,lekáreň, školy, škôlky, pošta, obchody, reštaurácie, kaviarne, futbalové ihrisko, tenisové kurty a posilňovne. Tento rodinný dom určite musíte vidieť osobne, má potenciál a krásny veľký pozemok na konci ktorého tečie potok Kltipoch. Nachádza sa v tichej lokalite je priestranný, vhodný pre rodiny s deťmi. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby, správne poplatky na katastri ako aj nezávisle finančné poradenstvo. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Krupina
149 900 €
BÝVAJTE vo vychytenej časti Starého mesta neďaleko Horského parku
POPIS Broker Consulting a.s. ponúka na predaj veľkometrážny 2-izbový byt o celkovej rozlohe 66 m2 v Starom Meste na Križkovej ulici neďaleko Horského parku. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo štyroch v tehlovom dome bez výťahu. Byt je vo veľmi udržiavanom pôvodnom stave a z časti prešiel v posledných piatich rokoch menšou ale kvalitnou rekonštrukciou - kompletne prerobená kúpeľňa a kuchyňa ako aj časť elektriny. Byt má vysoké stropy do 3 metrov a je výborne riešený - začína priestrannou vstupnou chodbou z ktorej sa ide do všetkých ďalších miestností. Obe izby sú nepriechodné a majú veľmi zachovalé pôvodné drevené parkety, v chodbe sa nachádza i menší sklad, ktorý je možné využiť aj ako šatník. Ďalej sa vstupuje do samostatnej kúpeľne s vaňou a umývadlom a rovnako aj do samostatnej toalety. Kuchyňa je veľká s novšou kuchynskou linkou so spotrebočmi - plynový sporák s elektrickou rúrou. Kuchyňa má ďlašiu samostatnú špajzu. Byt je výhodne dispozične riešený a je možné z neho urobiť plnohodnotný troj izbový byt kde v obývacej izbe by bol kuchynský kút. Orientácia okien je na dve svetové strany - východ a západ. Vchod do domu je momentálne v staršom stave ale sa plánuje v najbližších mesiacoch rekonštruovať, taktiež i fasáda domu. Náklady na správu bytového domu sú okolo 160 EUR/2 osoby. Byt sa predáva vyprataný, bez tiarch a je kúpou ihneď voľný. OKOLIE Táto nehnuteľnosť svojou polohou ponúka bývanie pre najnáročnejšieho klienta, keďže sa nacháda na skok od Horského parku, má výbornú dostupnosť do úplného centra mesta, taktiež aj na hlavnú vlakovú stanicu. Ďalej sa v okolí nachádza aj kompletná občianska vybavenosť - potraviny, trh, reštaurácie, banky, pošta, škôlky, detské ihriská, školy ale aj zastávky na MHD prípadne mestský obchvat mesta a napojenie sa na D1 alebo D2.
Bratislava I - Staré Mesto
214 500 €
Rekreačná chata Dobrohošť, oddych pri Dunaji
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu spolu s pozemkom v obci Dobrohošť. Parametre rekreačnej chaty: - dve nadzemné podlažia s celkovou úžitkovou plochou 91,5 m2 - dispozícia prvého podlažia: obývacia izba, samostatná kuchyňa s linkou a priestorom na jedáleň so vstupom na terasu spolu 30,9 m2 - dispozícia druhého podlažia: dve samostatné spálne s balkónom 18,5m2 a 11,2m2 - príslušenstvo: praktická kúpeľňa s toaletou 2,7m2, chodba 3,6m2 - pevné betónové základy a podpivničenie pod celou chatou 30,9 m2 - kúrenie elektrické, vlastná hlavná studňa a náhradná studňa a certifikovaná izolovaná žumpa 10m3 - prakticky vyriešený úložný priestor pod schodmi - cena je vrátane zariadenia, spotrebičov v chate, zariadení v pivnici/dielni a záhrade Parametre pozemku: - výmera 439 m2 - krásne upravená záhrada s altánkom - oddelenie od susedov plotom - vybudované parkovacie státie - pozemok nie je v prenájme, ale priamo v osobnom vlastníctve a súčasťou predaja Susedia spolu vychádzajú výborne. Chata spolu s pozemkom je dlhodobo udržiavaná s pravidelnými investíciami do rekonštrukcie vrátane výmeny strechy, výmeny obloženia chaty, zateplenia a obloženia základov. Výsledná dohodnutá cena je vrátane celého právneho servisu, administratívnych služieb na katastri, vrátane správnych poplatkov. Zároveň Vám bezplatne môžeme preveriť a zabezpečiť financovanie kúpy. V prípade Vášho záujmu sa teším na obhliadky s Vami.
Dobrohošť
163 000 €
1 4 5 6 7 8 9 10 11 12