Klasické číre žiarovky E 27 na 240 V / 60 W
Predám nové, klasické číre žiarovky E 27 na 240 V / 60 W s 5 X dlhšou životnosťou až do 1.000 hodín. Na predaj sú aj iné druhy, napíšte aké potrebujete. Uprednostňujem osobný odber.
Bratislava II - Ružinov
3 €
Varič Elektropraga Hlinsko / Eta - Typ 106
Predám plne funkčný jednoplatničkový retro varič zn. Eta - Typ -106 Elektropraga Hlinsko 220V / 600 Watov. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Varič neznámej značky plne funkčný 220V - 600W
Predám používaný varič neznámej značky plne funkčný 220V - 600W. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Tenisová raketa zn. Wilson Staff 150 ST Graphite
Predám velmi zachovalú tenisovú raketu zn. Wilson mod. Staff 150 ST Graphite, PWS. Cena 40e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
40 €
Závesná kovová konštrukcia na monitor a iné veci
Na predaj nová závesná kovová konštrukcia na monitor, TP, alebo prípadne iné zariadenia. Rozmery cca. 11 x 10 cm (š x v). Cena 12e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
12 €
Detské teplé rukavice
Predám detské, teplé rukavice podla priložených obrázkov : - Detské svetlo - modré nové palčiaky dlžka 15cm (3e). - Kožené palčiaky s kožušinkou používané, zachovalé, dlžka 22cm (3e). - Strieborné palčiaky nové, dlžka 26cm (3e). - Červené prstové nové rukavice s bielym páperím, dlžka 23cm (3e). Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
3 €
Seznam Československých farmaceutických přípravkú
Predám knihu : Seznam Československých Farmaceutických přípravkú, r. v. 1980. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Filtračná kanvica na vodu zn. WAL
Predám zachovalú filtračnú kanvicu zn. WAL na klasické filtračné vložky na filtráciu vody z vodovodného rozvodu. Kanvica má zabudovaný, nastaviteľný časovač, kt. oznamuje, kedy má byť filtračná vložka vymenená. Z takto upravenej zdravšej vody chutí čaj i káva podstatne lepšie a samozrejme takto prefiltrovaná voda má lepšiu sviežejšiu chuť. Cena 5e + poštovné. V prípade záujmu mám ešte 3 ks, filtračných patrón v cene 3e/1 ks. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Stolička retro, dizain
Na predaj zachovalá stolička, dizain retro. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Stolička malá, detská z plastu
Predám zachovalú stoličku malú, detskú z plastu.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Humoristické rekvizity
Predám tieto humoristické rekvizity podľa obrázkov. Brile so srdiečkami sú detské. Putá celokovové a s mäkou výstelkou, Cena spolu 20e + poštovné. Predám aj jednotlivo. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
20 €
Kotúčový magnetofon zn. Tesla B730
Predám zachovalý,funkčný kotúčový magnetofon zn. Tesla B730. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Kabelka zn. Nardelli, pravá koža, 26 x 19 cm
Predám velmi peknú dámsku, plochú kabelku zn. Nardelli, pravá koža, velkosť : 26 x 19 cm. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Náhradné taniere do porcelánového etažéra
Predám 3 ks. náhradné porcelánové taniere do 3 poschodového etažéra na zákusky, koláče a iné, podla pridaných obrázkov. Stredová dierka je priemeru 8 mm.Cena spolu za 3 taniere je 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Taška notbook zn. Novartis, viac oddelení a iné
Predám velkú, (viac oddelení), zánovnú tašku zn. Novartis na notebook. Cena 5e + poštovné. Predám velkú, (viac oddelení), zánovnú tašku zn. CTI na notebook. Cena 5e + poštovné. Taška zn. Phoenyx pre Lap Top . Cena 5e + poštovné. Taška jednoduchá zn. Chemproces pre notbook . Cena 2e + poštovné. V prípade záujmu mám aj iné, foto na požiadanie. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Zábleskové žiarovky zn. Philips a odpal. objímka
Predám nepoužité historické horčíkové zábleskové žiarovky zn. Philips PCF4 a k nim prislúchajúcu odpalovaciu objímku zn. Agfa typ 6804 s originálnym púzdrom. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Mikrofonný mixer zn. Protec
Predám mikrofonný mixer zn. Protec, pôvodne demontovaný z profesionálneho mix pultu. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Suvenír -Majstrovstvá Európy v hádzanej mužov 2006
Predám originálny suvenír - hráčský dres s číslom 10 z Majstrovstiev Európy v hádzanej mužov 2006 Majstrovstvá Európy v hádzanej mužov 2006 bol v poradí 8. turnaj majstrovstiev Európy v hádzanej mužov, ktoré organizuje Európska hádzanárska federácia. Konal sa v piatich švajčiarskych mestách: Zürich, Bazilej, St. Gallen, Bern a Sursee, v dňoch od 26. januára – 5. februára 2006, za účasti 16 tímov. Nováčikom turnaja bolo družstvo Slovenska. Titul získalo Francúzsko, ktoré vo finálovom stretnutí zvíťazilo nad Španielskom.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Domácí telefon Typ : DT 93 4FP11051 201
Predám zachovalý domáci telefon Typ : DT 93 4FP11051 201. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Termoska zn. LR
Predám novú kvalitnú termosku zn. LR, možnosť uchytenia na opasok a tiež možnosť pevného uchytenia na hladkých plochách. Cena 12e plus poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
12 €
CD Robo Kazík-Vianoce a Daj Boh šťastia tejto zemi
Predám zachovalý 2 album : - CD Robo Kazík - Vianoce - CD Robo Kazík - Daj Boh šťastia tejto zemi ... Cena za 2 CD 6e + poštovné. - Fragile - Vianoce - Priatelia Vianoc - Výnimočné piesne v podaní výnimočných interpretov - Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Misa na ovocie z postriebreného kovu
Predám misu zo staršieho obdobia na ovocie z postriebreného kovu, vhodná aj ako dekorácia. Rozmery 15 x 21,5 cm (v,š). Cena 15e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
15 €
Knihy nemecká literatúra / Box č.19
Zoznam kníh, zahraničná : nemecká literatúra / Box č.19: Für immer in meiner Liebe - Roland Kachler Die besten Indianer Geschichten - London, Aimard, Gilbert, ... u.a. Explodierende Sonnen - Geheimnisse der SuperNova - Isaac Asimov Franz Kafka - Die Romane: Der Verschollene (Amerika), Der Prozeß, Das Schloß Tier- und Pflanzen-führer für unterwegs - BLV Ich fühle also bin ich - Antonio R. Damasio Faszination Weltraum - Dr. Norbert Pailer Das große Buch der Pferde - Jackie Budd Vom Wikingerboot zum Tragflügelschiff - ModellBauPläne - Herbert Thiel Die Wunder des kosmos und der Erde - Isaac Asimov Heute beginnt Ihr neues Leben - Frederic Hudson, Pamela McLean Deutsch Grammatik - TaschenBuch 1999 - Frank Bülow, Michael Schmidt Eine kurze Geschichte der Zeit - Stephan Hawking Überzeugung reden - Mehr Erfolg durch bessere Rhetorik - Manfred Lucas Flieger Taschenkalender 2007 Spezialkatalog über die Briefmarken der Schweiz und von Liechtenstein 1966 - Zumstein cca 18,-€ EUR
Bratislava II - Ružinov
18 €
Polobotky zn. Stuart v.č. 8,5 = 39 a Zara v.č. 40
Predám zachovalé polobotky, lodičky s úzkou špicou zn. Stuart v.č. 8,5 = 39. Lodičky dobre tapacírované sú v zachovalom stave s miernými znakmi používania v cene 8e + poštovné. Predám ešte lesklé polobotky na vyššom podpätku v.č. 40 zn. Zara, ako nové. Cena 12e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
12 €
Kniha : Slávne osobnosti divadla
Predám zachovalú knihu : Slávne osobnosti divadla od autorky M. Cesnakoej. Kniha sa zaoberá dejinami vzniku divadla a najznámejšími svetovými, a tiež českými a slovenskými hercami. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Hrané tenisové rakety aj detské a rôzne obaly
Predám zachovalé hrané tenisové rakety a aj obaly na tenisové rakety. Taktiež aj detské rakety rôznych značiek. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Prepojovací kábel na X BOX
Predám prepojovací kábel na X BOX. Cena 5e. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Poličky aj s montážnym materiálom, do kúpelne.
Predám v zachovalom stave dizajnové poličky z tvrdeného plastu aj s montážnym materiálom, do kúpelne pod zrkadlo podla priložených obrázkov. Cena 20e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
20 €
Dizajnový,retiazkový, kovový opasok s nápisom LOVE
Predám dizajnový, povrchovo upravený, retiazkový kovový opasok s nápisom LOVE. Obvod opasku je nastavitelný cca. od 76 do cca. 94 cm. Opasok je použitelný aj z recesie napr. na maškarnom plese atď. Cena 7e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
7 €
Mechanický zajačik na batérie
Predám mechanického zajačika na batérie, ktorý behá a vydáva zvuky a svieti. Napájanie dve baterie zn. mignon, AA. Cena 4e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
4 €
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 48