sportove tricko
Ponukam na predaj tricko v syto ruzovej farbe. Bolo len vyskusane a je nenosene. Rozmery su na jednotlivych fotkach. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom. Cena je 3 EUR + posta (v prip.dobierky odosielam az po pripisani sumy za postovne na ucet).
Liptovský Mikuláš
3 €
mikinka s vysivkou
Ponukam na predaj mikinku, kt.ma pokazeny zips,ale sikovna zienka opravi. Cena je 1.3 EUR plus posta. V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet.
Liptovský Mikuláš
1,30 €
panske tricko vel.L
Ponukam na predaj panske tricko zn.H vo velkosti L, ktoreho rozmery su na fotkach. Nosene minimalne,takze je ako nove. Cena - navrhnite. V pripade dobierky odosielam az po uhrade postovych nakladov. Kontaktujte ma mailom.
Liptovský Mikuláš
dohodou
Rifle
Ponukam na predaj nosene tehu rifle,no su velmi zachovale. Miery su na jednotlivych fotkach. Cena 5 EUR, na dobierku neposielam. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
5 €
chlapcenske kosele vel.86
Ponukam na predaj balicek kosiel pre chlapca vo velkosti 86. Boli minimalne nosene. Cena 4 EUR za vsetky + postovne. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
4 €
hackovane ciapky
Ponukam na predaj hackovane ciapky. Velkostou su tak do 1.5 roka. Cena za kus je 3.5 EUR, pripadne obe za 6 + postovne.
Liptovský Mikuláš
3,50 €
Podprsenka 75D, 80D
Ponukam na predaj podprsenku vo velkosti 75D a 80D. Kosicky su pri ruzovej vystuzene,pri bielej nie. Cena je 1 EUR/1ks+postovne. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
1 €
dievcenske saty
Ponukam na predaj dievcenske saty. Uvedena velkost 6 rokov. Cena je 5 EUR plus postovne (na dobierku neposielam).
Liptovský Mikuláš
5 €
mikina vel.104
Ponukam na predaj detsku mikinu vo velkosti 104, zn.dopodopo. Cena je 4 EUR plus posta,pripadne vyzdvihnutie v LM. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
4 €
tielka a tricka s kratkym rukavom 74/80
Ponukam na predaj tricka s kratkym rukavom pre chlapca vo vel.74/80. Cena 2 EUR za vsetko + postovne. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu poprosim mail.
Liptovský Mikuláš
2 €
Rifle Miss Selfridge,vel.40
Ponukam na predaj dam.rifle vo vel.12 S, kupovane v zahranici - Anglicko. Boli oblecene asi 1x ,len pri skusani, takze su ako nove. Su krasnej tmavo modrej farby. Cena 5 EUR je uvedena bez postovneho , v pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
5 €
damske nohavice - zimne a letne
Ponukam na predaj damske nohavice, 1ks letne a 1 ks zimne/zateplene. Boli nosene,ale su velmi zachovale. Cena 4 EUR za zimne,3 EUR za letne + postovne.
Liptovský Mikuláš
7 €
damske rifle - 2 druhy
Ponukam na predaj damske rifle, nosene,ale zachovale: 1. PALAA - s krasnym kontrastnym presivanim, cena 3 EUR 2. TRACK AND FIELD - vel.164, cena 3 EUR Ku cenam treba priratat postovne,ktoreho vyber nechavam na kupujuceho.
Liptovský Mikuláš
3 €
damske 3/4tove nohavice - nove
Ponukam na predaj damske 3/4-tove nohavice, kupovane v zahranici (UK),ktore neboli nikdy nosene vo velkosti 36. Su ciernej farby s ´pasikovou´strukturou - fotka 4. Cena je 2 EUR + postovne.
Liptovský Mikuláš
2 €
damska kosela Nvel.40
Ponukam na predaj damsku koselu dvojiteho vzhladu vo vel.40 zn.N Bola kupovana v Anglicku a rozmery su na fotkach.Ma jedinu chybicku ako vidiet na fotkach - natrhnuta latka pri lakti na jednom rukave. Cena je 1 EUR + postovne.
Liptovský Mikuláš
1 €
saty ,vel.M
Ponukam na predaj saty vo velkosti M. Boli oblecene asi 1x a tak su ako nove. Dlzka je po kolena a hodia sa aj tehulke. Cena je 7 EUR plus posta. V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet. V pripade zaujmu ma kontaktujte len mailom.
Liptovský Mikuláš
7 €
Zimna bunda
Ponukam na predaj zimnu bundicku znacky rocha little rocha na vek 9/12 mesiacov. Cena je 3 EUR + postovne. V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet.
Liptovský Mikuláš
3 €
balik oblecenia (dievcatko)
Ponukam balik oblecenia pre dievcatko. Veci su nove, nenosene,len oprate.
Liptovský Mikuláš
10 €
balik oblecenia vel.68
Ponukam na predaj balicek oblecenia pre chlapca vo vel.68: body s dlhym rukavom 2ks mikinky 2ks overaly na spanie 2ks Cena 6 EUR za vsetko + postovne. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
6 €
balik oblecenia vel.74 a 74/80
Ponukam na predaj balicek oblecenia pre chlapca vo vel.68: body s kratkym rukavom 2ks tricko s kratkym rukavom 1ks nohavice na traky 1ks rifle 1ks teplaky 1ks Cena 8 EUR za vsetko + postovne. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
8 €
mikina vel.104
Ponukam na predaj detsku mikinu vo velkosti 104, zn.C&A. Cena je 4 EUR plus posta,pripadne vyzdvihnutie v LM. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
4 €
damske tricka
Ponukam tricka/tielka.Cena je uvedená bez poštovného. Číslo uvedené v inzeráte je neplatné - poprosím kontaktovať e-mailom. Prosím pozrite si aj moje ďalšie inzeráty a v prípade, že si objednáte viac vecí,je možnosť ušetriť na poštovnom.
Liptovský Mikuláš
0,50 €
Tricko LC
Ponukam na predaj polo tricko LC Rozmery ako na fotkach. Cena je 3 EUR + postovne.
Liptovský Mikuláš
3 €
Panske biele tricko
Ponukam na predaj pan.biele tricko, nenosene,kt.rozmery su na fotkach. Cena je 2 EUR + postovne. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
2 €
damske biele tricko
Ponukam na predaj damske biele tricko s dlhym rukavom za 1 EUR +postovne.V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
1 €
damske bezove nohavice
Ponukam na predaj damske bezove nohavice, oblecene 2x,takze su ako nove. Boli kupovane v zahranici,cena 4 EUR + postovne.
Liptovský Mikuláš
4 €
damsky top
Ponukam na predaj cierno biely damsky topik dvojiteho vzhladu. Rozmery su na fotkach, material je velmi prijemny na dotyk. Cena je 3 EUR +postovne.
Liptovský Mikuláš
3 €
bluzka NEXT
Ponukam na predaj damsku bluzku dvojiteho vzhladu, ktora bola kupovana v Anglicku. Nebola nosena,len odskusana a oprana. Ma ozdobne gombiky na rukavoch aj na golieri. Cena ja 7 EUR + postovne. V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
7 €
damske hnede tricko
Ponukam na predaj damske tricko na donosenie za 0,2 EUR + postovne. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet
Liptovský Mikuláš
0,20 €
sada - ruzovo fialkova
Ponukam na predaj sadu , pozostavajucu z nausnic, naramku a retiazky s priveskom. Retiazka je strieborna a sada je dodavana v darcekovej skatulke. Cena je 7 EUR + postovne podla Vasho vyberu.
Liptovský Mikuláš
7 €
1 2 3 4 5