Poplašné zariadenie aktivované pohybovým senzorom
Predám poplašné zariadenie aktivované pohybovým senzorom s 3 nastavitelnými zvukovo (90 dB) a svetelnými funkciami. Napájanie 2ks. 9V baterie, alebo sieťový napájač, kt. je súčasťou ponuky. Výhoda tohto poplašného zariadenia je v tom, že sa môže variabilne umiestniť na rozličných miestach, nezávisle na napájaní a rozličnom umiestnení v priestore. Cena 20e + poštovné. Na predaj ešte jedno jednoduché poplašné, signalizačné zariadenie proti nevítaným návštevníkom, či už na okná, alebo vstupné dvere, hlasná signalizácia až 90 dB. Cena 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
20 €
Zámky do dverí
Predám zámky do dverí podla obrázkov, obyčajné 4 ks, jeden vložkový a jeden záchodový. Všetky sú bez klúčov. Cena 3e 1 ks + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
3 €
Bicykel BMX 16 palcový
Predám v dobrom stave bicykel BMX 16 palcový. Cena bicyklíka ako ho je vidieť na obrázkoch je 50e + poštovné. Na požiadanie mám aj bezpečnostné prilby. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
50 €
Pes rasa Bernardín, plyšová hračka
Predám velmi zachovalého psa, rasy Bernardín, plyšová hračka, dlžky cca 85 cm. Cena 7e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
7 €
Čítačka flopy disc drive Siemens Nixdorf a Teac
Predám čítačku flopy disc drive pack, Siemens Nixdorf, P/N S26391-F152-E100. Cena 12e + poštovné. Na predaj aj externá čítačka zn. Teac s USB. Cena 12e + poštovné. Na predaj disketové mechaniky : zn. Teac FD - 235HF B391, zn. Chinon FZ - 357, zn. Panasonic JU - 811TO12. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
12 €
Reproskrinky zn. Sony SS-MS145, 2 ks
Predám velmi zachovalé, ako nové dve reproskrinky zn. Sony SS-MS145. Rozmery : 8 x 16 x 11 cm (š,v,h), vysoká kvalita reprodukovanej hudby. Cena 20e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
20 €
Núdzové osvetlovacie teleso 60 W, typ. 213 1501
Predám velmi zachovalé núdzové osvetlovacie teleso 60 W, typ. 213 1501. Cena 12e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
12 €
Tmavomodré a čierne pánske nohavice v. č. 48 - 54
1./ Predám nové, kvalitné, tmavomodré elegantné pánske nohavice v.č. 48, 50, 54 s nastavitelnou velkosťou obvodu pásu od v.č. 50 až do 54. Obvod pásu je nastavitelný v rozsahu cca. 84 - 96 cm, dlžka cca. 108cm. Dva vačky vpredu a jeden vzadu. Material polyester, elastan, vlna. Pred prvým použitím je vhodné ich ľahko prežehliť. Cena 7e + poštovné. 2./ predám ešte používané, ale zachovalé tmavomodré pánske nohavice velkosti č. 52. Obvod pásu cca. 92 cm, dlžka cca. 108cm. Dva vačky vpredu a vzadu. Cena 3e + poštovné. 3./ predám ešte používané, ale zachovalé čierne pánske nohavice velkosti č. 52. Obvod pásu cca. 94 cm, dlžka cca. 108cm. Dva vačky vpredu a vzadu. Cena 3e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
7 €
Kniha o Politickej situácii v ČSSR, august 1968.
Predám zachovalú knihu v maďarčine o podrobnom priebehu politickej situácie v ČSSR, august 1968. Országos gyász Czechslovákia 1968 augustusytusábon - Kovesdi János. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Halogenové, ručné svetla pre fotografov 1000W
Predám funkčné, výkonné ručné halogenové svetla pre fotografov, 1000W a 500W s vypínačom. Použitie pre rôzne spôsoby nasvetlenia v umeleckej, ale aj praktickej fotografii.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Naslúchací prístroj zn. Hansaton Star Lite 3 VC
Predám zachovalý naslúchací prístroj digitálnej kvality zn. Hansaton Star Lite 3 VC. Cena 25e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
25 €
Práčkový sifon podomietkový
Predám nový, nepoužitý práčkový sifon podomietkový, možno použiť aj pre pripojenie odpadu umývačky riadu. Cena 3e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
3 €
Neonové žiarivky nové 13W, 20W, 40W, 18W
Predám : 1.- dve nové neonové tenké žiarivky 13W, dlžka 53cm 2. - dve nové klasické neonové žiarivky 20W, dlžka 60cm 3. - dve nové klasické dlhé neonové žiarivky 40W (bez obrázku) 4. - dve nové neonové tenké žiarivky 18W, 1350 Lumen, dlžka 59cm, priemer 26mm, en. trieda A 5. - klasické nové žiarovky rozličných výkonov, predlžená životnosť E 27 a iné, foto na požiadanie Neonové žiarivky sa vyznačujú dlhou životnosťou a nízkou spotrebou el. energie.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Jeans zn. Fishbone v.č.L, pás 84cm, dlžka 110cm.
Predám nové, špeciálne bavlnené jeans zn. Fishbone v.č.L, pás 84cm, dlžka 110cm. Jeans určené špeciálne pre milovníkov rybárstva. Nohavice pred používaním je vhodné prežehliť, ale nieje podmienka. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Lyže zn. Kneissl White Star, 192 cm
Predám ako nové, nepoškodené, málo používané lyže zn. Kneissl White Star, 192 cm, viazanie zn. Marker. Tieto lyže sú v cene 15e + poštovné v prípade dobierky. K lyžiam mám na predaj aj vhodné palice a prípadne aj lyžiarské boty. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
15 €
Odlahčené tenis loptičky zn. Prince pre deti
Predám nové, nepoužité odľahčené tenis loptičky pre začínajúce deti na nácvik tenisových úderov. Cena 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Golfové originálne ceny a originálne taniere
Predám golfové originálne ceny a originálne taniere, použiteľné na dekoráciu, alebo aj ako suveníry. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Speciální chirurgie I. Bohumil Špaček a kolektív
Predám v češtine 2. vydanie, knihu "Speciální chirurgie I. Bohumil Špaček a kolektív". Bohate ilustrovaná odborná kniha má celkovo 716 strán, vydaná v r. 1973.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Soustavná anatomie člověka díl I, L.Borovanský
Predám v češtine knihu : Soustavná anatomie člověka díl I, L.Borovanský a kolektív. Odborná, bohato ilustrovaná vydaná v r. 1972 má 583 strán.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Dámske, pružné vložky do topánok v.č. 38 a v.č. 41
Predám nové, dámske, pružné vložky do topánok, alebo aj do tenisiek, atď., na spríjemnenie nosenia. Velkosť č. 38 pre dlžku chodidla do max. 24,5 cm. Cena 3e + poštovné. Na predaj ešte pár krát nosené, ale ako nové, dámske, pružné kožené širšie vložky do topánok v.č. 41. (3e). Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
3 €
Fotokamera zn. Kodak Instant Camera EK4
Predám instantnú fotokameru zn. Kodak Instant Camera EK4. Vizuálne vo výbornom steve a z vnútra mierne napadnutá koroziou. Vhodná pre zberatelov, alebo po vyčistení vnútrašku aj pre praktické použitie. Zdroj pre napájanie je alkalická baterka zn. Duracell 7K67 6Volt. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Príručný kozmetický kufríček
Na predaj malý príručný kozmetický kufríček z vysoko lesklej, čiernej koženky rozmerov v cm : spodok 16x10 a výška 14 v cene 7e vrátane poštovného. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
7 €
Obraz- zátišia pri mori,náladové obrazy zo Švédska
Predám dve zátišia pri mori, náladové obrazy zo Švédska. Jedná sa o originálne obrazy - olejomalby, prvý obraz je na plátne a druhý je na tvrdenom papieri. Rozmery rámov : 51x59 cm a 42x63 cm. Malý obrázok "západ slnka" 18,5 x 13,5 cm. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
ponúknite
iRobot Roomba 10556 Home Base dokovacia stanica
Predám dokovaciu stanicu Irobot Roomba 10556 Home Base Charging Dock k vysávaču iRobot Romba 4210 série Discovery. Dokovacia stanica je bez napájacieho zdroja. Cena 10e + poštovné. K robotu mám aj virtuálnu stenu viď foto. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Ručné, nastaviteĺné mlynčeky na korenie a soľ
Predám zachovalé ručné mlynčeky na korenie a soľ, s nastavitelným mletím na hrubšie, alebo jemnejšie zrnká. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Klúčenky - ukončené zberatelstvo
Predám rozličné klúčenky nové, alebo ako nové, po ukončení zberateľstva. Cena za 1 ks. 2e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
2 €
Majstrovstvá Europy vo futbale 1960-1984
Predám zachovalú knihu : Majstrovstvá Europy vo futbale 1960-1984. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Kniha pre Teenagerov : Už som to dostala !
Predám ako novú knižku : Už som to dostala ! Poučným spôsobom napísaná knižka pre mladé dievčatá v puberte. Obsahuje odpovede na mnohé chúlostivé otázky pre dievčatá v tomto veku. Kniha je vhodná aj pre rodičov, kt. majú deti v tomto veku, aby vedeli dať správne odpovede vlastným deťom. Cena 8e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
8 €
Pružný, neoprenový ruksak a malá osobná taštička
Predám pružný, neoprenový ruksak vo velmi dobrom stave. Ruksak je velmi pohodlný na nosenie a má 3 oddelenia. K ruksaku pridávam novú malú osobnú taštičku s 2 oddeleniami. Cena spolu 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Vesta zn. Adidas v. M-L
Predám velmi zachovalú lahkú vestu zn. Adidas v. M-L. Cena 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 48