anionove vlozky
Mam na predaj par baleni anionovych vloziek: nocne - balenie obsahuje 8ks - 2 EUR/1balenie, denne - balenie obsahuje 10ks - 2 EUR/1balenie, intimky - balenie obsahuje 20ks - 2 EUR/1balenie. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
2 €
ciapky
Ciapky nove, nenosene,len oprate. Darujem ku nakupu-staci si poziadat. V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
zadarmo
damska kabelka
Ponukam na predaj damsku kabelku v pestrych farbach, zapinanie na zips + jedno vrecko na zips vo vnutri kabelky. Zvnutra je cierna. Cena je 1.5 EUR + postovne. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
1,50 €
TT tricko, vel.S
Ponukam na predaj panske tricko zn.TT vo velkosti S, ktoreho rozmery su na fotkach. Nosene minimalne,takze je ako nove. Cena - 4EUR. V pripade dobierky odosielam az po uhrade postovych nakladov.
Liptovský Mikuláš
4 €
body s dlhym rukavom a overal
Ponukam na predaj body s dlhym rukavom a teply overal - pisana je velkost 74/80, no podla mna je to tak na velkost 62. Cena 4 EUR za oba+ postovne. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
4 €
balicek oblecenia pre chlapca vel.68
Ponukam na predaj balicek oblecenia pre chlapca vo vel.68: vetrovka 1ks rifle1ks - LINDEX body s kratkym rukavom 2ks - RESERVED a carters tricko s kratkym rukavom Cena 8 EUR za vsetko + postovne. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
8 €
Lodicky velkost 38
Ponukam na predaj damske lodicky vo velkosti 38 (vnutorna dlzka 25cm,sirka 8cm). Boli obute asi 5x a su v super stave. Povodna cena bola 24 EUR. Vyska platformy 3 cm a vyska opatku 12.5cm. Predavam za 14 EUR plus posta,pripadne vyzdvihnutie v LM.
Liptovský Mikuláš
14 €
cierne saty
Ponukam na predaj cierne spolocenske saty zn. upovane v Anglicku. Boli oblecene raz. Je to velkost 40 a rozmery su na jednotlivych fotkach. Cena je 10 EUR + postovne.V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet. Ak mate nejake otazky
Liptovský Mikuláš
10 €
natelniky vel. 92, 98
Ponukam na predaj detske tricka s dlhym rukavom. Zelenozlte - oblecene asi 3x a tak je ako nove, tyrkysove s autom - nosene viac, tyrkysove Superman - na donosenie. Cena je 5 EUR za vsetky plus posta,pripadne vyzdvihnutie v LM. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
5 €
topanky vel.22
Ponukam detske topanky / platenky vo velkosti 22 s VD 14cm. Boli nosene, no su velmi zachovale. Cena je 2 EUR plus postovne. Na dobierku neposielam.V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
2 €
topanky v.21
Ponukam na predaj detske topanky/platenky vo velkosti 21. Boli obute asi 2x a tak su ako nove. Cena je 3 EUR plus postovne (na dobierku neposielam).
Liptovský Mikuláš
3 €
rifle vel.31/32
Ponukam na predaj dam.rifle znvel.31/32. Boli oblecene asi 5x , takze su velmi zachovale. Cena 3 EUR je uvedena bez postovneho , v pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
3 €
damske kratasky - biele, modre
Ponukam na predaj damske kratasky: 1. Biele za 5 EUR - kupovane v Anglicku, 1x oblecene ,takze su ako nove.-PREDANE 2. Modre s vreckami,zapinanim na gombicku a zavazovanim na snurku za 1 EUR. K cenam je treba pripocitat postovne.
Liptovský Mikuláš
6 €
detske sale
Ponukam na predaj detske sale. Niektore boli nosene, niektore su uplne nove.
Liptovský Mikuláš
2,50 €
Forever Daily
Ponukam na predaj vitaminy od spolocnosti Foreverliving - Forever Daily. V jednom baleni je 60 tabliet. K dispozicii mam 3 balenia. Cena 20 EUR plus postovne.
Liptovský Mikuláš
20 €
natelniky 86/92
Ponukam na predaj natelniky vo velkosti 86/92. Niektore boli nosene viac,niektore menej a niektore vobec. Cena za kus je 2 EUR plus postovne. V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
2 €
sandale vel.24
Ponukam na predaj dievcenske sandale zn.LUPILU vo velkosti 24 (VD je 15 cm). Cena je 4 EUR plus postovne (na dobierku neposielam). V pripade zaujmu poprosim kontaktovat ma mailom.
Liptovský Mikuláš
4 €
Damske rifle
Ponukam na predaj dam.rifle vo vel.40, kupovane v zahranici - Anglicko. Boli oblecene asi 5x , takze su velmi zachovale. Maju zaujimavo rieseny pas - opasok sa da nosit na 2 sposoby. Cena 3 EUR je uvedena bez postovneho , v pripade
Liptovský Mikuláš
3 €
Demar cizmy 22/23
Ponukam detske cizmy/gumaky vo vel.22/23 - VD je 14/14,5 cm (zle sa to meria). Na jednej cizme je guma narusena ako je vidiet na poslednych dvoch fotkach. Takze cizmicky su vhodne len na piesok, na zahradu za sucheho pocasia. Cena je 2 EUR+ postovne. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu poprosim mail.
Liptovský Mikuláš
2 €
tricka 110/116
Tricka s dlhym rukavom velkost 110/116 v nosenom stave. Cena za balik 1.5 EUR plus postovne (na dobierku neposielam). V pripade zaujmu napiste mail.
Liptovský Mikuláš
1,50 €
topanky vel.26
Ponukam na predaj topanky zn.Adidas vo velkosti 26. Vrchny material je Gore-Tex a zapinanie je na 2 suche zipsy. Nedostatky su nafotene-mierne poskodene suche zipsy, ale drzia dobre a nepovoluju pocas chodze. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu mi napiste mail.
Liptovský Mikuláš
7 €
dam.kosela
Ponukam dam.koselu zn.N Rozmery ako na fotkach, velkost 12, kupovana v zahranici a oblecena len na odskusanie. Cena je 3 eur a postovne podla Vasej volby.
Liptovský Mikuláš
3 €
sivy svetrik s opaskom
Ponukam na predaj damsky sivy svetrik s opaskom. Je dvojiteho vzhladu a rozmery su na fotkach. Bol malo noseny a cena je 3,6 EUR + postovne.
Liptovský Mikuláš
3,60 €
cierna bluzka
Ponukam na predaj bluzku zn.. Kupovana v Anglicku. Velkost je EUR 38, UK 10. Bluzka je ciernej farby s jemnym vzorom a je elasticka. Rozmery su na jednotlivych fotkach. Cena ja 2,5 EUR +postovne.
Liptovský Mikuláš
2,50 €
tmavomodre rifle
Ponukam na predaj dam.rifle,tmavomodrej farby. Rozmery su na jednotlivych fotkach. Boli nosene,ale su velmi zachovale. Cena je 1,2 EUR + postovne.
Liptovský Mikuláš
1,20 €
detske topanky vel.27
Ponukam na predaj detske topanky vo vel.27, ktore neboli nosene, ale len odskusane a zabudnute :). V pripade zaujmu piste mail. Cena je 1 EUR+postovne.
Liptovský Mikuláš
1 €
sada Shamballa - tyrkysova
Ponukam na predaj sadu Shamballa, pozostavajucu z nausnic, naramku a retiazky s priveskom. Sada je dodavana v darcekovej skatulke. Cena je 5.5 EUR + postovne podla Vasho vyberu. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
5,50 €
detska mikinka vel.122
Ponukam na predaj detsku flisovu mikinku vo velkosti 122. Cena je 0.7 EUR+ postovne. Pri dobierke odosielam az po pripisani postovneho na ucet. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
0,70 €
Tehotenske 3/4tove nohavice, vel.42
Ponukam na predaj tehotenske nohavice, ktorych rozmery su na fotkach. Oblecene boli par krat. Cena je 3.5+postovne. V pripade dobierky, odosielam az po pripisani postovneho na ucet.
Liptovský Mikuláš
3,50 €
Prsne vlozky
Ponukam na predaj 17 ks prsnych vloziek. Su nepouzite,este zabalene - kazda separatne. Cena je 1.2 EUR za 17 ks plus postovne podla vasho vyberu. V pripade dobierky odosielam az po uhrade postovneho na ucet. Kontaktujte ma len mailom.
Liptovský Mikuláš
1,20 €
1 2 3 4 5