Jarný kabátik
Ponúkam na predaj jarný kabátik značky Promod, veľkosť 36. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, iné balíky s oblečením, dá sa potom dohodnúť aj na cene pri väčšom odbere.
Banská Bystrica
5 €
Dámska modrá blúzka
Ponúkam na predaj dámsku modrú blúzku , veľkosť S, dĺžka je 55 cm. zn. Modit Group. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Letné asymetrické šaty
Ponúkam na predaj zachovalé asymetrické šaty, majú elastický materiál. Veľkosť S/M. Dĺžka šiat je 79 cm, 96 cm, zn. Much Money. Cena je uvedená bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Sukňa elegatná tmavosivá
Ponúkam na predaj tmavosivú sukňu A-čkového strihu, zn. Orsay. Veľkosť je 34-36, dĺžka je 53 cm. Má aj vrecká na oboch stranách, zapínanie vpredu cez gombíky. Je pohodlná, min. nosená. Cena je uvedená bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Staré kožené slony - rodinka slonov
Ponúkam na predaj staré kožené slony. Jedná sa o dekoračné zvieratá z pravej kože. Vyrobené boli v v polovici 20.storočia. Všetko v super stave, až na najmenšieho slona, ktorému chýba jedno ucho. Rozemry: Veľký: V48xD43xŠ17 cm Hmotnosť: 2,10 kg Stredný: V33xD32xŠ11 cm Hmotnosť:810 g Malý:V20xD28xŠ7 cm Hmotnosť: 200 g Cena je za všetky spolu. Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
85 €
Čierne pruhované mini šaty
Ponúkam na predaj čierno-trblietavé pruhované mini šaty, veľkosť je S/M. Dĺžka je 81 cm, cez prsia je 2x39 cm. Sú elastické, prispôsobivé postave. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
5 €
Čierný predĺžený top
Ponúkam na predaj čierny predĺžený top - vpredu má ozdobnú funkciu dlhý zips, ideálny k legínám. Veľkosť je S, s vreckami, dĺžka je 79 cm, cez prsia je 2x37 cm. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Dámska blúzka
Ponúkam na predaj dámsku blúzku, veľkosť S/M, v páse je naťahovacia, dĺžka je 53 cm. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Dámsky modrý top
Ponúkam na predaj dámsky modrý top, veľkosť S/M. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Kanvica - Kandlička - - kovová nádoba Filakovo 3l
Ponúkam na predaj liatinovú kanvicu na tekutiny s objemom 3 litre. Bola vyrobená cca v roku 1930 vo fabrike Fiľakovo. Zaisťovací a vyklápací vrchnák je možné uzamknúť aj na zámku. Rozmer: V26xŠ15,5xH15,5 cm Hmotnosť: 1,44 kg Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
45 €
Stolík rebrový - retro (na kvety)
Ponúkam na predaj retro stolík rebrový vhodný napr. na kvety, je v nálezovom stave, bez poškodenia. Rozmer: V29 x Š30 x D65 cm Hmotnosť: 2 kg Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
35 €
Biely top
Ponúkam na predaj biely krátky top na zapínanie cez gombíky - dá sa obliecť aj bez rozopínania. Iba opratý, nenosený. Veľkosť je M (aj keď je na štítku uvedené XL, dĺžka je 49 cm, cez prsia je 2x39 cm. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
4 €
Tehotenské šaty - 2 ks
Ponúkam na predaj materské šaty - 2 ks. Kvetované hnedé, modré značky Bonprix vhodné na leto.
Banská Bystrica
7 €
Retro kreslá EXPO 58 Brusel 1960`s
Ponúkam na predaj pár retro kreslá EXPO 58 Brusel. Kreslá sú kompletne zrenovované s novým poťahom a výstelkou. Rok výroby cca 1960. Rozmer:V79xŠ59XH72 cena 175 eur/ks Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
175 €
Dámska blúzka - čierne pruhy
Ponúkam na predaj dámsku blúzku s čiernymi pruhmi, veľkosť S, dĺžka je 60 cm. zn. Bershka. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Pánsky klobúk
Ponúkam na predaj pánsky klobúk nový - nepoužitý. Cena 6 eur plus poštovné.
Banská Bystrica
6 €
Notebook - zn. Compaq
Predám notebook zn. Compaq - nie je plne funkčná klávesnica, inak funguje - preto skôr na súčiastky - cenu navrhnite.
Banská Bystrica
ponúknite
Vesta, bolerka
Ponúkam na predaj 2 ks boleriek a jednu vestu ako balík. Veľkosť S/M. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, iné balíky s oblečením, dá sa potom dohodnúť aj na cene pri väčšom odbere.
Banská Bystrica
6 €
Dámsky čierny svetrík
Ponúkam na predaj dámsky čierny svetrík, veľkosť M, dĺžka je 50 cm, zn. Enjoy. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Dámske rifle čierne
Ponúkam na predaj dámske čierne rifle, zn. TALLY WEiJL - veľkosť 36. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Dámska blúzka károvaná
Ponúkam na predaj dámsku blúzku - červenú károvanú, veľkosť je skôr M (hoci na oblečení je písané XS), dĺžka je 60 cm. zn. X-Mail. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Dámska blúzka zelená
Ponúkam na predaj dámsku blúzku bledozelenú, veľkosť S/M, dĺžka je 62 cm. zn. Bonprix. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Zelené rifle
Ponúkam na predaj tmavo-zelené rifle - veľkosť 34, dĺžka 96 cm. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Dámska blúzka kockovaná
Ponúkam na predaj dámsku blúzku, veľkosť M, dĺžka je 54 cm. zn. Patty Moon. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
Starožitné drevene dvere - zelené
Ponúkam na predaj staré drevené dvere. Vyrobené boli cca 1850 z borovicového dreva. Sú povrchovo upravené farbou. Vhodné na dekoráciu interiéru, alebo na stenu ako umelecký predmet. Rozmer: Š99 x V104 x 9 cm Pozri aj moje iné ponuky
Banská Bystrica
190 €
Stará dubová nádoba s kovovou obručou
Ponúkam na predaj starú oválnu nádobu s kovovými obručami. Je vyrobená na konci 19.storočia z dubového dreva. Vhodná na drevu ku krbu, alebo pre miláčika ako brhloh, prípadne iné dekoračné využitie. Rozmer: D60xŠ49xV19 cm Hmotnosť: 5,65 kg Pozri aj moje iné ponuky.
Banská Bystrica
90 €
Dámska hnedá kabelka
Ponúkam na predaj dámsku hnedú kabelku, min. používanú, 43x30 cm. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
7 €
Spoločenské šaty
Ponúkam na predaj spoločenske saty- veľkosť S/M.Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, iné balíky s oblečením, dá sa potom dohodnúť aj na cene pri väčšom odbere.
Banská Bystrica
4 €
Dámska blúzka čierno-biela
Ponúkam na predaj dámsku blúzku čierno-bielu, veľkosť S/M. zn. Camaieu. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
3 €
Dámske kraťasy žlté
Ponúkam na predaj žlté kraťasy, veľkosť S/M, zn. Fishbone. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Banská Bystrica
2 €
1 2 3 4 5 6