Dámska blúzka čierno-biela
Ponúkam na predaj dámsku blúzku čierno-bielu, veľkosť S/M. zn. Camaieu. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Spoločenské šaty
Ponúkam na predaj spoločenske saty- veľkosť S/M.Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, iné balíky s oblečením, dá sa potom dohodnúť aj na cene pri väčšom odbere.
Banská Bystrica
4 €
Stará drevená nádoba - Dlabaná miska
Ponúkam na predaj starú veľkú drevenú dlabanú misku. Nádoba je z druhej polovice 19. storočia. Ako vidieť na foto je puknutá na viacerých miestach, ale pukliny sa nerozširujú. Je ošetrená prírodným tvrdým olejom s voskom. Vhodná na dekoráciu, alebo ako miska na ovocie a pod. Rozmer: D75,5xŠ49xV19 cm Hmotnosť: 2,95 kg Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
75 €
Technické výkresy - Projekt - Násypník - obrazy
Ponúkam na predaj obrazy 3 ks Technickej dokumentácie násypníkov. Zarámované sú originálne technické dokumentácie na pauzovacom papieri, ktoré boli aj realizované na rôznych miestach na Slovensku. Vhodné ako technická dekorácia. Rozmer: 35x26 cm Cena za 1 ks - 20 eur Pozri aj moje iné ponuky
Banská Bystrica
20 €
Letný kvetovaný overal
Ponúkam na predaj letný kvetovaný overal v zachovalom stave. Veľkosť S/M, hore je naťahovacia gumička, dĺžka je 85 cm. Cena je uvedená bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Letné čierné šaty
Ponúkam na predaj letné čierne šaty so zlatými prúžkami. Šaty sú na ramienka, sú elastické, veľkosť S/M, dĺžka šiat je 88 cm, v okolí bokov je naťahovacia guma. Cena je uvedená bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Dámska blúzka modrá
Ponúkam na predaj dámsku blúzku, veľkosť S/M, dĺžka je 60 cm. zn. Orsay. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Drevená váza
Ponúkam na predaj starú drevenú vázu, resp. nádobu - ošetrenú olejom. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Banská Bystrica
30 €
Kvetované šaty
Ponúkam na predaj zachovalé kvetované šaty, veľkosť S. Skôr pre nižšiu postavu, pod prsiami je naťahovacia gumička. Dĺžka šiat je 74 cm. Cena je uvedená bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Čierny kabátik - baloniak
Ponúkam na predaj čierny tenký kabátik značky Project, veľkosť S. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, iné balíky s oblečením, dá sa potom dohodnúť aj na cene pri väčšom odbere.
Banská Bystrica
5 €
Tmavozelené krajkové šaty
Ponúkam na predaj tmavozelené krajkové šaty, veľkosť je M/L Dĺžka je 91 cm, cez prsia je 2x41 cm. Sú prispôsobivé postave. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Károvaná letná blúzka
Ponúkam na predaj károvanú letnú blúzku. Veľkosť je M, dĺžka vpredu je 69 cm, vzadu 53 cm - dá sa vpredu spraviť uzol, cez prsia je 2x39 cm. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Historické kazetové dvere
Ponúkam na predaj staré kazetové dvere. Sú vyrobené v 18. storočí z borovice. Sú povrchovo ošetrené proti škodcom, inak v pôvodnom stave. Vhodné ako dekorácia na stenu. Predaj dvier spolu, alebo aj samostatne. Rozmer 1:V96xD98xH9 cm Rozmer 2:V89xD96xH7 cm Cena za 1 Krídlo 395 eur, alebo spolu 550 eur
Banská Bystrica
395 €
Vojenská helma VZ 32 s priestrelom - torzo
Ponúkam na predaj torzo vojenskej helmy slovenského štátu VZ 32. Nález bol v okolí Banskej Bystrice. Je vyrobená so železa. Hmotnosť: 0,6 kg Rozmer: D28xŠ23xV15 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
80 €
Stará drevená knižnica
Ponúkam na predaj starú drevenú knižnicu. Je vyrobená z masívu borovica/smrek. V poslednej polici sa nachádza malá zásuvka. Je povrchovo upravená proti škodcom, inak v pôvodnom stave. Rozmer: V172xS112xH26 cm. Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
150 €
Starý drevený fúrik - tragač - barrow
Ponúkam na predaj starý drevený fúrik, ľudovo nazývaný aj tragač. Používal sa na prelome 19. a 20. storočia, kde sa na nich v domácnostiach prevážali vrecia a potrebné ťažké veci. V súčastnosti je to ideálna dekorácia do záhrady. Rozmer: D180xŠ53xV73 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
195 €
Veľký džbán - stará kameninová nádoba
Ponúkam na predaj starý džbán s kameniny. Veľká kameninová nádoba je zdrôtovaná a má drevené veko. Vyrobený bol približne v druhej polovici 19. storočia. Používal sa na uskladnenie potravín. Dnes ideálna dekorácia do interiéru. Rozmer: V36xŠ34xH28 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
90 €
Staré dubové stolčeky - old oak stool
Ponúkam na predaj staré dubové stolčeky. Vyrobené boli v polovici 19.storočia z dubového dreva. Využívané napr. na dojenie a drobných prácach v domácnosti. Rozmer: menší - V28xŠ49xH17 cm za 150 eur väčší - V38xŠ65xH18 cm za 180 eur Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
150 €
Obraz kamenná mozaika - Plameniaky
Ponúkam na predaj dekoračný obraz, ktorý bol zhotovený cca v 70. rokoch 20. stor. Kamenná mozaika je ručná práca a znázorňuje plameniaky v jazere. Pár kamienkov môže chýbať. Bez podpisu autora. Rozmer: V57xŠ22xH2 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
40 €
Stará kópia umeleckého diela od Rembrandt van Rijn
Ponúkam na predaj starú kópiu otca z diela Návrat márnotratného syna od Rembrandta Van Rijna. Originál obraz bol namalovaný v roku 1669. Autor kópie neuvedený. Zhotovené cca v prvej polovici 19.storočia na tvrdom kartóne. Rozmer: V50xŠ35 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
150 €
Starý drevený kompas - krokomer
Ponúkam na predaj starý drevený kompas - krokomer. Používal sa v astronómii, ale v súčastnosti hlavne v lesnom hospodárstve na meranie dreva. Je vyrobený z dubového dreva na prelome 19. a 20. storočia. Rozmer: V98 x Š60 x H4,5 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
65 €
Starý dubový rebrík - oak ladder
Ponúkam na predaj starý vidiecky drevený rebrík. Ideálna dekoračná pomôcka pre interiér na vešanie uterákov a oblečenia. Je vyrobený v druhej polovici 19. storočia z dubového dreva. Ošetrený je kvalitným olejom a prípravkom proti hmyzu. Rozmer: V145xŠ56xH11
Banská Bystrica
190 €
Starý obraz Lode na mori - olejomaľba
Ponúkam na predaj starý obraz lodí na mori. Dielo je zhotovené na starom hrubom kartóne cca na prelome 19. a 20. storočia. Olejomaľba nemá podpis autora. Rozmery obrazu: V41xŠ34,5 cm Rám :V48xŠ41xH2 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
70 €
Drevené okenice
Ponúkam na predaj staré drevené okenice. Sú vhodné ako dekorácia, pretože majú rôznu veľkosť. Rozmer: hnedá - V136xŠ52xH3 cm šedá - V142xŠ50xH5 cm Cena za obe 80 eur za pár, alebo 45 eur za kus Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
45 €
Staré papierové prilby pre zbrojnošov - divadelné
Ponúkam na predaj staré papierové prilby. Je možné ich využiť napr. v divadle ako rekvizity pre zbrojnošov, alebo ako masky pre deti a pod.. Vyrobené boli v prvej polovici 20. storočia zo starých novín a papiera. Majú aj historickú hodnotu. Povrchovo sú upravené iba farbou. Vhodné pre hlavu dospelého človeka. Pôvodný stav, bez renovácie. Rozmer: D31xS30xV20 cm Cena: 15 eur/ks, alebo 80 eur za 6 ks
Banská Bystrica
15 €
Starý drevený fúrik
Ponúkam na predaj starý drevený fúrik. Vyrobený bol v polovici 19. storočia. Plne funkčný. Rozmer: D150xŠ58xV33 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
250 €
Stará značka CS na dopravné vozidlo v Českoslov.
Ponúkam na predaj starú hliníkovú značku CS, ktorá sa používala v Československu na označenie dopravného vozidla. Značka je mierne poškodená - vid foto. Rozmer: D18xV12,5xH0,3 cm Hmotnosť: 40g Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
18 €
Červený rolák s krátkym rukávom
Ponúkam na predaj červený rolák s krátkym rukávom. Veľkosť je M, dĺžka je 54 cm, cez prsia je 2x38 cm. Príjemná bavlna, prispôsobivý postave. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Obrusy na svadbu, oslavy
Ponúkam na prenájom biele kvalitné obrusy na svadby, oslavy. Sú z nepremokavej textílie, obšité na okrajoch. Rozmery: 130x180 cm - 5 ks 130x200 cm - 11 ks Cena za požičanie je 4 eur/ks. BB a okolie.
Banská Bystrica
4 €
Detská kniha - Chorý Medvedík - Ľ. Podjavorinská
Ponúkam na predaj detskú knihu Chorý medvedík - Ľudmila Podjavorinská, rok vydania je 1980, v zachovalom stave. Možno aj pre nejakého zberateľa,
Banská Bystrica
2 €
1 2 3 4 5 6