Na predaj 5 izbový rodinný dom v Ráztoke pri Brezne
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný 5-izbový dom v obci Ráztoka. Rodinný dom je zhotovený z pálenej tehly so sedlovou škridlovou strechou. Okná sú vymenené za plastové. V dome prebieha rekonštrukcia, ktorú je potrebné dokončiť. Dispozícia : Prízemie: tvorí chodba, kuchyňa so špajzou, obývačka, kúpeľňa s toaletou, kotolňa na pevné palivo, sklad. Prvé poschodie: tvorí predizba, dve izby, kuchyňa spojená s obývacou izbou, kúpeľňa a toaleta (nová plávajúca podlaha, znížené stropy). Na pozemku okrem domu stoja dva samostatné objekty: garáž a kôlňa. Dom je napojený na kanalizáciu v obci. Pozemok za domom je svahovitý, slnečný a má krásny výhľad na les s výmerou 563 m2. V strede je čiastočná rovinka vhodná na oddych alebo pre budúci altánok. Rodinný dom je situovaný v centre obce Ráztoka a jeho poloha je v takmer rovnakej vzdialenosti či do Banskej Bystrice alebo do Brezna, cca do každého zo spomínaných miest sa dostanete za cca 15 minút. Ak hľadáte nehnuteľnosť mimo mesta, ktorú si môžete dokončiť podľa vlastných predstáv, tak je táto ponuka pre Vás ako stvorená. V prípade záujmu o obhliadku ma prosím neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0908 122 009. S financovaním predmetnej nehnuteľnosti a rovnako aj s návrhom na jej rekonštrukciu Vám radi pomôžeme prostredníctvom našich certifikovaných finančných poradcov a architektov.
Ráztoka
135 000 €
8-izbový RD, BAZÉN, DVOJGARÁŽ v Rovinke
Spoločnosť Broker Consulting ponúka na predaj 8-izbový 2-podlažný RD s bazénom, ktorý sa nachádza v tichej lokalite rodinných domov v zabývanej časti Bratislava- Rovinka. Dom disponuje podlahovou plochou 400 m2, zastavaná plocha je 246 m2 a je situovaný na veľkorysom pozemku o rozlohe 742 m2. Tento rodinný dom môže byť nielen domovom, ale aj investičnou príležitosťou. Dvojgaráž s priamym prístupom k obytnej časti je lákadlom pre náročných klientov. Elegantné drevené dvere, okná a schodisko vytvárajú dojem luxusu a štýlu, čo je ideálne pre podnikateľov hľadajúcich prestížne sídlo, alebo pre rodinu, ktorá ocení motív dreva, ako hlavný a určujúci prvok. Bazén v záhrade a altánok sú ideálnymi miestami na oddych po náročnom dni. Samostatný vstup na pozemok je aj cez bránu s možnosťou ďalšieho parkovania, taktiež je možné parkovať po celej dĺžke domu. Dispozícia domu: 1.NP: - 2 samostatné izby - obývacia izba - kuchyňa s jedálňou a výstupom k bazénu - samostatné WC s umývadlom a bidetom - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom - šatník - technická miestnosť - vstup do dvojgaráže - schodisko 2.NP: - 5 samostatných izieb - 2 šatníky - kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlo a WC - galéria pred vstupom na loggiu Lokalita: Pokojné prostredie v Rovinke s dobrou občianskou vybavenosťou. Výhodou je aj veľmi dobre dopravné napojenie na D4 a R7. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, reštaurácia a obchody. Vyžiadajte si cenovú ponuku a objavte možnosti tejto unikátnej nehnuteľnosti . V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy nehnuteľnosti. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho servisu.
Rovinka
579 000 €
PREDAJ - LUXUSNÝ 2-izbový byt v NOVOSTAVBE – Dúbravka
Nechajte sa uniesť komfortom nášho štýlového 2-izbového bytu v Dúbravke, ktorý spája moderný dizajn s vysokým štandardom vybavenia. S výmerou 60.24 m2 ponúka ideálny priestor pre váš pohodlný a elegantný životný štýl. K bytu prislúcha pivnica a loggia. Nachádza sa na 3/5 poschodí s výťahom. Štýlový interiér: - drevené podlahy - talianske umývateľné tapety na stenách - kryštálový luster - v chodbe štýlová talianska dlažba Kuchyňa prepojená s obývacou časťou : - úplne nová kuchynská linka s moderným dizajnom s kvalitnými spotrebičmi - sedacia súprava - jedálenský stôl so stoličkami - výstup na loggiu s krásnym výhľadom Spálňa: - priestranná spálňa s veľkým úložným priestorom Kúpeľňa: - moderne vybavená kúpeľňa s vaňou a toaletou, elegantné a funkčné dizajnové prvky Okolie: - tichá lokalita v Dúbravke s príjemným okolím - výborná dostupnosť - obchody, služby - detské ihriská, workout zóna na posilňovanie - príroda a zeleň na dosah ruky, môžete si užívať prechádzky a oddych - na skok sa nachádza nákupné centrum BORY MALL - rýchla dostupnosť do centra mesta aj na obchvat. Byt sa predáva kompletne zariadený - je súčasťou ceny a kúpou voľný. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy nehnuteľnosti a získania najvýhodnejších podmienok k vybaveniu Hypotekárneho úveru.
Bratislava IV - Dúbravka
223 000 €
Predaj 3 izbového bytu na začiatku Petržalky
Ponúkame na predaj 3 izbový byt na Blagoevovej ulici v Petržalke. Byt sa nachádza na 9. poschodie z 12. Dispozičné riešenie bytu: Vstupuje sa do chodby, ktorá vedie ďalej do bytu. Hneď po pravej strane sa nachádza vstup do obývačky. Chodba prechádza do haly, v ktorej sú dvere do detskej izby, kuchyne, toalety a kúpeľne a spálne. Rovnako sa tu nachádza aj vstavaná skriňa. V spálni je ďalšia vstavaná skriňa, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru a východ na loggiu. Kuchyňa je vybavená praktickou kuchynskou linkou s kombinovaným sporákom. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2016 – kúpeľňa a kuchyňa, plastové okná, plávajúce podlahy a dlažba. Bytovka prešla kompletnou rekonštrukciou- zateplenie fasády, nová strecha, výťahy aj rozvody. Celková úžitková plocha bytu: 71.90 m2 Plocha bytu: 69,65 m2 Plocha pivnice: 2,25 m2 Plocha loggie: 5,1 m2 Okolie bytovky má veľmi dobrú občianskú vybavenosť a skvelú dostupnosť do centra mesta. Ak Vás moja ponúka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke. Uvedená cena je vrátane provízie Realitnej kancelárie. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, kúpnych zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, správny poplatok na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie.
Bratislava V - Petržalka
210 000 €
Nízkoenergetický RD NATEO III
Jednopodlažný nízkoenergetický RD sa nachádza v malebnej obci Abrahám na pozemku o rozlohe 510 m2. Je napojený na všetky inžinierske siete, ako verejný vodovod, kanalizácia, elektr. rozvody a pevný internet s TV. Internetové pripojenie zatiaľ DSL a v krátkej dobe optika. Výstavba už bola zahájená. Príjemné teplo v dome zabezpečuje podlahové vykurovanie tepelným čerpadlom voda/vzduch. /V prípade záujmu je možné rozšíriť kúrenie aj o chladenie./ V dome sa bude nachádzať inteligentné ovládanie svetla a kúrenia. Ďalej sa vybuduje predpríprava inteligentného ovládania žalúzii, rekuperácie a zavlažovania. Dispozične RD pozostáva: z kuchyne s jedálňou spojenej s obývacou izbou, z dvoch izieb a spálne, z dvoch kúpeľní s WC, jedného samostatného WC pre návštevy, šatníku, technickej miestnosti s práčovňou, komory a predsiene a v exteriéry disponuje dvomi terasami. Pri dome sa nachádza prístrešok s dvomi parkovacími miestami. Prístupová cesta k domu bude cez súkromnú spevnenú plochu, ktorá bude ukončená inteligentnou rampou s možnosťou diaľkového ovládania z auta, alebo ovládania priamo z domu. Podlahy interiéru tvoria kombinácia parkiet a dlažby. Okná budú plastové trojsklo, so sedemkomorovým profilom a dvere s obložkovými zárubňami. Kúpeľňa tvorí neoddeliteľnú súčasť domu a preto boli v tomto dome navrhnuté dve kúpeľne a to rodičovská so sprchovým kútom spolu s WC a druhá pre deti s vaňou spolu s WC. Tretie WC určené pre návštevy je samostatné pri hlavnom vstupnom vchode do domu. Múry RD budú zhotovené buď z betónových tvárnic obložených na každej strane 15 cm polystyrénom, alebo s tvárnic Ytong na ktorom bude izolácia 15 cm polystyrén. V cene nehnuteľnosti je oplotenie v trojkombinácii bariérového, gabionového a pletivového systému. Podkrovie RD je zatiaľ plánované ako neobytné na skladovacie priestory, ale v prípade včasného záujmu kupujúceho je tu možnosť prestavby na obytné. Vtedy by bola izba za deliacou nosnou stenou zmenená na schodisko. Materiál použitý na strechu resp. krov je drevo a krytina škridla. Pri výstavbe domu je možná spolupráca budúceho majiteľa so stavebníkom a je možné dohodnúť určité zmeny týkajúce sa úprav stavby napr. dobudovanie podkrovia. V obci Abrahám sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Obec má ideálnu polohu pre oddych a Vaše súkromie a na druhej strane poskytuje rýchle napojenie na diaľnicu D1 ktorá je vzdialená 11 km. Cena rodinného domu vo výbave štandard na kľúč je 299 940 s DPH. Zabezpečujeme komplexný servis okolo nehnuteľnosti. V prípade potreby vieme Vašu budúcu nehnuteľnosť prefinancovať prostredníctvom HÚ, ktorý vybavíme pre Vás zdarma. Všetky tieto služby sú zahrnuté v cene nehnuteľnosti. Začiatok výstavby: 7.6.2022
Abrahám
299 940 €
2 izbový apartmán, predaj, Donovaly
Spoločnosť Broker Consulting ponúka na predaj 2 izbový apartmán na Donovaloch ku ktorému prislúcha aj parkovacie miesto. Tento apartmán s dvoma balkónmi a výmerou 59 m², ktorý sa nachdáza na 3 poschodí je ideálny pre tých, ktorí hľadajú celoročné ubytovanie v krásnom horskom prostredí. Popis nehnuteľnosti: Lokalita: Donovaly, Slovensko Typ nehnuteľnosti: Apartmán Počet izieb: 2 Výmera: 59 m² Poschodie: 3 zo 4 Kryté parkovacie miesto v cene. Výhody nehnuteľnosti: Priestranné izby: Veľká obývacia miestnosť spojená s kuchyňou pre spoločné večery. Priestranná spáleň s dostatočne veľkým úložným priestorom. Dva balkóny: Krásny výhľad na reliéf Nízkych Tatier a okolitú prírodu získate aj vďaka umiestneniu na treťom poschodí. Skvelá pozícia: Nachádza sa v tichej a pokojnej lokalite priamo pri lyžiarskej trati, čo robí tento apartmán ideálnym pre milovníkov zimných športov ale na svoje si prídu aj nadšenci horskej cyklistiky počas letných mesiacov. Vybavenie objektu ponúka možnosť využitia bazénu a sauny. Tento apartmán je ideálnym miestom na relaxáciu a užívanie si horského prostredia. Nezmeškajte túto príležitosť a zarezervujte si obhliadku ešte dnes!
Donovaly
198 000 €
SKOLAUDOVANÉ!!! NOVOSTAVBA 5-izbový RD, 2 KÚPEĽNE, ZÁHRADA, PARKOVANIE pre 2 autá
Ponúkame Vám skolaudovaný moderný 5-izbový rodinný dom s dokončenými záhradnými úpravami, trávnik, závlaha, studňa, vydláždená terasa a vlastné parkovacie státie pre 2 vozidlá, nachádzajúci sa v pokojnom prostredí Podunajských Biskupíc. BONUS: • automatická kosačka na trávnik • príprava pre autonabíjačku pri parkovacom státí • príprava pre fotovoltaiku • príprava pre kanálovú klimatizačnú jednotku • možnosť úložného priestoru v podkroví domu • príprava pre exteriérové skryté žalúzie vo fasáde Možnosť odpočtu DPH! Možnosť dokončenia do štandardu v sume 21.000 Eur. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: • 5- izbový rodinný dom /súčasť dvojdomu/ • Úžitková plocha : 104 m2 + terasa 23 m2 +2 parkovacie miesta • Plocha pozemku : 267 m2 • K domu prislúcha súkromná prístupová komunikácia Vstup na pozemok je chránený elegantnou posuvnou bránou na diaľkové ovládanie. Pozemky susedných domov sú oddelené oplotením a živým plotom, čo zabezpečuje súkromie a bezpečnosť. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. NP: • vstupná chodba s priestorom na vstavaný šatník • kúpeľňa s WC a technickou miestnosťou • centrálna chodba, úložný priestor – tzv. sklad pod schodmi • samostatná izba s využitím na HOME OFFICE, alebo hosťovská izba s východom na vonkajšiu terasu • obývacia izba prepojená s kuchyňou, jedálňou a východom na terasu 2. NP: • 3 samostatné nepriechodné spálne • priestranná kúpeľňa • samostatné WC • úložný priestor v podkrovnom priestore TECHNICKÉ PREVEDENIE: • obvodové a vnútorné nosné steny sú zrealizované z tehly hrúbky 300 mm a 150 mm, zateplenie EPS • teplovodné podlahové kúrenie s prietokovým ohrevom vody • okná sú plastové 6-komorové s izolačným 3-sklom • komplet elektroinštalácia s prípravou pre alarm, internet, TV v každej izbe, príprava pre záhradné osvetlenie • predpríprava pre fotovoltaiku • strecha sedlová, strešná krytina Mediteran • dom ma prípravu na kanálovú klimatizáciu na 2.NP a pre nástennú jednotku 1.NP • všetky izbové okná majú prípravu na exteriérové žalúzie s elektrickým ovládaním • napojenie na IS: mestský vodovod, kanalizáciu, elektriku, plyn, optický kábel Bližšie informácie vám radi poskytneme pri osobnej obhliadke. • V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádzajú vyhľadávané Gymnázium Federica Garciu Lorcu /100m/ a súkromná anglická škôlka, základná škola a gymnázium Galileo School/300m/, ktoré sú ideálnym miestom pre kvalitné vzdelávanie vašich detí. • Ideálna lokalita: Pokojné a bezpečné bývanie s plnou občianskou vybavenosťou /školy, škôlky, nemocnica, obchody ,MHD......všetko pár minút pešo/, rýchla dostupnosť do centra Bratislavy/10 min./ na obchvaty D4/D7 aj na diaľnicu D1. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho servisu.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
338 000 €
Pozemok na predaj
Spoločnosť Broker Consulting a.s. vám ponúka na predaj pozemok určený na stavbu rodinného domu v katastrálnom území Šajdíkove Humence. Pozemok je situovaný v rezidenčnej časti Penati golf rezortu. Rezort ponúka okrem toho najkvalitnejšieho golfu aj skvelú gastronómia a pokojné prostredie v objatí borovicového lesa. Výmera: 774 m2 IS siete: kanalizácia, voda, elektrina, internet. Vlastníctvo: PO Pozemok je umiestnený na konci slepej ulice, čo maximalizuje pocit súkromia V cene pozemku je zahrnutá aj projektová dokumentácia. Projekt bude vypracovaný na mieru pre kupujúceho. Cena pozemku je uvedená bez Dph. V prípade ak vás naša ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať a dohodnite si stretnutie.
Šajdíkove Humence
170 000 €
Predaj chaty/chalupy v Reci
V obci Reca ponúkam na predaj romantickú 4i chatu/chalupu/rekreačný domček s úžitkovou plochou 103m2 a s krásnym pozemkom plným úžitkových stromov o celkovej výmere 493m2. Rodinný dom sa nachádza na hlavnej ceste v srdci obce Reca. Aj vďaka jeho úžasnej polohe ste na Seneckých jazerách autom za 2-3 min a bicyklom za 10min. V prípade vážneho záujmu, dohoda na cene možná. DISPOZICIA Vstupná chodba je spojená s kuchyňou, ktorá je prepojená s priestrannou obývacou izbou a kúpeľňou so sprchovým kútom a toaletou. Z kuchyne je vstup do ďalších priechodných troch izieb. Domček prešiel čiastočnou rekonštrukciou, kde bola robená nová strecha, vonkajšie hliníkové rolety z prednej časti domu, nová toaleta. OKOLIE: Nachádza sa v lokalite s výbornou, kompletnou občianskou vybavenosťou, škola , škôlka, MHD s dobrou dostupnosťou do Senca len 2km, kam je výborná a rýchla dostupnosť aj bicyklom. Výhodou je, že obec má aj vlakovú zástavku. Ponuka bývania je ideálnou voľbou pre mladý pár, prípadne rodinu s deťmi. Výhodou nehnuteľnosti je, že si ju nový majiteľ môže prerobiť podľa vlastných predstáv. Dom je ihneď voľný a obývateľný. V cene sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Exkluzívny predaj je zárukou maximálneho komfortu bez zbytočným starostí. Vieme zabezpečiť predaj vašej nehnuteľnosti a zároveň vám zmluvne garantujeme kúpu ďalšej nehnuteľnosti. PREDÁVAJTE S ,,NAMI,,
Reca
169 000 €
Na predaj 2 izbák v novostavbe s pivnicou a parkovaním v garáži - Jégeho alej
POPIS Broker Consulting exkluzívne ponúka na predaj moderný, štýlový 2 izbový Apartmán vo vyhľadávanej lokalite Jégeho alej. Nachádza sa v tichej lokalite na 7. nadzemnom podlaží s orientáciou na východ. Celková plocha Apartmánu je 57,77 m2 + plocha balkóna 4,97 m2 + plocha pivnice 4,88 m2. DISPOZÍCIA - vstupná hala - komora/šatník - kúpeľňa s vaňou a WC - spálňa - obývačka s kuchyňou a východom na balkón Apartmán sa predáva kompletne zariadený ako na fotkách a prislúcha k nemu i vlastné parkovacie státie na -1. podlaží v garáži. Možnosť dokúpiť v cene 25.000,- EUR. Nehnuteľnosť je bez tiarch a je kúpou ihneď voľná. Možosť čerpania HÚ do výšky 80 %, možnosť zriadenia trvalého pobytu. GARANCIA V cene sú započítané komplexné právne služby súvisiace s predajom nehnuteľnosti (advokátom autorizovaná kúpna zmluva) + správne poplatky na katastri. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a zabezpečíme najvýhodnejšíu ponuku hypotekárneho úver šitú na mieru kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške naspäť. OKOLIE Táto lokalita má skvelú občiansku vybavenosť, keďže sa nachádza len pár metrov od populárneho nákupného centra CENTRÁL ako aj mestského trhoviska Miletička. V okolí sa nachádzajú mnohé školské a predškolské zariadenia. V blízkosti sa nachádza hokejový štadión, tenisový štadión ale aj futbalový štadión ako aj vonkajšie kúpalisko Delfín a množstvo parkov. Detské ihrisko je doslova za rohom, len pár minút chôdze od novostavby. Lokalita ma výborné dopravné napojenie pre cyklistov, šoférov áut ako aj užívateľov MHD (autobusy, trolejbusy ako aj električku).
Bratislava II - Ružinov
294 900 €
Na predaj 4-izbový rodinný dom, Čermáň
V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dom na Čermáni o rozlohe 123m2 na rovinatom pozemku o výmere 880 m2. Dom je z časti podpivničený, pivnica má plochu 40 m2. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete, voda, elektrina, plyn a kanalizácia. Na pozemku sa tiež nachádza funčná garáž na jedno auto. Dom bol postavený v 70-tych rokoch a má vymenené okná. Je suchý, bez vážnejších nedostatkov, má škridlovú strechu. Veľkou výhodou domu, okrem veľkého pozemku, je možnosť prerobenia podľa vlastných predstáv. Dom je momentálne využívaný na podnikanie. Lokalita: Bývanie v mestskej časti Čermáň má naozaj veľa výhod a benefitov ako napr. blízkosť centra mesta (5 minút autom), výborná dostupnosť do celej Nitry ako aj na diaľnicu R1 (3 minúty), kompletná občianska vybavenosť (škôlky, základné školy, stredné školy, pošty, obchodné reťazce, kiná, športoviská, reštaurácie. Veľmi obľúbené miesto je mestský les Borina, ktorý ponúka novovybudované cyklotrasy a chodníky. Táto lokalita ponúka všetko, čo potrebujete ku kvalitnému životu. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri, poplatky za overenie podpisov u notára a tiež bezplatné poradenstvo pri vybavovaní hypotekárneho úveru. Koniec výstavby: 30.1.1974
Nitra
222 900 €
Znížená cena !!! Na predaj krásny bezbariérový 2 izbový byt v centre Zvolena
Ponúkame na predaj krásny 2 izbový byt v centre Zvolena s bezbariérovým prístupom a praktickým šatníkom. V byte prebehla tento rok kompletná rekonštrukcia. Jeho výmera je 47,64 m2 vrátane pivnice. Vzhľadom na jeho veľmi dobrú dispozíciu a citlivo zvolený interiér byt pôsobí priestranným dojmom. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, kuchyne, obývačky a spálne so šatníkom. Výhľad bytu je orientovaný do dvora bytového domu, čo mu zabezpečuje pokojné a nerušené bývanie. Nakoľko sa byt nachádza na prízemí a bytový dom nemá pri vstupe žiadne schodisko, tak môžeme tento byt považovať za byt s bezbariérovým prístupom. Parkovanie je bezproblémové a je možné pri bytovom dome.
Zvolen
115 000 €
PREDAJ
VÝRAZNÁ ZĽAVA!!! Broker Consulting Vám ponúka na predaj posledné štyri 5izbové domy s celoročným využitím v novovybudovanej štvrti Senec JUH, Čierna voda. DISPOZÍCIA: 5izbového bungalovu: – zastavaná plocha 158 m2 – úžitková plocha 126 m2 + terasa – kuchyňa s jedálenskou časťou a obývačkou, vstup na terasu a záhradu, 4 spálne, kúpeľňa (vaňa + sprcha) s WC, samostatné WC, špajza, technická miestnosť/sklad chodba, zádverie, terasa, 3 parkovacie miesta, záhrada. – tehlové obvodové steny hrúbka 300 mm, – vnútorné omietky vápenno-cementové, – vymaľované na bielo, – zateplenie hrúbka 200 mm, bielo – šedá exteriérová omietka, – kompletná vnútorná silnoprúdová elektroinštalácia s rozvodnou skrinkou ukončená vypínačom a zásuvkou bielej farby – slaboprúdová inštalácia v obývacej izbe, – plynová prípojka aj v kuchyni, – kompletné rozvody podlahového kúrenia na vodný systém a ohrevu TÚV, – lokálne REKUPERAČNÉ JEDNOTKY, – podlahy v rodinnom dome ukončené poterom, – vstupné plastové dvere, – biele plastové okná s izolačným trojsklom, – šikmá strecha s krytinou vo farbe antracit, -odkladací priestor na povale – plynový kotol so zásobníkom teplej vody, – príprava na alarm, – energetický certifikát A. – za domom predpríprava na terasu, – pozemok: podľa konkrétneho bungalovu – spevnené plochy pred domom vo forme betónovej dlažby pre 3 osobné automobily. – prístupová cesta betónová – 3x parkovacie miesto ŠTANDARD RD: Kúpna cena je za stav holodom, po dohode je možná dohoda na všetky práce a dodávky pre ukončenie stavby do štandardu. – kuch. linka – interierové dvere, – podlahové krytiny – sanita obklady v kúpeľni a WC. PONUKA posledných 4 RODINNÝCH DOMOV 1. RD pozemok 463 m2: 158 m2 2. RD pozemok 477 m2: 158 m2 3. RD pozemok 477 m2: 158 m2 4. RD pozemok 487 m2: 158 m2 Kontaktujte ma a dohodneme osobné stretnutie a zodpoviem vám na každú otázku. DOPRAVA: Výborná dostupnosť autom vďaka diaľnici D1. 30 minút do Bratislavy, blízko do Trnavy 30 min, do Nitry 45 min. Výhodou je dobrá dostupnosť do hlavného mesta s možnosťou využitia autobusovej a vlakovej dopravy priamo zo Senca. LOKALITA: Novovybudovaná lokalita JUH-Čierna Voda je vhodná pre príjemné bývanie neďaleko centra mesta Senec. Okresné mesto Senec ponúka širokú ponuku kultúrno-spoločenských a športových podujatí, rekreačných zážitkov na Slnečných jazerách, takže o plnohodnotné využitie voľného času sa netreba obávať. V meste je kompletná občianska vybavenosť – materské, základné a stredné školy, zdravotné stredisko, supermarkety, kultúrne stredisko. https://youtu.be/U5-KpPomuqo?si=-_EH-fjA0PYWbE_P Kontaktujte ma a dohodneme osobné stretnutie a zodpoviem vám na každú otázku. Zabezpečujeme FINANCIE-REALITY-SPOLU, komplexný servis pri predaji nehnuteľnosti. Kúpu vašej novej nehnuteľnosti viete prostredníctvom Broker Consulting-u financovať HÚ, poistiť vás a váš majetok a to všetko vybavíme pre vás zdarma. Všetky tieto služby sú zahrnuté v cene nehnuteľnosti.
Senec
289 900 €
Predám novostavbu rodinného domu v radovej zástavbe
Broker Consulting Vám ponúka na predaj krásny dvojpodlažný nízkoenergetický RD 4 a 5 izbový RD v novej lokalite rodinných domov s názvom "Záhradky" v Senci, v širšom centre mesta. Má vynikajúcu dostupnosť do centra . Školy, škôlky, úrady, pošta, banky aj pešia zóna sú v dostupnosti 10 minút chôdze. Celá výstavba je koncipovaná formou radových rodinných domov, avšak architektonické a dispozičné riešenie je navrhnuté tak, aby mali domy parametre samostatne stojacich domov POPIS INTERIÉRU nehnuteľnosti: prízemie:- chodba : predsieň, kuchyňa, obývacia izba s jedálenskou časťou, terasa, spálňa alebo izba kúpeľňa spolu s toaletou, technická miestnosť , schodisko 1.poschodie:- 5 izbový RD – chodba, tri spálne , sklad alebo šatník, kúpeľňa, samostatná toaleta, terasa , výstup na terasu je z chodby 1.poschodie:- 4 izbový RD - chodba, dve spálne , izby, dva priestory, kúpeľňa s toaletou, terasa - 116 m2 úžitkovej plochy / 4 izbový dom - 125 m2 úžitkovej plochy / 5 izbový dom - každý dom má vlastnú stenu hrubú 300 mm, medzi múrmi je izolácia hr. 50 mm POPIS EXTERIERU nehnuteľnosti: - 287 m2 rozloha pozemku (spolu s plochou domu) -25 m2 plánovaná plocha terasy na prízemí a 15 m2 na prvom poschodí -2 parkovacie státia pred domom 58 m2 spevnená plocha - inžinierske siete : elektrina, mestská voda, kanalizácia, optický kábel - na terase na poschodí mrazuvzdorná protišmyková dlažba a zábradlie - oplotenie zadnej a bočnej strany pozemku - pred domom zámková dlažba - kontaktný zateplovací systém 150 mm z minerálnej vlny - plastové okná – izolačné trojsklo - ohrev teplej úžitkovej plochy, elektrický kotol Protherm - podlahové vykurovanie vodné - vápenno-cementové omietky - vymaľované na bielo -vstupné dvere - WC konštrukcia Geberit 2x - Kompletné dokončenie vypínačov a zásuviek Výhody nehnuteľnosti : -Pešia dostupnosť do centra mesta - nová ulica radových rodinných domov -možnosť prispôsobenia a úpravy využitia podľa svojich predstáv - terasa -lokálna rekuperácia v každej obytnej izbe, vonkajšie žalúzie ovládané el. pohonom a 2x príprava na klimatizáciu -dvojitá stena medzi domami -prechod na pozemok zabezpečený podchodom na prízemí -súkromie od okolitej zástavby Cena za 4 izbovú verziu 285 000 Eur Cena za 5 izbovú verziu 309 000 Eur Pozrite si video nehnuteľnosti: https://youtu.be/PQKTvkRKfAI?si=qD2YG-0t8foPR3dx Kontaktujte ma a dohodneme osobné stretnutie a zodpoviem vám na každú otázku. Zabezpečujeme FINANCIE-REALITY-SPOLU, komplexný servis pri predaji nehnuteľnosti. Kúpu vašej novej nehnuteľnosti viete prostredníctvom Broker Consultingu financovať HÚ, poistiť vás a váš majetok a to všetko vybavíme pre vás zdarma. Všetky tieto služby sú zahrnuté v cene nehnuteľnosti.
Senec
285 000 €
Predaj, Meštianský dom v centre mesta Kežmarok aktuálne využívaný ako reštaurácia
Predám rodinný dom v historickej části mesta Kežmarok. Nehnuteľnosť je aktuálne v prevádzke ako reštaurácia s denným menu a spoločenskými priestormi pre firemné akcie. V prípade záujmu môže byť nehnuteľnosť využívaná naďalej ako reštaurácia s celým vybavením alebo podľa vlastnej predstavy. Podpivničený meštianský dom sa nachádza v centre mesta. V roku 2022 bola rekonštrukcia fasády, v roku 2008-2009 podkrovia a v roku 2001 prízemia. Objekt je lákadlom nie len pre návštevníkov kežmarského hradu, ale aj pre miestnych vďaka domácej kuchyni. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 222 m2. Prízemie o rozlohe 160 m2 sa momentálne využíva ako reštaurácia. Pri vstupe do budovy po pravej strane nájdete salónik, po ľavej strane reštauračnú čásť s výčapom a vstupom na terasu, kuchyňu, zázemie a sanitu. Podkrovie o rozlohe 156 m2 aktuálne pozostáva z piatich miestností. Odbytový priestor o rozlohe 79 m2, kancelária 13 m2, manipulačný priestor 16 m2, šatňa 9 m2, prípravňa 7 m2, sklad 5 m2, bar 11 m2, chodba zázemia 3 m2 a toalety. Informácie o nehnuteľnosti: - meštianský dom, - druh chránenej nehnuteľnosti - pamiatková rezervácia, - užitková plocha prízemie 160 m2 + 156 m2 podkrovie + pivnica približne 30 m2, - terasa, - kompletné vybavenie pre podnikanie v gastre. Cena je vrátane provízie, overenia bonity. Tešíme sa na Vás na obhliadke.
Kežmarok
dohodou
Na predaj zrekonštruovaný 2 izbový byt s 2 pivnicami vo Zvolene na Borovianskej ulici !!!
Ponúkame Vám exkluzívnu príležitosť vlastniť 2-izbový byt vo Zvolene, na Borovianskej ulici, s veľmi peknou a komplexnou rekonštrukciou. Tento unikátny byt sa nachádza na 1. poschodí a má výmeru 61 m2. Vlastnosti bytu: Lokalita: Zvolen, Borovianska ulica Poschodie: 1. poschodie Výmera: 61 m2 Kompletná rekonštrukcia 3 izby (pôvodné 2 izby súčasní majitelia vkusne predelili skriňou na vytvorenie detskej izby) 2 pivnice Mesačné náklady vo výške 243,-€ vrátane energií Popis: Tento byt ponúka štýlový a funkcionalný priestor s veľmi vkusnými úpravami, ktoré ho robia jedinečným. Súčasní majitelia si predelili pôvodnú spálňu elegantnou skriňou, čím vznikla priestranná a útulná detská izba. Celkový dojem bytu je tak ešte príjemnejší a prispôsobený potrebám moderného bývania. Okrem toho môžete využívať 2 pivnice, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru pre vaše veci. Mesačné náklady sú vo výške 243,-€ vrátane energií. Borovianska ulica je známa pokojným prostredím a súčasne poskytuje výbornú dostupnosť k obchodom, reštauráciám a verejnej doprave. Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom zabezpečuje, že vždy nájdete miesto pre svoje vozidlo. Ideálne pre tých, ktorí ocenia jednoduchý prístup a pohodlie. Tento byt je ideálny pre rodinu či páry, ktoré ocenia kvalitné bývanie s dotykom originality. Nechajte sa očariť touto ponukou a zabezpečte si svoj nový domov ešte dnes!
Zvolen
119 900 €
Na predaj rodinný dom, Banská Štiavnica
Ponúkame na predaj rodinný dom na rekreačné účely v obci Beluj, v okrese Banská Štiavnica. Nehnuteľnosť má úžitkovú rozlohu 70 m2s pivničnými priestormi o výmere 2 m2 a s rozlohou pozemku 1258 m2. Dom je vhodný na trvalé bývanie a rekreáciu. Dom pozostáva z priedomia, kúpelne, kuchyne a dvoch samostatných izieb. V kúpeľni je: vaňa, umývadlo a WC. Kúrenie v pieckach je drevom. Podlahy v rodinnom dome sú drevené, drevené dvere a trámy, pôvodné drevené okná. Na pozemku sa nachádza dreváreň, letná kuchyňa,, pivnica a dielňa, studňa, žumpa, elektrika. Pozemok je mierne svahovitý s ovocnými stromami. Obec sa nachádza v blízkosti dedinky Počúvadlo. Obec Beluj je dedina zameraná na rekreačné bývanie a oddych. Je situovaná v blízkosti Štiavnických vrchov. V obci premáva autobusová doprava, sú tu potraviny. Je to energetická trieda G.
Beluj
73 000 €
IDEALNY POZEMOK na výstavbu chaty s výmerou 2548m2
Realitná spoločnosť Broker Consulting ,a.s. exkluzívne ponúka pozemok s rozlohou : 2548 m2 na stavbu rekreačnej chaty v žiadanej oblasti CHOTÁR - Nová Baňa . Pozemok nadobudol uznesenie územného plánu obce za účelom plánovanej výstavby 1 rekreačnej chaty do 80 m2 alebo bývanie v hospodárskych usadlostiach / rodinných domoch so zastavanou plochou do 200 m2. Pozemok je udržiavaný – kosený s vlastnou studňou (hĺbka 3m) Prístupová cesta - poľná Odporúčam pozrieť video, aby ste ste mali predstavu o pozemku LOKALITA Chotár v Novej Bani je kľudnou lokalitou mesta situovanou v peknom prírodnom prostredí a dostupnosťou do centra mesta do 10 minút autom. Ďalej umožňuje krásne turistické prechádzky, zbieranie hríbov, v lete cca 12minút ísť k jazeru Tajch autom, v zime cca 8minút autom od lyžiarskeho strediska Drozdovo. Nová Baňa je vybavená s kompletnou občianskou vybavenosťou pre obyvateľov a návštevníkov (úrady, banky, kostoly, lekári, ZŠ, MŠ, firmy, sieť obchodov a služieb, športovísk a i.) a vynikajúcou dostupnosťou na diaľnicu R1 (Nitra 35 min., Levice 25 min., Bratislava 1 h 25 min.) Spoločnosť Broker Consulting a.s., ponúka riešenie pri hľadaní Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečujeme právny servis a poradenstvo v oblasti realít, vrátane financovania a poistenia. Typ makléra: výhodná kúpa pozemku na výstavbu chalupy podľa vlastného vkusu , alebo na celoročné bývanie v krásnom -tichom prostredí .
Nová Baňa
54 990 €
2 izbový byt v Liptovskom Mikuláši - Nábrežie na predaj
Broker Consulting ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2-izbový byt na Nábreží Aurela Stodolu v Liptovskom Mikuláši. Byt sa nachádza na 7. poschodí, v zateplenom, panelovom bytovom dome s výťahom. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2020, ktorá zahŕňa výmenu plastových okien, jadro, podlahy, znížené stropy, novú elektroinštaláciu, bezpečnostné vchodové dvere. Ponúka úžitkovú plochu 50 m2. Byt má kúpeľňu so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. K bytu prislúcha taktiež pivnica o veľkosti 2 m2 a balkón, ktorý má 3 m2. Kúrenie je zabezpečené zemným plynom cez radiátory. IS: voda, kanalizácia, elektrika, plyn. Energetický certifikát predložený nebol. Samozrejmosťou je parkovacie miesto priamo pred bytovým domom. Mesačné náklady predstavujú cca 200€. Byt sa dá využiť, či už na bývanie alebo za účelom investície. Vďaka skvelej lokalite bytový dom disponuje širokou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú obchody, škola, škôlka, reštauračné zariadenia, kaviarne, lyžiarske strediská, Aquapark, Liptovská Mara, turistické trasy a podobne. Lokalita: Liptovský Mikuláš • kompletná občianska vybavenosť • jasle, materská, základná, stredná odborná škola a tiež gymnázium v meste • množstvo turistických atrakcií • skvelá infraštruktúra (vlaková, autobusová doprava, diaľnica) • 4km Aquapark Tatralandia, 15km Jasná – Nízke Tatry, 17km Bešeňová V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Liptovský Mikuláš
dohodou
Novostavba rodinného domu na pozemku 679m2
Broker Consulting ponúka možnosť výstavby novostavby 4 izb. RD so zastavanou plochou 183m2 vrátane terasy a prístrešku pre auto, na pozemku o celkovej výmere 679m2 a šírkou 24m na okraji obce Malé Leváre s výbornou dostupnosťou do Malaciek aj Bratislavy. RD uspokojí nároky na bývanie 4-6 člennej rodiny. Obývacia izba s kuchyňou, je riešená veľkopriestorovo a svojim bezbariérovým riešením je dom vhodný aj pre bývanie osôb so zníženou pohybovou schopnosťou. Tepelné čerpadlo, kvalitné stavebné materiály, predpríprava na krb a fotovoltiku, možnosť realizácie zelenej strechy sú zárukou minimálnych prevádzkových nákladov. RD bude napojený na elektrinu, obecnú vodu a vodovod, plyn je v prípade potreby na hranici pozemku. Ponúka sa v štádiu holodom s možnosťou dokončenia na kľúč v spolupráci s našou interiérovou architektkou. Lokalita ponúka pokojnú atmosféru v zástavbe rodinných domov a neobmedzené možnosti trávenia voľnočasových aktivít. Cena je konečná vrátane provízie RK, poplatkov, právnych služieb a profesionálneho, bezplatného , finančného poradenstva.
Malé Leváre
259 000 €
Liptovská drevenička na predaj - Ružomberok - Likavka
Ponúkame na predaj pôvodnú liptovskú dreveničku, vhodnú ako chalupa na rekreačné využitie. Drevenica vo výbornom stave, má dve poschodia. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývačka a kúpeľňa s toaletou. Podkrovie je otvorený priestor využívaný ako spálňa. V obývačke je krb, ktorým je možné vykúriť aj poschodie, v kuchyni pec na pevné palivo. Okrem kúrenia na pevné palivo možno využivať aj elektrické konvektory. K dreveničke prislúcha kôlňa na skladovanie dreva. Chalúpka je pripravená prijať svojho nového majiteľa, človeka, ktorý si ju zamiluje a prijme do svojho srdca jej nežnosť a teplo domova, svojskú nádheru a prítulnosť. Likavka je obec spojená s Ružomberkom. Snúbia sa tu výhody dediny aj blízkosť okresného mesta. Rekreačné vyžitie ponúka celý Liptov, blízka Orava aj Turiec. Pozemok vo výmere 98m2 je vo výlučnom vlastníctve majiteľa, ďalší pozemok vo výmere 411m2 majiteľ vlastní v podiele 2/7. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať. Začiatok výstavby: 1.4.1886
Likavka
69 000 €
NOVOSTAVBA 5-izbový RD, ZÁHRADA, PARKOVANIE pre 2 autá
Hľadáte ideálny dom pre svoju rodinu? Ponúkame Vám skolaudovaný moderný 5-izbový rodinný dom s dokončenými záhradnými úpravami, trávnik, závlaha, studňa, vydláždená terasa a vlastné parkovacie státie pre 2 vozidlá, nachádzajúci sa v pokojnom prostredí. BONUS: • automatická kosačka na trávnik • príprava pre autonabíjačku pri parkovacom státí • príprava pre fotovoltaiku • príprava pre kanálovú klimatizačnú jednotku • možnosť úložného priestoru v podkroví domu • príprava pre exteriérové skryté žalúzie vo fasáde Možnosť odpočtu DPH! Možnosť dokončenia do štandardu v sume 21.000 Eur. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: • 5- izbový rodinný dom /súčasť dvojdomu/ • Úžitková plocha : 104 m2 + terasa 23 m2 +2 parkovacie miesta • Plocha pozemku : 267 m2 • K domu prislúcha súkromná prístupová komunikácia Vstup na pozemok je chránený elegantnou posuvnou bránou na diaľkové ovládanie. Pozemky susedných domov sú oddelené oplotením a živým plotom, čo zabezpečuje súkromie a bezpečnosť. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. NP: • vstupná chodba s priestorom na vstavaný šatník • kúpeľňa s WC a technickou miestnosťou • centrálna chodba, úložný priestor – tzv. sklad pod schodmi • samostatná izba s využitím na HOME OFFICE, alebo hosťovská izba s východom na vonkajšiu terasu • obývacia izba prepojená s kuchyňou, jedálňou a východom na terasu 2. NP: • 3 samostatné nepriechodné spálne • priestranná kúpeľňa • samostatné WC • úložný priestor v podkrovnom priestore TECHNICKÉ PREVEDENIE: • obvodové a vnútorné nosné steny sú zrealizované z tehly hrúbky 300 mm a 150 mm, zateplenie EPS • teplovodné podlahové kúrenie s prietokovým ohrevom vody • okná sú plastové 6-komorové s izolačným 3-sklom • komplet elektroinštalácia s prípravou pre alarm, internet, TV v každej izbe, príprava pre záhradné osvetlenie • predpríprava pre fotovoltaiku • strecha sedlová, strešná krytina Mediteran • dom ma prípravu na kanálovú klimatizáciu na 2.NP a pre nástennú jednotku 1.NP • všetky izbové okná majú prípravu na exteriérové žalúzie s elektrickým ovládaním • napojenie na IS: mestský vodovod, kanalizáciu, elektriku, plyn, optický kábel Bližšie informácie vám radi poskytneme pri osobnej obhliadke. • V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádzajú vyhľadávané Gymnázium Federica Garciu Lorcu /100m/ a súkromná anglická škôlka, základná škola a gymnázium Galileo School/300m/, ktoré sú ideálnym miestom pre kvalitné vzdelávanie vašich detí. • Ideálna lokalita: Pokojné a bezpečné bývanie s plnou občianskou vybavenosťou /školy, škôlky, nemocnica, obchody ,MHD......všetko pár minút pešo/, rýchla dostupnosť do centra Bratislavy/10 min./ na obchvaty D4/D7 aj na diaľnicu D1. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho servisu.
Bratislava II - Vrakuňa
337 000 €
Rodinný dom v Liptovskom Trnovci na predaj
Broker Consulting ponúka na predaj starší rodinný dom, ktorý sa nachádza v Liptovskom Trnovci. Tehlový dom je postavený na veľkom rovinatom pozemku o rozlohe 1473m2 z toho zastavaná plocha je 371m2. Kúrenie je riešené el. energiou a tuhým palivom. IS: voda, kanalizácia, elektrika, plyn. Energetický certifikát predložený nebol. K domu prislúcha voľne stojaca garáž za rodinným domom. Ak hľadáte tiché bývanie v obklopení prírody, ktoré si zrekonštruujete podľa svojich predstáv s veľkým pozemkom a dobrou dostupnosťou do centra, tento domček je vhodný pre vás. Vďaka skvelej lokalite je možné domček kúpiť ako investíciu na prenájom pre turistov s celoročným využitím alebo ho využívať na trvalé bývanie poprípade na rekreáciu. Domček je len na skok od centra mesta Liptovský Mikuláš, kde sa nachádzajú rôzne reštauračné zariadenia, obchody, kaviarne, nemocnica, lekárne atď. V blízkosti sa nachádza najväčší vodný park na Slovensku AquaparkTatralandia, taktiež Liptovská Mara, Bešeňová, najznámejšie lyžiarske stredisko Jasná a mnohé iné. Lokalita: Liptovský Mikuláš - ideálne miesto pre život • kompletná občianska vybavenosť • jasle, materská, základná, stredná odborná škola a tiež gymnázium v meste • potraviny Tesco, Billa, Lidl, Kaufland • množstvo turistických atrakcií • skvelá infraštruktúra (vlaková, autobusová doprava, diaľnica) • 8km Aquapark Tatralandia, 20km Jasná – Nízke Tatry, 16km Bešeňová V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Liptovský Trnovec
203 000 €
Na predaj 4- izbový rodinný dom, Rezervované
Ponúkame na predaj 4- izbový rodinný dom v obci Lužianky v tichej lokalite s veľkým pozemkom o rozlohe 1149m2. Úžitková plocha domu je 94m2. Dom je z veľkej časti po kompletnej rekonštrukcii, kde sú nové všetky rozvody, nové podlahy, dlažba a sadrové omietky, nové plastové okná. Dispozične je dom prakticky riešený, za novými bezpečnostnými dverami sa rozprestiera veľká chodba z ktorej sa prechádza do spálne so vstavanou skriňou. Ďalej sa prechádza do kuchyne s novou linkou so vstavanými spotrebičmi. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou, v ktorej sú krbové kachle na spríjemnenie atmosféry. Na opačnej strane chodby sú 2 detské izby po čiastočnej rekonštrukcii. Vedľa technickej mistnosti je komora a veľká kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom spojená s WC. Za domom je veľká záhrada, kde je studňa. Dom je pripojený na všetky siete a kanalizáciu. Obec je kompletne občiansky vybavená a vzdialená od mesta Nitra 5 minút. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Lužianky
206 000 €
Na predaj pozemok na výstavbu rodinného domu v blízkosti Banskej Bystrice
Broker Consulting a.s. Vám ponúka na predaj pozemok, vhodný na výstavbu rodinného domu na Ponickej Hute. Pozemok je rovinatý a nachádza sa na konci ulice s novostavbami rodinných domov, kde obec povoľuje ďalšiu výstavbu. Dôležité informácie: rozloha: 850m2 osobné vlastníctvo Vďaka krásnemu prostrediu uprostred prírody Vám Ponická Huta umožní bývať v pokojnom prostredí a zároveň blízko centra Banskej Bystrice. Bližšie informácie Vám radi poskytneme pri obhliadke.
Poniky
dohodou
Pozemok na výstavbu rodinného domu na Poníckej Hute - znížená cena
Broker Consulting a.s. ponúka na predaj rovinatý pozemok na Poníckej Hute, vhodný na výstavbu rodinného domu. Pozemok sa nachádza na konci ulice s novostavbami a je na hranici s rodinným domom. Na LV je vedený ako lúka, ale obec povoľuje výstavbu rodinného domu. Dôležité informácie: rozloha: 1029m2 osobné vlastníctvo Ponická Huta je len 20min. od centra Banskej Bystrice, uprostred krásnej prírody, kde si aj Vy môžete splniť svoj sen o bývaní či podnikaní. V prípade záujmu o ďalšie informácie a obhliadku nás kontaktujte.
Poniky
dohodou
Kancelárske priestory v Trnave na prenájom, v lukratívnej časti mesta na Paulínskej ulici
Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v lukratívnej časti mesta na Paulínskej ulici v Trnave. Priestory sú vhodné ako sídlo pre rôzne obchodné aj neobchodné spoločností, ktoré chcú byť viditeľné a chcú mať svoje sídlo v centre Trnavy s jednoduchým parkovaním pre zamestnancov a ich klientov. Celý objekt budovy je zabezpečený kamerovým systémom, alarmom a kontrolovaným vstupným systémom na hlavných vchodových dverách do budovy, pomocou ktorého je možný 24 hodinový vstup do budovy. Počas nočných hodín je v čase od 18.00 - do 07.00 hod. zabezpečená v budove strážna služba. Budova disponuje výťahom. Parkovanie pre nájomníkov je zabezpečené na parkovisku za budovou, kde je vstup pre nájomníkov možný prostredníctvom čipových kariet a je zabezpečený kamerovým systémom. Ponúkané priestory sa nachádzajú v tesnej blízkosti štadióna Antona Malatinského a obchodného centra City Aréna a iných kultúrnych a športových zariadení. Zostávajú voľné tieto priestory: 1. poschodie: 90 m2 + 10 m2 k tomu ako sklad, alebo kuchynka, od cca. novembra 120 m2. 2. poschodie: 32 m2 a 38 m2 (od septembra), 18 m2, 16 m2 (s vodou) 3. poschodie: 20 m2 (aj s vodou), 2 x 15 m2 (dajú sa využiť samostatne, alebo spolu) Dostupnosť priestorov na prenájom sa môže meniť. Cena za nájomné: 1. poschodie 6 €/mesiac/m2, 2. a 3. poschodie 7,50 €/mesiac/m2, Cena za energie a služby: 1. poschodie 1,43 €/mesiac/m2 + samostatná elektrika, platí sa 2x ročne 3. a 2.poschodie 2,80 €/mesiac/m2, 2x ročne Cena prenájmu 1 parkovacieho miesta je 25 EUR za mesiac. Miestnosti sa prenajímajú na dobu neurčitú s 3 mesačnou výpovednou lehotou. Pri podpísaní zmluvného vzťahu sa platí zábezpeka (záloha za posledné nájomné a energie) vo výške 1 mesačného nájomného a energií a služieb. Táto platba bude odpočítaná posledný mesiac zmluvného vzťahu. Internetové pripojenie v kancelárskych priestoroch si každý nájomca zabezpečuje samostatne.
Trnava
dohodou
Rekreačný pozemok s výhľadom na Manín
Exkluzívne Vám prinášame možnosť stať sa majiteľom rekreačného pozemku o výmere 909 m2 na území obce Záskalie. Pozemok je vedený ako trvalý trávny porast, ktorý sa nachádza v príjemnom, tichom prostredí s romantickým výhľadom na Manín. Pozemok je v súčasnosti nezastavaný, vhodný aj ako budúca investičná príležitosť . V prípade akýchkoľvek informácií ma neváhajte kontaktovať.
Záskalie
18 000 €
NA PRENÁJOM 5-izbový rodinný dom PODUNAJSKÉ BISKUPICE
BROKER CONSULTING ponúka na prenájom 2-podlažný 5 i RODINNÝ DOM v zastavanej časti Podunajských Biskupíc. Celková úžitková plocha domu je 130 m2, zastavaná plocha nehnuteľnosti je 147 m2. CHARAKTERISTIKA NEHNUTEĽNOSTI: - Parkovanie v garáži, vo dvore - Drevené okná - Krb v obývačke s podlahovým vykurovaním v danej miestnosti - Napojenie na verejnú kanalizáciu, vodovod - Parková výsadba, trávnik - Krytá terasa, zámková dlažba - Konštrukcia domu - tehla - Príjazdová cesta - asfalt DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: I.NP - Vstupná hala - Izba hosťovská s rolldor a policami na mieru - Obývacia izba s krbom s podlahovým vykurovaním 
- Kuchyňa vybavená so spotrebičmi (varná doska, umývačka riadu, chladnička), mramorová doska - Jedálenský kút s výstupom na terasu a dvor - Kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou - Terasa so zaťahovacou pergolou, hojdačka - Klimatizácia II.NP - Schodisko - 1.Spáľňa s manželskou posteľou, zabudovaným nábytkom na mieru, rolldor - 2. Spáľňa s manželskou posteľou, zabudovaným nábytkom na mieru - Pracovňa a šatník s rolldor - Kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom a dvojumývadlom, skrinky na mieru - WC, umývadlo, technická miestnosť - Detská izba s nábytkom na mieru - Podkrovný odkladací priestor - Výstup na balkón POZEMOK A OKOLIE DOMU: - trávnatý koberec, - okrasné kríky a ihličnany - dlažba - príjazd do garáže - brána na diaľkové ovládanie - murované oplotenie - videovrátnik V cene sú započítané komplexné právne služby. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke. #timeabcas #bcas #brokerconsulting #reality #realityspolu #predajnehnutelnosti #timeabcas #bratislava #podunajskebiskupice #BROKER CONSULTING a.s.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
dohodou
Zaujímavý dom v krásnom prostredí priamo pod Kráľovou hoľou na predaj
Ponúkame na predaj rodinný dom s potenciálom na trvalé i rekreačné bývanie v idylickej rýdzo slovenskej obci Šumiac, v srdci Kráľovohoľských Tatier, kde aj umelci našli tie najkrajšie inšpirácie. Šumiac sa nachádza 42 min. autom od mesta Brezna a 52 min. autom od Popradu. Lokalita je vhodná najmä pre milovníkov prírody alebo nadšencov outdoorových športov, napr. turistiky, cyklistiky, atď. Rodinný dom leží na slnečnom, rovinatom pozemku o rozlohe 1 085 m2, na ktorom je postavená aj hospodárska budova a dielňa. Tento dvojpodlažný, 6-izbový dom bez podpivničenia prešiel rozsiahlou rekonštrukciou interiéru v roku 2012, kde sa jednalo najmä o nové rozvody vody, elektriny, kúrenia, nové radiátory, podlahy, dvere, okná, kúpeľňa, kuchyňa, stierky i nová strecha. Tieto práce tvoria zväčša tú najväčšiu investíciu, s ktorou sa už nemusíte trápiť. Nového majiteľa bude čakať už len dokončenie vonkajšieho vzhľadu domu - fasády a prípadne úprava interiéru podľa svojich predstáv. Vyhrievanie domu je zabezpečené ústredným vykurovaním elektrickou pecou značky PROTHERM alebo pecou na tuhé palivo VIADRUS. Na hornom podlaží sa v obývačke nachádzajú kachle na drevo. Dispozícia domu: Prízemie: zádverie, chodba, kuchyňa, 2x obytná miestnosť, technická miestnosť a kúpeľňa s WC. Prvé poschodie: veranda, chodba, obývačka spojená s kuchyňou, obytná izba so samostatným šatníkom, spálňa so samostatným šatníkom, kúpeľňa s WC a sprchový kút. V prípade záujmu je možné riešiť bývanie aj v podkroví. Každé podlažie má samostatný vchod, čo môže byť výhodou v prípade prenajímania alebo viacgeneračného bývania. Zároveň je prízemie s poschodím spojené vnútorným schodiskom. Inžinierske siete: verejná voda, kanalizácia, elektrika. Záhrada je krásna a udržiavaná, rastú na nej okrasné stromy, kríky a kvety. Nadšení záhradkári si prídu na svoje, pretože na pozemku je ešte dosť priestoru na pestovanie vlastnej zeleniny či ovocia a vybudovanie skleníka. V okolí je dostatok zelene, ktorá poskytuje súkromie a dotvára príjemnú vidiecku atmosféru. Príďte bývať alebo chalupárčiť do obci Šumiac , do Nízkych Tatier, kde Vám dokonalý relax a pokoj isto chýbať nebudú. V rámci našich služieb zabezpečíme kompletný právny servis ohľadom rezervačných a kúpnych zmlúv, podanie návrhu na vklad na katastri. V prípade záujmu pomôžeme s vybavením hypotéky a financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti.
Šumiac
dohodou
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14