Kovový obraz kvetov
Ponúkam na predaj kovový obraz kvetov, 29 cm x 11,5 cm. Veľmi zaujímavý dekoratívny prvok na stenu.
Banská Bystrica
25 €
Koreň - skulptúra, do akvária / terária
Ponúkam na predaj koreň - skulptúru. Je bez povrchovej úpravy, takže je vhodný aj do akvária, terária, prípadne ako bytová dekorácia. Priemer bukovej podstavy je 21 cm a veľkosť rozvetvenia je rôzna - viď obrázky 60-110 cm. Cena v závislosti od veľkosti 7-10 eur/ks
Banská Bystrica
7 €
Obraz Rybári - Alceste Campriani, Amalfi
Ponúkam na predaj obraz od autora Alceste Campriani, pláž Amalfi . Jedná sa zarámovanú a presklenú repliku na plátne. Drevený rám má biele fľaky,inak v top stave. Rozmer rámu: 107 x 61 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
100 €
Mentolový predlžený sveter
Ponúkam na predaj mentolový predlžený sveter, veľmi príjemný - mäkký. Veľkosť je také M, dĺžka je 76 cm, je bez zapínania. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Čierny predĺžený sveter
Ponúkam na predaj čierny predĺžený sveter s bielym lemom. Veľkosť je písaná XS, ale je to také M/L, dĺžka je 71 cm, cez prsia je 2x51 cm. Má praktické vrecká. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Hnedá mikina vlk
Ponúkam na predaj hnedú mikinu - motív vlka, s kapucňou. Veľkosť S, dĺžka je 59 cm, cez prsia 2x40cm, bez poškodení, ideálna na doma a chatu. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Sadrový obraz - žena s amforou
Ponúkam na predaj sadrový obraz - žena s amforou. Rozmer: V45xS15xH2 cm. Pozrite aj iné moje ponuky.
Banská Bystrica
35 €
Modré pásikavé šaty na leto
Ponúkam na predaj letné šaty - modré pásikavé s volánmi na rukávoch. Veľkosť S, dĺžka je 84 cm, cez prsia 2x43 cm, bavlnené. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
5 €
Čierny kvetovaný top
Ponúkam na predaj čierny kvetovaný top - priesvitný. Veľkosť S/M, dĺžka je 56 cm, cez prsia 2x40 cm, mierne elastický. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Železná trojkolka
Ponúkam na predaj železnú trojkolku pre bábiky. Hračka je kompletná a plne funkčná. Vyrobená je celá zo železa, má drevené rukoväte a kožené sedadlo. Rozmer: D29xV26xŠ21 cm Hmotnosť: 750 g Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
175 €
Starožitná šlapacia trojkolka TDV
Ponúkam na predaj starožitnú šlapaciu trojkolku TVD - šlapacie autíčko. Trojkolka sa vyrábala v v Československu v rokoch 1950-70. Je plne funkčná, v pôvodnom stave - viď foto. Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
230 €
Starožitné zrkadlo
Ponúkam na predaj starožitné hranaté zrkadlo. Je v nálezovom stave, Rozmer: výška 89 x šírka 46 x hrúbka 4,5 cm. Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
20 €
Kovaná stojaca lampa - drak
Ponúkam na predaj starožitnú kovanú lampu. Stojaca lampa je plne funkčná s novou elektroinštaláciou. Vrchná časť je výškovo nastaviteľná. Hmotnosť: 10 kg Rozmer: V183xŠ75xH60 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
450 €
Smotanový sveter
Ponúkam na predaj sveter smotanovej farby, veľmi príjemný - mäkký. Veľkosť je také M, dĺžka je 56 cm, cez prsia je 2x46 cm, V cene sú zohľadnené mierne viditeľné žmolky na rukávoch - viď foto. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Tmavozelený sveter predĺžený
Ponúkam na predaj tmavozelený predĺžený sveter. Veľkosť je také S, dĺžka je 65 cm, cez prsia je 2x40 cm, V cene sú zohľadnené mierne viditeľné žmolky. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Modro-sivá mikina
Ponúkam na predaj modro-sivú mikinu. Veľkosť S/M, dĺžka je 59 cm, cez prsia 2x46cm, bez poškodení, s kapucňou. Má však mierne viditeľné žmolky - zohľadnené v cene, zips funkčný, ideálna na doma a chatu. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Tmavá mikina
Ponúkam na predaj tmavú mikinu, veľmi teplá, bez kapucne. Veľkosť S/M, dĺžka je 57 cm, cez prsia 2x45cm, bez poškodení, ideálna na doma a chatu. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Letné šaty - slnečnice
Ponúkam na predaj letné šaty - slnečnice. Pohodlné šaty, využité v mojom prípade v tehotenstve. Veľkosť M/L, dĺžka je 99 cm, elastické. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
5 €
Letný kvetovaný overal
Ponúkam na predaj letný kvetovaný dlhý overal, veľkosť S/M. Dĺžka overalu je 115 cm, v páse je gumička - veľmi prispôsobivý postave. Je z príjemnej bavlny, má praktické vrecká. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
7 €
Marhuľový priesvitný sveter
Ponúkam na predaj marhuľový priesvitný sveter. Veľkosť je M, dĺžka je 53 cm, cez prsia je 2x47 cm, Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Čierno-sivý sveter s krátkym rukávom
Ponúkam na predaj predĺžený čierno-sivý sveter, veľmi príjemný - mäkký. Veľkosť je také M/L, dĺžka je 61 cm, cez prsia je 2x47 cm, má kratšie rukávy. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Cyklámenový sveter
Ponúkam na predaj cyklámenový sveter na zapísanie. Veľkosť je XS/S, dĺžka je 60 cm, cez prsia je 2x34 cm, V cene sú zohľadnené mierne viditeľné žmolky. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Koreň stromu - ako dekorácia, do akvária, terária.
Ponúkam na predaj koreň stromu, je kompletne vyčistený a bez povrchovej úpravy, tvrdšie drevo. Vhodný do interiéru ako dekorácia, alebo do akvária, prípadne terária. Rozmer: Š44xV42xH37 cm.
Banská Bystrica
50 €
Technické výkresy - Projekt - Násypník - obrazy
Ponúkam na predaj obrazy Technickej dokumentácie násypníkov. Zarámované sú originálne technické dokumentácie na pauzovacom papieri, ktoré boli aj realizované na rôznych miestach na Slovensku. Vhodné ako technická dekorácia. Rozmer: 40x30 cm Pozri aj moje iné ponuky
Banská Bystrica
25 €
Stará prútená lavica - prútené kreslo
Ponúkam na predaj starožitnú prútenú lavicu. Kostra sedenia je z lieskových prútov a veko držia dve doštičky, inak komplet vyrobené z vŕbového prútia. Pod sedadlom sa nachádza úložný priestor. Vhodné aj pre 2 osoby (kvôli váhe skôr ženy, alebo deti). Rozmer: Š108 x V72 x 60cm. Výška sedadla je 38 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
235 €
Dámska modrá rifľová blúzka
Ponúkam na predaj modrú rifľovú blúzku veľkosť 36/S. Dĺžka je 62 cm, cez prsia je 2x42 cm. Je z príjemnej bavlny. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Dámske letné šaty kvetované
Ponúkam na predaj dámske šaty letné s kvetovým motívom, veľkosť S/M, dĺžka šiat je 82 cm, majú A-čkový strih. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
9 €
Čierny top
Ponúkam na predaj dámsky čierny trblietavý top, veľkosť S. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Starožitné drevene dvere s rúčkou - modro-zelené
Ponúkam na predaj staré drevené dvere. Vyrobené boli cca 1850 z borovicového dreva. Sú povrchovo upravené farbou s patinou. Vhodné na dekoráciu interiéru, alebo na stenu ako umelecký predmet. Rozmer: Š101 x V104 x 10 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
295 €
Čierny jarný kabátik
Ponúkam na predaj čierny jarný kabátik značky H&M (Divided), ideálny na prechodné obdobie. Veľkosť 36. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, iné balíky s oblečením, dá sa potom dohodnúť aj na cene pri väčšom odbere.
Banská Bystrica
6 €
1 2 3 4 5 6