2 knihy - Tigria dieta, Vaha vody
Ponukam na predaj 2 knihy : Ada Augustova - Tigria dieta, Anita Shreve - Vaha vody....PREDANA Cena je 2.5 EUR+postovne. Su ako nove, boli 1x precitane. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
2,50 €
Damske hodinky,sada stetcov
Ponukam hodinky 15 EUR (nove,nepouzivane v original skatulke) a stetce su za 4 EUR (nove,nepouzivane v original puzdre). V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
4 €
Chicco poporodne nohavicky
Ponukam Chicco poporodne nohavicky jednorazove vel. 4/4ks. Balenie bolo otvorene,ale nohavicky neboli nosene,nakolko mi nesadla velkost. Povodna cena 4.39 EUR, predavam za 3 EUR. V pripade dobierky posielam az po pripisani postovneho na ucet. Ak mate zaujem,kontaktujte ma mailom.
Liptovský Mikuláš
3 €
dekoracne kamienky
Ponukam na predaj dekoracne kamienky a musle-pomrvene. K odberu mam 1 balik kremovych musli,3 baliky modrych musli,z ktorych je jeden sacok nacaty -minuta je asi 1/5 balenia a jedno balenie kamenov v modrej farbe. Cena za vsetko spolu je 3,5 EUR + posta. V pripade dobierky posielam az po pripisani postovneho na ucet. Ak mate zaujem, kontaktujte ma mailom.
Liptovský Mikuláš
3,50 €
sal
Ponukam na predaj teply sal zn. Z jednej strany je tepla flisova vrstva a z druhej strany vlna. Je tmavomodrej farby a bol noseny velmi malo,tak je ako novy. Cena ja 2 EUR+posta a v pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet.
Liptovský Mikuláš
2 €
nohavice
Ponukam na predaj cierne nohavice zn. Oneill vo velkosti S,ktore boli oblecene asi 2x a tak su ako nove. Rozmery su na jednotlivych fotkach. Cena je 5 EUR + postovne.V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet.
Liptovský Mikuláš
5 €
spolocenske saty
Ponukam na predaj bordovo-cierne spolocenske korzetove saty. Boli oblecene raz. Je to velkost 40 a rozmery su na jednotlivych fotkach. Korzet mozno rozsirit cca o 9cm. Cena je 20 EUR + postovne.V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet.
Liptovský Mikuláš
20 €
saty s bolerkom
Ponukam na predaj spolocenske saty (satocky su svetlunko modre,bolerko tmavo modre so svetlym lemovanim). Boli oblecene raz. Je to velkost 40 a rozmery su na jednotlivych fotkach. Cena je 25 EUR + postovne.V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet. Ak mate nejake otazky,
Liptovský Mikuláš
25 €
Klavesnica a mys
Ponukam na predaj klavesnicu BENQ a mys. Cena je 7 EUR + postovne, pripadne osobny odber v LM. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
7 €
mikinky pre chlapca vel. 9-12mes
Ponukam na predaj chlapcenske mikinky s ciapockou, vel. cca 9-12 mesiacov. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
5 €
cizmicky FAITH vel.6
Ponukam cizmicky zn. FAITH vo velkosti 6. Treba dat urobit opatky. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
4 €
body s dlhym rukavom - velkost 80
Ponukam na predaj body s dlhym rukavom - velkost 98. Cena 6 EUR za vsetkych 5 ks+ postovne. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu mi napiste mail.
Liptovský Mikuláš
6 €
Forever Living Aloe Vera Gelly
Mam k dispozicii 1ks upokojujuceho a zvlhcujuceho gelu od Forever Living - Aloe Vera Gelly. Pomáha pri: - popáleninách, - fixuje rany, odreniny, pooperačné rany, bercové vredy, preležaniny, - alergiách, - poštípaní hmyzom, - ekzémoch, psoriáze, - akné, - zápaloch kože, - bradaviciach, - zápale prostaty, - kŕčových žilách, - zlatej žile (hemoroidy), mykóze - potláča svrbenie, - pomáha pri herpese, kútikoch, pásovom opare, - regenerácia buniek, - suchých, popraskaných pätách, - má upokojujúci účinok. Môže byť taktiež použité na pokožku pri ultrazvukovom vyšetrení a má mimoriadne upokojujúci účinok po elektrolýze. V pripade zaujmu poprosim spravu. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
19 €
tricka s dlhym rukavom 86/92
Ponukam na predaj detske tricka s dlhym rukavom. Boli nosene, no su bez poskodeni. Cena je 4 EUR za oba plus posta,pripadne vyzdvihnutie v LM. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
4 €
topánky PROTETIKA
Nosené aktívne jednu sezónu, ošúchané boky, chýbajú im stielky, lebo už boli špinavé. VD bez stielky cca 16cm. Darujem k nákupu nad 10 EUR.
Liptovský Mikuláš
ponúknite
damske rifle - 2 druhy
Ponukam na predaj damske rifle, nosene,ale zachovale: 1. PALAA - s krasnym kontrastnym presivanim, cena 3 EUR 2. TRACK AND FIELD - vel.164, cena 3 EUR Ku cenam treba priratat postovne,ktoreho vyber nechavam na kupujuceho.
Liptovský Mikuláš
3 €
cerveny sveter
Ponukam na predaj vinovo-cerveny sveter s golierikom. Cena je 0,5 EUR + postovne,prip.osobny odber v LM.
Liptovský Mikuláš
0,50 €
Siltovka
Ponukam na predaj cisto novu siltovku za 5 EUR. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
5 €
damske rifle
Ponukam na predaj damske rifle s 3 cvokmi na spodnej casti nohavice. Boli nosene,ale su velmi zachovale. Cena 4,5 EUR + postovne.
Liptovský Mikuláš
4,50 €
damske rifle - 2 typy
Ponukam na predaj damske rifle, minimalne nosene. 1. NEXT vel.12,kupovane v Anglicku - cena 4,5 EUR 2. EDAOFU, kupovane na Slovensku - cena 2 EUR. Ku cenam treba pripocitat postovne.
Liptovský Mikuláš
6,50 €
sportove nohavice - bezove
Ponukam na predaj damske sportove nohavice, ktore je mozne vyuzit ako v lete ,tak aj v zime - je mozne pripnut do nich podsivku. Rozmery su na jednotlivych fotkach. Boli nosene,ale su velmi zachovale. Cena je 3 EUR + postovne.
Liptovský Mikuláš
3 €
tielocko LA SENZA
Ponukam na predaj tielocko znacky LA SENZA, ktore bolo kupovane v zahranici. Je v peknej cierno ruzovej kombinacii (napis je trblietkavy,no neviediet to poriadne na fotkach). Ma skrytu podprsenku a material je velmi prijemny. Bolo oblecene asi 3-5 x.Velkost je M a rozmery su na jednotlivych fotkach. Cena je 2 EUR+ postovne.V pripade zaujmu mi piste mail.
Liptovský Mikuláš
2 €
tricko, vel.46
Ponukam na predaj pohodlne tricko s 3/4 rukavmi vo vel.46 zn.Laura T. Bolo nosene,ale len minimalne,takze je velmi zachovale. Cena 2EUR+postovne. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
2 €
sada -ruzova
Ponukam na predaj sadu pozostavajucu z nausnic, naramku a retiazky s priveskom. Retiazka je strieborna a sada je dodavana v darcekovej skatulke. Cena je 7 EUR + postovne podla Vasho vyberu. V
Liptovský Mikuláš
7 €
sada Shamballa - cerveno biela
Ponukam na predaj sadu Shamballa pozostavajucu z nausnic, naramku a retiazky s priveskom (privesok je strieborny). Sada je dodavana v darcekovej skatulke. Cena je 7 EUR + postovne podla Vasho vyberu. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
7 €
Damska bluzka
Ponukam na predaj damsku bluzku v krasnej fialovej farbe,ktorej rozmery su na fotkach. Bola oblecena len parkrat,takze je ako nova. Cena je 2.5 EUR + postovne podla vyberu. V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet.
Liptovský Mikuláš
2,50 €
detske body vel.95 - oblek
Ponukam na predaj detske body pre chlapceka (oblecene 3x),ktore vyzera ako oblek. Velkost 95, no v pripade zaujmu premeriam.Cena je 12 EUR + postovne (v pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet).
Liptovský Mikuláš
12 €
Forever Arctic Sea
Mam k dispozicii 1 balenie Forever Arctic Sea od Forever Living. V pripade zaujmu piste spravu. Pomáha aj pri: - Regulácii krvného tlaku a znižovaní cholesterolu - Nenasýtené mastné kyseliny majú význam pri nádorových ochoreniach – zabraňujú patologickému rozširovaniu zhubných buniek - Nenasýtené mastné kyseliny môžu pomáhať taktiež k udržaniu duševnej rovnováhy. - Priaznivý vplyv bol zaznamenaný v zmierňovaní depresívnych stavov, nedostatku pozornosti, hyperaktivite, dyslexii, schizofrénii, bolestiach hlavy a stupňujúcej sa agresivite - Ekzémy, scuhá koža, psoriáza a zápaly kože - Lámavosť a vypadávanie vlasov - Reumatické ochorenia - Liečba cukrovky - Ochorenia zraku akými je nedostatočná zraková ostrosť, - Crohnova choroba, či zelený zákal (zvýšený očný tlak) - Udržiavanie zdravia cievneho systému a podpora imunity Arctis Sea obsahuje omega 3 mastné kyseliny a omega 6 mastné kyseliny - Dokonalá rovnováha DHA a EPA pre optimálne zdravie a pohodu. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
36 €
zateplene nohavice 74
Ponukam zateplene nohavice vo velkosti 74. Ich rozmery su na fotkach. Cena je 6 EUR za 3ks. Posielam aj postou na naklady kupujuceho (na dobierku neposielam).V pripade zaujmu poprosim mail.
Liptovský Mikuláš
6 €
tielko OLAF vel.104
Ponukam na predaj detske tielko. Je nove, len oprate, nenosene. Velkost je 104 a cena 3 EUR plus posta,pripadne vyzdvihnutie v LM. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu poprosim mail.
Liptovský Mikuláš
3 €
1 2 3 4 5