Železná tabuľa - smerovka PS/Sd
Predám železnú tabuľku - smerovka PS, alebo Sd. Využívala sa v polovici 20. storočia na vojenské účely. žltočierna značka je obojstranná - nápis PS/Sd z ochoch strán. Mám niekoľko kusov. Hmotnosť: 430 g Rozmer: Š 38cm x V 11cm x hrúbka 1,5 mm Cena za kus 19 eur, pri väčšom počte zľava. Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
15 €
Naťahovací budík Kiple
Predám naťahovací kovový budík KIPLE. Vyrobený v Československu. Rozmer: V14xŠ16xHž cm Hmotnosť: 0,35 kg Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
39 €
Keramická nádobka - Cuba
Predám keramickú nádobku na vodu vyrobenú na Kube. Rozmer: D12xH10xV17 cm Hmotnosť: 0,53 kg
Banská Bystrica
19 €
Rifľová dámska sukňa
Ponúkam na predaj rifľovú sukňu, veľkosť 28. Dĺžka sukne je 44 cm, v páse je 2x39 cm. Je z príjemnej bavlny, má praktické vrecká. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Prechodná sivá bunda
Ponúkam na predaj prechodnú elegantnú sivú bundu, tenšia, je ideálna na jar/jeseň/prípadne teplejšiu zimu. Veľkosť je 42/44, dĺžka je 62 cm, cez prsia je 2x49 cm, zn. Crivit. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
8 €
Bledosivá predĺžená bunda
Ponúkam na predaj bledosivú bundu predĺženú, má asymetrický strih - vpredu kratšia ako vzadu. Veľkosť je M, dĺžka vpredu je 70 cm, dĺžka vzadu je 79 cm, cez prsia je 2x47 cm, Je čiastočne zateplená - príjemne teplá aj na tuhšiu zimu, viď foto čierne vnútro. Vrecká sú funkčné. Bola nosená na striedačku s inými bundami, veľmi zachovalá. V cene je zohľadnené zošitie pod jednou pazuchou. ktoré ani nevidieť. Zips bez závad, bez poškodení, s odnímateľnou kapucňou. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
13 €
Staré zrkadlo Tramp Art
Ponúkam na predaj staré drevené zrkadlo v štýle Tramp Art. Je vyrobené koncom 19. stor. z borovicového dreva. Povrchovo upravené pozlátenou farbou. Rozmer: V55xŠ44xH5 cm Hmotnosť: 2,95 kg Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
75 €
Skleneno-kovová dóza
Predám skleneno-kovovú dózu vhodnú na praktické použitie, aj ako dekoráciu. Rozmer: priemer 9,5 cm x V13 cm Váha: 0,92 kg Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
5 €
Art deco váza
Predám keramickú art deco Vázu. Rozmer: D16xŠ16xV17 cm Váha: 0,65 kg Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
25 €
Dámske lodičky
Ponúkam na predaj dámske lodičky, raz obuté - zachovalé. Veľkosť 39, stredný opätok. PC bola 25 eur, teraz 4 eur.
Banská Bystrica
4 €
Keramické šáločky, poháriky
Ponúkam na predaj túto zostavu: 2 šálky, 3 šálky a 1 šálka a 6 pohárikov z keramiky. Ideálne niekde na chalupu.
Banská Bystrica
8 €
Epilátor Philips Satinelle Soft čierny
Ponúkam na predaj Epilátor Philips Satinelle Soft čierny, dvakrát použitý, plne funkčný bez poškodenia. Je k tomu kábel. PC bola cez 30 eur.
Banská Bystrica
14 €
Keramická váza Bodenvase 585/40 West Germany
Ponúkam na predaj starú keramickú vázu Bodenvase 585/40. Bola vyrobená v západnom nemecku Made in WEST GERMANY. Rozmer: V40,4xŠ23 cm Pozri aj moje iné ponuky
Banská Bystrica
35 €
Keramická váza
Predám keramickú vázu s dopukanou glazúrou. Rozmer: D10xŠ10xV15 cm Váha: 0,47 kg Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
10 €
Pánsky oblek
Ponúkam na predaj sako v čiernom prevedení s čiernymi nohavicami a vestou, veľkosť XXL. Cena 15 € plus poštovné. Rozmery: dĺžka saka: 85 cm, obvod: 2x56 cm, dĺžka rukávov 67 cm. Nohavice: obvod pása: 88 cm, dĺžka 118 cm. V prípade záujmu ma kontaktujte, pozrite aj ďalšie moje inzeráty, ďakujem.
Banská Bystrica
15 €
Krčah a 2 poháriky
Ponúkam na predaj krčah a dva poháriky k nemu na používanie alebo len dekoráciu. Sú z keramiky, plne funkčné, len krčah jemne obitý na spodku - dá sa opraviť. Rozmer krčahu: D9xŠ9xV21 cm Hmotnosť: 0,44 kg. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Banská Bystrica
5 €
Svadobné topánky
Ponúkam na predaj svadobné kožené topánky, zn. Avalia, veľkosť 39, opatok je 7 cm. Topánky sú veľmi pohodlné, majú len menší nedostatok - po vyčistení sa jemne zošuchala koženka vo vnútri topánok - vidno na foto. Zohľadnené aj v cene, pôvodná cena 70 eur. Pozrite aj ďalšie moje svadobné inzeráty - šaty, vázičky, svietniky, stuhy a iné.
Banská Bystrica
5 €
Nástenný vešiak art deco - hliníkový D52
Ponúkam na predaj nástenný vešiak v štýle Art deco. Bol vyrobený z hliníka. Má 5 posuvných háčikov na oblečenie. Rozmer: D52,5xŠ29xV12cm, Hmotnosť: 1,07 kg, Pozrite aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
75 €
Modré rifle
Ponúkam na predaj modré rifle, veľkosť XS/S. Dĺžka riflí je 96 cm, v páse je 2x37 cm. Rifle sú jemne vzorované. Je menšia vada - rozstrapkaný kraj na spodku riflí - dá sa zahnúť a opraviť - zohľadnené v cene. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Vzorovaná košeľa - oranžovo-čierna
Ponúkam na predaj vzorovanú košeľu - oranžovo-čiernu. Veľkosť S/M, dĺžka je 55 cm, cez prsia 2x44cm, bez poškodení. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Kvetované mini šaty
Ponúkam na predaj kvetované mini šaty (ružovo-čierne) veľkosť eur 40. Dĺžka je 84 cm, cez prsia je 2x38 cm. Sú z príjemnej bavlny. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Tmavomodré rifle naťahovacie
Ponúkam na predaj tmavomodré rifle, veľkosť 34. Dĺžka riflí je 89 cm, v páse je 2x36 cm, je to mäkká naťahovacie riflovina. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Bledomodré rifle vzorované
Ponúkam na predaj bledomodré rifle, veľkosť M. Dĺžka riflí je 100 cm, v páse je 2x38 cm. Rifle sú jemne vzorované. Je menšia vada - rozstrapkaný kraj na spodku riflí - dá sa zahnúť a opraviť - zohľadnené v cene. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Kockovaná košeľa
Ponúkam na predaj kockovanú košeľu - čierno-zelenú. Veľkosť M/L, dĺžka je 63 cm, cez prsia 2x46cm, bez poškodení, s praktickým vreckom. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Drevená kolíska
Predám starú drevenú kolísku, nálezový stav. Ideálna ako doplnok/dekorácia na chatu. V prípade záujmu aj pomeriam. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Banská Bystrica
8 €
Balík letných šiat
Ponúkam na predaj letné šaty ako balík - 3 kusy , veľkosť S/M. Cena za komplet balík 9 eur plus poštovné. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, iné balíky s oblečením, dá sa potom dohodnúť aj na cene pri väčšom odbere. V prípade záujmu som ochotná aj pomerať.
Banská Bystrica
9 €
Vankúšik na svadobné prstene
Ponúkam na predaj vankúšik na svadobné prstene. Mám aj iné svadobné ponuky, pri väčšom odbere je dohoda na cene možná.
Banská Bystrica
3 €
Bielo čierna blúzka
Ponúkam na predaj bielu blúzku s čiernym vzorom, má trojštvrťové rukávy. Veľkosť je M, dĺžka je 60 cm, cez prsia je 2x45 cm, zn. Gate. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Bledomodré rifle
Ponúkam na predaj bledomodré rifle, veľkosť 27. Dĺžka riflí je 96 cm, v páse je 2x38 cm, zn. Miss Capri. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Červená mikina
Ponúkam na predaj červenú mikinu s kapucňou. Veľkosť M, dĺžka je 56 cm, cez prsia 2x47cm, ideálna na doma a chatu. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
1 2 3 4 5 6